Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin se homma toimii

Hammaslääkäri tekee yllättävän havainnon.
Näin se homma toimii

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +353 (517 ääntä)
   Sillä lailla.. Miten meni noin omasta mielestä?!?!

   Lainaa

  2. Raakakauppa 12.7.2016 1:59
   Tulos: +315 (359 ääntä)
   On vähän vaikea neuvoa jonnekin josta ei tiedä. On myös vähän vaikea ymmärtää miten ei tiedä mitä kerrosta ylempänä on.

   Lainaa

  3. King Arthur 12.7.2016 2:24
   Tulos: -140 (326 ääntä)
   Jps Arto ei ens kerralla hommais itelleen niitä sakkoja niin ei tarvii rääpiä päätään.

   Lainaa

  4. Tulos: -113 (171 ääntä)
   Arto on niin wt.

   Lainaa

  5. Tulos: +488 (494 ääntä)
   Itselle hammaslääkäri antoi ajan klo 15.30, muuten kiva mutta sulkivat klo 14... ei yhtään harmittanut lähteä töistä kesken päivän turhaan, venaa viikko uutta aikaa ja taas jäi hommat puolitiehen kun piti lähtee hammaslääkärille.

   Lainaa

  6. VaniljaKukkanen 12.7.2016 5:19
   Tulos: +309 (343 ääntä)
   X: Arto on niin wt.
   En jostain syystä usko. WT olisi kirjoittanut kolmekymmentä kirsosanaa (nekin väärin) ja haukkunut poliisia natsipaskaksi. Tuo Arto on mennyt asiallisesti maksamaan sakon ja hoitamaan velvollisuutensa. Itselläni ei edes ole autoa, mutta ekana tuli mieleen joku hyvinkin yleinen sakko joka tulee kun ylinopeutta ajaa.

   Lainaa

  7. Tulos: +237 (259 ääntä)
   Artolla oli siis sakko ulosotossa. Hän koitti maksaa sitä luukulle jossa kelpasi vain kortti tai jossa keskustellaan asioista. Sitten hän meni käteis/maksuluukulle hoitamaan asiaa. Olivat varmaan ensin katsoneet että näkyyhän täällä maksamaton sakko. Sitten tajuttu että se on jo mennyt ulosottoon. Sitten ei ole kerrottu missä ulosotto on tai ainakaan Arto ei sitä kuullut. Perus virasto

   Lainaa

  8. Tulos: +22 (68 ääntä)
   X: Arto on niin wt.
   Mikä on wt?

   Lainaa

  9. tylsäelämä 12.7.2016 7:33
   Tulos: +49 (65 ääntä)
   Muu: Mikä on wt?
   whitetrash

   Lainaa

  10. Tulos: +446 (462 ääntä)
   Eiks ne siellä hammaslääkärissä osaa katsoa sitä potilaan hammasta ollenkaan, vai pelkältä tietokoneeltako ne kattoo että mikä tässä nyt oli vikana?

   Lainaa

  11. TapioRautaWaara 12.7.2016 8:47
   Tulos: +8 (52 ääntä)
   Näin se hyvinvointivaltio toimii. Eiku?

   Lainaa

  12. Tulos: +199 (211 ääntä)
   Laura: Eiks ne siellä hammaslääkärissä osaa katsoa sitä potilaan hammasta ollenkaan, vai pelkältä tietokoneeltako ne kattoo että mikä tässä nyt oli vikana?
   Näin voisi luulla. Mutta itselleni jäi 15-vuotiaana hammaslääkärikammo kun yhdeltä kaveriltani poistettiin kokonainen hammas vahingossa. Oli katottu konetta väärin tms sekoiltu.

