Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Aidosti värjätyt hiukset

Kaupan väri? Kuinka noloa!
Aidosti värjätyt hiukset

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 80 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pahvitonttu 30.8.2016 0:44
   Tulos: +1179 (1243 ääntä)
   Jessika on varmaan niitä, jotka laittautuu vaikka menis ostaa kaupasta vaan tölkin maitoa

   Lainaa

  2. Tulos: +473 (807 ääntä)
   Ottamatta kantaa Jessikan outoon salaliittoteoriaan kauppojen myyjistä, niin ihanko oikeasti joku värjää tukkansa kerran kuussa? Se ei voi olla millään tapaa tervettä hiuksille.

   Lainaa

  3. Tulos: +827 (847 ääntä)
   Hähää! Nyt me tiedetään kans! Soitin jo Seiskalle ja MV-lehteen!

   Lainaa

  4. Saattaa olla 30.8.2016 0:52
   Tulos: +257 (339 ääntä)
   Pahvitonttu: Jessika on varmaan niitä, jotka laittautuu vaikka menis ostaa kaupasta vaan tölkin maitoa
   *sarkastisella äänellä* No kaikkihan nyt tuon tekee ;D Mutta uskon, että Jessika on enemmänkin sillä tasolle, kun pitää mennä suihkuun, laittaa meikit, värjätä hiukset, etsiä ne kauneimmat juhlavaatteet ja sitten voi viedä sen roskapussin pihalle sinne 5 metrin päähän ja takas kotiin.

   Lainaa

  5. Tulos: +139 (205 ääntä)
   Kussi: Ottamatta kantaa Jessikan outoon salaliittoteoriaan kauppojen myyjistä, niin ihanko oikeasti joku värjää tukkansa kerran kuussa? Se ei voi olla millään tapaa tervettä hiuksille.
   Kyllä. Tunsin (ja tunnen edelleen) ihmisiä jotka tunkee päähänsä joka kuukausi hiusvärin, koska "juurikasvu". Suoraväreillä tuskin paljon tuhoa saa mutta jos blondaa päänsä kerran kuussa kampaajalla niin voi olla että raksuu muutkin kuin hiusten latvat... Toisaalta onhan nykyään paljon hellempiäkin hiusvärejä. Mut kääntöpuolensa kaikella, jopa hengittämisellä jos asuu Shanghaissa.

   Lainaa

  6. KaroliinaCZ 30.8.2016 1:26
   Tulos: +392 (404 ääntä)
   Jessika-paralla on varmaan kauhean hankala elämä, jos tälläisestäkin asiasta on pakko tuskailla...

   Lainaa

  7. Tulos: -70 (242 ääntä)
   Kussi: Ottamatta kantaa Jessikan outoon salaliittoteoriaan kauppojen myyjistä, niin ihanko oikeasti joku värjää tukkansa kerran kuussa? Se ei voi olla millään tapaa tervettä hiuksille.
   Kuinka hitaasti pitää hiusten kasvaa jos ei kuukaudessa tule juurikasvua? Ei niitä toki tarvitse värjätä joka kuukausi, jos värjää hyvin lähellä omaa väriä olevalla värillä, mutta yhtään jos näkyy eroa värjätyn ja oman hiuksen välillä, niin pakkohan se on. Ja todennäköisesti värjäät itsekin siinä vaiheessa kun alkaa tulla harmaita.

   Lainaa

  8. Tulos: +485 (493 ääntä)
   Pahvitonttu: Jessika on varmaan niitä, jotka laittautuu vaikka menis ostaa kaupasta vaan tölkin maitoa
   Tuskin Jessika käy itse ostamassa omaan käyttöönsä maitoa (tai mitään muutakaan). Ettei vaan kassahenkilöt saa tietää mitä merkkiä se juo.

   Lainaa

  9. Tulos: +277 (287 ääntä)
   Poupau: Kyllä. Tunsin (ja tunnen edelleen) ihmisiä jotka tunkee päähänsä joka kuukausi hiusvärin, koska “juurikasvu”. Suoraväreillä tuskin paljon tuhoa saa mutta jos blondaa päänsä kerran kuussa kampaajalla niin voi olla että raksuu muutkin kuin hiusten latvat… Toisaalta onhan nykyään paljon hellempiäkin hiusvärejä. Mut kääntöpuolensa kaikella, jopa hengittämisellä jos asuu Shanghaissa.
   Pakko nyt kampaajana kommentoida, että toiset ihmiset ihan todella oikeasti värjäävät vain sen _juuri_kasvun, ei sitä väriä tarvii aina koko hiuksiin laittaa. :)

   Lainaa

  10. True story 30.8.2016 2:13
   Tulos: +136 (166 ääntä)
   Garnier Nutrisse on ehkä paskinta hiusväriä ikinä. Kokeilin joskus mustaa väriä ja haalistui latvoista tummanruskeaksi muutamassa viikossa. Terveisin Schwarzkopf Nectra Colour sävy 1.0.

   Lainaa

  11. Tulos: +92 (142 ääntä)
   Jotkut kyseli täällä, että tarviiko niitä hiuksia oikeesti värjätä kerran kuukaudessa, niin itse oon oikeesti sellainen perinteisen suomalainen hiusväriltäni eli vaalea maantieharmaa ja laadultaan hiukseni ovat melko ohuet. Olen värjännyt kohta 10 vuotta tummemmaksi mun hiuksia ja mustaksi ehkä viimeisen 5 vuotta. Aika nopeasti kun tyvikasvu alkaa näkyä niin mun hiukset näyttää esim. Kiinni ollessaan siltä kuin olisi kaljuja spotteja pitkin hiuspohjaa. Sitä kestää jonkin aikaa, mutta kun tyvi on sen 2 senttiä tai enemmän niin on aivan pakko värjätä, koska näyttää todella epäsiistiltä. Hiukseni kasvavat melko hitaasti, joten värjätä tarvii 1-2 kk välein.

   Lainaa

  12. Tulos: +50 (112 ääntä)
   Kussi: Ottamatta kantaa Jessikan outoon salaliittoteoriaan kauppojen myyjistä, niin ihanko oikeasti joku värjää tukkansa kerran kuussa? Se ei voi olla millään tapaa tervettä hiuksille.
   No ei se värjääminen ole sen terveellisempää, vaikka sen tekisi kerran vuodessa. Eikä sitä väriä tarvitse koko hiusten pituudelta läträtä, ihan sen juuren värjääminen riittää.

