Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ovikello soi

Hyvä syy pelätä pimpotusta.
Ovikello soi

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 60 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +372 (450 ääntä)
      Oih,lapsuusmuistot, kun itsekin olen tuota lehteä pienenä kaupustellut ovelta ovelle :'D Mutta että joku pelkäis ovella olevan ULKOMAALAISIA!!! On meitä moneen lähtöön...

      Lainaa

    2. pimpelipom 23.2.2016 1:07
      Tulos: +418 (464 ääntä)
      Emma varmaan kysyy facebookissa myös, kiehuuko perunoiden keittovesi ja paistaako ulkona aurinko...

      Lainaa

    3. KaroliinaCZ 23.2.2016 1:17
      Tulos: +168 (234 ääntä)
      Emma, nyt se pää ulos perssestäs.

      Lainaa

    4. Tulos: -154 (390 ääntä)
      En minäkään haluaisi avata ovea ulkomaalaiselle. Niiden kanssa on monesti vaikea puhua kun ei ne raukat osaa suomea.

      Lainaa

    5. Tulos: +397 (459 ääntä)
      Siitähän ne ulkomaalaiset tunnetaan...kulkevat ympäriinsä soittamassa viattomien suomalaisten ovikelloja. Kauhistuttavaa! :D

      Lainaa

    6. Tulos: +354 (378 ääntä)
      Lumessa näky ihmisten jälkiä, onkohan Ne liikkunu oikein laumassa meillä päin? En mee enää ikinä ulos!

      Lainaa

    7. karvanaama 23.2.2016 1:35
      Tulos: -111 (219 ääntä)
      Ite menen haulikon kanssa ovelle vastaan.

      Lainaa

    8. hessu ahonen 23.2.2016 1:40
      Tulos: -28 (88 ääntä)
      jee jee jehova

      Lainaa

    9. Tulos: +300 (358 ääntä)
      Propagandan voima on mahtava, tällaiseen tilaan voidaan osa suomalaisista pelotella vuonna 2016.

      Lainaa

    10. Tulos: +109 (217 ääntä)
      Sinällään ymmärrän Emmaa. Täällä päin on aina välillä kiertänyt ulkomaalaisten porukoita soittelemassa ovikelloja. Ei puhuta mitään kieltä, mutta on lapulle kirjoitettu huonolla suomella tai englannilla jotain. Kovasti on asiaa ja tahtosivat sisälle.

      Lainaa

    11. Tulos: +159 (169 ääntä)
      Täällä päin käy suhteellisen usein nimenomaan ulkomaalaisia kaupustelijoita. Ei se nyt pelottavaa ole, mutta koska en halua ostaa mitään, en avaa ovea.

      Lainaa

    12. Tulos: +111 (183 ääntä)
      Ovikello soi. Tuskanhiki kirahtaa välittömästi pienen suomalaisen ohimolle. Nytkö olisi pakko avata kotipesänsä sisäänkäynti ja altistaa itsensä kammottavalle sosiaaliselle tilanteelle? Pitäisihän olla sanomattakin selvää, että täälläpäin ihmisiä kohdataan vain pakolla, eikä silloinkaan mieluusti ainakaan puhuta. Jos puhutaan, se tehdään rutiiniasioista samalla kun muut mumisevat jotakin epäselkeää vastaukseksi. Syypää on varmasti ulkomaalainen. Ja koska syypää on ulkomaalainen, on oven avaaminen vielä epäilyttävämpää. Fiksu suomalainen pysyy mahdollisimman hiljaa ja maastoutuu lattianrajaan, jottei hänen vain tajuttaisi olevan kotona. Sitten hän kirjoittaa kiiruusti Facebookkiin viestin, jossa kyselee että tietäisikö joku muu kuka hänen ovensa takana on. Näin hän säästyy sosiaaliselta tilanteelta ja ahdistukselta. Samalla salettivarma ulkomaalaishäirikkökin saadaan sätittyä. Kehtasikin häiritä mielen- ja kotirauhaa. Kamalat ulkomaalaiset. Pitäisi lailla kieltää.

      Lainaa

    13. Tulos: +43 (103 ääntä)
      Jos ihmisen suurin pelko on että oven takana seisoo ulkomaalainen, en tiiä mitä pitäs ajatella. Hakeutua ehkä hoitoon?

