Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Likainen mieli on ikuinen ilo, osa 24

Pannako viisikymppistä vai kaksikymppistä?
Likainen mieli on ikuinen ilo, osa 24

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +194 (442 ääntä)
   Oho, Johanna Tukiainen on laihtunut aika melkoisesti!

   Lainaa

  2. Tuleva rakennusmestarinainen 26.7.2016 1:02
   Tulos: -118 (218 ääntä)
   Kannattaa panna viiskymppistä, jos iho on herkkä auringolle. Eipähän tuu ikävää rakkulaihottumaa.

   Lainaa

  3. Tulos: -390 (764 ääntä)
   OoOOo nyt oli hyvä läppä Sami! Jätkä on äiä! Misogynia on sitä timanttisinta vitsiä! Nään sieluni silmin kun Sami on hykerrellen googlaillut max ryppyistä ja vastenmielistä kurppaa ilmentämään viisikymppistä naista, malttamattomana odottaen milloin pääsee postaamaan älynväläyksensä koko kansan nähtäville. Ei olisi tarvinnut Sami nähdä noin paljon vaivaa, olisit laittanut vaan oman mammasi kokouikkarissaan kuvituskuvaksi.

   Lainaa

  4. totuudensana 26.7.2016 1:39
   Tulos: -54 (176 ääntä)
   Itsehän en pane kakskymppistä enkä edes viiskymppistä koska ei ole ikinä rahaa :(

   Lainaa

  5. Tulos: -91 (373 ääntä)
   whygodwhy: Misogynia
   Feministi, oletan?

   Lainaa

  6. Tulos: +166 (396 ääntä)
   whygodwhy: OoOOo nyt oli hyvä läppä Sami! Jätkä on äiä! Misogynia on sitä timanttisinta vitsiä! Nään sieluni silmin kun Sami on hykerrellen googlaillut max ryppyistä ja vastenmielistä kurppaa ilmentämään viisikymppistä naista, malttamattomana odottaen milloin pääsee postaamaan älynväläyksensä koko kansan nähtäville. Ei olisi tarvinnut Sami nähdä noin paljon vaivaa, olisit laittanut vaan oman mammasi kokouikkarissaan kuvituskuvaksi.
   juuttuko sormi perseeseen?

   Lainaa

  7. Tulos: +187 (381 ääntä)
   whygodwhy: OoOOo nyt oli hyvä läppä Sami! Jätkä on äiä! Misogynia on sitä timanttisinta vitsiä! Nään sieluni silmin kun Sami on hykerrellen googlaillut max ryppyistä ja vastenmielistä kurppaa ilmentämään viisikymppistä naista, malttamattomana odottaen milloin pääsee postaamaan älynväläyksensä koko kansan nähtäville. Ei olisi tarvinnut Sami nähdä noin paljon vaivaa, olisit laittanut vaan oman mammasi kokouikkarissaan kuvituskuvaksi.
   Nyt oot kyllä väärällä sivustolla. Mitä jos menisit takaisin siihen koloon, mistä te "mielensäpahoittajat" ryömittekään esiin.

   Lainaa

  8. Mother of Vile Excrement 26.7.2016 7:13
   Tulos: +48 (112 ääntä)
   totuudensana: Itsehän en pane kakskymppistä enkä edes viiskymppistä koska ei ole ikinä rahaa
   Miksi ihmeessä siihen rahaa tarvittaisiin? Paljon hauskempaa vapaaehtoisesti.

   Lainaa

  9. Tulos: +151 (231 ääntä)
   whygodwhy: OoOOo nyt oli hyvä läppä Sami! Jätkä on äiä! Misogynia on sitä timanttisinta vitsiä! Nään sieluni silmin kun Sami on hykerrellen googlaillut max ryppyistä ja vastenmielistä kurppaa ilmentämään viisikymppistä naista, malttamattomana odottaen milloin pääsee postaamaan älynväläyksensä koko kansan nähtäville. Ei olisi tarvinnut Sami nähdä noin paljon vaivaa, olisit laittanut vaan oman mammasi kokouikkarissaan kuvituskuvaksi.
   Tällaisten ihmisten takia en ole päivittänyt someen mitään melkein vuoteen. Mikään juttu ei ole tarpeeksi hyvä. Tuntuu, että itse läpällä ei ole väliä, ainoastaan sen tekijällä. Jos tietää jonkun "läppätyypin" ja on rinnastanut hänet hauskoihin juttuihin, tuntuu kaikki vitsit hauskemmalta. Sitten joku vähän tylsän oloinen kaveri kirjoittelee samat asiat huomatakseen, että häntä pidetään mukahauskana.

