Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 70

Aviokriisi S-marketissa – ja kaikki Valion syytä.
Suurenna näkymä
Kohtaamisia kaupoilla, osa 70
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1332 (1374 ääntä)
   Raimo <3

   Lainaa

  2. Tulos: +540 (564 ääntä)
   Voi Raimo.

   Lainaa

  3. Tulos: +779 (817 ääntä)
   Vaimolla on Valio boikotissa, mutta Raimo ei välitä p*skaakaan.

   Lainaa

  4. Tulos: +430 (500 ääntä)
   Ville Pusa onki ihan nevöhööd

   Lainaa

  5. Inter webs 16.6.2016 3:24
   Tulos: -443 (515 ääntä)
   Raimo-tarina ois ollu ihan hauska, jos olis oikeesti joskus tapahtunu.

   Lainaa

  6. Tulos: +337 (373 ääntä)
   Raimo on mun sankari. Aikaisemmin se oli Spider-man mun nyt se on Anarkisti- Raipe!!

   Lainaa

  7. Tulos: +220 (396 ääntä)
   Minkälainen ihminen boikotoi Valion tuotteita?

   Lainaa

  8. Tulos: -320 (436 ääntä)
   Deebolz: Minkälainen ihminen boikotoi Valion tuotteita?
   Esimerkiksi minä. Ostan Lidlistä saksalaista maitoa, koska se nyt vaan on halvempaa. Ja ei, en osta sitä Lidlin suomalaisista meijereistä tullutta, vaan ainoastaan saksalaista.

   Lainaa

  9. purppurakruunu 16.6.2016 5:21
   Tulos: +249 (315 ääntä)
   Deebolz: Minkälainen ihminen boikotoi Valion tuotteita?
   Pingviini-jäätelöt, myös Valio-jäätelöinä tunnetut, on itselläkin boikotissa, koska nehän kuuluu nykyyän Nestlélle. Rouva saattanut ymmärtää väärin sen. Ehkä.

   Lainaa

  10. purppurakruunu 16.6.2016 5:24
   Tulos: +85 (119 ääntä)
   Tai sitten se on vaan hintakysymys, koska maustamaton viili on Lidlissä vissiin 17 senttiä.

   Lainaa

  11. Tulos: +81 (215 ääntä)
   Deebolz: Minkälainen ihminen boikotoi Valion tuotteita?
   Esimerkiksi sellainen, joka ei halua jogurttiin lisättyä maissitärkkelystä tai fruktoosisiirappia.

   Lainaa

  12. Vääränvärinen 16.6.2016 6:44
   Tulos: +103 (117 ääntä)
   Raimo, kauppahyllyjen kuningas.

   Lainaa

  13. Jenna Karppinen 16.6.2016 6:56
   Tulos: +158 (286 ääntä)
   Tai semmoinen ihminen, joka ei tykkää Valion maitolobbauksesta. Ei lehmänmaitoa ole pakko juoda yli puolta litraa päivä muut härpättimet vielä päälle.

   Lainaa

  14. Mother of Vile Excrement 16.6.2016 7:12
   Tulos: -75 (337 ääntä)
   Nämä teidän ylistämänne "sankari-Raimot" ovat juuri niitä passiivis-aggressiivisia puolisoita, jotka näillä arjen pienillä teoillaan osoittavat, että "näin paljon minä sinun toivomuksiasi kunnioitan tai sinusta välitän". Terve parisuhde ja silleen.

   Lainaa

  15. Tulos: +5 (117 ääntä)
   Boikotoin Valion juustoja. Kaupasta on jo melkein vaikeaa löytää muita, ja vastustan määrääviä markkina-asemia.

   Lainaa

  16. Vapaamaalari 16.6.2016 8:47
   Tulos: +84 (174 ääntä)
   Deebolz: Minkälainen ihminen boikotoi Valion tuotteita?
   Mikä siinä Valiossa on muka niin hienoa ja ihmeellistä ettei sitä voisi boikotoida siinä kuin mitä tahansa muutakin firmaa?

   Lainaa

  17. Tulos: +151 (177 ääntä)
   Deebolz: Minkälainen ihminen boikotoi Valion tuotteita?
   Ihminen, jolla on hirmuinen palo tukea paikallisia pienmeijereitä?

