Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mersua ei pysäytä mikään

Liikennesäännöt koskevat vain halpoja autoja.
Mersua ei pysäytä mikään

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 65 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1845 (1899 ääntä)
   Onko väärin toivoa että Basin mersulle sattuisi jotain hyvin ikävää?

   Lainaa

  2. Tulos: -226 (436 ääntä)
   Minä: Onko väärin toivoa että Basin mersulle sattuisi jotain hyvin ikävää?
   On. Todennäkösesti autolle käy siinä kohtaa jotain kun osuu johonkin ihmiseen tai toiseen autoon ja aiheuttaa vahinkoa muille

   Lainaa

  3. Tulos: +644 (648 ääntä)
   Ja tää urpo ei oo ees ainoa laatuaan (niinku täälläkin on voinu huomata)...

   Lainaa

  4. Muumipappa 5.5.2016 0:55
   Tulos: +649 (663 ääntä)
   Emo: On. Todennäkösesti autolle käy siinä kohtaa jotain kun osuu johonkin ihmiseen tai toiseen autoon ja aiheuttaa vahinkoa muille
   Mutta jos se vaikka sais oikosulun yöllä parkkiruudussa ollessaan (olettaen, että Bas hallitsee moisen taidon, mitä epäilen) ja iloisesti roihuis kelvottomaks. Sillo ei kenellekkää sattus mitään ja päästäs mersusta eroon?

   Lainaa

  5. Tulos: +844 (854 ääntä)
   Bas tard

   Lainaa

  6. Pylynalle 5.5.2016 1:57
   Tulos: +411 (415 ääntä)
   Tuommosia ihmisiä vaan ei sais päästää rattiin mutta minkäs teet..

   Lainaa

  7. Miarez_93 5.5.2016 2:33
   Tulos: +390 (464 ääntä)
   Noh tieliikennelain mukaan pyöräilijä saattoi olla väistämisvelvollinen, muttei silti tarvis päälle ajaa... Aika yleinen vaiva noissa saksalaisissa peniksenjatkeissa, että veri pakkautuu kuskin jatkettuun vehkeeseen ja aivotoiminta lakkaa :D

   Lainaa

  8. NeitiNormaali 5.5.2016 2:37
   Tulos: +202 (220 ääntä)
   Vaasassa kolme vuotta asuneena voin sanoa, että siellä ei muutenkaan kunnioiteta suojatietä juuri ollenkaan. Kun itse annan Vaasassa autoillessani jalankulkijalle tietä, hämmästyy jalankulkija täysin. Ero Helsingin ja Vaasan ajokulttuurien välillä on valtava.. Menkääpä vaikka Wolffintielle katsomaan, kuinka moni auto antaa tietä sen 3:n valo-ohjaamattoman suojatien kohdalla. Yleisesti ottaen jos ihminen astuu tielle, kiihdytetään ja puikataan tarpeen tullen vähän jalkakäytävän puolelta, kunhan ei jouduta pysähtymään.

   Lainaa

  9. Muumi (kopio) 5.5.2016 2:37
   Tulos: +84 (172 ääntä)
   Pohjanmaa, varsinkin Vaasan seutu, on täynnä idiootteja.

   Lainaa

  10. joulupukki 5.5.2016 3:46
   Tulos: +472 (490 ääntä)
   Miten Basin kommentit sai tykkäyksiä...? En voi ymmärtää miten kellään voi nousta oma auto hattuun. Se on vaan auto, muut tuskin sitä jumaloi niinkuin sinä. Naiset tuskin kostuu kun "mese liikkuu". Suojatietä ylittävä nainen on sanoinkuvailemattomasti arvokkaampi kuin typerä romusi

   Lainaa

  11. Tulos: +97 (167 ääntä)
   Tuun saamaan fyysistä nautintoa ku kyseinen bemari rusahtaa kuljettajineen taskuunmentävään muotoon.

