Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 13

Sain viestin tuntemattomalta mieheltä. Hän kuitenkin tiesi minusta hieman liikaa.
Näin saat naisia, osa 13

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 139 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1341 (1411 ääntä)
      Creepy AF! :D

      Lainaa

    2. Tulos: +1219 (1255 ääntä)
      Pitääki tästä lähtien ettiä facesta kaikki nimet joita lääkäris huudetaa

      Lainaa

    3. Pajatsonakki 3.12.2015 1:06
      Tulos: -1341 (2049 ääntä)
      Heti kun joku huomioi ja osoittaa kiinnostusta. Niin eiköhän siitäkin ala kauhea valitus.. Tää muija varmaan kuuluu niihin "yhyy miksen ikinä löydä kunnon miestä" ryhmään

      Lainaa

    4. Tulos: -838 (1224 ääntä)
      Pajatsonakki: Heti kun joku huomioi ja osoittaa kiinnostusta. Niin eiköhän siitäkin ala kauhea valitus.. Tää muija varmaan kuuluu niihin “yhyy miksen ikinä löydä kunnon miestä” ryhmään
      Ja varmaan baarissa jos yrität tarjoo juomaa ni vetää korville ja syyttä et oot yrittäny juottaa tolkuttomaksi että saisit raiskata.

      Lainaa

    5. Tulos: -702 (878 ääntä)
      tyyppi: Ja varmaan baarissa jos yrität tarjoo juomaa ni vetää korville ja syyttä et oot yrittäny juottaa tolkuttomaksi että saisit raiskata.
      Vaikka parempi konsti se tolkuttomaksi juottaminen on kuin että selväpäistä kun ne laittaa niin hanttiin ja joutuu lyömään että ovat hiljaa ja sitten jos oikeen lujasti joutuu lyömään nii saattavat mennä niin pahannäkösiksi ettei enää halutakkaan.Ja sitten on turhaan tehny kaiken. Tänä yönä taidan mennä nukkumaan,eilen juopottelua aamusta aamuun ja on näköjään vähän vielä todellisuus hukassa.En minä ketään löisi tai väkisin panisi.

      Lainaa

    6. #ei kiinnosta 3.12.2015 1:18
      Tulos: +573 (653 ääntä)
      Yllättävän asiallinen tapaus tälle sivustolle Jaakko oli

      Lainaa

    7. Tulos: -233 (867 ääntä)
      Siis, mun mielestä tuolla jätkällä on tuossa kyllä pointtikin, ei ainakaan tuon keskustelun perusteella täytä vielä minkään stalkkaajan merkkejä. Mutta ehkä olisi kuitenkin kannattanut avata se keskustelu jo siellä odotushuoneessa ja vaikka pyytää se facebook.

      Lainaa

    8. Tulos: +1039 (1175 ääntä)
      Siinä on kyllä vähän rajat hakusessa ihmisellä. Ahdistavaa että on olemassa ihmisiä joiden mielestä "silmiin katsominen" tarkoittaa sitä että on ihan ok selvittää toisen nimi ja etsiä henkilö facebookista, ei sitte tullu mieleen että se vois olla vähän creepyn puolelle menevää.

      Lainaa

    9. Pahvitonttu 3.12.2015 1:31
      Tulos: +861 (917 ääntä)
      "Joku muija kattelee mua terveyskeskuksessa, meiän silmät oikeen kohtas! Miten lähestyä, miten... Ahaa! Ootan ja kuuntelen, mikä sen nimi on ja etin Facebookissa. Täysin tavallista puuhaa."

      Lainaa

    10. Tulos: -81 (241 ääntä)
      Tässä syy miksei kannata olla omalla nimellä sosiaalisessa mediassa :-----D

      Lainaa

    11. Tulos: +626 (702 ääntä)
      "Tuo muija on olemassa samassa fyysisessä tilassa kuin minä. MAHIKSII!" Näinkö? No ei todellakaan. Tuo nyt on vielä entistä oudompaa vain, että Heidin oletetaan muistavan täysin tuntematon henkilö, jota vilkaisi pari kertaa ja ehkä vielä sattumalta?! Pelottavaa myös, jos jonkun mielestä Jaakon toiminta on ok. Ahdistavaa yltä, päältä ja sivulta.

      Lainaa

    12. Tulos: +321 (575 ääntä)
      Ekaks tuli sama reaktio ku Heidillä, mut sit tuliki vähä paha mieli Jaakon puolesta.

      Lainaa

    13. hattufolio 3.12.2015 1:47
      Tulos: +574 (592 ääntä)
      Jaakolla taitaa riittää säpinää, saattaa meinaan päivän aikana kohdata katseet ihan varmasti usean ihmisen kanssa.

      Lainaa

    14. Tulos: +671 (727 ääntä)
      Nainen katsoi minuun -> viettely-yritys. Ja ihmettelette, miksi raiskauksista on jauhettu viime päivinä uutisissa.

      Lainaa

    15. Tulos: +183 (935 ääntä)
      Ja kaikki kommentoijat tuomitsee koko homman saman tien. Varmasti useampi tehnyt ihan samanlaista hommaa joskus! Jos Jaakko olisi ollut komea ja joukosta erottunut edukseen, niin meillä olisi tässä screenshot romanttisesta treffeille pyytämisestä, jonka eteen on nähty vaivaakin että on löydetty tämä ah niin ihana tyttönen. Eikö kenenkään mielestä ollut creepyä kun se yksi 19v muija etsi Prismassa ollutta poikaa iltapäivälehtien sivuilla ja youtubessa? Muija oli kuitenkin 19v ja poika paljastui 15v. Mitenhän olisi asia ollut, jos 19v jätkä olisi etsinyt 15v muijaa kissojen ja koirien kanssa? Creepyä! Entäpä kun olette bileissä ja vastakkaisen sukupuolen ihana yksilö kävelee ohitsenne. Sydän tykyttää ja salamaihastuminen on tapahtunut. Seuraavana päivänä sitä sitte kysellään kavereilta ja fb tapahtumaryhmistä etsitään tyttöä. Creepyä? Minun mielestä ihan söpö ele, että joku on oikeasti niin paljon vaikuttanut tähän Jaakkoon, että on ollut pakko mennä etsimään kyseinen ihminen sosiaalisesta mediasta. Vieläpä löytyi rohkeutta laittaa viesti! Hyvä Jaakko! Jos joskus itse törmään johonkin joka vie minulta jalat alta, niin ihankin vissisti maksan vaikka salapoliisille että tonkii kyseisen ihmisen nimen ja puhelinnumeron selville! Siinäpähän tuomitsee kuka haluaa, mutta loppupeleissä onnemme on omalla vastuullamme ja riskejä pitää uskaltaa ottaa, vaikka siellä olisikin vain pettymys ja nolaaminen julkisesti odottamassa.

      Lainaa

    16. Tulos: +361 (409 ääntä)
      Mä olen aina ihan kohteliaisuudesta katsonut ihmisiä silmiin... taidanpa lopettaa.

      Lainaa

    17. hhhhhhhhhhhhhhhh 3.12.2015 2:25
      Tulos: +507 (653 ääntä)
      Tege: Jos Jaakko olisi ollut komea ja joukosta erottunut edukseen, niin meillä olisi tässä screenshot romanttisesta treffeille pyytämisestä
      ei ei ei ei hyvännäköset miehet voi olla ihan yhtä ahistavia. useimmiten ne vielä ei usko kun sanoo "ei" koska he eivät saata uskoa että heidät torjutaan. en pysty nukkuu ku mietin et jonkun mielestä tää oli söpöä.

      Lainaa

    18. Vaikea akka 3.12.2015 2:25
      Tulos: +688 (708 ääntä)
      Tege: Ja kaikki kommentoijat tuomitsee koko homman saman tien. Varmasti useampi tehnyt ihan samanlaista hommaa joskus! Jos Jaakko olisi ollut komea ja joukosta erottunut edukseen, niin meillä olisi tässä screenshot romanttisesta treffeille pyytämisestä, jonka eteen on nähty vaivaakin että on löydetty tämä ah niin ihana tyttönen. Eikö kenenkään mielestä ollut creepyä kun se yksi 19v muija etsi Prismassa ollutta poikaa iltapäivälehtien sivuilla ja youtubessa? Muija oli kuitenkin 19v ja poika paljastui 15v. Mitenhän olisi asia ollut, jos 19v jätkä olisi etsinyt 15v muijaa kissojen ja koirien kanssa? Creepyä!
      Siinä tapauksessa olisi ehkä ainakin kannattanut aloittaa keskustelu sanomalla: "Hei, taidettiin tavata siellä-ja-siellä, jäit mulle mieleen" tai muuta vastaavaa, eikä heittää täysin puskista: "Niin, milloin tulet kylään? Mitä, mitenniin et tiedä kuka minä olen, flirttasitkin mun kanssa! Ainakin kerran katsoit päin!"

