Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 152

Ota tästä myyjästä sitten selvää...
Kirpputorin löytöjä, osa 152

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 64 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1291 (1309 ääntä)
   Nyt on pakko sanoa, etten ymmärtänyt Tiian puheista puoliakaan

   Lainaa

  2. Tulos: +1229 (1245 ääntä)
   Koiran pureksima mutta hyvässä kunnossa. Kädet puuttui jo silloin kun ostin eli hyvässä kunnossa. ?

   Lainaa

  3. Tulos: +965 (1005 ääntä)
   Nopealla googletuksella selvisi että ovat jonkinsortin keräilynukkeja. Säästin vaivan kaikilta, jotka hintaa ihmettelevät:)

   Lainaa

  4. Tulos: -183 (321 ääntä)
   Mitä nää on kun ovat noin kalliita :o ?

   Lainaa

  5. Tulos: +586 (606 ääntä)
   Kaikki on Suvin vika. Ihan kaikki. Sekin kun minä unohdin ostaa kaupasta pyykinpesuainetta. Ja Afrikassakaan ei olisi nälkäisiä lapsia ilman Suvia. Hyi hyi, Suvi.

   Lainaa

  6. Tulos: +861 (875 ääntä)
   Ihan päivänselvää: Tiia myy nuket vain yhdessä hintaan 210 €, mutta erikseen voi myydä 100 €/kpl, paitsi Akemi, joka on 150 euroa. Kädet puuttuu, tukka huonossa kunnossa, ei housuja, mutta mUUTEN tosi hyvässä kunnossa. Koiran vika muutenkin. Ja Suvin.

   Lainaa

  7. Tulos: -87 (221 ääntä)
   Nämä nuket ovat sen takia niin kalliita koska nämä ovat keräilynukkeja. Näitä ei saa siis mistään leluhyllyltä. Eivät ole tarkoitettu leluiksi vaikka jotkut näillä varmaan leikkivät. Ikäsuositus näille on 14.

   Lainaa

  8. Tulos: +283 (285 ääntä)
   Täytyy kyllä tosin sano että noilla yksilöillä on tosin liikaa hintaa. Ovat nimittäin ihan hirveässä kunnossa.

   Lainaa

  9. Tulos: +225 (317 ääntä)
   pylynalle: Nämä nuket ovat sen takia niin kalliita koska nämä ovat keräilynukkeja. Näitä ei saa siis mistään leluhyllyltä. Eivät ole tarkoitettu leluiksi vaikka jotkut näillä varmaan leikkivät. Ikäsuositus näille on 14.
   Mullakin on Legoja, joita ei ole tarkoitettu koottavaksi mihenkään muotoon ja ikäsuositus on 47.

   Lainaa

  10. Tulos: -121 (241 ääntä)
   Pullip on takaperin ... Nam nam.

   Lainaa

  11. Tulos: +219 (227 ääntä)
   https://www.google.com/search?q=akemi+doll&client=safari&rls=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi1uq7B7eTMAhXMB5oKHV-tAAsQ_AUICCgC&biw=1277&bih=702#tbm=isch&q=pullip+dolls Vertailun vuoksi googlen kollaasi siitä, miltä nuo nuket oikeasti hyväkuntoisina näyttävät...

   Lainaa

  12. Tulos: -55 (119 ääntä)
   Siinä melkonen kauppias. Herättää enemmän kysymyksiä mitä vastauksia. Voiko oikeesti nukke maksaa 100 euroa???!

   Lainaa

  13. Tulos: +112 (124 ääntä)
   Tarjoan 2€ jos viet ne roskiin. Miten kehtaa pyytää tommosta hintaa ku kunto on tollanen?

   Lainaa

  14. Tulos: +261 (265 ääntä)
   Näköjään Tiian mielestä paras myyntitapa on olla ristiriitainen hintojen suhteen ja nimittää mahdollisia ostajia paskiaisiksi.

   Lainaa

  15. Tulos: +143 (149 ääntä)
   plii: https://www.google.com/search?q=akemi+doll&client=safari&rls=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi1uq7B7eTMAhXMB5oKHV-tAAsQ_AUICCgC&biw=1277&bih=702#tbm=isch&q=pullip+dolls Vertailun vuoksi googlen kollaasi siitä, miltä nuo nuket oikeasti hyväkuntoisina näyttävät…
   Jösses mikä ero! :O Mitäköhän Tiia on tehnyt nukeilleen?

   Lainaa

  16. Tulos: +152 (168 ääntä)
   Tässä olis hyvä tehtäväpähkinä koulukirjoihin niiden ''Pertti-Leenalla on toisessa kädessä kuusi vesimelonia ja juna lähti Turusta kohti Kuopiota klo 12:87, montako neliötä näet kuvassa?' -kysymysten joukkoon. Tosin pientä pohdintaa vielä et meniskö tää 'Kuinka paljon nuket maksavat a) yhdessä b) erikseen' -kohta matematiikan vai psykologian puolelle..

   Lainaa

  17. Tulos: +76 (96 ääntä)
   Elli: Koiran pureksima mutta hyvässä kunnossa. Kädet puuttui jo silloin kun ostin eli hyvässä kunnossa. ?
   ei se sanunut koiran pureksima, vaan kyhnäämä

   Lainaa

  18. Tulos: +110 (180 ääntä)
   En ihmettele että rahatilanne on paska jos alun perinkään pistää tuollaisia rahoja muovileluihin.