   Lainaa

  12. Tulos: -31 (123 ääntä)
   Mun isillä on hieno tummalasinen tuliterä mersu ja se on kyllä kunnon ihminen kaikin puolin. :)

   Lainaa

  13. Tulos: +35 (73 ääntä)
   kaikissa mersuissa on valot rikki. ei riipu kuskista

   Lainaa

  14. Tulos: -94 (182 ääntä)
   Joku saatanan matu tietenki

   Lainaa

  15. Tulos: +15 (31 ääntä)
   Vai olisko Bas Rutten?

   Lainaa

  16. Tulos: +125 (129 ääntä)
   Ajokortin saa rahalla, eikä moraalilla. Ikävä kyllä.

   Lainaa

  17. Tulos: +54 (94 ääntä)
   Valitettavasti Bas on oikeassa sanoessaan, että elämässä ei pääse pitkälle, ellei ole tarpeeksi ilkeä. Ilkeät kyynärpääkyykyttäjät jyräävät kiltit jonottajat alleen, ja joskus on pakko syödä ettei tule syödyksi :/ Kaikessa muussa tuo vatipää on kuitenkin väärässä ja hänen sietäisi hävetä. Vaikka joskus joutuukin - ikävä kyllä - olemaan ilkeä, niin suojatien yli ajaminen ei ole niitä tilanteita. Bas ei häviäisi yhtään mitään, vaikka noudattaisikin liikennesääntöjä. Otsikko sanoo, että Mersua ei pysäytä mikään, mutta minusta nimenomaan mersukuskien pitäisi pysähtyä, kun kakkahätä iskee, koska mersuhan on käsittääkseni kallis auto. Eli ikävä toivoa näin, mutta saakoon Bas Crohnia ja Colitista loppuikänsä tarpeiksi, että jalankulkijat säästyisivät. Tai ehkäpä hän joku päivä yrittää ajaa toisen ilkimyksen päältä niin, että saa armottomasti turpiinsa. Jos hyvä tuuri kävisi, niin siitä seuraisi vaikea, aivovaurioperäinen epilepsia, niin ettei tällaisella liikenteen vaarantajalla olisi enää mitään asiaa rattiin. Kivointahan olisi, jos Bas tajuaisi oman käytöksensä kammottavuuden ja parantaisi tapansa, mutta siitä nyt tuskin on toivoa.

   Lainaa

  18. Tulos: -108 (162 ääntä)
   Pyöräilijällä ei ole suijatiellä, eikä edes pyörätien jatkella, mitään etuajo-oikeutta.

   Lainaa

  19. Tulos: +85 (117 ääntä)
   Onko kukaan huomannut, kuinka nää mersu-, bmw- ja audikuskit ajelee usein tosi holtittomasti eikä aina ees anna motarilla ohittaa - jos pääset ohi niin hänpä lähtee heti perään ohittamaan sinua - koska hänelläpä on niin hieno auto että muut väistäköön kun hän tulee vaaratilanteista viis

   Lainaa

  20. Paluumuuttaja 5.5.2016 11:16
   Tulos: +100 (112 ääntä)
   NeitiNormaali: Vaasassa kolme vuotta asuneena voin sanoa, että siellä ei muutenkaan kunnioiteta suojatietä juuri ollenkaan. Kun itse annan Vaasassa autoillessani jalankulkijalle tietä, hämmästyy jalankulkija täysin. Ero Helsingin ja Vaasan ajokulttuurien välillä on valtava.. Menkääpä vaikka Wolffintielle katsomaan, kuinka moni auto antaa tietä sen 3:n valo-ohjaamattoman suojatien kohdalla. Yleisesti ottaen jos ihminen astuu tielle, kiihdytetään ja puikataan tarpeen tullen vähän jalkakäytävän puolelta, kunhan ei jouduta pysähtymään.
   Haha! Niin totta! Itse hämmästyin Vaasasta vuosien jälkeen Helsinkiin palatessani, et mitä nuo autot tekee. En ees eka tajunnu, et ne pysähty mua varten, kun seisoin suojatien edessä :D

   Lainaa

  21. Tulos: +163 (177 ääntä)
   Mersukuski ajoi mun aviomiehen yli tuossa vuosi sitten. Ihan tahalleen. Oltiin just suojatietä ylittämässä. Auto tuli liikenneympyrästä, niin onneksi vauhtia ei ollut niin paljon, joten tönäisi vaan nurin ja tuli muutamia mustelmia. Kuski näytti keskaria pois ajaessaan. Jos en olisi ollut niin järkyttynyt ja tyrmistynyt tilanteesta, ja kiirehtinyt auttamaan miestäni ylös, olisin juossut auton kiinni jos mahdollista ja yrittänyt saada kuskin tulemaan autostaan pihalle. Bas, toivon että kuolet.