      Lainaa

    19. Tulos: -64 (220 ääntä)
      No jaa. Jotenkinhan se aloite on tehtävä.. Tosin ihan ensin en päräyttäisi ehdotusta tapaamiseen.

      Lainaa

    20. Tulos: +307 (393 ääntä)
      Jaakko on todella creepy, ja kuvittelee vielä, että satunnainen silmiin katsominen tarkoittaa jotain... mutta näistä kommenteista tosi monet on vain suoranaista teinipoikien naisvihaa. :(

      Lainaa

    21. Tulos: +579 (585 ääntä)
      Tege: Ja kaikki kommentoijat tuomitsee koko homman saman tien. Varmasti useampi tehnyt ihan samanlaista hommaa joskus! Jos Jaakko olisi ollut komea ja joukosta erottunut edukseen, niin meillä olisi tässä screenshot romanttisesta treffeille pyytämisestä, jonka eteen on nähty vaivaakin että on löydetty tämä ah niin ihana tyttönen. Eikö kenenkään mielestä ollut creepyä kun se yksi 19v muija etsi Prismassa ollutta poikaa iltapäivälehtien sivuilla ja youtubessa? Muija oli kuitenkin 19v ja poika paljastui 15v. Mitenhän olisi asia ollut, jos 19v jätkä olisi etsinyt 15v muijaa kissojen ja koirien kanssa? Creepyä! Entäpä kun olette bileissä ja vastakkaisen sukupuolen ihana yksilö kävelee ohitsenne. Sydän tykyttää ja salamaihastuminen on tapahtunut. Seuraavana päivänä sitä sitte kysellään kavereilta ja fb tapahtumaryhmistä etsitään tyttöä. Creepyä? Minun mielestä ihan söpö ele, että joku on oikeasti niin paljon vaikuttanut tähän Jaakkoon, että on ollut pakko mennä etsimään kyseinen ihminen sosiaalisesta mediasta. Vieläpä löytyi rohkeutta laittaa viesti! Hyvä Jaakko! Jos joskus itse törmään johonkin joka vie minulta jalat alta, niin ihankin vissisti maksan vaikka salapoliisille että tonkii kyseisen ihmisen nimen ja puhelinnumeron selville! Siinäpähän tuomitsee kuka haluaa, mutta loppupeleissä onnemme on omalla vastuullamme ja riskejä pitää uskaltaa ottaa, vaikka siellä olisikin vain pettymys ja nolaaminen julkisesti odottamassa.
      Sen viestittelyn voisi aloittaa vähän eri tavalla kuin suoralla "koska voitais nähdä" -kysymyksellä, vaikkapa tyyliin "ei tunneta entuudestaan, mutta satuttiin samaan aikaa terveyskeskukseen tänään, kiinnostuin susta, en voinut olla kuulematta nimeäsi ja siten löysin sut Facebookista, olisi kiva jutella joskus" tai jotain vastaavaa, missä kerrotaan kuka on ja miten/missä on löydetty/kohdattu, sen sijaan että tehdään suoraan jotain pitkälle vietyjä oletuksia ja johtopäätöksiä jonkun vilkaisun perusteella. Vähentäisi kummasti sitä creepymäisyyttä.

      Lainaa

    22. totuudensana 3.12.2015 3:02
      Tulos: +426 (454 ääntä)
      "En oo TODELLAKAAN kenenkään kans flirttaillu!" "No ihan varmana katoit pari kertaa silmiin :/" :DDDDDDDDDDDD Niin vitusti myötähäpeää Jaakon puolesta :D

      Lainaa

    23. totuudensana 3.12.2015 3:07
      Tulos: +393 (403 ääntä)
      Tege: Ja kaikki kommentoijat tuomitsee koko homman saman tien. Varmasti useampi tehnyt ihan samanlaista hommaa joskus! Jos Jaakko olisi ollut komea ja joukosta erottunut edukseen, niin meillä olisi tässä screenshot romanttisesta treffeille pyytämisestä, jonka eteen on nähty vaivaakin että on löydetty tämä ah niin ihana tyttönen. Eikö kenenkään mielestä ollut creepyä kun se yksi 19v muija etsi Prismassa ollutta poikaa iltapäivälehtien sivuilla ja youtubessa? Muija oli kuitenkin 19v ja poika paljastui 15v. Mitenhän olisi asia ollut, jos 19v jätkä olisi etsinyt 15v muijaa kissojen ja koirien kanssa? Creepyä! Entäpä kun olette bileissä ja vastakkaisen sukupuolen ihana yksilö kävelee ohitsenne. Sydän tykyttää ja salamaihastuminen on tapahtunut. Seuraavana päivänä sitä sitte kysellään kavereilta ja fb tapahtumaryhmistä etsitään tyttöä. Creepyä? Minun mielestä ihan söpö ele, että joku on oikeasti niin paljon vaikuttanut tähän Jaakkoon, että on ollut pakko mennä etsimään kyseinen ihminen sosiaalisesta mediasta. Vieläpä löytyi rohkeutta laittaa viesti! Hyvä Jaakko! Jos joskus itse törmään johonkin joka vie minulta jalat alta, niin ihankin vissisti maksan vaikka salapoliisille että tonkii kyseisen ihmisen nimen ja puhelinnumeron selville! Siinäpähän tuomitsee kuka haluaa, mutta loppupeleissä onnemme on omalla vastuullamme ja riskejä pitää uskaltaa ottaa, vaikka siellä olisikin vain pettymys ja nolaaminen julkisesti odottamassa.
      Tässä nyt ei ollut kyse siitä, että Jaakko olisi vain nähnyt hyvännäköisen naisen sairaalassa, ihastunut häneen ja sitten etsinyt hänen fb:n. Creepyä tosta tekee se, että Jaakko kuvitteli Heidin flirttailevan hänelle sillä perusteella, että katsoi silmiin.

      Lainaa

    24. Tulos: -123 (241 ääntä)
      Mårran: Sen viestittelyn voisi aloittaa vähän eri tavalla kuin suoralla “koska voitais nähdä” -kysymyksellä, vaikkapa tyyliin “ei tunneta entuudestaan, mutta satuttiin samaan aikaa terveyskeskukseen tänään, kiinnostuin susta, en voinut olla kuulematta nimeäsi ja siten löysin sut Facebookista, olisi kiva jutella joskus” tai jotain vastaavaa, missä kerrotaan kuka on ja miten/missä on löydetty/kohdattu, sen sijaan että tehdään suoraan jotain pitkälle vietyjä oletuksia ja johtopäätöksiä jonkun vilkaisun perusteella. Vähentäisi kummasti sitä creepymäisyyttä.
      Tämän ikäpolven nuorisossa on todella iso prosentti sitä porukkaa jotka koko nuoruuden istuu koneella tai muutenkin viettävät vapaa-aikaa paljon pelatessa. Se syö sosiaalisia taitoja. Olisiko 1/3 tällaisia nuoria, jotka ei välttämättä hoksaa enää niin helposti perusasioita sosiaalisessa kanssakäymisessä. Sellainen poika lukee paineessa kaikki kohdehenkilön liikkeet ja reaktion ylimitoitetusti. Muutama katsekontakti voi olla selvä merkki, koska niinhän netissä puhuttiin flirttailusta. Päässä pyörii että "katsekontakti mainittiin takuuvarmasti!" Siinä sitten mietitään kotikoneella että mitäs nyt. Oikeastaan tämä sisäänpäinsuuntautunut ja sosiaalisilta taidoiltaan köyhä ihminen ratkaiseekin helposti tämän yhtälömme, eli miksi ensimmäisenä kysyttiin ulos. Koska flirttailua oli tehty, kiinnostusta oli ehkäpä, seuraavaksi olisiko treffit olennainen valinta seuraavaksi siirrokseni?
      hhhhhhhhhhhhhhhh: en pysty nukkuu ku mietin et jonkun mielestä tää oli söpöä.
      Jos pilvilinnoistasi joskus laskeudut, niin mieti toki Jaakon toimia. Ahdistavaa joo, mutta parhaansa yritti. Tässä tapauksessa tönkösti ja nenille tuli, mutta ehkä ensi kerralla. Asiat kannattaa aina miettiä useammaltakin kannalta. Selvästikin kun nainen olet niin sinulla on nämä perus ongelmat eli lähentelijät, ahdistelijat ym. Netissä kuvake-tunnukset täyttyy seksikommenteista ja fb satelee kaveripyyntöjä. Itse läheltä nähneenä näitä ressukoita ja heitä paljon auttaneena sääliksi kyllä käy. Voin sanoa että jos tuo tapahtuma kävisi miehelle, että nainen pyytäisi ulos miehen niin se ulos pyytäminen on edelleenkin tönkköä ja outoa. Sen sijaan jos joku olisi vaikka minut lisännyt tuollatavoin hetken päähänpistosta fb kaveriksi, niin olisin kyllä otettu ja mielestäni olisi edelleenkin söpöä, että tein sellaisen vaikutuksen. Tässä nämä sukupuoliroolit ja samaistumiset nyt vain hämäävät. Naiset ovat sen verran turtuneita näihin arkielämän "ahdistelijoihin" aka treffeille pyytäjiin, että asiat on tapana nähdä erittäin mustavalkoisesti.