   Lainaa

  19. Tulos: -28 (68 ääntä)
   Kasvio: Pullip on takaperin … Nam nam.
   Nam nam itsellesi. Sinä et sitä muuten saakaan kuin takaperin. Ja se muuten ei ole se miksi sitä luulet...

   Lainaa

  20. Tulos: -50 (72 ääntä)
   pylynalle: https://www.google.com/search?q=akemi+doll&client=safari&rls=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi1uq7B7eTMAhXMB5oKHV-tAAsQ_AUICCgC&biw=1277&bih=702#tbm=isch&q=pullip+dolls
   Niillä on liikaa hintaa vaikka olisivat hyvässä kunnossakin. Nolla pois lopusta.

   Lainaa

  21. Tulos: +55 (59 ääntä)
   joopajoo: Nopealla googletuksella selvisi että ovat jonkinsortin keräilynukkeja. Säästin vaivan kaikilta, jotka hintaa ihmettelevät:)
   Kiitos.

   Lainaa

  22. Tulos: +55 (83 ääntä)
   Vaikka olisivat uutuutta uhkuvassa kunnossa, niin ei itsellä ainakaan olisi varaa laittaa >200 euroa joihinkin nukkeihin. Ja jos käytettynä tällä hinnalla myy, niin mitähän on uutena maksaneet? Huh huh!

   Lainaa

  23. purppurakruunu 19.5.2016 9:55
   Tulos: +122 (130 ääntä)
   Kapu: Vaikka olisivat uutuutta uhkuvassa kunnossa, niin ei itsellä ainakaan olisi varaa laittaa >200 euroa joihinkin nukkeihin. Ja jos käytettynä tällä hinnalla myy, niin mitähän on uutena maksaneet? Huh huh!
   Uusi Akemi-nukke maksaa Amazonin mukaan.... osaatko arvata... 140 dollaria. Suomessa uusi näköjän maksaa 168 euroa. Olihan tossa peräti 18 euron alennus...

   Lainaa

  24. Käyttäjä 19.5.2016 10:17
   Tulos: +145 (151 ääntä)
   Kädet puuttui kun ostin, eli koska se ei ole minun vikani niin teidän ei pidä ottaa sitä huomioon. Ostatte siis minulta samalla hinnalla rikkinäisen kuin joltain toiselta ehjän. Vähän samaa sarjaa kuin "minulle tällä on tunnearvoa, joten te maksatte siitä." Tai "myyn tavaran samaan hintaan kuin se maksaa uutena kaupassa. Ai liian kallis vai, no ei se minun syyni ole, en minä niitä hintoja ole keksinyt." Yksi perusjutuista myyntipuuhissa kun olisi ajatella ostajan näkökulmasta. Kiinnostaako ketään ostaa tällaisessa kunnossa tällä hinnalla. Ostajia kun EI kiinnosta tarvitseeko myyjä kipeästi rahaa tai miltä myyjästä tuntuu myydä jne. Ostajaa kiinnostaa tavaran tämänhetkinen kunto ja onko hinta siihen oikeassa suhteessa.

   Lainaa

  25. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Jotkut ne vaan ei osaa myydä.

   Lainaa

  26. Tulos: -24 (198 ääntä)
   Jee, idioottiparaati miettimässä miten nuket voi maksaa paljon rahaa, kun pienellä googlettamisella selviäisi yhtä sun toista keräilynukeista, pullipeista hartsinukkeihin. "Yhyy ku nuket on lasten leluja, ei kukaan oikee järkevä ihminen pistä yli tonnia leluihin, nönnönnöö kun minä en ymmärrä". Onks tää nyt samaa porukkaa joka ajattelee että videopelitkin on vaan lasten juttuja?

   Lainaa

  27. Tulos: +55 (101 ääntä)
   Kapu: Vaikka olisivat uutuutta uhkuvassa kunnossa, niin ei itsellä ainakaan olisi varaa laittaa >200 euroa joihinkin nukkeihin. Ja jos käytettynä tällä hinnalla myy, niin mitähän on uutena maksaneet? Huh huh!
   Uutena maksaneet n. 100 euroa + postit (15-50euroa) Hei googlatkaa BJD, hartsi nukkeja joiden hinta saattaa pyöriä tuhansissa euroissa, jos pullip nukkejen hinta kauhistuttaa. Minusta järkevämpää laittaa rahaa näihin, kuin muumimukeihin. Mukava harrastus, sosiaalinen ja taiteellinen.

   Lainaa

  28. Tulos: +112 (118 ääntä)
   Turhaan on holokaustista syytetty Hitleriä. Se oli Suvin vika.

   Lainaa

  29. Tulos: +53 (59 ääntä)
   Mursu: Jösses mikä ero! Mitäköhän Tiia on tehnyt nukeilleen?
   ei mitään, sehän oli vaan "koira" ;)

   Lainaa

  30. Tulos: +86 (86 ääntä)
   Oon aina miettiny, millanen ois tämmösille myyjille sitten huonokuntoinen tuote.

   Lainaa

  31. Tulos: +60 (86 ääntä)
   Joo tosiaan. Itse siis kyseisiä nukkeja keräilen ja ne maksaa uutena sen 90-200€ riippuu onko limited edition vai ei. Noiden arvo tossa kunnossa olisi lähempänä 40-50€ Ehkä alempikin, riippuu onko noitten naaama täynnä naarmuja vai ei. Ikävä kyllä tän harratuksen alkaa täyttää just nämä tälläset 9-12v tytöt...

