Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 235

Pikkupoika keksii ovelan tavan tienata lomarahat yhdessä yössä.
Sekalaisia, osa 235

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 47 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +351 (565 ääntä)
      Kerranki hyvä syy poistaa kavereista!

      Lainaa

    2. Tulos: +312 (336 ääntä)
      Sailalla on vissiin vähän traumoja

      Lainaa

    3. Tulos: +922 (930 ääntä)
      Facebook haluaa repiä vanhat haavat auki.. "Muistatkos, kuinka masentunut olit kaksi vuotta sitten, kun vaimo vei lapset, kodin,auton ja koiran ja jouduit muuttamaan siihen kusiseen yksiöön kolmenkymmenen kilometrin päähän töistä, mutta työmatkasta ei onneksi koitunutkaan harmia, kun sait potkut ja aloit dokaamaan.. Niin muistatkos, silloin sinä virittelit hirttoköyttä kaulasi ympärille häirittyäsi ensin eksäsi koti-iltaa uuden miehensä kanssa".

      Lainaa

    4. Tulos: +508 (528 ääntä)
      Ihan loistava poika! :D on ainakin halukas kantamaan hampaansa kekoon!

      Lainaa

    5. Sirpaonkeskiikäinen 10.12.2015 4:42
      Tulos: -260 (308 ääntä)
      Empähän usko tohon hammaskeiju juttuun sitten yhtään, on kuitenkin todella vanha vitsikuva mm. Sirpa taitaa haluta huomiota.

      Lainaa

    6. Tulos: +562 (574 ääntä)
      Joskus lapsena suunnitelin että valvon yöllä salaa kun se keiju tulee ja vien siltä kaikki rahat. Mutta halusin myös kysyä että mihin se niitä hampaita kerää, mutta äiti vastas että "Mistä luulet mummon saavan hampaat tekareihin?".

      Lainaa

    7. Terveissi Turuust 10.12.2015 7:28
      Tulos: +51 (177 ääntä)
      No haistappa Saila sinäkin jotain. >:(

      Lainaa

    8. Tulos: +176 (210 ääntä)
      Miten voi pientä ihmistä noin Turku v*#uttaa..

      Lainaa

    9. Tulos: +114 (172 ääntä)
      Terveissi Turuust: No haistappa Saila sinäkin jotain.
      Turku on hieno paikka :) <3

      Lainaa

    10. Tulos: +133 (215 ääntä)
      Mikä ihme melkein kaikilla on Turkua ja turkulaisia vastaan? Turku on todella hieno paikka ja turkulaiset mukavia ihmisiä :)

      Lainaa

    11. Tulos: +62 (76 ääntä)
      Nanna: Miten voi pientä ihmistä noin Turku v*#uttaa..
      On ehkä syntynyt siellä mutta kieltää sen

      Lainaa

    12. Tataariukko 10.12.2015 9:26
      Tulos: +65 (89 ääntä)
      Juu kannattaakin poistaa kaikki Turun kaverit, koska facessa ei ole "Älä seuraa henkilöä x" -nappia... Voivoi

      Lainaa

    13. Tulos: -41 (141 ääntä)
      Nanna: Miten voi pientä ihmistä noin Turku v*#uttaa..
      Viettää Turussa ulkopaikkakuntalaisena yli vartin niin alkaa ymmärtämään :D

      Lainaa

    14. Mother of Vile Excrement 10.12.2015 9:59
      Tulos: +88 (92 ääntä)
      mariaa: Facebook haluaa repiä vanhat haavat auki.. “Muistatkos, kuinka masentunut olit kaksi vuotta sitten, kun vaimo vei lapset, kodin,auton ja koiran ja jouduit muuttamaan siihen kusiseen yksiöön kolmenkymmenen kilometrin päähän töistä, mutta työmatkasta ei onneksi koitunutkaan harmia, kun sait potkut ja aloit dokaamaan.. Niin muistatkos, silloin sinä virittelit hirttoköyttä kaulasi ympärille häirittyäsi ensin eksäsi koti-iltaa uuden miehensä kanssa”.
      Aah, memories... :D

