Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 41

Bussissa meuhkaavat nuoret kohtasivat homomiehen ja menivät sanattomiksi.
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 41

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +448 (540 ääntä)
   Onhan se ihan hirveää, kun joutuu bussissa istumaan tuntemattoman viereen. Kuolen aina sisäisesti siinä vaiheessa.

   Lainaa

  2. Tulos: +601 (651 ääntä)
   Go Joni!

   Lainaa

  3. Tulos: +1059 (1079 ääntä)
   Jos joku oikeasti keksii keinon, millä saa tuollaiset teinikakarajengit hiljaisiksi (lopullisesti vielä parempi) niin antaa palaa vaan! (Y) Tuollaisia on riesana aivan joka paikassa

   Lainaa

  4. "ime munaa vitun homo" 5.1.2016 2:51
   Tulos: +786 (794 ääntä)
   Kyllä on poikaressuilla kovin köyhä sanavarasto :D

   Lainaa

  5. Kuha ei mene liiallisuuksiin 5.1.2016 2:54
   Tulos: +541 (565 ääntä)
   Jeps: Jos joku oikeasti keksii keinon, millä saa tuollaiset teinikakarajengit hiljaisiksi (lopullisesti vielä parempi) niin antaa palaa vaan! (Y) Tuollaisia on riesana aivan joka paikassa
   Toivottavasti käsitämme sanan "lopullisesti" hieman eri tavoin.. :D

   Lainaa

  6. Tulos: +264 (300 ääntä)
   Kyllä mä kerran elokuvateatterissa kuuntelin poikien kiroamisia ja lesoamisia alkutektien aikaan. Tekstit loppu ja sama äänenvoimakkuus jatkui. Käännyi tuolillani ja päästin suusta niin kovaa kuin pystyin SSSSSHHHHHHH! Toimi, suosittellen.

   Lainaa

  7. Tulos: +115 (229 ääntä)
   Vaikuttaa että vuosi vuodelta nuorison kyky ilmaista itseään ja kommunikoida muiden kanssaolijoiden kanssa menee huonompaan suuntaan.

   Lainaa

  8. Tulos: +271 (281 ääntä)
   Mauno: Vaikuttaa että vuosi vuodelta nuorison kyky ilmaista itseään ja kommunikoida muiden kanssaolijoiden kanssa menee huonompaan suuntaan.
   Ja kohta tuokin lausahdus lyhenee muotoon IMVH.

   Lainaa

  9. Tulos: +62 (82 ääntä)
   Jeps: Jos joku oikeasti keksii keinon, millä saa tuollaiset teinikakarajengit hiljaisiksi (lopullisesti vielä parempi) niin antaa palaa vaan! (Y) Tuollaisia on riesana aivan joka paikassa
   Lopullisesti hiljaiseksi taitaa tarkoittaa hieman jotain muuta kuin mitä itse tarkoitit.

   Lainaa

  10. Tulos: +126 (140 ääntä)
   Jeba: Kyllä mä kerran elokuvateatterissa kuuntelin poikien kiroamisia ja lesoamisia alkutektien aikaan. Tekstit loppu ja sama äänenvoimakkuus jatkui. Käännyi tuolillani ja päästin suusta niin kovaa kuin pystyin SSSSSHHHHHHH! Toimi, suosittellen.
   Ei toiminut vieressä istuvalle naispuoliselle bimbolle, kommentoi ja huokaili koko leffan ajan. Jäisivät kotiin, perhana.

   Lainaa

  11. Tulos: +199 (205 ääntä)
   En kyllä ymmärrä miksi pitää huudella tommosia tuntemattomille ihmisille. Mikä siinä on ideana? Oletetaan, että jotain 13-16 ikäisistä kyse niin kyllähän sillon jo pitäs edes alueelliset käytös tavat osata? Onko se kasvatus, vai mistä tämmöinen johtuu? Ikinä itelle tullu mieleenkään huudella ihmisille tai muutenkaan ilkeillä tai sotkea paikkoja teininä, vaikka muuten nyt perusteini olinki.

