Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Eläimiinsekaantujat

  Eläimiinsekaantuminen on Suomessa laillista, mutta miten siihen suhtaudutaan?
  Suurenna näkymä
  Eläimiinsekaantujat

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 155 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. joulupukki 15.3.2016 0:35
   Tulos: +1178 (1238 ääntä)
   Aamu alkoi ällöttävästi

   Lainaa

  2. Tulos: +217 (255 ääntä)
   No jo on...

   Lainaa

  3. Tulos: +455 (515 ääntä)
   Sairasta

   Lainaa

  4. Tulos: +759 (827 ääntä)
   Siitä onkin pitkä aika kun olen lukenut jotakin tekstiä näin pahan kuvotuksen vallassa.

   Lainaa

  5. Tulos: +795 (811 ääntä)
   Olipas siinä taas harvinaisen ala-arvonen keskustelu...

   Lainaa

  6. Raakakauppa 15.3.2016 0:42
   Tulos: +544 (578 ääntä)
   No joo. Toisaalta asioista pitäisi voida keskustella järkevästi, mutta toisaalta tuo on aika sairaanoloista puuhaa. Tää tosin kuvastaa netissä käytyjä keskusteluja hyvin - heti kun tulee vähääkään tunne peliin menee keskustelu täydeksi huudoksi, ärräpääksi ja vittuiluksi.

   Lainaa

  7. Tulos: +224 (640 ääntä)
   Vahva tunne että Anna on yks näistä koirannussijoista. Oksettaa...

   Lainaa

  8. Tulos: +34 (98 ääntä)
   E-..en tiedä mitä sanoa.

   Lainaa

  9. Tulos: +114 (166 ääntä)
   Toi vika lause xD

   Lainaa

  10. Tulos: +432 (470 ääntä)
   Oisko tuon otsikon sittenki pitäny olla "Kerava"?

   Lainaa

  11. Tulos: +297 (321 ääntä)
   ...voi nyt taas pyhä helvetti. Harvoin käy näin, mutta nyt meni kyllä niin pahaksi, etten pysty edes erittelemään kaikkia keskustelun ongelmia. Taidanpa tarvita drinkin.

   Lainaa

  12. King Arthur 15.3.2016 0:51
   Tulos: +361 (433 ääntä)
   Annahan otti henk. koht. Melkein kuin olisi oma lehmä sängyssä. Eiku ojassa. Mutta valitettavasti tiedän että noita kilaripäitä ei tarvitse sen ihmeemmin motivoida, kunhan pääsevät riehumaan vaikka sitten eläinten seksuaalisen hyväksikäytön puolesta - aiheella ei ole niin väliä.

   Lainaa

  13. King Arthur 15.3.2016 0:54
   Tulos: +501 (549 ääntä)
   Tekee mieli viedä tuo mainoskissa turvaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +45 (293 ääntä)
   Ihan sairasta.... miten joku voi oikeesti sekaantua eläimiin, ja miten joku kehtaa ylpeänä vielä huudella tuntevansa semmosen ihmisen... jos tää ei oo mikään vitsi niin sanattomaks vetää

   Lainaa

  15. Tulos: -69 (237 ääntä)
   Mä oon kyllä ihan Sarin kannalla tässä, hyi saatana miten oksettaa ihmisiä !

   Lainaa

  16. JoniMaisema 15.3.2016 1:04
   Tulos: -621 (771 ääntä)
   Homot on yhtä oksettavia

   Lainaa

  17. Tulos: +352 (420 ääntä)
   Tässä keskustelussa ei kyllä ole yhtään osapuolta jonka puolelle voisi asettua. Aivoihin koskee.

   Lainaa

  18. Tulos: +164 (510 ääntä)
   Olen aina huvittunut kohdatessani ihmisiä, joiden mielestä on täydellisen ok luoda ja kasvattaa eläimiä ruoaksi ja vaatteeksi, mutta äärimmäisen tuomittavaa ja sairasta käyttää niitä seksuaaliseen mielihyvään. Täsmennettäköön, että olen sekaruokainen ja käytän nahkakenkiä yms., mutten tunne pienintäkään seksuaalista vetoa eläimiin.

   Lainaa

  19. Tulos: +133 (223 ääntä)
   Koko viestiketju täynnä sekopäitä. Ja kyllä, laitonta pitäisi olla eläimiin sekaantuminen.

   Lainaa

  20. Tulos: +177 (195 ääntä)
   Olen samaa mieltä. Siis siitä, että jo tästä ketjustakin näkee, että Kerava on todellakin pieni paikka.

   Lainaa

  21. Tulos: -9 (57 ääntä)
   Elikkä, siis mitä vittua

   Lainaa

  22. Tulos: -8 (54 ääntä)
   Hauva suree. Kuinka voikin "ei kommentteja" - kuva sopia tilanteeseen.

   Lainaa

  23. Tulos: -14 (48 ääntä)
   Tämä vei mun yöunet... kiitosta vain.

   Lainaa

  24. juttututtu 15.3.2016 1:49
   Tulos: -40 (144 ääntä)
   Eikö tuo seksi eläimen kanssa salliminen ole vähän sama kun miksi espanjassa on insesti sallittua? Sitä ei nähdä tarpeelliseksi kieltää koska oletetaan ihmisten ymmärtävän sen olevan väärin.

   Lainaa

  25. eläinrakas 15.3.2016 1:52
   Tulos: +43 (175 ääntä)
   mitä eikö täällä ollakaan asetuttu jommankumman puolelle? :o se mikä ei ole laissa kielletty niin ei ole silloin laissa kielletty vaikka olis kuinka kuvottavaa. vaikka älykkyysosamäärä hipois kengän numeroo niin ei se luulis olevan vaikeaa tajuta. pahempi se toisen hengen uhkaaminen on.

   Lainaa

  26. Lumi-Saara Gullenberg 15.3.2016 1:56
   Tulos: -267 (403 ääntä)
   Miten eläinten kanssa suhteessa elävistä voidaan keskustella noin alentavasti? Ihmisen ja eläimen välillä voi olla rakkautta ja seksiä ja se on täysin normaalia, kunhan molemmat suhteen osapuolet ovat siinä mukana omasta tahdostaan. Ei kannata säikähtää jos jotkut tykkää näyttää rakkautta erilailla, kuin itse :) Lukekaa pliis lisää tästä miten monet eläimen kanssa parisuhteessa elävät kohtaa vihaa ja väärinkäsityksiä arjessa ja työelämässä. www.vihreatnuoret.fi/kirjoitukset/seksuaalisuus/suhteessaelaimenkanssa

   Lainaa

  27. Tulos: +202 (274 ääntä)
   Lumi-Saara Gullenberg: Miten eläinten kanssa suhteessa elävistä voidaan keskustella noin alentavasti? Ihmisen ja eläimen välillä voi olla rakkautta ja seksiä ja se on täysin normaalia, kunhan molemmat suhteen osapuolet ovat siinä mukana omasta tahdostaan. Ei kannata säikähtää jos jotkut tykkää näyttää rakkautta erilailla, kuin itse Lukekaa pliis lisää tästä miten monet eläimen kanssa parisuhteessa elävät kohtaa vihaa ja väärinkäsityksiä arjessa ja työelämässä. http://www.vihreatnuoret.fi/kirjoitukset/seksuaalisuus/suhteessaelaimenkanssa
   Ole kiltti ja ole trolli. PYYDÄN.

   Lainaa

  28. Tulos: +123 (143 ääntä)
   Elealar: …voi nyt taas pyhä helvetti. Harvoin käy näin, mutta nyt meni kyllä niin pahaksi, etten pysty edes erittelemään kaikkia keskustelun ongelmia. Taidanpa tarvita drinkin.
   Tuotko mullekin? Ei oo kyllä ikinä tullut näin oksettava olo Feissarimokia lukiessa. Mitä hemmettiä täällä taas tapahtuu?

   Lainaa

  29. Tulos: -78 (136 ääntä)
   juttututtu: Eikö tuo seksi eläimen kanssa salliminen ole vähän sama kun miksi espanjassa on insesti sallittua? Sitä ei nähdä tarpeelliseksi kieltää koska oletetaan ihmisten ymmärtävän sen olevan väärin.
   Juuri tämä! Kohta varmaan tällä logiikalla insesti ja joku pedofiliakin on sitten ihan ok. Onhan kyllä nykyään näitä, jotka ajattelee pedofilian olevan ok, kunhan vaan ei toteuta mielihalujaan. Nykymaailma on niin sairas.

   Lainaa

  30. Tulos: +169 (203 ääntä)
   Ensinnäki, hyi helvetin perse, ku osaa olla iljettävää. Toisaalta ei tunnu Sarillakaan olevan kaikki vinttikoirat tallella. Naurettavaa alkaa keuhkoomaan siitä, että Juha tuntee pari ihmistä, jotka toimii moraalisesti arveluttavalla tavalla. Ja ihan sivuhuomatuksena tuosta "astumisesta". Kyllä muijan koira osaa ihan pehmoleluakin nylkyttää ja tuskin siinä mitään nartun kiimahajuja ole :D

   Lainaa

  31. Tulos: +96 (232 ääntä)
   Joo ilmeisesti ihmiset teitä järkyttää tämmönen. Itse kun oon isis videoit ja mitä vitun muuta sairasta nähny nii hieman osas asettaa perspektiiviä. Esim mitä helvettiä toi eläinlääkärin kanssa ns. Juoruaminen (kun huolenaihe selvitetty) kertoo ihmisestä. Kyllähän uroskoirat saattaa käyttäytyä omituisesti ihmisen kuukautisten hajusta ja sikäli mitä koirien nuolemiseen tulee niin mitä inhottavampi paikka (napa, taivealueet kainalot yms) niin tykkää nuolla eli jos koira on saatu panemaan kontillaa olevaa akkaa tai nuolee jonkun haisevia vehkeitä ei sitä tarvitse välttis siihen opettaa. Tottakai eläimiinsekaantuminen on vakava asia varsinkin jos eläimelle aiheuttaa kipua. Usein kuitenkin kuvitellaan että eläimiinsekaantuminen=mies nussii pikku eläimen hengiltä melkein. Me ihmisetkin ollaan eläimiä ja kuten tän suvaitsevaisuuden aikakaudella ollaan saatu nähdä meille maistuu vastakkainen sukupuoli joten aivan yhtähyvin ymmärrän että syntyy vähemmistöjä joilla eläimet on se juttu. itse tuomitsen eläinrääkkäyksen mut jos yllä mainitussa julkasussa doge on astunut ihmisen eikä toisinpäin tai lipottanu haaroja niin ei mulle tuu siitä sen kummempia fiiliksiä kun homoseksin kuvailusta vaikka kumpikaan ei oo mulle meneviä. Ei sitä tarvitse mun lähtee tuomitsemaan vaan koska mulla on oma käsitys asioista. Lisäks tuo ämmä joka välittää eläimistä mutta ei laista (aika rapeit uhkaukauksia) tuntuu olevan näitä kotipoliiseja joiden pitää saada päteä. Jos keskustelun alottaja ei olis asiallisesti tuonu juttua puheeksi ja yrittäny luoda asiallista keskustelua nii tätä paskamyrskyä ei olis syntynyt ja sen frendit painais silti eläimiä. Se että ei osata kuin kauhistella kertoo että asia on melkein tabu. Niin kauan kun ne eläimet ja omistajat tuosta tykkää ja sitä ei kukaan voi heiltä salaisuuksien verhon alta viedä tätä tapahtuu kuten insestiä ja pedofiliaa. Koittakaa kestää jos joku kertoo asiasta jos itse olette niitä jotka on lukinnut tälläisen mahdollisuuden olemassaolon sinne voldemort osastoon aivoista.

   Lainaa

  32. Myrkkymuratti 15.3.2016 4:34
   Tulos: +25 (43 ääntä)
   Mieleeni palautui 1 guy 1 horse. Kiitoksia tästä.

   Lainaa

  33. Tulos: -24 (138 ääntä)
   Hiljaiseksihan tää vetää. Nämä kaksi vakavissaan yrittää oikeuttaa tekoa sotkeentua eläimiin..