      Lainaa

    14. Tulos: +149 (159 ääntä)
      Tiedän osittain tunteen, en tykkää itsekään mennä avaamaan ovea jos en tiedä kuka siellä on, mulla kun ei ketään tuttuja ole jotka eivät ilmoittaisi etukäteen. Ei kyllä ekana tulis mieleenkään pelätä ulkomaalaisia :D

      Lainaa

    15. eriparisukka 23.2.2016 6:53
      Tulos: +119 (137 ääntä)
      Mitähän Emmalle tapahtuisi jos siellä oven takana oliskin ulkomaalainen jehovantodistaja?

      Lainaa

    16. Tulos: -38 (100 ääntä)
      ymmärrän kyllä huolen, mikää ei kuumota niin paljoo ku että ovikello soi ilman et kukaa on ilmottanu tulostaan. ei se oo nii itsestään selvää että mennään kattomaan kuka se on. jos sielä on esimerkiks siat eikä haluu niitten tietävän että on kämpillä. kuka oikeestaa nykyää ees pimpottaa ovikelloo ku on koodikoputukset. tosin itellä allaalla summeri niin kyllä näitä tilanteita tulee..

      Lainaa

    17. Tulos: +67 (119 ääntä)
      Menin kerran ulko_maille ja siellä oli ihan sairaasti "ulkolaisia" hui kamala ei enääN ikinä Suomi ISÄM MAAN rajojen ulkopuolelle! kun enminäkään kerran mene ulko_maille niin pysyköön itsekkkin poissa !!! !!

      Lainaa

    18. Tulos: +19 (37 ääntä)
      Muistan kun lapsena olin, meillä kävi usein vaikka mitä kaupustemassa... Monesti olivat ulkomaalaisia

      Lainaa

    19. Tulos: +41 (77 ääntä)
      Ehdotan, että mahd. moni pukeutuu halloweenina täksi "pelottavaksi ulkomaalaiseksi" ja pimpottelevat aamusta iltaan Emman ovella. Saa nähdä selviääkö :)

      Lainaa

    20. Tulos: +61 (77 ääntä)
      Asiasta jotain tietävänä voin kertoa,että muutama päivä ennen tätä päivitystä alueella liikkui oikeasti epämääräinen tyyppi soittelemassa ovikelloja. Ei kaupustellut mitään, eikä ollut oikein muutakaan järkevää asiaa. Kyseessä oli ulkomaalainen, mutta ei tummaihoinen.Tästä tapauksesta oli keskustelu samassa ryhmässä, missä Emmankin julkaisu on. Monissa asunnoissa ei ole ovisilmää, joten jätän itsekin nykyääm oven avaamatta ellei ole tiedossa, että ovikellon soittaja on postinjakaja, kaveri tai huoltomies.

      Lainaa

    21. Tulos: -1 (33 ääntä)
      pimpelipom: Emma varmaan kysyy facebookissa myös, kiehuuko perunoiden keittovesi ja paistaako ulkona aurinko…
      "Tukkani syttyi tuleen. Osaisko joku neuvoo, mitä tehdä?"

      Lainaa

    22. Tulos: -27 (87 ääntä)
      krc: Täällä päin käy suhteellisen usein nimenomaan ulkomaalaisia kaupustelijoita. Ei se nyt pelottavaa ole, mutta koska en halua ostaa mitään, en avaa ovea.
      rasisti, kyllä nyt ulkomaalaiselta pitää aina ostaa jotain.

      Lainaa

    23. Tulos: +56 (84 ääntä)
      Ja erään toisen lähteen mukaan kävelevät kadulla! Siis siinä, missä kävelee muitaki - ihan talojen ohi!!
      TB: Siitähän ne ulkomaalaiset tunnetaan…kulkevat ympäriinsä soittamassa viattomien suomalaisten ovikelloja. Kauhistuttavaa!

      Lainaa

    24. Tulos: +22 (30 ääntä)
      eriparisukka: Mitähän Emmalle tapahtuisi jos siellä oven takana oliskin ulkomaalainen jehovantodistaja?
      Tai jos oven takana on mormoni :D Yleensä he ovat vieläpä ulkomaalaisia nuoria miehiä, tekemässä täällä lähetystyötä.