      Lainaa

    15. Turkkulainen 10.12.2015 10:15
      Tulos: +113 (133 ääntä)
      Voi eeeei, mää oisin niin halunnu olla Sailan kaveri. Mikä menetys!!! :,C Voi Sailaa, liian mukava ja hyväsydäminen sopiakseen Turkulaisten joukkoon. Koko Turku itkee vuolaita kyyneliä. Tää on melkein yhtä paha ku se kerta ku pääkaupunki siirrettiin Helsinkiin. :,C

      Lainaa

    16. Tulos: -42 (106 ääntä)
      mariaa: Facebook haluaa repiä vanhat haavat auki.. “Muistatkos, kuinka masentunut olit kaksi vuotta sitten, kun vaimo vei lapset, kodin,auton ja koiran ja jouduit muuttamaan siihen kusiseen yksiöön kolmenkymmenen kilometrin päähän töistä, mutta työmatkasta ei onneksi koitunutkaan harmia, kun sait potkut ja aloit dokaamaan.. Niin muistatkos, silloin sinä virittelit hirttoköyttä kaulasi ympärille häirittyäsi ensin eksäsi koti-iltaa uuden miehensä kanssa”.
      No mitäs kirjottelet päiväkirjamerkintöjä faceen. Sitä myötähäpeää, kun joutuu joskus näkemään joillakin näitä "nyt mun mies on jo rakastunu uuteen, ollaan viel naimisissa, mites nyt sitte lapset" -päivityksiä...

      Lainaa

    17. Tulos: +150 (160 ääntä)
      Ehkäpä Sailaa ei valittu turkulaiseen taidekouluun...Kohta hän pyrkii politiikkaan ja hankkiutuu diktaattoriksi, jossa hän saa manipuloitua koko kansan vihaamaan turkulaisia ja sen jälkeen alkaa turkulaisvainot.

      Lainaa

    18. Tulos: +79 (85 ääntä)
      ja vielä: Ehkäpä Sailaa ei valittu turkulaiseen taidekouluun…Kohta hän pyrkii politiikkaan ja hankkiutuu diktaattoriksi, jossa hän saa manipuloitua koko kansan vihaamaan turkulaisia ja sen jälkeen alkaa turkulaisvainot.
      Siinä kohtaa julistan Turun itsenäiseksi ja sitten ollaan sodassa. Js koska ketään ei kiinnosta, Turku voittaa ja valtaa Suomen ja Saila pakenee maasts ja sen jälkeen pääkaupunki on oikealla paikalla.

      Lainaa

    19. Tulos: +81 (87 ääntä)
      Muutin Turkuun pari vuotta sitten. Ennakko-odotuksiini kuuluivat kaunis historiallinen kaupunki ja vittumaiset turkulaiset. Suurin osa täällä asuvista kavereistani on samanlaisia ei-syntyperäisiä niin kuin minäkin, mutta ne muutamat paljasjalkaiset joihin olen tutustunut ovat ihan tavallisia tyyppejä, eivät sen hirveämpiä tai ihanampia kuin muutkaan. Ainoa mikä täällä on perseestä on sää.

      Lainaa

    20. Tulos: +73 (77 ääntä)
      Noiden Facebook-muistojen kanssa menee kyllä hermot! Sitä spämmiä tulee puhelimeenkin. Aina kun huomaan, että mulle on ilmotus Facebookista, ehdin jo innostua, että oonko saanu kämpän kaupaksi, niin se onkin joku helvetin "sinulla on muisto tältä päivältä 5 vuotta sitten". Tietääkö joku, miten sen saa pois päältä?

      Lainaa

    21. Tulos: -7 (17 ääntä)
      Vai että turkkulainen no mä jo miettiisisi vähä sitä.

      Lainaa

    22. Tulos: +76 (86 ääntä)
      Mä oon kans ihmetellyt tuota Turku-vihaa. En ole käynyt kuin muutaman kerran työn puolesta, mutta nätti kaupunki ja mukavia ihmisiä näytti parin päivän reissujen perusteella olevan.

