Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Star Wars -kakku

Ehkä kuva vääristää.
Suurenna näkymä
Star Wars -kakku

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 75 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Muumi (kopio) 21.6.2016 1:43
   Tulos: -71 (417 ääntä)
   Kyllä tuo Darth Vaderilta näyttää jos kuvaa katsoo oikeasta kulmasta.

   Lainaa

  2. Tulos: +549 (649 ääntä)
   Näyttää lähinnä muumioidulta faaraolta :D

   Lainaa

  3. Tulos: +596 (700 ääntä)
   Kaikki hämää kun ihminen esittelee taitojaan, mitä ei ole :DDD

   Lainaa

  4. Tulos: +1600 (1732 ääntä)
   Moni harvemmin valmistaa kakkuja, joten tuskin kukaan on seppä syntyessään. Mielestäni turhaa ruikutusta. Pääasiahan oli, että lapset tunnisti kakun, tykkäsivät ja oli maistuvaa :)

   Lainaa

  5. Tulos: +438 (504 ääntä)
   Kiille ja kuvakulma saa sen vaan näyttämään sellaiselle afrikkalais ukon päältä, joita jollain on seinällä! :D Olisi vaan ottanut kuvan toiselta puolelta kakkua niin olisi ihan selkeä Darth Vader.

   Lainaa

  6. yks nainen vaan 21.6.2016 1:55
   Tulos: -28 (136 ääntä)
   Hui, nään tosta painajaisia :(

   Lainaa

  7. yks nainen vaan 21.6.2016 1:59
   Tulos: +235 (257 ääntä)
   yks nainen vaan: Hui, nään tosta painajaisia
   Koska jos sitä katsoo pidempään, niin huomaa pienen yhtäläisyyden siihen 'en voi hyvin'- meemiin. Itsehän en hienompaa kakkua osaisi tehdä :)

   Lainaa

  8. Tulos: +270 (334 ääntä)
   Oli kyse sitten huonosta tatuoinnista tai sit vaik kakusta, joka ei näytä lainkaan siltä mitä sen pitäis muka esittää, niin aina löytyy selitykset; joko se on vaiheessa tai sit kuvakulma on väärä tai mitä milloinkin. Aina on joku syy. :D

   Lainaa

  9. Tulos: +578 (650 ääntä)
   Lapset tunnisti hahmon, kakku oli hyvää, ja kaikki olivat tyytyväisiä. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Ja sitten Rinja... koska aina on joku jonka pitää yrittää pilata muiden ilo.

   Lainaa

  10. ilopillerit taas asialla 21.6.2016 2:09
   Tulos: -119 (133 ääntä)
   pilaamassa lapsen synttärikakkua jollain sukuelin fiksaatioilla

   Lainaa

  11. Seppolaine 21.6.2016 2:13
   Tulos: +46 (122 ääntä)
   Klassine hätäselitys.. kuvakulma ei tota pelasta :D

   Lainaa

  12. Tulos: -57 (147 ääntä)
   Toivottavasti Niko ei maksanut Heidille kakun tekemisestä...

   Lainaa

  13. Tulos: +277 (289 ääntä)
   Ihan selvästihän tuo on Darth Vader (jota joku on lyönyt lapiolla naamaan)

   Lainaa

  14. yövuorolainen 21.6.2016 2:51
   Tulos: +111 (125 ääntä)
   PekkaKana: Ihan selvästihän tuo on Darth Vader (jota joku on lyönyt lapiolla naamaan)
   No nyt mä hahmotin! Hankala kuvakulma...

   Lainaa

  15. jukkapalmu 21.6.2016 3:06
   Tulos: -18 (110 ääntä)
   Toi sokerimassa on ihan hirveää. Suuhun sitä ei voi laittaa ja sitä onb vittumainen kerätä pois. Pitäis ikeasti tehdä hyvä kakku ja tollaset koristehärpäkkeet luoda vaikka ilmapalloilla. Tossakin tuloksena hassun näköinen köntti mikä on pahaa.