   Lainaa

  10. Tulos: +301 (357 ääntä)
   Itse olen 50+ ja minua kyllä nauratti tämä Samin juttu. En ollenkaan tajunnut pahastua kuvistakaan. Minulla on ehkä outo huumorintaju tai sitten vaan rennompi elämänasenne.

   Lainaa

  11. Tulos: -21 (153 ääntä)
   Drrrt: Nyt oot kyllä väärällä sivustolla. Mitä jos menisit takaisin siihen koloon, mistä te “mielensäpahoittajat” ryömittekään esiin.
   Vittu aamen! Suurinosa on äänestäny nää hauskaks joten teillä mielensäpahoittaja kukkahattutädeillä on vaa paska huumorintaju :D Sääliks kyl käy teiä elämää ku pitää vetää herneet nenää joka asiasta!

   Lainaa

  12. Tulos: -48 (100 ääntä)
   whygodwhy: OoOOo nyt oli hyvä läppä Sami! Jätkä on äiä! Misogynia on sitä timanttisinta vitsiä! Nään sieluni silmin kun Sami on hykerrellen googlaillut max ryppyistä ja vastenmielistä kurppaa ilmentämään viisikymppistä naista, malttamattomana odottaen milloin pääsee postaamaan älynväläyksensä koko kansan nähtäville. Ei olisi tarvinnut Sami nähdä noin paljon vaivaa, olisit laittanut vaan oman mammasi kokouikkarissaan kuvituskuvaksi.
   Uskoisin että Samin omakuvassa olisi enemmän ämmää kuin hänen äidissään ikinä. Ainakin isommat tissit.

   Lainaa

  13. Tulos: -66 (120 ääntä)
   Peekaboo: Oho, Johanna Tukiainen on laihtunut aika melkoisesti!
   Valitettavasti ei ole. Ekö tule mieleen, että kuvan naisella voi olla anoreksia tai syöpä, joka vie rasvakudoksen ja lihakset? Rusina voi olla kolmekymppinen termiaalitapaus, ja implantit näyttävät aina hirveiltä ihon alla ellei rasvakudosta ole tarpeeksi.

   Lainaa

  14. 30v nainen 26.7.2016 9:40
   Tulos: +107 (135 ääntä)
   Mä ainakin repesin tälle ihan totaalisesti. Ja hämmästyin päälle, kun vielä tunnistin Donatella Versacen. Tätyli esiintyy sen verran paljon julkisuudessa, ettei varmaan yks jako lisää haittaa ;)

   Lainaa

  15. 30v nainen 26.7.2016 9:41
   Tulos: +111 (117 ääntä)
   Tosin rouva Versace on jo 61! Hyvät kertoimet. :D

   Lainaa

  16. Tulos: +35 (161 ääntä)
   Omaa mielipiteen = kukkahattutäti, mielensäpahoittaja, ja pahimmassa tapauksessa jopa *puistatus* feministi. Koska vain tylsät ihmiset eivät vittuile muille ja tasa-arvo on paha asia. Kiitos sitten tästäkin tiedosta, internet.

   Lainaa

  17. Tulos: +35 (117 ääntä)
   Sannni: Omaa mielipiteen = kukkahattutäti, mielensäpahoittaja, ja pahimmassa tapauksessa jopa *puistatus* feministi. Koska vain tylsät ihmiset eivät vittuile muille ja tasa-arvo on paha asia. Kiitos sitten tästäkin tiedosta, internet.
   Omaa paheksuvan mielipiteen joka on ainoa oikea ja ruikuttaa kaikesta = kukkis.

