Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Mammapalstalta päivää, osa 36

  Äitylit asioivat Kelassa ja käyvät gynekologilla.
  Suurenna näkymä
  Mammapalstalta päivää, osa 36

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +473 (487 ääntä)
   Mitä..?

   Lainaa

  2. Muumi (kopio) 7.7.2016 1:05
   Tulos: +392 (670 ääntä)
   Ei vegaanit niele spermaa kun se on eläinperäistä. Tämä on täysin totta, ei vitsi.

   Lainaa

  3. Tulos: +549 (587 ääntä)
   Kyllä on varmaa Kelan tädit tyrskähdelleet pullakahveihinsa

   Lainaa

  4. Tulos: +351 (363 ääntä)
   Tuulia viestin ottaneet Kelalla henkilökohtaisena pottuiluna,niin eivät ole vastanneet.:-)

   Lainaa

  5. Tulos: +127 (147 ääntä)
   Voihan äitylit, eihän sinne pääse ees jäseneksi

   Lainaa

  6. Tulos: +406 (530 ääntä)
   Tuo vegaanikysymys on ihan perusteltu jopa. Olen nähnyt hc vegaanien taistelevan (verbaalisesti) mm. siitä, onko äidinmaito vegaanista vai ei. Se on maitoa, joka normaalisti on kielletty vegaanisessa ruokavaliossa. Toisaalta, syy miksi se on kielletty on sen epäeettinen tuottaminen (lehmänmaito kuuluu lehmälle, ei ihmiselle) ja äidinmaito on nimenomaan tarkoitettu lapselle. Uskoisin spermastakin saatavan kunnon ragen aikaan kun menee kovan luokan vegeilijöiltä kysymään.

   Lainaa

  7. purppurakruunu 7.7.2016 1:47
   Tulos: +376 (382 ääntä)
   Nyt jos joku takapiru Kelalla osaisi kertoa, onko noi väärät liitteet kuinka iso ongelma esimerkkitapausten lisäksi? Vähän toi systeemi tuntuu nimittäin oudolta, että liitettä ei voi itse poistaa tai korvata, muutenkin kuin tissikuvayhteydessä.

   Lainaa

  8. Tulos: +343 (397 ääntä)
   Olen itsekin keskustellut sperman sopivuudesta vegaaniruokavalioon. Kanta on tämä: Yleensä vegaani välttelee eläinperäisiä tuotteita koska a) ei halua aiheuttaa eläimille kärsimystä ja b) ei näin ollen halua taloudellisesti tukea eläinperäisten tuotteiden valmistusta. Sperman nielemisessä et tee kumpaakaan näistä (toivottavasti/yleensä), joten missä ongelma? Ainoa tilanne, jonka keksin, on sellaiset ihmiset jotka noudattavat vegaanista ruokavaliota vain "tittelin" takia eli saadakseen mainostaa olevansa vegaani, jolloin sperman nielemistä saatetaan pitää tekopyhänä. Itse en näkisi toiminnassa ongelmaa. Lisäksi sperma sisältää sekä kalsiumia että B12 -vitamiinia, joista molemmista saattaa tulla puutos eläinperäisiä tuotteita välttelevälle, eli pitäisin spermaa jopa varsin sopivana "ravintolisänä". :)

   Lainaa

  9. Tulos: +462 (502 ääntä)
   Voiko vegaani niellä omaa sylkeään? Sehän on eläinperäistä myöskin.

   Lainaa

  10. Tulos: +152 (168 ääntä)
   Kelan tätien/setien työnkuvan ainut hassutelu on varmaan nuo vahinkokuvat.

   Lainaa

  11. Tulos: +120 (164 ääntä)
   Elli: Lisäksi sperma sisältää sekä kalsiumia että B12 -vitamiinia, joista molemmista saattaa tulla puutos eläinperäisiä tuotteita välttelevälle, eli pitäisin spermaa jopa varsin sopivana “ravintolisänä”.
   hyvin puhuttu

   Lainaa

  12. Tulos: +386 (408 ääntä)
   Voi kuule Angelika. Ei kone sekoa niin, että se lähettäisi väärän tiedoston. Se on Angelika joka sekoaa ja lähettää sen väärän tiedoston.