   Lainaa

  16. Tulos: -9 (21 ääntä)
   Juu. Ei tee.

   Lainaa

  17. Tulos: +125 (139 ääntä)
   Musta toi näyttää erehdyttävästi Crash Bandicoot -naamiolta :D Värit vaan puuttuu.

   Lainaa

  18. Tulos: +83 (91 ääntä)
   Ehkä tämä on se Darth Vaderin maski, joka nähdään The Force Awakensissa?

   Lainaa

  19. Tulos: -27 (123 ääntä)
   Elokuvien suurkuluttajana en itse näe tuossa Vaderia ollenkaan. Ennemminkin näyttää joltain Hostel maskilta. Toisaalta tulee mieleen joku BDSM porno, hyvää syntymäpäivää lapsikulta.

   Lainaa

  20. Tulos: +33 (41 ääntä)
   Emppu: Musta toi näyttää erehdyttävästi Crash Bandicoot -naamiolta Värit vaan puuttuu.
   Kiitos. Nyt sen keksin kun sanoit! Sehän se on!

   Lainaa

  21. TapioRautaWaara 21.6.2016 7:03
   Tulos: +96 (130 ääntä)
   Moni kakku päältä kaunis. Paitsi tää.

   Lainaa

  22. Tulos: +92 (124 ääntä)
   Kiille ja kuvakulma saavat kakun näyttämään bondage-orjalle. Ei jatkoon.

   Lainaa

  23. Tulos: +88 (104 ääntä)
   Onha se selevästi Vader, joka on jääny pohjolan liikenteen rekan alle ja jätetty sulamaan aurinkoon

   Lainaa

  24. Tulos: +91 (173 ääntä)
   Jos lapset on tyyväisiä,se riittää,ei sitä ole teille ääliöarvostelijoille tehty ja tuskin osaisitte tehdä edes muffinseja.

   Lainaa

  25. Tulos: +53 (63 ääntä)
   Hulbaga!

   Lainaa

  26. Tulos: -18 (72 ääntä)
   jukkapalmu: Toi sokerimassa on ihan hirveää. Suuhun sitä ei voi laittaa ja sitä onb vittumainen kerätä pois. Pitäis ikeasti tehdä hyvä kakku ja tollaset koristehärpäkkeet luoda vaikka ilmapalloilla. Tossakin tuloksena hassun näköinen köntti mikä on pahaa.
   En tiiä mitä sokerimassaa oot oikein syönyt kun pahaksi väität :'D mantelimassa ja kaulintamassa taas pahanmakusia ovat koska mantelista ei vaan osata muuntaa massaa oikealla tavalla.. Sokerimassa sentäs on pelkkää sokeria ja siltä maistuukin. Kokeile ens kerralla vanilijan makuista massaa ja vaikka suklaamassaa niin loppuu ruikutus.

   Lainaa

  27. Tulos: +114 (178 ääntä)
   Tässä ois taas ollut parempi olla hiljaa jos ei ole mitään hyvää sanottavaa. Pääasia, että kakun saaja on tykännyt kakusta, silloin se on onnistunut. Ja arvostelijat voi ihan itse lähteä kokeilemaan kakun päällystämistä massalla. Ei oo mikään helppo homma. Suuri osa ei edes tietäis millä massalla mitäkin kannattais lähteä tekemään. Sokerimassa, vaahtokarkkimassa, marsipaani, kaulintamassa vai kenties kukkamassa? Niillä on isot erot ja se on vasta ensimmäinen asia kakkujen teossa. Kaikkia massoja ei ole värjättykään ja sitten pitää tietää millä ja miten värjätä, siihenkin on monta vaihtoehtoa. Ja mitä massan alle, ettei neste pääse läpi. Näissä oikeasti vaatii aikapaljon tietoa ja taitoa. Joka tapauksessa pointti oli et on aika törkeää lähteä arvostelemaan toisen tekemää. Olis parempi vaan olla hiljaa jos ei oo mitään positiivista sanottavaa.