   Lainaa

  13. Tulos: +168 (184 ääntä)
   Tunnen syväksi häpeäkseni tän jessikan, ja kyllä tältä on samanlaista muutakin juttua tullut.. Ei oo kaikki muumit sillä laaksossa

   Lainaa

  14. King Arthur 30.8.2016 4:10
   Tulos: +310 (312 ääntä)
   Yllättyisköhän Jessika jos sille kerrottais että kassatyöntekijät ei huomaa onko sillä yleensäkään hiukset päässä? Tunnen itsekin yhden ihmisen joka kuvittelee että ulkona liikuttaessa kaikki ihastelee häntä. Kyseinen heppu muistaa yleensä myös itse alkaa keskustelemaan merkkivaatteistaan tai salitreeneistään jos esim. baarimikko on niin tohkeissaan ettei itse huomaa udella (tai niin hän oletettavasti näkee asian). Miksikö ollaan tekemisissä? Hyvän kaverin poikaystävä. Sillä on hyvin samanlaista juttua kuin mokassa.

   Lainaa

  15. Tulos: +36 (52 ääntä)
   Menee usko ihmisiin

   Lainaa

  16. Tulos: -14 (42 ääntä)
   jessika

   Lainaa

  17. Tulos: -22 (112 ääntä)
   Hiuksen juuri on päänahan sisällä. Sitä ei voi värjätä. Tyvikasvu!

   Lainaa

  18. TapioRautaWaara 30.8.2016 7:10
   Tulos: +50 (76 ääntä)
   Lisää (lentäviä) kiellettäviä lauseita: mitä mä just luin?!?! :/

   Lainaa

  19. Tulos: +34 (50 ääntä)
   Ihana Topi <3

   Lainaa

  20. Tulos: +272 (278 ääntä)
   Opiskeluaikoina vuosikausia kassalla työskenneltyäni voin varmuuden vakuudella sanoa että kassoja ei kiinnosta ei-niin-yhtään se mitä ihmiset ostaa. Ne ei jää mieleen, eikä se kiinnosta. Jos siellä joku piripää käy aina Erikeeperiä ostamassa haisteluhommiin joka viikko niin joo, jää mieleen, mutta tavallisten ihmisten ostokset ei. Jollain vakkariasiakkailla oli tietty savukemerkki mitä ostivat, ja joidenkin kohdalla sen muisti. Mutta kun se vain on täysin merkityksetöntä mitä ihmiset ostavat. Ehkä sen muistaa kaksi minuuttia mitä joku osti, ja sitten se katoaa. Yhtä mielenkiintoinen ja merkityksellinen asia kuin WC:n katon väri ravintolassa jossa kävin keväällä 2004. Varmasti siis joitain yksilöitä kiinnostaa, ainahan sellaisia löytyy kun on monta tekijää ympäri Suomen. Mutta mitä sitten? Huhhuh. Päähän sattuu kun lukee tuollaista tekstiä. :-)

   Lainaa

  21. Rampe&Naukkis 30.8.2016 8:42
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Nyt mäkin tiedän. En ois halunnut >:(

   Lainaa

  22. Tulos: -22 (104 ääntä)
   Dea: Pakko nyt kampaajana kommentoida, että toiset ihmiset ihan todella oikeasti värjäävät vain sen _juuri_kasvun, ei sitä väriä tarvii aina koko hiuksiin laittaa.
   Pakko kommentoida että se on _tyvi_kasvu...

   Lainaa

  23. Mother of Vile Excrement 30.8.2016 8:53
   Tulos: +134 (202 ääntä)
   amt: Ja todennäköisesti värjäät itsekin siinä vaiheessa kun alkaa tulla harmaita.
   En värjää. Hopea ei ole häpeä. Luonnoton musta tai kirkuvanpunainen ikääntyneellä kurpalla näyttää paljon naurettavammalta.

   Lainaa

  24. Tulos: +82 (160 ääntä)
   Tää on just sen tasoinen keskustelu mitä voi kuvitella Jessikalta ja Janinalta tulevan. Ei Jessikat ja Janinat puhu pörssikursseista tai talouden tilasta.

   Lainaa

  25. Tulos: +145 (153 ääntä)
   Miksei sitä hiusväriä voi itse hakea eri kaupasta? Jostakin sellaisesta jossa ei normaalisti käy...? Tai antaa olla. Ei voi ymmärtää. Terveisin Oma Väri

   Lainaa

  26. Tulos: +88 (102 ääntä)
   Jessika on vaan vähän höpsö. Ainakaan ei ole ilkeä tai ei alkanut raivoamaan muille caps lockia hakaten näiden kommenttien takia.

   Lainaa

  27. Pelle_Olle 30.8.2016 9:12
   Tulos: +54 (104 ääntä)
   VOi olla ettei MV-lehteä kiinnosta jos Jessika ei ole mamu joka on varastanut sen hiusvärin! ;)
   nipatin: Hähää! Nyt me tiedetään kans! Soitin jo Seiskalle ja MV-lehteen!

   Lainaa

  28. Tulos: +54 (82 ääntä)
   Niille, jotka väittää, ettei tummalla värjääminen oo niin paha kuin blondaaminen, niin on se. Jopa pahempi. Ei ehkä hiukselle, mutta sille ihmiselle. Vetyperoksidi (mitä blondiaineissa on) on toki jytyä ainetta, mutta se ei varsinaisesti allergisoi. Noissa tummissa on sitä PPD:tä, joka joka kerta altistaa käyttäjäänsä lisää ja lisää ja lopulta allergia puhkeaa (voihan toki olla semmoinen toleranssi ihmisellä, ettei elinaikana ehdi puhjeta). Mutta sitten jos puhkeaa, voi olla, ettei pysty edes mustia vaatteita pitämään (koska niiden värjäämisessä käytetään samoja tai samankaltaisia yhdisteitä).

   Lainaa

  29. Kouluttaja 30.8.2016 9:19
   Tulos: +41 (55 ääntä)
   Poupau: Kyllä. Tunsin (ja tunnen edelleen) ihmisiä jotka tunkee päähänsä joka kuukausi hiusvärin, koska “juurikasvu”. Suoraväreillä tuskin paljon tuhoa saa mutta jos blondaa päänsä kerran kuussa kampaajalla niin voi olla että raksuu muutkin kuin hiusten latvat… Toisaalta onhan nykyään paljon hellempiäkin hiusvärejä. Mut kääntöpuolensa kaikella, jopa hengittämisellä jos asuu Shanghaissa.
   No miksi kampaaja laittaisi sitä blondia sinne latvoihin,jos tyvikasvua pitää värjätä? Kyllä sen sentin tyven voi värjätä ihan pelkästään :D T. Kampaaja

   Lainaa

  30. Tulos: +296 (298 ääntä)
   Eikö Jessikan pitäs ennemmin pelätä sitä että se on aina kassahenkilölle "se tummahiuksinen joka ei osaa blondata hiuksiaan" jos kerta joka kuukausi käy sen blondin ostaan ja mitään sille tukalle ei silti tapahu?