   Lainaa

  13. Tulos: -44 (204 ääntä)
   Elli: Lisäksi sperma sisältää sekä kalsiumia että B12 -vitamiinia, joista molemmista saattaa tulla puutos eläinperäisiä tuotteita välttelevälle, eli pitäisin spermaa jopa varsin sopivana “ravintolisänä”.
   Itse asiassa noita puutoksia on enemmän sekaaneilla koska vegaanit huolehtivat paremmin noiden saannista ravintolisillä. Ja kalsiumia nyt saa kasvisruokavaliostakin helposti tarpeeksi. o/

   Lainaa

  14. Tulos: +115 (135 ääntä)
   Se tunne kun näet "ÄiTyLIt" otsikossa!

   Lainaa

  15. Teemukissa 7.7.2016 8:58
   Tulos: -50 (128 ääntä)
   Ja nyt voimme vain ihmetellä miksi Angelikalla on edes tissokuva koneellansa

   Lainaa

  16. Rampe&Naukkis 7.7.2016 9:01
   Tulos: -26 (104 ääntä)
   Kyllä nielee. Monta kertaa on vegaani kiittänyt aamupalasta.

   Lainaa

  17. Tulos: +113 (213 ääntä)
   Eihän hc-vegaanin pitäis ottaa suihin ollenkaan, lihaa se kikkeliki on.

   Lainaa

  18. Tulos: -9 (55 ääntä)
   Tuulia on eeveekoosta eikä äityleistä! *heiluttelee pupunkorvia*

   Lainaa

  19. Naurattaa! 7.7.2016 9:35
   Tulos: -52 (102 ääntä)
   Mitäs ottaa moisia kuvia idiootti.

   Lainaa

  20. Tulos: +43 (119 ääntä)
   Elli: Lisäksi sperma sisältää sekä kalsiumia että B12 -vitamiinia, joista molemmista saattaa tulla puutos eläinperäisiä tuotteita välttelevälle, eli pitäisin spermaa jopa varsin sopivana “ravintolisänä”.
   Elli kuule, saa sitä B12-vitamiinia ja kalsiumia vähän helpomminkin...

   Lainaa

  21. Naurattaa! 7.7.2016 9:37
   Tulos: -21 (77 ääntä)
   Juomari: Voiko vegaani niellä omaa sylkeään? Sehän on eläinperäistä myöskin.
   Tämähän se juuri koomista onkin kun ihminenkin on eläin.

   Lainaa

  22. Tulos: +54 (78 ääntä)
   purppurakruunu: Nyt jos joku takapiru Kelalla osaisi kertoa, onko noi väärät liitteet kuinka iso ongelma esimerkkitapausten lisäksi? Vähän toi systeemi tuntuu nimittäin oudolta, että liitettä ei voi itse poistaa tai korvata, muutenkin kuin tissikuvayhteydessä.
   Kyllä ne liitteet ja toimitetut hakemukset voi pyynnöstä poistaa järjestelmästä. Toki jos ei pyyntöä tee, niin kyllä se sitten sinne jää näkyviin. T. Kelalla työskentelevä

   Lainaa

  23. Tulos: +29 (79 ääntä)
   Naisen terveyttä se mieki aina mietin ku ravintolisät lennätän suuhu, ei siinä sen kummempia ole. Joku vois jotaki pervouksia miettiä, ei siinä semmosia ole..

   Lainaa

  24. Tulos: -19 (69 ääntä)
   : Voihan äitylit, eihän sinne pääse ees jäseneksi
   Kuka edes haluaisi idarijengiin? Sitä paitsi on sellaisiakin tonttujoukkoja joihin huolitaan esim. Soldiers of idiots, persut ja Raajat irti.

   Lainaa

  25. Tulos: +103 (131 ääntä)
   Turo: Tuo vegaanikysymys on ihan perusteltu jopa. Olen nähnyt hc vegaanien taistelevan (verbaalisesti) mm. siitä, onko äidinmaito vegaanista vai ei. Se on maitoa, joka normaalisti on kielletty vegaanisessa ruokavaliossa. Toisaalta, syy miksi se on kielletty on sen epäeettinen tuottaminen (lehmänmaito kuuluu lehmälle, ei ihmiselle) ja äidinmaito on nimenomaan tarkoitettu lapselle. Uskoisin spermastakin saatavan kunnon ragen aikaan kun menee kovan luokan vegeilijöiltä kysymään.
   Voin ihan suoraan vegaanina kertoa että jos kukaan vegaani alkaa tästä tappelemaan niin se on mitä luultavimmin trolli, eikä näitä keskusteluja pidä ottaa tosissaan kenenkään joka ei ole itse vegaani.

