Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vastanaineet

Avioliitto pilaa nuoren parin onnen.
Vastanaineet

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 142 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1254 (1366 ääntä)
   Mitähän se odotti, jos vaimo on yli 10v nuorempi (tuossa iässä) ja ulkonäkö feikkiä...

   Lainaa

  2. Kiitokorppi 24.12.2015 7:02
   Tulos: +904 (916 ääntä)
   Nyt kyllä, nyt olen sanaton. Mitä ihmettä.

   Lainaa

  3. Tulos: +805 (913 ääntä)
   En keksi millä matematiikalla naimisiinmeno vähentää niitä tukia per henkilö. Mutta anyway, neidin jutuista päätellen on hyvä että vähätkin rahat tulevat Tonin tilille. Vaikka eipä sillä ettäkö tuo "liitto" varmaan kauaa kestääkään.

   Lainaa

  4. Tulos: +742 (830 ääntä)
   Kaikessa komeudessaan tässä on elämänkoulun esimerkillinen valiopari!

   Lainaa

  5. Tulos: +1054 (1114 ääntä)
   Toni ei kyllä vaikuta yhtään elämänkoululaiselta, varmaan valinnut puhtaasti ulkonäön perusteella vaimonsa.

   Lainaa

  6. Tulos: +594 (614 ääntä)
   No nyt on todella kovaa white trashia heti aamusta!

   Lainaa

  7. Tulos: +333 (415 ääntä)
   Deebolz: Toni ei kyllä vaikuta yhtään elämänkoululaiselta, varmaan valinnut puhtaasti ulkonäön perusteella vaimonsa.
   Mietin juuri samaa. Sikäli kyllä outoa jos ei ole valmis sijoittamaan enempää vaimonsa kauneuteen :D

   Lainaa

  8. Tulos: +520 (558 ääntä)
   Käy kyllä vähän sääliksi Tonia, mutta oman vaimonsa on itse valinnut.

   Lainaa

  9. Tulos: +267 (299 ääntä)
   Kyllähän se aikansa ottaa kunnes oppii elämään tulojensa mukaisesti, mutta luulisi sitä parikymppisen jo osaavan. Saattaapi olla ihan hyvä että rahat menevät Tonin tilille :)

   Lainaa

  10. Mother of Vile Excrement 24.12.2015 9:43
   Tulos: +467 (485 ääntä)
   AT: Mietin juuri samaa. Sikäli kyllä outoa jos ei ole valmis sijoittamaan enempää vaimonsa kauneuteen
   Noo, jos "vaimon" valinnassa painaa eniten se, että se on yli 10 vuotta itseä nuorempi pinnallinen bimbo, niin sitten saa kuulkaas ihan mitä tilasi... hah haa.

   Lainaa

  11. Tulos: -542 (716 ääntä)
   Ihan nyt pakko tässä mainita että kyseinen tilapäivityshän on vitsin merkeissä kirjoitettu. Ei sillä että onhan raha asiat muuttunut naimisiin menon jälkeen mutta en mä ehkä ihan noin pintaliitäjä ole :D :D :D Ja ei Toni ei ole valinnut vaimoansa pelkän ulkonäön perusteella ;) :D Terveisin tilapäivityksen kirjoittanut white trash queen

   Lainaa

  12. Käyttäjä 24.12.2015 10:05
   Tulos: +342 (348 ääntä)
   "Joko mä lähen töihin tai kuolen"... Kylläpäs on jo epätoivoista :D

   Lainaa

  13. Tulos: +191 (241 ääntä)
   Olis ottanut luonnonkauniin vaimon itselleen, niitä saattaa löytyä jopa järkeviä ja työtä tekeviäkin ;)

   Lainaa

  14. päähän sattuuuu 24.12.2015 10:43
   Tulos: +110 (154 ääntä)
   Eih, jos joku ihminen on oikeasti tuollainen ni ei o sit kyl oikeaa elämää nähnytkään tai oikeasti mikään köyhä ole.. Itte oon voinu värjätä hiukset n. puol vuotta sitte viimeks, vaatteita oon voinu ostaa viimeks n. vuos sitten ja neki kirpputorilta (puhutaan varmaa kymmenestä vuodesta jos mietitää millo oisin ihan kaupasta ostanu). Töissäkin oon ollu, tai no työkokeilussa, kun ei täällä oikeisiin töihin oteta, niin edes silloin ei ollut vara ostaa mitään itselleen. Se mitä laskujen ja vuokran jälkeen jäi, meni ruokaan. Ja oli turha miettiäkkään, ostaisko tänää lavan tai edes mäyräkoiraa.. nytkin viime juomakerrasta on jo varmaa 4kk ja silloinkin tämän mahdollisti kaveri joka tarjosi.. Suoraan sanottuna vituttaa tuommoset jotka kitisee noin vähästä

   Lainaa

  15. Hehhehheee.... 24.12.2015 10:55
   Tulos: +279 (367 ääntä)
   Annika.: Ihan nyt pakko tässä mainita että kyseinen tilapäivityshän on vitsin merkeissä kirjoitettu. Ei sillä että onhan raha asiat muuttunut naimisiin menon jälkeen mutta en mä ehkä ihan noin pintaliitäjä ole Ja ei Toni ei ole valinnut vaimoansa pelkän ulkonäön perusteella Terveisin tilapäivityksen kirjoittanut white trash queen
   Aika paskaa läppää jos oikeesti elellää sossun(yhteiskunnan) rahoilla... mitäs jos menisit töihin niin voisit ostaa kaiken mitä vaadit nyt muiden rahoilla. ärsyttävää että ihmisille tehty mahdollisuus elää mukavasti tekemättä mitäään sen eteen.

   Lainaa

  16. Tulos: +81 (123 ääntä)
   jos olis aavistuksen vanhemman "naisen" vaikka ihan aluks hankkinu.

   Lainaa

  17. Tulos: -46 (96 ääntä)
   Kukaan ei huomaa juurikasvua kun on tollaset tissit.

   Lainaa

  18. Tulos: -142 (240 ääntä)
   Vittu mikä itekeskeinen kakara ja pintaliitäjä toi ulisija on. Vittu vanha kunnon onnenonkija. Hienon vaimon on itelleen löytäny ku ei saa meikkii ja leikkii aikuinen prinsessaa nii jaetaan jokasta reikää muutamasta hassusta eurosta. No varmasti löytyy jotain yhtä säälittäviä jotka maksaa muutaman ropon et saa hässii ton lumpun perseen veril. Sääliks käy. Kelatkaa ku mies menee duunii ja sil ei oo aikaa rakastella tota 3 kertaa päiväs ni se varmaa työlistää ittensä työ ja hupi mielessä ja ovel on jonona ties mitä tautisii ukkoi vuoronumerot kädes oottaen et pääsee antaa namii pikku prinsessal. Sit tä on yhtä hymyä vaan ja voi olla ylpee et Toni tein meille makaamalla selälläni 50 e taas! Säälittää ja oksettaa tollaset ihmiset jotka elää toisten työllä ja rahoilla ja sit luulee omaavansa oikeuden viellä vaatia jtn. Kyllä mäki ehdotan et alkaa jakaa persettä sillo ku tienaa lumppu jotai nii voi puhuu ja vaatiakkin,kun se tulee omasta pussista. Luulen et toteutus perseen myynnil ei oo skulannu koska tä on kumminki joku tonnikeiju jonka äiti ja mies sanonu et oothan sä ihan nätti. No emt,mutta ällöttävä karsee pikkumainen teini. Toivon et täl ois jotai vikaa kohdus ja ei pääsis lisääntyy. Varmaa jos sais lapsii ni ne ois sen perseen myynnin oheella tehtyy lisä taksaa. Kato ku sais tukii silti ja jokasesta lapsesta huntin,ni voin jo nähä mite tä levittää meikkii rumaan naamaansa ja 7 mukulaa huutaa nälkää.

   Lainaa

  19. Tulos: +382 (398 ääntä)
   Annika.: Ihan nyt pakko tässä mainita että kyseinen tilapäivityshän on vitsin merkeissä kirjoitettu. Ei sillä että onhan raha asiat muuttunut naimisiin menon jälkeen mutta en mä ehkä ihan noin pintaliitäjä ole Ja ei Toni ei ole valinnut vaimoansa pelkän ulkonäön perusteella Terveisin tilapäivityksen kirjoittanut white trash queen
   Mitä sun päivityksiä on facebookissa selannut, puhut tisseistä ja haukut avoimesti muita niin et mitään älykön kuvaa itsestäsi anna. Älä suolla tällaista nettiin jos et kestä jälkipuintia.