   Lainaa

  31. Tulos: +60 (68 ääntä)
   Pahvitonttu: Jessika on varmaan niitä, jotka laittautuu vaikka menis ostaa kaupasta vaan tölkin maitoa
   mun isä oli tällainen. hänen täytyi käydä suihkussa, ja läträtä dödöä, kuin olimme menossa mökille saunomaan. :D

   Lainaa

  32. Tulos: +195 (195 ääntä)
   Ei oikeesti! Jos ei tahdo kaupan kassan kiinnittävän huomioo sun hiusväriin, niin ehkei kannattais tehdä siitä noin kummallista... Joka kuukausi blondi tyttö käy ostamassa ruskean hiusvärin lähikaupasta, mutta tulee aina vaan blondimpana takaisin? Ja sitten se toinen tyttö toisinpäin. Kyllä tällänen jää kassan mieleen paljon helpommin kuin täysin arkipäiväinen ihminen ostaa itselleen tavitsemansa tuotteen.

   Lainaa

  33. muusinakki 30.8.2016 9:56
   Tulos: +18 (42 ääntä)
   Jessika ja ystävänsä Janina.

   Lainaa

  34. Tulos: +33 (91 ääntä)
   amt: Kuinka hitaasti pitää hiusten kasvaa jos ei kuukaudessa tule juurikasvua? Ei niitä toki tarvitse värjätä joka kuukausi, jos värjää hyvin lähellä omaa väriä olevalla värillä, mutta yhtään jos näkyy eroa värjätyn ja oman hiuksen välillä, niin pakkohan se on. Ja todennäköisesti värjäät itsekin siinä vaiheessa kun alkaa tulla harmaita.
   Tai sitten voi olla värjäämättä kokonaan. :) Se parjattu suomalainen maantienharmaa väri näyttää monista niin valjulta juuri siksi, että on hirveä pakkomielle saada voimakkaan (ja luonnottoman) punaiset/mustat/mitkä vain hiukset. Ilman värejä rahat säästyvät, tukka on paremmassa kunnossa ja itsetunto ei ole kiinni Schwarzkopfin tuotteiden riittävyydestä.

   Lainaa

  35. Tulos: +9 (27 ääntä)
   Aidot vai kampaamosta? Eiköhän ne ole aidot vaikka olisikin värjätty himassa, tekohiukset ovat feikit.

   Lainaa

  36. Tulos: -12 (48 ääntä)
   KaroliinaCZ: Jessika-paralla on varmaan kauhean hankala elämä, jos tälläisestäkin asiasta on pakko tuskailla…
   Kuvittele vaan, miten sille kävisi oikeiden vastoinkäymisten osuessa kohdalle. Kuolee vaikka äiti. "En voinu mennä hautajaisiin koska juurikasvu".

   Lainaa

  37. Tulos: +197 (203 ääntä)
   Kukahan ostaa Jessikan tamponit? Ettei vaan kassatäti muista Janikaa ob 5 tippaa -tyttönä

   Lainaa

  38. Tulos: +70 (78 ääntä)
   Eevi: Kukahan ostaa Jessikan tamponit? Ettei vaan kassatäti muista Janikaa ob 5 tippaa -tyttönä
   Noni meni nimetkin jo sekasin kun hämmennyin niin

   Lainaa

  39. Tulos: -47 (69 ääntä)
   Pahvitonttu: Jessika on varmaan niitä, jotka laittautuu vaikka menis ostaa kaupasta vaan tölkin maitoa
   Ne on parhaita. Mukava katsella huoliteltuja ihmisiä.

   Lainaa

  40. Tulos: +116 (120 ääntä)
   Käy kerran kuukaudessa samassa kaupassa = Myyjät tunnistavat sinut niiden tuhansien joukosta joka kerralla ja kiinnittävät kaiken huomion juuri sinun ruskeisiin hiuksiin koska eihän sen värisiä olekaan kuin kolme miljoonaa muuta koko maassa.

   Lainaa

  41. Tulos: +118 (122 ääntä)
   Täällä myöskin erään myyjän vahvistus sille, että mulla on huomattavasti paljon sisältörikkaampi elämä kuin käyttää energiaa analysoimalla ja pohtimalla asiakkaan ostoksia. Jessika muistuttaa vähän erästä sukulaistani, joka aina kuvittelee, että ihmiset kiinnittävät häneen erityisen paljon huomiota. "Huomasitko kuinka toi tuijotti mua?!" "Toi mulkoilee mua koko ajan!!" "Onks mussa jotain ihmeellistä, kun toikaan ei saa silmiään musta irti!?!" Joku vertaistukiryhmä voisi avata tommosten ihmisten silmiä, että he eivät olekaan tunnetun maailmankaikkeuden napa tai vaihtoehtoisesti elä jossain Truman Show'ssa. Keskivertoa ihmistä tuskin jaksaa ihan kauheasti kiinnostaa joku toinen vastaantuleva kaduntallaaja. Päähän siinä hajoaisi, jos alkaisi miettiä jokaisen päivän aikana tapaamansa ihmisen elämää, tapoja, mieltymyksiä sun muuta. Ymmärtääkseni sille on ihan tieteellinen käsitekin, kuinka ihmisen työmuisti nollaantuu koko ajan, että pystymme käsittelemään jatkuvaa tiedon tulvaa. Eli Nutrisse nro. 4 pyyhkiytyy samantien työmuistista pois, kun liukuhihnalta lappaa seuraavaksi Espanjalainen kurkku kilohinta 2,3 euroa ja taas kun seuraavaksi tulee Ciraf body koko 74.

   Lainaa

  42. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Jessika kyllä varmasti herättää huomiota kulkiessaan, mutta syynä ei ehkä ole hieno hiusten väri...

   Lainaa

  43. Tulos: +58 (58 ääntä)
   Ihmisillä on niin mystisiä ongelmia....

   Lainaa

  44. Tulos: +92 (92 ääntä)
   Sprinkles: Täällä myöskin erään myyjän vahvistus sille, että mulla on huomattavasti paljon sisältörikkaampi elämä kuin käyttää energiaa analysoimalla ja pohtimalla asiakkaan ostoksia. Jessika muistuttaa vähän erästä sukulaistani, joka aina kuvittelee, että ihmiset kiinnittävät häneen erityisen paljon huomiota. “Huomasitko kuinka toi tuijotti mua?!” “Toi mulkoilee mua koko ajan!!” “Onks mussa jotain ihmeellistä, kun toikaan ei saa silmiään musta irti!?!” Joku vertaistukiryhmä voisi avata tommosten ihmisten silmiä, että he eivät olekaan tunnetun maailmankaikkeuden napa tai vaihtoehtoisesti elä jossain Truman Show’ssa. Keskivertoa ihmistä tuskin jaksaa ihan kauheasti kiinnostaa joku toinen vastaantuleva kaduntallaaja. Päähän siinä hajoaisi, jos alkaisi miettiä jokaisen päivän aikana tapaamansa ihmisen elämää, tapoja, mieltymyksiä sun muuta. Ymmärtääkseni sille on ihan tieteellinen käsitekin, kuinka ihmisen työmuisti nollaantuu koko ajan, että pystymme käsittelemään jatkuvaa tiedon tulvaa. Eli Nutrisse nro. 4 pyyhkiytyy samantien työmuistista pois, kun liukuhihnalta lappaa seuraavaksi Espanjalainen kurkku kilohinta 2,3 euroa ja taas kun seuraavaksi tulee Ciraf body koko 74.
   Tästä tulee mieleen, että nimenomaan ahdistuneista ihmisistä tuntuu juuri tuolta, että kaikki kiinnittävät huomiota nimenomaan heihin koko ajan. Itse selviän ulkomaailmassa juuri tietoisesti ajattelemalla, että ketään ei ihan oikeasti kiinnosta. Se kyllä auttaa hieman. :D

   Lainaa

  45. Tulos: +101 (103 ääntä)
   Jessikasta tuli mieleen mun kämppis joka käy yleensä K-Marketissa. Se pelkää, että jos se käy välillä vaikka Valintatalossa, niin K-Marketin kaikki myyjät tietää sen heti ja niille tulee siitä tosi paha mieli!