   Lainaa

  32. Tulos: +49 (49 ääntä)
   Kapu: Vaikka olisivat uutuutta uhkuvassa kunnossa, niin ei itsellä ainakaan olisi varaa laittaa >200 euroa joihinkin nukkeihin. Ja jos käytettynä tällä hinnalla myy, niin mitähän on uutena maksaneet? Huh huh!
   Toi siis pyytää noista nukeista tosiaan uuden nuken hintaa, jopa ehkä lievästi enemmän. Oikee hinta jolla joku noi ehkä ostaisi olisi reilusti yli puolet pois

   Lainaa

  33. purppurakruunu 19.5.2016 15:38
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Miochan: Toi siis pyytää noista nukeista tosiaan uuden nuken hintaa, jopa ehkä lievästi enemmän. Oikee hinta jolla joku noi ehkä ostaisi olisi reilusti yli puolet pois
   Satasella löysin huutokaupoista käytännössä koskemattomia nukkeja. Noin huonoista itse kehtaisin tuskin ottaa sitä neljäkymppiäkään.

   Lainaa

  34. Tulos: +9 (29 ääntä)
   Olinki jo unohtnu kokonaan pullip-nuket :D Yhes vaihees kaikki aina halus niitä mutta kellää ei koskaa ollu varaa niihin :D

   Lainaa

  35. TapioRautaWaara 19.5.2016 16:38
   Tulos: -14 (48 ääntä)
   Miks tolla kädettömällä näkyy pimpsa? :O

   Lainaa

  36. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Kiinnostaisi kylla tietaa, etta minka ikainen Tiia on...

   Lainaa

  37. Tulos: +21 (25 ääntä)
   fhdhfhd: ei se sanunut koiran pureksima, vaan kyhnäämä
   kaunisteli vaan asiaa kumminkin..

   Lainaa

  38. Tulos: +14 (34 ääntä)
   En oo kyllä hetkeen nähnyt yhtä rumaa nukkea!

   Lainaa

  39. Tulos: -38 (86 ääntä)
   nolis: Jee, idioottiparaati miettimässä miten nuket voi maksaa paljon rahaa, kun pienellä googlettamisella selviäisi yhtä sun toista keräilynukeista, pullipeista hartsinukkeihin. “Yhyy ku nuket on lasten leluja, ei kukaan oikee järkevä ihminen pistä yli tonnia leluihin, nönnönnöö kun minä en ymmärrä”. Onks tää nyt samaa porukkaa joka ajattelee että videopelitkin on vaan lasten juttuja?
   Jaaha, paikalle näemmä osui yllä joku järjenköyhä joka mälläisi pari sataa muovinukkeihin, ihan vaan koska joku toinen urpo väittää että näitä hei kuuluu keräillä...

   Lainaa

  40. Nukkeilija 20.5.2016 2:25
   Tulos: +76 (114 ääntä)
   Limppaala: Jaaha, paikalle näemmä osui yllä joku järjenköyhä joka mälläisi pari sataa muovinukkeihin, ihan vaan koska joku toinen urpo väittää että näitä hei kuuluu keräillä…
   Itse olen käyttänyt nukkeihin 6-vuoden aikana noin 2000euroa tai ehkä jopa enemmmänkin. Minua ei asia harmita yhtään enkä tee sitä kenenkään muun kuin itseni takia, koska nuket kiehtovat minua. Kauhistelkaa vaan, siitähän minä vasta tykkäänkin. ;) Tämä harrastus on tuonut elämääni paljon sisältöä ja mielestäni tämä harrastus on myös luova, koska jokainen voi suunnitella oman nukkensa omanlaiseksi. Nukeissa on niin monia muuttamis mahdollisuuksia, että niiden luetteleminen ei ole varmaan oleellista siihen nähden että täällä on tälläisiä ihmisiä jotka väkisin haluaa haukkua kaikkea hieman erilaista tai outoa. Ja ei, en ole alaikäinen, olen 20-vuotias ja kaikki nuket hankin ihan itse ja elän yksin ja pystyn kustantamaan oman elämiseni. Minulla ei ole taloudellisia ongelmia harrastukseni takia. Mulle on sanottu todella usein, että "ei ole normaalia kerätä nukkeja" tai että "en ole normaali aikuinen". Minä sanon näille ihmisille yleensä näin: "Ennemmin olen 'epänormaali' tai 'outo' kuin normaali, koska minulle sana normaali tarkoittaa tylsää. Minulla on sentään joku kiva ja luova harrastus enkä ole elämään kyllästynyt ihminen jolla ei ole muuta elämää kuin valittaa asioista jotka ovat aivan turhia ja jotka ei loppujenlopuksi vaikuta kenenkään elämään millään tavalla." Mua myös "haukutaan" lapselliseksi ja kaikeksi mahdolliseksi. Mielelläni olen lapsellinen koska pystyn paljon helpommin heittäytyä kuin sellaiset ihmiset jotka pelkää kaikkea lapsellista tai noloa. :) En tiedä onko kukaan täällä edes sen verran ymmärtäväinen, että tajuaa erilaisia harrastuksia. Oletan että ei, mutta kiva jos joku luki tämän. ^^ Haukkukaa tätä harrastusta miten paljon huvittaa, minua ei pahemmin kiinnosta, olen varmaan jo tässä 6-vuoden aikana kuullut kaiken mahdollisen tästä harrastuksesta.