   Lainaa

  20. Tulos: -226 (270 ääntä)
   Banaani: En keksi millä matematiikalla naimisiinmeno vähentää niitä tukia per henkilö. Mutta anyway, neidin jutuista päätellen on hyvä että vähätkin rahat tulevat Tonin tilille. Vaikka eipä sillä ettäkö tuo “liitto” varmaan kauaa kestääkään.
   Lähinnä sitä että naimisiin menostamme on hyvin vähän aikaa ja tukien kanssa on ollut hieman säätämistä ja talous erittäin tiukalla.Ja päivitys edelleenkin tehty vitsin merkeissä. Miten olet oikeutettu arvioimaan yhden facebookissa tehdyn tilapäivityksen pohjalta sitä minkälainen avioliittomme ja parisuhteeemme on ja kuinka kauan se tulee kestämään? ;) Harmiksesi olemme varsin onnellisia tiukasta talous tilanteesta huomioimatta ;)

   Lainaa

  21. Tulos: -193 (239 ääntä)
   Miimii: Mitä sun päivityksiä on facebookissa selannut, puhut tisseistä ja haukut avoimesti muita niin et mitään älykön kuvaa itsestäsi anna. Älä suolla tällaista nettiin jos et kestä jälkipuintia.
   Kestän kyllä jälkipuinnin :D Huvittaa vain miten ihmisiä kovasti kiinnostaa kyseinen tilapäivitys ja ollaan niin huolissaan. En ole tietääkseni muita haukkunut? Ja kieltääkö joku tisseistä puhumisen? Oletan että tarkoitat tilapäivitystä jossa miheni olisi halunnut kanssani alusvaate ostoksille? Onhan se tosissaan kauheeta :( :D Mutta jatkakaa ;)

   Lainaa

  22. Tulos: +191 (235 ääntä)
   Annika.: Kestän kyllä jälkipuinnin Huvittaa vain miten ihmisiä kovasti kiinnostaa kyseinen tilapäivitys ja ollaan niin huolissaan. En ole tietääkseni muita haukkunut? Ja kieltääkö joku tisseistä puhumisen? Oletan että tarkoitat tilapäivitystä jossa miheni olisi halunnut kanssani alusvaate ostoksille? Onhan se tosissaan kauheeta Mutta jatkakaa
   Mee töihin äläkä vingu edesvastuuton pikkulapsi

   Lainaa

  23. Tulos: +132 (168 ääntä)
   Annika.: Ja ei Toni ei ole valinnut vaimoansa pelkän ulkonäön perusteella
   Sitähän et voi tietää. Tai sitten tiedostat olevasi ruma.

   Lainaa

  24. Tuntematon Potilas 24.12.2015 13:16
   Tulos: +250 (274 ääntä)
   Jotenkin on vähän selittelyn makua noissa Annikan puolustus-kommenteissa. "Älkää ottako tosissaan." "Tää on ihan läppä hei." "Ettekö te vitsiä ymmärrä?"

   Lainaa

  25. Tulos: -147 (233 ääntä)
   Tuntematon Potilas: Jotenkin on vähän selittelyn makua noissa Annikan puolustus-kommenteissa. “Älkää ottako tosissaan.” “Tää on ihan läppä hei.” “Ettekö te vitsiä ymmärrä?”
   Sitäpä sitä, enhän mä misssään tapauksessa viitsi myöntää näin jouluaattona olevani lellitty pikku pentu pintaliitäjä jolle tärkeintä elämässä on meikit ;) :D ei meillä oo joulu ruokiakaan kun käytiin viimesillä rahoilla ostamassa mulle meikkejä :( ei tarvii kuustakaan kun mut on koristeltu päästä varpaisiin kaiken maailman tingel tangeleilla.

   Lainaa

  26. Tulos: +243 (259 ääntä)
   Annika, luotan että avioliittonne on onnellinen ja olette hyviä toisillenne, mutta yhdyssanojen oikeaa kirjoitusasua voisit vähän tsekata. Jooko.

   Lainaa

  27. Tulos: -106 (144 ääntä)
   päähän sattuuuu: Eih, jos joku ihminen on oikeasti tuollainen ni ei o sit kyl oikeaa elämää nähnytkään tai oikeasti mikään köyhä ole.. Itte oon voinu värjätä hiukset n. puol vuotta sitte viimeks, vaatteita oon voinu ostaa viimeks n. vuos sitten ja neki kirpputorilta (puhutaan varmaa kymmenestä vuodesta jos mietitää millo oisin ihan kaupasta ostanu). Töissäkin oon ollu, tai no työkokeilussa, kun ei täällä oikeisiin töihin oteta, niin edes silloin ei ollut vara ostaa mitään itselleen. Se mitä laskujen ja vuokran jälkeen jäi, meni ruokaan. Ja oli turha miettiäkkään, ostaisko tänää lavan tai edes mäyräkoiraa.. nytkin viime juomakerrasta on jo varmaa 4kk ja silloinkin tämän mahdollisti kaveri joka tarjosi.. Suoraan sanottuna vituttaa tuommoset jotka kitisee noin vähästä
   No, kuten Annika jo aiemmin mainitsi, oli tilapäivitys vitsillä kirjoitettu. Ehkei kaikkea pidä ottaa niin vakavasti...

   Lainaa

  28. Elämäm kolu 24.12.2015 15:29
   Tulos: +140 (170 ääntä)
   Krista: No, kuten Annika jo aiemmin mainitsi, oli tilapäivitys vitsillä kirjoitettu. Ehkei kaikkea pidä ottaa niin vakavasti…
   Aivan varmasti on :DD Elämäm korkea kouul näkyy aika selvästi

   Lainaa

  29. Tulos: +125 (141 ääntä)
   Annika.: Sitäpä sitä, enhän mä misssään tapauksessa viitsi myöntää näin jouluaattona olevani lellitty pikku pentu pintaliitäjä jolle tärkeintä elämässä on meikit ei meillä oo joulu ruokiakaan kun käytiin viimesillä rahoilla ostamassa mulle meikkejä ei tarvii kuustakaan kun mut on koristeltu päästä varpaisiin kaiken maailman tingel tangeleilla.
   Ootko koskaan kuullu yhdyssanoista?

   Lainaa

  30. Tulos: +3 (39 ääntä)
   Fluttershy: Käy kyllä vähän sääliksi Tonia, mutta oman vaimonsa on itse valinnut.
   olettaen, ettei ole tossun alle joutunut jo aikaisemmin.

   Lainaa

  31. mestarimama 24.12.2015 15:46
   Tulos: -279 (319 ääntä)
   Hei te ihmiset jotka jaksatte päivitellä näitä asioita.. Kyseinen päivitys on kirjotettu vitsillä, eikä teilläkään taida olla tuo ÄO kauheesti kengännumeroa suurempi jos ette sitä ymmärrä. Päivitys oli hauska, teidän kommentit kuitenkin aiheutti ne huutonaurut ja myötähäpeät. t. Kyseisen päivityksen vaimon tunteva ihminen.

   Lainaa

  32. Tulos: +109 (115 ääntä)
   Banaani: En keksi millä matematiikalla naimisiinmeno vähentää niitä tukia per henkilö. Mutta anyway, neidin jutuista päätellen on hyvä että vähätkin rahat tulevat Tonin tilille.
   Oikeastikin voi menettää suuren osan tuista menemällä naimisiin, jos ennen naimisiinmenoa on asunut erillään tai ollut kirjoilla eri paikassa eli ei ole laskettu samaksi ruokakunnaksi. Molempien tulot aletaan huomioida joka paikassa ja pariskunnalle tuet ovat yksineläjää pienemmät, joten mm. asumistuki, toimeentulotuki ja kansaneläke laskevat. Vielä pahempaa on, jos toinen elää toimeentulotuella suurten sairauskulujen takia ja toinen on työelämässä. Siinä voi pahimmillaan mennä toiselta kaikki omaisuus ja koko palkka puolison sairauskuluja maksaessa.

   Lainaa

  33. Tulos: -171 (243 ääntä)
   Oon Tonin kaveri facessa ja voin vakuuttaa että tän parin läppä on tosiaan kiitettävän lennokasta. Tää kuuluis helmiin eikä mokiin kun nämä tuntee... Ja kommenteissa vasta kunnolla lentoon päästään. :D Joka näiden hanipuppelien onnea epäilee tai ottaa tosissaan mitään mikä vaikuttaa haukkumiselta tai ruikutukselta, ei tosiaankaan tunne heitä riittävän hyvin voidakseen tehdä minkäänlaista luonneanalyysiä parin päivityksen perusteella. ;)

   Lainaa

  34. Tulos: +103 (199 ääntä)
   Tiedän Annikan oikeassa elämässä. Kunnon mursu. Harmi ettei sitä voi korjata meikeillä eikä aivoja voi vaihtaa.

   Lainaa

  35. Tulos: +17 (103 ääntä)
   Vittu miten vajaa ämmä :D

   Lainaa

  36. Tulos: -3 (41 ääntä)
   niki: Kukaan ei huomaa juurikasvua kun on tollaset tissit.
   uppaappa johonki

   Lainaa

  37. Tulos: -20 (116 ääntä)
   Samppa: Oon Tonin kaveri facessa ja voin vakuuttaa että tän parin läppä on tosiaan kiitettävän lennokasta. Tää kuuluis helmiin eikä mokiin kun nämä tuntee… Ja kommenteissa vasta kunnolla lentoon päästään. Joka näiden hanipuppelien onnea epäilee tai ottaa tosissaan mitään mikä vaikuttaa haukkumiselta tai ruikutukselta, ei tosiaankaan tunne heitä riittävän hyvin voidakseen tehdä minkäänlaista luonneanalyysiä parin päivityksen perusteella.
   miltä tuntuu olla roskaa? juotteko kaljaa paikallisessa tällein aattona?

   Lainaa

  38. Tulos: +63 (73 ääntä)
   kekkula: Ootko koskaan kuullu yhdyssanoista?
   Ennemminkin pilkuista..

   Lainaa

  39. Tulos: +173 (203 ääntä)
   Samppa: Oon Tonin kaveri facessa ja voin vakuuttaa että tän parin läppä on tosiaan kiitettävän lennokasta. Tää kuuluis helmiin eikä mokiin kun nämä tuntee… Ja kommenteissa vasta kunnolla lentoon päästään. Joka näiden hanipuppelien onnea epäilee tai ottaa tosissaan mitään mikä vaikuttaa haukkumiselta tai ruikutukselta, ei tosiaankaan tunne heitä riittävän hyvin voidakseen tehdä minkäänlaista luonneanalyysiä parin päivityksen perusteella.
   Hei Annika!