   Lainaa

  18. Tulos: +208 (218 ääntä)
   PekkaKana: Esimerkiksi minä. Ostan Lidlistä saksalaista maitoa, koska se nyt vaan on halvempaa. Ja ei, en osta sitä Lidlin suomalaisista meijereistä tullutta, vaan ainoastaan saksalaista.
   Tuo ei ole mikään boikotti vaan ihan tavallinen kulutusvalinta. Boikotti tarkoittaa sitä, ettei ostaisi Valion maitoa, vaikka se olisi se itselle sopivin valinta. Ja minkälainen ihminen boikotoi Valiota? Esim. ihminen, jonka maitotilalta menee maidot Arlan meijeriin. Tai ihminen, jonka naapurin tilalta menee maidot Valiolle (jos haluaa olla ilkeä).

   Lainaa

  19. Tulos: -16 (50 ääntä)
   Raimo I love you <3

   Lainaa

  20. Tulos: +239 (253 ääntä)
   Inter webs: Raimo-tarina ois ollu ihan hauska, jos olis oikeesti joskus tapahtunu.
   Niin, koska kaikkihan tietää että sekä vaimot, Raimot että Valio ovat asioita joita ei oikeasti ole olemassa, ja täten ne eivät olisi voineet samaan paikkaan ja samaan aikaan sattua. Koska elämä on tylsää ja kukaan ei koskaan sano tai tee mitään hauskaa tai kummallista.

   Lainaa

  21. Tulos: +220 (224 ääntä)
   Mother of Vile Excrement: Nämä teidän ylistämänne “sankari-Raimot” ovat juuri niitä passiivis-aggressiivisia puolisoita, jotka näillä arjen pienillä teoillaan osoittavat, että “näin paljon minä sinun toivomuksiasi kunnioitan tai sinusta välitän”. Terve parisuhde ja silleen.
   Kysymys kuuluukin, että miksi Raimo ei voisi ostaa itselleen Valion tuotteita, vaikkei vaimo niitä syökään? Jos vaimo kieltää myös Raimolta Valion tuotteet, eikö se olekin silloin vaimo, joka ei kunnioita puolisonsa toivomuksia?

   Lainaa

  22. Tulos: +126 (140 ääntä)
   Pakkoko sen vaimon on niitä Raimon ostamia viilejä sit syödä, miksei Raimo voi ostaa mitä haluaa ja vaimo ostakoot sit jotain muuta? On se kumma, jos ei voi aikuset ihmiset itse päättää mitä syövät. En mäkään pidä kaikista samoista ruoista kun mun mies, mut niin vaan sit hän ostaa jotain ja syö itse ja toisinpäin. Ei ole pakko ostaa vaan sellaisia mitä molemmat syö. Toimiikohan tää juttu heillä sit toisinkin päin eli Raimo voi päättää et boikotoin/en tykkää tästä ja vaimokaan ei sit saa ostaa?

   Lainaa

  23. Tulos: +184 (222 ääntä)
   Itsellä on Valio boikotissa, koska: - Myi jäätelöt Nestlelle - Leikkasi maanviljelijöille maksettavaa osuutta entisestään - Väärinkäyttää markkina-asemaansa - Mainostaa tuotteitaan kouluissa esim. terveystiedon tunneilla - Tahdon tukea pieniä meijereitä sekä maitotiloja Lisäksi Valiolla on ollut useita erittäin kyseenalaisia kampanjoita, joissa on viherpesty esim. eläinten elinoloja ja maanviljelijöiden palkkioita.