   Lainaa

  41. Kalle Korhonen 20.5.2016 8:12
   Tulos: +79 (81 ääntä)
   Keräilytuotteissa pienikin kolhu tai naarmu saattaa tehdä siitä lähes arvottoman. Esim. myin joskus parikymmentä vuotta sitten postimerkkiä, jota oli myyty priimakunnossa jopa kolmenkin tuhannen markan hintaan. Tästä mun merkistä puuttui yksi hammas: myyntihinta 200 markkaa.

   Lainaa

  42. Tulos: +54 (60 ääntä)
   Huh, luulin jo että nuket myyään yhdessä koska ovat kirottuja eikä niitä saa erottaa. Sen verran maanisen näköisiä ovat :D

   Lainaa

  43. Tulos: +97 (109 ääntä)
   Limppaala: Jaaha, paikalle näemmä osui yllä joku järjenköyhä joka mälläisi pari sataa muovinukkeihin, ihan vaan koska joku toinen urpo väittää että näitä hei kuuluu keräillä…
   Ymmärrän (nukke)keräilyn kritisoimisen siinä mielessä, että onko mielekästä kuormittaa ympäristöä hamstraamalla muovijätettä. Mutta itse lelu/figuurikeräilijänä jaksan ihmetellä sitä omiinkin keräilyihini kohdistuvaa yksisuuntaista logiikkaa, jonka mukaan on ihan sosiaalisesti hyväksyttyä arvostella - jopa paheksua - harrastustani, mutta sen saman rahamäärän tuhlaaminen... - viinaan (överikalliisiin viskeihin, konjakkeihin, brandyihin tai viineihin, joiden päivittäinen lipittely ei tee sinusta alkkista - toisin kuin jos joisit rehellisesti halpaa keskiketterää) - autotuningiin (joka saattaa vieläpä laskea auton arvoa) - konsolipeleihin (uutena 50-100e/peli, eli öpaut yhden "järjenköyhän" pullip-nuken verran - sillä erolla, että vuoden päästä se sun 80e maksanut änäri16 on ongelmajätettä, kun uusi 80e:n änäri17 ilmestyy ja kirpparit on vääränään noita paskapelejä muiden tasan vuoden arvonsa säilyttävien auto- ja urheilupelien kanssa kun taas pullip-nukke tod.näk. kasvattanut arvoaan, jos pidetty asianmukaisesti) - sisustuskrääsään kuten muovikukkiin ja seinätarroihin, jotka yleensä jää kertakäyttöisiksi ja lentävät roskiin, kun seuraava elämäntyylibloggari keksii, että spray-maalatut kävyt on nyt se juttu - Parikan kenkiin, jotka maksaa uutena useita satoja - tuhansia. Sitten tajutaan, että saatana maksoin just kengistä kahden kuukauden palkan, niin eihän niitä raaskita sit käyttää, etteivät kulu (sama logiikka muumimukeissa, yms. kalliissa design-käyttötavarassa) Sit on toki vaihtoehto, että painaa perse ruvella duunia öpaut 50 vuotta ja ei koskaan osta mitään kivaa. Kattelee välillä tiliotetta ja miettii, että voishan sitä uudet housut vaikka ostaa, mutta ei raaski. Ei kukaan huomaa reikiä, jos vetää alle vaan samanväriset pitkät kalsarit. Samalla katkeroituu naapurille, joka on vittu kehdannu ostaa uudet mokkasiinit. Saatana jotain kotimaista käsityötä vielä. Vittu tosimieshän kulkee mieluummin paljasjaloin kuin ostelee mitään. Tai mitä jos järki päähän sen kulutushysterian kanssa. Ei osteta nurkkia täyteen paskaa, koska sademetsät vetelee muutenkin viimeisiään. Mut sen enempää ei tartte kytätä tai arvostella mihin kukin rahansa käyttää. Toinen ostakoon sen 500 euron hartsinuken ja toinen käyttäköön sen Ruotsinristeilyyn. Elämästä kai kuuluu nauttia ja kaikilla on omilla rahoillaan oikeus edesauttaa omaa tyytyväisyyttään. Ja itse mokasta. Myyjä lienee öpaut joku äkkikeräilyinnostuksen lopahduksen kokenut ala-asteikäinen, koska oikea keräilijä ei ikinä pitäisi keräilyesineitä paikassa, jossa koira pääsee niitä "kyhnäämään" (= lattialla!?)

   Lainaa

  44. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Myydään Ford 03 vuosimallia. 25 000 Eur koska oli hyvässä kunnossa uutena.

   Lainaa

  45. Tulos: +27 (29 ääntä)
   purppurakruunu: Uusi Akemi-nukke maksaa Amazonin mukaan…. osaatko arvata… 140 dollaria. Suomessa uusi näköjän maksaa 168 euroa. Olihan tossa peräti 18 euron alennus…
   Kiitos tiedosta! Tytär on kinunut itselleen pullippeja, enkä ole vielä uskaltanut edes vilkaista minkä hintaisia olisivat. Luulin niitä kalliimmiksi.

   Lainaa

  46. Tulos: +17 (25 ääntä)
   TapioRautaWaara: Miks tolla kädettömällä näkyy pimpsa?
   Nää ei taida kuitenkaan olla "niitä nukkeja", eli ei, sillä nukella ei ole pimpsaa.