   Lainaa

  34. Tulos: +121 (169 ääntä)
   Suomi on semmonen maa, missä lainsäätäjät on huolissaan keskikaljaa väkevämmän alkoholin myynnistä päivittäistavarakaupassa, mutta missä saa laillisesti sekstailla elikoiden kanssa. Semmoinen sivistysvaltio.

   Lainaa

  35. SikaPossunen 15.3.2016 6:05
   Tulos: +283 (309 ääntä)
   Laissa on... porsaanreikä. Hihihii.

   Lainaa

  36. Tulos: +70 (150 ääntä)
   Jos puhuu lain mukaan sallitusta asiasta ja saa pahoinpitelyuhkauksia niin... Kukakohan siinä ylireagoi?

   Lainaa

  37. Tulos: +103 (109 ääntä)
   Jumalauta, ei helvetti. Piti monta kertaa rutistaa silmät epäuskoisena kiinni ja avata ne sitten väkisin uudestaan, että pääsi mokan loppuun. Kuka sitä ryyppyä olikaan hakemassa, tuokoon mulle kanssa. Tuplana.

   Lainaa

  38. Tulos: +135 (147 ääntä)
   Jaahas. Note to self; Ei ikinä Keravalle.

   Lainaa

  39. Puolikiero_savolainen 15.3.2016 7:10
   Tulos: +22 (52 ääntä)
   Sulni: Koko viestiketju täynnä sekopäitä. Ja kyllä, laitonta pitäisi olla eläimiin sekaantuminen.
   Ja kissan vitut!

   Lainaa

  40. Tulos: -220 (282 ääntä)
   Eipä tuo ole sen sairaampaa kuin homous.

   Lainaa

  41. Tulos: +145 (211 ääntä)
   happychie: Ihan sairasta…. miten joku voi oikeesti sekaantua eläimiin, ja miten joku kehtaa ylpeänä vielä huudella tuntevansa semmosen ihmisen… jos tää ei oo mikään vitsi niin sanattomaks vetää
   Samako jankutus jatkuu nyt täällä? Niin iljettävä kuin tuo asiana on, se moka lienee todellakin se, että joku lynkataan siitä, että kysyy mitä MIELTÄ muut ovat. Ja erehtyy kertomaan tietävänsä/tuntevansa muutaman joka tuota tekee. Enkä näe edes ylpeyttä tuossa että kertoo. Kertonee varmasti siksi, että haluaa tuoda ilmi että sellaisia ihmisiä todella ON olemassa.

   Lainaa

  42. Tulos: +68 (114 ääntä)
   MoniQ: Hiljaiseksihan tää vetää. Nämä kaksi vakavissaan yrittää oikeuttaa tekoa sotkeentua eläimiin..
   Missä kohdassa? Varmaan yhtä suurella sisälukutaidolla varustetut henkilöt nyt näkevät asian siten, että minäkin tuota puolustelisin?? :D Ehei... Ei vaan tainnut tuo aloittaja tajuta mihin muurahaispesään sohaisi ylipäänsä kun tuollaisesta asiasta halusi keskustelun avata. Ja valitettavasti on totta, että on lain mukaan sallittua kunhan eläin siitä ei kärsi. Ja uskon että moni nyt inhimillistää eläimet. En ne ymmärrä.

   Lainaa

  43. Seppo Saviniemi 15.3.2016 7:59
   Tulos: -24 (98 ääntä)
   Toivon etten olisi lukenut tätä. Ei jatkoon, paitsi kaikki eläimiinsekaantujat ja moisen toiminnan hyväksyjät voi kyllä pistää köyden jatkoksi.

   Lainaa

  44. Tulos: +74 (90 ääntä)
   Mitä eroa on narkkarilla ja nistillä? O.o

   Lainaa

  45. Tulos: -34 (80 ääntä)
   Pörkölt: Olen aina huvittunut kohdatessani ihmisiä, joiden mielestä on täydellisen ok luoda ja kasvattaa eläimiä ruoaksi ja vaatteeksi, mutta äärimmäisen tuomittavaa ja sairasta käyttää niitä seksuaaliseen mielihyvään. Täsmennettäköön, että olen sekaruokainen ja käytän nahkakenkiä yms., mutten tunne pienintäkään seksuaalista vetoa eläimiin.
   Sinäpä se jaksat aina huvittua samasta asiasta. Minä lakkaan toistoa kohdatessani huvittumasta. Mutta minullapa onkin kultakalaa parempi muistikapasiteetti. Sama vitsi ei naurata kerrasta toiseen. Taidat olla joku poikkeustapaus tuon ainaisen huvittumisesi kanssa.

   Lainaa

  46. Tulos: -65 (93 ääntä)
   On se hauska miten nämä yli kolmekymppiset koppurat jaksaa möyhätä ja suuttua joka asiasta. :DDD Ja se kirjoitetaan muuten "koetin soittaa", ei "koitin soittaa".

   Lainaa

  47. King Arthur 15.3.2016 8:12
   Tulos: +24 (42 ääntä)
   Helinä: Missä kohdassa? Varmaan yhtä suurella sisälukutaidolla varustetut henkilöt nyt näkevät asian siten, että minäkin tuota puolustelisin?? Ehei… Ei vaan tainnut tuo aloittaja tajuta mihin muurahaispesään sohaisi ylipäänsä kun tuollaisesta asiasta halusi keskustelun avata. Ja valitettavasti on totta, että on lain mukaan sallittua kunhan eläin siitä ei kärsi. Ja uskon että moni nyt inhimillistää eläimet. En ne ymmärrä.
   Hauska Freudilainen viestisi lopussa.

   Lainaa

  48. Tulos: -71 (173 ääntä)
   Eiköhän kuvio ole jokaiselle aika selvä. Juha on itse eläimiinsekaantuja, joka yrittää esittää ulkopuolista ja "tuntemastaan henkilöstä" kertomalla koettaa saada selville minkälainen reaktio häntä kohtaisi jos perversionsa olisi julkisesti tiedossa. Anna on Juhan vinkkaamana ketjussa paikalla se toinen eläimiinsekaantuja, joka raivoaa nähdessään miten itsensä laista henkilöä halveksitaan.

   Lainaa

  49. Tulos: +116 (156 ääntä)
   Maria: Tässä keskustelussa ei kyllä ole yhtään osapuolta jonka puolelle voisi asettua. Aivoihin koskee.
   Ei mulle ole ongelma olla Juhan puolella. Hän oli lähinnä keskustelemassa ja suhtautui aiheeseen ja saamiinsa kommentteihin todella kiihkottomasti.

   Lainaa

  50. Tulos: +94 (134 ääntä)
   Lumi-Saara Gullenberg: Miten eläinten kanssa suhteessa elävistä voidaan keskustella noin alentavasti? Ihmisen ja eläimen välillä voi olla rakkautta ja seksiä ja se on täysin normaalia, kunhan molemmat suhteen osapuolet ovat siinä mukana omasta tahdostaan. Ei kannata säikähtää jos jotkut tykkää näyttää rakkautta erilailla, kuin itse Lukekaa pliis lisää tästä miten monet eläimen kanssa parisuhteessa elävät kohtaa vihaa ja väärinkäsityksiä arjessa ja työelämässä. http://www.vihreatnuoret.fi/kirjoitukset/seksuaalisuus/suhteessaelaimenkanssa
   Trollollol, tuollaista linkkiä tai kannanottoa ei ole olemassakaan. Muistan kun kotibileissä kerran pelattiin "I have never ever"iä (kyseessä systeemi jossa kysytään onko tehnyt jotain, ja jos on, niin otetaan huikka. Hauskaa jos kello on kaksi yöllä ja on tullut otettua muutama huikka muutenkin). Porukka oli tunnustanut kaikenlaista, naku-uinnista kolmen kivaan, kun joku totesi että "I have never ever had sex with an animal". Porukka laski lasinsa pöydälle eikä edes katsonut niihin päin. Paitsi yksi, joka napakasti kulautti ja sitten totesi että "mitä? Ei sitä haitannut?" -ja siinä vaiheessa kaikki yhtäkkiä havaitsivat että oli myöhä ja aika lähteä kotiin, nyt heti, myös minä. Tyyppiä ei koskaan enää kutsuttu mihinkään. Tämä oli aika punavihreä ja epähetero porukka, eivät "suvakitkaan" katso tuollaista.

   Lainaa

  51. Tulos: +41 (47 ääntä)
   Nyt ammuttiin ohi korkealta ja kovaa. Huh! Harvinaisen huonolaatuinen ja ällöttävä keskustelu.

   Lainaa

  52. Tulos: +84 (130 ääntä)
   Minullekin pisti silmään tuo, miten kiivaasti Anna tuntui tuosta raivostuvan. Ettei hän vain sitten olisi se Juhan tuntema eläimiinsekaantuja? Mutta turhahan sitä on täällä arvuutella. Taidan keskittyä nyt vain suremaan sitä, miten tässä maailmassa on ihmisiä, joiden mielestä eläimiin sekaantuminen on suvaittavaa toimintaa. En tiedä, tulisiko sitä virallisesti kutsua eläinten kaltoinkohteluksi vai seksuaalirikokseksi, minun tekisi mieli kutsua molemmiksi. Minusta se on verrattavissa siihen, jos juuri teini-ikään päässyt lapsi alkaa kokeilla sukupuoltaan ja yrittää lähestyä aikuista opettajaansa. Opettajan tulee tuossa tilanteessa olla se järkevä ja turvallinen osapuoli. Tietysti eläimet voivat luonnossakin vaistojensa ohjaamina nylkyttää toisen lajin edustajaa, eikä mitään tapahdu, koska niin nyt vain joskus käy ja se on luonnollista. Samalla tavalla lapset voivat kokeilla asioita keskenään, koska kukaan ei ole vahtimassa. Me ihmiset olemme kuitenkin seksuaaliasioissa niin erilaisia verrattuna muihin eläimiin, samoin kuin aikuiset ovat erilaisia verrattuna lapsiin, ja tämän lisäksi meillä on käsitys moraalista. Meidän tulisi aina ymmärtää, että eläimiinsekaantuminen on terveysriski eläimelle (sekä ihmiselle), ja riski on sitä suurempi, mitä pienempi eläin on kyseessä. Me olemme järkeviä ihmisiä ja kykenemme säätelemään toimintaamme järkiperustein, ja järjen tulisi kehottaa meitä jättämään eläimet ja lapset pois omasta seksuaalisuuden toteuttamisestamme. Ihmisen ja eläimen suhde on tällaiseen toimintaan liian epätasapainoinen, samoin kuin aikuisen ja lapsenkin välinen suhde. Eläimiinsekaantumisesta ei tulisi yrittääkään tehdä yleisesti suvaittavaa, sillä se pistää ihmisiltä päät sekaisin. Sinä olet yksi ihminen ja sinä voit ajatella, ettei eläimiinsekaantumisessa ole mitään väärää, ja sen minä hyväksyn. Mutta naapurin Kaaleppi on myös vain yksi ihminen, ja hän saattaa ajatella, että jos on kerran suvaittavaa harrastaa seksiä eläimen kanssa, niin sitten ei pitäisi myöskään ahtaassa häkissä, puutteellisessa ruokavaliossa tai fyysisessä rankaisemisessa olla ongelmaa. Sinuahan se ei tietenkään häiritse, eikä tarvitsekaan häiritä, jos yhdeltä Kaalepilta menee moraalikäsitykset sekaisin. Se kuitenkin häiritsee kaikkia niitä eläimiä, jotka joutuvat tekemisiin tuon Kaalepin kanssa.

   Lainaa

  53. Tulos: -23 (51 ääntä)
   onhan huumeetkin laittomia, mut silti kaikki niitä kiskoo...

   Lainaa

  54. Tulos: +131 (143 ääntä)
   Olisin halunnut olla kuulemassa, kun Sari on pohtinut eläinlääkärin kanssa, kuinka eläinseksi käytännössä toteutetaan.