      Lainaa

    25. Tulos: +221 (229 ääntä)
      Mä näin kerran Tommi Läntisen samassa odotushuoneessa. Ei lähettänyt keikkalippuja. Ei tosin ollut mitään feisbuukkiakaan. P.S Katseemme eivät kohdanneet.

      Lainaa

    26. Pöljä :) 3.12.2015 6:18
      Tulos: +29 (77 ääntä)
      Voi helkkari tää tyyppihän on just niinku minä, mä olen yhtä harhaluuloinen kuin Jaakko!

      Lainaa

    27. Tulos: -66 (214 ääntä)
      Timon: Nainen katsoi minuun -> viettely-yritys. Ja ihmettelette, miksi raiskauksista on jauhettu viime päivinä uutisissa.
      No en puolusta Jaakon käytöstä mutta tässä nyt ei millään ollut mitään tekemistä raiskaamisen kanssa. Älä loukkaa raiskauksen uhreja rinnastamalla heitä tähän "uhriin". Fb on vähän semmoinen uuden ajan rajatapaus johon ei vielä ole oikeita vastauksia kaikkiin tilanteisiin mitä tulee kontaktin ottamiseen. Toisaalta Jaakon käytös on perinteisessä mielessä vähän creepyä mutta toisaalta; käsi ylös jotka ette etsi koskaan ketään ihmistä tarkoituksella Facebookista? Jaakko ei kuitenkaan myöskään perinteisessä mielessä ole stalkkeri tai ahdistelija sillä hän otti kuitenkin ihan avoimesti yhteyttä ja sanoi suoraan asiansa ja ilmaisi myös olevansa valmis jättämään tytön rauhaan. Mutta Jaakko tottakai mokasi siinä että onki nimen sellaisessa yhteydessä jossa kukaan ei taatusti halua nimeään kenenkään mieleenpainettavaksi saati muissa yhteyksissä käytettäväksi! Yritän vain sanoa että ... Facehaku ei lähtökohtaisesti ole silti sama asia kuin jonkun seuraaminen puskien takana piilossa kotiosoitteen selvittämiseksi.

      Lainaa

    28. Tulos: +296 (308 ääntä)
      Jaaha, näillä kriteereillä sitä tulee flirttailtua koko päivä ja ties kenen kanssa, vastaantulevien koirien ja mummojenkin kanssa. Toivottavasti eivät oleta mitään.

      Lainaa

    29. Mother of Vile Excrement 3.12.2015 7:20
      Tulos: +185 (273 ääntä)
      Banaani: Jaakko ei kuitenkaan myöskään perinteisessä mielessä ole stalkkeri tai ahdistelija sillä hän otti kuitenkin ihan avoimesti yhteyttä ja sanoi suoraan asiansa ja ilmaisi myös olevansa valmis jättämään tytön rauhaan. - - - Yritän vain sanoa että … Facehaku ei lähtökohtaisesti ole silti sama asia kuin jonkun seuraaminen puskien takana piilossa kotiosoitteen selvittämiseksi.
      Ei jumalauta nyt. Ettäkö oikein "otti avoimesti yhteyttä" ja "ilmaisi olevansa valmis jättämään tytön rauhaan"! Mitaliko tuosta pitäisi jakaa?? "Ei-perinteinen stalkkeri", hurraa! Jos joku täystuntematon jannu lähettää viestiä FB:ssä, että "keksinpä tuossa päästäni että flirttailit mun kanssa terveyskeskuksessa(!), no koskas nähdään", niin hitostako siitä tiedät että miten se reagoi jos sille sanoo, että nyt ei menny kuule ihan asiallisesti tämä. Mistäs tiedät, ettei se tosiaan ole seuraavaksi sun oven takana? Ja että ei-toivotussa seuraan tuppautumisessa on niin hei nyanssieroja, että pistetään stalkkerointi jotenkin pahemmuusjärjestykseen ja sitä "lievempää" pitää sitten ah niin ymmärtää??? Pah. "Rehellisesti otetaan yhteyttä" silleen, että jos joku nyt on niiiin totaalisen kiinnostava, niin sitten avataan suu ja sanotaan jotain itse tilanteessa, ei lähetetä omituisia viestejä FB:ssä jälkikäteen. Tervehtimällä voi aloittaa, ja jos toinen ei siitä lämpene, niin sitten vetäydytään pois HETI eikä jäädä jankkaamaan. Ystävällinen tervehdys ja hymy on vielä kohteliasta ja ok, mutta mikään ei ole niin ärsyttävää kuin seuraan tuppautuja, joka ei tajua lopettaa ajoissa. Fiksuimman kuvan itsestään antaa tyyppi, joka uskoo kerrasta kun sille sanoo ei. Epätoivo kun ei ole kovin seksikästä. Kundit hei, ei teillä ole mitään oletusarvoista oikeutta toisten seuraan tai huomioon, joten voitte lopettaa sen puolustelemisen.

      Lainaa

    30. Tulos: +181 (191 ääntä)
      Banaani: No en puolusta Jaakon käytöstä mutta tässä nyt ei millään ollut mitään tekemistä raiskaamisen kanssa. Älä loukkaa raiskauksen uhreja rinnastamalla heitä tähän “uhriin”. Fb on vähän semmoinen uuden ajan rajatapaus johon ei vielä ole oikeita vastauksia kaikkiin tilanteisiin mitä tulee kontaktin ottamiseen. Toisaalta Jaakon käytös on perinteisessä mielessä vähän creepyä mutta toisaalta; käsi ylös jotka ette etsi koskaan ketään ihmistä tarkoituksella Facebookista? Jaakko ei kuitenkaan myöskään perinteisessä mielessä ole stalkkeri tai ahdistelija sillä hän otti kuitenkin ihan avoimesti yhteyttä ja sanoi suoraan asiansa ja ilmaisi myös olevansa valmis jättämään tytön rauhaan. Mutta Jaakko tottakai mokasi siinä että onki nimen sellaisessa yhteydessä jossa kukaan ei taatusti halua nimeään kenenkään mieleenpainettavaksi saati muissa yhteyksissä käytettäväksi! Yritän vain sanoa että … Facehaku ei lähtökohtaisesti ole silti sama asia kuin jonkun seuraaminen puskien takana piilossa kotiosoitteen selvittämiseksi.
      Hohhoh, no ollaan ehkä yhdestä asiasta samaa mieltä (ei kannata ehkä raiskaukseen yhdistää), mutta miten niin facebook on joku uuden maailman rajatapaus? Siellä on siis ihan ok mennä tölväyttämään naiselle että milloin tulet kylään kun kerran katsoit terveyskeskuksessa silmiin? Hip hei, sanoit sen facessa, ei lasketa häirinnäksi! Terveyskeskus on muutenkin ehkä vähän kyseenalainen paikka lähteä naisia iskemään, mutta ehkä tänkin olisi voinut hoitaa vähän toisella tavalla?