   Lainaa

  24. Tulos: +87 (103 ääntä)
   J-P: Tuo ei ole mikään boikotti vaan ihan tavallinen kulutusvalinta. Boikotti tarkoittaa sitä, ettei ostaisi Valion maitoa, vaikka se olisi se itselle sopivin valinta. Ja minkälainen ihminen boikotoi Valiota? Esim. ihminen, jonka maitotilalta menee maidot Arlan meijeriin. Tai ihminen, jonka naapurin tilalta menee maidot Valiolle (jos haluaa olla ilkeä).
   Minä olen pienmeijerin tuottaja (en Arlan) eikä mulla ole mitään tarvetta boikotoida muita tuotteita. Tai siis ainakaan Valion. Arlan tuotteisiin sotkeudun vain, jos tehty Suomessa ja vastaavaa ei ole Valiolta (joo, voi siinä silti olla ruotsalaista maitoa). Esimerkkeinä kahvi- ja puolukkajugurtit. Valioon sotkeudun, jos oma meijeri ei ko. tuotetta tee. Mut hei, onhan se kivempaa tiesti ostaa ulkolaisia maitotuotteita, joihin on laitettu tarpeeksi säilöntäainetta, jotta kestävät matkan eikä heti ole menossa pilalle - eikö niin? Jäätelöiden myyminen Nestlelle oli kyl perseteko Valiolta.

   Lainaa

  25. Tulos: +2 (28 ääntä)
   GO RAIMO!

   Lainaa

  26. Puolikiero_savolainen 16.6.2016 12:23
   Tulos: -33 (49 ääntä)
   Off topic, mutta välihuomautuksena todettakoon se, että siellä ei kannata olla nenineen, missä Raimo on ollut munineen. Nimim. Kokemusta on

   Lainaa

  27. Jussi Pattitussi 16.6.2016 14:13
   Tulos: -36 (66 ääntä)
   Deebolz: Minkälainen ihminen boikotoi Valion tuotteita?
   Mä oon käsittänyt, että "maahanmuuttokriitikot" boikotoivat kaikkea, jonka tulkitseva olevan "suvakkia".

   Lainaa

  28. Tulos: +70 (78 ääntä)
   Mother of Vile Excrement: Nämä teidän ylistämänne “sankari-Raimot” ovat juuri niitä passiivis-aggressiivisia puolisoita, jotka näillä arjen pienillä teoillaan osoittavat, että “näin paljon minä sinun toivomuksiasi kunnioitan tai sinusta välitän”. Terve parisuhde ja silleen.
   Entäs ne Raimon toivomukset? Miksi niistä ei tarvitse välittää tai niitä kunnioittaa? Tuskin Raimo kuitenkaan pakottaa vaimoaan niitä Valion viilejä syömään. Ostakoon molemmat omat viilinsä.

   Lainaa

  29. Tulos: +26 (42 ääntä)
   Ville Pusa on se juuri tyyppi joka tunnetaan lähinnä suhteidensa takia. Miehen laulu-ura on lähes yhtä säälittävällä tolalla kuin Kristina S:llä ja Jannika B:llä.

   Lainaa

  30. Tulos: -13 (41 ääntä)
   Valion tuotteissa on karrageenia joten ymmärrän naisen huolen.

   Lainaa

  31. Tulos: -12 (46 ääntä)
   Deebolz: Minkälainen ihminen boikotoi Valion tuotteita?
   Sellainen joka ymmärtää laadun päälle, katsohan vähän mitä ne tuotteet sisältävät.

   Lainaa

  32. Tulos: +55 (65 ääntä)
   Voih: Ville Pusa on se juuri tyyppi joka tunnetaan lähinnä suhteidensa takia. Miehen laulu-ura on lähes yhtä säälittävällä tolalla kuin Kristina S:llä ja Jannika B:llä.
   mitään en varmaan menetä, kun en tunne ketään noista?

   Lainaa

  33. ...ääliö 16.6.2016 18:56
   Tulos: -4 (34 ääntä)
   D100: Entäs ne Raimon toivomukset? Miksi niistä ei tarvitse välittää tai niitä kunnioittaa? Tuskin Raimo kuitenkaan pakottaa vaimoaan niitä Valion viilejä syömään. Ostakoon molemmat omat viilinsä.
   Mutta eihän niillä miehen mielipiteillä tai toiveilla oo minkäänlaista merkitystä.