   Lainaa

  12. Tulos: -79 (153 ääntä)
   Jeba: Kyllä mä kerran elokuvateatterissa kuuntelin poikien kiroamisia ja lesoamisia alkutektien aikaan. Tekstit loppu ja sama äänenvoimakkuus jatkui. Käännyi tuolillani ja päästin suusta niin kovaa kuin pystyin SSSSSHHHHHHH! Toimi, suosittellen.
   Voi hitto sä oot kunnon pahis!

   Lainaa

  13. Tulos: +56 (98 ääntä)
   Mauno: Vaikuttaa että vuosi vuodelta nuorison kyky ilmaista itseään ja kommunikoida muiden kanssaolijoiden kanssa menee huonompaan suuntaan.
   Nehän vaan käyttää hymiötä ja lyhenteitä watsupissa ja instassa. Niin kyllähän sen ymmärtää miksei se suullinen tuotanto oikein toimi.

   Lainaa

  14. Tulos: -137 (193 ääntä)
   Jonin tekstistä tuli kyllä lähinnä suunnaton myötähäpeä. Keksin comebackin teineille, pakko kirjoittaa romaani facebookkiin!

   Lainaa

  15. Tulos: +123 (145 ääntä)
   hmm: Nehän vaan käyttää hymiötä ja lyhenteitä watsupissa ja instassa. Niin kyllähän sen ymmärtää miksei se suullinen tuotanto oikein toimi.
   Samalla logiikalla kuin tuomitaan aina koko ikäluokka kun on kyseessä nuorison edustaja, voitaisiin täällä feissarimokissa tehdä pari muutakin yleistystä. Esim. 40-vuotiaat on aina fb-kirppisten admineina vallan humalluttamia natseja, se johtuu varmaan siitä kun 70-luvulla housujen leveät lahkeet pääsi kylmän ilman jäätämään nilkkojen verisuonet, joten nesteet nousivat päähän. Tai sitten vaan ei yleistetä, se kun on aina yhtä naurettavaa.

   Lainaa

  16. TapioRautaWaara 5.1.2016 18:47
   Tulos: +76 (96 ääntä)
   Mä olisin sanonu vaan että: kiitos mielelläni. Pökät vex vaan ;)

   Lainaa

  17. King Arthur 5.1.2016 22:23
   Tulos: +29 (37 ääntä)
   Öitä: Samalla logiikalla kuin tuomitaan aina koko ikäluokka kun on kyseessä nuorison edustaja, voitaisiin täällä feissarimokissa tehdä pari muutakin yleistystä. Esim. 40-vuotiaat on aina fb-kirppisten admineina vallan humalluttamia natseja, se johtuu varmaan siitä kun 70-luvulla housujen leveät lahkeet pääsi kylmän ilman jäätämään nilkkojen verisuonet, joten nesteet nousivat päähän. Tai sitten vaan ei yleistetä, se kun on aina yhtä naurettavaa.
   Noniin. Nauroin pitkästä aikaa ihan ääneen mokan kommentille.

   Lainaa

  18. Senäjokinen 6.1.2016 0:23
   Tulos: +43 (47 ääntä)
   Turku kuulostaa aivan ihanalta paikalta, pitääpä käydä joskus sielläkin!

   Lainaa

  19. Tulos: +22 (30 ääntä)
   Jeps: Jos joku oikeasti keksii keinon, millä saa tuollaiset teinikakarajengit hiljaisiksi (lopullisesti vielä parempi) niin antaa palaa vaan! (Y) Tuollaisia on riesana aivan joka paikassa
   oisko se kotikasvatus?

