Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Mammapalstalta päivää, osa 37

  Suurenna näkymä

  99 kommenttia

  1. myyra kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -131 (255 ääntä)

   Mut hyvä et se diIdo oli patjan välissä eikä….

     Lainaa

  2. King Arthur kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +152 (292 ääntä)

   Noniin, tätä kommenttiketjua odotellessa…
   Kun kuitenkin maahanmuuttopolitiikkaan saadaan käännettyä vaikka keskustelu kivestä kengässä. Nyt on jopa asiaa ihan aloituksessa!
   Ja estradi rajakeille.

     Lainaa

  3. Raakakauppa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +922 (1086 ääntä)

   “ns. turvapaikanhakija”

   Sekin, että ihmekös jos syödessä lipoo huuliaan. Sattunut vilkaisemaan jonkun yleiseen suuntaan samalla. Oh noes! Itsekin kohtaan tällaista seksuaalista häirintää melkein joka kerta kun käyn vähääkään isommassa ruokasalissa.

     Lainaa

  4. Kirsi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +659 (779 ääntä)

   Kun ihminen syö… ei ole niin omituista että nuolee huuliaan. Mutta Irmeli on varmaan näitä ihmisiä jotka laskevat jo katseen raiskausyritykseksi.

     Lainaa

  5. wat kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +442 (496 ääntä)

   Äitylit on ilmeisesti jonkun salaisen viraston kokoonpanema katalogi suomen tyhmimmistä naispuolisista henkilöistä.

     Lainaa

  6. Itseasiassa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (572 ääntä)

   Itseasiassa tekevät tuota lipomista esimerkiksi ostoskeskuksissa. Lipomisen ja tuijottamisen sekä hävyttömien käsimerkkien kohteeksi kelpaa myös 9-10 vuotiaat tytöt. Ystäväni oli oman tyttärensä kanssa eräässä kauppakeskuksessa jaa tytär oli joutunut tällaisen sanattoman ja ilman kosketusta olevan ahdistelun kohteeksi. Äidin vierelläolo ei vaikuttanu asiaan. Poistuivat pikaisesti kaupasta. On myös niitä, jotka näin ei toimi, mutta on siellä niitä mätäpaiseitakin.

     Lainaa

  7. irrota kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +228 (314 ääntä)

   Entäs jos sillä olikin vaan ruokaa suupielessä.

     Lainaa

  8. Itseasiassa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +246 (336 ääntä)

   Voi toki olla, että ruokalassa näin on ollukki. Tosin jos kovin intensiivistä silmiintuijotusta ja lipomista jatkuu epätavallisen pitkään niin tuskinpa siinä nuollaan vaan suupielestä ruokaa..

     Lainaa

  9. jukkapoika kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +31 (141 ääntä)

   miten kukaan voi lipoa huuliaan? Nyt on paha, oikeestaan todella paha

     Lainaa

  10. Päivi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +94 (178 ääntä)

   Kielletään huulien lipominen! Omien ja vieraitten!

     Lainaa

  11. Ei tummat nuorista tytöistä tykkää :) kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -136 (184 ääntä)

   Äläkää ny rasistit viittikö :) ei se joka maassa rikos oo :)

     Lainaa

  12. Vääränvärinen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +223 (261 ääntä)

   Sanamuodot on aika kuvaavia tässä. “Näitä”, “niinsanottuja” jne.

     Lainaa

  13. Huuhkaja kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +45 (261 ääntä)

   Itseasiassa:
   Ystäväni oli oman tyttärensä kanssa eräässä kauppakeskuksessa jaa tytär oli joutunut tällaisen sanattoman ja ilman kosketusta olevan ahdistelun kohteeksi.

   Maailma on muuttunut aika kummalliseksi. Ennen oli käsite raiskaus ja myöhemmin sen rinnalle tuli käsite seksuaalinen häirintä. Nyt ollaan siirrytty uudelle tasolle, sanaton ja kosketukseton seksuaalinen häirintä. Silmiin katsominen, huulen lipominen tai mikä tahansa ele voidaan näin ollen tulkita seksuaaliseksi häirinnäksi. Pitäisikö suomalaisten naisten ja tyttöjen ryhtyä käyttämään burkaa ettei tällaista pääsisi tapahtumaan?

     Lainaa

  14. Kuuno Kaakkuri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +150 (194 ääntä)

   “Ns. turvapaikanhakija”. Eli eivät ole oikeasti tehneet turvapaikkahakemusta? Vai kuinka?

   Harva muuten tietää, että vuoden 1899 Kieli- ja nielukaari kieltää julkisen lipomisen.

     Lainaa

  15. Vivirose kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +150 (190 ääntä)

   Minkähänlainen pervo minäkin olen kun kaupungilla kävellessäni livon huuliani välillä – aivan varmasti joku saanut traumat tästä tapahtumasta. :D

     Lainaa

  16. King Arthur kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +124 (216 ääntä)

   Huuhkaja: Maailma on muuttunut aika kummalliseksi. Ennen oli käsite raiskaus ja myöhemmin sen rinnalle tuli käsite seksuaalinen häirintä. Nyt ollaan siirrytty uudelle tasolle, sanaton ja kosketukseton seksuaalinen häirintä. Silmiin katsominen, huulen lipominen tai mikä tahansa ele voidaan näin ollen tulkita seksuaaliseksi häirinnäksi. Pitäisikö suomalaisten naisten ja tyttöjen ryhtyä käyttämään burkaa ettei tällaista pääsisi tapahtumaan?

   Ei. Ei täydy. Kloppien pitäisi oppia tavoille. Ei niitä kukaan metsästä tahallaan syyttääkseen häirinnästä. Ihan oikeasti.

     Lainaa

  17. KaroliinaCZ kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +158 (210 ääntä)

   Itseasiassa:
   Itseasiassa tekevät tuota lipomista esimerkiksi ostoskeskuksissa. Lipomisen ja tuijottamisen sekä hävyttömien käsimerkkien kohteeksi kelpaa myös 9-10 vuotiaat tytöt. Ystäväni oli oman tyttärensä kanssa eräässä kauppakeskuksessa jaa tytär oli joutunut tällaisen sanattoman ja ilman kosketusta olevan ahdistelun kohteeksi. Äidin vierelläolo ei vaikuttanu asiaan. Poistuivat pikaisesti kaupasta. On myös niitä, jotka näin ei toimi, mutta on siellä niitä mätäpaiseitakin.

   Life hack: Mietipä, että joka maassa/kulttuurissa on niitä mätäpaiseitakin. Ei pelkästään Lähi-idässä.

     Lainaa

  18. riesa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +148 (218 ääntä)

   On tainnut Irmeli istuttaa tyttärensä päähän lievän turvapaikanhakija-pelon, kun huulien lipominen syödessä on jo kauhistuttava teko. Kannattaakin kasvattaa lapset pelkäämään kaikkea ja kaikkia.

     Lainaa

  19. nimim. sivusta seurannut ja vähän osallistunutkin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +65 (163 ääntä)

   Ihan hulluksi on mennyt tämä maailma. Itsekin taannoin olin yhdellä koululla ja ihan vähän vaan kävin lipomassa jonkun pikkutytön huulia, niin heti alkoivat huutaa mulle että “hullu” ja “et sinä voi tehdä noin, olet sentään rehtori”. En tiiä, mihin tässä oikein joudutaan vielä, yltiöpäinen korrektius on mennyt ihan liian pitkälle.

     Lainaa

  20. Mother of Vile Excrement kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +165 (183 ääntä)

   Huuhkaja: Maailma on muuttunut aika kummalliseksi. Ennen oli käsite raiskaus ja myöhemmin sen rinnalle tuli käsite seksuaalinen häirintä. Nyt ollaan siirrytty uudelle tasolle, sanaton ja kosketukseton seksuaalinen häirintä. Silmiin katsominen, huulen lipominen tai mikä tahansa ele voidaan näin ollen tulkita seksuaaliseksi häirinnäksi. Pitäisikö suomalaisten naisten ja tyttöjen ryhtyä käyttämään burkaa ettei tällaista pääsisi tapahtumaan?

   Ei, koska sieltä burkan silmäaukosta näkee kuitenkin sen huulten lipomisen. Eli miehille se pussi päähän, niin ei näy ne huulet ja saa naiset jatkaa elämäänsä rauhassa.

     Lainaa

  21. Limppaala kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -24 (76 ääntä)

   King Arthur:

   Ja estradi rajakeille.

   Itse asiaan sinulla ei sitten olIutkaan mitään sanomista. Tuollaista mielensäpahoittaneen yninää kyllä riitti.

