Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Mammapalstalta päivää, osa 33

  Äitylin ovela herkkupiilo.
  Suurenna näkymä
  Mammapalstalta päivää, osa 33

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +837 (845 ääntä)
   Sannan vinkki on Niksi-Pirkka-ainesta.

   Lainaa

  2. Tulos: +1318 (1336 ääntä)
   Marika, siinä tapahtuu pahoinpitely.

   Lainaa

  3. Tulos: +973 (1025 ääntä)
   Marika, jos lyö raskaana olevaa naista pesarilla vatsaan, niin sitten ei tarvitse tulevaisuudessakaan piilotella nameja vihanneslokeroon.

   Lainaa

  4. Herkkuhirviö 14.4.2016 0:47
   Tulos: -504 (706 ääntä)
   No miksei sille lapsellekin voisi jaffakeksin antaa, jos itellä iskee herkkuhimo? Vai ollaanko tässä niin lapsenmielisiä, että omat herkut on omia, eikä niistä anneta miehelle eikä lapsille.

   Lainaa

  5. Tulos: +165 (189 ääntä)
   ÄiTyLeiden ongelmat jaksaa aina hämmästyttää.

   Lainaa

  6. Tulos: +377 (421 ääntä)
   Kala: Marika, jos lyö raskaana olevaa naista pesarilla vatsaan, niin sitten ei tarvitse tulevaisuudessakaan piilotella nameja vihanneslokeroon.
   Nauroin ja heti sen jälkeen tuli katumus ja surullinen fiilis.

   Lainaa

  7. Tulos: +737 (755 ääntä)
   "Äiti, mitä sinä syöt?" "Perunaa." "Raakana?" "Teki niin mieli."

   Lainaa

  8. Tulos: +343 (445 ääntä)
   Herkkuhirviö: No miksei sille lapsellekin voisi jaffakeksin antaa, jos itellä iskee herkkuhimo? Vai ollaanko tässä niin lapsenmielisiä, että omat herkut on omia, eikä niistä anneta miehelle eikä lapsille.
   Tuskin. Sokeri nyt ei vaan tee lapsen elimistössä mitään järkevää. Ei kyllä aikuisenkaan, mutta aikuisen, joka piilossa tunkee suuhunsa herkkuja sokerihimoa tyydyttääkseen, peli on aika pitkälti jo menetetty.

   Lainaa

  9. Tulos: -20 (210 ääntä)
   Mikä on pesari?

   Lainaa

  10. Luomuteurastaja 14.4.2016 6:31
   Tulos: +383 (423 ääntä)
   pikkumyy: Mikä on pesari?
   Se on vähän kuten jalkapallomaila, mutta kansallislajiimme.

   Lainaa

  11. Tulos: +91 (113 ääntä)
   pikkumyy: Mikä on pesari?
   Ilmeisesti pesäpallomaila.

   Lainaa

  12. Mother of Vile Excrement 14.4.2016 7:23
   Tulos: +160 (190 ääntä)
   pikkumyy: Mikä on pesari? Luomuteurastaja: Se on vähän kuten jalkapallomaila, mutta kansallislajiimme.
   Tämä Luomuteurastajan tokaisu pääsi juuri ehdolle parhaaksi vastaukseksi ikinä. Kuvittele vielä ääneen luettuna Kummelin Silvennoisen äänellä...

   Lainaa

  13. Tulos: +186 (232 ääntä)
   Herkkuhirviö: No miksei sille lapsellekin voisi jaffakeksin antaa, jos itellä iskee herkkuhimo? Vai ollaanko tässä niin lapsenmielisiä, että omat herkut on omia, eikä niistä anneta miehelle eikä lapsille.
   olisko vaikka et pienen lapsen ruokavalioon ei kuulu sokeri. -.-

   Lainaa

  14. Tulos: -11 (53 ääntä)
   Oon aika varma että pesismailalla lyönti ollut vahinko.. :D

   Lainaa

  15. King Arthur 14.4.2016 8:20
   Tulos: +247 (267 ääntä)
   Herkkuhirviö: No miksei sille lapsellekin voisi jaffakeksin antaa, jos itellä iskee herkkuhimo? Vai ollaanko tässä niin lapsenmielisiä, että omat herkut on omia, eikä niistä anneta miehelle eikä lapsille.
   Äiti on ihan epis kun ei halua että mukuloilta putoo hampaat suusta. Mieskin jää takuulla ilman koska vain äiti osaa käyttää lähikauppaa.

   Lainaa

  16. Tulos: -94 (150 ääntä)
   Omena oo: olisko vaikka et pienen lapsen ruokavalioon ei kuulu sokeri. -.-
   Mutta aikuisenko kuuluu?

