Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 33

Kun äiti pakotetaan jäälle.
Roskalavalla rapisee, osa 33

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 26 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1089 (1121 ääntä)
      "Ei niin." kohdalla repesin.

      Lainaa

    2. Tulos: 0 (426 ääntä)
      Minna on asia muija! Mää vaan voin kuvitella miten superäidit vetää herneen nenäänsä Minnan kysymyksestä. Itse en ole äiti enkä edes halua lapsia, mutta I can feel her pain. Luistelu on täyttä paskaa ja oikeestaan kaikki talviurheilulajit. Talvella ollaan sisällä ja juodaan kuumaa juotavaa villasukat jalassa. Jos on pakko liikkua niin onneks on salit keksitty.

      Lainaa

    3. Tulos: +384 (428 ääntä)
      Miks Päivi on hieman symppis

      Lainaa

    4. Tulos: +412 (512 ääntä)
      Ihmisiä. Jotka kirjoittaa tällä tavalla. Pitäisi kieltää kirjoittamasta mitään. ARGH! Oikeinkirjoittaminen EI voi olla niin perkeleen vaikeaa.

      Lainaa

    5. Tulos: -135 (253 ääntä)
      Panda: Miks Päivi on hieman symppis
      päivi on huonionkipeä keski-ikäinen joka ei kuulu facebookkiin ruinaamaan huomiota.

      Lainaa

    6. Tulos: +277 (289 ääntä)
      Luistelua voisin kokeilla pitkästä aikaa, mutta hiihtämään en ole enää peruskoulun jälkeen suostunut. Kiitos tästä kuuluu yläasteen liikunnanopettajalle joka teki siitä niin pakkopullaa ja vastenmielistä pakotamalla hiihtämään ja uhkailemalla numeroiden pudotuksella huonosta tuloksesta. Meinannut monesti että käyn onnitelemassa sitä naista että hyvin olen lajia karttanut.

      Lainaa

    7. Tulos: +428 (434 ääntä)
      Minnahan vaikuttaa mainiolta äidiltä: Hän on valmis tinkimään omasta mukavuudestaan lapsen eteen! Hauskuuttahan tuolla haetaan ja turvallisuuskin muistetaan. Ei vaikuta pahalta eikä edes teennäiseltä.

      Lainaa

    8. Mother of Vile Excrement 17.3.2016 7:21
      Tulos: -148 (168 ääntä)
      huoh: päivi on huonionkipeä keski-ikäinen joka ei kuulu facebookkiin ruinaamaan huomiota.
      Viiskymppinen ei enää ole keski-ikäinen. Tai no, sitten jos elää satavuotiaaksi.

      Lainaa

    9. Tulos: +187 (201 ääntä)
      Tuon pahkan arvo lasketaan todennäköisesti jo tuhansissa euroissa.. Ei oo muuten mikään edullisin materiaali.

      Lainaa

    10. Raakakauppa 17.3.2016 7:45
      Tulos: +234 (234 ääntä)
      MoniQ: Luistelua voisin kokeilla pitkästä aikaa, mutta hiihtämään en ole enää peruskoulun jälkeen suostunut. Kiitos tästä kuuluu yläasteen liikunnanopettajalle joka teki siitä niin pakkopullaa ja vastenmielistä pakotamalla hiihtämään ja uhkailemalla numeroiden pudotuksella huonosta tuloksesta. Meinannut monesti että käyn onnitelemassa sitä naista että hyvin olen lajia karttanut.
      Minulla kävi niin että toinen mono hajosi, jolloin opettaja totesi että voin hiihtää loppulenkin yhdellä jalalla. Niinhän ne ammattilaisetkin harjoittelevat, hän sanoi. Itse en oikein ymmärtänyt miksi viidesluokkalaisen, joka on ehkä kolmatta kertaa hiihtämässä, pitäisi harjoitella kuin ammattilainen. Enpä ole sen jälkeen koskenutkaan suksiin.