   Lainaa

  40. Tulos: +145 (161 ääntä)
   Toni käyny pokaamassa pikkutytön ja nyt joutuu elämään aivotusten kanssa. Ihan oikeasti valitkaa se puoliso muidenkin kuin ulkonäkö kriteereiden takia, ikäero on täysin ok mutta kyllähän tyhjäpäisyys paistaa ruudusta läpi.

   Lainaa

  41. Tulos: +85 (117 ääntä)
   Toivottavasti eivät lisäänny.

   Lainaa

  42. Tulos: +77 (97 ääntä)
   Mulla ja puolisolla parinkymmenen vuoden ikäero, ikinä ei olla rahasta riidelty, ainakaan netissä riitojamme puitu vaikka niukkaakin välillä on. Ja yhteistä taivalta takana ykstoista vuotta joista kolme naimisissa.

   Lainaa

  43. Tulos: -49 (169 ääntä)
   Harvoin näkee yhtä ennakkoluuloisia, pahantahtoisia ja ilkeitä ihmisiä kuin feissarimokien kommenteissa.

   Lainaa

  44. Tulos: -103 (155 ääntä)
   jj: Toni käyny pokaamassa pikkutytön ja nyt joutuu elämään aivotusten kanssa. Ihan oikeasti valitkaa se puoliso muidenkin kuin ulkonäkö kriteereiden takia, ikäero on täysin ok mutta kyllähän tyhjäpäisyys paistaa ruudusta läpi.
   Että teillä on joulu mieltä :D ja hei nyt olet aivan hako teillä!! Täällähän tuli selväksi jo se että olen onnenonkija joten luonnollisesti minä pokasin Tonin ;) Terveisin tyhjäpäinen pikkutyttö

   Lainaa

  45. Tulos: -117 (149 ääntä)
   Sedi91: Mee töihin äläkä vingu edesvastuuton pikkulapsi
   Sanoo sedi91 hikisestä poikamies kämpästä eläen kuukausittain äitiltää saamilla ruokarahoilla jotka menee kaljaa jota juot yksin koneen ääressä jolla käytät aikas toisten elämiin sekaantumiseen ja luulet olevas joteki järjen tasolla

   Lainaa

  46. Tulos: -53 (121 ääntä)
   Ahahah: Vittu miten vajaa ämmä
   Ja sä vaikutatki tosi fiksulta

   Lainaa

  47. Tulos: -109 (137 ääntä)
   Normaali: Tiedän Annikan oikeassa elämässä. Kunnon mursu. Harmi ettei sitä voi korjata meikeillä eikä aivoja voi vaihtaa.
   Helvetin hyvähän se on sieltä anonyyminä huuella ja haukkua niitä toisia ihmisiä mut ei se mittee ymmärrän kyl itekki jos olisin niin normaali et se pitäs jo ilmottaa nimimerkkinä ensimmäisenä ni kyl mäki purkaisin turhautumiseni muihin huomattavasti ulkonäöllisesti hyväksytympiin yksilöihin ja tuntisin sen pienen hetken olevani yhteiskunnassa jollain tavalla mukana

   Lainaa

  48. Tulos: -182 (186 ääntä)
   kekkula: Ootko koskaan kuullu yhdyssanoista?
   Ootko kuullu elämästä ja siitä että ne joilla sellanen on niin elämäntarkoitus ei ole netissä oikein kirjotus

   Lainaa

  49. Tulos: -168 (178 ääntä)
   plii: Annika, luotan että avioliittonne on onnellinen ja olette hyviä toisillenne, mutta yhdyssanojen oikeaa kirjoitusasua voisit vähän tsekata. Jooko.
   Luotan siihen että olet järkevä ihminen etkä pikkusielune mut kenehä elämää se pahentaa jos on yhdys (vitun pitkä väli) sanat päi vittua

   Lainaa

  50. Tulos: -260 (282 ääntä)
   Kovasti kateelliset siellä huutelee, mutta ei se mitään mailmaan mahtuu katkeroituneiden ihmisten vikinää ja vinkunaa. Mun mielestä on aika hienoa jos joku käyttää joulun pyhät mun ja annikan elämän miettimiseen, tulee onnistunut olo kun tietää että jollain ei todellakaan ole omaa elämää elettävänä. Toivonkin että tämä meidän elämä tarjoaa riittävästi sisältöä muuten tyhjiin elämiinne jotta ette päädy työllistämään muutenkin ylityöllistettyä pelastuslaitostamme ja sairaanhoitoa tekemällä itsemurhan. Vaikka ehkäpä se olisi yhteiskunnalle enemmän hyödyllistä kun tuollaiset kateuteen tukehtumaisillaan olevat ihmissaastat poistuisi omankäden kautta ilman että kuluttuvat yhteyskunnan rahoja ja rakenteita turhalla vinkunallaan. Jos teidän mielipiteet kiinnostaisi edes koiranpaskan vertaa niin saattaisin jopa vaivaitua putsaamaan kengän pohjat, mutta teidän ikäväksi nämä teidän näkemykset ei meidän elämässä ole edes sen koiran paskan arvoisia. Mutta jatkakaa toki, on aiha huvittava lukea kun katkerat ja kateelliset ihmiset käpristelee näppäimistöllä, välillähän sieltä tulee ihan tunnistettavia lauseutakin. Apinoilla tehtiin joskus koe ja kun riittävän monelle apinalle annettiin kirjoituskone niin ennen pitkään joku apinoista sai yksittäisen sanan aikaiseksi paperille, oletan teidän metodien olevan vastaavia ja mahdollisen ylläpidon poistavan sen täysin turhan roskan jossa ei ole päätä eikä häntää ;) Joulut ja jussit ja mitä näitä nyt onkaan itse kullekkin säädylle.

   Lainaa

  51. Tulos: +76 (76 ääntä)
   Banaani: En keksi millä matematiikalla naimisiinmeno vähentää niitä tukia per henkilö.
   Sosiaalitoimistojen ja Kansaneläkelaitoksen matematiikalla. Toimeentulotuki per henkilö on pienempi, jos elää avo- tai avioliitossa. Myös moniin Kelan tukiin puolison tulot vaikuttaa.

   Lainaa

  52. Tulos: -118 (166 ääntä)
   E: Sitähän et voi tietää. Tai sitten tiedostat olevasi ruma.
   Niin enhän mä missään tapauksessa miestäni tunne :D ja luulen että vähän vähemmälläkin tempperamentilla löytyisi ulkonäöllisesti miellyttävä nainen jos se olisi se juttu. Sen enempää avaamatta suhdettamme niin luulen että sitä pillua ja hyvännäkösen vaimon sais itselleen varmaan vähän helpommallakin.. En todellakaan tiedä miten tyhmiä te ihmiset olette ja kun tuossa aikaisemmin vihjailtu että toivottavasti emme lisäänny ni ei todellakaan tee paljon mieli tällläseen maailmaan mitään lapsia tehdäkkään. Miten voikin moinen tilapäivitys saada ihmisistä "parhaat" puolet esiin. Ja vielä näin jouluna. Toisten haukkuminen (tiemättä ulkonäöstäni mitään, avioliitostani mitään, tai siitä minkälainen oikesti olen) kertoo vain siitä että suurin osa taitaa itse käriä huonosta parisuhteesta, tai ole ulkonäköönsä tyytyväinen.. Jos kokee kovasti tarvetta arvostella ja haukkua toisia tuntematta lainkaan niin kertoo enemmän sinusta ihmisenä ei meistä/minusta. Ja ymmärtäähän tuon että käy vituttamaan jos joku mies saakin aivan puhtaasti olemalla oma hurmaava itsensä niin itselleen nätin ja nuoremman vaimon ;)Ja kyllä voin itseäni kauniiksi ja fiksusksikin kehua sillä sehän teitä alkaakin kismittää ;) Kieltämättä yhtään niin kyllä jos itse näkisin samankaltaisen päivityksen niin saattaisin voivotella että toivottavasti ei ole tosissaan, joten ei tuosta ei fiksua kuvaa saakkaan, mutta en lähtisi tuntematonta haukkumaan häntä sen paremmin tuntematta, ja itse älyäisin tuon sortin kirjotuksesta ettei ehkä ihan tosissaan mennä. Tälläisestä vain huomaa miten sikoja toisinaan ihmiset voivat oikeasti olla ja pahansuopia. Toivottavasti sydäntänne lämmittää muiden haukkuminen ja arvostelu ylipäätään, on ollut ilo olla tuottamassa teille jonkin sortin "iloista joulumieltä" , minkä ilmeisen selvästi suurin osa tästä on saanut ;) Kiitos ja näkemiin! :) Toivottavasti tukehdutte kinkkuihinne!

   Lainaa

  53. Käyttäjä 25.12.2015 0:30
   Tulos: +87 (147 ääntä)
   Menee kyllä vähän yli nämä haukkumiset. Tämän piti olla huumorisivusto. On hyvin paljon eri asia hieman hehetellä "henkilön toiminta tässä tapauksessa on huvittavaa" kuin haukkua kirosanojen siivittämänä toinen ihminen ja hänen elämänsä ja läheisensä kaikin puolin. Joka kykenee haukkumaan toista häpeilemättä idiootiksi tai roskaväeksi ym., ei kyllä itsekään ole mikään fiksu ja hieno ihminen. Ja kun se ei edes mitään paranna. Kun ihmistä kohti hyökätään, hän linnoittautuu puolustautumaan, näin tekevät kaikki ja aina. Kukaan ei rupea tarkemmin ajattelemaan toimintaansa sillä että joku tulee päin naamaa huutamaan ja nimittelemään. Jos oikeasti halutaan vihjata toiselle miten elämää voisi jotenkin muuttaa, se ei kyllä aina onnistu, mutta kaikkein vähiten se onnistuu nimittelemällä ja haukkumalla. Joulurauhaa kaikille.