     Lainaa

  22. Limppaala kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +62 (160 ääntä)

   KaroliinaCZ: Life hack: Mietipä, että joka maassa/kulttuurissa on niitä mätäpaiseitakin. Ei pelkästään Lähi-idässä.

   Paitsi, että Lähi-idässä naisen kukkomaista häirintää ei katsota mätäpaiseeksi, vaan miehen oikeuksiin kuuluvaksi asiaksi. Siinäpä sitä kulttuurikonfliktia.

     Lainaa

  23. Mies kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -96 (230 ääntä)

   Täällä on taas vajukit selittelemässä asioita paremmaksi, ei yllätä. Ihmettelen kuitenkin tuota suurta vihaa suomea ja suomalaisia kohtaan, miten voi ihminen tahtoa nähdä maansa kuolevan?

     Lainaa

  24. Pera kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -89 (195 ääntä)

   Onneksi ei ollut kantasuomalainen mies se huulienlipoja. Olisi varmaan jo hirtetty raiskauksesta. Kun kyseessä on hieman tummemman pikmentin omaava kunniakansalainen niin on koko armeija internetfeministejä ymmärtämässä ja puolustamassa ilmiselvää seksuaalista ahdistelua.

     Lainaa

  25. renkeli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -29 (69 ääntä)

   Miten se nyt on niin huolestuttavaa jos joku lipoo huuliaan jotakuta kattoessaan :D eihän se sitä tyttöä varmaan syödä tahdo :)

     Lainaa

  26. TapioRautaWaara kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -46 (58 ääntä)

   myyra:
   Mut hyvä et se diIdo oli patjan välissä eikä….

   …Häpisten välissä :P

     Lainaa

  27. Illuusia kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +154 (196 ääntä)

   Jos huulten lipominen tapahtui härskillä tavalla niin siitä kyllä pitäisi kertoa johonkin eteenpäin, maahanmuuttaja tai ei. Etenkin jos lipoja käy koulussa joka päivä. Jos nimittäin suomalainen mies käyttäytyisi samalla tavalla niin kyllähän miehen aikeista jäisi aika kyseenalainen kuva. Mielestäni käytökseen pitäisi puuttua, oli kyse sitten kulttuurierosta tai pedofiilista.

     Lainaa

  28. tee kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +48 (74 ääntä)

   Tätä keskustelua lukiessani taisin lipaista huuliani ainakin 5 kertaa (koska olivat kuivat)

     Lainaa

  29. ei ole totta kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +40 (46 ääntä)

   myyra:
   Mut hyvä et se diIdo oli patjan välissä eikä….

   Olohuoneen pöydällä liukuvoiteen ja peilin kanssa.

     Lainaa

  30. Wiltsu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -80 (120 ääntä)

   Raakakauppa:
   “ns. turvapaikanhakija”

   Sekin, että ihmekös jos syödessä lipoo huuliaan. Sattunut vilkaisemaan jonkun yleiseen suuntaan samalla. Oh noes! Itsekin kohtaan tällaista seksuaalista häirintää melkein joka kerta kun käyn vähääkään isommassa ruokasalissa.

   Ja se on sun mielestä ihan ok?

     Lainaa

  31. Jokuihme kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +59 (119 ääntä)

   Uh, lipaisin juuri huultani kielelläni samalla kun kissani astui huoneeseen. Toivottavasti ei tee musta eläinsuojeluun ilmoitusta seksuaalisesta häirinnästä. En haluis tulla piiskatuks eläimiinsekaantumisfantasioista… :(

     Lainaa

  32. ei ole totta kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (116 ääntä)

   Mies:
   Täällä on taas vajukit selittelemässä asioita paremmaksi, ei yllätä. Ihmettelen kuitenkin tuota suurta vihaa suomea ja suomalaisia kohtaan, miten voi ihminen tahtoa nähdä maansa kuolevan?

   Tämä maa taitaa olla jo kuollut siltä osin kuin väki on tuollaisia kuin sinä (ja teidät pitäisikin viranomaistoimin “amputoida” vankeinhoito- ja mielenterveyshoidon piiriin. Viime vuonna uutisoidun aivotutkimuksen tiimoilta elättelen toivoa, että rasismia, ääriajattelua ja kiihkouskonnollisuutta voidaan jatkossa hoitaa stimuloimalla tiettyä laiskaa aivokuoren kohtaa, joka tällaisen valitettavan ilmiön aiheuttaa ja joka meillä normaaleilla toimii ilmankin.

   Rasismi kumpuaa kahdesta lähteestä: pelosta ja tietämättömyydestä. Näihin kumpaankin auttaa tieto, mutta koska sekä pelot että tiedon puute istuvat syvässä nimenomaan kansan vähäjärkisimmissä ja huonoiten koulutetuissa osissa, on vaikea tiedolla siihen puuttua. Ethän sinäkään erota tietoa omista peloistasi!

   Niinpä asiaan puuttuu poliisi, ja hyvä niin.

     Lainaa

  33. Armaani kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +26 (62 ääntä)

   Raakakauppa:
   “ns. turvapaikanhakija”

   Sekin, että ihmekös jos syödessä lipoo huuliaan. Sattunut vilkaisemaan jonkun yleiseen suuntaan samalla. Oh noes! Itsekin kohtaan tällaista seksuaalista häirintää melkein joka kerta kun käyn vähääkään isommassa ruokasalissa.

   Miesparka, jonka kanssa olen ollut naimisissa 21 vuotta, lipoo syödessään huuliaan. Meillä ei ole ollut seksiä 12 vuoteen. Kylläpä pelottaa.

     Lainaa

  34. Armaani kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +103 (197 ääntä)

   Minua ärsyttää se, että maahanmuuttajien ja pakolaisten kuvitellaan olevan jotenkin yltiöseksuaalisia. Tämä on sama asia kuin orjuuden aikoina Amerikassa kuviteltiin, että mustat ovat vain eläimiä vailla älyä, järkeä tai harkintakykyä tai muita motiiveja kuin suvunjatkaminen. Mielestäni ajatus kertoo paljon juuri siitä ihmisestä, joka siihen sortuu.

   Rajarajoitteiset väittivät raiskausten ja ahdistelujen räjähtävän lämpimän kesän ja kesävaatteiden vuoksi, mutta tällaista räjähdystä ei ole tapahtunut.

   Se ärsyttää myös, että poliisijohtaja väittää silmät kirkkaina syyksi ahdisteluilmoitusten tekoon “maahanmuuton”, kun oikea syy on yksinkertaisesti rikoksen lisääminen rikoslakiin ja sen tunnettavuuden kasvu. On suhteellisen tuore asia, että pääosin miespuolinen poliisi uskoo naispuolista raiskauksen uhria siinä määrin että rikosta aletaan tutkia.

   Naisia on ahdisteltu aina, itsellänikin kokemusta ahdistelluksi tulosta noin vuodesta 1977, jolloin peffaani toistuvasti kopeloitiin koulussa aina ruuhkatilanteissa, ja kopeloija oli kiistatta joka kerta kantasuomalainen poika. Birger Jaarli näki hyväksi julistaa “Karjalan naisrauhan” vuonna 1316 (http://keskiaika.kansalliskirjasto.fi/#!itemId=25&groupId=12), mutta eipä naisia ole jätetty rauhaan silloin eikä sen jälkeenkään.

   Häiriköillä on yksi yhteinen piirre: he ovat miessukupuolta.

     Lainaa

  35. Pera kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -50 (114 ääntä)

   ei ole totta: Tämä maa taitaa olla jo kuollut siltä osin kuin väki on tuollaisia kuin sinä (ja teidät pitäisikin viranomaistoimin “amputoida” vankeinhoito- ja mielenterveyshoidon piiriin. Viime vuonna uutisoidun aivotutkimuksen tiimoilta elättelen toivoa, että rasismia, ääriajattelua ja kiihkouskonnollisuutta voidaan jatkossa hoitaa stimuloimalla tiettyä laiskaa aivokuoren kohtaa, joka tällaisen valitettavan ilmiön aiheuttaa ja joka meillä normaaleilla toimii ilmankin.

   Rasismi kumpuaa kahdesta lähteestä: pelosta ja tietämättömyydestä. Näihin kumpaankin auttaa tieto, mutta koska sekä pelot että tiedon puute istuvat syvässä nimenomaan kansan vähäjärkisimmissä ja huonoiten koulutetuissa osissa, on vaikea tiedolla siihen puuttua. Ethän sinäkään erota tietoa omista peloistasi!

   Niinpä asiaan puuttuu poliisi, ja hyvä niin.