   Lainaa

  28. Tulos: +16 (26 ääntä)
   http://i.imgur.com/5JXofS4.jpg no kyllähän se nyt tästä käy!

   Lainaa

  29. Tulos: +20 (32 ääntä)
   Toi on Leonardo Di Caprion elokuvasta Iron Mask - Rautanaamio.

   Lainaa

  30. St. Vitus Dance 21.6.2016 10:06
   Tulos: +4 (20 ääntä)
   Onko tuo se suosta löydetty Clonycavanin mies?

   Lainaa

  31. Tulos: +85 (103 ääntä)
   Alkuperäisen tekstin lukeneena (ja osallisinena, joskaan ei tässä screenshotissa), tämä siis postattiin Puskaradio-tyyppiseen ryhmään joka tottakai antoi sellaisen kuvan että joku on tilannut ulkopuoliselta kakun ja saanut tämän sitä kautta. Eli tässä on käytetty jonkun toisen henkilön palveluita. Henk. koht. mielipiteenihän on se että jos minä tilaisin joltain palvelujaan tarjoavalta Star Wars-aiheisen kakun ja saisin tämän kotiovelleni, nauraisin tekijän pihalle. Eikö tekijällä itselläkään ole yhtään silmää omille tekosilleen? Voiko oikeasti pokkana viedä asiakkaalle ja sanoa että tästä nyt tuli tälläinen? Perus kakkupohja jossa olisi niitä kakun päälle laitettavia syötäviä kuvia olisi parempi kuin tämä. Minulle kun ei ensimmäisenä tule Star Wars tästä mieleen vaan useat (jo kommenteissa ehdotetut) hahmot.

   Lainaa

  32. Tulos: +24 (74 ääntä)
   Yhtään star warsia en ole katsonut kun evvk, mutta eihän siltä hypetykseltä millään voi tässä maailmassa säästyä. Tunnistin välittömästi mitä kakku yrittää esittää. Joten tavallaan ulkonäkö on onnistunut, jos ei-fanikin tajuaa heti mitä on haettu. Toki mittakaavat ei ole kohdallaan ja aika hyvin kuvasi se, että on saanut lapiosta naamaansa. Tai ehkä juossut seinään?

   Lainaa

  33. Tulos: +48 (84 ääntä)
   No siis henkilö tuskin on mikään kakuntekijä ammatiltaan. Itsetehty ja voisin vaikka vannoa että paremman näköinen mitä suurin osa täälläkommentoijista saisi aikaan. Eihän se nyt mikään kaunis ehkä ole, mutta jos se kelpaa niin miksi sitä pitäisi lytätä maanrakoon?

   Lainaa

  34. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Haluaisin tilata Heidiltä kakun Banen maskista..tulis varmaan hieno.

   Lainaa

  35. Tulos: +95 (107 ääntä)
   Onhan toi nyt oikeesti ruma. Ei sitä kauniilla ajatuksilla muuksi muuta. Mutta pääasia on tietysti, että ilahdutti synttärisankari ja mun mielestä Niko kiitti ihanan lämpimästi kakusta. Ja tosiasia on myös se, että harrastelijoilta kulukorvausta vastaan ei ole edes sopivaa odottaa samaa kuin isolla rahalla maksetulta ammattikondiittorilta.

   Lainaa

  36. Tulos: +27 (53 ääntä)
   jukkapalmu: Toi sokerimassa on ihan hirveää. Suuhun sitä ei voi laittaa ja sitä onb vittumainen kerätä pois. Pitäis ikeasti tehdä hyvä kakku ja tollaset koristehärpäkkeet luoda vaikka ilmapalloilla. Tossakin tuloksena hassun näköinen köntti mikä on pahaa.
   No ei sun tarvi sitä syödä. Jos joku muu diggaa, ni mitä sä siinä nillität. Ei ne sitä kakkua sua varten tehneet, vaan lapsille, jotka tykkäs ja ilmeisesti söi hyvillä mielin. Sä voit itelles tehä millasen kakun haluut. Ja hankkii ilmapalloja kans. Oikeesti hei, jotain rajaa tohon paheksuvaan valittamiseen, kun joku tekee jotain mistä ei ite oo samaa mieltä… Vaikka ei tuo kakku Vaderilta kauheesti näytä munkaan mielestä, kuvakulmasta huolimatta.