   Lainaa

  54. Tulos: -89 (109 ääntä)
   Joutsikka: Toivottavasti eivät lisäänny.
   Toivon ettei vanhempas ois lisääntyny

   Lainaa

  55. Tulos: +118 (132 ääntä)
   Huh nää palstan kommentit toi ihan uuden ulottuvuuden tälle mokalle.

   Lainaa

  56. Tulos: +253 (279 ääntä)
   Jos kerran koko juttu on läppää, niin ihmettelen jutun päähenkilöiden tarvetta todistella tätä muille. Jos oma juttu päätyy feissarimokiin, niin viisain teko ei ole tulla kommentteihin selittelemään, miten juttu on vitsi ja kaikki ymmärsi väärin.

   Lainaa

  57. Tulos: -87 (109 ääntä)
   hmm: olettaen, ettei ole tossun alle joutunut jo aikaisemmin.
   Olettaen että olet joku naistenvihaaja äitiongelminee ni vaikka mies tekis asioita naisensa takia tai vuoksi ei tarkoita että on tossun alla,toiset vaa tykkää pitää vaimosa tyytyväisenä ja onnellisena

   Lainaa

  58. Tulos: -21 (35 ääntä)
   Olenko mä ainoa jota ihmetyttää se että Tonin kommentissa on kellonaika 18:59 vaikka päivityksessä on 19:39? Mitä mä tässä en tajua :D

   Lainaa

  59. Tulos: +182 (202 ääntä)
   Totaa.. siis ensin luin päivityksen ja aattelin että helvetti mikä bimbo. Sit luin kommentteja ja aattelin että ihan ookoo, nyt on vain läppä kyseessä ja en vaan eka tajunnu kun en oo insider. Sit jatkoin kommenttien lukemista ja aattelen taas, että mitä helevettiä, onks tässä siis taustalla joku "Johanna Tukiais" -syndrooma tms? :D Niin hirveetä älähtelyä nyt aloittajan toimesta, että kalikka taisi kalahtaa.

   Lainaa

  60. Tulos: +290 (304 ääntä)
   Siis nyt ihan oikeasti Annika ja Toni... Kyllä minäkin ensin ymmärsin tuon päivityksen vitsinä, mutta tuo Tonin kommentti sulki vitsin mahdollisuuden pois. Mutta nyt täällä feissarimokien kommenteissa te sen varsinaisen mokan teette! Ei ole mitään järkeä tulla tänne tappelemaan anonyymien kanssa jotka ei, eivät ole kiinnostuneita teidän elämästä vaan vilkaisevat feissarimokat ja tykkäävät heittää vähän provoa kun saavat siihen hyvän mahdollisuuden. Älkää nyt yliarvioiko omaa kiinnostavuutta. Ja sitten nuo kommentit.. Annika lukuisilla eri nimimerkeillä ja "ystävinä jotka tietävät miten lennokasta läppää" -soopaa, ja Toni ylipitkällä ja mietityillä viesteillä? MYÖTÄHÄPEÄ Päädyitte huumorisivulle get over it. Tietenkään anonyymit eivät teitä tunne mutta tuo selitysten ja suuttumusten määrä vain osoittaa että he olivat oikeassa

   Lainaa

  61. Tulos: +147 (157 ääntä)
   Niinhän ne kaikki nolot päivitykset aina ovatkin "vain läppää hei ettexte tajuu" siinä vaiheessa kun on päästy feissarimokiin kaiken kansan naurettavaksi. Kuinka ollakaan löytyy myös tusina feikkiprofiilia "mä hei tunnen tän ja se on rinsessa ja hiano ihminen nih" -kommentoinnein. Voi lapset pienet mitä touhua.

   Lainaa

  62. Tulos: +226 (236 ääntä)
   Toni Vaikka ehkäpä se olisi yhteiskunnalle enemmän hyödyllistä kun tuollaiset kateuteen tukehtumaisillaan olevat ihmissaastat poistuisi omankäden kautta ilman että kuluttuvat yhteyskunnan rahoja ja rakenteita
   Toni hei, kukas niitä yhteiskunnan rahoja kuluttaakaan? Ei suinkaan tää sun vaimos joka ilmeisesti elää sossun (ja sun) rahoilla? Ironiaa havaittavissa. Sitäpaitsi jos teitä ei kiinnosta muiden näkemykset teidän elämästä niin mitä helvettiä räyhäätte molemmat täällä?

   Lainaa

  63. Tulos: +120 (134 ääntä)
   HOOSEE: Olettaen että olet joku naistenvihaaja äitiongelminee ni vaikka mies tekis asioita naisensa takia tai vuoksi ei tarkoita että on tossun alla,toiset vaa tykkää pitää vaimosa tyytyväisenä ja onnellisena
   Annika/Toni, rauhotu

   Lainaa

  64. Tulos: +176 (186 ääntä)
   Toni: Kovasti kateelliset siellä huutelee
   Mitä aktuaalista vittua? Te saatte dissausta puhtaasti ton yllä olevan mokan takia, kaikki dissaukset perustuu siihen - joten voisitko osoittaa mokastanne sen kohdan, joka saa kenet tahansa niin kateelliseksi, ettö vain se olisi motiivi näille 'kateellisille ja katkerille' kommenteille? Ei vaa oo olemas mitää nii invalidiargumenttii kuin "oot kateellinen mulle, sen takia puhut tolla tavalla". Voi jumalauta. Olkaa hyvä ja palatkaa rlämäm korkra kouuuln.

   Lainaa

  65. Joulutonttu 25.12.2015 1:22
   Tulos: +209 (215 ääntä)
   Kummatkin Toni ja Annika kirjotti, että ei kiinnosta paskan vertaa kenenkään muiden mielipiteet. Jos ei kerran kiinnosta, niin mitä te tänne tuutte puolusteleen kirjotuksianne? Antakaa ihmisten lässyttää, jos ei kerran muiden mielipiteillä ole väliä.

   Lainaa

  66. Tulos: -131 (157 ääntä)
   hei: Annika/Toni, rauhotu
   en tiedä kuka oot mut ei meistä kumpikaan noita oo kirjottanu, toi hoosee on mun pikkusisko :D :D :D :D

   Lainaa

  67. Tulos: +5 (25 ääntä)
   Avioliitto on taloudellinen liitto ja symbolinen asia. Nykypäivänä ei paljon muuta [ja miksipä samat lait eivät kuuluisi samaa sukupuolta olevillekin]

   Lainaa

  68. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Banaani: En keksi millä matematiikalla naimisiinmeno vähentää niitä tukia per henkilö. Mutta anyway, neidin jutuista päätellen on hyvä että vähätkin rahat tulevat Tonin tilille. Vaikka eipä sillä ettäkö tuo “liitto” varmaan kauaa kestääkään.
   Millään tavalla Annikan typeryyttä puolustamatta täytyy todeta tähän väliin, että jos sopparahoja on tottunut saamaan, niin niitä on sitten turha odottaa jos olet edes avoliitossa. Kumppani jos käy edes sellaisessa työssä, josta saa 1500 euron luokkaa, sopasta et saa enää rahaa. Siinä katsotaan ensin asuntotuet kelalta yms ja niistä saattaa jotain pientä irrota :) Näin ainakin pikkupaikkakunnalla(30k ihmisiä täällä)

   Lainaa

  69. modernikoisija 25.12.2015 2:32
   Tulos: +39 (57 ääntä)
   "tekoripsetkin on niin puhkikäytetty et kuolen!" jäämme kaikki innolla odottamaan sitä kuinka huonojen tekoripsien käyttöön voi kuolla. ihan puhtaasta mielenkiinnosta. kasvavatko esim surkeat tekokynnet sisäänpäin sydämeen asti kunnes luutuneet jatkikset tekevät verenkierron mahdottamaksi tai onko hiusten pidennyksissä jokin odottamaton setbacki kun valtoimenaan sisäänpäin kasvavat hiukset pullauttavat silmät ulos kuopistaan. olisi mielenkiintoista kasata jonkinäköinen kokoelma kaikkia eri tapoja, joilla pinnalliset suomalaiset nuoret ihmiset ovat kuolleet. kuinka monta tarpeetonta "kuolemaa" Robinin singlet ovat aiheuttaneet? kuinka monta paljon uhreja on kerännyt Anna Abreaun tarpeettoman vahva meikki? Syytän salailusta eritoten Hommafoorumia, Mv-lehteä, Putinia ja Johan Bäckströmiä!! :D

   Lainaa

  70. modernikoisija 25.12.2015 2:34
   Tulos: +3 (29 ääntä)
   Syytän salailusta eritoten Hommafoorumia, Mv-lehteä, Putinia ja Johan Bäckströmiä!! Lainaan itseäni nostaakseni pointtini entistä vahvemmin esille! Elämäm_koulu opettaa!!! :)

   Lainaa

  71. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Banaani: En keksi millä matematiikalla naimisiinmeno vähentää niitä tukia per henkilö. Mutta anyway, neidin jutuista päätellen on hyvä että vähätkin rahat tulevat Tonin tilille. Vaikka eipä sillä ettäkö tuo “liitto” varmaan kauaa kestääkään.
   Avoliittokin laskee tukia sopivassa tilanteessa. Jos toinen on opiskelija ja toinen sossun asiakas kannattaa pysyä virallisen näköisesti sinkkuna jos suinkin mahdollista, koska sossu saa ottaa opintolainan tulona huomioon, vaikka sitä ei nostaisi. Toisaalta jos ryssii luottotiedot niin että opintolainaa ei saa ongelmasta pääsee ympäri (tavallaan). Älkää kuvitelko että järjellä ja byrokratialla on mitään tekoa keskenään.