   Lainaa

  20. Tulos: +98 (118 ääntä)
   Monella miehellä (ei vaan teinipojilla, henkisestä puolesta en menisi vannomaan) tuntuu olevan muutenkin joku ongelma "vitun homojen" kanssa. Yleensä tukkivat turpansa, kun sanoo, että älä pelkää tolla naamalla, ei se sua lykkisi, kun ei ne naisetkaan. :)

   Lainaa

  21. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Kuha ei mene liiallisuuksiin: Toivottavasti käsitämme sanan “lopullisesti” hieman eri tavoin..
   Joo, tosiaan silleen et lopullisesti mut "kuha ei mene liiallisuuksiin":DD

   Lainaa

  22. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Hyvä Joni!

   Lainaa

  23. Kertaopettaa 6.1.2016 12:00
   Tulos: +17 (31 ääntä)
   Ss: En kyllä ymmärrä miksi pitää huudella tommosia tuntemattomille ihmisille. Mikä siinä on ideana? Oletetaan, että jotain 13-16 ikäisistä kyse niin kyllähän sillon jo pitäs edes alueelliset käytös tavat osata? Onko se kasvatus, vai mistä tämmöinen johtuu? Ikinä itelle tullu mieleenkään huudella ihmisille tai muutenkaan ilkeillä tai sotkea paikkoja teininä, vaikka muuten nyt perusteini olinki.
   Itse maalta kotoisin... Turpaan tuli jos huuteli. Kyllä ne pojat vielä joskus erehtyy huutamaan väärässä paikassa väärälle ihmiselle :)

   Lainaa

  24. Tulos: -111 (135 ääntä)
   Tunnen tuon jonin. Tarina meni luotettavampien lähteiden mukaan kutakuinkin näin. Joni oli lähdössä kotiin bussilla yhdeltä ala-asteelta jossa on sivarina. Pysäkillä ilmeisesti saman koulun oppilaista koostuva poikaporukka tuuppi toisiaan leikillään kunnes yhtä pojista tönäistiin sen verran kovempaa että kaatui maahan. Poika vihaisena haukkui tönijänsä mm. homoksi josta joni loukkaantui syvästi. Puuttumisen sijasta joni puristi käsiään nyrkkiin ja silmiään tiukasti kiinni. Ilmesesti kyynelkin sieltä vierähti kun punoittaville poskille valui hieman ripsaria. Joni tarkkana ulkonäöstään (ja pojille edelleen loukkaantuneena) ei kehdannut enää nousta koko bussiin vaan nappasi tiger of sweden laukkunsa ja ilmeisesti oli kävellyt kotiinsa. N. 6km matka, pakkasta jonkin verran ja kova tuuli. Eikä tietenkään pipoa ja käsissäkin kuluneet pinkit lapaset.. Muutaman tunnin päästä tästä tapauksesta jonin fb-seinälle ilmestyi ko. teksti. Jos tuo jonin tarinan kuviteltu repliikki oli se mitä koko kotimatkan ajan oli mietitty mielessä niin kertonee jotain meidän jompen verbaalisista kyvyistä. Muistaakseni nuo eipäsjuupasäitisoli oli just tyyliin kolmosluokalla ja emmä tommosia-vastaukset vuoden pari myöhemmin...

   Lainaa

  25. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Annoin Jonille pienet aplodit. Nykynuoriso sanoisi varmaan served. :D