      Lainaa

    23. Tulos: -47 (79 ääntä)
      Mulla Face muistutti kuinka olin kolme vuotta sitten pannut neljää eri naista saman päivän aikana. Good times. :)

      Lainaa

    24. Tulos: -44 (66 ääntä)
      Arttu-Pojalla on mennyt perille sossu-suomi kasvatus, eli että joku taika-keiju tuo lisää rahaa, ei niinkään väliä mitä valintoja itse tekee.

      Lainaa

    25. Tulos: +85 (93 ääntä)
      Tietääkö muuten joku, että saako nuo fb muistot kokonaan pois? En kirjoittele mitään angstipäivityksiä seinälleni, mutta kyllä kirpaisee jokainen "muisto" mitä tuo ehdottaa silloin, kun ne liittyvät esim siihen kun pari vuotta sitten pääsin kouluun mihin olin aina halunnut. Kuitenkin ekan vuoden aikana sattui omassa perheessä niin paljon, minkä lisäksi opinnot olivat vaativampia kuin olin odottanut, ja tokan vuoden puolessa välissä sanoivat, että tervemenoa. Nyt olen päässyt vihdoin muualle opiskelemaan, Kelakin ehkä antaa armoa takaisinperintöjen kanssa mutta ei ole kivaa herätä aamulla siihen, kun facebook kysyy, että muistanko sen kun tuuletin kouluun pääsyä. Entä muistanko ekat sitsit? Entä sen, kun jännitin tenttituloksia? No muistan, mutta jos nyt eteenpäin elämässä välillä katsoisi...

      Lainaa

    26. Seppolainen 10.12.2015 14:52
      Tulos: +14 (38 ääntä)
      Turkulaisis tai itse kaupungissa ei oo mitää vikaa. Ainoo on se niitten kieli, tulee aina fiilis ku ois ulkomailla kun ei ymmärrä sanaakaan keskusteluista.

      Lainaa

    27. Tulos: -15 (51 ääntä)
      Kirsi: Mä oon kans ihmetellyt tuota Turku-vihaa. En ole käynyt kuin muutaman kerran työn puolesta, mutta nätti kaupunki ja mukavia ihmisiä näytti parin päivän reissujen perusteella olevan.
      Se on se murre... kun turkulainen puhuu niin se kuulostaa jotenkin vähä-älyiseltä :P

      Lainaa

    28. itsellenauraja 10.12.2015 16:54
      Tulos: +5 (57 ääntä)
      Kirsi: Mä oon kans ihmetellyt tuota Turku-vihaa. En ole käynyt kuin muutaman kerran työn puolesta, mutta nätti kaupunki ja mukavia ihmisiä näytti parin päivän reissujen perusteella olevan.
      Se on kateutta vaan. Turku on Suomen ainoa oikea kaupunki.

      Lainaa

    29. Tulos: +19 (33 ääntä)
      itsellenauraja: Se on kateutta vaan. Turku on Suomen ainoa oikea kaupunki.
      Vai olisiko sittenkin ylimielisyyttä? Mene ja tiedä.

      Lainaa

    30. Tulos: -43 (63 ääntä)
      Turkulaiset siellä taas itkemässä kun joku sanoo suoraan miten asiat ovat. YHYYYYYYY. Turku on Suomen persereikä. :)

      Lainaa

    31. Et sä mittää Turkuu oo tulos? 10.12.2015 23:28
      Tulos: +74 (80 ääntä)
      mvj: Muutin Turkuun pari vuotta sitten. Ennakko-odotuksiini kuuluivat kaunis historiallinen kaupunki ja vittumaiset turkulaiset. Suurin osa täällä asuvista kavereistani on samanlaisia ei-syntyperäisiä niin kuin minäkin, mutta ne muutamat paljasjalkaiset joihin olen tutustunut ovat ihan tavallisia tyyppejä, eivät sen hirveämpiä tai ihanampia kuin muutkaan. Ainoa mikä täällä on perseestä on sää.
      Ai Mää vai? XD