      Lainaa

    11. Tulos: -61 (121 ääntä)
      J.: Ihmisiä. Jotka kirjoittaa tällä tavalla. Pitäisi kieltää kirjoittamasta mitään. ARGH! Oikeinkirjoittaminen EI voi olla niin perkeleen vaikeaa.
      No mutta hupisista vaan itsellesikin, ei se oikeinkirjoitus aina ole niin helppoa. Tarkoititko itse Ihmisiä, jotka kirjoittaVAT... VAI IhmisET jotka kirjoittaa... Rajasit jo osan ihmisistä pois kirjoittamalla ihmisiä, tällöin verbi tulee monikossa. Mutta jos et rajaa, niin verbi tulee yksikössä, kuten kirjoititkin. http://www.kielitoimistonohjepankki.fi/ohje/318 Itse olen silti sitä mieltä että Kielitoimisto on saatanasta. Kuinkahan moni tietää miten šakki kirjoitetaan oikein ja mistä tuon hatun edes saa näppäimistöltä. Šakin voi kirjoittaa myös shakki, vaikka suhu ässää ei voi normaalisti korvata sh:lla. Sakkia ei voi käyttää, kuten šokin voi kirjoittaa sokki, muttei shokki. "Sellainen suhuäänteiden merkintätapa, jossa soinnittoman š:n ja soinnillisen ž:n sijasta käytetään kirjainyhtymiä sh ja zh, on vastoin yhden äänteen ja yhden kirjainmerkin vastaavuuden periaatetta. Merkintä on myös harhaanjohtava, sillä sh-yhtymä esiintyy suomessa muussakin kuin suhu-s:n funktiossa (esim. yhdyssanassa ihmishenki ja sanassa taashan jne.; huomaa myös sh:n ääntäminen sanassa pasha [pasha] ja mm. nimessä Mashadov [mashadov])." Mites toi äng-äänne sit on jotenkin eri, Ankka, angiina, kenkä?

      Lainaa

    12. Tulos: +65 (71 ääntä)
      Itse en ollut hiihtänyt sitten ala-asteen, toki yläasteellaki olisi ollut hiihtoa, mutta sukset laitettiin aina nojaamaan koulun seinää vasten ja itse lähdettiin sitten minne lie. Kaverit jopa hiihti, kauppakeskuksessa. Viime talvena sitten kohtasin hiihtomörön, kävin hiihtämässä ja eihän se ihan putkeen mennyt. Vajaan 2km lenkillä kaaduin lähemmäs 20 kertaa, polvi oli IHAN mustelmilla ja nilkkakin rusahti, kaveri oli tukehtua nauruun, koska olen niin kömpelö. Ei siinä, ihan hauskaa kaikesta huolimatta oli, mörkö on selätetty vaikkei tänä talvena suksiin olekaan koskettu, vielä.

      Lainaa

    13. Tulos: +128 (178 ääntä)
      olavi: Tuon pahkan arvo lasketaan todennäköisesti jo tuhansissa euroissa.. Ei oo muuten mikään edullisin materiaali.
      Onhan se silti aivan helvetin ruma :D

      Lainaa

    14. Tulos: +91 (101 ääntä)
      Pahinta tässä oli se että Minna tais saada luistimet. Ainakin joku niitä hänelle tarjosi. Minna rukka.

      Lainaa

    15. Tulos: +5 (45 ääntä)
      J.: Ihmisiä. Jotka kirjoittaa tällä tavalla. Pitäisi kieltää kirjoittamasta mitään. ARGH! Oikeinkirjoittaminen EI voi olla niin perkeleen vaikeaa.
      On se. Jos on pikkulusikalla. Aivoja annettu. Perimässä.

      Lainaa

    16. Tulos: +129 (157 ääntä)
      Pahkaharrastusta en tosiaan ymmärrä: moni pappa on valmis vaikka varastamaan pahkan toisen maalla kasvavasta puusta, vaikka se puu kuolee pystyyn. Toivottavasti tämä kasvainhimo poistuu vanhemman sukupolven myötä. Pahka puun kasvaimena on tosiaan yhtä esteettinen kuin eturauhassyöpä, enkä haluaisi siitäkään valmistettua pöytää. Tai kirjahyllyä, baarikaappia (olen nähnyt sellaisen: siihen oli integroitu kello ja oksankarahka, jolla istui täytetty pöllö ja kaapin sisäpuoli oli verhoiltu punaisella sametilla, messinkiheloilla, lasihyllyillä ja valolla; näin sen noin 40 vuotta sitten Jyväskylän kädentaitomessuilla ja vieläkin se kummittelee painajaisissa).

