Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 67

Kun pelkkä raha ei kelpaa maksuksi.
Suurenna näkymä
Kohtaamisia kaupoilla, osa 67

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 22 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. KaroliinaCZ 21.4.2016 2:34
   Tulos: -251 (393 ääntä)
   'Olin sillai'

   Lainaa

  2. totuudensana 21.4.2016 2:43
   Tulos: -154 (310 ääntä)
   Hugless virgin is still hugless. Sad times man

   Lainaa

  3. Tulos: +604 (680 ääntä)
   Olen ollut useasti vastaavassa tilanteessa, ja se on aika esineellistävää. Olen myös miettinyt, että missä vaiheessa täyttyy prostituution kriteerit, jos esim. antamalla pusun poskelle saa 50% alennuksen? :/

   Lainaa

  4. Tulos: +57 (223 ääntä)
   Valintataloihin ehdottomasti sama käytäntö!

   Lainaa

  5. Tulos: +98 (134 ääntä)
   :D Tällä kertaa yksi hali, ens kerralla mennään pusuihin.

   Lainaa

  6. Tulos: +534 (570 ääntä)
   Sydämellinen hymy ei maksa mitään, se piristää myös muita ja ihan kiva, jos sillä saa alennusta. (Useassa maassahan myös tinkiminen kutsuu asiaan,joten laittaisin hymyalennuksen samaan kategoriaan.). Mutta jos pitäisi ottaa fyysistä kontaktia halauksen, pusun tai puristelun muodossa, niin ei hitto.... Ei sitten millään. Ja sitten kun vielä miehet uskoisivat, että kun siihen sanoo ei, niin tarkoittaa myös ei.

   Lainaa

  7. Tulos: +286 (316 ääntä)
   Samaa tehdään Suomessa. Olin jotakin... 13-14 kun erään nuorisokaupan myyjämies (ei ollut suomalainen) teki tuota. En vain silloin tajunnut, että se ei todellakaan ole OK. Sain tavaraa todella halvalla, älyttömän hienoa saada 60€ housut 20€... Tai jotkut kivat aurinkolasit sillä, että mies sai kokeilla onko ne housut minkä tuntuiset kun pidän niitä päällä. Näin aikuisena tuo vain ällöttää, samoin kaveria, joka oli aina mukana saamassa alennuksia samalla tavalla.

   Lainaa

  8. Tulos: -41 (203 ääntä)
   Hyvän maun raja kulkee välilihassa.

   Lainaa

  9. Tulos: -29 (145 ääntä)
   Lilli: Sydämellinen hymy ei maksa mitään, se piristää myös muita ja ihan kiva, jos sillä saa alennusta. (Useassa maassahan myös tinkiminen kutsuu asiaan,joten laittaisin hymyalennuksen samaan kategoriaan.). Mutta jos pitäisi ottaa fyysistä kontaktia halauksen, pusun tai puristelun muodossa, niin ei hitto…. Ei sitten millään. Ja sitten kun vielä miehet uskoisivat, että kun siihen sanoo ei, niin tarkoittaa myös ei.
   Psykopaatit hymyilevät lähes tauotta, eli ei se mutrunaamaisuus välttämättä pahasta ole. Katso erästä ministeriämme..

   Lainaa

  10. Mark Spenser 21.4.2016 10:19
   Tulos: +69 (85 ääntä)
   Toimiskohan toisin päin. Saa alennusta jos lakkaa irvistelemästä ja haisemasta pahalle. Isolle rumalle miehelle tämä olisi ainoa mahdollisuus.

   Lainaa

  11. Sauli Niinistö 21.4.2016 11:27
   Tulos: -131 (179 ääntä)
   "mut 20 % menee kirkkaasti yli hyvän maun rajan.." - Kieli vipeltää välilihan ohi?

   Lainaa

  12. Tulos: +293 (313 ääntä)
   Tuo "hymyile tyttö" ilmiö kyllä ajaa seinille. Tietysti yleensä valoisa ja ystävällinen suhtautuminen on parempi, mutta ihmisellä, ja tyttökin on ihminen, voi olla huono päivä ihan syystä. Kavereilleen toki voi kuittailla jos näkee liikaa mökötystä, mutta sitä voi olla tulossa vaikka läheisen ihmisen hautajaisista ja joku tuntematon neropatti avautuu että "nätti tyttö, hymyiles nyt". Ihmisille pitää olla kiltti, se on yksi asia, mutta naisella on omakin elämä jossa ei välttämättä ole tilaa koko ajan miellyttää jokaista, se on toinen.