      Lainaa

    32. King Arthur 11.12.2015 1:39
      Tulos: +52 (66 ääntä)
      Turkuun suunnattu "viha" on venäläispropagandaa jota ihmiset vieläkin toistelevat papukaijoina tietämättä itsekään miksi. Kokevat ehkä yhteisöllisyyttä kun "kaikki muutkin". Kysyy ihan vilpittömästi että mikä siinä hiertää niin vastausta pitää yleensä miettiä ja sitten antaa se vakio: "No kun turkulaiset puhuu niin tyhmästi!" Siihen liittyy se ironia että nämä irvailijat vaikuttavat itse katkerilta ja vittumaisilta kun ensin herjaavat ja sitten haukkuvat päälle, provosoimatta. Rakkauden FAQ -ohjelmassa Satu Silvo veti ehkä alimmankin riman alta kun alkoi vaahdota turkulaisista. Myötähäpeä oli vahva. Turkulaisena täytyy sanoa että ei nämä nyt niin syvälle kosketa, enemmän ärsyttää se että ihmiset hölmöinä toistelevat asioita vailla sen ihmeempää omaa mielipidettä. Tai no joo, jos imitoitte turkulaista murretta niin tehkää se saatana kunnolla. K ei ole G, ja konditionaalissa on sama määrä -isi -päätteitä kuin muuallakin. Tästä murteesta saa tehtyä hauskojakin vitsejä, mutta enpäs kerro niitä teille. :)

      Lainaa

    33. Tulos: +35 (35 ääntä)
      mariaa: Facebook haluaa repiä vanhat haavat auki.. “Muistatkos, kuinka masentunut olit kaksi vuotta sitten, kun vaimo vei lapset, kodin,auton ja koiran ja jouduit muuttamaan siihen kusiseen yksiöön kolmenkymmenen kilometrin päähän töistä, mutta työmatkasta ei onneksi koitunutkaan harmia, kun sait potkut ja aloit dokaamaan.. Niin muistatkos, silloin sinä virittelit hirttoköyttä kaulasi ympärille häirittyäsi ensin eksäsi koti-iltaa uuden miehensä kanssa”.
      Mutta toisaalta, jos kaikesta tuosta on noustu, niin se voi toimia myös tsemppaavana juttuna. Voi aatella, et hitto, nythän kaikki on onneks paljo paremmin vaikka tuolloin ei kyllä ois ikinä uskonu. Mutta kaiken kaikkiaan en ymmärrä, miksi jo kerran laitettu päivitys pitäs laittaa uudelleen. Kirjottakaa uusia.

      Lainaa

    34. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Hairless: Mikä ihme melkein kaikilla on Turkua ja turkulaisia vastaan? Turku on todella hieno paikka ja turkulaiset mukavia ihmisiä
      En minäkään ymmärrä. Ennemmin sietäis sorsia Naantalia. Sieltä se pahuus leviää.

      Lainaa

    35. Tulos: -23 (33 ääntä)
      mariaa: Facebook haluaa repiä vanhat haavat auki.. “Muistatkos, kuinka masentunut olit kaksi vuotta sitten, kun vaimo vei lapset, kodin,auton ja koiran ja jouduit muuttamaan siihen kusiseen yksiöön kolmenkymmenen kilometrin päähän töistä, mutta työmatkasta ei onneksi koitunutkaan harmia, kun sait potkut ja aloit dokaamaan.. Niin muistatkos, silloin sinä virittelit hirttoköyttä kaulasi ympärille häirittyäsi ensin eksäsi koti-iltaa uuden miehensä kanssa”.
      Thanks, Captain Obvious?