   Lainaa

  22. Tulos: +137 (137 ääntä)
   Bas voisi mennä naimisiin sen yliajaja-Essin kanssa joka myös on tänne feissarimokiin päässyt. Hehän olisivat ihana pari.

   Lainaa

  23. Tulos: +111 (125 ääntä)
   Heikko: Pyöräilijällä ei ole suijatiellä, eikä edes pyörätien jatkella, mitään etuajo-oikeutta.
   Ja höpö höpö. Kyllä se on pyöräilijän etuajo-oikeus pyörätien jatkeilla, jos auto on kääntymässä tai jos autoilijalla on kolmio. Mutta Heikko taitaakin olla Bas täällä kommentoimassa.

   Lainaa

  24. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Pylynalle: Tuommosia ihmisiä vaan ei sais päästää rattiin mutta minkäs teet..
   Hakee kortin pois ja jos vielä löytyy ratista nii kirgusesti kiinnitetään se ratti käsiin. Ilman sitä autoa tietenkin.

   Lainaa

  25. Pajatsonakki 5.5.2016 12:36
   Tulos: +23 (31 ääntä)
   Ja kyseinen tyyppi ajaa varmasti jotain väyrysen mannelavettia.. Sitten ollaan niin mersu miästä..

   Lainaa

  26. Tulos: +116 (126 ääntä)
   Heikko: Pyöräilijällä ei ole suijatiellä, eikä edes pyörätien jatkella, mitään etuajo-oikeutta.
   Mutta et saa kenenkään päällekään ajaa. Pöhlön kommenteista saa sellaisen kuvan, että kuitenkin huomasi sen pyöräilijän keskellä tietä, mutta ei tehnyt elettäkään väistääkseen. Ite karautin uljaalla Helkamalla joskus suojatielle ja törmäsin Astraan. Astrakuski oli kuulemma kuulustelussa sitten möläyttänyt ettei hänen kuulunut väistää. No minä selvisin kirjallisella huomautuksella väistämisvelvollisuuden noudattamatta jättämisestä (sekä aivoruhjeella, kun ei ollut edes kypärää). Astrakuskilta otettiin kortti vuodeksi talteen ja sakot. Onneksi törmäsin Astraan. Kolaus jonkin oikean auton kanssa olisi voinut sattua enemmän.

   Lainaa

  27. Paremmin tietäjä 5.5.2016 13:22
   Tulos: +26 (34 ääntä)
   NeitiNormaali: Vaasassa kolme vuotta asuneena voin sanoa, että siellä ei muutenkaan kunnioiteta suojatietä juuri ollenkaan. Kun itse annan Vaasassa autoillessani jalankulkijalle tietä, hämmästyy jalankulkija täysin. Ero Helsingin ja Vaasan ajokulttuurien välillä on valtava.. Menkääpä vaikka Wolffintielle katsomaan, kuinka moni auto antaa tietä sen 3:n valo-ohjaamattoman suojatien kohdalla. Yleisesti ottaen jos ihminen astuu tielle, kiihdytetään ja puikataan tarpeen tullen vähän jalkakäytävän puolelta, kunhan ei jouduta pysähtymään.
   Vaasassa asuvana saan päivittäin kädenheilautuksia ihmisiltä, jotka kiittävät, kun annan tietä. Sen verran harvinaista herkkua. Mutta on siellä muutenkin omat liikennesääntönsä, mm. oikealta tulevia ei väistetä jos ajaa itse leveämpää tietä. Toisaalta myös pyöräilijät ajavat wolffintiellä mäen alla tosin usein punaisia, lähes joka toinen kerta saa punaisai päin väistää, jos kääntyy Onkilahdentielle. Mulla meni pitkään, ennen kuin uskalsin keskustassa autoilla ollenkaan.