   Lainaa

  18. Tulos: +26 (76 ääntä)
   Drrrt: Nyt oot kyllä väärällä sivustolla. Mitä jos menisit takaisin siihen koloon, mistä te “mielensäpahoittajat” ryömittekään esiin.
   Olen kyllä jo pitkään epäillyt sitä, että nuo mielensäpahoittajien kommentit johtuu yksinkertaisesti siittä, että se mielensäpahoittajien kolo nyt vaan on liian täynnä ja kaikki ei mahdu sinne.

   Lainaa

  19. Vääränvärinen 26.7.2016 12:46
   Tulos: +25 (81 ääntä)
   Miten saimme tästäkin väännettyä sukupuolien tasa-arvoasian? Eikö edes huumorisaitilla pääse tuota kahinaa karkuun?

   Lainaa

  20. Tulos: -11 (43 ääntä)
   whygodwhy: OoOOo nyt oli hyvä läppä Sami! Jätkä on äiä! Misogynia on sitä timanttisinta vitsiä! Nään sieluni silmin kun Sami on hykerrellen googlaillut max ryppyistä ja vastenmielistä kurppaa ilmentämään viisikymppistä naista, malttamattomana odottaen milloin pääsee postaamaan älynväläyksensä koko kansan nähtäville. Ei olisi tarvinnut Sami nähdä noin paljon vaivaa, olisit laittanut vaan oman mammasi kokouikkarissaan kuvituskuvaksi.
   Nyyyyyyyyyyyyyh.

   Lainaa

  21. Tulos: +16 (76 ääntä)
   Jep jep: Feministi, oletan?
   Seksisti, oletan?

   Lainaa

  22. Turnipsitonttu 27.7.2016 0:47
   Tulos: +12 (28 ääntä)
   Tanoreksia on vakava ja vaarallinen sairaus ja vielä niin outo kun luulisi ihmisten jotka niin kovasti arvostavat kauneuttaan tietävän mitä aurinko ja solarium tekevät iholle. Tuntuu inhottavalta ajatella, että grillattu kana on joidenkin kauneusihanne vai tuntevatko he syntyneensä väärään ihonväriin ._.

   Lainaa

  23. Tulos: -29 (57 ääntä)
   Onko muiden mielestä aurinkosuojavoiteet (tai muu kosmetiikka) osasyynä ihosyöpätapausten yleistymiseen? äänestä +kyllä/-ei

   Lainaa

  24. Tulos: +9 (19 ääntä)
   *turhautunut huokaus* Miksi jotkut ovat tällaisia?

   Lainaa

  25. Tulos: +28 (62 ääntä)
   Siis.. mitä epätasa-arvoista/seksististä tässä oli? Kertokaa? Olen nainen enkä näe mitään vikaa tässä muutakuin ehkä hieman puisen vitsin, joka tosin naurattaa väsyneenä.

   Lainaa

  26. Vääränvärinen 27.7.2016 8:07
   Tulos: +28 (46 ääntä)
   pylynalle: Siis.. mitä epätasa-arvoista/seksististä tässä oli? Kertokaa? Olen nainen enkä näe mitään vikaa tässä muutakuin ehkä hieman puisen vitsin, joka tosin naurattaa väsyneenä.
   Minäkin haluaisin tietää. Vitsi oli toki huono ja ei parhaan maun mukainen. Olen tasa-arvon vankkumaton kannattaja, muttei se tarkoita, että haluaisin jatkuvasti päätyä keskelle someriitaa aiheesta. Sama homma ateistit vs. fundamentalistit väittelyistä.

   Lainaa

  27. Tulos: -30 (34 ääntä)
   Hemmetti ootin enemmän miinusääniä ku tahalleen laitoin vähä tollasen kukkiksia ärsyttävän kommentin >:) Tottakai kaikil on oikeus omaan mielipiteeseen ja ihmisil on erilainen huumorintaju mut piti vähä silti sohii kepillä jäätä :) kutsutaan myös trollaukseksi ;)

   Lainaa

  28. Tulos: +18 (28 ääntä)
   whygodwhy: Nään sieluni silmin kun Sami on hykerrellen googlaillut max ryppyistä ja vastenmielistä kurppaa ilmentämään viisikymppistä naista
   Kettuuks sie siinä Donatellaa haukut? Hiukan ehkä itseään turmellut leikkauksilla, röökaamisella sun muulla koko ikänsä, mutta hyvin menestynyt nainen kuitenkin. Löytyypi niitä hirveämmän näkösempiäkin samasta ikäluokasta. Aina toisia tuomitsemassa stna.

