Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tämä todistaa kaiken

Ajatuksen voima tieteellisessä testissä.
Tämä todistaa kaiken

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 84 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1755 (1769 ääntä)
   Aika ilkeetä puhua riisille rumia..

   Lainaa

  2. Tulos: +1101 (1105 ääntä)
   Jaa...pitäisköhän mun kokeilla tota samaa leipäpusseille...

   Lainaa

  3. Tulos: +1011 (1033 ääntä)
   Puhun aina ruuille nätisti ni ne säilyy monta viikkoa kauvemmin

   Lainaa

  4. Tulos: +236 (302 ääntä)
   Voi että kuinka ihanaa!!

   Lainaa

  5. Tulos: +460 (492 ääntä)
   Ei perkele.

   Lainaa

  6. Tulos: +716 (770 ääntä)
   Ei muuten satavarmasti ole identtisesti pesty noita purkkeja, ihan vaan siitä syystä että se on sula mahdottomuus. Aina jää johonkin joku mikrobin mentävä aukko, mitä toisessa ei ole.

   Lainaa

  7. Rationalisti 9.2.2016 1:53
   Tulos: +379 (415 ääntä)
   Nojaa, eiköhän tämän maan kansalaiset oo nyt nähty.. suokaa anteeksi, muutan syvälle metsään.

   Lainaa

  8. Tulos: +593 (631 ääntä)
   ei taida jennillä olla kaikki riisit purkissa..

   Lainaa

  9. Tulos: +769 (775 ääntä)
   Voin kuvitella, miten siellä päivittäin käy joku torumassa sitä toista purkkia: "Paha riisi, paha!"

   Lainaa

  10. Tulos: +1018 (1032 ääntä)
   Siis tämähän on ymmärretty täysin päinvastaisesti. Homehan on elävä eliö, eli homepurkkiin on saatu elämää aikaiseksi haukkumalla ja puhumalla rumasti, kun taas nätisti puhumalla ei oo saatu mitään aikaiseksi.

   Lainaa

  11. mortal1ty 9.2.2016 2:32
   Tulos: +241 (247 ääntä)
   annan maidolle omaa rauhaa jääkaapin ovessa niin säilyy kahvikelpoisena parikin kuukautta.

   Lainaa

  12. mortal1ty 9.2.2016 2:34
   Tulos: -37 (223 ääntä)
   joop: Siis tämähän on ymmärretty täysin päinvastaisesti. Homehan on elävä eliö, eli homepurkkiin on saatu elämää aikaiseksi haukkumalla ja puhumalla rumasti, kun taas nätisti puhumalla ei oo saatu mitään aikaiseksi.
   näkemys tuokin, mitähän Kela sanoisi jos veisin homeista ruokaa sinne ja sanoisin että "tässä on mun elättini, saanko tukiini korotuksen?"...

   Lainaa

  13. Tulos: +19 (79 ääntä)
   ...taikauskoa. Uskokoon mitä tahtoo.

   Lainaa

  14. Tulos: +80 (262 ääntä)
   Minusta tää oli aika hellyyttävä.

   Lainaa

  15. aivo katkos 9.2.2016 6:50
   Tulos: +208 (346 ääntä)
   Axu: Minusta tää oli aika hellyyttävä.
   Mun mielestä aika säälittävä.

   Lainaa

  16. Tulos: +160 (172 ääntä)
   Onko tämä sitä pseudotiedettä?

   Lainaa

  17. Asennevamma 9.2.2016 7:58
   Tulos: +388 (404 ääntä)
   Toisaalta hyvä että kävi juuri noin, ehkä kyseessä olevat pojat osaavat jatkossa ajatella muut ihmiset riisipurkkeina, joille pitää puhua nätisti jotteivät ne homehdu. Siitä en sano mitään miksi noin mahdollisesti kävi, mutta kiitän siitä, että lapsille opetetaan noin konkreettisesti miten pahaa jälkeä sanoilla voi saada aikaan.

   Lainaa

  18. jukkapalmu 9.2.2016 8:14
   Tulos: +271 (277 ääntä)
   Mitä jos Aurajuustolle puhuu hempeitä?