   Aina sitä jaksetaan tuota pelkokorttia heitellä. Yleisin syy ihmisten rasistiksi luulemiseen on tietämättömyys ja pelko. Miksi pelkäät kanssakansalaisiasi? Ei Soldiers of Odinitkaan ole pahoja. Kyse on vain sinun tietämättömyydestäsi ja pelostasi.

     Lainaa

  36. Ruma Elsa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +76 (110 ääntä)

   Pohjois-Afrikassa huulten lipominen ja katsekontakti merkitsee ihastumista, tervehtimistä ja kertoo halusta tavata myöhemmin.
   Ollessani mm. Marokossa ja Tunisiassa lasten kanssa, nuoret miestarjoilijat usein tuijottivat minua ja alle 10-v. tyttäriä silmiin nuoleskellen samalla liioitellusti omia huuliaan, ja näytellen kielenkärkeään.
   Lapset ahdistuivat, se näytti lähinnä härskiltä lentopusulta mieheltä pikkutytölle.
   Vastasin hämmentyneille tytöilleni, että näin täällä ilmeisesti tervehditään ihmisiä…
   Usein ravintolan ovella tarjoilija juoksi perään ja tarjoutui oppaaksi.
   Oppaaksi pyrkiminen on siellä ihan yleistä, he tienaavat sillä: johdattavat turistit tiettyihin kauppoihin ja saavat myyjiltä poislähtiessä osuuden ostosten hinnasta itselleen.
   Irmeli on ihan oikeassa: lapset ahdistuvat, kun iso ukko istahtaa tuijottamaan heitä silmiin ja tunkee kieltä suustaan. Kyllä se näyttää härskiltä ja pelottaa lapsia, ja arabimiehiä pitää kieltää tekemästä sellaista.

     Lainaa

  37. Puolikiero_savolainen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +31 (89 ääntä)

   King Arthur: Ei. Ei täydy. Kloppien pitäisi oppia tavoille. Ei niitä kukaan metsästä tahallaan syyttääkseen häirinnästä. Ihan oikeasti.

   No kyllä metsästää, lukemattomia perättömiä ilmoituksia ja FB:ssa Odinien sivuilla itketään tällaisia: “joo, voitteko tulla vartioimaan meidän lähibaariin, eilen illalla nämä turvapaikanhakijat olivat tulleet baariin ja yks niistä oli iskenyt silmää naisille!”

   Tämähän on tyypillisin tämä mokan juttu: lipoi huuliaan, no voi jesus kun oli vakavaa.

   Milloinkahan nämä vajakit alkavat tajuamaan sen, että ihminen on ihminen riippumatta siitä mitä ihonväriä, kansallisuutta tai etnistä taustaa hän edustaa? Ja kesällähän piti tulla se raiskausaalto, niin missä se teidän helvetin aalto nyt viipyy?:D Tais olla vaan vajakkien märkä uni.

     Lainaa

  38. Expat kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +41 (109 ääntä)

   Ei maahanmuutossa sinänsä mitään vikaa ole. Esim. Japani seuloo itselleen korkeakoulututkinnon tai muuten erityistä kykyä omaavat työntekijät eli insinöörit, koodarit, opettajat… Ja määräaikasilla työsuhteilla ei saa pysyvää työviisumia.

   Suomi ottaa ne, joilla ei ole koulutusta, kieliosaamista tai rahaa yrityksen perustamiseen. Suomi tarjoaa myös kattavan sosiaaliturvan kaikille.
   Lopputulos maan talouden kehitykselle on täysin toisenlainen.

     Lainaa

  39. suvituli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +56 (62 ääntä)

   Jokuihme:
   Uh, lipaisin juuri huultani kielelläni samalla kun kissani astui huoneeseen. Toivottavasti ei tee musta eläinsuojeluun ilmoitusta seksuaalisesta häirinnästä. En haluis tulla piiskatuks eläimiinsekaantumisfantasioista…

   Älä huoli. Eläimiin sekaantuminen ei ole Suomen lain vastaista toimintaa!

     Lainaa

  40. Väsynyt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -7 (61 ääntä)

   Armaani:

   Häiriköillä on yksi yhteinen piirre: he ovat miessukupuolta.

   No ei.

     Lainaa

  41. Huumori kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (117 ääntä)

   Pera: Aina sitä jaksetaan tuota pelkokorttia heitellä. Yleisin syy ihmisten rasistiksi luulemiseen on tietämättömyys ja pelko. Miksi pelkäät kanssakansalaisiasi? Ei Soldiers of Odinitkaan ole pahoja. Kyse on vain sinun tietämättömyydestäsi ja pelostasi.

   Tietääkö kukaan enää edes mitä rasisti tarkoittaa? Kun tämä ei tunnu olevan selvillä suvaitsevaisten piireissä ollenkaan. Heidän mielestään rasisteja ovat kaikki, jotka vähänkin antavat eriäviä mielipiteitä. Mitä on meno Ruotsissa maahanmuuton seurauksena? Mitä on Saksassa? Mitä Ranskassa? Voisin jopa luulla, että ette tiedä, koska ei kiinnosta. Sokeasti suvaitsemalla kaiken on aivan varmasti huonoja seurauksia. Ainakaan MISSÄÄN ei ole saatu positiiviä tuloksia tämän kaltaisen maahanmuuton seurauksena. Lisäksi faktaa on se, että suurimmaksi osaksi nämä “sotaa” karkuun tulevat henkilöt ovat elitasopakolaisia. Samalla tämä on myös osa islamin suurempaa suunnitelmaa, joka on siittää eurooppalaiset pois. Tutkisitte helvetti asioita, niin huomaisitte itsekkin olevanne väärässä. Sitähän tuskin koskaan myöntäisitte, vaan jatkasitte samaa paskaa.

     Lainaa

  42. nainen itsekin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +78 (86 ääntä)

   Armaani:
   Minua ärsyttää se, että maahanmuuttajien ja pakolaisten kuvitellaan olevan jotenkin yltiöseksuaalisia. Tämä on sama asia kuin orjuuden aikoina Amerikassa kuviteltiin, että mustat ovat vain eläimiä vailla älyä, järkeä tai harkintakykyä tai muita motiiveja kuin suvunjatkaminen. Mielestäni ajatus kertoo paljon juuri siitä ihmisestä, joka siihen sortuu.

   Rajarajoitteiset väittivät raiskausten ja ahdistelujen räjähtävän lämpimän kesän ja kesävaatteiden vuoksi, mutta tällaista räjähdystä ei ole tapahtunut.

   Se ärsyttää myös, että poliisijohtaja väittää silmät kirkkaina syyksi ahdisteluilmoitusten tekoon “maahanmuuton”, kun oikea syy on yksinkertaisesti rikoksen lisääminen rikoslakiin ja sen tunnettavuuden kasvu. On suhteellisen tuore asia, että pääosin miespuolinen poliisi uskoo naispuolista raiskauksen uhria siinä määrin että rikosta aletaan tutkia.

   Naisia on ahdisteltu aina, itsellänikin kokemusta ahdistelluksi tulosta noin vuodesta 1977, jolloin peffaani toistuvasti kopeloitiin koulussa aina ruuhkatilanteissa, ja kopeloija oli kiistatta joka kerta kantasuomalainen poika. Birger Jaarli näki hyväksi julistaa “Karjalan naisrauhan” vuonna 1316 (http://keskiaika.kansalliskirjasto.fi/#!itemId=25&groupId=12), mutta eipä naisia ole jätetty rauhaan silloin eikä sen jälkeenkään.

   Häiriköillä on yksi yhteinen piirre: he ovat miessukupuolta.

   Muuten erittäin hyvä viesti, mutta viimeistä kommenttia en allekirjoita. Kyllä naisetkin osaavat seksuaalisen häirinnän jalon taidon. Jokaisella meistä on oikeus omaan kehoonsa ja koskemattomuuteen, jokaisella naisella ja jokaisella miehellä.

   Viimeiseisen lauseesi muokkaisinkin muotoon: “Häiriköillä on muutama yhteinen piirre: he ovat itsekkäitä, käytöstavattomia ihmisiä, jotka eivät kunnioita toisten koskemattomuutta.”

     Lainaa

  43. Dildo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -16 (36 ääntä)

   Itseasiassa:
   Itseasiassa tekevät tuota lipomista esimerkiksi ostoskeskuksissa. Lipomisen ja tuijottamisen sekä hävyttömien käsimerkkien kohteeksi kelpaa myös 9-10 vuotiaat tytöt. Ystäväni oli oman tyttärensä kanssa eräässä kauppakeskuksessa jaa tytär oli joutunut tällaisen sanattoman ja ilman kosketusta olevan ahdistelun kohteeksi. Äidin vierelläolo ei vaikuttanu asiaan. Poistuivat pikaisesti kaupasta. On myös niitä, jotka näin ei toimi, mutta on siellä niitä mätäpaiseitakin.