   Lainaa

  37. Kakkupoliisi 21.6.2016 11:41
   Tulos: +59 (77 ääntä)
   Ikävintä tässä on se, että tämä on tilaustyö jossa asiakas etsi taitavaa kakuntekijää ja maksaa työstä. Joten arvostelu on ansaittua. Kysymys ei ole siitä että mummo tekisi lapsen lapselleen kakkua. Jos taidot ei vaan riitä, kannattako tarjota palvelua

   Lainaa

  38. Tulos: +33 (53 ääntä)
   Ihmetyttää kyllä se, että nykyään joka toinen on kakuntekijä, vaikkei taitoja ole ollenkaan. Varsinkin tuollaisissa muotokakuissa tarvitaan oikeasti taiteellista lahjakkuutta, ei harjoituskaan tee mestaria, jos ei lahjoja luonnostaan ole. Itse kuulun lahjattomiin, jotka tekee lasten synttäreille muotopuolia kakkuja ja lapset on tyytyväisiä, mutta ei tulisi mieleenkään yrittää sellaisia tekeleitä muille kaupata :D

   Lainaa

  39. Tulos: +54 (76 ääntä)
   Eihän toi mikään mestariteos ole, mutta siitä ei ollutkaan kyse! Hitto, toinen kiittää kakusta niin miksi siihen ilmestyy joukko ihmisiä haukkumaan kakun ulkonäköä? Ei mitään tapoja, ei sydämen sivistystä. Moukkia kaikki.

   Lainaa

  40. Tulos: +44 (62 ääntä)
   Kakkupoliisi: Ikävintä tässä on se, että tämä on tilaustyö jossa asiakas etsi taitavaa kakuntekijää ja maksaa työstä. Joten arvostelu on ansaittua. Kysymys ei ole siitä että mummo tekisi lapsen lapselleen kakkua. Jos taidot ei vaan riitä, kannattako tarjota palvelua
   Mistä tuo asia ilmenee? Siis että on ollut tilaustyö ja vartavasten on ihan taitava kakkumestari ollut hakusessa? Itse en huomannut tuossa sellaista.

   Lainaa

  41. Tulos: +13 (13 ääntä)
   "Se on vaan se kuvakulma ja kiilteet" https://fi.pinterest.com/pin/121878733640111600/ https://fi.pinterest.com/pin/447897125416872482/

   Lainaa

  42. Tulos: +3 (23 ääntä)
   Jarmer: Kiille ja kuvakulma saavat kakun näyttämään bondage-orjalle. Ei jatkoon.
   Mikä vika sitomisleikeissä on? Sehän on ihanaa! Pitäiskö ens kerralla leipoo tällanen kinkykakku itellekin...

   Lainaa

  43. Tulos: +22 (46 ääntä)
   Starbar: Mistä tuo asia ilmenee? Siis että on ollut tilaustyö ja vartavasten on ihan taitava kakkumestari ollut hakusessa? Itse en huomannut tuossa sellaista.
   Joku kertoi jo ylempänä että kaveri oli etsinyt ulkopuolista taitavaa kakuntekijää jossain Puskaradioryhmässä, jolle on siis maksettu tekeleestä rahaa. Siksi. Ja toinen kommentoija oikeassa siinäkin, että näitä on ihan liikaa olemattomilla taidoilla. Henk. koht. en kehtaisi julkisesti mainostaa palvelua ja pyytää siitä vielä rahaa, jos taidot olisivat tuolla tasolla.