   Lainaa

  13. ei ole totta 12.7.2016 9:34
   Tulos: +33 (79 ääntä)
   Raakakauppa: On vähän vaikea neuvoa jonnekin josta ei tiedä. On myös vähän vaikea ymmärtää miten ei tiedä mitä kerrosta ylempänä on.
   Itse pitäisin asiattomana opastaa raha-asiansa nuhteettomasti hoitanut kansalainen ulosottomiehen luo. Sakot (kuten muutkin laskut) maksetaan yleensä tilisiirtona saajan tilille, ei niinkään ulosottomiehen kautta. Poliisin palveluneuvojilla ei ole pääsyä ulosottomiehen tietokantaan. Ulosottomiehen asiakkuus ei ole varsinaisesti mikään meriitti eikä lainkaan niin yleistä kuin Arto kuvittelee.

   Lainaa

  14. Tulos: +27 (71 ääntä)
   ei ole totta: Itse pitäisin asiattomana opastaa raha-asiansa nuhteettomasti hoitanut kansalainen ulosottomiehen luo. Sakot (kuten muutkin laskut) maksetaan yleensä tilisiirtona saajan tilille, ei niinkään ulosottomiehen kautta. Poliisin palveluneuvojilla ei ole pääsyä ulosottomiehen tietokantaan. Ulosottomiehen asiakkuus ei ole varsinaisesti mikään meriitti eikä lainkaan niin yleistä kuin Arto kuvittelee.
   Nuhteettomasti jos on mennyt jo ulosottoon?

   Lainaa

  15. Tulos: +16 (38 ääntä)
   Tyypillistä lohjalaista virastopalvelua. Jos et muualta saa asiakaspalvelutyötä virastosta, hae sitä Lohjalta. Sinne kelpaa töihin kuka tahansa.

   Lainaa

  16. Tulos: +132 (158 ääntä)
   Eskro: Artolla oli siis sakko ulosotossa. Hän koitti maksaa sitä luukulle jossa kelpasi vain kortti tai jossa keskustellaan asioista. Sitten hän meni käteis/maksuluukulle hoitamaan asiaa. Olivat varmaan ensin katsoneet että näkyyhän täällä maksamaton sakko. Sitten tajuttu että se on jo mennyt ulosottoon. Sitten ei ole kerrottu missä ulosotto on tai ainakaan Arto ei sitä kuullut. Perus virasto
   Perus Arto. "Ulosotto lähettää laskun - marssimpa poliisin aspaan tyrkyttämään käteistä". Veikkaan, että ohjeet maksuun on saatu, mutta ei luettu...

   Lainaa

  17. Tulos: +99 (103 ääntä)
   Varasin tossa kesällä 2015 itselleni kunnalliseen hammastarkastukseen ajan, sieltä ennen hml, tuli aika suuhygienistille joka totesi että joo, pitää laittaa hammaslääkärille koska kaksi reikää, noh sitten syksyllä marraskuun aikoihin sain ajan hammastarkastukseen hammaslääkärille, joka myöskin totesi että pitää hoitaa molemmat reiät, about tammikuuhun mennessä en ollut saanut aikaa hammaslääkärille ja toista reikää alkoi vihloa jonka jouduin paikkaamaan päivystyksessä... jäljelle jäi yksi reikä joka paikattiin viime toukokuussa... että ei se kyllä toimi toi kunnallinen... :D

   Lainaa

  18. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Laura: Eiks ne siellä hammaslääkärissä osaa katsoa sitä potilaan hammasta ollenkaan, vai pelkältä tietokoneeltako ne kattoo että mikä tässä nyt oli vikana?
   Oisko oikealta asiakkaalta otettu edelliskäynnillä röntgenit, suunnitelmana edetä siitä tällä ajalla. Tosin, mullakin on terveeseen hampaaseen aloitettu juurihoito, sitä tehdään edelleen oisko neljättä hoitokertaa, koska on mun käsittääkseni tehtävä loppuun. Voin olla väärässäkin, vaikka oma kokemus tämä, oikokaa jos näin ei ole. Oon kärsinyt kohtuuttomia tän takia, mm. niellyt noin rkl kloriittia, ja siis. Se kipu oli jotain älytöntä eka hoidon jälkeen. Ihan v*tun älytöntä. Voisin viedä eteenpäin, jos ei ois tarpeellista.