      Lainaa

    31. Tulos: +165 (169 ääntä)
      Mårran: Sen viestittelyn voisi aloittaa vähän eri tavalla kuin suoralla “koska voitais nähdä” -kysymyksellä, vaikkapa tyyliin “ei tunneta entuudestaan, mutta satuttiin samaan aikaa terveyskeskukseen tänään, kiinnostuin susta, en voinut olla kuulematta nimeäsi ja siten löysin sut Facebookista, olisi kiva jutella joskus” tai jotain vastaavaa, missä kerrotaan kuka on ja miten/missä on löydetty/kohdattu, sen sijaan että tehdään suoraan jotain pitkälle vietyjä oletuksia ja johtopäätöksiä jonkun vilkaisun perusteella. Vähentäisi kummasti sitä creepymäisyyttä.
      Tällaisesta aloituksesta saattaisin jopa kiinnostua. :)

      Lainaa

    32. Tulos: +14 (20 ääntä)
      "One Mississippi, two mississippi.." http://vignette4.wikia.nocookie.net/bigbangtheory/images/6/62/CRP18.png/revision/latest?cb=20141031222035

      Lainaa

    33. Tulos: +187 (263 ääntä)
      Jaakolla on ollut elämässään huono flaksi naisten kanssa. Jaakko on terveyskeskuksessa ja huomaa nätin naisen. Jossain vaiheessa naisen ja Jaakon katseet kohtaavat, nainen hymyilee. Jaakolle tämä on elämän pysäyttävä hetki, nainen ei muista tapahtunutta 15 minuutin jälkeen. Jaakon kämmenet hikoaa, sydän pamppailee ja päässä pyörii ajatus "mene juttelemaan". Lääkäri kutsuu naisen tarkastettavaksi. Jaakko kuulee naisen nimen. Tässä täytyi olla sitä jotain. Lääkärikäynnin ajan Jaakko voi vain ajatella naista. Hän pääsee kotiin ja etsii naisen. Keräilee rohkeutta ja aloitta hieman kömpelöllä "koska voitais nähdä". Nainen hämmentyy ja lopuksi haukkuu Jaakon stalkkeriksi. Keskustelu päättyy Jaakon hymiöön. :( Kotona Jaakko leikkaa palan pullapitkosta, kaataa kuppiin kahvia ja ihmettelee mikä meni taas vikaan.

      Lainaa

    34. Muumi (kopio) 3.12.2015 8:50
      Tulos: -101 (171 ääntä)
      Ja syy siihen miksi Heidi järkyttyi oli että se terveyskeskus oli oikeasti sukupuolitautien poliklinikka.

      Lainaa

    35. Puolikiero_savolainen 3.12.2015 9:21
      Tulos: +164 (194 ääntä)
      Tege: Ja kaikki kommentoijat tuomitsee koko homman saman tien. Varmasti useampi tehnyt ihan samanlaista hommaa joskus! Jos Jaakko olisi ollut komea ja joukosta erottunut edukseen, niin meillä olisi tässä screenshot romanttisesta treffeille pyytämisestä, jonka eteen on nähty vaivaakin että on löydetty tämä ah niin ihana tyttönen. Eikö kenenkään mielestä ollut creepyä kun se yksi 19v muija etsi Prismassa ollutta poikaa iltapäivälehtien sivuilla ja youtubessa? Muija oli kuitenkin 19v ja poika paljastui 15v. Mitenhän olisi asia ollut, jos 19v jätkä olisi etsinyt 15v muijaa kissojen ja koirien kanssa? Creepyä! Entäpä kun olette bileissä ja vastakkaisen sukupuolen ihana yksilö kävelee ohitsenne. Sydän tykyttää ja salamaihastuminen on tapahtunut. Seuraavana päivänä sitä sitte kysellään kavereilta ja fb tapahtumaryhmistä etsitään tyttöä. Creepyä? Minun mielestä ihan söpö ele, että joku on oikeasti niin paljon vaikuttanut tähän Jaakkoon, että on ollut pakko mennä etsimään kyseinen ihminen sosiaalisesta mediasta. Vieläpä löytyi rohkeutta laittaa viesti! Hyvä Jaakko! Jos joskus itse törmään johonkin joka vie minulta jalat alta, niin ihankin vissisti maksan vaikka salapoliisille että tonkii kyseisen ihmisen nimen ja puhelinnumeron selville! Siinäpähän tuomitsee kuka haluaa, mutta loppupeleissä onnemme on omalla vastuullamme ja riskejä pitää uskaltaa ottaa, vaikka siellä olisikin vain pettymys ja nolaaminen julkisesti odottamassa.
      Etkö oikeasti snaijaa eroa kertomissasi esimerkeissä? Noissa tilanteissa on ihastumisen kohteella VALINNANVAPAUS päättää ottaako yhteyttä vai foldata ja ILMAN että tarvitsee koskaan edes jutella ihastuneen stalkkerin kanssa. Nyt Jaakko on odottanut tytön vuoron, ottanut nimen ylös lääkärin huudettua sen (yleensä sukunimen huutaa, mistä sai etunimen..?) ja sit röyhkeästi olevinaan itsevarmana avaa keskustelun "milloin nähään?;;;;)" Se on creepyä ja en ihmettele yhtään jos ahdistaa. Tuo ei ole minun käsitys romantiikasta.

      Lainaa

    36. Tulos: +162 (226 ääntä)
      Jos saman olisi tehnyt turvapaikanhakija tai muu maahanmuuttaja, niin johan tuosta olis herkempi kaksinaismoralisti tehnyt rikosilmoituksen. Huom! Kaikki miehen naiseen kohdistama huomio EI OLE AHDISTELUA, mutta jos kyylää terkkarissa toisen nimen ja kuvittelee satunnaista katsekongaktia parittelukutsuksi, se kyllä on sairasta. Kas ettei meillä kuljeta huntu naamalla, siihen suuntaan miesväki on touhuillaan asioita ajamassa. Siis kantasuomalaiset naisenlihakriitikot.

      Lainaa

    37. töttöröö 3.12.2015 9:46
      Tulos: -118 (216 ääntä)
      Tege: Ja kaikki kommentoijat tuomitsee koko homman saman tien. Varmasti useampi tehnyt ihan samanlaista hommaa joskus! Jos Jaakko olisi ollut komea ja joukosta erottunut edukseen, niin meillä olisi tässä screenshot romanttisesta treffeille pyytämisestä, jonka eteen on nähty vaivaakin että on löydetty tämä ah niin ihana tyttönen. Eikö kenenkään mielestä ollut creepyä kun se yksi 19v muija etsi Prismassa ollutta poikaa iltapäivälehtien sivuilla ja youtubessa? Muija oli kuitenkin 19v ja poika paljastui 15v. Mitenhän olisi asia ollut, jos 19v jätkä olisi etsinyt 15v muijaa kissojen ja koirien kanssa? Creepyä! Entäpä kun olette bileissä ja vastakkaisen sukupuolen ihana yksilö kävelee ohitsenne. Sydän tykyttää ja salamaihastuminen on tapahtunut. Seuraavana päivänä sitä sitte kysellään kavereilta ja fb tapahtumaryhmistä etsitään tyttöä. Creepyä? Minun mielestä ihan söpö ele, että joku on oikeasti niin paljon vaikuttanut tähän Jaakkoon, että on ollut pakko mennä etsimään kyseinen ihminen sosiaalisesta mediasta. Vieläpä löytyi rohkeutta laittaa viesti! Hyvä Jaakko! Jos joskus itse törmään johonkin joka vie minulta jalat alta, niin ihankin vissisti maksan vaikka salapoliisille että tonkii kyseisen ihmisen nimen ja puhelinnumeron selville! Siinäpähän tuomitsee kuka haluaa, mutta loppupeleissä onnemme on omalla vastuullamme ja riskejä pitää uskaltaa ottaa, vaikka siellä olisikin vain pettymys ja nolaaminen julkisesti odottamassa.
      Miten vitussa tämä kommentti on vain 14 plussan puolella? :O puhdasta asiaa ekasta kirjaimesta vikaan pisteeseen! Jos ihmiset väittää, että esimerkiksi Jaakon ulkonäkö ei vaikuta siihen, miten hänen lähestymisensä otetaan vastaan, nii lopettakaa se jeesustelu :D sama homma tuossa, että kuka ei muka joskus just esim bileiden jälkeen tai baari-illan jälkeen ole etsinyt henkilöä facesta..? Oikeesti, usein jopa ilman nimeä, tietäen vaan, että on jonku henkilön kaveri, ja sen mukaan lähdetään ettimään :) onnea ja sattumaa pitää välillä vähän ohjata, niin se vaan menee, harvoin asiat tapahtuu niinku leffoissa, että ensin törmätään kahvilassa ja sitten osutaankin ihan sattumalta samaan taksiin ja sovitaan treffit.

      Lainaa

    38. Tulos: +21 (165 ääntä)
      Minustakaan Jaakko ei vaikuta miltään ihme hiipparilta. Minullekin naapuri lähetti seuranhakutekstarin melkein heti, kun uuteen kotiin muutin, minä sanoin että ei kiitos ja hän sanoi että okei, viestit loppuivat siihen. Minusta asiassa ei ollut mitään väärää tai outoa, sillä jos jotakin haluaa, niin sitä pitää osata pyytää. Sitten pitää toki myös osata suhtautua siihen, jos ei saakaan haluamaansa. Minusta Jaakko otti pakit ihan asiallisesti vastaan, ainakin mikäli viestiketju oli tässä mokassa kokonaisuudessaan. Hän olisi tietysti voinut aloittaa keskustelun paremmin, mutta kaikilla nyt ei vain sitä taitoa ole (varsinkaan, kun on ottamassa yhteyttä kauniiseen tyttöön). Eli relatkaa nyt vähän.