      Lainaa

    25. Tulos: +71 (77 ääntä)
      joohoo: En minäkään haluaisi avata ovea ulkomaalaiselle. Niiden kanssa on monesti vaikea puhua kun ei ne raukat osaa suomea.
      Kyllähän ne tunkee lapun naamalle jossa on joku varsin tökerö vale siitä kuinka koko suku kuolee jossakin jos ei osta pölyhuiskaa tai muuta suht tärkeää romua ylihintaan :D

      Lainaa

    26. Tulos: -7 (55 ääntä)
      en kyllä mamulle ovea avais

      Lainaa

    27. Tulos: +12 (24 ääntä)
      Hui entä jos olikin virpojia?

      Lainaa

    28. Tulos: +44 (64 ääntä)
      Itse en omista ovisilmää joten en avaa koskaan ovea. Jos on tulossa käymään, voi kyllä ilmoittaa tulostaan etukäteen. Jos ei ilmota, oletan pimpottelijan olevan juurikin ulkomaalainen typerän kyltin kanssa tai jehovantodistaja.

      Lainaa

    29. Tulos: +28 (94 ääntä)
      Kyllä ainakin täällä meilläpäin on jotku irakilaiset käyny soittelee ovikelloja ja jos joku nuorempi on avannu niin oli muka väärä ovi, mutta jos vanhus niin tunkeutuivat sisään rahan kerjuulle. Poliisillekin niistä ilmoitettiin. Kyllä mä 100 kertaa mieluummin avaan oveni jehovalle (vaikken niistäkään tykkää) kuin joklekin pakolaiselle. Liikaa lukenu paskoja uutisia niistä.

      Lainaa

    30. Tulos: +55 (59 ääntä)
      Miumaumiu: Sinällään ymmärrän Emmaa. Täällä päin on aina välillä kiertänyt ulkomaalaisten porukoita soittelemassa ovikelloja. Ei puhuta mitään kieltä, mutta on lapulle kirjoitettu huonolla suomella tai englannilla jotain. Kovasti on asiaa ja tahtosivat sisälle.
      Juu kerran tuli omankin oven taakse lapulla varustettu tyyppi. Lapussa luki omaavansa kuulovaurion johon tarvi tukea. Kummasti kuuli hiljaisetkin vastaukset jota annoin sille. Ehkä se kuulovaruio oli vaihtelevasti toimiva...

      Lainaa

    31. Tulos: +53 (67 ääntä)
      Aina kannattaa olla varuillaan kun ulkomaalaiset soittelee ovikelloa. Naapurirapussa erään tutun vanhemman herrasmiehen ovelle meni ulkomaalainen tyttö koputtelemaan ja kauppasi jotain turhuuksia. Kun tämä vanhempi mies oli laittamassa ovea kiinni, niin tyttö koitti laittaa kenkää ovenväliin ja nurkan takaa lähti pari tummaa kaveria juoksemaan ovea kohti. Kiireesti mies oli saanut potkaistua tytön kengän pois ja lukittua oven. Vastaavanlaisia huijauksia tapahtui muutama vuosi sitten aika paljonkin ympäri Suomea.

      Lainaa

    32. Tulos: +2 (26 ääntä)
      Miksi just ulkomaalainen, voihan se olla ihan valkonen suomalainen kaupparatsuki :D Tai joku mukakuuro kolmentoista lapsen yksinhuoltaja joka kerjää avustuksia.

      Lainaa

    33. Tulos: +40 (42 ääntä)
      En minäkään avaa ovea jollen tiedä kuka siellä on. Tosin minulla onkin sosiaalisten tilanteiden pelko.

      Lainaa

    34. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Tosi tyynesti Emma suhtautui noihin kommentteihin, oletin että takas ois tullut jotain raivoamista niinkun yleensä näissä.

      Lainaa

    35. VaniljaKukkanen 23.2.2016 16:20
      Tulos: +7 (39 ääntä)
      Mä oon aina avannut oven, ellen ole sitten jostain syystä tiennyt että joku oikeasti tuntemani hyvin epämiellyttävä tyyppi olisi ovella. Ja joo, on niitä kaupustelijoitakin näkynyt. Ulkomaalaisia ja suomalaisia. Kaikki ovat uskoneet kun olen ihan nätin kohteliaasti sanonut etten osta mitään ja laittanut jotain raskasta musaa soimaan. Ei ole ollut ongelmia eikä ole tarvinnut olla mitenkään erityisen tyly ketään kohtaan. Huolestuttaa kyllä miten osuvasti joku mv-propaganda iskee joihinkin suomalaisiin.