   Tällaisia mätäpaiseita löytyy myös meistä puhtaista arjalaisista, joten ei saa ylistää.

   Itseasiassa:
   Itseasiassa tekevät tuota lipomista esimerkiksi ostoskeskuksissa. Lipomisen ja tuijottamisen sekä hävyttömien käsimerkkien kohteeksi kelpaa myös 9-10 vuotiaat tytöt. Ystäväni oli oman tyttärensä kanssa eräässä kauppakeskuksessa jaa tytär oli joutunut tällaisen sanattoman ja ilman kosketusta olevan ahdistelun kohteeksi. Äidin vierelläolo ei vaikuttanu asiaan. Poistuivat pikaisesti kaupasta. On myös niitä, jotka näin ei toimi, mutta on siellä niitä mätäpaiseitakin.

   Kyllä näitä mätäpaiseita löytyy myös puhtaista arjalaisista Suomalaisistakin.

     Lainaa

  44. Dildo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -12 (44 ääntä)

   Pera:
   Onneksi ei ollut kantasuomalainen mies se huulienlipoja. Olisi varmaan jo hirtetty raiskauksesta. Kun kyseessä on hieman tummemman pikmentin omaava kunniakansalainen niin on koko armeija internetfeministejä ymmärtämässä ja puolustamassa ilmiselvää seksuaalista ahdistelua.

   Ja sitten tulee pikku Pera pätemään feissarimokien kommenttipalstalle.

     Lainaa

  45. Dildo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (32 ääntä)

   Puolikiero_savolainen: No kyllä metsästää, lukemattomia perättömiä ilmoituksia ja FB:ssa Odinien sivuilla itketään tällaisia: “joo, voitteko tulla vartioimaan meidän lähibaariin, eilen illalla nämä turvapaikanhakijat olivat tulleet baariin ja yks niistä oli iskenyt silmää naisille!”

   Tämähän on tyypillisin tämä mokan juttu: lipoi huuliaan, no voi jesus kun oli vakavaa.

   Milloinkahan nämä vajakit alkavat tajuamaan sen, että ihminen on ihminen riippumatta siitä mitä ihonväriä, kansallisuutta tai etnistä taustaa hän edustaa? Ja kesällähän piti tulla se raiskausaalto, niin missä se teidän helvetin aalto nyt viipyy?:D Tais olla vaan vajakkien märkä uni.

   Portsari hommia tehdessäni poistin yhden kanta Suomalaisen kapakasta, kun hän melkein kuiva pani naista vaatteet päällä. Joten toisen silmäluomen kiinnilaitto ole edes paha.

     Lainaa

  46. Puolikiero_savolainen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (50 ääntä)

   Expat:
   Ei maahanmuutossa sinänsä mitään vikaa ole. Esim. Japani seuloo itselleen korkeakoulututkinnon tai muuten erityistä kykyä omaavat työntekijät eli insinöörit, koodarit, opettajat… Ja määräaikasilla työsuhteilla ei saa pysyvää työviisumia.

   Suomi ottaa ne, joilla ei ole koulutusta, kieliosaamista tai rahaa yrityksen perustamiseen. Suomi tarjoaa myös kattavan sosiaaliturvan kaikille.
   Lopputulos maan talouden kehitykselle on täysin toisenlainen.

   Talousasiantuntijat kautta linjan ovat täysin eri mieltä kanssasi. Heidän mukaansa tämä mamu-aalto loppujen lopuksi piristää meidän taloutta.

     Lainaa

  47. Turrela kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (63 ääntä)

   Puolikiero_savolainen: Talousasiantuntijat kautta linjan ovat täysin eri mieltä kanssasi. Heidän mukaansa tämä mamu-aalto loppujen lopuksi piristää meidän taloutta.

   Ovat väärässä.

     Lainaa

  48. Nipo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +37 (75 ääntä)

   Turrela: Ovat väärässä.

   Juu, kuka hullu sitä asiantuntijoita kuuntelisi, kun mutu-tietoa jaetaan kantakuppilassa!

     Lainaa

  49. peppu pois pyllystä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +41 (69 ääntä)

   Puolikiero_savolainen: Talousasiantuntijat kautta linjan ovat täysin eri mieltä kanssasi. Heidän mukaansa tämä mamu-aalto loppujen lopuksi piristää meidän taloutta.

   Nämä “talousasiantuntijoitten” laskelmat (ne mitä on lehdissä julkaistu) on laskettu niin, että jokainen maahanmuuttaja työllistyisi. Kuitenkin jokainen tässä maailmassa elävä ihminen osaa realisoida ja ymmärtää, että heistä tuskin 10% tulee olemaan työelämässä seuraavan 10 vuoden aikana. Ikävä latoa totuuksia, kun se niin sattuu, mutta ei pidä silti olla ymmärtämättä niitä.

     Lainaa

  50. Voi pahus kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (13 ääntä)

   Vääränvärinen:
   Sanamuodot on aika kuvaavia tässä. “Näitä”, “niinsanottuja” jne.

   Hei, älä uhriudu! Et oo millään tavalla väärän värinen

     Lainaa

  51. Voi pahus kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (14 ääntä)

   Voi pahus: Hei, älä uhriudu! Et oo millään tavalla väärän värinen

   :)

   Ja toisella ajatelmalla, ei ois pitäny sanoa tota ensimmäistä osaa, kun tuo ei kuulosta hyväntahtoiselta, mitä se todellisuudessa oli. Läpällä heitin, emoji ei tulIutkaan kommaan mukaan. Sori.

     Lainaa

  52. . kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +41 (53 ääntä)

   Kumpi nostaa Suomen taloutta enemmän, korkeakoulutuksen saanut asiantuntijatehtävissä työskentelevä maahanmuuttaja vai kouluttamaton ja kielitaidoton turvapaikanhakija?

   Molemmat pääsevät yhtä helposti maahan tällä hetkellä. Korkeasti koulutetuille Suomi vain ei ole listan kärkipäässä, koska muut vaihtoehdot ovat paljon houkuttelevampia. Turvapaikanhakijoille Suomi on täydellinen maa.

     Lainaa

  53. Sellasta kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +16 (48 ääntä)

   Huumori: Tietääkö kukaan enää edes mitä rasisti tarkoittaa? Kun tämä ei tunnu olevan selvillä suvaitsevaisten piireissä ollenkaan. Heidän mielestään rasisteja ovat kaikki, jotka vähänkin antavat eriäviä mielipiteitä. Mitä on meno Ruotsissa maahanmuuton seurauksena? Mitä on Saksassa? Mitä Ranskassa? Voisin jopa luulla, että ette tiedä, koska ei kiinnosta. Sokeasti suvaitsemalla kaiken on aivan varmasti huonoja seurauksia. Ainakaan MISSÄÄN ei ole saatu positiiviä tuloksia tämän kaltaisen maahanmuuton seurauksena. Lisäksi faktaa on se, että suurimmaksi osaksi nämä “sotaa” karkuun tulevat henkilöt ovat elitasopakolaisia. Samalla tämä on myös osa islamin suurempaa suunnitelmaa, joka on siittää eurooppalaiset pois. Tutkisitte helvetti asioita, niin huomaisitte itsekkin olevanne väärässä. Sitähän tuskin koskaan myöntäisitte, vaan jatkasitte samaa paskaa.

   Suvaitsevaiset voivat hekin olla maahanmuuttokriittisiä; tyhmä ei saa olla, mutta apua täytyy tarjota sitä tarvitseville. Elintasopakolaisia kovasti käännytetään ja osa lähtee itsekin, Suomi ei kuulemma olekaan se “luvattu maa”.

   On myös aina paha ku lisätään geneettistä monimuotoisuutta sisäsiittoisuuden sijaan. Riskinä voi saada kauniita ja terveitä lapsia, ymmärrän pelkosi eurooppalaisten poissiittämisestä.

   Rajat kiinni ja Suomi saamelaisille!

     Lainaa

  54. p kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +29 (31 ääntä)

   Mother of Vile Excrement: Ei, koska sieltä burkan silmäaukosta näkee kuitenkin sen huulten lipomisen. Eli miehille se pussi päähän, niin ei näy ne huulet ja saa naiset jatkaa elämäänsä rauhassa.