      Lainaa

    39. Tulos: -144 (178 ääntä)
      Mä kans iskein kerran muijan terkkarilla. Mentiin vessaan panemaan ja 30 minuutin kuluttua huudettiin mun nimeäni johon mä vaan huusin takas, että mä tuun. Ja silloin mä tulinkin. :D

      Lainaa

    40. Tulos: +102 (116 ääntä)
      Saana: Siinä on kyllä vähän rajat hakusessa ihmisellä. Ahdistavaa että on olemassa ihmisiä joiden mielestä “silmiin katsominen” tarkoittaa sitä että on ihan ok selvittää toisen nimi ja etsiä henkilö facebookista, ei sitte tullu mieleen että se vois olla vähän creepyn puolelle menevää.
      Ja mä oon vielä luullu olevani jotenki ylivarovainen ja itsestään liikoja luuleva, kun välttelen katsomasta tuntemattomia miehiä silmiin. Esim. julkisissa kun joku creepy on tuijottanut, oon miettinyt, että varmaan jos mulkaisen tai tuijotan takaisin, niin se ehkä tajuu lopettaa. Onneks en oo niin tehny!

      Lainaa

    41. Mulperinkukka 3.12.2015 10:29
      Tulos: -40 (68 ääntä)
      A-luokan autismia.

      Lainaa

    42. Tulos: +151 (161 ääntä)
      Tege: Ja kaikki kommentoijat tuomitsee koko homman saman tien. Varmasti useampi tehnyt ihan samanlaista hommaa joskus! Jos Jaakko olisi ollut komea ja joukosta erottunut edukseen, niin meillä olisi tässä screenshot romanttisesta treffeille pyytämisestä, jonka eteen on nähty vaivaakin että on löydetty tämä ah niin ihana tyttönen. Eikö kenenkään mielestä ollut creepyä kun se yksi 19v muija etsi Prismassa ollutta poikaa iltapäivälehtien sivuilla ja youtubessa? Muija oli kuitenkin 19v ja poika paljastui 15v. Mitenhän olisi asia ollut, jos 19v jätkä olisi etsinyt 15v muijaa kissojen ja koirien kanssa? Creepyä! Entäpä kun olette bileissä ja vastakkaisen sukupuolen ihana yksilö kävelee ohitsenne. Sydän tykyttää ja salamaihastuminen on tapahtunut. Seuraavana päivänä sitä sitte kysellään kavereilta ja fb tapahtumaryhmistä etsitään tyttöä. Creepyä? Minun mielestä ihan söpö ele, että joku on oikeasti niin paljon vaikuttanut tähän Jaakkoon, että on ollut pakko mennä etsimään kyseinen ihminen sosiaalisesta mediasta. Vieläpä löytyi rohkeutta laittaa viesti! Hyvä Jaakko! Jos joskus itse törmään johonkin joka vie minulta jalat alta, niin ihankin vissisti maksan vaikka salapoliisille että tonkii kyseisen ihmisen nimen ja puhelinnumeron selville! Siinäpähän tuomitsee kuka haluaa, mutta loppupeleissä onnemme on omalla vastuullamme ja riskejä pitää uskaltaa ottaa, vaikka siellä olisikin vain pettymys ja nolaaminen julkisesti odottamassa.
      Kaksi sanaa, "katsoit viettelevästi", teki tästä creepyn. Muutenhan tuo mieleen jääneen ihmisen etsiminen ei ole paha asia.

      Lainaa

    43. Tulos: +93 (127 ääntä)
      Mä olen aina elänyt siinä uskossa, että keskimäärin miehet ei tajua minkäänlaista vihjailua. Jos silmiin katsominen on flirttailua, niin kylläpä alkaa hirvittää oma toiminta. Minä kun tykkään ohikävellessä tuijottaa tuntemattomia silmiin ihan vain että vaivaantuisivat. Toisinaan kisailen ohikulkijoiden kanssa siitä, kumpi kääntää katseensa viimeisenä pois.

      Lainaa

    44. Tulos: +183 (197 ääntä)
      Kerrataan nyt vielä niille, jotka ei ymmärtänyt aiemmista kommenteista: Jaakko ei ole creepy siksi, että etsi tytön facesta (okei ehkä ihan vähä). MUTTA Jaakko on creepy siksi, että kuvitteli katsekontaktin tarkoittavan flirttailua.

      Lainaa

    45. Tulos: -144 (204 ääntä)
      Jaakko luki tilanteen väärin, mutta jos muija hyppää seinille tollasen takia niin mitähän tää nainen tekisi jos joku tulisi face to face sanomaan "Ajattelin tulla moikkaamaan, kun katseemme kohtasi useamman kerran" "MITÄ HELVETTIÄ CREEPY EN TOSIAAKAAN KATSONUT SINUA EN KATSONUT EN EN MENE POIS APUA POLIISI APUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"

      Lainaa

    46. suvatsematon 3.12.2015 11:05
      Tulos: -160 (198 ääntä)
      Timon: Nainen katsoi minuun -> viettely-yritys. Ja ihmettelette, miksi raiskauksista on jauhettu viime päivinä uutisissa.
      Vitun idiootti. Valkoiset tekee korkeintaan outoja aloitteita, vieras"kulttuuriset" (erothan tulee biologiasta) ei mitään lupia kysele.

      Lainaa

    47. Tulos: -19 (67 ääntä)
      Mother of Vile Excrement: Ei jumalauta nyt. Ettäkö oikein “otti avoimesti yhteyttä” ja “ilmaisi olevansa valmis jättämään tytön rauhaan”! Mitaliko tuosta pitäisi jakaa?? “Ei-perinteinen stalkkeri”, hurraa! Jos joku täystuntematon jannu lähettää viestiä FB:ssä, että “keksinpä tuossa päästäni että flirttailit mun kanssa terveyskeskuksessa(!), no koskas nähdään”, niin hitostako siitä tiedät että miten se reagoi jos sille sanoo, että nyt ei menny kuule ihan asiallisesti tämä. Mistäs tiedät, ettei se tosiaan ole seuraavaksi sun oven takana? Ja että ei-toivotussa seuraan tuppautumisessa on niin hei nyanssieroja, että pistetään stalkkerointi jotenkin pahemmuusjärjestykseen ja sitä “lievempää” pitää sitten ah niin ymmärtää??? Pah. “Rehellisesti otetaan yhteyttä” silleen, että jos joku nyt on niiiin totaalisen kiinnostava, niin sitten avataan suu ja sanotaan jotain itse tilanteessa, ei lähetetä omituisia viestejä FB:ssä jälkikäteen. Tervehtimällä voi aloittaa, ja jos toinen ei siitä lämpene, niin sitten vetäydytään pois HETI eikä jäädä jankkaamaan. Ystävällinen tervehdys ja hymy on vielä kohteliasta ja ok, mutta mikään ei ole niin ärsyttävää kuin seuraan tuppautuja, joka ei tajua lopettaa ajoissa. Fiksuimman kuvan itsestään antaa tyyppi, joka uskoo kerrasta kun sille sanoo ei. Epätoivo kun ei ole kovin seksikästä. Kundit hei, ei teillä ole mitään oletusarvoista oikeutta toisten seuraan tai huomioon, joten voitte lopettaa sen puolustelemisen.
      Hänen viesteissään arveluttavaa oli vain jankata toiseen kertaan siitä katsekontaktista. Sisällössä ei ollut muuta kamalaa. Mistäkö tiedän että miten reagoi kieltävään vastaukseen? Hah, no en tiedäkään! :D tuollainen syytös on täysin aiheeton, kun sellaiseen ei viittaa mikään, että hänen reaktionsa tilanteeseen olisi aiheuttanut tai aiheuttamassa ongelmia jälkeenpäin. Ei-toivotussa seuraantuppautumisessa todentotta on tärkeitä eroja sen mukaan minkä "tasoista" se on. Esimerkiksi teon toistuvuus ja / tai salakatselu täyttävät (syystäkin) mahdollisesti rikosten tunnusmerkkejä mutta pelkkä yksittäinen yhteydenotto julkista kanavaa pitkin ei. Mitalia tuosta ei kukaan ollut jakamassa, miksi vedit asian siihen ääripäähän? Jaakko ei kuitenkaan ole mikään ihmishirviö niinkuin melkein voisi luulla sinun tavastasi ilmaista tuohtumustasi siitä että minusta asiassa oli muutakin kuin vain huonoja puolia. Jaakon olisi minustakin pitänyt toimia toisin mutta silti hän ei ole tällä tempulla ansainnut kaikkea sitä henkisen painolastin purkausta kaikilta niiltä jotka pelkäävät lähentelyä ja vainoamista ja raiskauksia. Arvaukseksi jää mutta luultavasti Jaakko ei kokeile samaa temppua toiste ja suurin puute käytöksen takana lienee ollut ajattelemattomuus. Voihan asia toisinkin olla mutta miskikään kaikkien toteutuneiden ja toteutumattomien pelkojen kasvoiksi Jaakosta ei tällä perusteella toistaiseksi ole.