   Lainaa

  46. Ex-värjäilijä 30.8.2016 15:00
   Tulos: +95 (97 ääntä)
   Väritön: Tai sitten voi olla värjäämättä kokonaan. Se parjattu suomalainen maantienharmaa väri näyttää monista niin valjulta juuri siksi, että on hirveä pakkomielle saada voimakkaan (ja luonnottoman) punaiset/mustat/mitkä vain hiukset. Ilman värejä rahat säästyvät, tukka on paremmassa kunnossa ja itsetunto ei ole kiinni Schwarzkopfin tuotteiden riittävyydestä.
   Mäkin kannustan antamaan omalle värille mahdollisuuden! Itse värjäsin hiuksia vuosikausia ajatellen että oma hiusväri on hiirenharmaa ja supertylsä, ja valjultahan se tyvikasvu kirkasta hiusväriä vasten näyttikin. Köyhänä opiskelijana sitten lopulta kyllästyin rahanmenoon ja annoin oman värin kasvaa takaisin. Ja paljastui että hiusväri jonka jostain syystä muistin harmahtavaksi olikin jopa hieman punaiseen taittava lämmin vaaleanruskea, josta on sittemmin tullut kehujakin. Ei siis sillä että värjäämisessä olisi mitään vikaa, halusin tällä tarinalla vain sanoa muille "maantienharmaille" ettei se oma hiusväri ole todennäköisesti ollenkaan niin tylsä ja väritön kuin itse ajattelette. Tyvikasvu näyttää usein haljulta, mutta väri voi täyspitkäksi kasvaessaan olla jotain ihan muuta.

   Lainaa

  47. Tulos: +61 (67 ääntä)
   Mites sitten kun pitää käydä ostamassa terveyssiteitä? Kun ne myyjäthän voi sitten yhdistää että hei hetkinen, täähän on nainen.

   Lainaa

  48. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Tuli vähän laiska olo. Värjään tukan ehkä kerran kolmessa kuukaudessa. Punapäänä pitäisi varmaan useamminkin, mutta ei jaksa ressata. Ja harvemmin muistan minkä merkin millä sävyllä värjäsin viimeksi. Se on itseasiassa ihan hauskaa, kun ei varmaksi voi sanoa miltä pää taas tällä kertaa näyttää.

   Lainaa

  49. Tulos: -23 (39 ääntä)
   Ei tainnut Jessica tietää, että se on tyvikasvu, jota värjäillään eikä juurikasvu.

   Lainaa

  50. Tulos: -24 (60 ääntä)
   Kiellettävä sana: juurikasvu. Millä ihmeellä kaivatte päänahan sisällä olevat juuret värjättäviksi?? Epäilen, että värjäätte tyvikasvua.

   Lainaa

  51. osa hiusväristä imeytyy ihon kautta 30.8.2016 17:24
   Tulos: +14 (26 ääntä)
   Kussi: Ottamatta kantaa Jessikan outoon salaliittoteoriaan kauppojen myyjistä, niin ihanko oikeasti joku värjää tukkansa kerran kuussa? Se ei voi olla millään tapaa tervettä hiuksille.
   Eikä varsinkaan päänahalle + verenkierrolle hiusten alla...

   Lainaa

  52. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Kouluttaja: No miksi kampaaja laittaisi sitä blondia sinne latvoihin,jos tyvikasvua pitää värjätä? Kyllä sen sentin tyven voi värjätä ihan pelkästään T. Kampaaja
   Haa,näköjään pitää muistaa jatkossa tarkentaa. Toki sen voi pelkiltään värjätä, mutta sekään tuskin tekee nannaa päänahalle jos joka kuukausi sitä duunaa. Muistan vaan tapauksen jossa kampaaja mukisematta blondasi aina koko tukan ja sit myöhemmin lähti tuppoina hiuksia päästä. Tästä tosin on jo aikaa. Mutta onneksi suurin osa on sen verran fiksuja että värjäävät vain tyven, jotkut koko tukan joka kerta (kotivärjäystä meinaan). Mutta mahtaa olla tämän tyttörukan elämä hankalaa. :D Ei pysty käsittää välillä ihmisiä.

   Lainaa

  53. Tulos: +92 (100 ääntä)
   Niinhän sitä ajatellaan että muihin ihmisiin ei kiinnitetä huomiota tai ainakaan muisteta niitä myöhemmin. Paitsi joskus. Syksyllä 2005 Helian ammattikorkeakoulun Oulunkylän toimipisteessä tuntematon tyttö käveli portaita ylös, kaatui ja nousi ylös nopeasti pälyillen ympärilleen huomasiko mukaan. Minä nojailin yläkerran kaiteeseen, minä huomasin, minä tuumin että aika karua jos joku tuollaisen nolon tapahtuman painaisi mieleensä ja tässä sitä muistellaan vielä yli 10 vuotta myöhemmin. Kyllä voisi tyttöä ahdistaa jos tämän tietäisi. En tiedä miksi asia jäi mieleen, kaiketi koska sitä juuri siinä mielessä silloin ajattelin. Hassua. Eli antakaa vainoharhaisille ystävillenne armoa, joskus jossain joku muistaa jotakin.

   Lainaa

  54. Turun murre 30.8.2016 19:35
   Tulos: +45 (53 ääntä)
   Mitenkähän Jessika parka uskaltaa hakea apteekista antibioottikuurin virtsatietulehdukseensa tai rauhoittavat lääkkeet ahdistukseensa?