   Niin, ihan totta, miehille pussi päähän niin loppuu häirintä kun miehet ei näe naisia :D

     Lainaa

  55. Töttöröö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (23 ääntä)

   Pera: Aina sitä jaksetaan tuota pelkokorttia heitellä. Yleisin syy ihmisten rasistiksi luulemiseen on tietämättömyys ja pelko. Miksi pelkäät kanssakansalaisiasi? Ei Soldiers of Odinitkaan ole pahoja. Kyse on vain sinun tietämättömyydestäsi ja pelostasi.

   Hommasta asti opittua kehäpäätelmäväittelyä, kyllä tällä voi piirikunnallisissa pärjätä.

     Lainaa

  56. Kiti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +10 (16 ääntä)

   Mä olisin menny tarjoamaan miehelle huulirasvaa :D

     Lainaa

  57. peppu pois pyllystä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (29 ääntä)

   Sellasta: Suvaitsevaiset voivat hekin olla maahanmuuttokriittisiä; tyhmä ei saa olla, mutta apua täytyy tarjota sitä tarvitseville. Elintasopakolaisia kovasti käännytetään ja osa lähtee itsekin, Suomi ei kuulemma olekaan se “luvattu maa”.

   On myös aina paha ku lisätään geneettistä monimuotoisuutta sisäsiittoisuuden sijaan. Riskinä voi saada kauniita ja terveitä lapsia, ymmärrän pelkosi eurooppalaisten poissiittämisestä.

   Rajat kiinni ja Suomi saamelaisille!

   Ymmärsinkö nyt oikein? Että suomalaiset eivät voi saada terveitä ja kauniita lapsia keskenään? Vaan se on sisäsiittoisuutta? Mitä ihmettä sitä höriset? :D

     Lainaa

  58. gerard kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (46 ääntä)

   Huumori: Samalla tämä on myös osa islamin suurempaa suunnitelmaa, joka on siittää eurooppalaiset pois.

   Tulihan se Islamin suuri suunnitelmaki sieltä sitte. Eiköhä ne 1,7 biljoonaa muslimia ois sen jo saanu tehtyä jos ois oikeesti aikomus.

     Lainaa

  59. Kiero_savolainen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +9 (13 ääntä)

   Puolikiero_savolainen: Talousasiantuntijat kautta linjan ovat täysin eri mieltä kanssasi. Heidän mukaansa tämä mamu-aalto loppujen lopuksi piristää meidän taloutta.

   Mikä tahansa lisää rahaa markkinoille tuottava piristää taloutta. Niin kauan kuin sosiaalitukia rahoitetaan lainarahalla, niin näin tapahtuu. Verorahoista maksettaessa taas kyse olisi nollasummapelistä ilma käytännön piristysvaikutusta.

     Lainaa

  60. Kiero_savolainen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (19 ääntä)

   gerard: Tulihan se Islamin suuri suunnitelmaki sieltä sitte. Eiköhä ne 1,7 biljoonaa muslimia ois sen jo saanu tehtyä jos ois oikeesti aikomus.

   No ei olisi. Tämän takiahan monet sodat on kristityn Euroopan ja islamilaisen maailman välillä käytykin.

     Lainaa

  61. Jimbo-san kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +19 (25 ääntä)

   Nipo: Juu, kuka hullu sitä asiantuntijoita kuuntelisi, kun mutu-tietoa jaetaan kantakuppilassa!

   No, kyllä niin oli asiantuntijaa silloinkin kun lainattiin Kreikkaan rahaa asenteella “me tienataan tällä”. Miten kävi? En tarkoita että nyt olisivat asiantuntijat välttämättä väärässä, mutta on mielestäni aika naiivia luottaa sokeasti asiantuntijoiden tulevaisuudenkuvitelmiin.

     Lainaa

  62. Mursu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (36 ääntä)

   Mies:
   Täällä on taas vajukit selittelemässä asioita paremmaksi, ei yllätä. Ihmettelen kuitenkin tuota suurta vihaa suomea ja suomalaisia kohtaan, miten voi ihminen tahtoa nähdä maansa kuolevan?

   Mitä tarkoittaa “maan kuoleminen”, ja miten se estetään? Miten suomalainen voi vihata suomalaisia? Entä mikä on “vajukki”?

   Ei riitä, että oksennat omat tunteesi kommenttiin, ne pitää osata myös perustella. Haukkumasanojen käyttäminen pilaa koko kommenttisi, ei kukaan halua kuunnella ihmistä joka heti kättelyssä haukkuu muita.

     Lainaa

  63. Mursu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (30 ääntä)

   peppu pois pyllystä: Nämä “talousasiantuntijoitten” laskelmat (ne mitä on lehdissä julkaistu) on laskettu niin, että jokainen maahanmuuttaja työllistyisi. Kuitenkin jokainen tässä maailmassa elävä ihminen osaa realisoida ja ymmärtää, että heistä tuskin 10% tulee olemaan työelämässä seuraavan 10 vuoden aikana. Ikävä latoa totuuksia, kun se niin sattuu, mutta ei pidä silti olla ymmärtämättä niitä.

   Jos kerran itse olet parempi talousasiantuntija, esitä perustelut tuolle “alle 10 %” -luvullesi.

   Ikävä laukoa totuuksia, mutta jos esittää jotain lukuja, ne pitää osata todistaa.

   PS. “Jokainen osaa ymmärtää” ei ole mikään peruste.

     Lainaa

  64. Pera kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -9 (39 ääntä)

   Sellasta: Suvaitsevaiset voivat hekin olla maahanmuuttokriittisiä; tyhmä ei saa olla, mutta apua täytyy tarjota sitä tarvitseville. Elintasopakolaisia kovasti käännytetään ja osa lähtee itsekin, Suomi ei kuulemma olekaan se “luvattu maa”.

   On myös aina paha ku lisätään geneettistä monimuotoisuutta sisäsiittoisuuden sijaan. Riskinä voi saada kauniita ja terveitä lapsia, ymmärrän pelkosi eurooppalaisten poissiittämisestä.

   Rajat kiinni ja Suomi saamelaisille!

   Vai että kauniita ja terveitä lapsia :D
   Tulihan se totuuskin sieltä viimein. Antirasisti = Antivalkoinen

     Lainaa

  65. mervi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +21 (25 ääntä)

   gerard: Tulihan se Islamin suuri suunnitelmaki sieltä sitte. Eiköhä ne 1,7 biljoonaa muslimia ois sen jo saanu tehtyä jos ois oikeesti aikomus.

   Meinaat että muslimeja on reippaasti enemmän kuin maapallolla ihmisiä?

   Vai meniko miljardi ja biljoona sekaisin? ;)

     Lainaa

  66. utale kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (9 ääntä)

   wat:
   Äitylit on ilmeisesti jonkun salaisen viraston kokoonpanema katalogi suomen tyhmimmistä naispuolisista henkilöistä.

   Kyllä, ja mammapalsta ei petä koskaan =D

     Lainaa

  67. utale kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (12 ääntä)

   Wiltsu: Ja se on sun mielestä ihan ok?

   Sullta tais mennä tämän jutun ydin ihan ohi… =D

     Lainaa

  68. utale kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (20 ääntä)

   On myös niitä, jotka näin ei toimi, mutta on siellä niitä mätäpaiseitakin.

   Olet aivan oikeassa – jokaisessa ihmisryhmässä on omat mätäpaiseensa, k…päänsä ja hirvityksensä. Samoin hyväntekijänsä – ja kaikkea siltä väliltä. Valitettavasti ei ole olemassa menetelmää, jolla nämä mätäpaiseet voitaisiin karsia joukosta ennalta ja antaa vain hyvien ihmisten tulla maahan ja maailmaan. Tietysti maahantulon voisi estää kaikilta ja toisaalta pakollinen abortti kaikille, sillä ehkäistäisiin 100% varmuudella rikollisten tulo maailmaan, mutta olisko se sitten se hyvä juttu?

     Lainaa

  69. utale kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (7 ääntä)

   “Wiltsu: Ja se on sun mielestä ihan ok?

   Sullta tais mennä tämän jutun ydin ihan ohi… =D”

   Tarkoitan siis sitä kommenttia, johon vastasit. Se ei tulIutkaan siihen ketjuun, jota lainasin. Pahoittelen kömmähdystäni sekä kirjoitusvirhettä sanassa “sulta”

     Lainaa

  70. . kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (29 ääntä)

   utale: Olet aivan oikeassa – jokaisessa ihmisryhmässä on omat mätäpaiseensa, k…päänsä ja hirvityksensä. Samoin hyväntekijänsä – ja kaikkea siltä väliltä. Valitettavasti ei ole olemassa menetelmää, jolla nämä mätäpaiseet voitaisiin karsia joukosta ennalta ja antaa vain hyvien ihmisten tulla maahan ja maailmaan. Tietysti maahantulon voisi estää kaikilta ja toisaalta pakollinen abortti kaikille, sillä ehkäistäisiin 100% varmuudella rikollisten tulo maailmaan, mutta olisko se sitten se hyvä juttu?