   Lainaa

  28. Tulos: -25 (29 ääntä)
   joulupukki: Se on vaan auto,
   Eiiiiiii. Joo sori.

   Lainaa

  29. Tulos: -191 (205 ääntä)
   Niin siis mitään ei tapahtunut, vaan joku kukkahattu otti nokkiinsa kun jollain ilmeisesti nuorella klopilla on varaa mersuun..No siinäpä hyvä syy valittaa. Ei näitä kateellisia suomalaisia voi kyllä ymmärtää.

   Lainaa

  30. Paremmin tietäjä 5.5.2016 15:30
   Tulos: +132 (138 ääntä)
   Mies: Niin siis mitään ei tapahtunut, vaan joku kukkahattu otti nokkiinsa kun jollain ilmeisesti nuorella klopilla on varaa mersuun..No siinäpä hyvä syy valittaa. Ei näitä kateellisia suomalaisia voi kyllä ymmärtää.
   Joo. Mersuja löytyy tätä kirjoittaessa nettiautosta alle tuhannella eurolla 171 kpl.

   Lainaa

  31. Tulos: +119 (121 ääntä)
   Mies: Niin siis mitään ei tapahtunut, vaan joku kukkahattu otti nokkiinsa kun jollain ilmeisesti nuorella klopilla on varaa mersuun..No siinäpä hyvä syy valittaa. Ei näitä kateellisia suomalaisia voi kyllä ymmärtää.
   Eii tuon on pakko olla vitsi :D Kateus-kortti on paras kortti

   Lainaa

  32. Tulos: -18 (58 ääntä)
   Vaasassa, kuten muuallakin pyöräilijät kyllä väkisin tuntevat alle vaikka olisivat velvollisia väistämään. Suuri osa ei osaa eikä ymmärrä sääntöjä. Onneksi tosin harvoin sattuu onnettomuuksia, itse vain tööttään pyöräilijöille ja useimmat yllättyvät.

   Lainaa

  33. Tulos: -63 (93 ääntä)
   Sopii myös kysyä, että miksi pyöräilijä ylittää pyörällä suojatietä ja rikkoo näin omaa väistämisvelvoitettaan? Sori, se olikin jumalasta seuraava, eli fillaristi.

   Lainaa

  34. bas on äijjä 5.5.2016 20:45
   Tulos: -115 (125 ääntä)
   bas on asia jätkä:)kattelis pyöräilijä eteensä::D

   Lainaa

  35. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Minä: Onko väärin toivoa että Basin mersulle sattuisi jotain hyvin ikävää?
   On, mutta jos toivot jotain ikävää Basille, se on pelkästään oikeus ja kohtuus. Henk. koht. toivon hänen jäävän henkisen kaksoisveljensä Mersun alle suojatiellä.

   Lainaa

  36. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Ai että: Tuun saamaan fyysistä nautintoa ku kyseinen bemari rusahtaa kuljettajineen taskuunmentävään muotoon.
   Mersu...

   Lainaa

  37. Tulos: +43 (51 ääntä)
   No muttkun autokoulussa opetettiin että on sellanen ku Yli_ajo_velvollisuus !!! Sitäppatisi mulla on mersu !!!

   Lainaa

  38. Paremmin tietäjä 6.5.2016 8:20
   Tulos: +8 (68 ääntä)
   Tieliikennelaki ei todellakaan tunne lainkaan käsitettä pyöräiijän suoratie. Pyöräilijä saa ylittää suojatien ajamalla, jos se on pyörätien jatke. Pyörätien jatke ei kuitenkaan ole suojatie. Pyöräilijä väistää aina ajorataa ylittäessään sekä oikealta että vasemmalta tulevia ajoneuvoja. Poikkeuksena tilanteet, joissa autoilijalle on väistämisvelvollisuutta osoittava liikennemerkki tai autoilija kääntyy. Jos pyöräilijä hyppää pois pyörän päältä ja taluttaa pyörän suojatien yli, sitten hän on jalankulkija ja sääntö muuttuu. Mutta suojatien yli ajavalla pyöräilijällä on sangen harvoin etuajo-oikeus. Vaikka kuinka annatte miinusta, tämä on se mikä laissa lukee. Aina ei tunnut poliisikan olevan selvillä pyöräilijän säännöistä.