      Lainaa

    36. Tulos: -13 (61 ääntä)
      Voisko feissarimokat julkaista tasapuolisuuden nimissä myös typeriä suvakkien kommentteja. Löytyy nimittäin aika helmiä sieltä suunnalta...

      Lainaa

    37. Tulos: +24 (30 ääntä)
      TB: Siitähän ne ulkomaalaiset tunnetaan…kulkevat ympäriinsä soittamassa viattomien suomalaisten ovikelloja. Kauhistuttavaa!
      Tää oli Puskaradio Oulu -ryhmässä missä on viime aikoina ilmoteltu myös ulkomaalaisten asuntomurtoporukoiden tekemistä tiedustelureissuista mistä poliisikin on varoittanut. Ei siis aivan tuulesta temmattu ajatus, mutta järjetöntä toimintaa joka tapauksessa.

      Lainaa

    38. King Arthur 23.2.2016 19:37
      Tulos: +46 (52 ääntä)
      VaniljaKukkanen: Mä oon aina avannut oven, ellen ole sitten jostain syystä tiennyt että joku oikeasti tuntemani hyvin epämiellyttävä tyyppi olisi ovella. Ja joo, on niitä kaupustelijoitakin näkynyt. Ulkomaalaisia ja suomalaisia. Kaikki ovat uskoneet kun olen ihan nätin kohteliaasti sanonut etten osta mitään ja laittanut jotain raskasta musaa soimaan. Ei ole ollut ongelmia eikä ole tarvinnut olla mitenkään erityisen tyly ketään kohtaan. Huolestuttaa kyllä miten osuvasti joku mv-propaganda iskee joihinkin suomalaisiin.
      Nyt jäi epäselväksi. Sanot vaan "Mitään en osta", napsautat kaukosäätimellä hevit soimaan ja jäät tuijottamaan? Poistuisin kyllä itsekin ongelmitta.

      Lainaa

    39. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Minun ensimmäinen pelkoni on kun ovikelloa soitetaan, että siellä on jehovantodistajia -.-; olen kai vanhanaikainen

      Lainaa

    40. Tulos: +20 (38 ääntä)
      Lapset aina haluais kattoa myöhään teeveestä ulkomaalaisia ohjelmia. Oon kieltäny kun sitten nähdään painajaisia niistä ulkomaalaisista.

      Lainaa

    41. Tulos: +12 (32 ääntä)
      Entäs kun se ovikellokin on taatusti ulkomaalaista tekoa? Salaliitto!

      Lainaa

    42. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Muistan kyllä kun joskus 1990 luvun alussa kun olin vie päiväkoti-ikäinen enkä ollut ikinä ennen nähnyt mustaihoista ihmistä. Sitten eräänä päivänä menin avaamaan oven ja siellä seisoi sellainen, muistan vieläkin sen kuinka paljon pelästyin sitä ja löin oven kii ja lähdin vaan juoksee karkuu. Vanhemmat tietysti ihmetteli että mitä hittoa kuka siellä oli, ja kovassa paniikissa koitti selittää et siel on joku musta mies! Ihan mukava mies lopulta, myi kissatauluja ja yks koristaa vieki mee vanhempie seinää :-)

      Lainaa

    43. Tulos: +15 (17 ääntä)
      kannattaisko asentaa ovisilmä..ei tarvi arvailla eikä myöskään avata

      Lainaa

    44. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Ovisilmä anyone?

      Lainaa

    45. miinaharava 24.2.2016 2:47
      Tulos: +15 (17 ääntä)
      Burgeri: Itse en omista ovisilmää joten en avaa koskaan ovea. Jos on tulossa käymään, voi kyllä ilmoittaa tulostaan etukäteen. Jos ei ilmota, oletan pimpottelijan olevan juurikin ulkomaalainen typerän kyltin kanssa tai jehovantodistaja.
      PekkaKana: En minäkään avaa ovea jollen tiedä kuka siellä on. Tosin minulla onkin sosiaalisten tilanteiden pelko.
      Et varmaan kuitenkaan kysele Facebookissa, kuka sun oven takana on?