   Lainaa

  55. Tulos: +21 (33 ääntä)
   Kirsi: Siitä onkin pitkä aika kun olen lukenut jotakin tekstiä näin pahan kuvotuksen vallassa.
   Totta, miten nyt pyyhin Keravan mielestäni :/

   Lainaa

  56. Tulos: +34 (56 ääntä)
   Anne vasta sekasin tässä onkin.Taitaa olla melkonen muija kun näyttää liikkuvan aikas epämääräisissä piireissäkin ja kilahtelee todella pelottavalla tavalla.

   Lainaa

  57. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Ah, Kerava <3 Kiitos aamun kuvotuksesta.

   Lainaa

  58. Tulos: +128 (172 ääntä)
   Ems: Juuri tämä! Kohta varmaan tällä logiikalla insesti ja joku pedofiliakin on sitten ihan ok. Onhan kyllä nykyään näitä, jotka ajattelee pedofilian olevan ok, kunhan vaan ei toteuta mielihalujaan. Nykymaailma on niin sairas.
   Niin? Mitä vikaa fantasiassa on, jos se ei vahingoita ketään? Tuomitsetko myös muut fantasiat? Harvat pedofiilit on mitenkään ylpeitä haluistaan tai haluaa niitä toteuttaa. Monet tahtoisi niihin apua, mutta sellaista ei voi hakea, koska leimataan lapsenraiskaajaksi heti, vaikkei koskaan olisi edes hipaissut lasta. Insestin kauhisteluakaan en täysin ymmärrä. Jos vaikka aikuiset sisarukset haluavat elää yhdessä, _molempien omasta tahdosta_ niin mitä sitten? Mitä se muita haittaa? Kunhan eivät lisäänny keskenään.

   Lainaa

  59. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Kala: Minullekin pisti silmään tuo, miten kiivaasti Anna tuntui tuosta raivostuvan. Ettei hän vain sitten olisi se Juhan tuntema eläimiinsekaantuja?
   Onhan niitä eläimiinsekaantujia muitakin varmasti, kun vaan nuo Juhan tutut. Just saying.

   Lainaa

  60. Tulos: +100 (160 ääntä)
   En taas ymmärrä. Eläimiin sekaantuminen on rikos, mikäli siinä satutetaan eläintä. Mutta jos eläin on nuoleva koira taikka iso hevonen, ei tämän kanssa sekstailu satuta eläintä milläänlailla. Eläin ei myöskään tunne häpeää jälkikäteen tai tämä "akti" ei vaikuta sen psyykkeeseen, toisin kuin ihmisellä. Eläimen suhtautuminen "seksiin" on täysin erilaista kuin ihmiseläimen. Se, että joku asia on ällöttävää (kuten mielestäni eläimiinsekaantuminen on), ei tee siitä automaattisesti rikollista. Rään syöminenkin on ällöttävää, mutta ei sekään ole laitonta. Eläimiinhän on sekaannuttu kautta-aikojen, toisinaan siitä on tuomittu kuolemaan ja toisinaan on tajuttu todeta, että ei siitä nyt varsinaisesti kenellekään haittaa ole. Tietysti jos yrittää tunkeutua vaikkapa marsuun, niin siitä on haittaa, mutta se on jo siinä eläinsuojelulaissa todettukin. Eläintä on satutettu.

   Lainaa

  61. Tulos: -14 (68 ääntä)
   Noni: Olipas siinä taas harvinaisen ala-arvonen keskustelu…
   Harvinaisen ala-arvoisesta aiheesta. Ongelmahan on se, että eläimiinsekaantuminen on raiskaus sitä eläintä kohtaan, ja raiskaus sattuu, pelottaa ja aiheuttaa pysyviäkin vammoja. Kuin ihmiselle. Ei ole monta vuotta siitä kun poliisi tutki tapausta, jossa yhden navetan useimmat lehmät olivat joutuneet tällaisen kohteeksi. Eläinten hyväksikäyttö paljastui eläinlääkärin tullessa tekemään tarkastuksia ja huomattua, että niillä oli kaikilla limakalvot rikki. Syyllistä ei tarvinnut kovin kaukaa etsiä, vaikka isäntä kovasti esitti tietämätöntä. Navetoissa ei EU-aikana kuljeksi ulkopuolista väkeä.

   Lainaa

  62. Tulos: -4 (50 ääntä)
   King Arthur: Hauska Freudilainen viestisi lopussa.
   Ei se sitä ole todellakaan. Eläin silti on eläin, joka ei ymmärrä. Se ei saa henkisiä traumoja kuten ihminen. Sairasta että joku edes vertaa tuota insestiin tai pedofiliaan. Mutta pisteet sinulle, sinä olit se, joka todella haluaa jatkaa aiheesta vänkäämistä, vaikka itse asia ei se moka olekaan. Vaan nimenomaan tuo naurettava vänkäys. Mutta, kuten kirjoitin, arvasin että joku, ehkäpä jopa jotkut, on tarpeeksi hölmö leimatakseen minut kun takerrun siihen että näköjään täällä jatketaan sitä mokaa kun ei ymmärretä mikä se moka oli. :)

   Lainaa

  63. OIkeussubjekti 15.3.2016 10:00
   Tulos: -30 (86 ääntä)
   piipis: En taas ymmärrä. Eläimiin sekaantuminen on rikos, mikäli siinä satutetaan eläintä. Mutta jos eläin on nuoleva koira taikka iso hevonen, ei tämän kanssa sekstailu satuta eläintä milläänlailla. Eläin ei myöskään tunne häpeää jälkikäteen tai tämä “akti” ei vaikuta sen psyykkeeseen, toisin kuin ihmisellä. Eläimen suhtautuminen “seksiin” on täysin erilaista kuin ihmiseläimen. Se, että joku asia on ällöttävää (kuten mielestäni eläimiinsekaantuminen on), ei tee siitä automaattisesti rikollista. Rään syöminenkin on ällöttävää, mutta ei sekään ole laitonta. Eläimiinhän on sekaannuttu kautta-aikojen, toisinaan siitä on tuomittu kuolemaan ja toisinaan on tajuttu todeta, että ei siitä nyt varsinaisesti kenellekään haittaa ole. Tietysti jos yrittää tunkeutua vaikkapa marsuun, niin siitä on haittaa, mutta se on jo siinä eläinsuojelulaissa todettukin. Eläintä on satutettu.
   Eli olet mieluummin puolesta kuin vastaan, jättäen sivuun kaiken hygieniaan, terveyteen, zoonooseihin ym. riskeihin liittyvän? Mahtaa olla sitten kiva yrittää tehdä diagnoosia jostain lampaan maksamadosta teholle tuodulle isännälle, joka ei kerro kaikkea lääkärille. Mitä tulee eläinsuojelulakiin, se on surkea. Tällä hetkellä siinä toki mm. vaaditaan lajityypillisen elämän mahdollisuutta eläimille, kissojen ja koirien ulkoiluttamista ainoastaan kytkettynä ja omistajan valvonnassa, riittävää ravintoa jne, mutta eläin on silti juridisesti pelkkä ihmisen tekojen objekti. Muutosta on tulossa, eläimestä yritetään tehdä oikeussubjekti, mutta niin kauan kuin tuollaista "valkoinen heteromies on maailman kuningas" -ajattelutapaa on yleinen, ei naisilla, lapsilla ja eläimillä ole mitään mahdollisuuksia.

   Lainaa

  64. ällöttävä akka tuo anna! 15.3.2016 10:17
   Tulos: +1 (41 ääntä)
   Tonzo: Vahva tunne että Anna on yks näistä koirannussijoista. Oksettaa…
   Elämäm koululainen se ainakin on...

   Lainaa

  65. Tulos: +61 (89 ääntä)
   Vastenmielinen ajatushan tuo on, mutta en kyllä oikein näe miten esimerkiksi uroskoiraa vahingoittaa se, jos se astuu naista. Ainakaan fyysistä kipua ei varmaan tule, tietääkö joku psyykkisestä puolesta? Asiasta ei varmaan juuri ole tutkimuksia tehty.

   Lainaa

  66. Tulos: +61 (79 ääntä)
   Vähän epäilen, etteikö koira nuolis ihan vapaaehtosesti jotain dikkiä. :D Nuoleehan ne ties mitä muutakin. Moraalinen puoli onkin sitten aivan eri asia.

   Lainaa

  67. Tulos: -53 (75 ääntä)
   Pitäkää vuohet ja lampaat valvovien silmien alla, hyi hemmetti. Tiedättekö muuten ketkä kannattavat sitä, että tätä ei kriminalisoida? Kyllä vaan, meidän muka eläinrakkaat vihreät.

   Lainaa

  68. Tulos: -18 (56 ääntä)
   älmhult: Vastenmielinen ajatushan tuo on, mutta en kyllä oikein näe miten esimerkiksi uroskoiraa vahingoittaa se, jos se astuu naista. Ainakaan fyysistä kipua ei varmaan tule, tietääkö joku psyykkisestä puolesta? Asiasta ei varmaan juuri ole tutkimuksia tehty.
   Vähän vaan vastenmielinen? Ei vaan todella sairas.

   Lainaa

  69. Tulos: +8 (10 ääntä)
   http://areena.yle.fi/1-3025129

   Lainaa

  70. Tulos: +52 (66 ääntä)
   Vaikka oonki eläimiinsekaantumista vastaan niin ei tässä keskustelussa kyllä osannu olla oikeen kenenkään puolella. Urpoja koko sakki.

   Lainaa

  71. Tulos: +18 (64 ääntä)
   Niin surullista ja kuvottavaa kuin tuo onkin se on ikävän yleistä. Mulle tulee toisinaan kuntoutukseen koiria, jotka on laitettu eteenpäin, mutta käytöksestä havaitsee nopeasti ettei kaikki ole ihan kunnossa. Koirat oireilee, samoin isommatkin eläimet, joita on käytetty seksuaalisesti hyväksi. Kohta se on ihan oikeasti laitonta, eikä jonkun pervon tulkinnan varassa aiheutuuko eläimelle tuskaa tai kipua.

   Lainaa

  72. Tulos: -21 (35 ääntä)
   Epe: Tämä vei mun yöunet… kiitosta vain.
   rupesko kiinnostamaan? :)

   Lainaa

  73. Tulos: +77 (87 ääntä)
   iljettää: Niin surullista ja kuvottavaa kuin tuo onkin se on ikävän yleistä. Mulle tulee toisinaan kuntoutukseen koiria, jotka on laitettu eteenpäin, mutta käytöksestä havaitsee nopeasti ettei kaikki ole ihan kunnossa. Koirat oireilee, samoin isommatkin eläimet, joita on käytetty seksuaalisesti hyväksi. Kohta se on ihan oikeasti laitonta, eikä jonkun pervon tulkinnan varassa aiheutuuko eläimelle tuskaa tai kipua.
   Olen utelias, voitko sanoa miten ne oireilevat?

   Lainaa

  74. Tulos: +65 (81 ääntä)
   Pörkölt: Olen aina huvittunut kohdatessani ihmisiä, joiden mielestä on täydellisen ok luoda ja kasvattaa eläimiä ruoaksi ja vaatteeksi, mutta äärimmäisen tuomittavaa ja sairasta käyttää niitä seksuaaliseen mielihyvään. Täsmennettäköön, että olen sekaruokainen ja käytän nahkakenkiä yms., mutten tunne pienintäkään seksuaalista vetoa eläimiin.
   Tämä. Mutta toki sellaiseen kulttuuriin me ollaan kasvettu, mutta toivon mukaan osattaisiin sitä vähän kyseenalaistaakin... mokassakin joku mainitsi ettei eläin voi puolustaa itseään, niin seksi on väärin mutta tappaminen ja vankina pitäminen sitten ei? Voitaisko myöntää että tuo seksi nähdään tabuna nimenomaan ihmisnäkökulmasta eikä sen takia että ajateltaisiin eläimen parasta, sillä muuten on hieman valikoivaa tuo eläinten parhaan ajattelu.