   Tämä voi tulla shokkina sinulle, mutta korkeasti koulutetut ja vakituisessa työpaikassa olevat tekevät keskimäärin vähemmän rikoksia. He myös maksavat nettona yhteiskunnan ylläpidon.

   Kaikki järkevät maat seulovat itselleen viisumeilla tuottamavimmat tekijät. Rajoittavilla tekijöillä karsitaan vääränlaisten ihmisten viisuminsaantia: haastattelu, kielitesti, vähintään alempi korkeakoulututkinto, vakituinen työpaikka jo ennen maahantuloa, kansalaisuuden saa vain vuosien työskentelyn jälkeen…

     Lainaa

  71. Tiiviste kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (19 ääntä)

   DiIdo: Tällaisia mätäpaiseita löytyy myös meistä puhtaista arjalaisista, joten ei saa ylistää.

   Kyllä näitä mätäpaiseita löytyy myös puhtaista arjalaisista Suomalaisistakin.

   Voisin väittää, ettei Suomessa ole niitä puhtaita arjalaisia. En nyt kuollaksenikaan muista, mitä rotua tässä edustetaan, joten käännyin wikipedian ja googlen puoleen. Havaitsin, että rotujaottelu on mielenkiintoisempi aihe, kuin yleisesti jaksetaan edes ajatella. Suosittelen tutkimaan.

     Lainaa

  72. Ruma Elsa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (13 ääntä)

   utale: Olet aivan oikeassa – jokaisessa ihmisryhmässä on omat mätäpaiseensa, k…päänsä ja hirvityksensä. Samoin hyväntekijänsä – ja kaikkea siltä väliltä. Valitettavasti ei ole olemassa menetelmää, jolla nämä mätäpaiseet voitaisiin karsia joukosta ennalta ja antaa vain hyvien ihmisten tulla maahan ja maailmaan. Tietysti maahantulon voisi estää kaikilta ja toisaalta pakollinen abortti kaikille, sillä ehkäistäisiin 100% varmuudella rikollisten tulo maailmaan, mutta olisko se sitten se hyvä juttu?

   “pakollinen abortti kaikille”?
   Mitäs lapsilta, miehiltä ja ei-raskaanaolevilta naisilta oikein abortoidaan?

   …….tarkoittanet sterilointia.

     Lainaa

  73. kurq kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +34 (46 ääntä)

   Ja eikö tyttöä saa miesten tuijotus ja huulten lipominen ahdistaa? Huolimatta siitä, että äiti kuulostaa kirjoituksensa perusteella liiottelevalta ja muukalaisvihamieliseltä, minusta nuorten tyttöjen kokema epämukavuus tuollaisissa tilanteissa pitäisi aina ottaa vakavasti. Eiköhän jokainen tajua, että on normaalia huulten lipomista ja sitten sellaista, mitä ei tehdä vahingossa.

     Lainaa

  74. pena kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -42 (52 ääntä)

   Toivon täydestä sydämestäni mustan miehen “huulien lipomisia” ja miksei vähän muutakin monikulttuuria kaikille tämän ketjua suvakeille ja heidän lapsilleen! Toivon että paska alkaisi jo osumaan oikeaan tuulettimeen!

     Lainaa

  75. pena kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -8 (22 ääntä)

   KaroliinaCZ: Life hack: Mietipä, että joka maassa/kulttuurissa on niitä mätäpaiseitakin. Ei pelkästään Lähi-idässä.

   Ei saatana!! WAU! Kerro toki jotakin yksinkertaista lisää!

     Lainaa

  76. pena kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -29 (35 ääntä)

   Armaani:
   Minua ärsyttää se, että maahanmuuttajien ja pakolaisten kuvitellaan olevan jotenkin yltiöseksuaalisia. Tämä on sama asia kuin orjuuden aikoina Amerikassa kuviteltiin, että mustat ovat vain eläimiä vailla älyä, järkeä tai harkintakykyä tai muita motiiveja kuin suvunjatkaminen. Mielestäni ajatus kertoo paljon juuri siitä ihmisestä, joka siihen sortuu.

   Rajarajoitteiset väittivät raiskausten ja ahdistelujen räjähtävän lämpimän kesän ja kesävaatteiden vuoksi, mutta tällaista räjähdystä ei ole tapahtunut.

   Se ärsyttää myös, että poliisijohtaja väittää silmät kirkkaina syyksi ahdisteluilmoitusten tekoon “maahanmuuton”, kun oikea syy on yksinkertaisesti rikoksen lisääminen rikoslakiin ja sen tunnettavuuden kasvu. On suhteellisen tuore asia, että pääosin miespuolinen poliisi uskoo naispuolista raiskauksen uhria siinä määrin että rikosta aletaan tutkia.

   Naisia on ahdisteltu aina, itsellänikin kokemusta ahdistelluksi tulosta noin vuodesta 1977, jolloin peffaani toistuvasti kopeloitiin koulussa aina ruuhkatilanteissa, ja kopeloija oli kiistatta joka kerta kantasuomalainen poika. Birger Jaarli näki hyväksi julistaa “Karjalan naisrauhan” vuonna 1316 (http://keskiaika.kansalliskirjasto.fi/#!itemId=25&groupId=12), mutta eipä naisia ole jätetty rauhaan silloin eikä sen jälkeenkään.

   Häiriköillä on yksi yhteinen piirre: he ovat miessukupuolta.

   KYllä minullekkin kelpaisi tulevassa sodassa asetelma että esim sinä ja loput näistä “vahvoista ja itsenäisistä” naisista menisitte sotimaan sillä välin kun me miehet hoidetaan lapset ja ehkä tehdään teille lisää ammuksia siis jos osaatte niitä mihinkään laittaa tai mitään ylipäätään tehdä oman turvallisuutenne eteen!

     Lainaa

  77. pena kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -18 (24 ääntä)

   DiIdo: Portsari hommia tehdessäni poistin yhden kanta Suomalaisen kapakasta, kun hän melkein kuiva pani naista vaatteet päällä. Joten toisen silmäluomen kiinnilaitto ole edes paha.

   No huh että ihan yksi kokemus ja tämän tekstin jälkeen niitä on varmaan paljon lisää :D

     Lainaa

  78. pena kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -21 (31 ääntä)

   Nipo: Juu, kuka hullu sitä asiantuntijoita kuuntelisi, kun mutu-tietoa jaetaan kantakuppilassa!

   Jos et sinäkin olisi noin yksinkertainen niin ymmärtäisit että nykyään on asiantuntijoita joille maksetaan palkka ja sitten on asiantuntijoita joille maksetaan lahjukset!

     Lainaa

  79. Nukkumatti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +27 (35 ääntä)

   pena:
   Toivon täydestä sydämestäni mustan miehen “huulien lipomisia” ja miksei vähän muutakin monikulttuuria kaikille tämän ketjua suvakeille ja heidän lapsilleen! Toivon että paska alkaisi jo osumaan oikeaan tuulettimeen!

   Ja sitten penalle hieman unihiekkaa.

     Lainaa

  80. Puolikiero_savolainen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (33 ääntä)

   peppu pois pyllystä: Nämä “talousasiantuntijoitten” laskelmat (ne mitä on lehdissä julkaistu) on laskettu niin, että jokainen maahanmuuttaja työllistyisi. Kuitenkin jokainen tässä maailmassa elävä ihminen osaa realisoida ja ymmärtää, että heistä tuskin 10% tulee olemaan työelämässä seuraavan 10 vuoden aikana. Ikävä latoa totuuksia, kun se niin sattuu, mutta ei pidä silti olla ymmärtämättä niitä.

   Ikävä rikkoa illuusiosi noista Esson kyläbaarista kuulluista luvuista, mutta tästä on olemassa ihan kättä pidempääkin, eli tutkimusta. Olet väärässä, myönnä se.

   http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2013/06/17/maahanmuutto-kasvatti-suomen-tuloja/20138507/12

     Lainaa

  81. Mursu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +35 (47 ääntä)

   pena:
   Toivon täydestä sydämestäni mustan miehen “huulien lipomisia” ja miksei vähän muutakin monikulttuuria kaikille tämän ketjua suvakeille ja heidän lapsilleen! Toivon että paska alkaisi jo osumaan oikeaan tuulettimeen!

   Toivot siis, että meidät raiskataan, lapsia myöten? Sepä isänmaallista.