      Lainaa

    48. Tulos: +141 (143 ääntä)
      Ero siihen, että ettiskelee ihastelemaansa tyttöä/naista somen välityksellä on myös se, että nainen voi yleisesti ottaen olla noteeraamatta sellaista lähestymistä, koska se ei ole suoraa, ja jos joku ne yhteystiedot antaa, niin on todennäköisesti jo saanut "ennakkovaroituksen". Myöskin ainakin itse olen bongannut vain sellaisia, joissa joko on jo juteltu, mutta syystä tai toisesta ei ole saanut vaihdettua yhteystietoja, tai sitten ei ole uskaltanut heti lähestyä. On aika eri asia lähettää ENSIMMÄISEKSI viesti, "koska voitas nähä?" ja vielä perustella, että no vilkuilit viettelevästi. Naisella ei edelleenkään ole mitään velvollisuutta tehdä yhtään mitään, vaikka olisikin vilkuillut, joten olettaminen on itsessään aika creepyä. Jos nyt olisi selkeästi vaikka vinkannut silmää odotushuoneessa, kun nimi kutsutaan, niin vois miettiä ja EHKÄ lähettää semmosen "hey this is crazy" -viestin kokeilumielessä, ja todellakin tollasen vastauksen edessä perääntyä ja pahotella väärinkäsitystä eikä inttää vastaan.Tässä saa semmosen kuvan kyllä et lähinnä miehellä on sosiaaliset taidot hakusessa, mutta ei oo kohteella velvollisuutta niitäkään opettaa.

      Lainaa

    49. Tulos: -94 (152 ääntä)
      Kundit hei, ei teillä ole mitään oletusarvoista oikeutta toisten seuraan tai huomioon, joten voitte lopettaa sen puolustelemisen.
      ???: Jaakko on todella creepy, ja kuvittelee vielä, että satunnainen silmiin katsominen tarkoittaa jotain… mutta näistä kommenteista tosi monet on vain suoranaista teinipoikien naisvihaa.
      Höpö höpö. Ennen oli nuortenlehdissä, Suomi24:ssä ja vastaavissa nämä etsinäkuulutuspalstat, joissa haettiin ihan samalla tavalla yhden vilkaisun perusteella jengiä. Jos tällä kertaa sattui nimen kuulemaan niin se ei oikeastaan eroa mitenkään asiasta. Olen yli 35-vuotias ja olen kyllä päätynyt siihen tulokseen, että suomalaista naista ei uskalla lähetyä kuin kirveen kanssa. Molemmat vastaukset kyllä alleviivaavat tämän, että teillä suomalaisilla naisilla on peiliinkatsomisen paikka jos ei meinaa miestä löytyä, kun olette heti aggressiivisella kannalla kun tuntematon mies tulee edes puolen kilometrin päähän teistä.

      Lainaa

    50. Tulos: +138 (148 ääntä)
      töttöröö: Miten vitussa tämä kommentti on vain 14 plussan puolella? puhdasta asiaa ekasta kirjaimesta vikaan pisteeseen! Jos ihmiset väittää, että esimerkiksi Jaakon ulkonäkö ei vaikuta siihen, miten hänen lähestymisensä otetaan vastaan, nii lopettakaa se jeesustelu sama homma tuossa, että kuka ei muka joskus just esim bileiden jälkeen tai baari-illan jälkeen ole etsinyt henkilöä facesta..? Oikeesti, usein jopa ilman nimeä, tietäen vaan, että on jonku henkilön kaveri, ja sen mukaan lähdetään ettimään onnea ja sattumaa pitää välillä vähän ohjata, niin se vaan menee, harvoin asiat tapahtuu niinku leffoissa, että ensin törmätään kahvilassa ja sitten osutaankin ihan sattumalta samaan taksiin ja sovitaan treffit.
      Koska tuo oli niin creepy keskustelun avaus, että jos tuollainen viesti ilmestyisi minun postilaatikkoon, niin riippumatta lähettäjän ulkonäöstä pitäisin tätä pelottavana ja outona. On helvetin pelottavaa, että jotkut kokevat silmiin katsomisen, jutuille nauramisen ja ystävällisyyden flirttailuksi. Nim. Kokemusta on

      Lainaa

    51. Tulos: +156 (172 ääntä)
      Häpöpö: Höpö höpö. Ennen oli nuortenlehdissä, Suomi24:ssä ja vastaavissa nämä etsinäkuulutuspalstat, joissa haettiin ihan samalla tavalla yhden vilkaisun perusteella jengiä. Jos tällä kertaa sattui nimen kuulemaan niin se ei oikeastaan eroa mitenkään asiasta. Olen yli 35-vuotias ja olen kyllä päätynyt siihen tulokseen, että suomalaista naista ei uskalla lähetyä kuin kirveen kanssa. Molemmat vastaukset kyllä alleviivaavat tämän, että teillä suomalaisilla naisilla on peiliinkatsomisen paikka jos ei meinaa miestä löytyä, kun olette heti aggressiivisella kannalla kun tuntematon mies tulee edes puolen kilometrin päähän teistä.
      Outo juttu vain että en koskaan ole kuullut naisen valittavan ettei miestä löydy, joskin siitä että avioliittoon sopivaa on vähän vaikeampi löytää jonkin verran keskustellaan. Joillain miehillä on outo käsitys että naiset haluavat munaa kaiken aikaa ja keneltä tahansa, ja ottavat sitten henkilökohtaisuutena ja loukkaantuvat verisesti kun jollain on jotain muitakin kriteerejä kuin "xy-kromosomi, hengittää". Toisaalta eipä niistäkään naisista joille kaikki kelpaa, kovin kauniisti puhuta, joten ei tässä oikein voi voittaa. Naisilla ei ole mitään alfauros-standardia joka kelpaisi kaikille (itse lyhyenä pidän miehistä jotka myöskin ovat) -mutta tilannetajua toivovat kaikki. Ihminen *ei* halua tulla kutsutuksi käymään jos ei edes tiedä kuka toinen on. Ihminen *ei* halua tulla syytetyksi "viettelystä" jos on vilkaissut johonkin suuntaan. Ihminen ei *todellakaan* halua tulla häirityksi terveyskeskuksessa, koska siellä ollaan lähtökohtaisesti jos ei voi oikein hyvin. Oman aviomieheni tapasin kotibileissä -hän tuli, tervehti (olin hymyillyt), haki boolilasin (omani oli tyhjä), ja juttelun jälkeen pyysi ensi viikolla kahville (koska on kivampi tavata julkisella paikalla ja selvänä ennen kuin ryhtyy mihinkään, ettei synkkaus johdu vain boolista). Ei ollut niin vaikeaa, ei tarvittu kirvestä. Vain tilannetajua.

      Lainaa

    52. Tulos: +141 (143 ääntä)
      töttöröö: Miten vitussa tämä kommentti on vain 14 plussan puolella? puhdasta asiaa ekasta kirjaimesta vikaan pisteeseen! Jos ihmiset väittää, että esimerkiksi Jaakon ulkonäkö ei vaikuta siihen, miten hänen lähestymisensä otetaan vastaan, nii lopettakaa se jeesustelu sama homma tuossa, että kuka ei muka joskus just esim bileiden jälkeen tai baari-illan jälkeen ole etsinyt henkilöä facesta..?
      Ulkonäöllä on monille vähemmän merkitystä mitä annetaan ymmärtää. Olen torjunut hyvännäköisiä, mutta jokseenkin ääliömäisesti käyttäytyviä iskijöitä ja näyttänyt vihreää valoa asiallisille tyypeille, vaikkeivat olisi olleet niin komeita. Jos tuolla Jaakon tavalla minua lähestyisi joku komea henkilö netin välityksellä, se olisi edelleen creepyä.