   Lainaa

  75. Tulos: +57 (91 ääntä)
   älmhult: Ainakaan fyysistä kipua ei varmaan tule, tietääkö joku psyykkisestä puolesta?
   Ei eläimet tunne inhimillisiä tunteita. Ei häpeää, eikä ne ymmärrä että tuollaisessa olisi mitään outoa. Toimivat vain vaiston varaisesti. Monihan inhimillistää eläinten ajatukset... Kuten lopetettavaksi vietävä eläin selvästi "tietää" lähtevänsä viimeiselle matkalle ja käyttäytyy siksi eri tavalla. Ei mene niin, vaan eläin huomaa omistajan surun / huolen ja reagoi siihen.

   Lainaa

  76. Tulos: -52 (74 ääntä)
   villinä veikkauksena heitän: tässä maassa on paljon yksinäisiä puutteessa eläviä vanhojapiikoja,joilla on kissaa ja koiraa. kun tämmönen henkilö vaikka jonkun eroottisen thrillerin katsomisen jälkeen makoilee sängylläänn,ja peni tulee siihen lipomaan muniaan niin siinä tunteellissa tilassa saattaa tulla mieleen erilaisia käyttömahdollisuuksia koiran kostealle, pitkälle ja jäntevälle kielelle....;) omia muniani on koira ihan omatoimisesti liponut, kun pyyhe löysästi päällä saunan jälkeen sohvalla istuin. en siitä oikein mitään irti saanut,kun on tottunut vähän erilaiseen kosketukseen. koira on aavistuksen nopea liikkeinen sen kielensä kanssa :D eläimeen penetroituminen on sitte vähä tarkempaa, koska koiran vagina tai anus, on kamalan pieni. usassa joku teinipoika yhtyi naapurinkoiraan-koira jouduttiin lopettamaan. eli vähintään kokoluokkaa lammas, on tuohon hommaan parempi.

   Lainaa

  77. Tulos: -9 (29 ääntä)
   Oikeastaan koirien penikset on kai aika isoja ihmiseen verrattuna, joten vaginassa pitäisi isoilla koirilla tilaa riittää. Ei sillä että se mitenkään tekisi asiasta hyväksyttävää.

   Lainaa

  78. Tulos: +29 (47 ääntä)
   "on tämä niin pieni paikka että sinuna olisin peloissani" = Laiton uhkaus. Koko keskustelu ihan yhtä turha.

   Lainaa

  79. Tulos: -53 (77 ääntä)
   Mulmeli: Niin? Mitä vikaa fantasiassa on, jos se ei vahingoita ketään? Tuomitsetko myös muut fantasiat?
   Olet mitä ajattelet.

   Lainaa

  80. Tulos: -3 (47 ääntä)
   King Arthur: Annahan otti henk. koht. Melkein kuin olisi oma lehmä sängyssä. Eiku ojassa. Mutta valitettavasti tiedän että noita kilaripäitä ei tarvitse sen ihmeemmin motivoida, kunhan pääsevät riehumaan vaikka sitten eläinten seksuaalisen hyväksikäytön puolesta – aiheella ei ole niin väliä.
   Tarkoitit siis varmaan, että Annalla oli oma koira sängysssä. Tuli jo ensimmäisistä viesteistä olo, että siinä yksi niistä perversseistä. Hyi helevetti. Siis miten sairaita, kuvottavia ihmisiä löytyy. Ja ilmeisesti aika paljonkin...

   Lainaa

  81. Tulos: +63 (93 ääntä)
   Juha on tässä ainoa järkevä. Hänen ainoa "vikansa" on, että tuntee kaksi tällaista ihmistä. Hänhän yritti vaan saada mielipidekeskustelua aikasiksi asiasta, joka on laissa sallittu. Mutta sai vain paskaryöpyn niskaan ihmisiltä, jotka ensiksi raivoavat ja sitten miettivät miksi ja kenelle (tosin tässä ei tapahtunut sitäkään).

   Lainaa

  82. kommentoija 15.3.2016 11:45
   Tulos: +80 (96 ääntä)
   happychie: Ihan sairasta…. miten joku voi oikeesti sekaantua eläimiin, ja miten joku kehtaa ylpeänä vielä huudella tuntevansa semmosen ihmisen… jos tää ei oo mikään vitsi niin sanattomaks vetää
   Miksi te ihmiset keksitte tuollaisia juttuja itse, että joku olisi YLPEÄNÄ huudellut tuossa yhtään mitään. Tuon koko keskustelun ongelma on juurikin se, että ihmiset kuvittelevat ihan omassa päässään toisen jotenkin ylpeilevän, vaikka mitään viitteitä ylpeilystä ei edes ole. Asiasta ääneen puhuminen ei ole mitään ylpeilyä, vaan se on asiasta ääneen puhumista. Huoh.

   Lainaa

  83. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Tunnen minäkin narkkareita ect. Mutta kun ei ole todisteita rikoksista niin minkäs teet?

   Lainaa

  84. Tulos: +6 (30 ääntä)
   Kaikki nämä ihmiset saivat vähän oksennuksen kurkkuun. Kerava taitaa olla aika huikea paikka.

   Lainaa

  85. Tulos: +31 (71 ääntä)
   Oksettaa aina kun joku rinnastaa eläimiinsekaantumisen pedofiliaan. Lapsi on ihminen, mutta eläin on eläin. Ja tiedoksi vaan Sarille, eläin osaa kyllä puolustaa itseään tarvittaessa. Lapsi ei.

   Lainaa

  86. Tulos: +6 (30 ääntä)
   "fackin suvakki" :D:D:D:D Ehkä paras versio tähän mennessä!

   Lainaa

  87. Tulos: -21 (45 ääntä)
   Kyllä minä toisaalta ymmärrän molempia osapuolia keskustelussa, mutta niin kauan kun asiasta ei voida keskustella ilman uhkauksia tai "ällö"-huudatusta ei keskustelu etene. Esimekriksi "Rotuja ei saa sekottaa!" No erilaiset rodut eivät muutenkaan voi lisääntyä keskenään, mutta sukulaisrodut voivat. Samalla argumentilla voitaisiin ihmisiä sulkea eri rotuihin joita ei saa panna, koska valkoinen ei ikinä saa mennä sekaisin mustan kanssa - Hiffaatteko!? Täällä porukkaa ällöttää kun ihminen on eri rodun kanssa - mutta keskustelua rakentavasti ei silti synny jännä...Mutta Sari ja Seppo puolestaan leimattaisiin vähintään hulluiksi, jos Juha ihmettelisikin sitä kuinka jotkut valkoiset naivat mustien kanssa, vaikka Juhaa ei sellainen roturutsa kiinnostaisikaan. Mutta Seppo ja sari puolustaisivat valkoista rotua yhtä kiihkeästi ja kaikkia ällöttäisi kuinka joku kinukki on nusassu valkoista muijaa xDDD

   Lainaa

  88. Tulos: -18 (26 ääntä)
   Reikä se on rotallakin.

   Lainaa

  89. Tulos: -10 (22 ääntä)
   Itsekin tiedän yhden miehen joka huvikseen masturboi puudelia.

   Lainaa

  90. Tulos: +44 (78 ääntä)
   Pakko nyt kommentoida tätä keskustelua, koska useat ihmiset näyttävät vain intuitiivisesti pitävän eläimiinsekaantumista "ällöttävänä" tai "sairaana", kykenemättä perustelemaan mitä väärää siinä oikeasti on, että esim. nainen tarjoaa itseään koiralle. Jos asiaa ajattelee vain eettisestä näkökulmasta (ja jättää ne lait sikseen) ei eläin tälläisestä toiminnasta mitenkään kärsi. Eri asia olisi, jos eläin oltaisiin pakotettu esimerkiksi sitomalla se kiinni niin, ettei se pääse pakenemaan tilanteesta. Kysymys kuuluu: Miten kukaan kärsii esimerkiksi edellämainitsemastani koira&nainen -tilanteesta?

   Lainaa

  91. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Tiesittekö, että Kerava on pieni paikka?

   Lainaa

  92. Tulos: +93 (117 ääntä)
   M: Harvinaisen ala-arvoisesta aiheesta. Ongelmahan on se, että eläimiinsekaantuminen on raiskaus sitä eläintä kohtaan, ja raiskaus sattuu, pelottaa ja aiheuttaa pysyviäkin vammoja. Kuin ihmiselle. Ei ole monta vuotta siitä kun poliisi tutki tapausta, jossa yhden navetan useimmat lehmät olivat joutuneet tällaisen kohteeksi. Eläinten hyväksikäyttö paljastui eläinlääkärin tullessa tekemään tarkastuksia ja huomattua, että niillä oli kaikilla limakalvot rikki. Syyllistä ei tarvinnut kovin kaukaa etsiä, vaikka isäntä kovasti esitti tietämätöntä. Navetoissa ei EU-aikana kuljeksi ulkopuolista väkeä.
   Jos eläimiinsekaantuminen on raiskaus, niin lehmien pitäminen navetassa on vapaudenriistoa, sikala joukkomurha, siitosorien pitäminen paritusta ja broilerituotanto kansanmurha.

   Lainaa

  93. Tulos: +14 (24 ääntä)
   Tervala: Sinäpä se jaksat aina huvittua samasta asiasta. Minä lakkaan toistoa kohdatessani huvittumasta. Mutta minullapa onkin kultakalaa parempi muistikapasiteetti. Sama vitsi ei naurata kerrasta toiseen. Taidat olla joku poikkeustapaus tuon ainaisen huvittumisesi kanssa.
   Eettinen kyvyttömyys ja moraalinen mutupelleily on ylipäänsä hauskaa ilmenemismuodosta riippumatta. Kaikki maailman vitsit ovat vanhoja. Itselläni kun on nokikanaa analyyttisempi mieli, niin tällaisia tulee huomattua. Ehkä meidän pitäisi esitellä nokikanani kultakalallesi ja saada aikaan sataprosenttista eläimiinsekaantumista.

   Lainaa

  94. Tulos: +22 (30 ääntä)
   Yäk: Vähän vaan vastenmielinen? Ei vaan todella sairas.
   Missäköhän kohtaa siinä esiintyi "vähän vaan" ihan vaan kun en huomannut hänen vähättelevän sitä vastenmielisyyttä mitä itse väität kommentissasi tapahtuneen.

   Lainaa

  95. Tulos: +47 (63 ääntä)
   Vau, en kuvitellut koskaan voivani hävetä näin paljon ihmisiä jotka vastustavat eläimiin sekaantumista :0

   Lainaa

  96. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Kun feissarimokassa on kirjaimellisesti KAIKKI vialla.

   Lainaa

  97. eläintenystävä 15.3.2016 15:20
   Tulos: -58 (80 ääntä)
   minä aion panna oman narttukoirani kanssa jatkossakin. Te voitte aivan vapaasti sen vuoksi repiä hiuksenne päästä ja menettää yöunenne. Huvittava tuo porttiteoria ja rinnastus pedofiliaan, täysin eri asioita :D noh, tyhmiä kun olette, ettekä vaivaudu selvittämään faktoja... Ja muka "näkyy ulospäin kaikkien eläinten käytöksestä" -väite on soopaa. Lehmillä ainoastaan, mutta esim. koirilla ei. Ja se onkin kiva juttu.