   Lainaa

  19. Tulos: +110 (140 ääntä)
   Täähän tehtiin jo Myytinmurtajissa. Kasvit lootaan ja toiselle puhuttiin nätistä ja toista haukuttiin. Kasvit kasvoivat paremmin kun niille puhui nätisti. Toinen koe liittyi jotenkin musiikkiin, toiselle soitettiin death metallia ja toiselle jotain klassista(?). En muista tulosta.

   Lainaa

  20. Tulos: +143 (161 ääntä)
   Martha: Täähän tehtiin jo Myytinmurtajissa. Kasvit lootaan ja toiselle puhuttiin nätistä ja toista haukuttiin. Kasvit kasvoivat paremmin kun niille puhui nätisti. Toinen koe liittyi jotenkin musiikkiin, toiselle soitettiin death metallia ja toiselle jotain klassista(?). En muista tulosta.
   Juu mutta siinä oli kyse kasvista, tässä taas riisi ei lähtenyt kasvamaan kummassakaan purkissa, sen sijaan home lähti kasvamaan oikein hyvin mutta tavallaan väärässä purkissa :D

   Lainaa

  21. mortal1ty 9.2.2016 8:56
   Tulos: +156 (164 ääntä)
   jukkapalmu: Mitä jos Aurajuustolle puhuu hempeitä?
   nyt ollaan Jännän äärellä

   Lainaa

  22. Tulos: +137 (145 ääntä)
   LJ: Voin kuvitella, miten siellä päivittäin käy joku torumassa sitä toista purkkia: “Paha riisi, paha!”
   Ja mietipä kun menet kaverin luo kahville ja tämä kahvinkeiton lomassa juttelee riisipurkeille..

   Lainaa

  23. Tulos: +156 (158 ääntä)
   Martha: Täähän tehtiin jo Myytinmurtajissa. Kasvit lootaan ja toiselle puhuttiin nätistä ja toista haukuttiin. Kasvit kasvoivat paremmin kun niille puhui nätisti. Toinen koe liittyi jotenkin musiikkiin, toiselle soitettiin death metallia ja toiselle jotain klassista(?). En muista tulosta.
   Ottamatta nyt muuten kantaa tähän kokeeseen, elävä kasvi on vähän toinen juttu kuin esikeitetty riisinjyvä. Toisekseen muistelen lukeneeni vastaavasta kokeesta elävillä kasveilla ja siinä paremmin kasvaneet oli kuin olikin niitä, joille oli juteltu, mutta se johtui todennäköisimmin siitä, että siksi ne olivat saaneet enemmän hiilidioksidia.

   Lainaa

  24. Tulos: +114 (114 ääntä)
   Martha: Täähän tehtiin jo Myytinmurtajissa. Kasvit lootaan ja toiselle puhuttiin nätistä ja toista haukuttiin. Kasvit kasvoivat paremmin kun niille puhui nätisti. Toinen koe liittyi jotenkin musiikkiin, toiselle soitettiin death metallia ja toiselle jotain klassista(?). En muista tulosta.
   http://www.discovery.com/tv-shows/mythbusters/mythbusters-database/talking-to-plants/ Ne, joille ylipäätään puhuttiin, kasvoivat paremmin kuin hiljainen kontrolliryhmä, ei väliä puheen sisällöllä.

   Lainaa

  25. Tulos: +42 (70 ääntä)
   Jeesus mitä idiootteja,eipä sinne toiseen purkkiin tarvi livahtaa kuin pieni mikrobi(mitä ei todellakaan paljaalla silmällä näe )niin alkaahan se tuottaa hometta.

   Lainaa

  26. Tulos: +65 (73 ääntä)
   E: Onko tämä sitä pseudotiedettä?
   Oli ja ei. Koetta ei takuulla oltu kontrolloitu kunnolla, purkkien desinfiointi ei ollut samalla tasolla yms. Toisaalta, se oli koe. Koe, joka pitäisi toistaa valvotuissa olosuhteissa useita kertoja kontrolloiduin järjestelyin. Jos sama ilmiö toistuisi todella, sen jälkeen voisi alkaa miettiä syitä.

   Lainaa

  27. Tulos: -17 (33 ääntä)
   http://www.discovery.com/tv-shows/mythbusters/mythbusters-database/talking-to-plants/ Myytinmurtajia en pidä kovin tieteellisenä lähteenä, ja tulos on eri kuin tässä mokassa. Erittäin mielenkiintoista kyllä.

   Lainaa

  28. Tulos: +61 (63 ääntä)
   Turo: http://www.discovery.com/tv-shows/mythbusters/mythbusters-database/talking-to-plants/ Myytinmurtajia en pidä kovin tieteellisenä lähteenä, ja tulos on eri kuin tässä mokassa. Erittäin mielenkiintoista kyllä.
   http://skeptics.stackexchange.com/questions/875/does-music-affect-the-growth-of-plants Vielä lisää asiaa siitä. "The plants in the greenhouse with the recording of classical music grew better, while the plants in the greenhouse with the recording of intense death metal grew best of all." \,,/

   Lainaa

  29. Tulos: +107 (113 ääntä)
   Hehe, tän kuvan kommenteissa oli ehdotus että ottaisivat sen projektiksi johonki kouluun tai eskariin! Miettikää mikä poru siitä sit syntyiski ku osan muksujen sydänpurkeissa kasvais hometta. "Ootte puhunu niille riiseille väärin, siks se on ny homeessa"

   Lainaa

  30. Tulos: +41 (49 ääntä)
   Tuo homeinen riisipurkki näyttää ainakin kosteammalta. Luulisin että se on ainakin vaikuttanut homeen kasvuun.

   Lainaa

  31. Hairysteed 9.2.2016 10:18
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Toimii siis näemmä parempana kasvualustana

   Lainaa

  32. Ajatelkaa ees homeita 9.2.2016 10:34
   Tulos: +180 (188 ääntä)
   Ai onnistunut koe? Tätäkö tulosta odotettiinkin? Miltähän homeesta tuntuisi, jos se ymmärtäisi, että sitä pidetään ilkeyden ja rumuuden aineellistumana :/ Sehän on viaton sieni, ei sen kummempi kuin kauniit kanttarellit. Ei se sen vika ole, että se meidän näkökulmastamme pilaa ruokamme ja talomme. Se vain yrittää elää kuten parhaiten taitaa.

   Lainaa

  33. yli opisto hörho 9.2.2016 10:49
   Tulos: +59 (67 ääntä)
   Tämä moka on parempi jos siihen olisi ottanut kommentit mukaan. Uskomatonta mitä kaikkea aikuiset ihmiset uskovat todeksi.

   Lainaa

  34. Ilonpilaaja 9.2.2016 10:51
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Siinä samassa, kun niille on huudettu, mesottu ja toruttu on tullut syljettyä sinne purkkiin. Ne omat mikrobit siellä nyt kasvaa.

   Lainaa

  35. Tiedenainen 9.2.2016 10:52
   Tulos: +90 (92 ääntä)
   Eikös tähän kokeeseen pitäisi vielä lisätä ainakin purkki jolle ei puhuta yhtään mitään ja purkki jolle luetaan vaikka uutisia? Ja pari muutakin kaveria puhumaan kotonaan riisipurkeille (miehiä, naisia, eri ikäisiä yms myms)? Ja tietysti puhtaat kaupasta ostetut purkit eikä mitään vanhoja hillopurkkeja, joita on kotioloissa vaikea täysin identtisen steriiliksi saada. Sitten alkais olla jo yritystä :)

   Lainaa

  36. Tulos: +60 (60 ääntä)
   joop: Siis tämähän on ymmärretty täysin päinvastaisesti. Homehan on elävä eliö, eli homepurkkiin on saatu elämää aikaiseksi haukkumalla ja puhumalla rumasti, kun taas nätisti puhumalla ei oo saatu mitään aikaiseksi.
   Ei laiho lannoittamatta kasva, ja mikäs sen parempi lannoite kuin paska, vaikka puhutussa muodossa?

   Lainaa

  37. Tulos: -49 (69 ääntä)
   Riisipurkkien desinfionnista en tiedä, mutta se nyt on kai ihan maalaisjärjelläkin selvää, että kaikki elolliseen luontoon liittyvä 'pitää' siitä että sille ollaan ystävällisiä. Vaikuttaahan se eläimiin ja kasveihinkin, miksei orgaaniseen ruokaan?

   Lainaa

  38. Tulos: -53 (87 ääntä)
   Luin joskus Kiinalaisesta tutkijasta joka teki tälläsen testin puhumalle kahteen eri vesiastiaan, toiseen positiivisia asioita ja toiseen negatiivisia. Testin jälkeen hän jäädytti vedet ja tutki syntyneitä jääkiteitä. Positiivisille lauseille altistuneen veden jääkiteet olivat kaikki symmetrisiä ja kauniita kun taas negatiivisille lauseille altistuneen veden jääkiteet olivat epämuodostuneita ja rumia. Kyllä mä uskon että negatiivisella ja positiivisella puheella ja ympäristöllä vaikutetaan suuresti ihmisen hyvinvointiin, onhan ihmisen kehosta jopa 70% vettä.

   Lainaa

  39. mörökölli minut vieköön 9.2.2016 12:46
   Tulos: +17 (35 ääntä)
   Toistakaa nyt edes 10 kertaa. Jos tulee sama tulos edes 8 kertaa, niin uskon heti että nätisti puhuminen tehostaa homeen kasvua.

   Lainaa

  40. Tulos: -56 (94 ääntä)
   Nojaa, ajatus on energiaa.. Kvanttitiede selittää sen. Ihmisen ajatus ja puhe oikeastaan luo ihmisen todellisuuden. Solubiologit on tutkinu, miten ihmisen ajatus ohjaa soluja, eli ihminen voi luoda sairauksen itselleen negatiivisilla ajatuksilla.. Tutkikaa Albert Einsteinin suhteellisuusteoriaa! Tutkimuksia on, jossa kukat kuolivat kun niille soitettiin metallia ja rappiä ja kasvoivat paremmin, kun soitettiin classista. Sama rottakokeissa rotat tulivat aggressiivisiksi ja alkoivat syödä toisiaan kun soitettiin metallimusiikkia ja räppiä.. Tästä oli johtopäätös, että voivatko nämä musiikit olla osasyynä ihmisten mielenterveysongelmiin.. Ja nämä kaikki tutkimukset löytyvät netistä, eli eivät ole mitään huuhaajuttuja, vaan tulevaisuuden tiedettä. Kannattaisi oikeasti perehtyä siihen tieteeseen, mitä on oikeasti tutkittu, eikä olla vaan "tämä ei voi olla totta, koska en usko siihen".... Mutta aina on ollut että junttikansa uskoo maapallon olevan litteä ja edistyksellisimmät ovat kehityksessä kaukana edellä ja heitä pilkataan, mutta kun menee 50 vuotta niin kaikki väittävät olleensa aina tätä uutta mieltä.. Kehitys kehittyy..

   Lainaa

  41. Tulos: +12 (26 ääntä)
   Ei hele mitä hörhöjä.

   Lainaa

  42. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Tässä on sitä tieteen tekemisen makua puhtaimmillaan :)

   Lainaa

  43. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Adeleine: Luin joskus Kiinalaisesta tutkijasta joka teki tälläsen testin puhumalle kahteen eri vesiastiaan, toiseen positiivisia asioita ja toiseen negatiivisia. Testin jälkeen hän jäädytti vedet ja tutki syntyneitä jääkiteitä. Positiivisille lauseille altistuneen veden jääkiteet olivat kaikki symmetrisiä ja kauniita kun taas negatiivisille lauseille altistuneen veden jääkiteet olivat epämuodostuneita ja rumia. Kyllä mä uskon että negatiivisella ja positiivisella puheella ja ympäristöllä vaikutetaan suuresti ihmisen hyvinvointiin, onhan ihmisen kehosta jopa 70% vettä.
   Masaru Emoto on japanilainen. Ja joo, tämäkin riisikoe taitaa olla samasta päästä lähtöisin. Tottakai negatiivisella ja positiivisella on ihmisen hyvinvointiin vaikutus (wat), ei siinä tarvitse olla vedellä mitään tekemistä. Sen sijaan kuten jo ylempänäkin sanottiin, esikeitetty riisi ja elolliset asiat, kuten ihmiset ja kasvit, eivät tässä ihan ole yksi yhteen verrannollisia.

   Lainaa

  44. Tulos: +36 (38 ääntä)
   DeLeon: Riisipurkkien desinfionnista en tiedä, mutta se nyt on kai ihan maalaisjärjelläkin selvää, että kaikki elolliseen luontoon liittyvä ‘pitää’ siitä että sille ollaan ystävällisiä. Vaikuttaahan se eläimiin ja kasveihinkin, miksei orgaaniseen ruokaan?
   Maalaisjärki vaan ei nyt välttämättä ole se paras työkalu ymmärtää todellisuuden toimintaa. Minkäköhänlainen kehityshistoriallinen merkitys "ihmisten ystävällisyydellä" olisi ollut riisin jyville (ei edes itse ruoholle vaan sen siemenille), joka olisi aiheuttanut tällaisen piirteen periytymisen luonnonvalinnassa? Toisaalta nämä Mythbustersien testi ja ylipäänsäkin äänimaailman kokeet kasvien kanssa liittynevät enemmänkin ääneen itseensä kuin ihmisten äänessä havainnoimiin sisältöihin. Eiväthän kasvit "kuule" asioita samanlaisella koneistolla kuin ihmiset, eikä niillä ole aivoja niitä käsittelemään. Kasveilla kuitenkin on tietynlaisia kommunikaatiomekanismeja, ja näiden stimuloiminen (vahingossa tai tarkoituksella; kasvit eivät luonnostaan tuota musiikkia, joten ne reagoinevat lähinnä tiettyyn osaan musiikkina havaittavan ääniaallon värähtelystä) luonnollisestikin vaikuttaa kasvin toimintaan.

   Lainaa

  45. Tulos: +39 (51 ääntä)
   Jos nuo "pojat" ovat tässä lapsia niin aivan mahtava tapa opettaa, miten pahaa ilkeät sanat saavat aikaan. Tämähän voisi ehkäistä koulukiusaamista :) Tosin jotenkin uskon tuon homehtumisen sattumaksi, mutta hyvä sattuma :)

   Lainaa

  46. Sanos viä kerran 9.2.2016 15:54
   Tulos: -30 (46 ääntä)
   koira: Ei muuten satavarmasti ole identtisesti pesty noita purkkeja, ihan vaan siitä syystä että se on sula mahdottomuus. Aina jää johonkin joku mikrobin mentävä aukko, mitä toisessa ei ole.
   Aina jää aukko mitä ei toisessa ole? Eli jos ei ole toista jossa se aukko jo on niin silloin jää aukko aina mut jos on toinen niin silloin vain toiseen jää aina aukko? Nyt vähän logiikka ontuu tässä.

   Lainaa

  47. Tulos: +49 (73 ääntä)
   Kiti: Jos nuo “pojat” ovat tässä lapsia niin aivan mahtava tapa opettaa, miten pahaa ilkeät sanat saavat aikaan. Tämähän voisi ehkäistä koulukiusaamista Tosin jotenkin uskon tuon homehtumisen sattumaksi, mutta hyvä sattuma
   Ei todellakaan ole hyvä tapa opettaa lapsia. Lasten aivopeseminen pseudotieteellisellä huuhaalla ei ole koskaan hyvästä, vaikka siinä olisi taustalla kuinka hyvä tarkoitus. Lapsille voi opettaa moraalia ja empatiaa ihan ilman hörhöilyäkin.

   Lainaa

  48. Tulos: +39 (49 ääntä)
   Sanos viä kerran: Aina jää aukko mitä ei toisessa ole? Eli jos ei ole toista jossa se aukko jo on niin silloin jää aukko aina mut jos on toinen niin silloin vain toiseen jää aina aukko? Nyt vähän logiikka ontuu tässä.
   Mitä helvettiä itse oikein selität ?

   Lainaa

  49. ei saat*** 9.2.2016 18:36
   Tulos: +25 (33 ääntä)
   jooo-o: Nojaa, ajatus on energiaa.. Kvanttitiede selittää sen. Ihmisen ajatus ja puhe oikeastaan luo ihmisen todellisuuden. Solubiologit on tutkinu, miten ihmisen ajatus ohjaa soluja, eli ihminen voi luoda sairauksen itselleen negatiivisilla ajatuksilla.. Tutkikaa Albert Einsteinin suhteellisuusteoriaa! Tutkimuksia on, jossa kukat kuolivat kun niille soitettiin metallia ja rappiä ja kasvoivat paremmin, kun soitettiin classista. Sama rottakokeissa rotat tulivat aggressiivisiksi ja alkoivat syödä toisiaan kun soitettiin metallimusiikkia ja räppiä.. Tästä oli johtopäätös, että voivatko nämä musiikit olla osasyynä ihmisten mielenterveysongelmiin.. Ja nämä kaikki tutkimukset löytyvät netistä, eli eivät ole mitään huuhaajuttuja, vaan tulevaisuuden tiedettä. Kannattaisi oikeasti perehtyä siihen tieteeseen, mitä on oikeasti tutkittu, eikä olla vaan “tämä ei voi olla totta, koska en usko siihen”…. Mutta aina on ollut että junttikansa uskoo maapallon olevan litteä ja edistyksellisimmät ovat kehityksessä kaukana edellä ja heitä pilkataan, mutta kun menee 50 vuotta niin kaikki väittävät olleensa aina tätä uutta mieltä.. Kehitys kehittyy..
   Hohhoijaa. Ilmeisesti "maalaisjärkeä" käytetty taas tutkimuksien tulkintaa ja se kehitys pysähtyny tällä kertaa.

   Lainaa

  50. Piilevä kyky 9.2.2016 19:11
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Turo: http://www.discovery.com/tv-shows/mythbusters/mythbusters-database/talking-to-plants/ Myytinmurtajia en pidä kovin tieteellisenä lähteenä, ja tulos on eri kuin tässä mokassa. Erittäin mielenkiintoista kyllä.
   Jos on katsonut ko. episodin tai sarjaa yleensä, niin he kyllä tuovat esiin että pitivät tätä ja muita vastaavia myyttejä todellakin täysin huuhaana ja että heidän kokeensa lopputulos on täysin sattumanvarainen. Ihan kuten tuo riisipurkkikoekin.

   Lainaa

  51. siipiveikko 9.2.2016 21:16
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Oils koan Jenni tehnyt fb päivitystä, jos home olisikin kasvanut ah niin ihanaan sydänpurnukkaan hänen ennakko-olettamuksensa vastaisesti?

   Lainaa

  52. Ajatelkaa ees homeita 9.2.2016 21:21
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   DeLeon: Riisipurkkien desinfionnista en tiedä, mutta se nyt on kai ihan maalaisjärjelläkin selvää, että kaikki elolliseen luontoon liittyvä ‘pitää’ siitä että sille ollaan ystävällisiä. Vaikuttaahan se eläimiin ja kasveihinkin, miksei orgaaniseen ruokaan?
   Miksi sitten elollinen elävä home lähti kasvamaan ilkeiden puheiden purkissa? Elävämpi se kasvava home on kuin keitetty riisi.

   Lainaa

  53. Tulos: +58 (58 ääntä)
   Tästä kannattaa muistuttaa aviomiestä joka kehtaa valittaa ettei vaimo ole yhtä hyvin säilynyt kuin esim. naapurin rouva. Voipi muistella mihin sävyyn on kellekin puhetta tuottanut.

   Lainaa

  54. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Eikö kukaan muu nähnyt koiraa homeessa?

   Lainaa

  55. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Feissarimokien kommentit on nykyään huvittavampia ja viihdyttävämpiä kuin itse mokat! :)

   Lainaa

  56. Tulos: -8 (28 ääntä)
   Mun mielestä tämä oli melko surullinen; mielenterveysongelmat ei ole ikinä hauskoja.

   Lainaa

  57. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Ei muuta kun hometaloja halailemaan ja hellimään.

   Lainaa

  58. Tulos: -14 (36 ääntä)
   Mun mielestä tää on ehdottomasti helmi eikä moka! :D Tässä on tärkee opetus taustalla, ehkä muutaman kommentoijankin kannattais ottaa siitä opikseen ;)

   Lainaa

  59. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Ruuuuusa: Jaa…pitäisköhän mun kokeilla tota samaa leipäpusseille…
   Ite juttelen monesti leipäpusseille. Tosin kaupassa siitä saa aika pitkiä katseita osakseen...

   Lainaa

  60. Tulos: -8 (22 ääntä)
   Huh, ei pidä miehen kanssa hempeillä iltasin kotona, tai on kohta koko kämppä homeessa!

   Lainaa

  61. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Rationalisti: Nojaa, eiköhän tämän maan kansalaiset oo nyt nähty.. suokaa anteeksi, muutan syvälle metsään.
   Passaako seura? Kommenttisi kiteytti ajatukseni täydellisesti!

   Lainaa

  62. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Ajatelkaa ees homeita: Ai onnistunut koe? Tätäkö tulosta odotettiinkin? Miltähän homeesta tuntuisi, jos se ymmärtäisi, että sitä pidetään ilkeyden ja rumuuden aineellistumana Sehän on viaton sieni, ei sen kummempi kuin kauniit kanttarellit. Ei se sen vika ole, että se meidän näkökulmastamme pilaa ruokamme ja talomme. Se vain yrittää elää kuten parhaiten taitaa.
   No niin, nyt se sitten tapahtui. Mun käy hometta sääliksi.

   Lainaa

  63. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Mitähän kaikkea hyvää tapahtuisi jos vielä siunaisi riisit kaiken muun hyvän lisäksi...

   Lainaa

  64. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Vaatisi kyllä suuremman otannan tämä tutkimus, jotta vois tehä luotettavampia haivaintoja.

   Lainaa

  65. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Oon käyttäny samaa tekniikkaa. En koskaan pyyhi persettäni, käy suihkussa tai siivoa kämppää, sillä riittää että puhun persaukolleni, suihkulle ja lattialle kauniita.

   Lainaa

  66. Höntsäntöntsä 11.2.2016 7:22
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   jukkapalmu: Mitä jos Aurajuustolle puhuu hempeitä?
   Se parantuu homevaivastaan ja turkulaistaustakin vaivaa sitä hieman vähemmän.

   Lainaa

  67. riisi housuissa 11.2.2016 14:19
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   elävillä kasveilla ehkä toimii, esim muutoksia tuleee kun soittaa eri musiikkia, metallista eivät diggaa. mm myytinmurtajat testanneet mutta tuskin riisinjybät reagoi

   Lainaa

  68. Tulos: -15 (15 ääntä)
   ei saat***: Hohhoijaa. Ilmeisesti “maalaisjärkeä” käytetty taas tutkimuksien tulkintaa ja se kehitys pysähtyny tällä kertaa.
   Ota asioista selvää! Lue tutkimuksia, niitä löytyy pilvin pimein! Ei muuta :D

   Lainaa

  69. lukuvinkkejä 11.2.2016 16:05
   Tulos: -14 (14 ääntä)
   Lukekaa vaikka näitä: http://files.meetup.com/18129492/PSYCH_K%20Book.pdf http://thehealingcodeinfo.com/EXCERPT-1.pdf

   Lainaa

  70. Tulos: -31 (37 ääntä)
   vittu että suomalaiset on juntti vammasta kansaa.. kokeilkaa älkääkä vitun palikat pätekö, ennenkuin kokeilette itse. testissä on kysymys miten mieli luo todellisuuden ja miten mieli todellisuuteen vaikuttaa.. niinkuin kommenteista näkee, suomi on myrkytetty ja pahasti. homehduttakaa toisenne vitun imbesillit.

   Lainaa

  71. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Masaru Emoto ei nyt ehkä kuitenkaan ole se kaikista luotettavin "tieteellinen lähde". http://will-flourish.blogspot.fi/2008/11/i-believe-many-of-you-have-heard-about.html Ja kappas vain, hänkin leikki riisillä: http://www.csicop.org/specialarticles/show/a_grain_of_truth_recreating_dr._emotos_rice_experiment/

   Lainaa

  72. Tulos: +5 (5 ääntä)
   never go full retard

   Lainaa

  73. Tulos: +8 (12 ääntä)
   ei saakeli: vittu että suomalaiset on juntti vammasta kansaa.. kokeilkaa älkääkä vitun palikat pätekö, ennenkuin kokeilette itse. testissä on kysymys miten mieli luo todellisuuden ja miten mieli todellisuuteen vaikuttaa.. niinkuin kommenteista näkee, suomi on myrkytetty ja pahasti. homehduttakaa toisenne vitun imbesillit.
   Huvittavaa, että joku jonka tiedot tuskin ylittävät peruskoulun ja maailmankatsomus tallinan, niin pätee ihmisille sivistyksestä. Olen lopen kyllästynyt ihmisiin, kun keskiarvoltaan ihmiset ovat tyhmiä, ja osa jopa sinunkaltaisia saappaita. Tiedätkö edes mitä imbesilli tarkoittaa? Oletko ikinä lukenut kokonaisuudessaan edes yhtä oikeaa tutkimusta, ei magneettimediaa, blogeja, yms "totuuksia"?

   Lainaa

  74. Tulos: +3 (3 ääntä)
   E: Onko tämä sitä pseudotiedettä?
   On. Kyllä sitä itseään.

   Lainaa

  75. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Turo: Oli ja ei. Koetta ei takuulla oltu kontrolloitu kunnolla, purkkien desinfiointi ei ollut samalla tasolla yms. Toisaalta, se oli koe. Koe, joka pitäisi toistaa valvotuissa olosuhteissa useita kertoja kontrolloiduin järjestelyin. Jos sama ilmiö toistuisi todella, sen jälkeen voisi alkaa miettiä syitä.
   Tervetuloa tutustumaan kokeen toistamiseen! https://www.facebook.com/groups/678344835601756/

   Lainaa

  76. Tulos: -14 (30 ääntä)
   Minusta tuo oli tosi hieno ja mielenkiintoinen koe. Purkki johon rumia ajatuksia kohdistettiin homehtui, mutta kauniita asioita vastaanottanut ei homehtunut. Mutta teistä kommentoijista puolet on älykääpiöitä jotka haluavat vain nähdä päivityksen tekijän vammaisena, haukkua häntä ja koetta ym. Äitienne olisi pitänyt nauttia isänne siittiön nielemällä!

   Lainaa

  77. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Tämä selittää homekoulut, kiitos oppilaat. Että valkatkaapa omienkin talojen rakentamiseen siivoja timpureita.

   Lainaa

  78. Tulos: -11 (13 ääntä)
   On näitä kokeita tehty ennenkin esim. ruukkukasveille, ja mukana on ollut kolme vaihtoehtoa: rakastettu, vihattu ja välinpitämättömästi suhtauduttu. Tulos oli myös selvä, eli rakastettu kasvoi paremmin, mutta vihattu ja välinpitämättömästi suhtauduttu olivat hyvin lähellä toisiaan.

   Lainaa

  79. Tulos: +4 (14 ääntä)
   Me teimme riisitestin lasten kanssa muutama vuosi sitten:https://luontohoitaa.wordpress.com/2015/01/24/rakkaus-uudistaa-haukku-homehduttaa-emoton-riisitesti-lasten-kanssa/ Hyvin samantyyppiset tulokset kuin ap:llä. Mukana oli myös kontrollipurkki eli purkki, jolle ei osoitettu mitään huomiota. Aina koeasetelmaa voi tarkentaa ja upeaa olisikin, jos tämä koe voitaisiin tehdä labraolosuhteissa. Nämä nyt kuitenkin ovat kotitestejä. Elämää ei kannata ottaa liian vakavasti, vaan avoimin mielin tutkia ja seikkailla :) Rauhaa kaikille.

   Lainaa

  80. Ajatelkaa ees homeita 29.4.2016 14:14
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   ei saakeli: vittu että suomalaiset on juntti vammasta kansaa.. kokeilkaa älkääkä vitun palikat pätekö, ennenkuin kokeilette itse. testissä on kysymys miten mieli luo todellisuuden ja miten mieli todellisuuteen vaikuttaa.. niinkuin kommenteista näkee, suomi on myrkytetty ja pahasti. homehduttakaa toisenne vitun imbesillit.
   Joni: Minusta tuo oli tosi hieno ja mielenkiintoinen koe. Purkki johon rumia ajatuksia kohdistettiin homehtui, mutta kauniita asioita vastaanottanut ei homehtunut. Mutta teistä kommentoijista puolet on älykääpiöitä jotka haluavat vain nähdä päivityksen tekijän vammaisena, haukkua häntä ja koetta ym. Äitienne olisi pitänyt nauttia isänne siittiön nielemällä!
   Ai te olette niitä jotka uskovat kauniisiin ja rakkaudellisiin ajatuksiin?

   Lainaa

  81. Pikku Leppäkerttu 5.5.2016 23:57
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Niin ja mahdollisuus sille, että home alkaa kasvaa ensin X-purkissa oli 50/50 :DDD

   Lainaa

  82. Riisikuiskaaja 28.7.2017 4:50
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Jaa-a...aika paljon vittua ja perkelettä lentää miunki keittiössä mutta ei oo vielä kuivatuotteet niin kieroon kasvaneet, että oisvat alkaneet vittuilemaan takasi

   Lainaa

  83. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Fifty-fifty tod. Näk bitches

   Lainaa

  84. Lukematon käärme 23.11.2020 15:39
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Saatanan Nordin

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: riisi, koe, testi, home, Emoto, positiivinen, negatiivinen, energia, ajatuksen voima