      Lainaa

    53. Tulos: -89 (115 ääntä)
      hhhhhhhhhhhhhhhh: ei ei ei ei hyvännäköset miehet voi olla ihan yhtä ahistavia. useimmiten ne vielä ei usko kun sanoo “ei” koska he eivät saata uskoa että heidät torjutaan. en pysty nukkuu ku mietin et jonkun mielestä tää oli söpöä.
      Juju onkin siinä, ettei niille hyvännäkösille useimmiten sanota ei, vaikka tilanne olisikin erikoisempi. Jos taas joku ei-niin-hyvännäköinen tekee saman, niin se on maailman kauhein rikos. Olihan tässä tapauksessa hieman erikoista käytöstä, mutta Jaakko ei todellakaan ole mistään pahimmasta päästä. Näissä tilanteissa on myös aina niin, että tyttöjen tekemänä asioita paheksutaan huomattavasti vähemmän - jos ollenkaan. Joskus sitä vaan saattaa tulkita toisen ihmisen elkeet väärin. Siihen voi vaikuttaa sekin, että toivoo tältä toiselta ihmiseltä tietynlaisia elkeitä. Jos tässä Jaakko olisi tulkinnut asian oikein, niin kyseessähän olisi vuosituhannen rakkaustarina. Voimia Jaakolle, älä luovuta!

      Lainaa

    54. Tulos: -6 (38 ääntä)
      krc: Ulkonäöllä on monille vähemmän merkitystä mitä annetaan ymmärtää. Olen torjunut hyvännäköisiä, mutta jokseenkin ääliömäisesti käyttäytyviä iskijöitä ja näyttänyt vihreää valoa asiallisille tyypeille, vaikkeivat olisi olleet niin komeita. Jos tuolla Jaakon tavalla minua lähestyisi joku komea henkilö netin välityksellä, se olisi edelleen creepyä.
      On totta että facebookissa lähestyminen erikoisessa yhteydessä on aina outoa, kun ei edes tiedä että onko profiilikuva aito. Netissä ei myöskään näe toisen ihmisen kasvoja ja elkeitä, joten ei tiedä mistä lopulta on kyse. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kyseinen ihminen olisi jotenkin ilkeä, vaan mukana voi olla ujoutta ja epävarmuutta. Jos tällaisia vastaan facebookissa tulee, niin mielestäni oikea suhtautuminen olisi ystävällinen kieltäytyminen. Toki kuitenkin niin, että asia tulee kerralla selväksi. Jos tämä toinen kaveri sitten edelleen jatkaa, eikä usko kun sanotaan ei, niin siinä vaiheessa voi sitten olla jo hieman ilkeämpi. Monet eivät lähtökohtaisesti ole kuitenkaan pahalla asialla liikkeessä, niin turha on heti ottaa sitä asennetta, että hänen toimintansa olisi vastenmielistä ja hirveää.

      Lainaa

    55. Tulos: +47 (55 ääntä)
      Jaakolla olis voinu olla hyvät chanssit jos olis vaan sanonut et näin sut facessa ja haluaisin tavata eikä antanut itsestään tuommoista creepyä kuvaa :D

      Lainaa

    56. hhhhhhhhhhhhhhhh 3.12.2015 13:38
      Tulos: +97 (105 ääntä)
      Tege: Jos pilvilinnoistasi joskus laskeudut, niin mieti toki Jaakon toimia.
      ?? apua facebookista ettiminen ei ollu se ahistava osuus, vaan se että katsekontakti otettiin flirttailuna. (jaakon tapa ilmaista ei ainakaan auttanut asiaa) ku nää "ressukat" käyttäytyy samoin ku ahistavat stalkkerit, heitä kohdellaan samalla tavalla koska mistä pitäis päätellä että just tää yks viestin lähettäjä onkin harmiton ja kiva vaikka kuulostaa samalta ku ne vaaralliset yksilöt? totta kai mietin myös jaakon näkökulmasta koska oon iteki ollu kiusallinen jaakko ja saanu pakkei lol mut oon myös ollu stalkattavana ja ahdisteltuna niin totta kai samaistun heidiin ja pidän jaakon käytöstä ahdistavana.

      Lainaa

    57. Tulos: -59 (93 ääntä)
      Pisteet Jaakolle rohkeidesta! Haistata pitkät muilla ja jos jatkossakin tapaat kiinnostavia tyyppejä, ota yhteyttä aikka sitten FB:n kautta! Parempi saada joskus nokilleen kun olla loppuelämä yksin.

      Lainaa

    58. Tulos: +81 (91 ääntä)
      Joo ei mulla oo mitään hätää naisten kanssa jos kilpakosijat on tätä tasoa. :D

      Lainaa

    59. Tulos: +63 (65 ääntä)
      Mistä lähtien lääkärissä on kokonimi huudettu? Meillä huudetaan vaan sukunimi. Tai sitten tol naisel ei oo kovin yleinen sukunimi et löytänny helposti.

      Lainaa

    60. Tulos: +24 (70 ääntä)
      Tulee vähän epätoivoiset ja puolustelevat vibat joistakin kommenteista, liekö itse Jaakko tai muu vastaavanlainen autisti puolustamassa tällaista toimintaa :D

      Lainaa

    61. Älyn jättiläinen 3.12.2015 14:31
      Tulos: -95 (121 ääntä)
      Tämähän meni kuin elokuvissa aina tuohon Heidin reaktioon asti. Sitten ihmetellään miksi miehet ei normaalisti toimi niinkuin elokuvissa.

      Lainaa

    62. Tulos: +88 (102 ääntä)
      Urrrh. Voisin vaikka lyödä vetoa, että jos Heidi ei olis ottanut kaktusta nenään, niin tää söpö rassukka ois jatkanu viestittelyä ja muuta häirintää seuraavat 6kk, ku "Heidi on niin kilttiki"... :P

      Lainaa

    63. Tulos: +55 (61 ääntä)
      Mitä hemmettiä, toi oli jo aika saatanan creepyä D: toisaalta säälittää vähän..

      Lainaa

    64. Tulos: +26 (36 ääntä)
      Kriipiä toimintaa kyllä, mutta silti kävi vikan viestin jälkeen vähän Jaakkoa sääliksi :D

      Lainaa

    65. Tulos: +80 (84 ääntä)
      topotin: Mistä lähtien lääkärissä on kokonimi huudettu? Meillä huudetaan vaan sukunimi. Tai sitten tol naisel ei oo kovin yleinen sukunimi et löytänny helposti.
      Joko harvinainen sukunimi, tai sitten Jaakko on kärsivällisesti käynyt läpi kaikki Fb:n Virtaset, Niemiset tai Korhoset kunnes on löytänyt oikean naaman profiilikuvasta.

      Lainaa

    66. Ajankohtainen aihe 3.12.2015 15:18
      Tulos: +62 (88 ääntä)
      Kuten huomaamme, myös suomimiehet tekevät päätelmiä siitä jos nainen katsoo silmiin. Turva "kröhöm..." paikanhakijat tekevät myös, mutta niiden päätelmät on vähän eri levelillä ;) naisten asema on kyllä edelleenkin niin huono myös suomessa. Naurattaa ihmiset ketkä valittaa että suomessa tasa-arvo ois jo toteutunut :D

      Lainaa

    67. Tulos: +10 (30 ääntä)
      Stalker level: infinite.

      Lainaa

    68. Tulos: -96 (116 ääntä)
      Ottaen huomioon miten jotkut naiset vaikuttavat flirtiltä ja huomionhakuisilta vaikkeivät kuitenkaan ole kiinnostuneita muista vaan ottavat kaiken huomion boostina egolleen, voi olla että tässäkin tapauksessa on niin.. Tosin silti tuo keskustelun avaus on vähän hassu.

      Lainaa

    69. Tulos: -15 (85 ääntä)
      Tege: Tämän ikäpolven nuorisossa on todella iso prosentti sitä porukkaa jotka koko nuoruuden istuu koneella tai muutenkin viettävät vapaa-aikaa paljon pelatessa. Se syö sosiaalisia taitoja. Olisiko 1/3 tällaisia nuoria, jotka ei välttämättä hoksaa enää niin helposti perusasioita sosiaalisessa kanssakäymisessä. Sellainen poika lukee paineessa kaikki kohdehenkilön liikkeet ja reaktion ylimitoitetusti. Muutama katsekontakti voi olla selvä merkki, koska niinhän netissä puhuttiin flirttailusta. Päässä pyörii että “katsekontakti mainittiin takuuvarmasti!” Siinä sitten mietitään kotikoneella että mitäs nyt. Oikeastaan tämä sisäänpäinsuuntautunut ja sosiaalisilta taidoiltaan köyhä ihminen ratkaiseekin helposti tämän yhtälömme, eli miksi ensimmäisenä kysyttiin ulos. Koska flirttailua oli tehty, kiinnostusta oli ehkäpä, seuraavaksi olisiko treffit olennainen valinta seuraavaksi siirrokseni?
      Tämä kommentti kokonaisuudessaan, tämä tämä tämä. Kun kattoo muitten kommentteja täällä ja tämän postauksen peukkumäärää niin ei voi muuta todeta kun että ihmiset on ihan helvetin putkinäkösiä. Ei yhtään osata ajatella oman mukavuusalueen ulkopuolella. Aivan ääliömäistä teilata Jaakon toimet "creepyksi" ilman että edes yrittää ajatella taustalla mahdollisesti olevia syitä. Vituttaa elää tämmösessä yhteiskunnassa. Ettekö te todella tajua, että Jaakko voi ihan hyvin olla vain sosiaalisesti täysin tumpelo eikä yksinkertaisesti keksinyt järkevämpää aloitusta? Tämmösiä ihmisiä on oikeesti todella todella paljon. Kusipäisyydestä saa rankaista, luontaisesta kykenemättömyydestä ei. Viimesen Jaakon kommentin perusteella ainakin ite olisin taipuvaisempi luokittelemaan hänet jälkimmäiseen. Vähän nyt sitä myötätuntoa, ihmiset.