   Lainaa

  47. Tulos: -20 (42 ääntä)
   Nukkeilija: Uutena maksaneet n. 100 euroa + postit (15-50euroa) Hei googlatkaa BJD, hartsi nukkeja joiden hinta saattaa pyöriä tuhansissa euroissa, jos pullip nukkejen hinta kauhistuttaa. Minusta järkevämpää laittaa rahaa näihin, kuin muumimukeihin. Mukava harrastus, sosiaalinen ja taiteellinen.
   Paitsi mukeilla on käyttötarkoitus, toisin ku näillä. Ja en kerää muumeja, omistan pari jotka olen saanut lahjaksi. Mut mieluumin siis ottasin ne mukit ku tollaset turhakkeet.

   Lainaa

  48. Tulos: -35 (59 ääntä)
   Sprinkles: Ymmärrän (nukke)keräilyn kritisoimisen siinä mielessä, että onko mielekästä kuormittaa ympäristöä hamstraamalla muovijätettä. Mutta itse lelu/figuurikeräilijänä jaksan ihmetellä sitä omiinkin keräilyihini kohdistuvaa yksisuuntaista logiikkaa, jonka mukaan on ihan sosiaalisesti hyväksyttyä arvostella – jopa paheksua – harrastustani, mutta sen saman rahamäärän tuhlaaminen… - viinaan (överikalliisiin viskeihin, konjakkeihin, brandyihin tai viineihin, joiden päivittäinen lipittely ei tee sinusta alkkista – toisin kuin jos joisit rehellisesti halpaa keskiketterää) - autotuningiin (joka saattaa vieläpä laskea auton arvoa) - konsolipeleihin (uutena 50-100e/peli, eli öpaut yhden “järjenköyhän” pullip-nuken verran – sillä erolla, että vuoden päästä se sun 80e maksanut änäri16 on ongelmajätettä, kun uusi 80e:n änäri17 ilmestyy ja kirpparit on vääränään noita paskapelejä muiden tasan vuoden arvonsa säilyttävien auto- ja urheilupelien kanssa kun taas pullip-nukke tod.näk. kasvattanut arvoaan, jos pidetty asianmukaisesti) - sisustuskrääsään kuten muovikukkiin ja seinätarroihin, jotka yleensä jää kertakäyttöisiksi ja lentävät roskiin, kun seuraava elämäntyylibloggari keksii, että spray-maalatut kävyt on nyt se juttu - Parikan kenkiin, jotka maksaa uutena useita satoja – tuhansia. Sitten tajutaan, että saatana maksoin just kengistä kahden kuukauden palkan, niin eihän niitä raaskita sit käyttää, etteivät kulu (sama logiikka muumimukeissa, yms. kalliissa design-käyttötavarassa) Sit on toki vaihtoehto, että painaa perse ruvella duunia öpaut 50 vuotta ja ei koskaan osta mitään kivaa. Kattelee välillä tiliotetta ja miettii, että voishan sitä uudet housut vaikka ostaa, mutta ei raaski. Ei kukaan huomaa reikiä, jos vetää alle vaan samanväriset pitkät kalsarit. Samalla katkeroituu naapurille, joka on vittu kehdannu ostaa uudet mokkasiinit. Saatana jotain kotimaista käsityötä vielä. Vittu tosimieshän kulkee mieluummin paljasjaloin kuin ostelee mitään. Tai mitä jos järki päähän sen kulutushysterian kanssa. Ei osteta nurkkia täyteen paskaa, koska sademetsät vetelee muutenkin viimeisiään. Mut sen enempää ei tartte kytätä tai arvostella mihin kukin rahansa käyttää. Toinen ostakoon sen 500 euron hartsinuken ja toinen käyttäköön sen Ruotsinristeilyyn. Elämästä kai kuuluu nauttia ja kaikilla on omilla rahoillaan oikeus edesauttaa omaa tyytyväisyyttään. Ja itse mokasta. Myyjä lienee öpaut joku äkkikeräilyinnostuksen lopahduksen kokenut ala-asteikäinen, koska oikea keräilijä ei ikinä pitäisi keräilyesineitä paikassa, jossa koira pääsee niitä “kyhnäämään” (= lattialla!?)
   -Tai voi sijottaa asuntoon ja asua siinä elämänsä loppuun asti. - ulkomaanmatkan jota voit sit lämmöllä muistella ja saada hyviä kokemuksia (omalla sohvalla elämäänsä kuluttava tuskin kokee mitään jännää, paitsi telkkarista) - jos on perhe, panostaa (rahallisesti siis) esim harrastuksiin -säästää pahan päivän varalle yllättäviä menoja varten - tai sitten voit sijoittaa sen omaisuutesi nukkeihin joiden arvo varmasti laskee ja käyttötarkoitus on nolla. Toki saat itse valita mihin rahasi laitat :)