   Lainaa

  29. TapioRautaWaara 27.7.2016 20:24
   Tulos: -6 (20 ääntä)
   whygodwhy: OoOOo nyt oli hyvä läppä Sami! Jätkä on äiä! Misogynia on sitä timanttisinta vitsiä! Nään sieluni silmin kun Sami on hykerrellen googlaillut max ryppyistä ja vastenmielistä kurppaa ilmentämään viisikymppistä naista, malttamattomana odottaen milloin pääsee postaamaan älynväläyksensä koko kansan nähtäville. Ei olisi tarvinnut Sami nähdä noin paljon vaivaa, olisit laittanut vaan oman mammasi kokouikkarissaan kuvituskuvaksi.
   Taisipa kolahtaa lähelle ;)

   Lainaa

  30. Tulos: +10 (22 ääntä)
   JM: Tällaisten ihmisten takia en ole päivittänyt someen mitään melkein vuoteen. Mikään juttu ei ole tarpeeksi hyvä. Tuntuu, että itse läpällä ei ole väliä, ainoastaan sen tekijällä. Jos tietää jonkun “läppätyypin” ja on rinnastanut hänet hauskoihin juttuihin, tuntuu kaikki vitsit hauskemmalta. Sitten joku vähän tylsän oloinen kaveri kirjoittelee samat asiat huomatakseen, että häntä pidetään mukahauskana.
   Ai someen saa päivittää vaan hauskaa läppää?

   Lainaa

  31. Tulos: -2 (26 ääntä)
   whygodwhy: OoOOo nyt oli hyvä läppä Sami! Jätkä on äiä! Misogynia on sitä timanttisinta vitsiä! Nään sieluni silmin kun Sami on hykerrellen googlaillut max ryppyistä ja vastenmielistä kurppaa ilmentämään viisikymppistä naista, malttamattomana odottaen milloin pääsee postaamaan älynväläyksensä koko kansan nähtäville. Ei olisi tarvinnut Sami nähdä noin paljon vaivaa, olisit laittanut vaan oman mammasi kokouikkarissaan kuvituskuvaksi.
   ootko vielä kommentoinut ilman misogynia-viittauksia? vittu oot väsynyt

   Lainaa

  32. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Eikös vaan silikonit olekin kauniit?

   Lainaa

  33. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Lastenhan suositellaan yleensä panevan sitä viiskymppistä.

   Lainaa

  34. Satunnainen randomi 28.7.2016 21:39
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Voi pahus: Onko muiden mielestä aurinkosuojavoiteet (tai muu kosmetiikka) osasyynä ihosyöpätapausten yleistymiseen? äänestä +kyllä/-ei
   Itse asiassa on olemassa ihan tutkimustakin aiheesta. Joidenkin aurinkosuojavoiteiden aineet, vaikka suojaavat suoralta uv:lta, voivat aiheuttaa solumuutoksia uv:n vaikutuksesta.

   Lainaa

  35. Tulos: -1 (13 ääntä)
   Satunnainen randomi: Itse asiassa on olemassa ihan tutkimustakin aiheesta. Joidenkin aurinkosuojavoiteiden aineet, vaikka suojaavat suoralta uv:lta, voivat aiheuttaa solumuutoksia uv:n vaikutuksesta.
   Juu, niin oon käsittänyt kans. Kumma juttu ku näiden myötä syövät räjähtäneet käsiin, vaikka aikoja, aikoja me ihmiset oleiltu auringossa. Ite en käytä, jos tulee ryppy tai kaks, otan ne ennemmin.

   Lainaa

  36. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Sitäpaitsi eka ole kaksikymppistä nähnykkään :D

   Lainaa

  37. Tulos: -4 (14 ääntä)
   Jep jep: Feministi, oletan?
   Miinuksista päätellen osui ja upposi :)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, rusketus, aurinkorasva, spf, suojavoide, palaa, iho, kaksimielinen, panna