      Lainaa

    17. Tulos: +141 (155 ääntä)
      huoh: päivi on huonionkipeä keski-ikäinen joka ei kuulu facebookkiin ruinaamaan huomiota.
      Ei kannata tuomita toista ihmistä, varsinkaan kun emme tiedä mikä Päivin päivityksen (päivin päivitys hehe) taustalla on, millaisten ongelmien kanssa hän kamppailee, onko mielenterveysongelmaa jne. Onko esim. niin masentunut että hakee apua jo Facebookin keskusteluryhmästä kun millään ei tunnu olevan merkitystä? Tässä maailmassa on jo tarpeeksi ilkeilyä, varsinkin netissä. Ollaan toisillemme inhimillisiä :)

      Lainaa

    18. Tulos: -4 (10 ääntä)
      Ems: Minna on asia muija! Mää vaan voin kuvitella miten superäidit vetää herneen nenäänsä Minnan kysymyksestä. Itse en ole äiti enkä edes halua lapsia, mutta I can feel her pain. Luistelu on täyttä paskaa ja oikeestaan kaikki talviurheilulajit. Talvella ollaan sisällä ja juodaan kuumaa juotavaa villasukat jalassa. Jos on pakko liikkua niin onneks on salit keksitty.

      Lainaa

    19. Tulos: +4 (28 ääntä)
      M: Pahkaharrastusta en tosiaan ymmärrä: moni pappa on valmis vaikka varastamaan pahkan toisen maalla kasvavasta puusta, vaikka se puu kuolee pystyyn. Toivottavasti tämä kasvainhimo poistuu vanhemman sukupolven myötä. Pahka puun kasvaimena on tosiaan yhtä esteettinen kuin eturauhassyöpä, enkä haluaisi siitäkään valmistettua pöytää. Tai kirjahyllyä, baarikaappia (olen nähnyt sellaisen: siihen oli integroitu kello ja oksankarahka, jolla istui täytetty pöllö ja kaapin sisäpuoli oli verhoiltu punaisella sametilla, messinkiheloilla, lasihyllyillä ja valolla; näin sen noin 40 vuotta sitten Jyväskylän kädentaitomessuilla ja vieläkin se kummittelee painajaisissa).
      Olipas kiva tarina.

      Lainaa

    20. Tulos: -8 (42 ääntä)
      Pahkahuonekalut ehkä rumimpia huonekaluja ikinä. Kerrankin edes yksi yksilö päätyy oikeaan osoitteeseen, eli kaatopaikalle.

      Lainaa

    21. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Anteeksi kun en kännykällä saa ihan selvää roskalavakuvasta, mutta onko se pahka vai juurakko? Mustalla kiiltävällä maalilla tulis makea.

      Lainaa

    22. Tulos: +34 (36 ääntä)
      Tuli suru olo Päivin puolesta. Rasittava kirjotustyyli mutta tuli kauhean paha mieli! toivottavasti on edes lapsia ja ystäviä, jos mies kerran uupuu

      Lainaa

    23. J u u r a k k a 21.3.2016 8:58
      Tulos: +20 (20 ääntä)
      Juu tiedoksi vaan kaikille tietämättömille,toi ei ole pahka vaan puun juuriosa.

      Lainaa

    24. Pekka Pöytä 26.3.2016 1:54
      Tulos: +12 (12 ääntä)
      Itse käytän pahvilaatikoita pöytinä, joten kyllä tuollainenkin pöytä menisi. Siis jos olisi ilmainen.

      Lainaa

    25. Tulos: +4 (8 ääntä)
      J.: Ihmisiä. Jotka kirjoittaa tällä tavalla. Pitäisi kieltää kirjoittamasta mitään. ARGH! Oikeinkirjoittaminen EI voi olla niin perkeleen vaikeaa.
      Niinpä. Oikein kirjoittaminen EI voi olla niin perkeleen vaikeaa.

      Lainaa

    26. Tulos: -3 (9 ääntä)
      J: Pahkahuonekalut ehkä rumimpia huonekaluja ikinä. Kerrankin edes yksi yksilö päätyy oikeaan osoitteeseen, eli kaatopaikalle.
      Otatko toisenkin lihapulla-annoksen huonekalukaupoilla käydessäsi?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: roskalava, kirpputori, kirppis, kirppari, kuva, pöytä, pahkapöytä, huonekalut, surullinen, luistimet, kaunoluistimet