   Lainaa

  55. King Arthur 30.8.2016 19:58
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Turun murre: Mitenkähän Jessika parka uskaltaa hakea apteekista antibioottikuurin virtsatietulehdukseensa tai rauhoittavat lääkkeet ahdistukseensa?
   Mietin tässä että itselleni ei ole mikään ongelma mitä muut mahdollisesti miettii musta, ja tiedän myös että useimmat ei edes mieti. Mutta noi rauhottavat lääkkeet on mullekin jotenkin välillä sellainen *auts*, kärsinhän ahdistuneisuushäiriöstä johon lääkkeet on yleensäkin määrätty. Uskon että tämä on yleistä mutta ainoastaan diagnoosin tähden. Siihenkin tottuu. En siis mieti "mitä toikin musta ajattelee", apteeki työntekijä antaa vaikka millaiseen tippuriin troppia harva se päivä. Mutta mietin pitääkö ne mua esim. lääkelypsäjänä tms vaikka sillä ei olisikaan mitään väliä loppupeleissä. Ahdistuneisuushäiriöisen pää vain tekee sellaista kivaa jäynää.

   Lainaa

  56. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Tulihan kaikille nyt varmasti selväksi että kyse on tyvikasvusta, ei juurikasvusta. Huom. siis tyvikasvusta.

   Lainaa

  57. Kaupankassa 30.8.2016 21:07
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   7v kaupankassalla opiskeluiden ohella, 200-450 asiakasta, tervehdystä ja plussakorttikysymystä liukuhihnalta. 5000-20000 tuotetta päivässä. Homma tulee niin rutiinilla,että olen unohtanut asiakkaan ulkonäön, iän ja sukupuolen yleensä 10s palvelun jälkeen. Ja ei ketään kiinnosta asiakkaiden ostokset, ellei ne ole oikeasti "hassuja". Esim ruokaa 500e+, 20 pakettia kahvia, kärry täynnä mehuja yms. Nekään asiakkaat eivät kyllä jää mitenkään päivän jälkeen mieleen.

   Lainaa

  58. Tulos: -22 (26 ääntä)
   Kewt: Pakko kommentoida että se on _tyvi_kasvu…
   nykyajan kampaajat, tiedot just tota tasoa...ehkä vieny värit sen järjenkin jo.

   Lainaa

  59. Tulos: -16 (48 ääntä)
   Väritön: Tai sitten voi olla värjäämättä kokonaan. Se parjattu suomalainen maantienharmaa väri näyttää monista niin valjulta juuri siksi, että on hirveä pakkomielle saada voimakkaan (ja luonnottoman) punaiset/mustat/mitkä vain hiukset. Ilman värejä rahat säästyvät, tukka on paremmassa kunnossa ja itsetunto ei ole kiinni Schwarzkopfin tuotteiden riittävyydestä.
   Kehotatko tosiaan olemaan pyrkimättä omia mieltymyksiä vastaavaan ulkonäköön? Ja sitten ihmetellään porukan huonoa itsetuntoa kun perus kauneudenhoitoakin sheimataan.

   Lainaa

  60. Tulos: +34 (40 ääntä)
   Mulle nyt on ihan sama kuinka usein porukka värjää hiuksiaan, mut jos ihminen miettii jatkuvasti tuolla tavalla mitä muut ajattelee, niin todella surullista. Minkähän ikäinen hän on? Jos teini-iässä, niin ehkä se kasvaa vielä yli tuosta...

   Lainaa

  61. muumi (kopion kopio) 30.8.2016 23:37
   Tulos: -36 (56 ääntä)
   minusta ainakin on mukavampi katsoa kauniita ihmisiä kuin rumia :D ja kyllä ulkonäköön panostaminen on itsellenikin päivittäinen rutiini, ja se ei ole keneltäkään pois. en silti väitä että olisin kaunis, yritän vain pyrkiä siihen. mutta en silti käytä mitään tekoripsiä tai kynsiä, värjään hiukseni n. 1-4kk välein, meikkaan vähän. JUURIkasvustani saan kuulla aina muilta. kaikilla on omat tavat panostaa tai olla panostamatta ulkonäköön ja se sallittakoon. jos nuorta tyttöä kiinnostaa ulkonäkö, niin ei se tarkoita ettei tytöllä voisi olla "isoja ongelmia" kun täällä puidaan että on tytöllä isot ongelmat kun on juurikasvua. ja hyvähän se on jos ei ole isompia ongelmia :) antaa muitten murehtia ;) eli siis pointtini oli: kaikki saa näyttää ja tehdä miten itsestä hyvältä tuntuu (siis mikä ei ole keneltäkään pois tietysti!) ei kaikkien tarvitse olla maantienharmaan värisiä hiuksiltaan ja pukeutua samalla tavalla. minusta on ainakin mukavampaa katsoa värejä ja persoonallisia ratkaisuja. jokohan olen saarnannut tarpeeksi.

   Lainaa

  62. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Tips: Niinhän sitä ajatellaan että muihin ihmisiin ei kiinnitetä huomiota tai ainakaan muisteta niitä myöhemmin. Paitsi joskus. Syksyllä 2005 Helian ammattikorkeakoulun Oulunkylän toimipisteessä tuntematon tyttö käveli portaita ylös, kaatui ja nousi ylös nopeasti pälyillen ympärilleen huomasiko mukaan. Minä nojailin yläkerran kaiteeseen, minä huomasin, minä tuumin että aika karua jos joku tuollaisen nolon tapahtuman painaisi mieleensä ja tässä sitä muistellaan vielä yli 10 vuotta myöhemmin. Kyllä voisi tyttöä ahdistaa jos tämän tietäisi. En tiedä miksi asia jäi mieleen, kaiketi koska sitä juuri siinä mielessä silloin ajattelin. Hassua. Eli antakaa vainoharhaisille ystävillenne armoa, joskus jossain joku muistaa jotakin.
   Olisikohan tapaus muuten jäänyt mieleesi, jos tyttö ei olisi pälyillyt :D

   Lainaa

  63. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Tips: Niinhän sitä ajatellaan että muihin ihmisiin ei kiinnitetä huomiota tai ainakaan muisteta niitä myöhemmin. Paitsi joskus. Syksyllä 2005 Helian ammattikorkeakoulun Oulunkylän toimipisteessä tuntematon tyttö käveli portaita ylös, kaatui ja nousi ylös nopeasti pälyillen ympärilleen huomasiko mukaan. Minä nojailin yläkerran kaiteeseen, minä huomasin, minä tuumin että aika karua jos joku tuollaisen nolon tapahtuman painaisi mieleensä ja tässä sitä muistellaan vielä yli 10 vuotta myöhemmin. Kyllä voisi tyttöä ahdistaa jos tämän tietäisi. En tiedä miksi asia jäi mieleen, kaiketi koska sitä juuri siinä mielessä silloin ajattelin. Hassua. Eli antakaa vainoharhaisille ystävillenne armoa, joskus jossain joku muistaa jotakin.
   Mulla on ihan samanlainen kokemus! 4-vuotiaana osallistuin satujumpan kevätnäytökseen. Ryhmämme esitti ilmeisesti jonkin noita-aiheisen tanssin. Kaikille esiintyjille oli kotona pitänyt askarrella kartongista sellainen kartionmuotoinen noita/velhohattu. Yhden tytön äiti oli ymmärtänyt mittakaavan aivan väärin, ja kun meillä muilla oli suunnilleen itsemme kokoinen komea kartio päässä, hänen hattunsa ei ollut kuin n. 10cm pituinen. Uskon oikeasti että tämä kuuluu hänen lapsuutensa pahimpiin traumoihin. :D JA MINÄKIN MUISTAN SEN!!