   Lainaa

  98. Tulos: +52 (56 ääntä)
   "Laissa laillista, mutta eläinsuojelulain vastaista".. mitäettä?

   Lainaa

  99. Tulos: +3 (19 ääntä)
   White trash, white trash everywhere.

   Lainaa

  100. Tulos: +30 (42 ääntä)
   Roserica: Kyllä minä toisaalta ymmärrän molempia osapuolia keskustelussa, mutta niin kauan kun asiasta ei voida keskustella ilman uhkauksia tai “ällö”-huudatusta ei keskustelu etene. Esimekriksi “Rotuja ei saa sekottaa!” No erilaiset rodut eivät muutenkaan voi lisääntyä keskenään, mutta sukulaisrodut voivat. Samalla argumentilla voitaisiin ihmisiä sulkea eri rotuihin joita ei saa panna, koska valkoinen ei ikinä saa mennä sekaisin mustan kanssa – Hiffaatteko!? Täällä porukkaa ällöttää kun ihminen on eri rodun kanssa – mutta keskustelua rakentavasti ei silti synny jännä…Mutta Sari ja Seppo puolestaan leimattaisiin vähintään hulluiksi, jos Juha ihmettelisikin sitä kuinka jotkut valkoiset naivat mustien kanssa, vaikka Juhaa ei sellainen roturutsa kiinnostaisikaan. Mutta Seppo ja sari puolustaisivat valkoista rotua yhtä kiihkeästi ja kaikkia ällöttäisi kuinka joku kinukki on nusassu valkoista muijaa xDDD
   Ehhh. Tiedän mitä yritit, mutta logiikkas ontuu pahasti. Ihminen ja eläin on täysin eri LAJEJA (ei rotuja). Ihmiset on kaikki vaan ihmisiä ihonväristä riippumatta. Eikös useimmiten jos kaks eri eläinlajia risteytyy, niin lopputulos on hedelmätön, lisääntymiskyvytön? Eipä ole samaa ongelmaa kun kaksi "erirotuista" ihmistä saa aikaan jälkeläisen ;) Ihmis"rodut" on sekoittuneet keskenään kautta historian.

   Lainaa

  101. Aasia aasialaisille. 15.3.2016 15:58
   Tulos: -17 (47 ääntä)
   Minkätakia kanalla on munan mentävä aukko? :P

   Lainaa

  102. Tulos: -38 (58 ääntä)
   Liian vakava aihe. FM-team sais nyt miettiä ihan tosissaan. Herkemmillä on kuukausi kärsimystä mielenterveytensä kanssa tämän luettuaan.

   Lainaa

  103. Tulos: +10 (26 ääntä)
   Laissa on "porsaanreikä" :DD

   Lainaa

  104. Tulos: +30 (32 ääntä)
   keravalla taitaa liikkua liikaa samoja geenejä keskustelusta päätellen. :D

   Lainaa

  105. Puolikiero_savolainen 15.3.2016 17:44
   Tulos: +16 (66 ääntä)
   On täällä taas asiantuntijat liikenteessä, mistä teidän tietonne ovat kotoisin, kertokaapa? Onko käynyt mielessä miksi lähes koko muu Eurooppa on kieltänyt eläimiin sekaantumisen? Siksi koska se tekee eläimille pahaa. Tätä on tutkittu Ruotsissa ja Norjassa viimeksi ja johtopäätös oli, että suurimmassa osassa eläimiin sekaantumis-tapauksista eläin sai vakavia fyysisiä vammoja ja kyllä, myös ahdistusta ja kovia pelkotiloja (mistähän te "eläintenrakastajat" päättelitte ettei tällainen tee pahaa eläimen psyykeelle?). Tutkimusten mukaan eläin monesti KUOLI saamiinsa vammoihin. Lähteen saatte pyytämällä tai etsimällä. Että siinä teille vastaus mitä haittaa siitä voi olla eläimelle. Käsittämätöntä, miten tietyt ihmiset haluavat suvaita kaiken, siis ihan kaiken. T. mm. Maahanmuuton puolestapuhuja, mutta rikos ja eläinten vahingoittaminen on väärin.

   Lainaa

  106. yökyöpeli 15.3.2016 17:47
   Tulos: +7 (19 ääntä)
   Tuossa ei missään kerrottu mun mielestä, että nuo henkilöt, jotka eläimiä käyttivät hyväkseen olisivat olleet Keravalta! Vai näkikö joku sellaista.

   Lainaa

  107. Tulos: +13 (27 ääntä)
   eläintenystävä: minä aion panna oman narttukoirani kanssa jatkossakin. Te voitte aivan vapaasti sen vuoksi repiä hiuksenne päästä ja menettää yöunenne. Huvittava tuo porttiteoria ja rinnastus pedofiliaan, täysin eri asioita noh, tyhmiä kun olette, ettekä vaivaudu selvittämään faktoja…
   Kun siitä tulee laitonta, saat siitä julkisen häpeän lisäksi rangaistuksen. Tyhmä on se, joka eläimeen sekaantuu, ei se joka tunnistaa kuinka kuvottavaa se on.

   Lainaa

  108. Tulos: -6 (20 ääntä)
   Jakkara666: Pakko nyt kommentoida tätä keskustelua, koska useat ihmiset näyttävät vain intuitiivisesti pitävän eläimiinsekaantumista “ällöttävänä” tai “sairaana”, kykenemättä perustelemaan mitä väärää siinä oikeasti on, että esim. nainen tarjoaa itseään koiralle. Jos asiaa ajattelee vain eettisestä näkökulmasta (ja jättää ne lait sikseen) ei eläin tälläisestä toiminnasta mitenkään kärsi. Eri asia olisi, jos eläin oltaisiin pakotettu esimerkiksi sitomalla se kiinni niin, ettei se pääse pakenemaan tilanteesta. Kysymys kuuluu: Miten kukaan kärsii esimerkiksi edellämainitsemastani koira&nainen -tilanteesta?
   Mitä kuvottavuudella on kärsimyksen kanssa tekemistä?

   Lainaa

  109. Tulos: +33 (45 ääntä)
   Pörkölt: Jos eläimiinsekaantuminen on raiskaus, niin lehmien pitäminen navetassa on vapaudenriistoa, sikala joukkomurha, siitosorien pitäminen paritusta ja broilerituotanto kansanmurha.
   Niin. Eläimet voisi vaikka jättää ihan rauhaan, ei yhtään huonompi ajatus, mutta siitäpä nousee kaunis paskamyrsky jos sitä ehdottaa, joten pakko mennä "älkää nyt sentään raiskatko niitä" -linjalla.

   Lainaa

  110. Tulos: -9 (53 ääntä)
   Kannattaa muistaa sellainen että ei ole kuin 50 vuotta siitä kuin homoista ajateltiin ja puhuttiin samalla tavalla, monien täällä olevian vanhempien lapsuudeessa. Eläimiinsekaantuminen on tabu tällä hetkellä. 50 vuoden päästä tilanne voi olla eri. Kannattaa muistaa myös että eläimiinsekaantuminen on eräällä tapaa myös luonnollista. Vrt. Esim. Hevonen ja Aasi yhdessä = Muuli. Tai Hevonen/Aasi ja Seepra on myös mahdollinen. Muitakin eri lajien kombinaatioita on olemassa. Näin syntyy uusia eläinlajeja ja on aina syntynyt, periaatteessa tämä on evoluutiota. Toki ihmisen ja koiran risteys ei nykytiedon mukaan ole mahdollista millään. Mutta voisiko olla laji, esim jokin apinalaji, joka mahdollistaisi tällaisen risteyksen, uuden lajin synnyn? Itseäni ei muiden kuin ihmisotusten paneskelu kiinnosta mutta asioista pitäisi pystyä puhumaan myös objektiivisesti, mutta se ei onnistu koska tabu.

   Lainaa

  111. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Nyt en kyllä uskalla kommentoida mitään.

   Lainaa

  112. Tulos: +2 (20 ääntä)
   Ei ole ennään mun mielessä minkit, kun näin seiskassa maisatorpan hinkit. Niihin kun saisin iskeä hampaat, unohtaisin mä vuohet ja lampaat. Joo.

   Lainaa

  113. Tulos: -6 (16 ääntä)
   SikaPossunen: Laissa on… porsaanreikä. Hihihii.
   Ja jotkut haluavat vielä tukkia porsaanreikään.

   Lainaa

  114. Tulos: +7 (25 ääntä)
   Tosiaan aivoihin sattuu. Onko tämä lopputulos sille kun koirista puhutaan "hän" ja muista ihmisistä "se"?

   Lainaa

  115. Tulos: +1 (23 ääntä)
   joop: Kannattaa muistaa sellainen että ei ole kuin 50 vuotta siitä kuin homoista ajateltiin ja puhuttiin samalla tavalla, Kannattaa muistaa myös että eläimiinsekaantuminen on eräällä tapaa myös luonnollista. Itseäni ei muiden kuin ihmisotusten paneskelu kiinnosta mutta asioista pitäisi pystyä puhumaan myös objektiivisesti,
   Miksi noita asioita kannattaisi muistaa? Eivät ole relevantteja asioita tässä keskustelussa. Ei Seta kaikkea moraalia onnistu muuttamaan, vaikka tämän ketjun perusteella jotkut kuvittelevat että eläimiinsekaantuminen on juttu siinä missä moni muukin. Eläimet harjoittavat nekrofiliaakin. Sinun luonnollisuuspointtisi varmaan sitten pätee siihenkin? Ja lopuksi, kyllä me puhumme eläimiinsekaantumisesta ihan objektiivisesti. Se nyt vaan on kuvottavaa, eikä suhteellistamalla muuksi muutu.

   Lainaa

  116. Tulos: +2 (28 ääntä)
   tarkottaaks tää nyt, et koska tunnen yhen pedarin.. jonka kanssa assossioin kun olin 4 et olen kuvottava hirviö joka ei ansaitse elää taikka kutsua itseään ihmiseks.... koska ton Sarin perusteella olis näin... tai ku mun pari tuttuu tietää kuha hän on... et ne ansaitsis kuulan kalloon koska ne tuntee semmosen hirvityksen??

   Lainaa

  117. Tulos: +8 (14 ääntä)
   rikka: Vau, en kuvitellut koskaan voivani hävetä näin paljon ihmisiä jotka vastustavat eläimiin sekaantumista :0
   Sama! o__O

   Lainaa

  118. Seppo Saviniemi 16.3.2016 10:14
   Tulos: +17 (27 ääntä)
   joop: Kannattaa muistaa sellainen että ei ole kuin 50 vuotta siitä kuin homoista ajateltiin ja puhuttiin samalla tavalla, monien täällä olevian vanhempien lapsuudeessa. Eläimiinsekaantuminen on tabu tällä hetkellä. 50 vuoden päästä tilanne voi olla eri.
   Toivottavasti ei ole tai alkaa aika saatanan sairaaksi menemään tämä meno. Joo, elukat tekee luonnossa kaikenlaista, mutta ihminen on se joka voi olla semmoista tekemättä. En edes ymmärrä miksi näistä asioista ylipäätän pitää yhtään mitään keskustelua käydä. Kaksi aikuista täydessä ymmärryksessä olevaa IHMISTÄ voivat tehdä keskenään ihan mitä haluavat. Se että Suomessa tämä on laillista ja on porukkaa jotka oikein vastustavat eläimiinsekaantumisen kriminalisoimista kertoo vain siitä, että tässä yhteiskunnassa ei asiat ole hyvin.

   Lainaa

  119. Tulos: +8 (32 ääntä)
   En ymmärrä miksi tämä nyt on sitten se maailman kuvottavin juttu kun samaan aikaan hyväksytään nykyaikainen lihantuotanto ja sen kidutus metodit. On tietysti ongelmallista että eläin ei voi ilmaista ihmiselle jos ei halua harrastaa seksiä ja usein omistajalla on auktoriteetti eläimeen jolloin raja hämärtyy vieläkin enemmän. Mutta kaikilla ihmisillä on omat kinkkinsä, toiset eivät niitä vain itsessään hyväksy. Toiset tietysti ovat moraalisesti arvelittavampia kuin toiset ja tällaiset halut pitäisi minun mielestäni tyydyttää vaikka pehmoeläimen kanssa.