   Lainaa

  49. Tulos: -17 (37 ääntä)
   ookoo: -Tai voi sijottaa asuntoon ja asua siinä elämänsä loppuun asti. - ulkomaanmatkan jota voit sit lämmöllä muistella ja saada hyviä kokemuksia (omalla sohvalla elämäänsä kuluttava tuskin kokee mitään jännää, paitsi telkkarista) - jos on perhe, panostaa (rahallisesti siis) esim harrastuksiin -säästää pahan päivän varalle yllättäviä menoja varten - tai sitten voit sijoittaa sen omaisuutesi nukkeihin joiden arvo varmasti laskee ja käyttötarkoitus on nolla. Toki saat itse valita mihin rahasi laitat
   justhan sanottiin että niiden arvo vaan nousee. ja miltä tuntuu olla niin köyhä ettei oo varaa tohon kaikkeen ja sen jälkeen vielä ostaa paria nukkeekin nurkkiin? harmittaako kun joutuu laskemaan pennosia mihin on varaa ja mihin ei :D

   Lainaa

  50. Tulos: +41 (49 ääntä)
   Nukkeilija: Itse olen käyttänyt nukkeihin 6-vuoden aikana noin 2000euroa tai ehkä jopa enemmmänkin. Minua ei asia harmita yhtään enkä tee sitä kenenkään muun kuin itseni takia, koska nuket kiehtovat minua. Kauhistelkaa vaan, siitähän minä vasta tykkäänkin.
   You go girl. Ja hyvä ookoo, kaikki ei tykkää matkustella tai halua perhettä tai välitä omistaa asuntoa. Osuit vastauksellasi juurikin aika lailla Sprinklesin pointtiin: ihmisillä on eri mieltymykset ja harrastukset, ja niin kauan kun ne eivät vahingoita jonkun muun tai sun omia vastaaviasi, ei luulisi olevan mikään ongelma antaa vaan olla ja jättää kritisoimatta. Viestisi sävy on nimittäin sen mallinen, ettei tuo lopun iteppä päätät- tokaisu tee siitä yhtään vähemmän arvostelevaa. Meikä ei keräile mitään, mutta jos joku kaveri näitä nukkeja hamstraisi, viettäisin varmaan hetken jos toisenkin moista harrastusta ihaillen. Pirun sieviähän nuo meinaan on, ja niiden muuntelukin vaatinee paljon aikaa ja työtä.

   Lainaa

  51. Nukkeilija 22.5.2016 2:14
   Tulos: +19 (27 ääntä)
   Aura: You go girl. Ja hyvä ookoo, kaikki ei tykkää matkustella tai halua perhettä tai välitä omistaa asuntoa. Osuit vastauksellasi juurikin aika lailla Sprinklesin pointtiin: ihmisillä on eri mieltymykset ja harrastukset, ja niin kauan kun ne eivät vahingoita jonkun muun tai sun omia vastaaviasi, ei luulisi olevan mikään ongelma antaa vaan olla ja jättää kritisoimatta. Viestisi sävy on nimittäin sen mallinen, ettei tuo lopun iteppä päätät- tokaisu tee siitä yhtään vähemmän arvostelevaa. Meikä ei keräile mitään, mutta jos joku kaveri näitä nukkeja hamstraisi, viettäisin varmaan hetken jos toisenkin moista harrastusta ihaillen. Pirun sieviähän nuo meinaan on, ja niiden muuntelukin vaatinee paljon aikaa ja työtä.
   Vihdoinkin joku jolla on näkemystä asiaan! :) Itse tykkään aina niin paljon siitä kun joku on kiinnostunut harrastuksestani. ♡

   Lainaa

  52. Tulos: +23 (31 ääntä)
   nolis: Jee, idioottiparaati miettimässä miten nuket voi maksaa paljon rahaa, kun pienellä googlettamisella selviäisi yhtä sun toista keräilynukeista, pullipeista hartsinukkeihin. “Yhyy ku nuket on lasten leluja, ei kukaan oikee järkevä ihminen pistä yli tonnia leluihin, nönnönnöö kun minä en ymmärrä”. Onks tää nyt samaa porukkaa joka ajattelee että videopelitkin on vaan lasten juttuja?
   Ei, vika ei ole siinä. Mieheni pistää rahaa tietokonepeleihin, ja itse ostan kirjoja tai sarjiksia ("graafisia novelleja") -sen jälkeen kun pakolliset menot on maksettu ja säästötiliä kartutettu, jos käy niin onnellisesti että rahaa on vielä käytössä. "Lasten" huvia ehkä, mutta itse ansaitsemillaan rahoilla ihminen huvittelee miten tahtoo, kerätköön sitten vaikka nukkeja, se ei ole moka. Mutta vaikka sarjiksistani pidänkin, niin tuntisin itseni aika typeräksi jos a/ onnistuisin sähläämään talouteni kivoilla turhuuksilla niin että rahantarve olisi pakottava b/ olisin antanut kissan jyrsiä ne pilalle c/ suuttuisin kun joku huomauttaisi että nämä nyt tosiaan ovat pilallesyötyjä.

   Lainaa

  53. Tulos: +17 (23 ääntä)
   ookoo: Paitsi mukeilla on käyttötarkoitus, toisin ku näillä. Ja en kerää muumeja, omistan pari jotka olen saanut lahjaksi. Mut mieluumin siis ottasin ne mukit ku tollaset turhakkeet.
   Paitsi niitä muumimukeja sitten säilötään vitriinissä eikä käytetä, kun ne on niiiiiin arvokkaita ja ihania. Eli ihan yhtä turhia kuin nuo nuket. Ja voin sanoa, että pöljempiäkin keräilynkohteita on olemassa.