   Lainaa

  72. Olen idiootti :I 25.12.2015 3:43
   Tulos: +208 (218 ääntä)
   Tämä on ensimmäinen moka jossa minä näen jonkun jatkavan feissarimokaa kommenttien puolella.

   Lainaa

  73. Tulos: -6 (38 ääntä)
   Annika.: Lähinnä sitä että naimisiin menostamme on hyvin vähän aikaa ja tukien kanssa on ollut hieman säätämistä ja talous erittäin tiukalla.Ja päivitys edelleenkin tehty vitsin merkeissä. Miten olet oikeutettu arvioimaan yhden facebookissa tehdyn tilapäivityksen pohjalta sitä minkälainen avioliittomme ja parisuhteeemme on ja kuinka kauan se tulee kestämään? Harmiksesi olemme varsin onnellisia tiukasta talous tilanteesta huomioimatta
   Ei harmita yhtään jos olette tyytyväisiä! :o siis tietenkin sitä on oikeus arvailla mitä sattuu, ja kyllähän viestistäni käy ilmi että arvaustani värittää oma kyyninen asenteeni, joka ei todellakaan ole teidän vika taikka ongelma. Tällaisia viestejä laitellaan ihan tosissaankin joten jos tämä nyt oli vitsi niin tulkitsin sen väärin, ehkä siksi että yleensä vitseissä on jokin sellainen pieni give away jota en nyt sitten tästä spotannut. Joten ihan vaan pahottelut ja kumarrukset mun osalta; vaikka tällaset netin takana piilossa olevat tollot möläyttäs mitä ni itepä tiiät tilantees parhaiten :)

   Lainaa

  74. Parempaa uutta vuotta 25.12.2015 6:16
   Tulos: -52 (70 ääntä)
   Partaaa: Harvoin näkee yhtä ennakkoluuloisia, pahantahtoisia ja ilkeitä ihmisiä kuin feissarimokien kommenteissa.
   No äläpä muuta sano. Pitää olla aika paha olla itsellä että tuntemattomien vitsi tai vaikka oikea elämäkään jaksaa näin paljon kiinnostaa ja suurta vihaa nostaa. Ja sitten vielä ihmetellään miksi pari jaksaa puolustautua vaikka asia koskee suoraan sentään heitä vaikka tuntemattomienkin toimesta. Eihän selittelyt varmasti mitään auta kun pedot ovat päässeet verenmakuun mutta ihan naurattaa ajatus pyytää tätä vihaista lynkkausporukkaa itseään kääntämään sitä toista poskea sen kerran kun joku lyö, edes kerran elämässä, livenä tai netissä. Yleensä eivät edes ymmärrä mistä puhutaan jos moista ehdottaa. Ihan vaan että hyväpä se on muilta vaatia kaikenlaista vaikka näyttäisi osan kohdalla todella vahvasti siltä että omassa elämässä taitaisi olla pienesti setvimistä....

   Lainaa

  75. Tulos: +82 (86 ääntä)
   Jutun luettuani huvitti, ehdin jopa painaa "tykkää" nappia. Kun jutun kirjoittaja kommenteissa selvensi, että kysymys on läpästä, ajattelin että tää on tässä. Mutta ei. Siitähän se riemu repes ja loppu on lapsellista juupas eipäs väittelyä. Tikusta asiaa. Hyvää joulun jatkoa kaikille.

   Lainaa

  76. Tulos: +141 (145 ääntä)
   HOOSEE: Ootko kuullu elämästä ja siitä että ne joilla sellanen on niin elämäntarkoitus ei ole netissä oikein kirjotus
   Ei ole minunkaan ELÄMÄNTARKOITUS oikeinkirjoitus netissä, mutta silti pystyn siihen vallan mainiosti.

   Lainaa

  77. Tulos: -33 (33 ääntä)
   Toni: Kovasti kateelliset siellä huutelee, mutta ei se mitään mailmaan mahtuu katkeroituneiden ihmisten vikinää ja vinkunaa. Mun mielestä on aika hienoa jos joku käyttää joulun pyhät mun ja annikan elämän miettimiseen, tulee onnistunut olo kun tietää että jollain ei todellakaan ole omaa elämää elettävänä. Toivonkin että tämä meidän elämä tarjoaa riittävästi sisältöä muuten tyhjiin elämiinne jotta ette päädy työllistämään muutenkin ylityöllistettyä pelastuslaitostamme ja sairaanhoitoa tekemällä itsemurhan. Vaikka ehkäpä se olisi yhteiskunnalle enemmän hyödyllistä kun tuollaiset kateuteen tukehtumaisillaan olevat ihmissaastat poistuisi omankäden kautta ilman että kuluttuvat yhteyskunnan rahoja ja rakenteita turhalla vinkunallaan. Jos teidän mielipiteet kiinnostaisi edes koiranpaskan vertaa niin saattaisin jopa vaivaitua putsaamaan kengän pohjat, mutta teidän ikäväksi nämä teidän näkemykset ei meidän elämässä ole edes sen koiran paskan arvoisia. Mutta jatkakaa toki, on aiha huvittava lukea kun katkerat ja kateelliset ihmiset käpristelee näppäimistöllä, välillähän sieltä tulee ihan tunnistettavia lauseutakin. Apinoilla tehtiin joskus koe ja kun riittävän monelle apinalle annettiin kirjoituskone niin ennen pitkään joku apinoista sai yksittäisen sanan aikaiseksi paperille, oletan teidän metodien olevan vastaavia ja mahdollisen ylläpidon poistavan sen täysin turhan roskan jossa ei ole päätä eikä häntää Joulut ja jussit ja mitä näitä nyt onkaan itse kullekkin säädylle.

   Lainaa

  78. Tulos: +81 (91 ääntä)
   Ei hätää Annika ja Toni, minä ainakin uskon, että teidät on luotu toisillenne ^ ^

   Lainaa

  79. Tulos: -85 (93 ääntä)
   Annika.: en tiedä kuka oot mut ei meistä kumpikaan noita oo kirjottanu, toi hoosee on mun pikkusisko
   Yes yes I am

   Lainaa

  80. Tulos: -88 (98 ääntä)
   Joulutonttu: Kummatkin Toni ja Annika kirjotti, että ei kiinnosta paskan vertaa kenenkään muiden mielipiteet. Jos ei kerran kiinnosta, niin mitä te tänne tuutte puolusteleen kirjotuksianne? Antakaa ihmisten lässyttää, jos ei kerran muiden mielipiteillä ole väliä.
   Se olin minä joka täälä sekoilee ja säätää ylimäärästä

   Lainaa

  81. Tulos: -102 (108 ääntä)
   khaleesi: Mitä aktuaalista vittua? Te saatte dissausta puhtaasti ton yllä olevan mokan takia, kaikki dissaukset perustuu siihen – joten voisitko osoittaa mokastanne sen kohdan, joka saa kenet tahansa niin kateelliseksi, ettö vain se olisi motiivi näille ‘kateellisille ja katkerille’ kommenteille? Ei vaa oo olemas mitää nii invalidiargumenttii kuin “oot kateellinen mulle, sen takia puhut tolla tavalla”. Voi jumalauta. Olkaa hyvä ja palatkaa rlämäm korkra kouuuln.
   Miten ton päivityksen voi mokaks luokitella jos se on läpän merkeissä kirjotettu

   Lainaa

  82. Tulos: +79 (87 ääntä)
   Annika.: Toisten haukkuminen (tiemättä ulkonäöstäni mitään, avioliitostani mitään, tai siitä minkälainen oikesti olen) kertoo vain siitä että suurin osa taitaa itse käriä huonosta parisuhteesta, tai ole ulkonäköönsä tyytyväinen.. Jos kokee kovasti tarvetta arvostella ja haukkua toisia tuntematta lainkaan niin kertoo enemmän sinusta ihmisenä ei meistä/minusta. Ja kyllä voin itseäni kauniiksi ja fiksusksikin kehua sillä sehän teitä alkaakin kismittää
   Poimin lainauksesta vain tarvittavat kohdat esille, tarkoitus ei ole irroittaa asiayhteydestä. Mutta, kaksi ensimmäistä pätkää luettuasi, Annika, voisit siirtyä lukemaan armaan Tonisi viestiä omasi yläpuolella. Eikö siellä juuri harrastettu vieraiden ihmisten arvostelua ja haukkumista? Ja voithan sinä kehua itseäsi kauniiksi, fiksuksi, menestyväksi, ahkeraksi, timmiksi, rikkaaksi, ja jatkaa listaa niin kauan kuin näppiksellä kirjaimia riittää. Se nyt ei liiemmin minun persettäni kaivele kismittämisen muodossa. Minusta on aika surullista että ihmisellä ei riitä ymmärrys siihen, että toiset haluavat eri asioita elämässä. Se, että minä tulen onnelliseksi joistain asioista, kuten vaikka koirista tai talosta maaseudulla, ei tarkoita että kaikki haluaisivat näitä asioita. Minun oma sisarenikin on täysin eri maata minun kanssani, ihan joka saralla. Järjestelmällinen, taloudellinen, kaupunki-ihminen, lapsirakas, sosiaalinen ja menevä ihminen. En kuvittele hetkeäkään että kukaan olisi minulle kateellinen - ja pidänkin tuota kateuskorttia aika naurettavana argumenttina ylipäätään missään yhteydessä. Tälläistä "olet vain kateellinen/katkera" argumenttia olen eniten kuullut ihmisiltä jotka ovat häikäilemättömiä oman edun tavoittelijoita ja pelaavat aina omaan pussiinsa talloen muita ihmisiä jalkoihinsa. En ole heille kateellinen, en vain pidä niistä. P.S. En kärsi huonosta parisuhteesta, vaan olen ihanan vapaa elämään juuri niinkuin haluan. Ulkonäkööni en kylläkään ole tyytyväinen, mutta juuri siksi en viihdy peilin ääressä yhtään.