   Miksi tällaisia kommentteja ei poisteta?

     Lainaa

  82. nyt se logiikka... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (14 ääntä)

   Limppaala: Paitsi, että Lähi-idässä naisen kukkomaista häirintää ei katsota mätäpaiseeksi, vaan miehen oikeuksiin kuuluvaksi asiaksi. Siinäpä sitä kulttuurikonfliktia.

   Paitsi että tottakai katsotaan. Sitten siellä on niitä mätäpaiseita jotka pitää toisten mätäpaiseiden puolia.

     Lainaa

  83. Mies kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (14 ääntä)

   Mursu: Toivot siis, että meidät raiskataan, lapsia myöten? Sepä isänmaallista.

   Miksi tällaisia kommentteja ei poisteta?

   Puolikiero_savolainen: Ikävä rikkoa illuusiosi noista Esson kyläbaarista kuulluista luvuista, mutta tästä on olemassa ihan kättä pidempääkin, eli tutkimusta. Olet väärässä, myönnä se.

   http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2013/06/17/maahanmuutto-kasvatti-suomen-tuloja/20138507/12

   Bkt on väärä mittari hyvinvoinnin mittaamiseen. Esim. rikollisuus ja terveydenhoitokulut nostavat bruttokansantuotetta. Maksetut tuet myös, jotka rahoitetaa lisävelalla.

   Hyvinvointi harvoin nousee rikollisuuden tai sairaalakulujen noustessa.

     Lainaa

  84. ananas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +21 (27 ääntä)

   tee:
   Tätä keskustelua lukiessani taisin lipaista huuliani ainakin 5 kertaa (koska olivat kuivat)

   heheheh olitpa hauska! NOT! on viatonta huulien lipomista (yllä lainattu esimerkki) ja sit on “huulienlipomista” ja silmiin tuijotusta, se ei johdu ruuasta suupielessä. jos tuo ois tapahtunu vaikka puistossa, ni ihmiset reagoisi eritavalla. oli kyseessä suomalainen, ruotsalainen tai norjalainen, tuo on flirttiä, ja jos molemmat osapuolet ei ole siinä mukana, se on silloin ahistavaa.

     Lainaa

  85. huoh. kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (15 ääntä)

   Puolikiero_savolainen: Ikävä rikkoa illuusiosi noista Esson kyläbaarista kuulluista luvuista, mutta tästä on olemassa ihan kättä pidempääkin, eli tutkimusta. Olet väärässä, myönnä se.

   http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2013/06/17/maahanmuutto-kasvatti-suomen-tuloja/20138507/12

   Anteeksi nyt vain, mutta en ole väärässä. Tuossa sinun linkissäsi puhuttiin vain ja ainoastaan tuloista. Ei kai kukaan voi olla niin tyhmä, että kuvittelee 30000 maahanmuuttajan, tekevän rahaa suomelle. Heille maksetaan sosiaalietuuksia melko höllällä kädellä. Ainut raha mitä ne suomessa kuluttaavat on meidän veronmaksajien maksamia rahoja. Osa myös lähettää etuuksiaan kotimaihinsa ja näissä tapuksissa rahaa ei edes kuluteta suomessa. Maahanmuuttajat eivät voi siis millään ihmeelläkään tehdä suomeen tuottoja, jos menot lasketaan myös mukaan. Ainoastaan työllistymällä, voi olla jotain vaikutusta, mutta heistä ei todellakaan tule kovinkaan moni työllistymään. Lisäksi tämä juhlapaikanhakioitten kotoutus maksaa suomelle aivan helvetisti. Joten voitko yrittää, jotan muuta keinoa osoittaa olevani väärässä, kuin joku idioottimainen linkki taloulehden sivuilta?

     Lainaa

  86. Wake up kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -12 (18 ääntä)

   riesa:
   On tainnut Irmeli istuttaa tyttärensä päähän lievän turvapaikanhakija-pelon, kun huulien lipominen syödessä on jo kauhistuttava teko. Kannattaakin kasvattaa lapset pelkäämään kaikkea ja kaikkia.

   Oletko tyhmä vai esitätkö vain sellaista?

   Armaani:
   Minua ärsyttää se, että maahanmuuttajien ja pakolaisten kuvitellaan olevan jotenkin yltiöseksuaalisia. Tämä on sama asia kuin orjuuden aikoina Amerikassa kuviteltiin, että mustat ovat vain eläimiä vailla älyä, järkeä tai harkintakykyä tai muita motiiveja kuin suvunjatkaminen. Mielestäni ajatus kertoo paljon juuri siitä ihmisestä, joka siihen sortuu.

   Rajarajoitteiset väittivät raiskausten ja ahdistelujen räjähtävän lämpimän kesän ja kesävaatteiden vuoksi, mutta tällaista räjähdystä ei ole tapahtunut.

   Se ärsyttää myös, että poliisijohtaja väittää silmät kirkkaina syyksi ahdisteluilmoitusten tekoon “maahanmuuton”, kun oikea syy on yksinkertaisesti rikoksen lisääminen rikoslakiin ja sen tunnettavuuden kasvu. On suhteellisen tuore asia, että pääosin miespuolinen poliisi uskoo naispuolista raiskauksen uhria siinä määrin että rikosta aletaan tutkia.

   Naisia on ahdisteltu aina, itsellänikin kokemusta ahdistelluksi tulosta noin vuodesta 1977, jolloin peffaani toistuvasti kopeloitiin koulussa aina ruuhkatilanteissa, ja kopeloija oli kiistatta joka kerta kantasuomalainen poika. Birger Jaarli näki hyväksi julistaa “Karjalan naisrauhan” vuonna 1316 (http://keskiaika.kansalliskirjasto.fi/#!itemId=25&groupId=12), mutta eipä naisia ole jätetty rauhaan silloin eikä sen jälkeenkään.

   Häiriköillä on yksi yhteinen piirre: he ovat miessukupuolta.

   Miten sinunlaisia voi olla oikeasti olemassa? No, oletkin feministi, se selittää paljonkin

   Nipo: Juu, kuka hullu sitä asiantuntijoita kuuntelisi, kun mutu-tietoa jaetaan kantakuppilassa!

   :D
   “Asiantuntijoita”, jotka ajattelevat vain omia bisneksiään ja vähät välittävät omasta kansastaan! Kaikkia niin sanottuja “asiantuntijoita” ei pidä kuunnella, he eivät aja oman kansansa etua.

     Lainaa

  87. Dpardiwuau kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (9 ääntä)

   huoh.: Anteeksi nyt vain, mutta en ole väärässä. Tuossa sinun linkissäsi puhuttiin vain ja ainoastaan tuloista. Ei kai kukaan voi olla niin tyhmä, että kuvittelee 30000 maahanmuuttajan, tekevän rahaa suomelle. Heille maksetaan sosiaalietuuksia melko höllällä kädellä. Ainut raha mitä ne suomessa kuluttaavat on meidän veronmaksajien maksamia rahoja. Osa myös lähettää etuuksiaan kotimaihinsa ja näissä tapuksissa rahaa ei edes kuluteta suomessa. Maahanmuuttajat eivät voi siis millään ihmeelläkään tehdä suomeen tuottoja, jos menot lasketaan myös mukaan. Ainoastaan työllistymällä, voi olla jotain vaikutusta, mutta heistä ei todellakaan tule kovinkaan moni työllistymään. Lisäksi tämä juhlapaikanhakioitten kotoutus maksaa suomelle aivan helvetisti. Joten voitko yrittää, jotan muuta keinoa osoittaa olevani väärässä, kuin joku idioottimainen linkki taloulehden sivuilta?

   Kuinkas monelle kantasuomalaiselle maksetaan sosiaaliturvaa? Samat kielteiset asiat pätevät siinäkin, pitäaikaissyrjäytyneistä tuskin veronmaksajiksi on. Tämän aktan keksin päästäni, niinhän tapana on.

     Lainaa

  88. rtw kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (24 ääntä)

   Kyllä menee suvaitsevaisuus pikkusen yli, jos lapsiin kohdistuvaa ahdistelua vähätellään. Kyllä lapsiltakin sen verran tilannetajua löytyy, että tietävät mikä on “normaalia”. Oksettaa ihmisten ajattelutapa. Vaikka tämä äiti olisikin rasisti, ei se tee ongelmasta yhtään pienempää. Tekijän ihonväristä riippumatta.