   Lainaa

  64. Tulos: +14 (38 ääntä)
   E: Kehotatko tosiaan olemaan pyrkimättä omia mieltymyksiä vastaavaan ulkonäköön? Ja sitten ihmetellään porukan huonoa itsetuntoa kun perus kauneudenhoitoakin sheimataan.
   Kehotatko itse tosiaan ostamaan itsetuntoa kaupan hyllyltä? Seuraavaksi kai kehoitat menemään kauneusleikkauksiin sen sijaan, että ihmiset etsisivät hyvää oloa, onnellisuutta ja itsetuntoa terveillä elämäntavoilla, liikunnalla ja itsensä hyväksymisellä. Monikaan ei ole itseensä tyytyväinen vaikka olisi kuinka ostanut itsellensä ulkonäöllisiä parannuksia. Aina löytyy jotain paranneltavaa jos sille tielle lähtee. Vai väitätkö hiukset värjättyäsi olevasi tyytyväinen itseesi? Kukaan nainen ei koskaan ole. Miksi siis huijata itseään ja ruokkia huonoa itsetuntoa? Itsetuntoa ei voi ostaa!

   Lainaa

  65. Tulos: +25 (29 ääntä)
   muumi (kopion kopio): minusta ainakin on mukavampi katsoa kauniita ihmisiä kuin rumia ja kyllä ulkonäköön panostaminen on itsellenikin päivittäinen rutiini, ja se ei ole keneltäkään pois. en silti väitä että olisin kaunis, yritän vain pyrkiä siihen. mutta en silti käytä mitään tekoripsiä tai kynsiä, värjään hiukseni n. 1-4kk välein, meikkaan vähän. JUURIkasvustani saan kuulla aina muilta. kaikilla on omat tavat panostaa tai olla panostamatta ulkonäköön ja se sallittakoon. jos nuorta tyttöä kiinnostaa ulkonäkö, niin ei se tarkoita ettei tytöllä voisi olla “isoja ongelmia” kun täällä puidaan että on tytöllä isot ongelmat kun on juurikasvua. ja hyvähän se on jos ei ole isompia ongelmia antaa muitten murehtia eli siis pointtini oli: kaikki saa näyttää ja tehdä miten itsestä hyvältä tuntuu (siis mikä ei ole keneltäkään pois tietysti!) ei kaikkien tarvitse olla maantienharmaan värisiä hiuksiltaan ja pukeutua samalla tavalla. minusta on ainakin mukavampaa katsoa värejä ja persoonallisia ratkaisuja. jokohan olen saarnannut tarpeeksi.
   Ensinnäkin jokainen ihminen on kaunis. Eriasia, haluaako rajata kauneuden tämän hetkiseen kauneusihanteeseen. Toisekseen, vaikka olisi monen mielestä kaunis niin miksi pitäisi pelätä muiden miettivän ostoksiasi. Kuluu turhaa energiaa tekemällä arkisesta asiasta vaikeaa ja pohtimalla ihmisten mielipiteitä. Kyse ei siis ollut siitä, etteikö tyvikasvulla voi mennä kauppaan vaan siitä, että Jessikan mielestä kassat pitävät palaveria hänen hiusvärin aitoudesta. Ja kuitenkin Jessika paljasti tämän suuren salaisuutensa facebookissa.

   Lainaa

  66. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Tips: Niinhän sitä ajatellaan että muihin ihmisiin ei kiinnitetä huomiota tai ainakaan muisteta niitä myöhemmin. Paitsi joskus. Syksyllä 2005 Helian ammattikorkeakoulun Oulunkylän toimipisteessä tuntematon tyttö käveli portaita ylös, kaatui ja nousi ylös nopeasti pälyillen ympärilleen huomasiko mukaan. Minä nojailin yläkerran kaiteeseen, minä huomasin, minä tuumin että aika karua jos joku tuollaisen nolon tapahtuman painaisi mieleensä ja tässä sitä muistellaan vielä yli 10 vuotta myöhemmin. Kyllä voisi tyttöä ahdistaa jos tämän tietäisi. En tiedä miksi asia jäi mieleen, kaiketi koska sitä juuri siinä mielessä silloin ajattelin. Hassua. Eli antakaa vainoharhaisille ystävillenne armoa, joskus jossain joku muistaa jotakin.
   Olet painajaiseni ja nyt sain vahvistuksen monelle pelolleni. Ne muistaa sittenkin!! Tänäkään yönä ei nukuta.

   Lainaa

  67. Tulos: +10 (22 ääntä)
   Hmm.. Ei mulla ole mitään itsetunto-ongelmia, ei ole ollut sitten teini-iän, mutta kyllä mä värjään hiuksiani. Noin kolmen kuukauden välein käyn kampaajalla ja sitten itse kotona hoitoaineen sekaan (ou nou, niin usein???) laitan suoraväriä. Pysyy pastellipinkki hyvänä. :) Ja nyt joku varmaan tulee tänne päivittelemään, että voi kauhea, kolmekymppinen akka värjää tukkaansa pinkiksi, eihän se sovi ollenkaan. Mutta arvatkaapa mitä, minäpä en teekään tätä kenenkään muun takia kuin itseni. Kyllä nää Janikat ja Jessicat toivottavasti kasvaa tuosta ulos, onhan se teini-ikä ihan kauhean vaikeaa, oma oli ainakin. Ja nyt sille tuskalle osaa jopa nauraa, vielä kymmenen vuotta sitten nolotti :)

   Lainaa

  68. Tulos: -10 (14 ääntä)
   Kussi: Ottamatta kantaa Jessikan outoon salaliittoteoriaan kauppojen myyjistä, niin ihanko oikeasti joku värjää tukkansa kerran kuussa? Se ei voi olla millään tapaa tervettä hiuksille.
   Totta kai hiukset värjätään vähintään kerran kuussa, jos värjätty sävy eroaa omasta luonnollisesta sävystä huomattavasti. Mikään ei ole hirveämpää kuin selkeästi erottuva juurikasvu. Mutta en tajua miksei voi tummemmaksi värjätessä käyttää suoravärejä, saa paremman lopputuloksen sekoittaessaan värin itse ja pysyy hiukset ja päänahka kunnossa kun ei tarvitse tunkea hapatteita päähänsä..

   Lainaa

  69. Tulos: -11 (23 ääntä)
   Jessika "k":lla näyttää kyllä melkein yhtä oudolta kuin se kuuluisa Canna "C":llä. Jes, sika!