   Lainaa

  26. Tulos: +112 (132 ääntä)
   plipplop: Eihän hc-vegaanin pitäis ottaa suihin ollenkaan, lihaa se kikkeliki on.
   Onko sinulla siis tapana syödä se? :o

   Lainaa

  27. Tulos: -21 (197 ääntä)
   Kuka nyt edes haluaa panna vegaania suuhun? Toisaalta pysyisivät hiljaa vegaaniudestaan hetken ajan

   Lainaa

  28. Kouluttaja 7.7.2016 10:58
   Tulos: +28 (52 ääntä)
   S: Kuka edes haluaisi idarijengiin? Sitä paitsi on sellaisiakin tonttujoukkoja joihin huolitaan esim. Soldiers of idiots, persut ja Raajat irti.
   Kyllä mä olen jonottanut jo vuoden äityleihin, siis lapsiahan mulla ei todellakaan ole ;) Ihan viihdearvollisesta syystä :D

   Lainaa

  29. Tulos: +109 (119 ääntä)
   Haha, en ole kyllä koskaan tavannut vegaania, joka vastustaisi sperman nielemistä tai äidinmaidon käyttöä. Vegaani ei halua tuottaa eläimille kärsimystä. Suihinotto harvemmin sellaista aiheuttaa, joten ei ongelmaa. :)

   Lainaa

  30. Tulos: -114 (184 ääntä)
   Vihaan kaikkia ruohonsyöjiä ja muita kusipäitö Jos syömistä pitäisi ajatella ekologisesti niin kaikista ekologisinta olisi lopettaa kokonaan syöminen ja kuolla pois maapallon varoja tuhlaamasta. Kumpa kaikki vegaanit tekiskin näin..

   Lainaa

  31. Tulos: +65 (95 ääntä)
   Kaikki jotka murjauttaa muka hauskasti vaikka nyt sperman vegaaniudesta luulevat ensimmäisenä keksineensä niiiin hauskan jutun.

   Lainaa

  32. Tulos: -19 (107 ääntä)
   Koopa: Kyllä ne liitteet ja toimitetut hakemukset voi pyynnöstä poistaa järjestelmästä. Toki jos ei pyyntöä tee, niin kyllä se sitten sinne jää näkyviin. T. Kelalla työskentelevä
   Niin, voi poistattaa pyynnöstä. Sitä ihmeteltiin miksi ei voi ITSE poistaa sitä vahinkolähetystä samantien siinä omilla sivuillaan. Miksi Kelalla tuntuu työskentelevän vain teitä lukutaidottomia/ajattelukyvyttömiä yksilöitä?

   Lainaa

  33. Tulos: -4 (58 ääntä)
   shh: Kaikki jotka murjauttaa muka hauskasti vaikka nyt sperman vegaaniudesta luulevat ensimmäisenä keksineensä niiiin hauskan jutun.
   En kyllä usko, että jokainen, joka heittää läppää jostain, luulee itse ensimmäisenä keksineensä sen.

   Lainaa

  34. Tulos: -1 (77 ääntä)
   ’90: Onko sinulla siis tapana syödä se?
   Ei kai ne vegaanit salamitankoakaan nuole ;) tai no kuulemma jotkut nuolee mitä vain lihanhimoissaan..ja väittää silti itseään vegaaniksi.

   Lainaa

  35. Tulos: -30 (74 ääntä)
   Sitä on miettinyt et jäystääkö vegaanit omia kynsiään :D sehän voi sattuakki ihan pirusti jos liikaa niitä repii. Siinähän vahingottaa eläintä, eli itseään!

   Lainaa

  36. Tulos: -2 (34 ääntä)
   MissK: Niin, voi poistattaa pyynnöstä. Sitä ihmeteltiin miksi ei voi ITSE poistaa sitä vahinkolähetystä samantien siinä omilla sivuillaan. Miksi Kelalla tuntuu työskentelevän vain teitä lukutaidottomia/ajattelukyvyttömiä yksilöitä?
   Jos hallitus on kieltänyt niitä ajattelemasta.

   Lainaa

  37. Tulos: +47 (59 ääntä)
   "Kone sekos"... jep jep!

   Lainaa

  38. Tulos: +78 (88 ääntä)
   MoniQ: Kelan tätien/setien työnkuvan ainut hassutelu on varmaan nuo vahinkokuvat.
   Joskus kun olin töissä toimistosihteerinä, oli erikseen seinä noista kuvista tehty. Sinne tosin jätettiin laittamatta kaikki intiimikuvat, mutta paljon piirrustuksia, julkkiksia ja memejä sieltä löytyi.