   Lainaa

  13. Tulos: -22 (28 ääntä)
   No mut hei Salla, yks hali vaan...

   Lainaa

  14. kisukilljoy 22.4.2016 1:13
   Tulos: -69 (95 ääntä)
   Sauli Niinistö: “mut 20 % menee kirkkaasti yli hyvän maun rajan..” - Kieli vipeltää välilihan ohi?
   Toi oli paha xD Mielikuva paloi verkkokalvoilleni yhdessä silmänräpäyksessä! C: Jos sä olet trolli, niin sä olet aika hyvä sellainen! Lisää tämmöisiä letkautuksia! :D

   Lainaa

  15. Tulos: +159 (167 ääntä)
   Yrrrhhh. Meidän talonmies tuli fiksaamaan vessan putkistoja ja satuttiin sitten olemaan kaksin kun mies töissä. Jokseenkin en jaksanu kauheesti siitä tuumata että silmät kävi vähän joka ruumiin ravossa ja kukkulassa, seki vielä meni että säännöllisin väliajoin kehu kivaksi tytöksi. Kuppi meni sitten aika nurin, kun väen vängällä vonkas halin ennen ku suostu lähtemään mihinkään. Mennessä vielä tuumas, että "toisilla tytöillä on semmosia henkisiä ongelmia, että siitäki suuttuu jos halin haluaa!". Ts. en ollut edes ensimmäinen. Ps. ajattelin olla ilkeä ja jättää asiasta palautetta

   Lainaa

  16. Tulos: -58 (102 ääntä)
   Lilli: Ja sitten kun vielä miehet uskoisivat, että kun siihen sanoo ei, niin tarkoittaa myös ei.
   Eipä kaikki naisetkaan tunnu tuota elämän yksinkertaisinta asiaa ymmärtävän. Mutta eihän se ole sama asia, koska tasa-arvo jne.

   Lainaa

  17. evoluution tosiseikka 23.4.2016 15:04
   Tulos: -53 (77 ääntä)
   Ne 20% saavat 80% naisista.

   Lainaa

  18. Matti Kavitsi 23.4.2016 23:27
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Alennusta alennuksen perään. Missäköhän vaiheessa alennus olisi ylittänyt 100 %...

   Lainaa

  19. Tulos: +93 (97 ääntä)
   JoJo: Yrrrhhh. Meidän talonmies tuli fiksaamaan vessan putkistoja ja satuttiin sitten olemaan kaksin kun mies töissä. Jokseenkin en jaksanu kauheesti siitä tuumata että silmät kävi vähän joka ruumiin ravossa ja kukkulassa, seki vielä meni että säännöllisin väliajoin kehu kivaksi tytöksi. Kuppi meni sitten aika nurin, kun väen vängällä vonkas halin ennen ku suostu lähtemään mihinkään. Mennessä vielä tuumas, että “toisilla tytöillä on semmosia henkisiä ongelmia, että siitäki suuttuu jos halin haluaa!”. Ts. en ollut edes ensimmäinen. Ps. ajattelin olla ilkeä ja jättää asiasta palautetta
   Jätä palautetta, tuo on häirintää ja täysin epäasiallista.

   Lainaa

  20. Tulos: +59 (69 ääntä)
   JoJo: Yrrrhhh. Meidän talonmies tuli fiksaamaan vessan putkistoja ja satuttiin sitten olemaan kaksin kun mies töissä. Jokseenkin en jaksanu kauheesti siitä tuumata että silmät kävi vähän joka ruumiin ravossa ja kukkulassa, seki vielä meni että säännöllisin väliajoin kehu kivaksi tytöksi. Kuppi meni sitten aika nurin, kun väen vängällä vonkas halin ennen ku suostu lähtemään mihinkään. Mennessä vielä tuumas, että “toisilla tytöillä on semmosia henkisiä ongelmia, että siitäki suuttuu jos halin haluaa!”. Ts. en ollut edes ensimmäinen. Ps. ajattelin olla ilkeä ja jättää asiasta palautetta
   Mitä ilkeää tuossa on? Töitä tekemään tullut mies ahdistelee niin voi ehkä mieluummin kotosalla kalsareissaan juoda keskikaljaa tästä lähin!

   Lainaa

  21. Syötävä kesyhanhi 29.8.2020 3:41
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   Lilli: Sydämellinen hymy ei maksa mitään, se piristää myös muita ja ihan kiva, jos sillä saa alennusta. (Useassa maassahan myös tinkiminen kutsuu asiaan,joten laittaisin hymyalennuksen samaan kategoriaan.). Mutta jos pitäisi ottaa fyysistä kontaktia halauksen, pusun tai puristelun muodossa, niin ei [...]
   Ja miksei tää sun "ei on ei"-lause koske hymyä? Miksi nainen on sinusta hymyn velkaa miehelle?

   Lainaa

  22. It's a deal 31.10.2022 23:49
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ja kun halaat, olet viestittänyt että haluat enemmän. Näen logiikan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: tuliaiset, Bracelona, matka, hali, hymy, hymyillä, kauppa, kaupassa