   Lainaa

  39. Tulos: +49 (51 ääntä)
   Näin se nykyään menee, hyvä vitsi jos meinaat ajaa toisen päälle. Meinattiin vauvan kanssa juuri männäviikolla niin ikään jäädä suojatiellä alle, kun jollain jormalla oli olevinaan niin elämää suurempi kiire. Ei siinä säikähdyksessä muuta osannut kun näyttää hartaasti keskisormea perään.

   Lainaa

  40. Tulos: +27 (43 ääntä)
   Sami: Sopii myös kysyä, että miksi pyöräilijä ylittää pyörällä suojatietä ja rikkoo näin omaa väistämisvelvoitettaan? Sori, se olikin jumalasta seuraava, eli fillaristi.
   Anteeksi, mistä se pyöräilijä sitten tien ylittäisi, ellei suojatieltä?

   Lainaa

  41. Etelän tyttö 6.5.2016 10:38
   Tulos: +71 (79 ääntä)
   Miehet ja autot on yhdistelmä josta pitää usein olla ihan v*tun huolissaan. Miehet ajavat päälle ja kolaroidessaan tappavat kyytiläiset, ja silti elää vahvana pilkka "naisesta ratissa". Baskin on saanut tässä uskossa varmaan elämänsä elää, että kun on mies niin ei ole mitään rajoitteita eikä velvollisuuksia tai odotuksia. Sit vielä joku päivä tapetaan joku.

   Lainaa

  42. Etelän tyttö 6.5.2016 10:43
   Tulos: +65 (73 ääntä)
   Ja haluaisinpa nähdä kuinka moni tykkäilis Basin kommenteista ja jättäisi noin helposti rauhaan jos se olisi nainen :D Oikein rupes vituttaan miten helpolla tyyppi pääsi. Miksei nuoria miehiä kuriteta ja höykyytetä somessa ikinä niinku naisia?

   Lainaa

  43. Vaasalainen 6.5.2016 10:52
   Tulos: -17 (33 ääntä)
   Kyseinen keskustelu jatkui vielä huomattavasti, yllä olevassa ei ole kuin pieni osa (parhaat kommentit puuttuu). Ja mitä tulee vaasalaiseen liikennekulttuuriin, uskon ettei suuria eroja ole muihin kaupunkeihin. Jalankulkijoille annan itse aina tietä mutta nuo ylijumalat, pyöräilijät, tunkevat usein eteen kun luulevat olevansa etuajo-oikeutettuja. Palautan heille silloin liikennesäännöt mieleen.

   Lainaa

  44. Arkkienkeli 6.5.2016 11:41
   Tulos: +3 (35 ääntä)
   Sami: Sopii myös kysyä, että miksi pyöräilijä ylittää pyörällä suojatietä ja rikkoo näin omaa väistämisvelvoitettaan? Sori, se olikin jumalasta seuraava, eli fillaristi.
   Juuri kaltaistesi vuoksi ajokortin kohdalla pitäisi vähintään kahden vuoden välein suorittaa teoriatesti tieliikennessääntöjen kohdalla. Sinullakin ne ovat hukassa kuin kusi sukassa.

   Lainaa

  45. Tulos: +13 (25 ääntä)
   Arkkienkeli: Juuri kaltaistesi vuoksi ajokortin kohdalla pitäisi vähintään kahden vuoden välein suorittaa teoriatesti tieliikennessääntöjen kohdalla. Sinullakin ne ovat hukassa kuin kusi sukassa.
   Faktahan on se, että pyöräilijällä on väistämisvelvollisuus, jos hän ajaa suojatielle. Pyörää taluttaessa autojen tulee väistää pyöräilijää.

   Lainaa

  46. Tulos: +71 (71 ääntä)
   Kannattaa muistaa, että vaikka pyörä olisikin väistämisvelvollinen, niin lain mukaan kaikkien on tehtävä kaikkensa onnettomuuden estääkseen. Ja jos toinen auto on pysähtynyt suojatien eteen, on muidenkin pysähdyttävä, vaikka suojatietä pitkin ei tulisi yhtään ketään - tai sitten sieltä tulisi se pyöräilijä - silti on pysähdyttävä.