   Lainaa

  83. Tulos: +15 (41 ääntä)
   HOOSEE: Miten ton päivityksen voi mokaks luokitella jos se on läpän merkeissä kirjotettu
   No sehän vittu olikin mun tekstin pointti :DDDDD

   Lainaa

  84. Tulos: -12 (40 ääntä)
   Jotenkin aina kun joku ees läpällä heittää tukien varassa elämisestä kiehahtaa ja näkyy pinaista ennen kuin se sympatia henkisesti hyvin häiriintyneitä ja vammaisia kohtaan herää. Ei mene kauan kuin täällä suomessa tullaan oppimaan jotain todellisesta köyhyydestä ja nälästä. Tuo paska hallitus on valitettavan oikeassa että tää homma vittu ei toimi ja nyt ne on vaan oikeassa ahdingossa olevien sekä kovaa pienpalkkasta työtä tekevien nahasta säästöjä repimäs mutta kyllä ne talkoot tulee koskemaan myös näitä lieviä hengellisiä vammoja kärsiviä, jotka joutuu ryhdistäytymään tai romahtamasn siihen tilaan ettei tissit ja tekokynnet kiinnosta. Elkee muute vauvoja tehkö, ne saattaa viiä loputkin rahat. Tai vieki ja enemmänkin.

   Lainaa

  85. Tulos: +61 (73 ääntä)
   Teetkö vielä annika rahaa petoksilla?

   Lainaa

  86. Tulos: +59 (71 ääntä)
   Vieläkö huijaat rahaa ihmisiltä annika?

   Lainaa

  87. Tulos: +82 (88 ääntä)
   jj: Teetkö vielä annika rahaa petoksilla?
   Kerro lisää? Kaunista paskamyrskyä luvassa. Aika syvää inside läppää kyllä toi moka, kun en löydä mitään hauskaa siitä. Tai sitten teillä on hyvin paska huumorintaju. Mut kommentit viihdyttää, jatkakaa ihmeessä tän mokan pönkitystä vieläkin kauheemmaksi. ::D

   Lainaa

  88. Tulos: -110 (112 ääntä)
   jukka: Vieläkö huijaat rahaa ihmisiltä annika?
   Ootko kenties ollu uhrina ku noin paljon persettä kutittaa

   Lainaa

  89. Tulos: +113 (125 ääntä)
   HOOSEE: Ootko kenties ollu uhrina ku noin paljon persettä kutittaa
   Eli et siis Annikan siskona kiellä tätä asiaa että hän on rikollinen joka huijaa ja varastaa ihmisiltä? Vau. Mutta oikeinkirjoituksen raiskaamista puolustat. Ootte kyllä oivallista sakkia... Kyllähän se snadisti kutittaa ketä vaan jos joku tommosta touhuaa, harmillista joutuu jonkun pissiksen uhriksi joka pistää rahat ripsiin. Huoh oikeesti. Mut en tiiä onko ko. väite totta niin en sen kummemmin tuomitse. :D

   Lainaa

  90. Tulos: +73 (81 ääntä)
   Kiitokset kaikille kommentoijille, en olekaan pitkään aikaan ollut niin huvittunut kuin tätä kommenttiketjua lukiessani.

   Lainaa

  91. Tulos: +105 (111 ääntä)
   Tää moka + nää kommentit on kyllä parasta viihdettä :D Puolet Annikan kirjottamaa tuubaa eri nimimerkeillä. Päivitys vielä kaukana läpästä. :DDDDD

   Lainaa

  92. Tulos: +49 (57 ääntä)
   Parempaa uutta vuotta: No äläpä muuta sano. Pitää olla aika paha olla itsellä että tuntemattomien vitsi tai vaikka oikea elämäkään jaksaa näin paljon kiinnostaa ja suurta vihaa nostaa. Ja sitten vielä ihmetellään miksi pari jaksaa puolustautua vaikka asia koskee suoraan sentään heitä vaikka tuntemattomienkin toimesta. Eihän selittelyt varmasti mitään auta kun pedot ovat päässeet verenmakuun mutta ihan naurattaa ajatus pyytää tätä vihaista lynkkausporukkaa itseään kääntämään sitä toista poskea sen kerran kun joku lyö, edes kerran elämässä, livenä tai netissä. Yleensä eivät edes ymmärrä mistä puhutaan jos moista ehdottaa. Ihan vaan että hyväpä se on muilta vaatia kaikenlaista vaikka näyttäisi osan kohdalla todella vahvasti siltä että omassa elämässä taitaisi olla pienesti setvimistä….
   Annika minä toivon että nämä sinun kommentitkin olisivat vain läppää

   Lainaa

  93. Tulos: -25 (51 ääntä)
   siis tää kommenttien laatu.. :D tän piti olla hauska sivusto mut tääl mennään jo ihan henkilökohtaisuuksiin asti. rauhottukaa.

   Lainaa

  94. Tulos: +24 (38 ääntä)
   Tai sitten älkää menkö naimisiin lapsen kanssa. Tai älkää menkö naimisiin tuntemattoman(??!) kanssa. Miten tuo voi tulla yllätyksenä vasta naimisiinmenon jälkeen?

   Lainaa

  95. Tulos: -101 (109 ääntä)
   Elämäm kolu: Aivan varmasti on :DD Elämäm korkea kouul näkyy aika selvästi
   No, tunnen tämän tilapäivityksen kirjoittajan, ja tiedän että tämä on vitsi, uskoit sinä sitä tai et :) Ja pyydän, opettele kirjoittamaan ja kommentoi vasta sitten...

   Lainaa

  96. Tulos: +91 (97 ääntä)
   Krista: No, tunnen tämän tilapäivityksen kirjoittajan, ja tiedän että tämä on vitsi, uskoit sinä sitä tai et Ja pyydän, opettele kirjoittamaan ja kommentoi vasta sitten…
   Voisit kertoo ton saman Annikalle, "opettele kirjoittamaan ja kommentoi/kirjoita sitten".

   Lainaa

  97. Tulos: +75 (83 ääntä)
   Minun mielestä tämän pariskunnan tilapäivitykset ovat säälittäviä. Ketään ei kiinnosta heidän panoelämä joten ite poistin kyseiset henkilöt kavereista. Hyvä esimerkki siitä kun huumori menee liian pitkälle

   Lainaa

  98. Tulos: +24 (32 ääntä)
   suffu: siis tää kommenttien laatu.. tän piti olla hauska sivusto mut tääl mennään jo ihan henkilökohtaisuuksiin asti. rauhottukaa.
   no mitä piti olla? hehe olipa hassu moka? kommenttiosiot missä vaan on toisten typeryyksien ruotimista varten

   Lainaa

  99. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Olen idiootti :I: Tämä on ensimmäinen moka jossa minä näen jonkun jatkavan feissarimokaa kommenttien puolella.
   ei tääd vedä vertoja parinvuoden takaselle muusikolle (eli tälle http://www.feissarimokat.com/2011/12/chisun-salaliitto/ näköjää rip ;/) mutta ehkä tästä vielä jotain syntyy :D

   Lainaa

  100. Tulos: +68 (76 ääntä)
   Totuus on, että kommenttien negatiivinen sävy ei todellakaan johdu kateudesta. Argumentointi tosin on taito, jonka yleensä oppii koulussa. Kannattaa opetella kestämään myös kritiikkiä, etenkin jos tapana on viljellä noin mautonta, lapsellista ja täysin typerää "läppää" julkisesti. Siskokin samasta puusta veistetty, mikä tosin yllättää yhtä paljon kuin se, että Annika harrastanee myös petoksia. Toivottavasti voisitte vielä joskus vuosien päästä tulla takaisin tänne sivustolle ja nauraa aidosti omille jutuillenne sekä nauttia tästä myötähäpeän valtavasta määrästä, mistä me tällä hetkellä saamme nauttia. Toni, Annika ja sisko, olette kuin luotuja toisillenne.

   Lainaa

  101. lopettakaa jo 27.12.2015 14:34
   Tulos: -57 (77 ääntä)
   Feissarimokalaiset,jättäkää Annika ja Toni rauhaan. Antaa heidän elää elämänsä ja avioliittonsa kuin he kokevat parhaaksi. Annika ja Toni + kaverit, älkää enää edes lukeko näitä. Teitä on nyt päätetty vihata ja mitä tahansa sanotte pahennatte vaan tilannetta. Rauhottukaa hyvät ihmiset ja antakaa toisten elää. Täysin lapsellista touhua molemmin puolin.

   Lainaa

  102. Tulos: -37 (55 ääntä)
   naamapalmu: Ei ole minunkaan ELÄMÄNTARKOITUS oikeinkirjoitus netissä, mutta silti pystyn siihen vallan mainiosti.
   "elämäntarkoituKSENI" Että noinkin mainiosti...