   Lainaa

  120. Tulos: -17 (27 ääntä)
   Piupau: En ymmärrä miksi tämä nyt on sitten se maailman kuvottavin juttu kun samaan aikaan hyväksytään nykyaikainen lihantuotanto ja sen kidutus metodit. On tietysti ongelmallista että eläin ei voi ilmaista ihmiselle jos ei halua harrastaa seksiä ja usein omistajalla on auktoriteetti eläimeen jolloin raja hämärtyy vieläkin enemmän. Mutta kaikilla ihmisillä on omat kinkkinsä, toiset eivät niitä vain itsessään hyväksy. Toiset tietysti ovat moraalisesti arvelittavampia kuin toiset ja tällaiset halut pitäisi minun mielestäni tyydyttää vaikka pehmoeläimen kanssa.
   Olipa todellakin piupau-henkistä tekstiä! Sinä et ymmärrä mikä eläimiinsekaantumisessa on kuvottava. Joo, jotkut toiset eivät ymmärrä miksi pedofilia, nekrofilia, insesti tai homostelu voivat jotakuta kuvottaa. Sinun ymmärtämättömyytesi on lähinnä oma ongelmasi, eikä siitä ole yleisemmin ohjenuoraksi että joku Piupau ei ymmärrä. Rajalla ei ole mitään tekemistä itseilmaisukyvyn tai auktoriteetin kanssa, eikä mikään ole hämärtymässä. Kyseessä yksinkertaisesti on kulttuurinen tabu, jonka rikkominen sulkee ihmisen väestön suuren valtaenemmistön ulkopuolelle. Ei se siitä hämärry, vaikka kuinka asiaa vatkaisit. Jos olet sitä mieltä, että eläimiinsekaantumista tulisi harrastaa mielummin pehmolelun kanssa, niin osoitat että sittenkin ymmärrät asian kuvottavuuden. Eli ota nyt sitten sinusta selvää. Varsinainen Piupau.

   Lainaa

  121. Tuleva rakennusmestarinainen 16.3.2016 14:13
   Tulos: -1 (21 ääntä)
   Ei ollu ollenkaan hauska. Ehkä feissarimokat ei oo oikee paikka tämmösille. Olihan tässä tiettyjä fb:ssä nähtyjä hiekkapillurageja, mutta kaiken kaikkiaan keskustelu oli kaikkien osapuolten suhteen todella ala-arvonen. Toisaalta tästäkin asiasta voi keskustella järkevästi, mutta se edellyttää faktoja ja asioiden perustelua, jota todennäkösesti näistä ihmisisitä kovinkaan moni ei välttämättä osaa.

   Lainaa

  122. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Aijaa? Kyllä muuten on. Miten joka kulman takaa löytyyki näitä idiootteja, jotka vertaa seksuaalista suuntautumista eläimellisyyteen ja eläimiin hohhoijaa

   Lainaa

  123. this made my day 16.3.2016 15:25
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   kiitos, ehkä paras kommentti pitkään aikaan :D

   Lainaa

  124. Tulos: +32 (38 ääntä)
   joop: Kannattaa muistaa myös että eläimiinsekaantuminen on eräällä tapaa myös luonnollista. Vrt. Esim. Hevonen ja Aasi yhdessä = Muuli. Tai Hevonen/Aasi ja Seepra on myös mahdollinen. Muitakin eri lajien kombinaatioita on olemassa. Näin syntyy uusia eläinlajeja ja on aina syntynyt, periaatteessa tämä on evoluutiota. Toki ihmisen ja koiran risteys ei nykytiedon mukaan ole mahdollista millään. Mutta voisiko olla laji, esim jokin apinalaji, joka mahdollistaisi tällaisen risteyksen, uuden lajin synnyn?
   Tuo ei ole evoluutiota. Evoluutio on sitä, kun yhden lajin lajikohtainen geeniperimä muuttuu hiljalleen lukuisten sukupolvien aikana. Ei sitä, että yhtäkkiä syntyy yksi uuden lajin edustaja, joka on saanut puolet perimästään vanhan lajin edustajalta ja puolet ulkopuolisesta lähteestä. Eläinlajin määritelmä on se, että lajin terveet, hedelmällisen ikäiset yksilöt kykenevät yhdessä saamaan lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä. Muulit ja muuliaasit eivät kykene saamaan lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä. Eivätkä hevosen ja seepran tai aasin ja seepran jälkeläiset. Teeren ja metson jälkeläinenkin on todella huono pariutumaan luonnonoloissa (vaikka uuden tiedon mukaan se ei välttämättä olekaan täydellisen steriili laji). Mieti kuitenkin, jos noinkaan läheiset lajit eivät kykene risteytymään keskenään, niin miten ihminen voisi risteytyä minkään apinan kanssa? Sellaisen apinan tulisi olla meille paljon, paljon läheisempi sukulainen kuin mitä simpanssi on, ja jos sellainen apinalaji olisi, niin siitä kyllä tiedettäisiin jo, sillä kaksi näin fiksua lajia ei mitenkään voisi elää näin pienellä planeetalla tietämättä toisistaan. Eli jos uusi ihmislaji syntyy, syntyy se oikean evoluution tai geenimanipulaation tuloksena. Ei apinoita hässimällä. Evoluutiota ei minusta tulisi sekoittaa samaan sotkuun eläimiinsekaantumisen kanssa, sillä eläimiinsekaantuminen ei millään tavalla voi johtaa eikä vaikuttaa evoluutioon. Eri lajien keskinäinen hässiminen on luonnollista joillain lajeilla, mutta kuten aikaisemmassa viestissäni sanoin, me ihmiset emme minusta ole sellainen laji, jolle sen voisi sanoa olevan luonnollista. Monet kokevat ajatuksenkin eläimen kanssa harrastetusta seksistä ällöttäväksi, minkä lisäksi useimpien moraali kieltää tekemästä niin. Eläimiinsekaantuminen on tyhmä päätös jopa niille, keillä ei ole tilastollisesti normaalia tajua ällöttävyydestä ja moraalista, sillä eläimiinsekaantumisessa on zoonoosien riski. Ankkaa nylkyttävä kissa ei tajua näitä asioita, koska se on kissa, mutta me ihmiset tajuamme, koska olemme ihmisiä. Siksi meidän tulisi käyttäytyä kuin olisimme ihmisiä, emmekä kissoja.

   Lainaa

  125. Tulos: -3 (27 ääntä)
   Oonkohan sit "fackin suvakki", kun en näe eläinten ja ihmisten välisessä seksissä kerta kaikkiaan mitään kuvottavaa, kunhan eläin on se dominoiva puolisko? Itse olen kiinnostunut vain ihmisistä, mutten näe mitään väärää siinä jos koira HALUAA yhtyä ihmiseen tai nuolla ihmistä.

   Lainaa

  126. Tulos: -1 (13 ääntä)
   Sari: olet nolo ämmä.

   Lainaa

  127. muukalainen 16.3.2016 20:43
   Tulos: -10 (16 ääntä)
   RouvaP: Ei eläimet tunne inhimillisiä tunteita. Ei häpeää, eikä ne ymmärrä että tuollaisessa olisi mitään outoa. Toimivat vain vaiston varaisesti. Monihan inhimillistää eläinten ajatukset… Kuten lopetettavaksi vietävä eläin selvästi “tietää” lähtevänsä viimeiselle matkalle ja käyttäytyy siksi eri tavalla. Ei mene niin, vaan eläin huomaa omistajan surun / huolen ja reagoi siihen.
   ja varmasti koirat tietää millon ne on kuolemassa. ne ei vaan haluu näyttää sitä omistajille. koira voi piiloutua, että omistaja ei nää sitä. se voi esittää että kaikki on hyvin, vaikka tietää ettei ole. meillä on pari koiraa kuollut, ja toinen piiloutui pihalle ku laskettiin sen verran että tarpeet tekee (koira oli 11 vuotias ja sairas, lopetus oli seuraavana päivänä) siis ei ikinä karannu tai piiloutunu muuten. toinen esitti että kaikki on hyvin vaikka sillä oli hirveet kivut mitä se ei tietenkään näyttäny. sit olikin liian myöhästä ku sen huomas.

   Lainaa

  128. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Mistä lähtien uroskoirille on pitäny opettaa miten astua naista?

   Lainaa

  129. Tulos: -11 (31 ääntä)
   Oonkin aina pohtinut, miksi kaikilla sinkkunaisilla vaikuttaa olevan lemmikkikoira... ;-)

   Lainaa

  130. Tulos: +19 (19 ääntä)
   muukalainen: ja varmasti koirat tietää millon ne on kuolemassa.
   No minäpä kirjoitinkin että koira ei tiedä koska sitä ollaan viemässä lopetettavaksi. Toki nyt eläin tietää jos on omia aikojaan kuolemassa kun on niin huonossa kunnossa. Lue hyvä ihminen mitä siinä lukee ja ajattele mitä juuri luit. :)

   Lainaa

  131. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Tervala: Sinäpä se jaksat aina huvittua samasta asiasta. Minä lakkaan toistoa kohdatessani huvittumasta. Mutta minullapa onkin kultakalaa parempi muistikapasiteetti. Sama vitsi ei naurata kerrasta toiseen. Taidat olla joku poikkeustapaus tuon ainaisen huvittumisesi kanssa.
   Kyllähän Mr. Ällölläkin oli varsin yksipuolinen repertuaari täällä aikanaan, mutta silti sen jutut jaksoi naurattaa aina yhtä paljon. Tuli ikävä sitäkin kaveria, missä meidän "namnam" -kommentit on? D:

   Lainaa

  132. Mertsi Mäki-Salmela 17.3.2016 11:11
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Kerava. Vain Kerava.

   Lainaa

  133. Tulos: -17 (25 ääntä)
   Vai tällaseks nämä feissarimokat on menny. Todella ala-arvoista ja oksettavaa. En käy täällä enää ikinä!

   Lainaa

  134. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Tervala: Miksi noita asioita kannattaisi muistaa? Eivät ole relevantteja asioita tässä keskustelussa. Ei Seta kaikkea moraalia onnistu muuttamaan, vaikka tämän ketjun perusteella jotkut kuvittelevat että eläimiinsekaantuminen on juttu siinä missä moni muukin. Eläimet harjoittavat nekrofiliaakin. Sinun luonnollisuuspointtisi varmaan sitten pätee siihenkin? Ja lopuksi, kyllä me puhumme eläimiinsekaantumisesta ihan objektiivisesti. Se nyt vaan on kuvottavaa, eikä suhteellistamalla muuksi muutu.
   Todistit juuri pointtini. Se nyt vaan on kuvottavaa tällä hetkellä, niin kuin homous oli kuvottavaa monelle 50 vuotta sitten. En väitä, enkä usko että eläinseksi nyt mitenkään yleistyy, enkä ole sen kannallakaan. Moni asia on vain liberalisoitunut ajan myötä. Eläinseksissäkään ei välttämättä ole kyse muusta kuin rakkaudesta eläimeen (subjektiivisessa mielessä), eikä sen tarkoitus liene vahingoittaa eläintä. Kyse on nimenomaan siitä että periaatteessa kaikki luonnossa tapahtuva on luonnollista. Ihminen on vaan omassa päässään kehittänyt jonkun ideologian ja moraalin, joka taas on ihmiselle luonnollista, ja tässä asiassa kannatan kyllä yleistä mielipidettä. Eräällä tapaa luonnollisuudella tarkoitin tuossa sitä että ilman risteävien lajien paneskelua olisi moni laji jäänyt syntymättä. Toki tämä ei ole varsinaista evoluutiota sen varsinaisessa merkityksessä geeniperimän mutaation kautta, mutta eräänlaista evoluutiota tämäkin on kun uusia lajeja syntyy. Toki suurin osa ei jälkeläisiä pysty tuottamaan, mutta varmasti ajan saatossa on pystynyt. Toki ihmisen paneskelu näiden eläinten kanssa ei varmasti tuota uusia lajeja. Ihmisestä itsestäänkin on ollut useita lajeja ajansaatossa ja nykyihminen ja neaderthalilainenkin ovat risteytyneet, vaikka ovat eri lajia. Monesta meistäkin löytyy vielä neanderthalin perimää. Toki tässä tapauksessa lajien erilaisuus ei ole ollut hirveän huomattava, eikä nykyään tällainen ole mahdollista. Voidaan myös kysyä onko eläinten seksuaalinen rakastaminen ja eläimiin sekaantuminen siis vain pervojen moraalittomien ihmisten tekemää vai onko kyseessä mielenterveysongelma ja näitä ihmisiä pitäisi pyrkiä auttamaan? Mutta kuka auttaisi kun kaikkien mielestä se on ällöttävää, ei kukaan lääkärillekään tuollaista voi mennä sanomaan.