      Lainaa

    46. Tulos: +13 (19 ääntä)
      En miekään ovea avaa näille " olen kuuro-mykkä-sokea osta banaani" kaupustelijoille mutta kyllähän sen oven vois silti avata ja katsoa kuka siellä pimpottaa..

      Lainaa

    47. Silmät auki! 24.2.2016 9:05
      Tulos: +3 (39 ääntä)
      kalinka: Oih,lapsuusmuistot, kun itsekin olen tuota lehteä pienenä kaupustellut ovelta ovelle :’D Mutta että joku pelkäis ovella olevan ULKOMAALAISIA!!! On meitä moneen lähtöön…
      Uutisten mukaan tulee vähän pelätäkin, näistä on myös varoiteltu jos et ole sattunut huomaamaan! Suomesta on tullut lyhyessä ajassa melko outo paikka. Viimeksi eilen uutisoitiin naista teräaseella pahoinpidelleestä ja kyseessä olikin juuri ulkomaalainen.

      Lainaa

    48. Silmät auki! 24.2.2016 9:06
      Tulos: -18 (34 ääntä)
      Timonenä: Entäs kun se ovikellokin on taatusti ulkomaalaista tekoa? Salaliitto!
      Olipa hyvä heitto, naurattaa niin kamalasti. Ne ovisilmät ovat useimmiten joko saksalaista tai sveitsiläistä tekoa, en ymmärrä miksi tulisi pelätä saksalaisia ja sveitsiläisiä.

      Lainaa

    49. Silmät auki! 24.2.2016 9:08
      Tulos: -7 (39 ääntä)
      Rasse: Voisko feissarimokat julkaista tasapuolisuuden nimissä myös typeriä suvakkien kommentteja. Löytyy nimittäin aika helmiä sieltä suunnalta…
      Ei tietenkään julkaise. Esim. rasmuslaisten viestit eivät ole enää edes helmiä, siellä on ihan sairaita juttuja. Jopa "muutamat" raiskaukset voi hyväksyä, että muutama pakolainen pelastuu jne. Sairasta jos mikä!

      Lainaa

    50. Silmät auki! 24.2.2016 9:10
      Tulos: -19 (47 ääntä)
      gfhgfh: Menin kerran ulko_maille ja siellä oli ihan sairaasti “ulkolaisia” hui kamala ei enääN ikinä Suomi ISÄM MAAN rajojen ulkopuolelle! kun enminäkään kerran mene ulko_maille niin pysyköön itsekkkin poissa !!! !!
      Te suvakit ette ole hauskoja, ette vaikka kuinka yritätte. Säälittävää.

      Lainaa

    51. TapioRautaWaara 24.2.2016 14:50
      Tulos: -3 (3 ääntä)
      hh: Hui entä jos olikin virpojia?
      ;)

      Lainaa

    52. Oletukseton 24.2.2016 15:20
      Tulos: +22 (46 ääntä)
      Emma on minusta väärin ymmärretty. Heinin mielestä Emma valittaa. Luen Emman viestit uudestaan: ei valita. Katin mielestä Emma pelkää ulkomaalaisia. Luen Emman viestit uudestaan enkä huomaa kohtaa, jossa hän vaikuttaisi pelkäävän ulkomaalaisia. Kati vihjaa myös selvästi, että Emma olisi rasisti. Luen Emman viestit uudestaan enkä löydä merkkejä rasismista. Reija vihjaa, että Emma pelkäisi myös jehovalaisia. Luen Emman viestit uudestaan enkä näe tästäkään mitään merkkiä. Jos Emma kysyisi, että mahtaisikohan ovella sitten olla vaikka imurikauppias, tarkoittaisiko se, että hän pelkää imurikauppiaita? Ehkä Emma kyselee tyhmiä, mutta se ei tee hänestä esim. rasistia. Pienestä se joidenkin rasismitutka värähtelee. Tai ehkä noi keskustelijat vain tietää Emmasta enemmän kuin minä...