   Lainaa

  17. Totta puhuu 14.4.2016 10:22
   Tulos: -62 (106 ääntä)
   Callejon: ÄiTyLeiden ongelmat jaksaa aina hämmästyttää.
   Noh, eikös noista suurin osa ole yh-äitejä?

   Lainaa

  18. Tulos: +99 (127 ääntä)
   MoniQ: “Äiti, mitä sinä syöt?” “Perunaa.” “Raakana?” “Teki niin mieli.”
   Mä oikeesti syön joskus perunaa raakana - kun tekee mieli. Lapsesta asti oon syöny :D

   Lainaa

  19. Tulos: +157 (169 ääntä)
   kapu: Tuskin. Sokeri nyt ei vaan tee lapsen elimistössä mitään järkevää. Ei kyllä aikuisenkaan, mutta aikuisen, joka piilossa tunkee suuhunsa herkkuja sokerihimoa tyydyttääkseen, peli on aika pitkälti jo menetetty.
   Ymmärtää sentäs olla viemättä lastansa mukananaan. Harmi kun suht harva tuotakaan tajuaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +235 (243 ääntä)
   Herkkuhirviö: No miksei sille lapsellekin voisi jaffakeksin antaa, jos itellä iskee herkkuhimo? Vai ollaanko tässä niin lapsenmielisiä, että omat herkut on omia, eikä niistä anneta miehelle eikä lapsille.
   Aika hyvä kasvatustaktiikka on, ettei lapsille anneta herkkuja aina kun ne niitä haluavat.

   Lainaa

  21. Tulos: +137 (147 ääntä)
   aikuinen nyt pystyy itse päättämään syökö sokeria vai ei. Lapsi ottaa mallia äitylistä joka ne päätökset loppukädessä tekee..eikä lapsi ymmärrä mitä haittoja sokerinsyönnillä on. Olen kyllä tässä laittanut merkille ettei kovin moni aikuinenkaan sitä ymmärrä tai tahdo ymmärtää :D

   Lainaa

  22. Herkkuhirviö 14.4.2016 12:37
   Tulos: -29 (101 ääntä)
   kapu: Tuskin. Sokeri nyt ei vaan tee lapsen elimistössä mitään järkevää. Ei kyllä aikuisenkaan, mutta aikuisen, joka piilossa tunkee suuhunsa herkkuja sokerihimoa tyydyttääkseen, peli on aika pitkälti jo menetetty.
   Eipäs nyt liioitella. Jos himottaa saada yksi, toistan että ihmiset carmasti ymmärtävät, yksi jaffakeksi, niin ei se keksi mitään lapsen elimistöä tuhoa, ei ainakaan niin vanhan lapsen, joka osaisi kyseistä herkkua itse kohteliaasti pyytää. Ja jos tuhoaa, niin antaa sitten puolikkaan tai neljäsosan. Pitää vain osata jättää se siihen yhteen keksiin. Ei kukaan ole tässä mistään sokerinhimoisesta mussuttamisesta puhunut, vaan kohtuudella, pienestä herkuttelusta.

   Lainaa

  23. King Arthur 14.4.2016 13:04
   Tulos: +116 (152 ääntä)
   Herkkuhirviö: Eipäs nyt liioitella. Jos himottaa saada yksi, toistan että ihmiset carmasti ymmärtävät, yksi jaffakeksi, niin ei se keksi mitään lapsen elimistöä tuhoa, ei ainakaan niin vanhan lapsen, joka osaisi kyseistä herkkua itse kohteliaasti pyytää. Ja jos tuhoaa, niin antaa sitten puolikkaan tai neljäsosan. Pitää vain osata jättää se siihen yhteen keksiin. Ei kukaan ole tässä mistään sokerinhimoisesta mussuttamisesta puhunut, vaan kohtuudella, pienestä herkuttelusta.
   Lapsen herkunhimo on jotain ihan toista kuin aikuisen satunnainen. Oikeastiko luulet että lapsi pyytää kohteliaasti neljäsosan tai puolikkaan? Kyse ei ole siitä että se pieni sokerinmäärä tuhoaisi lapsen elimistön vaan siitä että lasta ei voi kasvattaa siten että aina saa kaikkea huonoa mitä mieli tekee. Haluttiin mekin aina lapsena lähteä vähän rannasta soutelemaan silloinkin kun ei ollut valvontaa mutta ehkä paras oli kuitenkin että joku laittoi rajat siihenkin? Mutta trollailethan sinä. Eikös juu?

   Lainaa

  24. Alkoholisti 14.4.2016 13:37
   Tulos: +51 (51 ääntä)
   Totta puhuu: Noh, eikös noista suurin osa ole yh-äitejä?
   Suurin osa tai ainakin erittäin moni äityleistä taitaa olla kyllä ihan jopa lapsettomia.