   Lainaa

  54. nukkeja ja pelejä 24.5.2016 9:42
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Tai googlatkaa miniharrastajat yleensä, aikuiset miehet ne vasta laittaakin rahaa nukkeihin, tosin niitä täytyy tällöin kutsua "action figuureiksi. Ite en lapsena nukeilla leikkinyt mutta nyt aikuisena joitakin löytyy. Ja 100€ maksaa helposti pelkät vaatteet. Toiset ihan velkaantuu elektroniikan/vaatteiden/autojen/kauneusleikkauksien takia, siinä valossa kun tarkastelis asia... Saatika et nukeista yleensä saa rahansa takaisin kun pitää huolta paremmin kuin toi mokailija, toissakauden vaatteista tai vanhentuneesta elektroniikasta ei. Ps. Pelaan myös ainakin pari iltaa viikossa. Ja miks pubeissa on lautapelejä jos ne on lasten hömppää?
   Nukkeilija: Itse olen käyttänyt nukkeihin 6-vuoden aikana noin 2000euroa tai ehkä jopa enemmmänkin. Minua ei asia harmita yhtään enkä tee sitä kenenkään muun kuin itseni takia, koska nuket kiehtovat minua. Kauhistelkaa vaan, siitähän minä vasta tykkäänkin. Tämä harrastus on tuonut elämääni paljon sisältöä ja mielestäni tämä harrastus on myös luova, koska jokainen voi suunnitella oman nukkensa omanlaiseksi. Nukeissa on niin monia muuttamis mahdollisuuksia, että niiden luetteleminen ei ole varmaan oleellista siihen nähden että täällä on tälläisiä ihmisiä jotka väkisin haluaa haukkua kaikkea hieman erilaista tai outoa. Ja ei, en ole alaikäinen, olen 20-vuotias ja kaikki nuket hankin ihan itse ja elän yksin ja pystyn kustantamaan oman elämiseni. Minulla ei ole taloudellisia ongelmia harrastukseni takia. Mulle on sanottu todella usein, että “ei ole normaalia kerätä nukkeja” tai että “en ole normaali aikuinen”. Minä sanon näille ihmisille yleensä näin: “Ennemmin olen ‘epänormaali’ tai ‘outo’ kuin normaali, koska minulle sana normaali tarkoittaa tylsää. Minulla on sentään joku kiva ja luova harrastus enkä ole elämään kyllästynyt ihminen jolla ei ole muuta elämää kuin valittaa asioista jotka ovat aivan turhia ja jotka ei loppujenlopuksi vaikuta kenenkään elämään millään tavalla.” Mua myös “haukutaan” lapselliseksi ja kaikeksi mahdolliseksi. Mielelläni olen lapsellinen koska pystyn paljon helpommin heittäytyä kuin sellaiset ihmiset jotka pelkää kaikkea lapsellista tai noloa. En tiedä onko kukaan täällä edes sen verran ymmärtäväinen, että tajuaa erilaisia harrastuksia. Oletan että ei, mutta kiva jos joku luki tämän. ↑↑ Haukkukaa tätä harrastusta miten paljon huvittaa, minua ei pahemmin kiinnosta, olen varmaan jo tässä 6-vuoden aikana kuullut kaiken mahdollisen tästä harrastuksesta.

   Lainaa

  55. Tulos: -4 (20 ääntä)
   Hain metsästä käpyjä. Mutta ne ovatkin nyt KERÄILYkäpyjä ja maksavat 50 euroa kappale. Paitsi ne, jotka ovat LIMITED EDITION, ne maksavat satasen. Nyt kaikki harrastamaan!

   Lainaa

  56. Tulos: +1 (19 ääntä)
   Riku rikas: justhan sanottiin että niiden arvo vaan nousee. ja miltä tuntuu olla niin köyhä ettei oo varaa tohon kaikkeen ja sen jälkeen vielä ostaa paria nukkeekin nurkkiin? harmittaako kun joutuu laskemaan pennosia mihin on varaa ja mihin ei
   Niiden arvo nousee niin kauan kuin joku samanlainen kuin sinä on valmis maksamaan niistä vielä hiukan sinua enemmän. Sitten jos teitä toisiltanne ostelevia keräilijöitä ei joskus enää olekaan, niillä ei ole enää mitään arvoa.

   Lainaa

  57. karvapörri 29.5.2016 10:22
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   plii: https://www.google.com/search?q=akemi+doll&client=safari&rls=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi1uq7B7eTMAhXMB5oKHV-tAAsQ_AUICCgC&biw=1277&bih=702#tbm=isch&q=pullip+dolls Vertailun vuoksi googlen kollaasi siitä, miltä nuo nuket oikeasti hyväkuntoisina näyttävät…
   Tutkin asiaa ja minulle selvisi, että näistä nukeista pidetään usein blogia: http://rakkaudellapullip.blogspot.fi/ http://izhadolls.blogspot.fi/ http://syrupdolls.blogspot.fi/ http://learn-from-the-streets.blogspot.fi/

   Lainaa

  58. Nukkeilija 30.5.2016 0:29
   Tulos: +13 (23 ääntä)
   Jootaas: Niiden arvo nousee niin kauan kuin joku samanlainen kuin sinä on valmis maksamaan niistä vielä hiukan sinua enemmän. Sitten jos teitä toisiltanne ostelevia keräilijöitä ei joskus enää olekaan, niillä ei ole enää mitään arvoa.
   Sinuna en puhuisi asioista joista et ymmärrä mitään. Niiden hinta nousee yleensä sen nuken vanhuuden perusteella. Esim jos sinulla on joku 2008 tehty nukke jota ei valmisteta enää se voi maksaa 200euroa ihan sillä perusteella ettei sitä saa enää ja se on jo vanha malli. Tähän ei vaikuta se onko sitä ostamassa kukaan vaan se että myyjä ymmärtää tuotteidensa arvon. Toki jos haluaa olla tyhmä niin pyytää sitten vähemmän mutta se on sitten myyjän menetys. Ymmärrän että kaikki ei tajua tätä harrastusta mutta sitä en ymmärrä että yritetään väkisin päteä asioista joista ei tiedä mitään. Se on niin ärsyttävää touhua.