   Lainaa

  135. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Eiällöä: Oonkohan sit “fackin suvakki”, kun en näe eläinten ja ihmisten välisessä seksissä kerta kaikkiaan mitään kuvottavaa, kunhan eläin on se dominoiva puolisko? Itse olen kiinnostunut vain ihmisistä, mutten näe mitään väärää siinä jos koira HALUAA yhtyä ihmiseen tai nuolla ihmistä.
   Voin avata tässä ns. suvakkien raiskauskäsitystä yleisemminkin kun tuossa ylempänä tuntuu olevan sekaannusta (no pun intended). Raiskauksen määritelmää yritetään parhaillaan muuttaa sellaiseksi että sitä ei enää määrittele väkivalta, vaan suostumuksen puute. Jos joku henkilöistä ei suostunut omasta vapaasta tahdostaan, kyseessä siis on raiskaus, vaikka suoranaista väkivaltaa ei olisikaan käytetty. Tästä punavihreästä kannasta seuraa suoraan että eläimiin tai lapsiin sekaantuminen on välttämättä aina raiskaus, koska ne tai he eivät ole oikeustoimikelpoisia eivätkä siten voi antaa suostumusta yhtään mihinkään. (Kyse on nimenomaan lapsista, joku 16-vuotias on harmaalla alueella jossa esim. ei saa äänestää mutta saa tehdä töitä ja pitää ansaitsemansa rahat; samoin samanikäinen saa harrastaa seksiä mutta opettaja tms. auktoriteetti ei hänen kanssaan saa). Loogisesti tästä epäilemättä seuraa että esim. monen henkilön avioliitot voitaisiin jossain vaiheessa sallia, ja suoraan sanoen en näe siinä moraalista ongelmaa kunhan kaikki ovat omasta tahdostaan mukana (käytännön järjestelyt epäilemättä voisivat mennä vähän mielenkiintoisiksi), mutta lapset ja eläimet tulee jättää rauhaan nyt ja aina -jos ei voi allekirjoittaa vuokrasopparia, noin yksinkertaistaen, niin ei voi suostua seksiin, ja aina pitää olla toisen osapuolen selkeä suostumus.

   Lainaa

  136. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Lallu: Olet mitä ajattelet.
   Olen siis pizza.

   Lainaa

  137. Tulos: +12 (20 ääntä)
   joop: Todistit juuri pointtini. Se nyt vaan on kuvottavaa tällä hetkellä, niin kuin homous oli kuvottavaa monelle 50 vuotta sitten. En väitä, enkä usko että eläinseksi nyt mitenkään yleistyy, enkä ole sen kannallakaan. Moni asia on vain liberalisoitunut ajan myötä. Eläinseksissäkään ei välttämättä ole kyse muusta kuin rakkaudesta eläimeen (subjektiivisessa mielessä), eikä sen tarkoitus liene vahingoittaa eläintä. Kyse on nimenomaan siitä että periaatteessa kaikki luonnossa tapahtuva on luonnollista. Ihminen on vaan omassa päässään kehittänyt jonkun ideologian ja moraalin, joka taas on ihmiselle luonnollista, ja tässä asiassa kannatan kyllä yleistä mielipidettä. Eräällä tapaa luonnollisuudella tarkoitin tuossa sitä että ilman risteävien lajien paneskelua olisi moni laji jäänyt syntymättä. Toki tämä ei ole varsinaista evoluutiota sen varsinaisessa merkityksessä geeniperimän mutaation kautta, mutta eräänlaista evoluutiota tämäkin on kun uusia lajeja syntyy. Toki suurin osa ei jälkeläisiä pysty tuottamaan, mutta varmasti ajan saatossa on pystynyt. Toki ihmisen paneskelu näiden eläinten kanssa ei varmasti tuota uusia lajeja. Ihmisestä itsestäänkin on ollut useita lajeja ajansaatossa ja nykyihminen ja neaderthalilainenkin ovat risteytyneet, vaikka ovat eri lajia. Monesta meistäkin löytyy vielä neanderthalin perimää. Toki tässä tapauksessa lajien erilaisuus ei ole ollut hirveän huomattava, eikä nykyään tällainen ole mahdollista. Voidaan myös kysyä onko eläinten seksuaalinen rakastaminen ja eläimiin sekaantuminen siis vain pervojen moraalittomien ihmisten tekemää vai onko kyseessä mielenterveysongelma ja näitä ihmisiä pitäisi pyrkiä auttamaan? Mutta kuka auttaisi kun kaikkien mielestä se on ällöttävää, ei kukaan lääkärillekään tuollaista voi mennä sanomaan.
   Jos eläintä todella rakastaa, niin silloin tulisi ymmärtää olla harrastamatta seksiä sen kanssa. Eläimeen voi sattua. Ihmiseenkin voi sattua toisen ihmisen kanssa harrastetun seksin aikana, ja eläimeen sitäkin helpommin, sillä ihminen ja eläin eivät vain sovi fysiikaltaan yhteen yhtä hyvin. Sen lisäksi eläin ei välttämättä kykene ilmaisemaan kipuaan ihmiselle yhtä selkeästi, kuin toinen ihminen voi, sillä ihmisellä ja eläimellä ei ole yhteistä kieltä. Eläimetkin ovat yksilöitä, eli vaikka yksi eläin vingahtaisikin kivusta ja yrittäisi paeta, niin toinen saattaakin vain kyhjöttää paikoillaan ja pyrkiä olemaan hiiren hiljaa, koska pelkää. Ylitulkitseva ihminen voi sitten ajatella paikoillaankyhjötyksen olevan viesti nautinnosta tai vähintään hyväksynnästä, mitä se ei ole. Eli mikäli olet oikeassa ja seksin harrastaminen eläimen kanssa on vain tapa osoittaa rakkautta, niin se on, anteeksi kielenkäyttöni, aivan Helvetin typerä tapa. Tosiasiassa uskon kyllä, että vähintäänkin jotkut näistä pölkkypäistä ovat vain himojensa orjia, joilla ei ole minkäänlaista itsekontrollia ja joiden on vain pakko päästä käsiksi elävään lihaan silloinkin, kun ei toisilta ihmisiltä onnistu saamaan oikeaa kamaa. Mutta puhutaan nyt niistä, keistä sinäkin puhuit, niistä jotka todella rakastavat eläimiä seksuaalisesti. Henkilöllä, joka sekaantuu eläimiin, täytyy olla ihmisen pääksi aivan harvinaislaatuisen tyhmä pää, jos sinne ei pälkähdä, että eläin voi vahingoittua. Yleisestiottaen minulla ei ole mitään tyhmiä ihmisiä vastaan (koska sehän vain on tosiasia, että jotkut ovat tyhmiä, eikä sille mitään voi), mutta minun hyväksyntäni loppuu siihen, mistä eläinten pahoinvointi alkaa. Tämän vuoksi olen todella iloinen siitä, jos eläimiinsekaantuminen kriminalisoidaan Suomessa jälleen. Se on kriminalisoitu monissa muissa maissa ihan oikeasta syystä. On ihmisiä, jotka eivät ymmärrä eläimiinsekaantumisen haitallisuutta, mutta toivottavasti heistä ainakin osa jättäisi nämä typeryydet tekemättä edes siksi, koska laki kieltää. Suomessahan se dekriminalisoitiin, koska zoofilian ajateltiin olevan mielenterveyden häiriö, johon tarvitaan mielenterveysapua eikä lain kouraa. Tällä tavalla ajateltuna aika monet rikokset jäisivat kuitenkin rangaistuksetta. Mielenterveyspalveluita voi saada myös kaltereiden takana, ja minusta se on kaikkein paras menettelytapa silloin, kun rikoksena on elävän olennon satuttaminen. Viimeiseen kappaleeseesi, minusta kukaan ei ole pelkkä sairas pervo. Joillakuilla on sellainenkin puoli, mutta ihminen on sisimmästään aina syvempi, jopa silloin kun pinta on tuollainen. Pedofiili ei mahda mitään sille, että pitää lapsista, eikä zoofiili sille, että pitää eläimistä. Minulla ei ole mitään näitä ihmisiä vastaan niin kauan, kun he eivät koske lapsiin ja eläimiin väärällä tavalla. Seksuaalisuutensa ohella he ovat muuten aivan tavallisia ihmisiä, jotka voivat elää aivan normaalia, rikasta elämää ja tuoda onnea lähipiirilleen. Jotkut voivat jättää seksuaaliset halunsa huomioitta ja muille on tarjolla harmittomia fantasioita sekä seksinukkeja. Onhan se kurjaa, kun "kaikki" muut voivat toteuttaa seksuaalisuuttaan sen oikean kiinnostuksenkohteensa kanssa ja itselle on tarjolla vain mielikuvitusleikkejä, mutta jokaisella on elämässään omat vaikeutensa ja aina ei saa kaikkea mitä toiset saavat. Se on elämää. Normaalia, tervettä elämää, ja se on jokaisen saavutettavissa - myös pedofiilien ja zoofiilien. Mutta jos koskaan pääsen todistamaan tilannetta, jossa joku hölkynkölkky lähestyy lasta tai eläintä saadakseen itselleen seksuaalista tyydytystä, niin minä menen aivan henkilökohtaisesti lyömään sellaiselta hemmolta hampaat kurkkuun. Tiedostan olevani 156cm/50kg lihakseton nörtinrääpäle, mutta tämä lupaus pitää siitä huolimatta, koska tulee aina puolustaa niitä, jotka eivät kykene itse puolustamaan itseään. (Ja sitä evoluutiota ei minusta edelleenkään kannattaisi pitää mukana tässä asiassa, sillä ihmisen sekaantuminen eläimiin ei johda eikä vaikuta evoluutioon.)

   Lainaa

  138. Tulos: +11 (17 ääntä)
   SIIS! Väittääkö joku että koirat ei oo kiinnostuneita ihmisen jalkovälistä? ? :D mitäs nää kaikki pureskellut alushousut sitten on??? :D

   Lainaa

  139. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Parasta tossa oli heti Sarin tokan kommentin termi "porsaanreikä laissa".

   Lainaa

  140. hupsumiessinäsiinätainainen 21.3.2016 7:41
   Tulos: +3 (19 ääntä)
   Tää on niin tätä, kun ei ole erikseen laissa kielletty niin tottahan munassa sitä pitää harjoittaa. Ja sitten kun ilmaistaan, että ilakointi elukoiden kanssa ei ole ehkä suotavaa niin kärjistetään lihatuotantoon ja päläpälä. Miksi aina pitää olla niin, että kun on yksi paha niin muutkin pahat saa tehdä sen varjolla? Annettais nyt niiden elukoiden ihan vaan olla vaikka ne ei nyt erikseen vastaan huuda.

   Lainaa

  141. Arsi Mokkonen 21.3.2016 13:02
   Tulos: -8 (8 ääntä)
   Nussisivat mieluummin kuolleita kuin eläimiä.

   Lainaa

  142. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Kala: Jos eläintä todella rakastaa, niin silloin tulisi ymmärtää olla harrastamatta seksiä sen kanssa. Eläimeen voi sattua. (snip koska se on luettavissa tuossa ylempänä) (Ja sitä evoluutiota ei minusta edelleenkään kannattaisi pitää mukana tässä asiassa, sillä ihmisen sekaantuminen eläimiin ei johda eikä vaikuta evoluutioon.)
   Nimimerkki Kala puhuu asiaa ja vieläpä selittää kantansa. Propsit.

   Lainaa

  143. Tulos: -9 (17 ääntä)
   Mielestäni on tekopyhää väittää uroskoiran kärsivän seksistä naiseen. Päinvastoin, koirahan hyppää evoluutiossa miljoonia vuosia eteenpäin. Hieno palkinto koiralle. Yhteiskunnalisesti tosin, meillä on sosiaalinen hierarkia ja se että on ihmisiä, jotka joutuvat tuossa hierarkiassa koiran alle. En odottaisi näiltä ihmisiltä sympatiaa ketään kohtaan. Itsehän olen yksi heistä.