   Lainaa

  44. Unicornbacon 21.6.2016 13:18
   Tulos: -13 (47 ääntä)
   Moni kakku päältä kaunis, mutta ei tämä. Mollaan jos huvituttaa mollata. On se ihan järkyttävän näkönen tekele! Lapsikin tekis vasemman jalan varpaalla paremman. Ymmärrän ettei kaikkea voi osata mutta tarviiko tommosia kiikuttaa esiteltäväksi ja toinen puusilmä vielä kuvaa facebookkiin.

   Lainaa

  45. Tulos: +11 (31 ääntä)
   Starbar: Mistä tuo asia ilmenee? Siis että on ollut tilaustyö ja vartavasten on ihan taitava kakkumestari ollut hakusessa? Itse en huomannut tuossa sellaista.
   Kuten aikaisemmin kommentoin, tämä viestiketju on erään kaupungin Puskaradio-ryhmästä. En mitenkään jaksa uskoa että joku tulisi kiittelemään 10.000 ihmisen FB ryhmään jotain yksittäistä henkilöä joka ei muuten tarjoa palveluksiaan ryhmässä. Eli eiköhän joku kakkujaan tarjoava maakari ole tämän luomuksen tehnyt.

   Lainaa

  46. Tulos: +51 (57 ääntä)
   Der Alte: Kuten aikaisemmin kommentoin, tämä viestiketju on erään kaupungin Puskaradio-ryhmästä. En mitenkään jaksa uskoa että joku tulisi kiittelemään 10.000 ihmisen FB ryhmään jotain yksittäistä henkilöä joka ei muuten tarjoa palveluksiaan ryhmässä. Eli eiköhän joku kakkujaan tarjoava maakari ole tämän luomuksen tehnyt.
   Lisätään vielä että tämän kakun tilannut oli siis nimenomaan kysellyt taitavaa kakuntekijää. Tässä suora lainaus vajaan viikon takaa joka löytyi samasta Puskaradio-ryhmästä, "Tietääkö kukaan sellaista taitavaa kakun tekijää?? Pitäisi saada star wars- aiheinen kakku pojan 5v synttäreille.."

   Lainaa

  47. kakkupoliisi 21.6.2016 13:42
   Tulos: +34 (34 ääntä)
   Starbar: Mistä tuo asia ilmenee? Siis että on ollut tilaustyö ja vartavasten on ihan taitava kakkumestari ollut hakusessa? Itse en huomannut tuossa sellaista.
   alkuperäisessä viestissä erään kaupungin puskaradiossa.tämän kaukun tekijä ilmoittautui itse ja tarjosi palveluaan.

   Lainaa

  48. Tulos: +85 (87 ääntä)
   kakkupoliisi: alkuperäisessä viestissä erään kaupungin puskaradiossa.tämän kaukun tekijä ilmoittautui itse ja tarjosi palveluaan.
   Eikä! Siis minä oikeasti käsitin, että nuo ovat kaikki ystäviä keskenään ja Heidi on "harrastelijaleipuri" joka on pyynnöstä tehnyt Nikon pojalle synttärikakun. Etta tyyliin; "amatöörin tekele" siis ja tämän kummoset ei ole olleet odotuksetkaan. Sillä ihmetys oli suuri, kun ihmiset niin kovasti toisen kakkua haukkui. Toki rumahan se on, eihän sitä voi kieltää, mutta tuo arvostelu oli ihmetys. Enää en niin ihmettele. Jotenkin säälittääkin, eikö itse näe, ettei vaan osaa...

   Lainaa

  49. Tulos: +96 (100 ääntä)
   Tässä tapauksessa arvostelu on täysin ansaittu sillä tekijä ottaa näistä kakuistaan hintaa käytännössä saman verran kuin paikalliset oikeasti osaavat kondiittorit. Tekijältä on joskus aiemmin vastaavissa ketjuissa kysytty löytyykö mm hygieniapassia tai maksaako kakuista veroa ja vastausta ei ole saanut. Jos tässä olisi kyseessä kaverin palvelus toiselle ja max kulut mutta kun ei. Joten ei kyllä löydy tekijän vaivannäköä kohtaan niin minkään tason sääliä tai hyväksyntää, jos ottaa ammattilaisen hintaa, silloin ei toimiteta järkyttävää kuraa ja vielä selitellä mokaa kiilteellä!