   Lainaa

  26. Tulos: +35 (45 ääntä)
   luffy: Tunnen tuon jonin. Tarina meni luotettavampien lähteiden mukaan kutakuinkin näin. Joni oli lähdössä kotiin bussilla yhdeltä ala-asteelta jossa on sivarina. Pysäkillä ilmeisesti saman koulun oppilaista koostuva poikaporukka tuuppi toisiaan leikillään kunnes yhtä pojista tönäistiin sen verran kovempaa että kaatui maahan. Poika vihaisena haukkui tönijänsä mm. homoksi josta joni loukkaantui syvästi. Puuttumisen sijasta joni puristi käsiään nyrkkiin ja silmiään tiukasti kiinni. Ilmesesti kyynelkin sieltä vierähti kun punoittaville poskille valui hieman ripsaria. Joni tarkkana ulkonäöstään (ja pojille edelleen loukkaantuneena) ei kehdannut enää nousta koko bussiin vaan nappasi tiger of sweden laukkunsa ja ilmeisesti oli kävellyt kotiinsa. N. 6km matka, pakkasta jonkin verran ja kova tuuli. Eikä tietenkään pipoa ja käsissäkin kuluneet pinkit lapaset.. Muutaman tunnin päästä tästä tapauksesta jonin fb-seinälle ilmestyi ko. teksti. Jos tuo jonin tarinan kuviteltu repliikki oli se mitä koko kotimatkan ajan oli mietitty mielessä niin kertonee jotain meidän jompen verbaalisista kyvyistä. Muistaakseni nuo eipäsjuupasäitisoli oli just tyyliin kolmosluokalla ja emmä tommosia-vastaukset vuoden pari myöhemmin…
   Onko luotettava lähteesi lapsi? Vai tunnetko montakin aikuista, joka oottelee ala-asteiden pysäkeillä?

   Lainaa

  27. Tulos: +52 (64 ääntä)
   Timon: Monella miehellä (ei vaan teinipojilla, henkisestä puolesta en menisi vannomaan) tuntuu olevan muutenkin joku ongelma “vitun homojen” kanssa. Yleensä tukkivat turpansa, kun sanoo, että älä pelkää tolla naamalla, ei se sua lykkisi, kun ei ne naisetkaan.
   Omaan teorian että miehillä joilla on ongelma "vitun homojen" kanssa on vihamielinen ja epäonnistunut suhtautuminen naisiin. He tietävät että tapa jolla he kohtelevat seksuaalisen kiinnostuksensa kohteita eli naisia on naisille ahdistava ja epämiellyttävä, joten he olettavat että miehen kiinnostuksen kohteeksi joutuminen on pelottavaa ja halventavaa -sehän on jos he itse ovat paikalla. Miehet jotka tulevat naisten kanssa hyvin juttuun harvemmin ahdistuvat ajatuksesta että joku mies saattaisi vilkaista heitä itseään sillä silmällä -he eivät riivaa naisia, joten eivät oleta että homot riivaisivat heitä.

   Lainaa

  28. Tulos: -8 (22 ääntä)
   Jeps: Onko luotettava lähteesi lapsi? Vai tunnetko montakin aikuista, joka oottelee ala-asteiden pysäkeillä?
   Kouluavustajat, lastenjahtaajat, onhan näitä. Mutta tietääkseni pysäkit eivät ole rajattu vain koulun oppilaille vaan keskustoissa niillä voi olla muitakin

   Lainaa

  29. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Turku :D <3

   Lainaa

  30. Historia toistaa itseään 11.1.2016 11:15
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Mauno: Vaikuttaa että vuosi vuodelta nuorison kyky ilmaista itseään ja kommunikoida muiden kanssaolijoiden kanssa menee huonompaan suuntaan.
   Ja kaikkina aikoina ovat vanhemmat sukupolvet kuvitelleet näin.

   Lainaa

  31. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Ei tuo alin ole mikään moka, vaan hauskasti näpäytetty

   Lainaa

  32. Määrätty maito 3.7.2020 22:00
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Öitä: Samalla logiikalla kuin tuomitaan aina koko ikäluokka kun on kyseessä nuorison edustaja, voitaisiin täällä feissarimokissa tehdä pari muutakin yleistystä. Esim. 40-vuotiaat on aina fb-kirppisten admineina vallan humalluttamia natseja, se johtuu varmaan siitä kun 70-luvulla housujen leveät lahkeet [...]
   Fakta on että nuoriso tyhmenee. Älykkyysosamäärä pienenee koko ajan, joten ihan faktaa puhuu jos sanoo että nuoriso on nykyään tyhmempää kuin ennen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kyltti, Turku, bussi, comeback, homo