   Lainaa

  144. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Helinä: Ei se sitä ole todellakaan. Eläin silti on eläin, joka ei ymmärrä. Se ei saa henkisiä traumoja kuten ihminen. Sairasta että joku edes vertaa tuota insestiin tai pedofiliaan. Mutta pisteet sinulle, sinä olit se, joka todella haluaa jatkaa aiheesta vänkäämistä, vaikka itse asia ei se moka olekaan. Vaan nimenomaan tuo naurettava vänkäys. Mutta, kuten kirjoitin, arvasin että joku, ehkäpä jopa jotkut, on tarpeeksi hölmö leimatakseen minut kun takerrun siihen että näköjään täällä jatketaan sitä mokaa kun ei ymmärretä mikä se moka oli.
   Eläin ei saa pysyviä traumoja? Ei mistään, ikinä koskaan? Kannattaa ehkä tarkastaa lähteet, joista olet moista kuullut tai lukenut.

   Lainaa

  145. sairaskakka! 25.3.2016 9:08
   Tulos: -13 (13 ääntä)
   Pörkölt: Olen aina huvittunut kohdatessani ihmisiä, joiden mielestä on täydellisen ok luoda ja kasvattaa eläimiä ruoaksi ja vaatteeksi, mutta äärimmäisen tuomittavaa ja sairasta käyttää niitä seksuaaliseen mielihyvään. Täsmennettäköön, että olen sekaruokainen ja käytän nahkakenkiä yms., mutten tunne pienintäkään seksuaalista vetoa eläimiin.
   SENKIN SAIRAS ELÄIMIIN SEKAANTUJA!1!!! MUNAT IRTI JA SAUNAN TAaAA!!! Toki jos olet Nainen niin voit tulla minun luokse niin ei tarvitse enää eläimiin koskea kjehkjeh ;) Terveisin elämänkoulun maisteri.

   Lainaa

  146. Tulos: +17 (31 ääntä)
   Ihmisten tekopyhyys ärsyttää. Se, että jokin asia tuomitaan vain siksi, että se on ihmiselle outoa, vierasta ja ällöttävää. Ei nähdä omaa kuvotustaan pitemmälle. Kun on niin ällöttävää, että joku saa seksuaalista nautintoa eläimestä, jota ei fyysisesti satuta, on se suurempi vääryys kuin toisen hengen uhkaus. Jopa tuollaisen ihmisen tuntemisesta ansaitsee saada ilmeisesti kuoleman tai vähintäänkin pahoinpitelyn. Ei varmaan edes sarjamurhaajien tuntijoita uhkailla samalla tavalla. Voi tätä moraalin voittoa. Minä en ole eläinseksin asiantuntija (vaikka pakko varmaan joidenkin mielestä olla, kun en puhu samaan sävyyn kuin enemmistö täällä), en tiedä miten eläin kärsii tai kärsiikö, jos se vaikka nuolee jotain eläinten herkkua ihmisen sukuelimiltä. Mutta sen tiedän, että eläimelle asioilla ei ole samoja merkityksiä kuin ihmiselle. Siksi eläin ei ole täsmälleen samassa asemassa kuin vaikka lapsi tai puolustuskyvytön vammainen tai vanhus. Koska en ole asiantuntija, en sano, että eläinseksi olisi eläimelle hyväksi, mutta ei varmaan ole myöskään ihan niin pahaksi, kuin ihmisen reaktioista voisi kuvitella. Ihan kuin se olisi oikeasti ihan hirveän kamala asia, siis muutakin kuin pelkästään ällöttävää. Ongelma on siinä, että oletetaan sen oman ällöttyneisyyden merkitsevän enemmän kuin se merkitsee. Minä en siis tiedä paljon, mutta väitän ettei näistä ylijärkyttyneistä ihmisistäkään suurin osa oikeasti tiedä. Kuten sanoin, eivät näe omaa kuvottuneisuuttaan pidemmälle. Yleensäkin minulla soi epäilyksen hälytyskellot, kun joku perustelee eettisiä kantojaan jonkin asian ällöttävyydellä. Samaa sorttia esim. "luonnollisuuden" kanssa. Monet näistä järkyttyneistä syövät parhaillaankin kulinaristisiin nautintoihin tapettua eläintä. Mutta sehän on tietysti ok, koska SE ei ole ällöttävää.

   Lainaa

  147. Tulos: -7 (19 ääntä)
   Helinä: Samako jankutus jatkuu nyt täällä? Niin iljettävä kuin tuo asiana on, se moka lienee todellakin se, että joku lynkataan siitä, että kysyy mitä MIELTÄ muut ovat. Ja erehtyy kertomaan tietävänsä/tuntevansa muutaman joka tuota tekee. Enkä näe edes ylpeyttä tuossa että kertoo. Kertonee varmasti siksi, että haluaa tuoda ilmi että sellaisia ihmisiä todella ON olemassa.
   Ja se on sairasta! Eläimiin sekaantuminen on sairasta! Hyi helvetti...ihan sama, kuin lapsiin sekaantuminen. Joo, lapsikin voi manipuloitaessa ja peloissaan olla "aktiivinen", mutta väärin ja sairasta se on silti! Lapsi taikka eläin eivät ole sellaisella tasolla tietämyksen, itsetuntemuksen, tiedotamisen tai muunkaan saralla, että näihin rymiin seksuaalisesti sekaantuminen voisi olla millään tavalla puolusteltavissa. Se ei ole oikein, ei moraalisesti, eikä millään tasolla. Se, ettei eläimiin sekaantuminen ole VIELÄ laissa väärin, ei tarkoita sitä, etteikö se olisi moraalisesti, tai yleisen oikeustajun mukaan väärin. Kuten aikoinaan oli orjuuden tai naisten alistamisen kanssa. Yhtä väärin nekin oli, vaikka olikin "laillista".

   Lainaa

  148. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Thinker: Ihmisten tekopyhyys ärsyttää. Se, että jokin asia tuomitaan vain siksi, että se on ihmiselle outoa, vierasta ja ällöttävää. Ei nähdä omaa kuvotustaan pitemmälle. Kun on niin ällöttävää, että joku saa seksuaalista nautintoa eläimestä, jota ei fyysisesti satuta, on se suurempi vääryys kuin toisen hengen uhkaus. Jopa tuollaisen ihmisen tuntemisesta ansaitsee saada ilmeisesti kuoleman tai vähintäänkin pahoinpitelyn. Ei varmaan edes sarjamurhaajien tuntijoita uhkailla samalla tavalla. Voi tätä moraalin voittoa. Minä en ole eläinseksin asiantuntija (vaikka pakko varmaan joidenkin mielestä olla, kun en puhu samaan sävyyn kuin enemmistö täällä), en tiedä miten eläin kärsii tai kärsiikö, jos se vaikka nuolee jotain eläinten herkkua ihmisen sukuelimiltä. Mutta sen tiedän, että eläimelle asioilla ei ole samoja merkityksiä kuin ihmiselle. Siksi eläin ei ole täsmälleen samassa asemassa kuin vaikka lapsi tai puolustuskyvytön vammainen tai vanhus. Koska en ole asiantuntija, en sano, että eläinseksi olisi eläimelle hyväksi, mutta ei varmaan ole myöskään ihan niin pahaksi, kuin ihmisen reaktioista voisi kuvitella. Ihan kuin se olisi oikeasti ihan hirveän kamala asia, siis muutakin kuin pelkästään ällöttävää. Ongelma on siinä, että oletetaan sen oman ällöttyneisyyden merkitsevän enemmän kuin se merkitsee. Minä en siis tiedä paljon, mutta väitän ettei näistä ylijärkyttyneistä ihmisistäkään suurin osa oikeasti tiedä. Kuten sanoin, eivät näe omaa kuvottuneisuuttaan pidemmälle. Yleensäkin minulla soi epäilyksen hälytyskellot, kun joku perustelee eettisiä kantojaan jonkin asian ällöttävyydellä. Samaa sorttia esim. “luonnollisuuden” kanssa. Monet näistä järkyttyneistä syövät parhaillaankin kulinaristisiin nautintoihin tapettua eläintä. Mutta sehän on tietysti ok, koska SE ei ole ällöttävää.
   Minä en syö mitään eläinperäistä. En mitään. Sinä varmaan syöt? Ja teet muutakin kommentistasi päätellen? Hyi...

   Lainaa

  149. Tulos: +12 (20 ääntä)
   zuzki: Minä en syö mitään eläinperäistä. En mitään. Sinä varmaan syöt? Ja teet muutakin kommentistasi päätellen? Hyi…
   Syön, mutta minä en olekaan siinä asiassa tekopyhä. Olen lihaa syövänä itse asiassa pahempi kuin eläinten kanssa sekstailijat, sillä minun nautintojeni takia eläin KUOLEE.

   Lainaa

  150. kaasukake 2.4.2016 4:40
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Helvetin Kai :D Kommentin kohdalla täys repeeminen :Dd

   Lainaa

  151. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Sannni: Trollollol, tuollaista linkkiä tai kannanottoa ei ole olemassakaan. Muistan kun kotibileissä kerran pelattiin “I have never ever”iä (kyseessä systeemi jossa kysytään onko tehnyt jotain, ja jos on, niin otetaan huikka. Hauskaa jos kello on kaksi yöllä ja on tullut otettua muutama huikka muutenkin). Porukka oli tunnustanut kaikenlaista, naku-uinnista kolmen kivaan, kun joku totesi että “I have never ever had sex with an animal”. Porukka laski lasinsa pöydälle eikä edes katsonut niihin päin. Paitsi yksi, joka napakasti kulautti ja sitten totesi että “mitä? Ei sitä haitannut?” -ja siinä vaiheessa kaikki yhtäkkiä havaitsivat että oli myöhä ja aika lähteä kotiin, nyt heti, myös minä. Tyyppiä ei koskaan enää kutsuttu mihinkään. Tämä oli aika punavihreä ja epähetero porukka, eivät “suvakitkaan” katso tuollaista.
   Olin varmaankin niissä samoissa bileissä, kun kuulostaa niin tutulta tilanteelta :D Kyseinen henkilö omaa aika omalaatuisen huumorintajun, ja tietyssä humalavaiheessa ei välittänyt millä verukkeella sai ottaa hörpyn, kunhan sen sai ottaa. Kysyittekö edes ikinä jälkeenpäin, että WTF? vai jätittekö vain kutsumatta enää mihinkään. Olettepa todella "suvaitsevaista" porukkaa!

   Lainaa

  152. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Tiimi on mokannu ihan huolella, kun tämmöstä julkastaan. Hyi olkoon

   Lainaa

  153. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Luulisi että kaikilla on ystäviä mutta kun niin ei ole.Äitini osti koiran minulle etten olisi yksin ja yksinäinen.Jo pikku lapsena Kake koirani oli paras ystäväni.Niin on vieläkin olen jo työelämässä.Nautin Kaken seurasta ja sen karheasta kielestä.Niin missä se kieli on ollut ja mitä muutakin siellä.Kun koirani itse teki aloitteen annoin sen tehdä mitä tahtoi ja se teki tosi hyvää.Koska olen toisten silmissä ruma ja en saa ystäviä näin on hyvä..Koiran ystävä

   Lainaa

  154. Pera Pölli 4.4.2020 19:18
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tiedän tuon kun ei ole ystäviä sinulla niin kuin minullakin.Kun on oma lemmikki ja mieluummin koira saan siltä puuttuvaa ystävyyttä ja ystäviä.En luulisi sinun olevan ruma silmissäni.Kukin katsoo omalla tavallaan ja näkee kauneuden eritavoin.Kauniita hetkiä Kaken kanssa.. Pera

   Lainaa

  155. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Lumi-Saara Gullenberg: Miten eläinten kanssa suhteessa elävistä voidaan keskustella noin alentavasti? Ihmisen ja eläimen välillä voi olla rakkautta ja seksiä ja se on täysin normaalia, kunhan molemmat suhteen osapuolet ovat siinä mukana omasta tahdostaan. Ei kannata säikähtää jos jotkut tykkää näyttää rakkautta [...]
   Hyi helvetti, ei todellakaan ole normaalia. Sairas ihminen olet. Hyi. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: eläimet, eläinrääkkäys, laki, rikos, laiton, viranomaiset, eläinsuojelu, sairas