   Lainaa

  39. Tulos: +117 (139 ääntä)
   Jos on niin tyhmä, että säilyttää tissikuvat, memet, palkkalaskelmat, työvuorolistat yms. kaikki samassa kansiossa niin ansaitsee kyllä kaiken sen häpeän mitä väärän liitteen lähettämisestä aiheutuu.

   Lainaa

  40. Tulos: +26 (32 ääntä)
   S: Kuka edes haluaisi idarijengiin? Sitä paitsi on sellaisiakin tonttujoukkoja joihin huolitaan esim. Soldiers of idiots, persut ja Raajat irti.
   Viihdearvo :D

   Lainaa

  41. Jauhevihakeitto 7.7.2016 14:33
   Tulos: +8 (62 ääntä)
   Raino: Vihaan kaikkia ruohonsyöjiä ja muita kusipäitö Jos syömistä pitäisi ajatella ekologisesti niin kaikista ekologisinta olisi lopettaa kokonaan syöminen ja kuolla pois maapallon varoja tuhlaamasta. Kumpa kaikki vegaanit tekiskin näin..
   Mun mielestä on hyvä että on vegaaneja. Enempi lihaa mulle ja joku jaksaa taistella, että niillä fileillä on kivat oltavat ennen kun pääsevät grilliin!

   Lainaa

  42. Tulos: -25 (49 ääntä)
   Ei sitä spermaa erota tofusta vegaanin suupielistä.

   Lainaa

  43. Tekopyhyys 7.7.2016 16:18
   Tulos: +85 (111 ääntä)
   Mun mielenkiintoista, miten me ollaan suurimmilta osin kaikki samaa mieltä siitä, että eläinrääkkäys on moraalisesti väärin, mutta heti ku ruokavalio tulee kuvaan mukaan niin onkin eri ääni kellossa.

   Lainaa

  44. Tulos: +43 (53 ääntä)
   MissK: Niin, voi poistattaa pyynnöstä. Sitä ihmeteltiin miksi ei voi ITSE poistaa sitä vahinkolähetystä samantien siinä omilla sivuillaan. Miksi Kelalla tuntuu työskentelevän vain teitä lukutaidottomia/ajattelukyvyttömiä yksilöitä?
   Heh, ikävä jos noin menee tunteisiin asia. Mutta itsepä asiaa kysyit. Muuta keinoa ei tällä hetkellä ole. Sitä en tiedä miksi ei, en ole noita itse rakentamassa tai suunnittelemassa. Pistä ihmeessä palautetta eteenpäin, niin ehkä fiksumpi taho sitä suunnittelee sitten.

   Lainaa

  45. Tulos: +69 (85 ääntä)
   Raino: Vihaan kaikkia ruohonsyöjiä ja muita kusipäitö Jos syömistä pitäisi ajatella ekologisesti niin kaikista ekologisinta olisi lopettaa kokonaan syöminen ja kuolla pois maapallon varoja tuhlaamasta. Kumpa kaikki vegaanit tekiskin näin..
   Uhmaikä on rankka vaihe. Oletko nyt ihan varmasti kysynyt vanhemmiltasi luvan käydä yksin netissä?

   Lainaa

  46. Tulos: -28 (64 ääntä)
   Ei se viha vegaaneja kohtaan ihan tyhjästä synny.

   Lainaa

  47. Tulos: +17 (71 ääntä)
   Tahdoin vain tulla tänne kertomaan, että olen vegaani.

   Lainaa

  48. Tulos: -16 (28 ääntä)
   Jeps: Jos on niin tyhmä, että säilyttää tissikuvat, memet, palkkalaskelmat, työvuorolistat yms. kaikki samassa kansiossa niin ansaitsee kyllä kaiken sen häpeän mitä väärän liitteen lähettämisestä aiheutuu.
   Aikans moni skanneri, kamera, kuvankäsittelyohjelmisto (puhumattakaan selaimista) pamauttaa oletuksena kuvat windowsin Omat Kuvat / Pictures -kansioon.