   Lainaa

  50. Mother of Vile Excrement 21.6.2016 16:24
   Tulos: +8 (32 ääntä)
   Ai miksi arvostellaan? Siksi, että kun joku laittaa tekeleensä julkisesti esille, silloin siitä voi sanoa julkisen mielipiteensä. Voisi tekijä ottaa oppia sen sijaan, että loukkaantuu. Siksi, että pikkulasten mielipide ei välttämättä ole se ainoa oikea. Niille nyt kelpaa ihan mikä tahansa kunhan siinä on sokeria. Siksi, että internet.

   Lainaa

  51. Tulos: +57 (57 ääntä)
   "En voi hyvin" -Darth Vader

   Lainaa

  52. ilonpilaajat :D 21.6.2016 22:33
   Tulos: +1 (11 ääntä)
   Muumi (kopio): Kyllä tuo Darth Vaderilta näyttää jos kuvaa katsoo oikeasta kulmasta.
   komppaan myös, että kypärän takaosa jää tumman taustan vuoksi näkymättä. Silmälaput taitaa olla taiteilijan vapautta.

   Lainaa

  53. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Näyttää palaneelta Morsolta...

   Lainaa

  54. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Aivan saatanalliset huutonaurut keskellä yötä...

   Lainaa

  55. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Tuskin ne kakun "kiilteet" on munannut sekä muodon että mittasuhteet?

   Lainaa

  56. Vierailija 22.6.2016 6:16
   Tulos: -2 (16 ääntä)
   Starbar: Mistä tuo asia ilmenee? Siis että on ollut tilaustyö ja vartavasten on ihan taitava kakkumestari ollut hakusessa? Itse en huomannut tuossa sellaista.
   Todellakin! Ja jos on ollut vaikka sukulainen tai kaveri? Joka ei edes ota maksua tai korkeintaan tarvikkeet. Minä kuulun niihin lahjattomiin, joka ei osaa leipoa kakkuja. Enkä ehtisikään aina. Mun käly tekee enemmän kun mielellään kakut meidän lasten synttäreille ja ne on just hienoja. Ei kondiittoriluokkaa eikä pidäkään! Hienompia ku mitä ite tekisin enivei!

   Lainaa

  57. Tulos: +51 (55 ääntä)
   J.: Oli kyse sitten huonosta tatuoinnista tai sit vaik kakusta, joka ei näytä lainkaan siltä mitä sen pitäis muka esittää, niin aina löytyy selitykset; joko se on vaiheessa tai sit kuvakulma on väärä tai mitä milloinkin. Aina on joku syy.
   En minäkään ole ylipainoinen, muut vain katsovat minua väärästä kulmasta.

   Lainaa

  58. Tulos: +6 (12 ääntä)
   jukkapalmu: Toi sokerimassa on ihan hirveää. Suuhun sitä ei voi laittaa ja sitä onb vittumainen kerätä pois. Pitäis ikeasti tehdä hyvä kakku ja tollaset koristehärpäkkeet luoda vaikka ilmapalloilla. Tossakin tuloksena hassun näköinen köntti mikä on pahaa.
   Mistä tiedät mitä massaa tuo on? Itse en kauheasti pidä sokerimassasta, mutta vaahtokarkkimassa on hyvää!

   Lainaa

  59. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Mulle tulee mieleen tästä joku bondage-naamio.