      Lainaa

    36. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Itsekkin ihmettelen Turku vihaa. Työn puolesta asustelin puolisen vuotta Turussa ja mukavia normaaleja äijiä ja tytsyjä täynnä. Välillä turhankin puheliaita herroja tuli tavattua. Ainoa huonopuoli oli liikenteessä "minä ensin" asenne. Ovat kuulemma ylpeitä tästä. :D

      Lainaa

    37. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Tataariukko: Juu kannattaakin poistaa kaikki Turun kaverit, koska facessa ei ole “Älä seuraa henkilöä x” -nappia… Voivoi
      Mutta sillä ei saa huomiota.

      Lainaa

    38. Tulos: -6 (12 ääntä)
      Hairless: Mikä ihme melkein kaikilla on Turkua ja turkulaisia vastaan? Turku on todella hieno paikka ja turkulaiset mukavia ihmisiä
      Veikkaan, että syyt on Fia ja heidän murre.

      Lainaa

    39. Facebookin välttäjä 11.12.2015 23:19
      Tulos: +1 (7 ääntä)
      ja vielä: Ehkäpä Sailaa ei valittu turkulaiseen taidekouluun…Kohta hän pyrkii politiikkaan ja hankkiutuu diktaattoriksi, jossa hän saa manipuloitua koko kansan vihaamaan turkulaisia ja sen jälkeen alkaa turkulaisvainot.
      Kiitokset päivän nauruista XD

      Lainaa

    40. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Pitäs kyllä joskus käydä Turusa

      Lainaa

    41. Tulos: +16 (18 ääntä)
      TreeTree: Itsekkin ihmettelen Turku vihaa. Työn puolesta asustelin puolisen vuotta Turussa ja mukavia normaaleja äijiä ja tytsyjä täynnä. Välillä turhankin puheliaita herroja tuli tavattua. Ainoa huonopuoli oli liikenteessä “minä ensin” asenne. Ovat kuulemma ylpeitä tästä.
      Kolme ja puoli vuotta Turussa asuneena tamperelaisena olen myös huomannut ton, että turkulaiset kävelee päin! Mitään muuta pahaa sanottavaa en keksi, nätti ja sopivan kokoinen kaupunki :) Tai no, baarikanta voisi olla vähän parempi!

      Lainaa

    42. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Antaa ihmisten vihata Turkua, mikäpä siinä. Missaavat itse ahdasmielisyydessään aika mahtavuutta. Olen Turun läheltä kotoisin, siellä sitten vuoden asunut ja takaisin olen vielä menossa. Ottakaa vähän vertailukantaa muualtakin Suomesta kuin omasta kotipitäjästänne ja Turusta ja osaatte ehkä arvostaa erilaisia asioita. Heittörs gona heit :P

      Lainaa

    43. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Voi....Samulin muisto oli kovin surullinen :((

      Lainaa

    44. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Siksak: Voi….Samulin muisto oli kovin surullinen :((
      Ja facebookille hänen jakamat muistot ovat tärkeitä.

      Lainaa

    45. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Raino: Mulla Face muistutti kuinka olin kolme vuotta sitten pannut neljää eri naista saman päivän aikana. Good times.
      Huora.

      Lainaa

    46. amanitapanimo 19.12.2015 15:40
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Mother of Vile Excrement: Aah, memories…
      Good times

      Lainaa

    47. Tulos: -1 (3 ääntä)
      mvj: Muutin Turkuun pari vuotta sitten. Ennakko-odotuksiini kuuluivat kaunis historiallinen kaupunki ja vittumaiset turkulaiset. Suurin osa täällä asuvista kavereistani on samanlaisia ei-syntyperäisiä niin kuin minäkin, mutta ne muutamat paljasjalkaiset joihin olen tutustunut ovat ihan tavallisia tyyppejä, eivät sen hirveämpiä tai ihanampia kuin muutkaan. Ainoa mikä täällä on perseestä on sää.
      Ai mää vai?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kolikko, tulostin, printteri, muistot, itsemurha, kuolema, turkulaiset, laiva, hammaskeiju, lapsi, lapset