   Lainaa

  47. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Tiiviste: Ajokortin saa rahalla, eikä moraalilla. Ikävä kyllä.
   Ajokortti on tosi
   Kala: Valitettavasti Bas on oikeassa sanoessaan, että elämässä ei pääse pitkälle, ellei ole tarpeeksi ilkeä. Ilkeät kyynärpääkyykyttäjät jyräävät kiltit jonottajat alleen, ja joskus on pakko syödä ettei tule syödyksi Kaikessa muussa tuo vatipää on kuitenkin väärässä ja hänen sietäisi hävetä. Vaikka joskus joutuukin – ikävä kyllä – olemaan ilkeä, niin suojatien yli ajaminen ei ole niitä tilanteita. Bas ei häviäisi yhtään mitään, vaikka noudattaisikin liikennesääntöjä. Otsikko sanoo, että Mersua ei pysäytä mikään, mutta minusta nimenomaan mersukuskien pitäisi pysähtyä, kun kakkahätä iskee, koska mersuhan on käsittääkseni kallis auto. Eli ikävä toivoa näin, mutta saakoon Bas Crohnia ja Colitista loppuikänsä tarpeiksi, että jalankulkijat säästyisivät. Tai ehkäpä hän joku päivä yrittää ajaa toisen ilkimyksen päältä niin, että saa armottomasti turpiinsa. Jos hyvä tuuri kävisi, niin siitä seuraisi vaikea, aivovaurioperäinen epilepsia, niin ettei tällaisella liikenteen vaarantajalla olisi enää mitään asiaa rattiin. Kivointahan olisi, jos Bas tajuaisi oman käytöksensä kammottavuuden ja parantaisi tapansa, mutta siitä nyt tuskin on toivoa.
   tyttö: Faktahan on se, että pyöräilijällä on väistämisvelvollisuus, jos hän ajaa suojatielle. Pyörää taluttaessa autojen tulee väistää pyöräilijää.
   Paitsi jos pyörätie jatkuu ajoradan yli ja autoilijalla on kolmio, mikä usein onkin asiaintila, mutta ei tunnu kiinnostavan autoilijoita vähän vähää. Ei sillä, itse kyllä autoilenkin, ja ei varsin ole tullut mieleen ajaa kenenkään päälle "sääntöjä opettaakseni" vaikka joudunkin välillä väistelemään pyöräilijöitä, koiria, lapsia palloineen ja mitä nyt tiellä hyörijöitä onkaan -liikennesääntöjen noudattamatta jättämisestä pitäisi käsittääkseni saada sakot, ei kuolemantuomiota.

   Lainaa

  48. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Ihan niinkun kukaan järkevä olis kateellinen jostain Mersusta. Tyyppi on velkaa suurinpiirtein sielun verran jostain rumasta autosta, jonka omistaminen tarkoittaa sitä, että pitää myös olla mahdollisimman kusipää ylläpitääkseen lajityypilleen ominaista täysin epäloogista ja noloa käyttäytymismallia. Auto, moottoripyörä, vene, talo, vaatteet ja kaikki mitä sä omistat on pelkkiä tavaroita, se ei ole sun identiteetti. Tai jos on, niin sulla on vakava persoonallisuushäiriö. Ne voi olla sulla tai ne voidaan ottaa sulta pois, mutta sä oot edelleen sama ihminen, niiden kanssa tai ilman niitä. Kannattaa miettiä vähän, että minkä asioiden antaa vaikuttaa omaan elämään ja käyttäytymiseen.

   Lainaa

  49. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Eikö ihmiset koskaan opi?