   Lainaa

  60. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Hieno rontti-maski :)

   Lainaa

  61. Tulos: +8 (16 ääntä)
   "Tein itse ja säästin".

   Lainaa

  62. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Nykkö tää kuvakulma hämää juttu on jo siirtyny kakkuihin :D

   Lainaa

  63. Jösses Maaria 23.6.2016 10:17
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   yks nainen vaan: Koska jos sitä katsoo pidempään, niin huomaa pienen yhtäläisyyden siihen ‘en voi hyvin’- meemiin. Itsehän en hienompaa kakkua osaisi tehdä
   Mun mielestä ei tarvitse katsoa edes pidempään, koska heti ekalla katselulla tuli mieleen :DDD http://naurunappula.com/1006285

   Lainaa

  64. Tulos: +1 (11 ääntä)
   Kyllä tää mun mielestä aika paljon muistuttaa uusimman Star Warsin Darth Waderin kypärää, jos sen on tarkotus esittää sitä? http://a.abcnews.com/images/Entertainment/HT_star_wars_force_awakens_trailer_02_jef_150416_4x3_992.jpg

   Lainaa

  65. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Juveliina: Tässä ois taas ollut parempi olla hiljaa jos ei ole mitään hyvää sanottavaa. Pääasia, että kakun saaja on tykännyt kakusta, silloin se on onnistunut. Ja arvostelijat voi ihan itse lähteä kokeilemaan kakun päällystämistä massalla. Ei oo mikään helppo homma. Suuri osa ei edes tietäis millä massalla mitäkin kannattais lähteä tekemään. Sokerimassa, vaahtokarkkimassa, marsipaani, kaulintamassa vai kenties kukkamassa? Niillä on isot erot ja se on vasta ensimmäinen asia kakkujen teossa. Kaikkia massoja ei ole värjättykään ja sitten pitää tietää millä ja miten värjätä, siihenkin on monta vaihtoehtoa. Ja mitä massan alle, ettei neste pääse läpi. Näissä oikeasti vaatii aikapaljon tietoa ja taitoa. Joka tapauksessa pointti oli et on aika törkeää lähteä arvostelemaan toisen tekemää. Olis parempi vaan olla hiljaa jos ei oo mitään positiivista sanottavaa.
   Tää alkuoeränen juttu meni niin että etsittiin taitavaa kakuntekijää eli hänelle maksettiin tästä mitä luultavimmin... Miksi pitää väittää osaavansa jos ei osaa

   Lainaa

  66. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Ei saamari että nauran itseni hengiltä! :D Ihan järkyttävän ruma kakku ja kaikki haukkuvat kommentit täällä on kyllä osuvia. :D

   Lainaa

  67. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Mikä on Darth wader?

   Lainaa

  68. Permanentti 24.6.2016 11:01
   Tulos: -2 (12 ääntä)
   Lapset tunnisti - haloo! Mikä argumentti toi on. Ensin toivotaan dart vaderia, siitä puhutaan viikkokaupalla jne niin eiköhän mikä tahansa musta läiskä ole sen jälkeen Dart! Lapset nyt näkee lattialle tippuneissa kahvinporoissakin Dart vaderia!

   Lainaa

  69. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Starbar: Eihän toi mikään mestariteos ole, mutta siitä ei ollutkaan kyse! Hitto, toinen kiittää kakusta niin miksi siihen ilmestyy joukko ihmisiä haukkumaan kakun ulkonäköä? Ei mitään tapoja, ei sydämen sivistystä. Moukkia kaikki.
   Myönnetään, varmaan tarvitsisin vähän tätä "sydämen sivistystä" mutta onhan toi kakku aika kauhean näköinen. Mä en kehtais ottaa rahaa siitä, veisin vain illalla oven taakse ja karkaisin paikalta.