   Lainaa

  25. Tulos: +70 (76 ääntä)
   piipis: Mutta aikuisenko kuuluu?
   Ei kuulu, mutta aikuisen kuuluisi ymmärtää mikä määrä on liikaa. Lapsi ei sitä ymmärrä, eikä sokerin takia ylikierroksilla käyvä lapsi ole mukavin, tai "sokerihumalan" laskiessa känkkäränkästä kärsivä lapsi. Myöskin hampaidenpesu onnistuu eritavalla aikuiselta kuin lapselta. Oma vikasihan se on jos vedät kamalasti sokeria etkä pese hampaita ja hampaat mätänee suuhun, lapselle jos näin käy se on myös aikuisen vika.

   Lainaa

  26. julma elämä 14.4.2016 16:01
   Tulos: +57 (67 ääntä)
   Voi ei! Minä koko ajan luin, että "lyö pessaarilla mahaan" ja luulin, että joku on siis toista läimäyttäny semmosella naisten kondomilla. Ihan ihmeissäni luin kommentteja tyyliin "no sitten ei ole enää vauvaa" ja ihmettelin, että mitä te nyt selitätte... Aika kauhee juttu kyllä nytten kun vihdoin luin oikein tuon, toivottavasti ei pahempia vaurioita tullut kellekään.

   Lainaa

  27. Tulos: +9 (59 ääntä)
   No johan oli Sannalla varsinainen ongelma! Jäin miettimään että miltä mahtaakaan meno näyttää Sannan kotona. Aina kun lapseen ei ole suoraa näköyhteyttä, Sanna huomaa tilaisuutensa koittaneen, hyökkää jääkaapille ja tunkee hysteerisesti Jaffa-keksejä ynnä muita herkkuja kaksin käsin naamaansa. Eisss... :´-D

   Lainaa

  28. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Nolotus: Mä oikeesti syön joskus perunaa raakana – kun tekee mieli. Lapsesta asti oon syöny
   Raaka peruna on kyllä hyvää!

   Lainaa

  29. Tulos: -84 (104 ääntä)
   pikkumyy: Mikä on pesari?
   ootko kehari?

   Lainaa

  30. Tulos: +108 (112 ääntä)
   piipis: Mutta aikuisenko kuuluu?
   Lapselle pitää antaa kunnollisen käyttäytymisen malli, sitä voi sitten vanhemmalla iällä rikkoa. Opiskelijana join vähän liikaa ja söin yleensä päivällistä sohvalla kun en viitsinyt kattaa pöytää, mutta lapselleni kyllä opetan että viiniä juodaan yksi lasillinen jos yhtään ja päivällinen syödään katetussa pöydässä -on yksi asia olla olematta kunnolla, ja toinen olla tietämättä mitä kunnolla oleminen on. Jatkuva sokerinsyönti ei ole hyväksi, eikä sitä pidä opettaa.

   Lainaa

  31. Tulos: +78 (82 ääntä)
   Aijai Sannni, joku kukkahattutäti kohta ymmärtää että oot juottamassa viiniä lapselle :D

   Lainaa

  32. Herkkuhirviö 14.4.2016 21:53
   Tulos: +11 (57 ääntä)
   King Arthur: Lapsen herkunhimo on jotain ihan toista kuin aikuisen satunnainen. Oikeastiko luulet että lapsi pyytää kohteliaasti neljäsosan tai puolikkaan? Kyse ei ole siitä että se pieni sokerinmäärä tuhoaisi lapsen elimistön vaan siitä että lasta ei voi kasvattaa siten että aina saa kaikkea huonoa mitä mieli tekee. Haluttiin mekin aina lapsena lähteä vähän rannasta soutelemaan silloinkin kun ei ollut valvontaa mutta ehkä paras oli kuitenkin että joku laittoi rajat siihenkin? Mutta trollailethan sinä. Eikös juu?
   En trollaile, en vain ymmärrä miksi ihmiset heti hyppäävät liioitteluun, kun puhutaan yhden jaffakeksin antamisesta, tai ehkä puolikkaan jakamisesta lapsen kanssa. Totta, lapsen sokerinhimo on varmasti erilainen, mutta vaikka lapsi pyytäisi herkkuja, ei sitä kokonaista keksiä tai enempää tarvitse antaa. Ei siinä mielestäni opeteta lapselle, että kaikkea huonoa saadaan kun pyydetään, vaan että kaikkea hyvää saa kohtuudella, silloin kun sen aika on. Ja ettei vanhempi ole näiden aikojen ja sääntöjen ulkopuolella. Lisäksi opetetaan tietenkin vanhempien kunnoittamista, ettei känkkäränkkä toimi, jos sitä jaffakeksiä tai sen puolikasta ei juuri sillä hetkellä saakkaan (Jos ei vanhempi ole menossa sitä keksiä hakemaan). Lapsen voi kasvattaa muuksikin, kuin sellaiseksi mitä kaupassa näkee huutavan. Lapsi ymmärtää paljon enemmän kuin luulemme, ja ei lasta tarvitse kasvattaa miksikään hemmotelluksi pikkuhirviöksi, vaikka herkkuaika sattuisikin olemaan vanhempien kanssa samaan aikaan.