   Lainaa

  49. Tulos: +41 (53 ääntä)
   Weksi: Aikans moni skanneri, kamera, kuvankäsittelyohjelmisto (puhumattakaan selaimista) pamauttaa oletuksena kuvat windowsin Omat Kuvat / Pictures -kansioon.
   Niinno, jos ei niitä ymmärrä siirtää sieltä muihin kansioihin, niin kuten edellä mainittiinkin -".......ansaitsee kyllä kaiken sen häpeän mitä väärän liitteen lähettämisestä aiheutuu"

   Lainaa

  50. TapioRautaWaara 7.7.2016 21:38
   Tulos: +10 (20 ääntä)
   Juomari: Voiko vegaani niellä omaa sylkeään? Sehän on eläinperäistä myöskin.
   Ei. Ehdoton EI!

   Lainaa

  51. King Arthur 8.7.2016 2:47
   Tulos: +54 (68 ääntä)
   Rampe&Naukkis: Kyllä nielee. Monta kertaa on vegaani kiittänyt aamupalasta.
   Ei se lampaan määkäisy välttämättä ole kiitos.

   Lainaa

  52. Tulos: +34 (36 ääntä)
   ’90: Onko sinulla siis tapana syödä se?
   Olihan täällä kerran vegaani joka imeskeli salamia. Ei siis syönyt sitä.

   Lainaa

  53. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Siinäpä hyvä tekosyy olla nielemättä!!!!! :)

   Lainaa

  54. gaius baltar 8.7.2016 13:27
   Tulos: -1 (21 ääntä)
   Miten vegaanit lisääntyy?
   plipplop: Eihän hc-vegaanin pitäis ottaa suihin ollenkaan, lihaa se kikkeliki on.

   Lainaa

  55. TapioRautaWaara 8.7.2016 18:05
   Tulos: -11 (39 ääntä)
   gaius baltar: Miten vegaanit lisääntyy?
   Ei ainakaan suihin ottamalla. Ei tarttis kyllä lisääntyä mitenkään.

   Lainaa

  56. Tulos: +18 (32 ääntä)
   Muumi (kopio): Ei vegaanit niele spermaa kun se on eläinperäistä. Tämä on täysin totta, ei vitsi.
   Väärin. Ensinnäkin kyseessä on elävä ravinto. Toiseksi kyseessä on sentään onnellisen miehen muna.

   Lainaa

  57. Tulos: +4 (14 ääntä)
   V: Voin ihan suoraan vegaanina kertoa että jos kukaan vegaani alkaa tästä tappelemaan niin se on mitä luultavimmin trolli, eikä näitä keskusteluja pidä ottaa tosissaan kenenkään joka ei ole itse vegaani.
   Mutta jos on vegaani niin pitää ottaa tosissaan? Näinkö näitä järjettömiä ideologiatappeluita syntyykin

   Lainaa

  58. menkkadrinkki 11.7.2016 16:56
   Tulos: +1 (37 ääntä)
   Herman: hyvin puhuttu
   Sperma on pahaksi hampaille ja ruoansulatukselle ja sen joutuminen suuhun tai ruoansulatuselimistöön - mihin se ei kuulu - lyhentää elinikää. Paljon terveellisempää on niellä ravitsevaa kuukautisverta, etenkin miehille. Todellista proteiiniravintoa, puhdasta ja luonnonmukaista, suosittelen. Kuukautisvuoto ei ole niin ällöttävää kuin joku haiseva sperma.

   Lainaa

  59. Tulos: +4 (10 ääntä)
   menkkadrinkki: Sperma on pahaksi hampaille ja ruoansulatukselle ja sen joutuminen suuhun tai ruoansulatuselimistöön – mihin se ei kuulu – lyhentää elinikää. Paljon terveellisempää on niellä ravitsevaa kuukautisverta, etenkin miehille. Todellista proteiiniravintoa, puhdasta ja luonnonmukaista, suosittelen. Kuukautisvuoto ei ole niin ällöttävää kuin joku haiseva sperma.
   Haha aaa Tää on niin paras!

   Lainaa

  60. Tulos: -18 (26 ääntä)
   Muumi (kopio): Ei vegaanit niele spermaa kun se on eläinperäistä. Tämä on täysin totta, ei vitsi.
   Kyllä, seurustelin kerran vegaanin kanssa ja ei suostunut ottamaan suihin ei sitten millään. Olin ovela ja kun typy nukkui niin tumpututtelin vieressä ja laskin lastin suulle, jostain syystä suhde loppui kun paljastin asian.

   Lainaa

  61. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Kelassa joku sai vielä varoituksen koska on katsellut pornoa työaikana työpaikan koneilla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kela, kuva, gynekologi, vegaanit, äitylit, mammapalsta