   Lainaa

  19. Jalopuutoukka 12.7.2016 21:01
   Tulos: +36 (42 ääntä)
   Voi pahus: Oisko oikealta asiakkaalta otettu edelliskäynnillä röntgenit, suunnitelmana edetä siitä tällä ajalla. Tosin, mullakin on terveeseen hampaaseen aloitettu juurihoito, sitä tehdään edelleen oisko neljättä hoitokertaa, koska on mun käsittääkseni tehtävä loppuun. Voin olla väärässäkin, vaikka oma kokemus tämä, oikokaa jos näin ei ole. Oon kärsinyt kohtuuttomia tän takia, mm. niellyt noin rkl kloriittia, ja siis. Se kipu oli jotain älytöntä eka hoidon jälkeen. Ihan v*tun älytöntä. Voisin viedä eteenpäin, jos ei ois tarpeellista.
   Kyllä se juurihoito kannattaa hoitaa kunnialla loppuun asti. Mulle hammaslääkäri teki hiukan kehnosti juurihoidon ja jatkotoimenpiteet jäi aika vähälle. Verenmyrkytys siitä sitten tuli ja aika justiinsa asennettu reisiluun korvike tulehtui niin pahasti, että se piti poistaa ja meni pari vuotta ennen kuin verenmyrkytys saatiin hoidettua ja sain vihdoin puuttuvan reisiluun takaisin

   Lainaa

  20. Tulos: +10 (18 ääntä)
   Raakakauppa: On vähän vaikea neuvoa jonnekin josta ei tiedä. On myös vähän vaikea ymmärtää miten ei tiedä mitä kerrosta ylempänä on.
   Lohjan kokoisessa metropolissa ei virastossa tiedetä, missä naapurivirasto on, ja mitä siellä tehdään... ;)

   Lainaa

  21. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Eeppinen: Varasin tossa kesällä 2015 itselleni kunnalliseen hammastarkastukseen ajan, sieltä ennen hml, tuli aika suuhygienistille joka totesi että joo, pitää laittaa hammaslääkärille koska kaksi reikää, noh sitten syksyllä marraskuun aikoihin sain ajan hammastarkastukseen hammaslääkärille, joka myöskin totesi että pitää hoitaa molemmat reiät, about tammikuuhun mennessä en ollut saanut aikaa hammaslääkärille ja toista reikää alkoi vihloa jonka jouduin paikkaamaan päivystyksessä… jäljelle jäi yksi reikä joka paikattiin viime toukokuussa… että ei se kyllä toimi toi kunnallinen…
   itekkin soitin joskus tammikuussa ajan ja sain sen niinkin nopeesti kun elokuulle.

   Lainaa

  22. Tulos: -12 (16 ääntä)
   JoJo: Perus Arto. “Ulosotto lähettää laskun – marssimpa poliisin aspaan tyrkyttämään käteistä”. Veikkaan, että ohjeet maksuun on saatu, mutta ei luettu…
   Missä vaiheessa on sanottu että lasku meni ulosottoon? Arto itse päivityksessään sanoi googlettaneensa ulosottomiehen numeron ja kysyneensä sieltä

   Lainaa

  23. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Petri, tee valitus potilasasiamiehelle. Heti.

   Lainaa

  24. Tulos: +14 (18 ääntä)
   itsellä lohkesi paikka kun muutin opiskelupaikkakunnalle, menin hammaslääkäriin, hammaslääkäri oli törkein koskaan kohtaamani terveydenhuollon ammattilainen ja hammaslääkärilasku oli jotain älytöntä, meni neljä vuotta ennen kun seuraavan kerran menin hammaslääkäriin ja nyt v***ttaa kun neljän vuoden tuloksia koitetaan korjata ja laskut on kerta kerralta hulppeampia, nykyinen hammaslääkäri on tosin oikein mukava...