   Lainaa

  70. Tulos: +9 (29 ääntä)
   Kiti: Kehotatko itse tosiaan ostamaan itsetuntoa kaupan hyllyltä? Seuraavaksi kai kehoitat menemään kauneusleikkauksiin sen sijaan, että ihmiset etsisivät hyvää oloa, onnellisuutta ja itsetuntoa terveillä elämäntavoilla, liikunnalla ja itsensä hyväksymisellä. Monikaan ei ole itseensä tyytyväinen vaikka olisi kuinka ostanut itsellensä ulkonäöllisiä parannuksia. Aina löytyy jotain paranneltavaa jos sille tielle lähtee. Vai väitätkö hiukset värjättyäsi olevasi tyytyväinen itseesi? Kukaan nainen ei koskaan ole. Miksi siis huijata itseään ja ruokkia huonoa itsetuntoa? Itsetuntoa ei voi ostaa!
   Voi hyvänen aika. Jos minä koen, että esimerkiksi tummat hiukset ovat minun kauneusihanteitteni mukaisia, eikö ole täysin järkeenkäypää, että värjään hiukseni tummiksi, (mikäli rahatilanne ja terveys sen sallivat) ja olen tuolloin potentiaalisesti tyytyväisempi ulkonäkööni? En voi käsittää miksi kauneudenhoitoa pitää demonisoida näin. Aivan varmasti joku jossain kokee, että meikit, hiusvärit, botoxit ja kauneusleikkaukset ovat parantaneet hänen elämäänsä. Mitä jos annettaisi asian vain olla näin, sen sijaan että leimataan koko toimi saatanaksi ja sen harjoittajat itsetunnottomiksi väärinajattelijoiksi?

   Lainaa

  71. kala vedessä 31.8.2016 12:56
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   muumi (kopion kopio): minusta ainakin on mukavampi katsoa kauniita ihmisiä kuin rumia :D ja kyllä ulkonäköön panostaminen on itsellenikin päivittäinen rutiini, ja se ei ole keneltäkään pois. en silti väitä että olisin kaunis, yritän vain pyrkiä siihen. mutta en silti käytä mitään tekoripsiä tai kynsiä, värjään hiukseni n. 1-4kk välein, meikkaan vähän. JUURIkasvustani saan kuulla aina muilta. kaikilla on omat tavat panostaa tai olla panostamatta ulkonäköön ja se sallittakoon. jos nuorta tyttöä kiinnostaa ulkonäkö, niin ei se tarkoita ettei tytöllä voisi olla “isoja ongelmia” kun täällä puidaan että on tytöllä isot ongelmat kun on juurikasvua. ja hyvähän se on jos ei ole isompia ongelmia :) antaa muitten murehtia ;) eli siis pointtini oli: kaikki saa näyttää ja tehdä miten itsestä hyvältä tuntuu (siis mikä ei ole keneltäkään pois tietysti!) ei kaikkien tarvitse olla maantienharmaan värisiä hiuksiltaan ja pukeutua samalla tavalla. minusta on ainakin mukavampaa katsoa värejä ja persoonallisia ratkaisuja. jokohan olen saarnannut tarpeeksi.
   [minusta ainakin on mukavampi katsoa kauniita ihmisiä kuin rumia :D ja kyllä ulkonäköön panostaminen on itsellenikin päivittäinen rutiini, ja se ei ole keneltäkään pois. en silti väitä että olisin kaunis, yritän vain pyrkiä siihen. mutta en silti käytä mitään tekoripsiä tai kynsiä, värjään hiukseni n. 1-4kk välein, meikkaan vähän.] No mistä tietää, että panostaa omaan ulkonäköönsä riittävästi, että on muiden mielestä mukava katsoa? Mitä jos sinun ulkonäölläsi pitäisikin käyttää vielä niitä irtoripsiä ja tekokynsiäkin, jotta olisi mukava katsoa? Olenko ruma, jos en panosta ulkonäkööni? Voiko joku olla niin ruma, ettei mikään määrä ehostusta riitä? Voiko kukaan olla katsomisen arvoinen, jos ei ehosta itseään? ...Vai olisiko kauneus sittenkin subjektiivinen käsite? [jos nuorta tyttöä kiinnostaa ulkonäkö, niin ei se tarkoita ettei tytöllä voisi olla “isoja ongelmia” kun täällä puidaan että on tytöllä isot ongelmat kun on juurikasvua.] Eihän tässä sitä juurikasvua pidetty ongelmana, vaan sitä ettei halua kertoa kenellekään, että värjää hiuksiaan. Siis että haluaa täysin vedenpitävästi uskotella lähipiirilleen, että ulkonäkö on muuta kuin se todellisuudessa on. Tavallaan luoda harhakuvaa itsestään. Ei siinä mitään vaikka käyttäisi kaikkia mahdollisia ehostuskeinoja mitä maa päällään kantaa. Mutta on jotenkin karmivaa, jos joku ei halua tunnustaa sitä. Menee mielestäni samaan kategoriaan kuin ne ihmiset, jotka eivät halua tunnustaa käyneensä kauneusleikkauksessa (joo, tiedän, kauneusleikkaus on isompi juttu kuin hiusten värjäys - mutta periaate sama).

   Lainaa

  72. Tulos: 0 (4 ääntä)
   amt: Kuinka hitaasti pitää hiusten kasvaa jos ei kuukaudessa tule juurikasvua? Ei niitä toki tarvitse värjätä joka kuukausi, jos värjää hyvin lähellä omaa väriä olevalla värillä, mutta yhtään jos näkyy eroa värjätyn ja oman hiuksen välillä, niin pakkohan se on. Ja todennäköisesti värjäät itsekin siinä vaiheessa kun alkaa tulla harmaita.
   Hiukset ei kasva jatkuvasti... Silloin ei tule mitään juurikasvua.

   Lainaa

  73. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Lasse: Tuskin Jessika käy itse ostamassa omaan käyttöönsä maitoa (tai mitään muutakaan). Ettei vaan kassahenkilöt saa tietää mitä merkkiä se juo.
   Ikuisesti "Arla Rasvaton".