   Lainaa

  59. Tulos: +18 (18 ääntä)
   MoniQ: Siinä melkonen kauppias. Herättää enemmän kysymyksiä mitä vastauksia. Voiko oikeesti nukke maksaa 100 euroa???!
   Itselläni kallein nukke tällä hetkellä noin 600e, että kyllä voi. Vaikken siis keräile Pullippeja.

   Lainaa

  60. Tulos: +7 (9 ääntä)
   nolis: Jee, idioottiparaati miettimässä miten nuket voi maksaa paljon rahaa, kun pienellä googlettamisella selviäisi yhtä sun toista keräilynukeista, pullipeista hartsinukkeihin. “Yhyy ku nuket on lasten leluja, ei kukaan oikee järkevä ihminen pistä yli tonnia leluihin, nönnönnöö kun minä en ymmärrä”. Onks tää nyt samaa porukkaa joka ajattelee että videopelitkin on vaan lasten juttuja?
   Totta. Itse omistan 7 tän perheen nukkea ja tykkään tosi paljon harrastuksesta kun eihän tätä nyt jokainen harrastele. :) sit jos joskus kyllästyn niin saahan näistä nukeista hyvät rahatkin, näin 3 sold out nukkea omistaneena.

   Lainaa

  61. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Miochan: Joo tosiaan. Itse siis kyseisiä nukkeja keräilen ja ne maksaa uutena sen 90-200€ riippuu onko limited edition vai ei. Noiden arvo tossa kunnossa olisi lähempänä 40-50€ Ehkä alempikin, riippuu onko noitten naaama täynnä naarmuja vai ei. Ikävä kyllä tän harratuksen alkaa täyttää just nämä tälläset 9-12v tytöt…
   Nuket maksavat 70-1000e mutta toki nämä normaalit pyörivät 70-200e paikkeilla. Ja tässä kohtaa tulen sanomaan että miten niin ikävä kyllä? Jos joku 11v innostuu tästä ja tietää rahan arvon sekä miten pullippia pitää käsitellä ynnä muuta niin tottakai se saa ostaa nuken.tuo on sama asia tavallaan kun sanoisi että jonkun jalkapallo joukkue täyttyisi nuoremmista vaikka he olisivat yhtä hyviä kun isommat.

   Lainaa

  62. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Tosiaan, kaikille niille tiedoksi joita kiinnostaa. Kyseessä on siis aasialaisia keräilynukkeja joiden myynti hinta sijoittuu yleensä 100-150e välille (Allekirjoittaneella seisoo vissiin 12 tällästä hyllyssä) . Yleensä pois myytäessä voi jopa onnistua saamaan omansa takaisin. MUTTA, nää mitä tää likka tässä myy on 1. Niin paskasessa kunnossa ja 2. Niiltä puuttuu kaikki alkuperäistavarat, jotka on periaatteessa puolet hinnasta, että noista saa hyvällä lykyllä 50e/kpl Ja ne urvot jotka valittaa rahojen haaskausta tälläsen "turhaan krääsään", niin suosittelen että hankitte itse jonkun oman harrastuksen sen sijaan että pyöritte netissä kertomassa toisille että heidän harrastukset on paskoja. Kiitos ja kumarrus.

   Lainaa

  63. Kastunut unikeko 28.8.2020 21:01
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Tietäjä: Tosiaan, kaikille niille tiedoksi joita kiinnostaa. Kyseessä on siis aasialaisia keräilynukkeja joiden myynti hinta sijoittuu yleensä 100-150e välille (Allekirjoittaneella seisoo vissiin 12 tällästä hyllyssä) . Yleensä pois myytäessä voi jopa onnistua saamaan omansa takaisin. MUTTA, nää mitä tää [...]
   Me "urvot" joiden mielestä tuollainen on turhaa krääsää, pystymme SEKÄ harrastamaan että kommentoimaan netissä että harrastuksesi on paska.

   Lainaa

  64. Punahilkka peruna 18.12.2020 17:11
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Joo siis tosiaan pullipit on keräilynukkeja, ja niitä ei saa normikaupasta. Itse harrastan nukkeilua, ja mulla on nyt kaksi nukkea. Pullippien ikäsuositus on 15 vuotta, joten eivät ole "muovileluja". Minua ei sitten haittaa jos moni harrastustani dissaakin, sanon nyt vaan kun joku oli kysellyt. Tiia tosiaan myi nukkeja aivan liaan kalliilla kun nuket tuon kuntoisia olivat, uutena maksaa 200-230€.Jos haluaa aloittaa tämän harrastuksen niin suosittelen ostamaan ekan nuken esimerkiksi tori.fi:stä. Kiva jos tästä olisi jotain hyötyä! :)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, Pullip, peruukki, nukke, nuket, lelut, hinta