   Lainaa

  33. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Pan: Aijai Sannni, joku kukkahattutäti kohta ymmärtää että oot juottamassa viiniä lapselle
   Lapsen kohdalla ks. "jos yhtään (=ei yhtään)" =D. (Tiedän ettet tarvitse tarkennusta, mutta netistä ei koskaan tiedä, joku amattimainen suuttuja voisi tosiaan olla liikkeellä...)

   Lainaa

  34. Tulos: +18 (20 ääntä)
   MoniQ: “Äiti, mitä sinä syöt?” “Perunaa.” “Raakana?” “Teki niin mieli.”
   Pakko sanoa et itse pidin pienenä raa'asta perunasta.

   Lainaa

  35. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Kyllä se on tuttua tuo salaa herkuttelu. Lasten parhaaksi. :-D Isovanhemmat taas olis antamassa kaiken mitä muksut pyytää... onneksi eivät joka päivä näe.

   Lainaa

  36. Tulos: -19 (27 ääntä)
   Ja sitten äitylit valittavat ja ihmettelevät miksi lihovat.

   Lainaa

  37. Tulos: +36 (36 ääntä)
   piipis: Mutta aikuisenko kuuluu?
   aikuinen saa kuitenkin ite valita haluuko elää epäterveellisesti, mutta lapsi on kuitenkin vanhempien vastuulla. lapsi ei ehkä osaa sanoa: karkin sijaan otankin tänään porkkanan! tosin ei se yks jaffakeksi pahaa tee kellekkään.

   Lainaa

  38. Tulos: +16 (42 ääntä)
   Missäpäin Suomea sanotaan "pesari"? Ikinä en ole kuullut meilläpäin käytettävän. Luulin myös ensin, että joku ei osaa kirjoittaa pessaari. Pesismaila. Pesari. Vitsi mitä vantaata.

   Lainaa

  39. mäsentäänolenparempi 18.4.2016 14:07
   Tulos: +18 (34 ääntä)
   Pesari? Se on pesäpallomaila eli PESISMAILA!

   Lainaa

  40. Tulos: +44 (50 ääntä)
   Meidän taloudessa Sannan vinkki namujemmasta toimii takuuvarmana kaljajemmana talon ukkoa varten. Vaikka mies tietäisi jääkaapissa olevan olutta, niin jostain syystä hän ei ikinä vihanneslokerosta perunapussin tai vastaavan alle piilotettuna ole sitä osannut löytää, vaikka omien sanojensa mukaan olisi penkonut koko jääkaapin läpi. Muistaakseni joskus vielä paljastin jemmani hänelle, mutta silti se toimii edelleen. Samainen mies ei myöskään tiennyt, mistä etsiä tavaraa, jonka kerroin sijaitsevan siivouskaapissa. Vihje "siivouskaappi on liinavaatekaapin vieressä" ei myöskään ollut avuksi hänen etsinnöissään, vaikka ko. asunnossa olimme tapahtumahetkellä kuitenkin yli vuoden asuneet.

   Lainaa

  41. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Emmanuel: Meidän taloudessa Sannan vinkki namujemmasta toimii takuuvarmana kaljajemmana talon ukkoa varten. Vaikka mies tietäisi jääkaapissa olevan olutta, niin jostain syystä hän ei ikinä vihanneslokerosta perunapussin tai vastaavan alle piilotettuna ole sitä osannut löytää, vaikka omien sanojensa mukaan olisi penkonut koko jääkaapin läpi. Muistaakseni joskus vielä paljastin jemmani hänelle, mutta silti se toimii edelleen. Samainen mies ei myöskään tiennyt, mistä etsiä tavaraa, jonka kerroin sijaitsevan siivouskaapissa. Vihje “siivouskaappi on liinavaatekaapin vieressä” ei myöskään ollut avuksi hänen etsinnöissään, vaikka ko. asunnossa olimme tapahtumahetkellä kuitenkin yli vuoden asuneet.
   Mun mieheni on oikein koulutettu ja älykäs yksilö. Se on silti ihan sama mitä sieltä jääkaapista hakee, se ei sieltä löydy, ellei se ole keskihyllyllä etummaisena. Samoten hän ei ole vielä koskaan oppinut, missä me pidetään puhtaita lakanoita. Ei vaikka olen aika monesti näyttänyt. Jännä homma!

   Lainaa

  42. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Kai se riippuu siitä kuinka lujaa lyö.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: äitylit, kuva, herkut, piilo, peruna, karkki, keksit, herkku