   Lainaa

  103. Tulos: -7 (27 ääntä)
   lopettakaa jo: Feissarimokalaiset,jättäkää Annika ja Toni rauhaan. Antaa heidän elää elämänsä ja avioliittonsa kuin he kokevat parhaaksi. Annika ja Toni + kaverit, älkää enää edes lukeko näitä. Teitä on nyt päätetty vihata ja mitä tahansa sanotte pahennatte vaan tilannetta. Rauhottukaa hyvät ihmiset ja antakaa toisten elää. Täysin lapsellista touhua molemmin puolin.
   mitä tänne lässytät? kirjota zuccerbergille että sulkee paskan sivustonsa :D

   Lainaa

  104. Tulos: +29 (39 ääntä)
   Kerran netissä, aina netissä. Vaikka tuo tilapäivitys olisikin vitsillä kirjoitettu, jää se aina nettiin elämään. Ja muistakaa että joku tämänkin pariskunnan fb-kaveri on tämän jakanut ja ilmeisesti ei vitsiä tiedä. Henkilökohtaisesti en tälläistä vitsiä jakaisi kuin parhaiden ja minut tuntevien ihmisten luettavaksi, toivottavasti ko. pariskunta seuraavan kerran miettii mitä jakaa ja kenelle. Hyvä kuitenkin jos heillä asiat ovat hyvin, vaikka tosin tilapäivityksestä saa sellaisen kuvan että Toni on tossun alla ja Annika pikkuteini.

   Lainaa

  105. Tulos: +46 (56 ääntä)
   Jos Annikan alkuperäinen viesti oli huumoria, niin olipa varsin omituista sellaista. En oikein ymmärrä, missä rivien välissä se huumori siellä valitus- ja kiroilutulvassa piileksi.

   Lainaa

  106. Tulos: +58 (66 ääntä)
   jos nämä whitethrash kuninkaalliset oikeasti heittäisivät näitä pelkkänä läppänä ei heillä olisi mitään tarvetta tulla tänne puolustelemaan itseään.. hohhoijaa.. no..he ovat kuin lapsia..toivottavasti annika saa kaljakonttinsa ja meikkinsä ettei tarvitse kuolla tai mikä pahempaa...MENNÄ TÖIHIN.

   Lainaa

  107. Tulos: +34 (46 ääntä)
   Deebolz: Toni ei kyllä vaikuta yhtään elämänkoululaiselta, varmaan valinnut puhtaasti ulkonäön perusteella vaimonsa.
   34-vuotiaana elelee sossun rahoilla ja hän ei sinusta ole elämämkoululainen?

   Lainaa

  108. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Mitkä ihmeen tuet? Minä mitään tukia ole koskaan saanut.

   Lainaa

  109. Tulos: +31 (45 ääntä)
   Partaaa: Harvoin näkee yhtä ennakkoluuloisia, pahantahtoisia ja ilkeitä ihmisiä kuin feissarimokien kommenteissa.
   Harvoin näkee yhtä säälittävää muijaa kun Annika.

   Lainaa

  110. Tulos: +55 (63 ääntä)
   " Ja ymmärtäähän tuon että käy vituttamaan jos joku mies saakin aivan puhtaasti olemalla oma hurmaava itsensä niin itselleen nätin ja nuoremman vaimon ;)Ja kyllä voin itseäni kauniiksi ja fiksusksikin kehua sillä sehän teitä alkaakin kismittää" Olen aina ollut äärimmäisen kateellinen sossupummeille.

   Lainaa

  111. Tulos: +43 (51 ääntä)
   Paras moka tässä oli kyllä ko päivityksen pariskunnan selittelyt. Joku muukin sanoi poistavansa tän trash-diivan kavereistaan ja saman tein mäkin.

   Lainaa

  112. Tulos: +26 (36 ääntä)
   Mutqu siisqu niinqu hei juurikasvu JONKA HALUAISIN VÄRJÄTÄ! Ja TEKORIPSSSSET! KUOLEN!!1!1! Huvittaisi jos en olisi itse yksi heistä joka näitä sossuprinsessoja nettomaksajan ominaisuudessa elättää.

   Lainaa

  113. Tulos: +50 (58 ääntä)
   Miten tää moka + kommentit saakaan aikaan sen kuvan, että naimisiin mentiin vain häälahjojen ja rahan toivossa. Kun arki iskee niin itketään rahattomuutta. Suosittelen tosiaan sitä töihin hakeutumista, jossei sossun rahoilla saadakkaan ylläpidettyä "luksusta". Elämässä on paljon muutakin kuin muovin kappaleet kynsissä. Viimeisimpänä jää ilmaan kysymys: Mistä meidän kommentoijien pitäisi olla kateellisia?

   Lainaa

  114. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Nyt täytyy myöntää että hävettää asua samalla paikkakunnalla näiden vatipäiden kanssa..

   Lainaa

  115. työnsankari 29.12.2015 0:31
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Sinttu: 34-vuotiaana elelee sossun rahoilla ja hän ei sinusta ole elämämkoululainen?
   No tuo kyllä riippuu taustatekijöistä. Jos omasta halusta loisii, niin kyllä mutta jos on vasten tahtoaan työttömänä, niin en laskisi elämänkoululaiseksi.

   Lainaa

  116. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Yir: Kerran netissä, aina netissä. Vaikka tuo tilapäivitys olisikin vitsillä kirjoitettu, jää se aina nettiin elämään. Ja muistakaa että joku tämänkin pariskunnan fb-kaveri on tämän jakanut ja ilmeisesti ei vitsiä tiedä. Henkilökohtaisesti en tälläistä vitsiä jakaisi kuin parhaiden ja minut tuntevien ihmisten luettavaksi, toivottavasti ko. pariskunta seuraavan kerran miettii mitä jakaa ja kenelle. Hyvä kuitenkin jos heillä asiat ovat hyvin, vaikka tosin tilapäivityksestä saa sellaisen kuvan että Toni on tossun alla ja Annika pikkuteini.
   Mistäs tiedät ettei Annika lähettänyt tätä itse? Kovasti tuntuu huomiota kaipaavan.

   Lainaa

  117. Tulos: +14 (16 ääntä)
   asd: Mistäs tiedät ettei Annika lähettänyt tätä itse? Kovasti tuntuu huomiota kaipaavan.
   Sekin tietenkin voi olla vaihtoehto jos ns. "julkisuutta" toivovat. Itsehän en kysestä pariskuntaa tunne joten en heidän aivoituksiaan tiedä.

   Lainaa

  118. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Justiina? :D

   Lainaa

  119. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Sori mut ei tossa touhussa olekkaan mitään järkeä. Kyllä tuet pitäisi maksaa tuensaajalle eikä aviomiehelle vaikka naimisissa ollaankin. Mitä jos onkin paska äiä joka ei laita sun tukia sun tilille? Nii-i. Aika vanhanaikaiset käytännöt

   Lainaa

  120. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Annika lopeta tuo kitiseminen ja mee töihin!

   Lainaa

  121. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Eiköhän Annikalle riitä tekoraha niiden tekoripsien ja -kynsien kaveriksi?

   Lainaa

  122. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Mun popparit loppu jo, tää ketju on ihan kultaa. :D :D Jatkakaa samaan malliin!

   Lainaa

  123. Tulos: +33 (39 ääntä)
   mestarimama: Hei te ihmiset jotka jaksatte päivitellä näitä asioita.. Kyseinen päivitys on kirjotettu vitsillä, eikä teilläkään taida olla tuo ÄO kauheesti kengännumeroa suurempi jos ette sitä ymmärrä. Päivitys oli hauska, teidän kommentit kuitenkin aiheutti ne huutonaurut ja myötähäpeät. t. Kyseisen päivityksen vaimon tunteva ihminen.
   Ehkä kannattaisi itsekin vähän käyttää sit järkeä. Kukaan ei naura/pudistele päätään/tms. oikeasti Annikalle, vaan ihmistyypille, jota tilapäivitys edustaa. Vaikka tämä kyseinen juttu olisi vitsi, niin tuollaisia ihmisiä löytyy ihan oikeasti.

   Lainaa

  124. Nukkatikku 1.1.2016 12:58
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Krista: No, kuten Annika jo aiemmin mainitsi, oli tilapäivitys vitsillä kirjoitettu. Ehkei kaikkea pidä ottaa niin vakavasti…
   Ei ku sun pitää nyt vaan antaa tilaa spontaaneille vihareaktioille, ihmisille tulee parempi mieli kun saa olla vähän ylemmyydentuntoisia.

   Lainaa

  125. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Annika.: en tiedä kuka oot mut ei meistä kumpikaan noita oo kirjottanu, toi hoosee on mun pikkusisko
   Sen kyllä huomaa. Sen verta ala-arvoista kielenkäyttöä, että on pakko olla alle 20-vuotias kirjoittaja. Ja tiesittekö, Toni ja Annika, että yleensä vitsi on hyvä silloin, kun sitä ei tarvitse selitellä muille? Ja vaikka tää vitsi olisikin niin on varsin paska sellainen. Ja miksi se teitä haittaa jos teidän "vitsi" on tänne päätynyt?