   Lainaa

  70. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Jorkku: Jos lapset on tyyväisiä,se riittää,ei sitä ole teille ääliöarvostelijoille tehty ja tuskin osaisitte tehdä edes muffinseja.
   Se oli hienoa, että lapset tunnisti ja kakku maistui. Se ei ollut pointti, vaan ihme puolustelu vääristävistä kuvakulmista. Itse assosioin tuon kakun muodon ihan mihin vain, paitsi darth vaderiin. Ainoa, joka siihen yhdistää, on musta väri. Selitys vain pahentaa asiaa. Mokaa ei olisi, jos Heidi olisi todennut, et tommonen tuli, ei haittaa, koska kakku maistui ja olennaisimmat henkilöt kakun hahmon tunnisti.

   Lainaa

  71. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Juveliina: Tässä ois taas ollut parempi olla hiljaa jos ei ole mitään hyvää sanottavaa. Pääasia, että kakun saaja on tykännyt kakusta, silloin se on onnistunut. Ja arvostelijat voi ihan itse lähteä kokeilemaan kakun päällystämistä massalla. Ei oo mikään helppo homma. Suuri osa ei edes tietäis millä massalla mitäkin kannattais lähteä tekemään. Sokerimassa, vaahtokarkkimassa, marsipaani, kaulintamassa vai kenties kukkamassa? Niillä on isot erot ja se on vasta ensimmäinen asia kakkujen teossa. Kaikkia massoja ei ole värjättykään ja sitten pitää tietää millä ja miten värjätä, siihenkin on monta vaihtoehtoa. Ja mitä massan alle, ettei neste pääse läpi. Näissä oikeasti vaatii aikapaljon tietoa ja taitoa. Joka tapauksessa pointti oli et on aika törkeää lähteä arvostelemaan toisen tekemää. Olis parempi vaan olla hiljaa jos ei oo mitään positiivista sanottavaa.
   Ei tarvita minkäänlaista kokemusta tai tietoa kakkujen tekemisistä jotta ymmärtää että tämä on tehty päin p****ttä. On muuten aika törkeää lähteä nettiin kertomaan muille ihmiselle mistä saavat puhua ja mitä sanoa, jos et tykkää kun muut arvostelevat surkeaa kakkua on parempi vaan olla hiljaa.

   Lainaa

  72. Tulos: +7 (7 ääntä)
   tyttö: En minäkään ole ylipainoinen, muut vain katsovat minua väärästä kulmasta.
   Hahaha! Juuri näin! :'D

   Lainaa

  73. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Tutankhamonhan se siinä! http://news.nationalgeographic.com/content/dam/news/photos/000/732/73217.adapt.768.1.jpg

   Lainaa

  74. Olen vain ohikulkumatkalla 30.6.2016 17:02
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Niko heruttaa. Jos ei, Niko on sokea.

   Lainaa

  75. Tulos: +4 (6 ääntä)
   hintavaa: Tässä tapauksessa arvostelu on täysin ansaittu sillä tekijä ottaa näistä kakuistaan hintaa käytännössä saman verran kuin paikalliset oikeasti osaavat kondiittorit. Tekijältä on joskus aiemmin vastaavissa ketjuissa kysytty löytyykö mm hygieniapassia tai maksaako kakuista veroa ja vastausta ei ole saanut. Jos tässä olisi kyseessä kaverin palvelus toiselle ja max kulut mutta kun ei. Joten ei kyllä löydy tekijän vaivannäköä kohtaan niin minkään tason sääliä tai hyväksyntää, jos ottaa ammattilaisen hintaa, silloin ei toimiteta järkyttävää kuraa ja vielä selitellä mokaa kiilteellä!
   Ai tää tekee näitä niinku "ammatikseen"? Mä luulin koko ajan että on joku sukulainen tai ystävä joka on esimerkiks synttärilahjaks tehny tommosen kakun ja semmosena toi voiski olla ihan kiva. Mun mielestä toi on ihan hyvin tehty jos on amatööri, mutta jos on ammattilainen ja pyytää siitä vielä hyvää maksua niin arvostelu on mun mielestä ihan sallittua. Ei tää ammattilaisen tekemäks kakuks olis hieno, mä en kehtais pyytää tommosesta täyttä hintaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, star wars, Tähtien sota, Darth Vader, kakku