   Lainaa

  50. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Kala: Valitettavasti Bas on oikeassa sanoessaan, että elämässä ei pääse pitkälle, ellei ole tarpeeksi ilkeä. Ilkeät kyynärpääkyykyttäjät jyräävät kiltit jonottajat alleen, ja joskus on pakko syödä ettei tule syödyksi
   Bas ei ollut oikeassa edes tuossa asiassa. Eiköhän pelkästään jo nämä lukemattomat muumimukiesimerkit jo kerro, että ilkeällä kyynärpääkyykytyksellä sitä joutuu vain muiden naurun kohteeksi täällä feissarimokissa. Kassajonossa etuilemalla pääset sosiaaliseen mediaan (naurun ja pilkan kohteeksi). Punasia päin ajamalla saat sakkoja poliisilta ja ehkä muitakin seurauksia tulee, jos satut ajamaan päin jotakin. Olemalla narsistinen häirikkö, joudut muiden vihan kohteeksi. Voi olla että suurinpiirtein 0,1% näistä narsistisista häiriköistä pääsee elämässä jonkinlaiseen johtoasemaan, jossa sitten pääsee lailliseti kyykyttämään muita ihmisiä, mutta vihattu hän silti on ja tuskin koskaan saa itse omasta toiminnastaan yhtään mitään tyydytystä, ei ainakaan sellaista, jonka voisi olettaa olevan sen arvoista. Eikä ne kalliit autot sitä ainakaan anna. Eiköhän ne omat demonit vaivaa tällaista loppuelämän ajan, kuolemaan asti. Mutta olemalla ystävällinen muille sä varmistat, että sulla itsellä on mielenrauha ja varmuus siitä, että teet oikein. Olet moraalisesti edellä niitä kyykyttäjiä. Ei niin, että voisit sitä kuitenkaan käyttää sillä tavalla, että voisit osoittaa olevasi parempi kuin nämä, koska se kumoaisi osittain tuon alkuperäisen tavoitteen, eli hyvänä olemisen. Siihen ei kuulu oman paremmuuden osoittelu muiden heikkouksien avulla. Mutta voit toimia esimerkkinä muille ja varmistaa, että muut ihmiset näkevät, että hyvin tekevä ihminen voi pärjätä.

   Lainaa

  51. Hairysteed 7.5.2016 13:33
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Basin sukunimi on varmasti Kiainen

   Lainaa

  52. Bu dum tss 8.5.2016 12:36
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Ai että: Tuun saamaan fyysistä nautintoa ku kyseinen bemari rusahtaa kuljettajineen taskuunmentävään muotoon.
   Harmi vaan että kyseinen bemari on mersu eikä bemari.

   Lainaa

  53. Serkullako herkuteltu? 8.5.2016 16:01
   Tulos: -20 (42 ääntä)
   Mikä vitun Bas? Onko tämä joku sisäsiitto isis-nimi? Jos on, niin miksi tätä mersuilevaa matua ei ole kuohittu ja karkoitettu Somaliaan?

   Lainaa

  54. Tulos: +32 (34 ääntä)
   On oikeastaan täysin epäolennaista, oliko nainen väistämisvelvollinen vai ei. Vaskiluodon sillalla näyttää olevan kaksi kaistaa molempiin suuntiin ja välissä koroke. Oletettavasti Jarkko ja Bas siis ajoivat samaan suuntaan, koska muuten Jarkon auton edessä oleva nainen ei olisi vielä ollut jäämässä Basin auton alle. Koska Jarkko oli pysähtyneenä suojatien eteen, ei Bas olisi tieliikennelain mukaan saanut ohittaa Jarkkoa pysähtymättä missään tapauksessa.

   Lainaa

  55. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Tulee mieleen eksäni tuosta. Mitään ei ikinä tehnyt väärin, kaikki vika oli muissa ja jos sanottiin kusipääksi niin nauroi ja totesi, et kusipäät pärjää parhaiten.

   Lainaa

  56. Tulos: -3 (13 ääntä)
   Heikko: Pyöräilijällä ei ole suijatiellä, eikä edes pyörätien jatkella, mitään etuajo-oikeutta.
   Jaa täh? Hyvin on liikennesäännöt hallussa.