   Lainaa

  34. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Mother of Vile Excrement: Nämä teidän ylistämänne “sankari-Raimot” ovat juuri niitä passiivis-aggressiivisia puolisoita, jotka näillä arjen pienillä teoillaan osoittavat, että “näin paljon minä sinun toivomuksiasi kunnioitan tai sinusta välitän”. Terve parisuhde ja silleen.
   Minkä takia sitä pitäisi elää jossain symbioosissa, vaikka ollaankin parisuhteessa? Oma poikaystävä tykkää syödä tomaattisoosissa uitettuja papuja valkoisen leivän päällä, minä en. Hän saa niitä syödä aivan vapaasti, vaikka minä en voi niitä sietää.

   Lainaa

  35. Tulos: +7 (51 ääntä)
   Njäh: Itsellä on Valio boikotissa, koska: - Myi jäätelöt Nestlelle - Leikkasi maanviljelijöille maksettavaa osuutta entisestään - Väärinkäyttää markkina-asemaansa - Mainostaa tuotteitaan kouluissa esim. terveystiedon tunneilla - Tahdon tukea pieniä meijereitä sekä maitotiloja Lisäksi Valiolla on ollut useita erittäin kyseenalaisia kampanjoita, joissa on viherpesty esim. eläinten elinoloja ja maanviljelijöiden palkkioita.
   Niin ja sitten niitten maitopurkeissa on se typerä korkki. Siksi en osta Valion maitoa.

   Lainaa

  36. Tulos: -7 (57 ääntä)
   Täällä olikin jo kaikki syyt miksi minäkin boikotoin valiota. Voiko enää mädempää firmaa olla? Ja ratsastaa puhtaudella ja raikkaalla suomalaisuudella. Yhtä paha firma kuin nestle.

   Lainaa

  37. TapioRautaWaara 17.6.2016 0:57
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Voihan leena. Olipa kiva kun pääsit feissarimokiin, et olis varmaan arvannut, no enpä minäkään mutta jonkun mielestä tää kuuluu tänne :) T. Tiiät kyl kuka <3

   Lainaa

  38. Tulos: +35 (45 ääntä)
   Deebolz: Minkälainen ihminen boikotoi Valion tuotteita?
   Vegaani

   Lainaa

  39. boikotissa 17.6.2016 9:23
   Tulos: +2 (36 ääntä)
   Tunnustan, että boikotoin itsekin Valion tuotteita, koska ne nyt vaan ei ole hyvän makuisia. Ostan kyllä muita suomalaisia esim. Juustoportin ja Satamaidon tuotteita, mutta jäätelöt ja jugurtit lähinnä Lidlistä. Miksi? Koska Gelatelli-jäätelöön verrattuna Valion jäätelöt on kuin pakastettua rasvatonta maitoa -mitä ne itse asiassa ovatkin- ja maustetut jugurtit on niin makeita ja esanssisia, että oksennus meinaa tulla jo pelkästä hajusta. Valion maustamaton jugurtti puolestaan on aivan liian laihaa, eikä siinäkään maku pääse edes lähelle Lidlin maustamattomien jugurttien makua. Suosi siinä sitten suomalaista. Niin, ja se Nestle.

   Lainaa

  40. Tulos: +27 (33 ääntä)
   "Ville joku." Tuli ensimmäisenä mieleen Ville Valo :D

   Lainaa

  41. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Deebolz: Minkälainen ihminen boikotoi Valion tuotteita?
   Valion entinen tuottaja?

   Lainaa

  42. Tulos: +42 (42 ääntä)
   Jep, ei oo kiva kun miestä komennetaan samalla asenteella ja äänensävyllä kuin pieniä lapsia. ("Pitääkö mun tulla sinne?") Valitettavasti tätä tapahtuu myös lähipiirissäni... Irvistän (sisäisesti) joka kerta. Ja tuli kyllä mieleen "No miehet on lapsen tasolla"-argumentti, mutta kun lapsille yleensä sanotaan aiheesta kun ne jotain perseilee, mutta Raimo ja muut aikuiset parisuhteen puolikkaat saavat tehdä ihan omat valintansa, kaupassa ja muutoin. Terveessä ja normaalissa parisuhteessa siis.