   Lainaa

  74. Tulos: +14 (14 ääntä)
   King Arthur: Mietin tässä että itselleni ei ole mikään ongelma mitä muut mahdollisesti miettii musta, ja tiedän myös että useimmat ei edes mieti. Mutta noi rauhottavat lääkkeet on mullekin jotenkin välillä sellainen *auts*, kärsinhän ahdistuneisuushäiriöstä johon lääkkeet on yleensäkin määrätty. Uskon että tämä on yleistä mutta ainoastaan diagnoosin tähden. Siihenkin tottuu. En siis mieti “mitä toikin musta ajattelee”, apteeki työntekijä antaa vaikka millaiseen tippuriin troppia harva se päivä. Mutta mietin pitääkö ne mua esim. lääkelypsäjänä tms vaikka sillä ei olisikaan mitään väliä loppupeleissä. Ahdistuneisuushäiriöisen pää vain tekee sellaista kivaa jäynää.
   I feel you, man! Itselläni on paniikkihäiriöön määrätyt rauhoittavat, ja aina apteekissa käydessä hermoilen että luulekohan farmaseutti mua joksikin narkkariksi, varsikin kun usein tulee pyörittyä tuolilla, samalla hermostuneesti näpräten puhelinta tai lompakkoa. Yritän sitten monesti kompensoida tätä tunnetta heittämällä turhaa small talkia, puhuen mahdollisimman reippaalla ja pirteällä äänellä :)

   Lainaa

  75. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Pitää vaa tehä niiku mä, ku hiukset o tarpeeks pitkät värjää ne kerra oikee räikeiks ja sikku tyvi on sen pari kk kasvanu keittiösaksil vaa hiukset leikkuuseen vessan peilin ees tyvee myöten 8-) eip oo ikkuna viel kakshaarasia tarvinnu nyplää eikä kukaa koskaa tajunnu et minä ittehä se aamukolmelta tän lyhyeks vetäsin \o/ nyt jo varmaan 6 v tullu tehtyä noin kerran vuodes

   Lainaa

  76. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Jahhas. Täällä on hiustenvärjääjien lyttäysprojekti menossa. Onko teistä ok kritisoida naista, joka meikkaa? Sehän kerrostaa yhdisteitä naamaan lähes joka ikinen päivä? Suuhun ja silmiin jopa. Entä kynsilakka, melkoista myrkkyä. Hiuslakka, kuivasampoo, kuvittele miten vaikuttavat, keuhkoihin. Keksisin sata esimerkkiä lisää. Värjään tukkani, kyllä, kerran kuussa. Punainen väri haalistuu, joten tyviväri ei riitä (btw juurikasvu on juuresta kasvava hiuksen osa eli oikein sekin, vrt. koulutie, vie kouluun). Koen itseni punatukkaiseksi. Saan väristä iloa, identiteettini itseilmaisun nautintoa. Harmillista oppia, että monelle se on dissauksen aihe. Eipä oma tapa siitä muutu, koska itsetunto hyvä. "Ei voi olla, tulee purkista sulla itsetunto." Ai kuten sillä meikkaavalla naisella kans?

   Lainaa

  77. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Jessika, olet täysin oikeassa. Prisman kassalla työskennellessäni, kirjoitin ylös jokaisen asiakkaan hiusväriostokset. Tämän kirjasin ylös vihkooni ja bonuskortista katsoin vielä asiakkaan nimen. Päivän lopuksi vielä etsin osoitetiedot netistä sekä lisäsin tarvittavat tuntomerkit. Jos asiakas sattuikin seuraavalla kerralla ostamaan eri hiusväriä, järkytyin syvästi ja merkitsin vihkooni suuren huutomerkin tämän asiakkaan kohdalle. Luokittelin erikseen eri hiusvärit omiin sarakkeisiin, ja seurasin kuinka paljon eri hiusvärejä ostettiin. Tämän jälkeen laadin vielä Excel taulukot ja kaaviot sekä laskin prosenttiosuudet, kuinka usein ihmiset kävivät ostamassa näitä hiusvärejä sekä laadin ennusteet tulevalle vuodelle ja seurasin jännittyneenä, olinko osannut ennustaa ihmisten hiusväriostokset oikein.

   Lainaa

  78. Careful with that axe Eugene 30.10.2019 13:39
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Vittu te ootte sekasin.

   Lainaa

  79. Ihan oikea ankka 23.5.2022 22:16
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Kiti: Kehotatko itse tosiaan ostamaan itsetuntoa kaupan hyllyltä? Seuraavaksi kai kehoitat menemään kauneusleikkauksiin sen sijaan, että ihmiset etsisivät hyvää oloa, onnellisuutta ja itsetuntoa terveillä elämäntavoilla, liikunnalla ja itsensä hyväksymisellä. Monikaan ei ole itseensä tyytyväinen vaikka [...]
   Siistit istuvat vaatteet ja hyvät värit + suora ryhti ovat ilo silmälle. 
   On kohteliasta käydä päivittäin suihkussa, pestä kasvot ja hampaat, harjata hiukset, käyttää puhtaita vaatteita ja leikkauttaa hiuksiaan. Meikkaaminen ja hiustenvärjäys ei ole syntiä.
    Useimmilla ensimmäiset harmaat hiukset 3-4-kymppisenä ovat kuin rautalanganpätkiä siellä täällä hiusten seassa, likaisen näköistä.
    Tukan sävytys tai värjäys kuuluu itsensä hoitamiseen, ellei ole luonnostaan tasainen väri, joka sopii omaan ihoon. Kevyt värjäys saa kasvotkin paremmin esiin. 
   Meikkaaminen ei tarkoita sentinpaksuista teatterimaskia, vaan joka aamu parissa minuutissa tehtyä korjailua: hiukan kulmaväriä, ohuet vaaleanruskeat kajalinvedot silmiin, maskaraa, ja lopuksi huulikiiltoa tai -punaa ja huulten rajaus. Lopuksi deodoranttia kainaloon ja pieni suihkaus parfyymiä sydänalaan.
    Vaatteissakin esteettisempi on kauniinvärinen kuosi, kuin "luonnonmukainen ja tervehenkinen" perunasäkinruskea, voimaannuttava rätti.

   Lainaa

  80. Harmaa kivi 6.9.2022 21:28
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Ihan oikea ankka: Siistit istuvat vaatteet ja hyvät värit + suora ryhti ovat ilo silmälle. On kohteliasta käydä päivittäin suihkussa, pestä kasvot ja hampaat, harjata hiukset, käyttää puhtaita vaatteita ja leikkauttaa hiuksiaan. Meikkaaminen ja hiustenvärjäys ei ole syntiä. Useimmilla ensimmäiset harmaat hiukset [...]
     Eiköhän tuo mene ihan hiukan överiksi. Se, ettei haise (eli päivittäinen huolellinen peseytyminen) toki kuuluu asiaan, jos aikoo omaa ulko-oveaan tai ehkä roskiskatostaan kauemmaksi. Mutta puhtauden jälkeen se on ihan tasan oman maun mukaan. Tuollainen "pitää meikata niin ja näin ja värjäämätön on hoitamaton" kuulostaa pinnallisemmalta ja itsekeskeisemmältä kuin pahinkaan oranssi ylilaitettu pissis. Kunhan ei haise (liiat kemikaalit lasketaan, myös se sinun parfyymisi) niin että muille tulee päänsärky, loput ovat makuasia. (Ja itsehän puunaan kuin pieni eläin, koska nautin siitä. Mutta en ole niin pahasti seonnut, että luulisin päätösvaltani tai edes makuni ulottuvan muiden kehoihin).

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hiukset, hiusväri, Garnier Nutrisse, numero 4, neljä, tummanruskea, kauppa, kaupassa