   Lainaa

  57. hhhhhhhhhhhhhhhh 10.5.2016 23:24
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   mieskuskit on niin vaarallisia :(

   Lainaa

  58. Vaasalainen 13.5.2016 17:24
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   seepra: On oikeastaan täysin epäolennaista, oliko nainen väistämisvelvollinen vai ei. Vaskiluodon sillalla näyttää olevan kaksi kaistaa molempiin suuntiin ja välissä koroke. Oletettavasti Jarkko ja Bas siis ajoivat samaan suuntaan, koska muuten Jarkon auton edessä oleva nainen ei olisi vielä ollut jäämässä Basin auton alle. Koska Jarkko oli pysähtyneenä suojatien eteen, ei Bas olisi tieliikennelain mukaan saanut ohittaa Jarkkoa pysähtymättä missään tapauksessa.
   kaksi kaistaa on molempiin suuntiin, mutta välissä ei koroketta, suojatie ylittää tien, ei pyörätien jatke.

   Lainaa

  59. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Vaasalainen: kaksi kaistaa on molempiin suuntiin, mutta välissä ei koroketta, suojatie ylittää tien, ei pyörätien jatke.
   Tämäkö ei siis ole Vaskiluodon silta? http://www.maastorakentajat.fi/references/vaskiluodon-silta/ Kyllä tuossa on koroke keskellä. Se, että ylittääkö pyörätien jatke tien vai ei, ei ole olennaista, koska Bas ei olisi saanut ohittaa Jarkkoa pysähtymättä kuitenkaan. Jos suojatien eteen on pysähtynyt joku, ei tätä saa ohittaa pysähtymättä, koska näkyvyys suojatielle on estynyt. Bas olisi siis rikkonut lakia, vaikka suojatiellä ei olisi ollut ketään.

   Lainaa

  60. Valoja tauluun! 20.5.2016 10:31
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   En voi ymmärtää, kuinka ihmiset eivät osaa lukea. "Käytä aina ajovaloja" tarkoittaa että väännetään aina ajovalot (parkit + lyhyet ajovalot) päälle kun ajetaan autolla. Pätee myös nykyautoihin, ne ledit ei riitä. Kaikki valot edestä ja takaa päälle, niin erottuu. Ei aiheuta ylitsepääsemätöntä vaivaa eikä kuluta energiaa.

   Lainaa

  61. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Ei helvetti ku tietäis ton nimen ni menisin vittuilee sil iha saatanasti. Vittu mikä äijä

   Lainaa

  62. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Ville: Ei helvetti ku tietäis ton nimen ni menisin vittuilee sil iha saatanasti. Vittu mikä äijä
   Ei välttämättä ole edes omalla nimellään Facebookissa, jos asenne on tuo somessa ja sen ulkopuolella. Saattaisi saada ovelleen muuten muitakin vittuilijoita.

   Lainaa

  63. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Miehet, nuo luomakunnan kruunut, "keskustelevat". :D :D Mies on miehelle susi. 3:)

   Lainaa

  64. Tulos: +4 (4 ääntä)
   NeitiNormaali: Vaasassa kolme vuotta asuneena voin sanoa, että siellä ei muutenkaan kunnioiteta suojatietä juuri ollenkaan. Kun itse annan Vaasassa autoillessani jalankulkijalle tietä, hämmästyy jalankulkija täysin. Ero Helsingin ja Vaasan ajokulttuurien välillä on valtava.. Menkääpä vaikka Wolffintielle katsomaan, kuinka moni auto antaa tietä sen 3:n valo-ohjaamattoman suojatien kohdalla. Yleisesti ottaen jos ihminen astuu tielle, kiihdytetään ja puikataan tarpeen tullen vähän jalkakäytävän puolelta, kunhan ei jouduta pysähtymään.
   Olen asunut Vaasassa 27 vuotta ja ylitän Wolffintien päivittäin. Voin kertoa, että varsin usein autoiilja pysähtyy jo kauan ennen suojatietä ja päästää minut yli. Annan itse usein jalankulkijalle tietä ja saan aina kädenheilautuksen kiitokseksi. Huiskautan kättäni myös itse. Turha haukkua kaikkia vaasalaisia.

   Lainaa

  65. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Näin pitkän ajan jälkeen sanottakoon että vaskiluodon sillalla ei paheemin ole suojatietä. Sillan alussa ja lopussa on mutta keskellä ei ole, ainakaan niin että se olisi suoraan erotettavissa. Ajelen ko. siltaa käytännössä joka päivä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Mercedes-Benz, auto, liikennesäännöt, mersu, onnettomuus