     Lainaa

  89. Laura kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (24 ääntä)

   Siis miten voi olla näin tajuttoman sokeaa ja “suvakkia” porukkaa kommenteissa, että lapsiin kohdistuvaa seksuaalista häirintää vähätellään? Kyllä nyt idioottikin tietää mitä huulien seksuaalisella lipomisella tarkoitetaan. Ja jotkut kehtaavat jauhaa vaan jostain suupielten nuolemisesta viattomasti, koska kyllä nyt lapsikin tajuaa jos aikuinen käyttäytyy sopimattomasti ja ahdistelee seksuaalisesti… Ei todellakaan ole mitään harvinaista käyttäytymistä miehiltä, jotka tulevat naisia alistavista kulttuureista kuten irakista tai afganistanista (jos et tunne näiden maiden kulttuureja, niin käypä valistamassa itseäsi). Eipä ihmekään että Suomesta tulee uusi Ruotsi kun ihmiset sulkee silmänsä ulkomaalaisten harjoittamalta seksuaaliselta ahdistelulta. Suomalaisia jaksetaan kyllä parjata.

     Lainaa

  90. KunhanJätänTämänTähän kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +10 (12 ääntä)

   Kiti:
   Mä olisin menny tarjoamaan miehelle huulirasvaa

   Et olisi.

     Lainaa

  91. Toivo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (16 ääntä)

   Mutta onhan se hyvä että arvon rajattoman maahantulon kannattajien mielestä maahanmuuttajat työllistyisivät jotenkin moninkertaisesti paremmin kuin täällä valmiiksi asuvat/syntyneet/äidinkielenään suomea puhuvat. Jos jo nyt työpaikkojen määrä on lähinnä laskussa, ja ilman kielimuuriakin työllistyminen on vallan hankalaa, niin tottahan 30k tyystin kielitaidotonta (osa jopa haluttomia opettelemaan kieltä) perustaa tänne kasvuyrityksiä ja työpaikkoja ihan vaan olemassaolollaan. Tosiaan BKT:n kasvu ei ole mitenkään itsessään arvokas asia, vaan siitä puhuessa oletetaan että kaikki muut luvut suhteessa BKT:een pysyvät samassa suhteessa. Eli nyt jos kasvatetaan ainoastaan julkisia menoja, niin kansalle maksettaessa kansantuote kasvaa, mutta yhteiskunnan varat itse asiassa pienenevät.

   Nyt tuo kommentti “kantasuomalaisellekin maksetaan sosiaaliturvaa” on siinä mielessä kummallinen että, ikäänkuin jos yhteiskunnassa tällä hetkellä on joitain jotka ovat pudonneet pois kyydistä (ei nyt haeta syitä/syyllisiä siihen), niin olisi se syy siihen että näitä täytyy ottaa massiivisin määrin lisää tänne.

   Pitää ymmärtää että kaikki maahanmuuttajat eivät ole samanlaisia, eivätkä edes yhteiskunnan varojen kannalta saman arvoisia. Olkoonkin että todellakaan kaikki eivät ole raiskaajia tai muuta rikollisuutta harjoittavia, mutta yhtä lailla marginaalissa ovat nämä korkeasti koulutetut, yhteiskunnalle jotain hyötyä tuottavat yksilöt. Toki heistä iso osa menee japaniin ja kanadaan tai muihin sellaisiin maihin jotka rajoittavat maahanmuuttoa tietyillä kriteereillä.

     Lainaa

  92. hyuo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (14 ääntä)

   MITÄ TE HUORAT JA TOSSUNALLA OLEVAT MIEHET, VÄHÄTTELETTE PEDOFIILIÄ!!!???

     Lainaa

  93. Pelle kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -4 (10 ääntä)

   Ruma Elsa:
   Pohjois-Afrikassa huulten lipominen ja katsekontakti merkitsee ihastumista, tervehtimistä ja kertoo halusta tavata myöhemmin.
   Ollessani mm. Marokossa ja Tunisiassa lasten kanssa, nuoret miestarjoilijat usein tuijottivat minua ja alle 10-v. tyttäriä silmiin nuoleskellen samalla liioitellusti omia huuliaan, ja näytellen kielenkärkeään.
   Lapset ahdistuivat, se näytti lähinnä härskiltä lentopusulta mieheltä pikkutytölle.
   Vastasin hämmentyneille tytöilleni, että näin täällä ilmeisesti tervehditään ihmisiä…
   Usein ravintolan ovella tarjoilija juoksi perään ja tarjoutui oppaaksi.
   Oppaaksi pyrkiminen on siellä ihan yleistä, he tienaavat sillä: johdattavat turistit tiettyihin kauppoihin ja saavat myyjiltä poislähtiessä osuuden ostosten hinnasta itselleen.
   Irmeli on ihan oikeassa: lapset ahdistuvat, kun iso ukko istahtaa tuijottamaan heitä silmiin ja tunkee kieltä suustaan. Kyllä se näyttää härskiltä ja pelottaa lapsia, ja arabimiehiä pitää kieltää tekemästä sellaista.

   Siis puhutaanko nyt arabikansoista vai pohjois-afrikkalaisista? Taisi mennä käsitteet sekaisin tarinaa keksiessä.

     Lainaa

  94. Ruma Elsa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (10 ääntä)

   Pelle: Siis puhutaanko nyt arabikansoista vai pohjois-afrikkalaisista? Taisi mennä käsitteet sekaisin tarinaa keksiessä.

   Oho.
   Kuules Pelle, pohjois-Afrikassa ja lähi-idässä asuu niitä arabeja.
   Matkustele sinäkin hiukan, niin ei tarvitse olla noin pahoilla mielin.
   Ei ulkomailla matkustelu nyt niin kummallista ja sadunomaista ole, että siitä voi vain unelmoida ja valehdella olleensa.
   Olen vilpittömästi pahoillani, koska et ole päässyt mihinkään matkoille. :’(
   Katsopa hintoja ja etsi jokin oikein edullinen matka, niin tulee parempi mmieli ja hymyilyttää taas. :Dx

     Lainaa

  95. Ilari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (7 ääntä)

   irrota:
   Entäs jos sillä olikin vaan ruokaa suupielessä.

   Ja p*llu mielessä?

     Lainaa

  96. Maatti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (6 ääntä)

   Raakakauppa:
   “ns. turvapaikanhakija”

   Sekin, että ihmekös jos syödessä lipoo huuliaan. Sattunut vilkaisemaan jonkun yleiseen suuntaan samalla. Oh noes! Itsekin kohtaan tällaista seksuaalista häirintää melkein joka kerta kun käyn vähääkään isommassa ruokasalissa.

   Olen todennäköisesti rasisti nykystandardeilla kun en pidä ideasta maahanmuuttajista lähimailla. Olen kotikunnassa ja naapurikunnissa kuullut ja nähnyt aivan liikaa päin hanuria menoa keskuskien avauksien jälkeen mutta siltikin irmeli ylireagoi aivan liikaa :D

     Lainaa

  97. Herätystä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (7 ääntä)

   Piti käydä oksentamassa tälle kommenttiosiolle. Vuoden 2016 paremmat ihmiset täällä taas neuvomassa mitä muiden pitäisi ajatella.

   Mites nyt 2 ja puoli vuotta tuon jälkeen on ns. turvapaikanhakijoiden kotoutuminen sujunut? Vasta saatiin tieto Oulusta jossa toistakymmentä tällaista on sotkeutunut lapsien raiskauksiin ja ahdisteluihin. Näitä on tullut julkisuuteen satoja kappaleita näiden parin vuoden aikana, ja poliisi piilottelee parhaansa mukaan niitä julkisuudelta. Yksi Oulun uhreista jopa tappoi itsensä. Hänen ja kaikkien muiden kaltoin kohdeltujen veri on tämän järjettömän maahanmuuttopolitiikan mahdollistajien käsissä.

   Viimeisen kuukauden sisäänkin on jo ehtinyt tapahtua kaikenlaista. 2 bussia yrittivät suistaa tieltä ja tappaa kymmeniä ihmisiä. Turussa ampuivat toisiaan, Vantaalla vartija yritettiin tappaa puukottamalla kaulaan, jouluaattona yksi tappoi lapsensa. Nämä on vaan jäävuoren huippua, se osa joka jostain syystä vuotaa julkisuuteen. Totuus on vielä synkempi. Miksi annatte tuhota maamme?

     Lainaa

  98. foo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (3 ääntä)

   Näköjään jotkut ihmiset ovat jo valmiiksi päättäneet, että mitä tahansa turvapaikanhakijat sitten tekevätkään, se on aina väärin.

     Lainaa

  99. Valuvika kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (0 ääntä)

   Mira yrittää halveerata kukkahattutätejä vaikka koko päivityksensä perustuu omaan kukkahattuiluunsa tuon diIdohäpeän kanssa.

     Lainaa

  100. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , ,