Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sinkulle kyytiä

Sinkkunainen sekoittaa pakkaa työpalstalla.
Suurenna näkymä
Taustatietoja: Tapahtumapaikkana on "Tarjotaan/Etsitään työsuorituksia" -ryhmä. Helin päivitykset on tehty eri päivinä. Sinkulle kyytiä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Muumi (kopio) 2.2.2016 3:05
   Tulos: -374 (628 ääntä)
   Olen huomannut että naimisissa olevalta naiselta saa helpommin kuin sinkkunaiselta. Miksiköhän?? Tämä vinkkinä miehille.... :)

   Lainaa

  2. totuudensana 2.2.2016 3:35
   Tulos: +74 (168 ääntä)
   Muumi (kopio): Olen huomannut että naimisissa olevalta naiselta saa helpommin kuin sinkkunaiselta. Miksiköhän?? Tämä vinkkinä miehille….
   Se mikä on kiellettyä, kiehtoo

   Lainaa

  3. Tulos: -84 (222 ääntä)
   Muumi (kopio): Olen huomannut että naimisissa olevalta naiselta saa helpommin kuin sinkkunaiselta. Miksiköhän?? Tämä vinkkinä miehille….
   Oon huomannu ihan saman. Välttämöttä en ylpeä teoista, mutta oonpa kerrankin noudattanut Jessesedän tahtoa saattaa seksi avioliittoon. Vielä kun osuis omaan liittoon..

   Lainaa

  4. Tulos: +356 (388 ääntä)
   Muumi (kopio): Olen huomannut että naimisissa olevalta naiselta saa helpommin kuin sinkkunaiselta. Miksiköhän?? Tämä vinkkinä miehille….
   Epäilen kyllä otannan suuruutta..

   Lainaa

  5. Tulos: +610 (624 ääntä)
   "Sinkkumies kaipaa kyytiä." En ole iskemässä ketään enkä etsi tällä ilmoituksella muuta kuin kyytiä... (tiedoksi kateellisille!)

   Lainaa

  6. Tulos: +170 (192 ääntä)
   :D sinkkukortti vilahtaa, ja kyytiautokin kilahtaa.

   Lainaa

  7. Tulos: +283 (285 ääntä)
   Itsekin keskustelua seuranneena kyseisessä ryhmässä (popparit ois tarvinnu kyllä), nauroin eniten Helin laittamalle muovipurkkijutulle. "sinkkunainen tarvitsee miehen apua! Jos sinulla on työväline tai sopiva leikkuri jolla voi leikata muovipurkit auki, ota yhteyttä. Kuuluu ystävänpäiväjuttuuni eli ei tule minun käyttööni" :D muokkasi ilmoituksen varmaan kymmenen kertaa, poisti ja teki uuden "sinkkunainen etsii" ilmoituksen, jossa totesi ettei sukupuolella ole väliä. Eniten itseäni nauratti tämä julkaisujen muokkaaminen miljoona kertaa, poisto ja uuden samanlaiaen tekeminen. Parhaillaan kuusi kertaa samalle ilmoitukselle kävi näin.

   Lainaa

  8. Tulos: +487 (495 ääntä)
   Olen sinkku mutta en ole täällä iskemässä ketään, mutta sanoinko jo että olen sinkku

   Lainaa

  9. Tulos: +465 (473 ääntä)
   Ah, klassinen "Kritisoitte mua koska ootte kateellisia mulle!".

   Lainaa

  10. Tulos: +369 (401 ääntä)
   Tarvitsen muuttoapua. Olen vegaani!

   Lainaa

  11. Sinkkunaine 2.2.2016 7:09
   Tulos: -18 (72 ääntä)
   Yks sana. Facepalm.

   Lainaa

  12. Tulos: +178 (180 ääntä)
   Kyseisessä ryhmässä osa porukasta alkanut myös laittamaan parisuhdestatuksensa ilmoituksiinsa. Noita kyseisen sinkkunaisen ilmoituksia on ollut PALJON, ja lähes jokainen aiheuttanut keskustelua sekä kommentit mielensäpahoittamista. Innolla melkein aina odottaa uusia ilmoja. Ihan vaan koska niitä on hauska lukea -> tylsä elämä.

   Lainaa

  13. Tulos: +61 (67 ääntä)
   Petyin hieman kommentteihin, sillä alkuperäisessä ketjussa sai kaivaa popparit esiin ja saada paljon enemmän myötähäpeää! Onko se nyt hyvä vai huono?!? Eh..Nämä esillä olevat on vähä lame niihin toisiin verrattuna

   Lainaa

  14. Tulos: +13 (75 ääntä)
   Jos moisesta kyselystä Heli noin kimmastuu noin niin ei tartte varmaan ihmetellä miksei sitä miestä ole? Tosin voihan kyseessä olla "nykyaikainen ja moderni" nainen joka ei edes miestä oikeasti halua...

   Lainaa

  15. Tulos: +254 (258 ääntä)
   Sinkkunainen etsii tositarkoituksella sinkkua, miespuolista, hyvin toimeentulevaa 30-35v kyyditsijää romanttiselle kuutamoyöajelulle. Enkä oo siis ketään tässä nyt iskemässä joten kateelliset voi pitää turpansa kiinni!

   Lainaa

  16. Tulos: +172 (182 ääntä)
   Kyllä on taas niin käsittämättömän irrationaalista menoa heti aamusta että ihan hajottaa. a. Miten ihmeessä tulkitset minkään noista kommenteista ilkeilyksi? b. Miksi ei voi vastata yksinkertaiseen kysymykseen suoraan? c. "Ootte vaan kateellisia"

   Lainaa

  17. Tulos: +103 (107 ääntä)
   Tästä on tullut ko ryhmässä ihan mahtava ilmiö, enemmänkin ihmiset ilmaisevat suhdestatustaan, pilke silmäkulmassa tietenkin. "Vakavissaan tapaileva, mutta silti sinkuksi itsensä lukeva nainen tarjoaa ikkunanpesu-, siivous- yms apua arki-iltaisin."

   Lainaa

  18. Tulos: -58 (84 ääntä)
   Muumi (kopio): Olen huomannut että naimisissa olevalta naiselta saa helpommin kuin sinkkunaiselta. Miksiköhän?? Tämä vinkkinä miehille….
   Todellakin. Varattu nainen on luomakunnan anteliain eläin. Ja tämä on tilastollinen fakta.

   Lainaa

  19. Tulos: -89 (113 ääntä)
   Dazed: Tarvitsen muuttoapua. Olen vegaani!
   Hyi helevetti..

   Lainaa

  20. jukkapalmu 2.2.2016 11:38
   Tulos: +39 (67 ääntä)
   No minusta on kiva tietää etukäteen että jos haen naisen ja pyykkipussit kyytiin ettei niiden mukana tule miestä.

   Lainaa

  21. KaroliinaCZ 2.2.2016 11:48
   Tulos: +82 (88 ääntä)
   En ole iskemässä ketään, mutta huomio- olen sinkku!

   Lainaa

  22. Tulos: +55 (63 ääntä)
   Oivoi, näitä keskusteluja myös olen seurannut, välillä silmiä pyöritellen ja välillä räkäisesti nauraen. Harmi kun ei ikinä muista kaupasta tuoda varalle poppareita.... Jotenkin muisti sanoisi että tuosta viimeisestä on jätetty paljon pois kommentti-vastauksia, siellähän oli ihan hulvatonta tekstiä. Arvatkaa vaan venykö tässä huushollissa (naimisissa tottakai) ruuanlaiton alottaminen kun ketjua seurasin :D

   Lainaa

  23. Tulos: +78 (82 ääntä)
   AV! YV! Jono! Onko kissatalous?

   Lainaa

  24. Tulos: +107 (127 ääntä)
   Ensin: Sinkkunainen etsii sitä, sinkkunainen hakee tätä. Myöhemmin: En ole miestä iskemässä, uskokaa jo! Juonikäänne: Heli on lesbo.

   Lainaa

  25. Tulos: +84 (98 ääntä)
   Sinkkunaisen ei kannata valittaa, jos sinkkunaisen luokse purkkeja avaamaan tuleva mies luulee olevansa treffeillä.

   Lainaa

  26. Tulos: +9 (71 ääntä)
   Petri: Oon huomannu ihan saman. Välttämöttä en ylpeä teoista, mutta oonpa kerrankin noudattanut Jessesedän tahtoa saattaa seksi avioliittoon. Vielä kun osuis omaan liittoon..
   Mä oon aina sanonu et seksiä harrastetaan klo 21 joka päivä, olit kotona tai et. T:vuorotyöläisen eukko.

   Lainaa

  27. Tulos: +91 (95 ääntä)
   Ehkä ajatuksena oli, että sinkkuus selittäisi avuntarpeen. Että jos olisi mies, niin ei tarvitsisi täällä ryhmässä kysellä kyytejä. Vähän sama kuin roskalavaryhmien ilmoituksissa usein yh-äiti etsii sitä sun tätä (ja mies jättänyt just joulun alla eikä meille jäänyt mitään, olisko kellään antaa ilmaiseksi ikean calle-pöytää valkoisena ja metallijaloilla, älä tarjoa muun väristä kuin valkoista).

   Lainaa

  28. muukalainen 2.2.2016 15:59
   Tulos: +53 (57 ääntä)
   snøre: Ah, klassinen “Kritisoitte mua koska ootte kateellisia mulle!”.
   tosiaan oon kateellinen! miks oisin kateellinen sinkulle, jos oma parisuhde on kunnossa?

   Lainaa

  29. Tulos: +25 (31 ääntä)
   muukalainen: tosiaan oon kateellinen! miks oisin kateellinen sinkulle, jos oma parisuhde on kunnossa?
   Juu samaa minä oon täällä mietiskellyt, jopa ihan tuon puolison kanssa :D

   Lainaa

  30. Tulos: +40 (50 ääntä)
   Menee vähän aiheen ohi, mutta mulla tuppaa keittämään nämä tyypit jotka on koko ajan ruinaamassa apua milloin mihinkin elämää yksinkertaisempaan. Myönnän, ongelma on täysin minun.

   Lainaa

  31. Meniskö jotenkin näin 2.2.2016 20:17
   Tulos: +39 (61 ääntä)
   Aiemmin yhteiskunnassa oli naapurit ja sukuyhteisö, jotka autteli toisiaan vastavuoroisuuden periaatteella. Nykyään yksinään elävä - nainen tai mies - joutuu ostamaan kaiken avun. Vähävarainen nainen uskaltaa pyytää apua (mieshän ei voi niin tehdä...) mutta apua saadakseen pitää sanoa olevansa sinkku. Muutoin avun tarjoamista harkitseva miettii, että mikä s..tanan kaljamaha väkivaltainen turhapuro siellä kotisoffalla oikein köllöttelee. Eli olisko mitenkään mahdollista ajatella, että yksinelävä nainen voi tarvita nykypäivänä apua johonkin käytännön asiaan ilman, että siitä on varaa maksaa rahassa tai halua maksaa luonnossa? Ehkäpä voisi tehdä jonkun ei-seksuaalisen vastapalveluksen. Tai jopa että joku auttaisi ihan ilman pyyteitä. Mullistava ajatus, eikö :) Odottelen vaan alaspäinpeukkuja ja asiattomia kommentteja.

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (66 ääntä)
   ZZTop: Jos moisesta kyselystä Heli noin kimmastuu noin niin ei tartte varmaan ihmetellä miksei sitä miestä ole? Tosin voihan kyseessä olla “nykyaikainen ja moderni” nainen joka ei edes miestä oikeasti halua…
   Tässähän ei näy kuin pienen pieni osa niistä sadoista kommenteista mitä Heli on saanut. Heli kimmastuu ihan ymmärrettävästi, koska ihmiset jaksaa jauhaa, uudestaan ja uudestaan. Kuulun kyseiseen ryhmään ja itse olen ymmärtänyt että Heli käyttää sinkku-sanaa tuodakseen ilmi että on yksinäinen nainen avun tarpeessa. Että ei ole miestä joka voisi auttaa. Ei loppunut kiusaaminen edes sen jälkeen kun ylläpito erikseen pyysi ettei arvostella toisten ilmoituksia. Että jokainen saa muotoilla ilmonsa niinkuin haluaa. Kun kuulin että tää on laitettu tänne, toivoin että juurikin siksi, että ihmiset on niin tyhmiä että jaksavat tuohon tarttua, mutta turha toivo! Heliähän tässä taas mollataan. Olen kysynyt ryhmässä ja kysyn täällä uudelleen: eikö teillä aikuiset ihmiset ole omaa elämää lainkaan, kun täytyy yhdestä sanasta vääntää joka kerta noin hirveä show???

   Lainaa

  33. Tulos: -6 (38 ääntä)
   Meniskö jotenkin näin: Aiemmin yhteiskunnassa oli naapurit ja sukuyhteisö, jotka autteli toisiaan vastavuoroisuuden periaatteella. Nykyään yksinään elävä – nainen tai mies – joutuu ostamaan kaiken avun. Vähävarainen nainen uskaltaa pyytää apua (mieshän ei voi niin tehdä…) mutta apua saadakseen pitää sanoa olevansa sinkku. Muutoin avun tarjoamista harkitseva miettii, että mikä s..tanan kaljamaha väkivaltainen turhapuro siellä kotisoffalla oikein köllöttelee. Eli olisko mitenkään mahdollista ajatella, että yksinelävä nainen voi tarvita nykypäivänä apua johonkin käytännön asiaan ilman, että siitä on varaa maksaa rahassa tai halua maksaa luonnossa? Ehkäpä voisi tehdä jonkun ei-seksuaalisen vastapalveluksen. Tai jopa että joku auttaisi ihan ilman pyyteitä. Mullistava ajatus, eikö Odottelen vaan alaspäinpeukkuja ja asiattomia kommentteja.
   Multa saat ainakin sata peukkua. Ylöspäin! Koska tästä juuri on kyse. Itse en voi käsittää mikä niillä kaikilla mollaajilla on päässä vialla kun eivät ymmärrä! Hermo menee kun ihmisten pitää tollaseen tarttua. Huolehtisivat omista asioistaan ja antaisivat toisten olla! >:(

   Lainaa

  34. Tulos: +54 (62 ääntä)
   .... miten lasketaan jäteastioiden tyhjennysväliä. Siis hä? Tarviit Heli apua mihin?!?

   Lainaa

  35. Tulos: +39 (51 ääntä)
   Dazed: Tarvitsen muuttoapua. Olen vegaani!
   Jos kyseessä olis SE feissarimokiin päätynyt kämppistä hakeva vegaani, niin vois olla hyväkin ilmottaa ennakkoon. Eipähän sitten kukaan lähde villapaita päällään apua tarjoamaan tai muutenkaan vääränlaisena D;

   Lainaa

  36. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Setäti: …. miten lasketaan jäteastioiden tyhjennysväliä. Siis hä? Tarviit Heli apua mihin?!?
   Tänne asti piti lukea kommentteja, että tuli tämä mieltäni askarruttivat kysymys. Nyt kun tulisi vielä vastaus. Matikkataitoiset, kertokaa. Näin insinööripohjalta ei matemaattiset taidot riitä edes ymmärtämään kysymystä.

   Lainaa

  37. Tulos: +5 (15 ääntä)
   Minusta on ihan aiheellista mainita että on sinkku, kun ei ole puolisoa auttamassa kyseisissä asioissa :D

   Lainaa

  38. Ryhmänjäsen 4.2.2016 1:49
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Itse olen kyseisessä ryhmässä ja nähnyt nämä samaiset päivitykset. Aika ilkeetä kommenttia on kyllä ryhmssä lentänyt aikuisilta ihmisiltä, vaikka nopeasti vilkaisemalla Helin fb-profiilia käy harvinaisen selväksi, ettei ehkä ole täysin 'normaali'/terävin. Itse en lähtisi kiusaamaan ketään, enkä varsinkaan ehkä hieman kehitykseltä vajanaisempaa..

   Lainaa

  39. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Näissä mokissa kannattais aina ottaa huomioon, onko kyseessä jokin kehityshäiriöinen vai muuten vain asenneongelmainen ihminen. Se selittäisi paljon.

   Lainaa

  40. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Mä tarjosin näin SINKKUmiehenä peltisaksiani hätää kärsivän neidon avuksi, mutten saanut kyllä Heliltä asiallista vastausta. Jotkut asian lukeneet tietää, mutta sinä yönä jutut lähti "vähän" lapasesta. Ja hei, tutustuin erääseen mukavaan SINKKUlikkaan samalla.

   Lainaa

  41. Tulkitsija 5.2.2016 15:20
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   kurkku: Ehkä ajatuksena oli, että sinkkuus selittäisi avuntarpeen. Että jos olisi mies, niin ei tarvitsisi täällä ryhmässä kysellä kyytejä. Vähän sama kuin roskalavaryhmien ilmoituksissa usein yh-äiti etsii sitä sun tätä (ja mies jättänyt just joulun alla eikä meille jäänyt mitään, olisko kellään antaa ilmaiseksi ikean calle-pöytää valkoisena ja metallijaloilla, älä tarjoa muun väristä kuin valkoista).
   Hyvä selitys, joka ei tullutkaan itselleni mieleen. Heli vain olisi voinut vastata noin eikä ruveta "draamailemaan" eli suuttumaan kyselyistä ja haukkumaan muita kateellisiksi. Ajattelin itse, että ehkä "Sinkkunainen" olisi vain ns. nimimerkki, mutta kun luin mokan uudestaan, niin sana ei lukenut isolla alkukirjaimella ja toisekseen hän ekassa ilmoituksessa mainitsi olevansa sinkku ei-nimimerkkimäisesti. Myöhemmin vastauksissaan hän kuitenkin puhuu "sinkkunaisen nimen käyttämisestä", joten olisiko se hänelle kuitenkin enemmän nimimerkki? Ison alkukirjaimen käyttö kyllä selventäisi, jos näin on...

   Lainaa

  42. Tulkitsija 5.2.2016 15:23
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Setäti: …. miten lasketaan jäteastioiden tyhjennysväliä. Siis hä? Tarviit Heli apua mihin?!?
   Vaikka vastaus tuskin muuttaisi elämääni mihinkään suuntaan, kaivertaa tuo kysymys minunkin mieltäni... Soisiko joku mielenrauhan ja keksisi selityksen tuohon?

   Lainaa

  43. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Eihän Heli missään mainitse etsivänsä ketään seurusrelu tarkoituksiin. Naamakirja on vaan taas täynnä kaksimielisiä pervoja.

   Lainaa

  44. Tulos: -3 (5 ääntä)
   MoniQ: sinkkukortti vilahtaa, ja kyytiautokin kilahtaa.
   Aika huono

   Lainaa

  45. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Tulkitsija: Vaikka vastaus tuskin muuttaisi elämääni mihinkään suuntaan, kaivertaa tuo kysymys minunkin mieltäni… Soisiko joku mielenrauhan ja keksisi selityksen tuohon?
   Jostain syystä tuli kommentit luettua tänne asti ja vaikka tämä on jo vanha juttu niin voisihan tuohon vastailla, jos vaikka vielä vuosien jälkeen jotakuta askarruttaa.. Eli jäteastioiden tyhjennysväli lasketaan yleensä siksi, että osataan suunnitella riittävä määrä ja koko jäteastioille kiinteistössä sekä tietty se, että tyhjennetäänkö ne tuolloin viikoittain, kahden viikon välein jne. En tiedä tuohon suoraa laskentatapaa itsekään, mutta se on jotain tyyliä ihmisten lukumäärä * ihmisen keskimääräinen jätteiden tuotto jollain aikamääreellä x ja mikäli kiinteistössä on esim. suurkeittiö tmv. niin siitä tulevat jätteet keskimäärin jne. Tätä ei missään tavallisessa kotitaloudessa kannata laskea, kun se on niinkin simppeli asia kuin, että mikäli tyhjennysväli ei riitä niin sitten tihennetään sitä tai päinvastoin vaan lähinnä oikeasti suuriin kiinteisöihin, kuten suuret tehtaat, koulut, sairaalat jne. Tuntuisi siis näin äkkiseltään, että Heli kaipaa apua työhönsä tai ehkä on tuolloin opiskellut siivous tmv. alaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sinkku, kyyti, ilmoitus, työsuoritus, kuljetus