   Lainaa

  25. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Yhdellä tutullani meinattiin lähteä operoimaan väärää puolta suusta, kun röntgenkuva oli väärinpäin... Ei helvetti sentään. Itse onneksi huomasi.

   Lainaa

  26. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Jalopuutoukka: Kyllä se juurihoito kannattaa hoitaa kunnialla loppuun asti. Mulle hammaslääkäri teki hiukan kehnosti juurihoidon ja jatkotoimenpiteet jäi aika vähälle. Verenmyrkytys siitä sitten tuli ja aika justiinsa asennettu reisiluun korvike tulehtui niin pahasti, että se piti poistaa ja meni pari vuotta ennen kuin verenmyrkytys saatiin hoidettua ja sain vihdoin puuttuvan reisiluun takaisin
   Ah lupaa hyvää... Nimim. neljättä viikkoa sairaalassa verenmyrkytyksestä ja siitä seuranneesta sydäntulehduksesta. Sydänleikkaus jossain vaiheessa edessä ja toivon ettei tollaista episodia tapahdu tulevaisuudessa mun keinoläpälle... x_x

   Lainaa

  27. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Siis miksi Arto soitti ulosottoon? Miksi sakkokäsittelijöiden pitäisi ohjata joku tyyppi ulosottoon?

   Lainaa

  28. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Aika hurja toi hammaslääkärijuttu! Olispa aivan kamalaa jos sattuisi omalle kohdalle. Silti on vähän sääli, että nettiin päätyy vaan aina huonot kokemukset julkisista palveluista. Mun mielestä on aivan uskomattoman hienoa saada hammashoitoa murto-osalla yksityisten lääkäriasemien hinnastosta ja ainakin Tampereella toimii hyvin: suuhygienistille voi varata netistä koska tahansa itsellesi parhaiten sopivan ajan mille tahansa toimipisteelle. Suuhygienisti puhdistaa ja tarvittaessa kirjoittaa lähetteen lääkärille. Hyvinvointivaltio on ainakin vielä pystyssä, vaikka sitä kovasti jotkut ovatkin ajamassa alas.

   Lainaa

  29. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Nämä sopisivat Päivän Byrokraattiin.

   Lainaa

  30. Huono kokemus poliisista 25.7.2016 10:25
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Täytyy todeta että olen saanut elämäni huonoimman asiakaspalvelukokemuksen poliisilaitoksella. Kävin joskus muuton jälkeen esittämässä siellä aselupani ja kun menin hakemaan ne takaisin niin virkalija oli jotenkin ihmeellisesti onnistunut sekoittamaan keskenään aseiden kaliberit, nimet ja sarjanumerot. Onneksi huomasin heti tiskillä, muuten minulla olisi kai ollut neljä luvatonta asetta.

   Lainaa

  31. Hammaslääkärit parempaan suuntaan 25.7.2016 10:29
   Tulos: +4 (12 ääntä)
   Lapsuudessa paikallinen hammaslääkäri oli iranilaissyntyinen mies, joka puhui voimakkaalla aksentilla jota ei oikein edes ymmärtänyt. Hänen tavaramerkkinsä oli se että tukki ensin suun täyteen niitä tampooneja ja alkoi sitten kysellä että "mitä sinä ole tehny kesäloma". Kaverilla oli vielä hirmuisen suuret kädet. Nykyisin hammaslääkärikäynnit ovat olleet tuohon verrattuna jopa miellyttäviä kokemuksia.

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Sama kun menis Telian myymälään maksamaan puhelinlaskua käteisellä. Idiootti.

   Lainaa

  33. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ilmeisesti sakon voi maksaa myös käteisellä ja nimenomaan ulosottomiehelle. https://moottori.fi/ajoneuvot/jutut/kysy-autoista-voiko-sakon-maksaa-kateisella/

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: byrokratia, hammaslääkäri, juurihoito, sakko, maksaa