   Lainaa

  126. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Toni: Kovasti kateelliset siellä huutelee, mutta ei se mitään mailmaan mahtuu katkeroituneiden ihmisten vikinää ja vinkunaa. Mun mielestä on aika hienoa jos joku käyttää joulun pyhät mun ja annikan elämän miettimiseen, tulee onnistunut olo kun tietää että jollain ei todellakaan ole omaa elämää elettävänä. Toivonkin että tämä meidän elämä tarjoaa riittävästi sisältöä muuten tyhjiin elämiinne jotta ette päädy työllistämään muutenkin ylityöllistettyä pelastuslaitostamme ja sairaanhoitoa tekemällä itsemurhan. Vaikka ehkäpä se olisi yhteiskunnalle enemmän hyödyllistä kun tuollaiset kateuteen tukehtumaisillaan olevat ihmissaastat poistuisi omankäden kautta ilman että kuluttuvat yhteyskunnan rahoja ja rakenteita turhalla vinkunallaan. Jos teidän mielipiteet kiinnostaisi edes koiranpaskan vertaa niin saattaisin jopa vaivaitua putsaamaan kengän pohjat, mutta teidän ikäväksi nämä teidän näkemykset ei meidän elämässä ole edes sen koiran paskan arvoisia. Mutta jatkakaa toki, on aiha huvittava lukea kun katkerat ja kateelliset ihmiset käpristelee näppäimistöllä, välillähän sieltä tulee ihan tunnistettavia lauseutakin. Apinoilla tehtiin joskus koe ja kun riittävän monelle apinalle annettiin kirjoituskone niin ennen pitkään joku apinoista sai yksittäisen sanan aikaiseksi paperille, oletan teidän metodien olevan vastaavia ja mahdollisen ylläpidon poistavan sen täysin turhan roskan jossa ei ole päätä eikä häntää Joulut ja jussit ja mitä näitä nyt onkaan itse kullekkin säädylle.
   Ilmainen vinkki: koita ensin tsekata tekstistäsi vaikka ne kirjoitusvirheet pois ennen kuin painat "Lähetä kommentti" -nappia ja tunnet itsesi oikein nasevaksi mieheksi ;)

   Lainaa

  127. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Tän on pakko olla vitsi? Ihan oikeesti? Ensinnäkään kuka kirjoittaa tollasta facebookiin ja toiseksikin... tän on pakko olla vitsi?

   Lainaa

  128. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Mitä petoksia Annika on tehnyt? Miettikää jos Toni kuulee niistä vasta täältä. Kertokaa ihmeessä. Tonin "nasevasta" kommentista puuttui pilkut.

   Lainaa

  129. Apinakapina 5.1.2016 0:32
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Hehee! En ota kantaa itse asiaan. Mutta muistetaanko kuitenkin ettei fb- läpät ole yleensä tarkoitettu julkisiksi, eikä huumorinkaan ole tarkoitus miellyttää tolloa joka, tavallaan, pääsee tirkistelemään täysin vieraan ihmisen elämää. Hyvin kaposesta ikkunasta, lisäisin. Itsellänikin on tapana monien kavereiden kanssa heittää melko kieroakin tekstiä. Hauska se meistä on mutt voin vaan kuvitella miltä vaikuttaisi kun yksi niistä lyötäisiin koko kansan ihmeteltäväksi..

   Lainaa

  130. Tulos: +12 (22 ääntä)
   Ei vittu. Hoocee nimimerkillä ei oo kaikki lepakot tapulissa..

   Lainaa

  131. järki ja tunteet 11.1.2016 19:41
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Deebolz: Toni ei kyllä vaikuta yhtään elämänkoululaiselta, varmaan valinnut puhtaasti ulkonäön perusteella vaimonsa.
   Ah the irony kommentissasi :D

   Lainaa

  132. harkintaa ennen vihille menoa... 11.1.2016 19:56
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   Toni: Kovasti kateelliset siellä huutelee, mutta ei se mitään mailmaan mahtuu katkeroituneiden ihmisten vikinää ja vinkunaa. Mun mielestä on aika hienoa jos joku käyttää joulun pyhät mun ja annikan elämän miettimiseen, tulee onnistunut olo kun tietää että jollain ei todellakaan ole omaa elämää elettävänä. Toivonkin että tämä meidän elämä tarjoaa riittävästi sisältöä muuten tyhjiin elämiinne jotta ette päädy työllistämään muutenkin ylityöllistettyä pelastuslaitostamme ja sairaanhoitoa tekemällä itsemurhan. Vaikka ehkäpä se olisi yhteiskunnalle enemmän hyödyllistä kun tuollaiset kateuteen tukehtumaisillaan olevat ihmissaastat poistuisi omankäden kautta ilman että kuluttuvat yhteyskunnan rahoja ja rakenteita turhalla vinkunallaan. Jos teidän mielipiteet kiinnostaisi edes koiranpaskan vertaa niin saattaisin jopa vaivaitua putsaamaan kengän pohjat, mutta teidän ikäväksi nämä teidän näkemykset ei meidän elämässä ole edes sen koiran paskan arvoisia. Mutta jatkakaa toki, on aiha huvittava lukea kun katkerat ja kateelliset ihmiset käpristelee näppäimistöllä, välillähän sieltä tulee ihan tunnistettavia lauseutakin. Apinoilla tehtiin joskus koe ja kun riittävän monelle apinalle annettiin kirjoituskone niin ennen pitkään joku apinoista sai yksittäisen sanan aikaiseksi paperille, oletan teidän metodien olevan vastaavia ja mahdollisen ylläpidon poistavan sen täysin turhan roskan jossa ei ole päätä eikä häntää Joulut ja jussit ja mitä näitä nyt onkaan itse kullekkin säädylle.
   Annikakos siellä taas raivoaa? Vai peräti itse Toni tullut purkamaan häiden jälkeistä raivo-ahdistustaan?

   Lainaa

  133. Tulos: -19 (19 ääntä)
   Petoksien ja huijausten harrastaminen on ihan oikein. On moraalitonta antaa tyhmien ihmisten pitää rahansa.

   Lainaa

  134. Tulos: -5 (15 ääntä)
   En tunne ko pariskuntaa enkä siis ota kantaa heidän persoonallisuuksiinsa. Eikö kukaan huomannu että Tonin vastaus oli kirjotettu ennen Annikan postausta? Olisko siis kuitenkin kyseessä läppä? Ja ihan sama vaikkei oliskaan, miten jengi jaksaa raivostua random postauksista näin kovin...? Oma elämä, anyone?

   Lainaa

  135. ei ole todellista 27.5.2016 15:37
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Näin Facebookissa linkin tähän mokaan ja nauroin. Oli pakko tulla Feissarimokiin katsomaan mitä ihmiset ovat kommentoineet. En osannut edes aavistaa että se todellinen moka olikin täällä! Herranen aika, mitä kahjolan pormestareita! Eläköön white trash!

   Lainaa

  136. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Banaani: En keksi millä matematiikalla naimisiinmeno vähentää niitä tukia per henkilö. Mutta anyway, neidin jutuista päätellen on hyvä että vähätkin rahat tulevat Tonin tilille. Vaikka eipä sillä ettäkö tuo “liitto” varmaan kauaa kestääkään.
   No kyllä avoliitto jo tiputtaa aika kivan määrän tukia.

   Lainaa

  137. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Siis jos menen naimisiin, niin en saakaan enää omia tukiani omalle tililleni? Pitääkö omasta tilistä luopua, vai mitä ihmettä tässä nyt oikein tapahtuu? Tietysti voin olla jo sen verta väsynyt, että jotain meni yli ja lujaa.

   Lainaa

  138. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Tinka: Siis jos menen naimisiin, niin en saakaan enää omia tukiani omalle tililleni? Pitääkö omasta tilistä luopua, vai mitä ihmettä tässä nyt oikein tapahtuu? Tietysti voin olla jo sen verta väsynyt, että jotain meni yli ja lujaa.
   No totta kait saat ne omalle tilillesi kuten ennenkin. Mutta aikoinaan oli käytäntö, että tt-tukea hakiessa se maksettiin aina miehen tilille vaikka hakijana olisikin ollut nainen. Syytä tälle en tiedä mutta käytäntö lienee jo mennneen talven lumia.

   Lainaa

  139. Tulos: +1 (3 ääntä)
   : Vⅰttu mikä itekeskeinen kakara ja pintaliitäjä toi ulisija on. Vⅰttu vanha kunnon onnenonkija. Hienon vaimon on itelleen löytäny ku ei saa meikkii ja leikkii aikuinen prinsessaa nii jaetaan jokasta reikää muutamasta hassusta eurosta. No varmasti löytyy jotain yhtä säälittäviä jotka maksaa muutaman ropon et saa hässii [...]
   Voisitko edes yrittää kirjoittaa tekstiä jota voi oikeasti lukea?

   Lainaa

  140. Violetti bataatti 10.7.2020 15:55
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Mitähän tälle valkoroskapariskunnalle kuuluu?

   Lainaa

  141. Riskaabeli hilleri 18.1.2022 12:00
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   lopettakaa jo: Feissarimokalaiset,jättäkää Annika ja Toni rauhaan. Antaa heidän elää elämänsä ja avioliittonsa kuin he kokevat parhaaksi. Annika ja Toni + kaverit, älkää enää edes lukeko näitä. Teitä on nyt päätetty vihata ja mitä tahansa sanotte pahennatte vaan tilannetta. Rauhottukaa hyvät ihmiset ja antakaa toisten elää. Täysin lapsellista touhua molemmin puolin.
   Ei jätetä.

   Lainaa

  142. Viheriä matto 23.1.2024 9:57
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Riskaabeli hilleri: Ei jätetä.
   Kaveria ei jätetä

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sossu, tuet, työttömyys, ulkonäkö, pinnallinen, avioliitto, raha, talous