   Lainaa

  43. Tulos: +21 (45 ääntä)
   Njäh: Itsellä on Valio boikotissa, koska: - Myi jäätelöt Nestlelle - Leikkasi maanviljelijöille maksettavaa osuutta entisestään - Väärinkäyttää markkina-asemaansa - Mainostaa tuotteitaan kouluissa esim. terveystiedon tunneilla - Tahdon tukea pieniä meijereitä sekä maitotiloja Lisäksi Valiolla on ollut useita erittäin kyseenalaisia kampanjoita, joissa on viherpesty esim. eläinten elinoloja ja maanviljelijöiden palkkioita.
   Saipa joku sen tiivistettyä. Hämmentävää, miten niin moni Feissarimokien lukija ei näytä kuulleen syitä Valion boikotoinnille. Yhtiön brändäys on tainnut tehdä tehtävänsä: eihän nyt puhtaan suomalainen firma voi tehdä mitään pahaa. Nestlé on kamaluudessaan ihan omaa luokkaansa, mutta myös Valion toiminnassa on paljon sellaista pahaa, mistä tiedostavan kuluttajan kannattaisi ottaa selvää. Raimon ihannointi on nyt vähän tyhmää, kun vaimolla on kuitenkin syynsä valita toisten yhtiöiden tuotteita.

   Lainaa

  44. Tulos: 0 (22 ääntä)
   Mä joudun boikotoimaan Valion tuotteita joskus jopa vasten tahtoani; Lidlissä kun ei ole Valion tuotteita ollut valikoimissa enää aikoihin. Ja minun lähikauppa on Lidl, autottomana en lähde kauempaa raahamaan ostoksia. Eikä siinä mitään, Lidl on hyvä kauppa.

   Lainaa

  45. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Eetu: Niin ja sitten niitten maitopurkeissa on se typerä korkki. Siksi en osta Valion maitoa.
   Mulla Valio on puoliboikotissa siksi etten pidä heidän tuotekehittelyperiaatteistaan. Kun ihmiset haluavat entistä enemmän mahdollisimman vähän käsiteltyjä tuotteita, niin Valion strategia on keksiä uusia muunnoksia ja käsittelytapoja, jotka vievät tuotteen mahdollisimman kauas alkuperäisestä tuotteesta, ja joita kukaan ei ole edes tiennyt kaipaavansa. Valiollahan oli pitkään luomumaidotkin homogenoituja, mitäs ideaa siinä on.

   Lainaa

  46. Tulos: +8 (26 ääntä)
   PekkaKana: Esimerkiksi minä. Ostan Lidlistä saksalaista maitoa, koska se nyt vaan on halvempaa. Ja ei, en osta sitä Lidlin suomalaisista meijereistä tullutta, vaan ainoastaan saksalaista.
   älä sitten ihmettele ku tuut sairaaks ja antibiootit ei tehoa. saksassa saa olla maidossa antibioottia suomessa ei :)

   Lainaa

  47. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Je suis Raimo!

   Lainaa

  48. King Arthur 19.6.2016 17:53
   Tulos: +11 (21 ääntä)
   Laktoosiongelmaiset sukulaiset väittää että Valion tuotteista tulee ongelmia mahan kanssa, kun taas esim. Arlan ei. En osaa sanoa todenperäisyyttä kun itse en käytä kumpaakaan mutta näin aina jaksavat muistuttaa. Syyt miksi itse en käytä kumpaakaan onkin jo lueteltu yllä. Eikä muuten yhtään ihmetytä että passiivis-aggressiivinen Raimo on fanituksen kohteena.

   Lainaa

  49. Tulos: +10 (18 ääntä)
   Valion maitoa voi olla ihan hyvin s- kuin k-kaupan halppismerkeissä. Boikotois ennemmin arlaa joka yrittää olla johtava meijeri suomessa, Saksassa, Ruotsissa ja Norjassa. Sen tavoitteena on saada kaikki samaan kelkkaan ja laskea hinnat niin alas että tuottajia ei käy kateeksi. Mutta maitokaan ei kasva puussa.

   Lainaa

  50. Tulos: -1 (3 ääntä)
   tahdon olla Raimon frendi

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (18 ääntä)
   Mother of Vile Excrement: Nämä teidän ylistämänne “sankari-Raimot” ovat juuri niitä passiivis-aggressiivisia puolisoita, jotka näillä arjen pienillä teoillaan osoittavat, että “näin paljon minä sinun toivomuksiasi kunnioitan tai sinusta välitän”. Terve parisuhde ja silleen.
   Ei voi olla totta. Tämä kommentti on kyllä typerintä mitä hetkeen olen mokissa lukenut. En kyllä ihmettele yhtään jos tunnet eläväsi epäterveessä parisuhteessa. Ja silleen.