      Lainaa

    53. Tulos: +9 (27 ääntä)
      Yksinkertainen oven käyttöohje: jos ovikello soi, avaa ovi. Näin saat selville kuka ovikelloa soittaa -Facebook ei osaa sitä kertoa. Jos joku josta et pidä -Jehova, imurikauppias, tai herravarjele, ulkomaalainen, sano "anteeksi mutta ei kiinnosta" ja sulje ovi. Jos olet oikein pelokas, voit kiinnittää turvaketjun ja sitten avata oven. Ei kestä.

      Lainaa

    54. ulkomaalainen 25.2.2016 13:30
      Tulos: -14 (28 ääntä)
      suvaitse tai kuole asenne vauhdissa..

      Lainaa

    55. tundratuhnu 27.2.2016 14:53
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      sinänsä on emmalla pointti, että soittaa jos on tuttu. mulla ei pahemmin ketään tuttuja ole ja en myöskään turhia pimpotuksia huomioi, osaa soittaa jos on tärkeä asia tai vaikka huutaa postiluukusta.

      Lainaa

    56. Tulos: +9 (15 ääntä)
      tundratuhnu: sinänsä on emmalla pointti, että soittaa jos on tuttu. mulla ei pahemmin ketään tuttuja ole ja en myöskään turhia pimpotuksia huomioi, osaa soittaa jos on tärkeä asia tai vaikka huutaa postiluukusta.
      No, omassa elämässäni on ollut tapana soitella naapurin ovikelloa milloin mistäkin syystä -esim. kun halusin lainata sähkövispilän koska hätätilanne kakun kanssa, tai kun palautin sen vispilän ja vein kakkua kiitokseksi. Tietysti, omaa ovikelloani soittelee ulkomaalainen vain kun hän unohtaa oman avaimensa, joten ehkä olen jotenkin epäsuomalaiseksi sosiaalistunut, ja näin ei saisi tehdä. Naapuri kyllä sanoi pitäneensä kakusta =7

      Lainaa

    57. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Hirvittäväähän tässä on se, että suurin osa maailman ihmisistä on niitä hirvittäviä ulkomaalaisia. Itse asiassa ne ympäröivät meitä joka puolelta.

      Lainaa

    58. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Ainakin Kuusamossa kierteli yksi kesä Puolalaisia kerjäämässä...

      Lainaa

    59. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Ilmoittaahan poliisikin aika ajoin, jotta ketään tuntematonta ei saa päästää sisään. Jos on itse normaalikokoinen, eikä ovessa ole turvaketjua, niin minkäs teet, jos tulija haluaa tulla väkisin tyhjentämään asunnon? Nurkan takana saattaa olla houkutuslinnun lisäksi aika karskia porukkaa. Jokainen päättää itse omat toimintatavat. Nollatoleranssi on selkeä. Ei avata kenellekään, kuka ei ole soittanut. Toki se ovisilmä on yksi vaihtoehto, jos ei muuta niin apu kerrostalokyttäämiseen.

      Lainaa

    60. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Tege: Aina kannattaa olla varuillaan kun ulkomaalaiset soittelee ovikelloa. Naapurirapussa erään tutun vanhemman herrasmiehen ovelle meni ulkomaalainen tyttö koputtelemaan ja kauppasi jotain turhuuksia. Kun tämä vanhempi mies oli laittamassa ovea kiinni, niin tyttö koitti laittaa kenkää ovenväliin ja nurkan takaa lähti pari tummaa kaveria juoksemaan ovea kohti. Kiireesti mies oli saanut potkaistua tytön kengän pois ja lukittua oven. Vastaavanlaisia huijauksia tapahtui muutama vuosi sitten aika paljonkin ympäri Suomea.
      Totta. Meilläkin käynyt noin pari kertaa. Monesti on kans ollut niitä tapauksia että kun avaa oven niin seisoo siinä jonkun lapunkanssa että on kuuro tms. Mut oikeasti kattoo että onko sielä sisällä mitään vietävää ja tulee myöhemmin kattomaan että onko ketään kotona, jos ei niin on murtautunut sisälle ja vienut juttuja. Tänmösestä oli vähän aikaa sitten aika paljon uutisissa itähelsingissä. Nykyään kun on koira ja avaa oven niin aika nopeesti ne lähtee menee kun näkee meidän lihaskimpun haha :p

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ovikello, ulkomaalaiset, mamut, ulkomaalainen, Jehovan todistajat, naapurit