   Lainaa

  52. Tulos: +18 (34 ääntä)
   VALIO: Wau, täältähän löytyikin fiksuja ihmisiä :D Itse en edes tiennyt Nestlestä, mutta en millään muotoa kannata tuota maitolobbausta. Ihminen ei tarvitse toisen nisäkkään maitoa elääkseen, joten miksi sitä täytyy tyrkyttää niin helkkaristi lastentarhoista lähtien?? Tiesittehän, ettei lehmä tuota maitoa ilman että poikii? Vasikka viedään nopeasti pois emoltaan, ja sille kuuluva maito otetaan ihmisille. "You're not lactose intolerant, you're just not a baby cow"! Ja ennen kuin haukutte, ei, en ole vegaani.

   Lainaa

  53. Tulos: +3 (15 ääntä)
   Vapaamaalari: Mikä siinä Valiossa on muka niin hienoa ja ihmeellistä ettei sitä voisi boikotoida siinä kuin mitä tahansa muutakin firmaa?
   Pointti varmaankin oli, että firman X boikotointiin tarvitaan aina jokin erityinen syy. Ei kukaan täysjärkinen laita mitään firmaa "muuten vaan" boikottiin.

   Lainaa

  54. Tulos: +10 (14 ääntä)
   ihminen: Saipa joku sen tiivistettyä. Hämmentävää, miten niin moni Feissarimokien lukija ei näytä kuulleen syitä Valion boikotoinnille. Yhtiön brändäys on tainnut tehdä tehtävänsä: eihän nyt puhtaan suomalainen firma voi tehdä mitään pahaa. Nestlé on kamaluudessaan ihan omaa luokkaansa, mutta myös Valion toiminnassa on paljon sellaista pahaa, mistä tiedostavan kuluttajan kannattaisi ottaa selvää. Raimon ihannointi on nyt vähän tyhmää, kun vaimolla on kuitenkin syynsä valita toisten yhtiöiden tuotteita.
   Minä kyllä boikotoin itsekin Valiota juuri noista syistä, Raimo vain nyt oli minusta hauska :D

   Lainaa

  55. Tulos: +12 (14 ääntä)
   A. Vaimo on juuri sen sortin riivinrauta-Justiina, joka jyrää miehensä tossunsa alle 100-0, ajaen miehen passiivis-agressiiviseen käytökseen. Tai sitten B. Kyseessä oli ihan vaan leikkimielinen kiusoittelu.

   Lainaa

  56. Tulos: +2 (22 ääntä)
   Itse olen Valiolle maitoa tuottavan tilan tyttö, joten oma lehmä on ojassa:D Ilmeisesti elän jossain kuplassa, mutta mun tuttavapiirissä ei ole yhtään Valiota boikotoivaa henkilöä. Yllätti lukea tällaisesta Valiovastaisuudesta.. Olen ehdoton kotimaisen ruuan kannattaja, ostan suomalaista aina kun sellainen vaihtoehto on tarjolla ja vältän Lidlissä käyntiä, vaikka opintotuella eläminen ei ruusuilla tanssimista olekaan.

   Lainaa

  57. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Mother of Vile Excrement: Nämä teidän ylistämänne “sankari-Raimot” ovat juuri niitä passiivis-aggressiivisia puolisoita, jotka näillä arjen pienillä teoillaan osoittavat, että “näin paljon minä sinun toivomuksiasi kunnioitan tai sinusta välitän”. Terve parisuhde ja silleen.
   Raimon kehujat ovat lähteneet siitä olettamuksesta, että mies syö ne Valion jutut itse. Sekö sitten on oikein, ettei hän saa syödä, mitä haluaa, jos vaimo ei satu syömään samaa lajia? Jos taas mies osti vaimolle sitä, mitä vaimo ei halua, niin se on toinen juttu.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Ville Pusa, kauppa, kaupassa, viilit, Valio