      Lainaa

    70. yli opisto hörho 3.12.2015 17:02
      Tulos: +101 (113 ääntä)
      Randoms: Siis, mun mielestä tuolla jätkällä on tuossa kyllä pointtikin, ei ainakaan tuon keskustelun perusteella täytä vielä minkään stalkkaajan merkkejä. Mutta ehkä olisi kuitenkin kannattanut avata se keskustelu jo siellä odotushuoneessa ja vaikka pyytää se facebook.
      Katsot pari kertaa silmiin toista henkilöä = flirttailet ja toisella on oikeus onkia yhteystietosi facebookista ja kysyä "koska lähdetään ulos kun olit kiinnostunut". Eikö ole yhtään creepyä muka? :D

      Lainaa

    71. Tulos: -21 (77 ääntä)
      Mielestäni Jaakko tuomitaan nyt vähän turhan ankarasti. Joo vähän creepyä, mutta loppujen lopuksi mitään pahaa ei ole tapahtunut, ainoastaan yksi fb-viesti lähetetty. Jaakko lopussakin asiallisesti perääntyy. Vähän harmittaa miten tää ihmisten reaktio taas nostaa kynnystä lähestyä muita, monelle ujolle se facebook on vaan huomattavasti helpompaa. Heidinä en olisi ainakaan lähettänyt tätä feissarimokiin.

      Lainaa

    72. Tulos: +126 (134 ääntä)
      Kyllä naisena pitää jo aika varhain oppia, että jos olet miehille ystävällinen (huom! Tässä todellakin tarkoitetaan täysin normaalia käytöstä, ei minkään sortin flirttiä) tarkoittaa se heti miesten mielestä kiinnostusta. Tämä sitten johtaa välillä ikäviin tilanteisiin: mies innostuu, itseä ei kiinnosta muu kuin kaveruus -> olet idiootti. Toinen vaihtoehtohan on viileä käytös -> olet leuhka. Siitäpä sitten vain valitsemaan.

      Lainaa

    73. Tulos: -77 (109 ääntä)
      Nyt kävi kyllä Jaakkoa pahemman kerran sääliksi. Hirvee ämmä, olis voinut ystävällisemminkin sanoa että ei kiinnosta.

      Lainaa

    74. Tulos: -101 (119 ääntä)
      Saana: Siinä on kyllä vähän rajat hakusessa ihmisellä. Ahdistavaa että on olemassa ihmisiä joiden mielestä “silmiin katsominen” tarkoittaa sitä että on ihan ok selvittää toisen nimi ja etsiä henkilö facebookista, ei sitte tullu mieleen että se vois olla vähän creepyn puolelle menevää.
      Kuvailit juuri mitä tarkoitetaan flirttailulla. Mietippä jos yökerhossa joku katselee silmiin ja katsekontakti oikeasti tulee, niin tokihan sitä kaverilta tai joltain muulta kysytään että kukas tämä tyyppi on. Rajat hakusessa? Vai maalaisjärki? Missä kosketuspinta oikeaan elämään? Milloin kaikista ihmisistä tuli mielensä pahoittajia?

      Lainaa

    75. mistänäitäihmisiäoikeintulee 3.12.2015 18:33
      Tulos: +124 (136 ääntä)
      Tege: Mietippä jos yökerhossa
      Mietippä, olisko yökerho ihan pikkasen eri asia kuin terveyskeskuksen odotustila. Mietippä oikein tarkkaan.

      Lainaa

    76. mistänäitäihmisiäoikeintulee 3.12.2015 18:39
      Tulos: +81 (107 ääntä)
      Ihan oikeasti nyt jätkät. Onko tässä ihan oikeasti jotkut Jaakon ja jaakonkaltaisten epätoivoiset puolustelut menossa? Mikä tää joidenkin tyyppien juttu on että keskustelu avataan "moi. katoit mua silleen viehkeesti, nussitaanko?" vaikka mielenkiinto on taatusti yksipuolista tai se naaras ei ole edes tiedostanut olemassaoloa? Näin luonnehäiriöisiä Jaakkoja on maailmassa surullisen paljon.

      Lainaa

    77. Tulos: +127 (139 ääntä)
      Oon aina ihmetelly näitä miehiä, jotka sanoo naisia tiukkiksiksi, ämmiksi ym. tällaisissa tilanteissa. Kommentoivat oikein täällä feissarimokissakin "kuinka heti valitetaan jos saa osakseen kiinnostusta". Mutta kelpaisiko näille miehille tällainen kiinnostus miespuoliselta henkilöltä? Jos teitä joku mies kyttäisi terveyskeskuksessa ja alkaisi sen jälkeen puhua facessa "teidän flirttailusta ja viettelevistä katseista", niin kyllä nousisi melu, että hyi helvetti saatanan pervo homo!!111 Ettehän te edes tiedä onko tämä Heidi kiinnostunut miehistä ja vaikka olisikin, niin ei ne hetero- tai bi naisetkaan sitä huomiota nyt joka paikassa halua. Kaikkein vähiten joltain tuntemattomalta joka on vaan ollu samassa terveyskeskuksessa.

      Lainaa

    78. Tulos: +80 (86 ääntä)
      Vaikka Jaakon viesti on erittäin creepy, säälin Jaakkoa. Vaikuttaa siltä, että kyseessä ei ole mikään hullu stalkkeri vaan ainoastaan huonoilla sosiaalisissa taidoilla varustettu tapaus. Naisystävää voi olla hyvin vaikea löytää, jos ei omaa edes perustason sosiaalisia taitoja. En tarkoita, että pitäisi edes olla sosiaalinen tai hauska, mutta jos yksinkertaisesti puuttuu kyky lukea sosiaalisia tilanteita ja käyttäytyä normien mukaisesti, on erittäin vaikeaa saada naisen kiinnostus. Eikä tämä ole naisten vika. Ei kenelläkään ole velvollisuutta tapailla ihmistä, joka ei pärjää sosiaalisesti, mutta olisi muuten hyvä tyyppi. On täysin normaalia haluta puoliso, joka pystyy toimimaan normien mukaisesti sosiaalisissa tilanteissa. Hyvä puoli tässä on se, että sosiaalisia taitoja voi ainakin joissain määrin opetella. Esimerkiksi ihan vain näistä kommenteista Jaakko voisi lukea miten kannattaisi mielummin aloittaa viesti, jos haluaa sellaisen tuntemattomalle naiselle lähettää. Suurin osa ymmärtää tämän automaattisesti, mutta Jaakon kannattaa ihan erikseen opettelemalla oppia asia.

      Lainaa

    79. Tulos: +17 (35 ääntä)
      Jos tuossa ei olisi toitotettu siitä, miten toinen osapuoli on niin kovasti flirttailut, niin pitäisin juttua vain söpönä.

      Lainaa

    80. Piilevä kyky 3.12.2015 20:23
      Tulos: +109 (109 ääntä)
      Vaihtoehtoinen lähestymistapa: "Moi! Olin eilen tk:n odotushuoneessa ja katseeni vangitsi kaunis nainen. En saanut tilaisuutta sanoa mitään paikan päällä, joten tein mitä voin ja kokeilin onneani FB:ssa. Ilokseni löysin sinut, koska halusin kysyä lähtisitkö kanssani kahville/leffaan? T. Poika viereiseltä penkiltä, Jaakko XXXX". Kävisikö näin flaksi paremmin? Ilman vihjauksia "viettelystä" ja reilusti tunnustaen mutta myös perustellen "stalkkauksen".

      Lainaa

    81. Tulos: -79 (105 ääntä)
      Mun mielestä Jaakon lähestymisessä ei ollut mitään pelottavaa. Mä en oikein ymmärrä, millä perusteella Jaakolla "ei ollut oikeutta etsiä toista Facebookista" - veikkaan, että jokainen on etsiskellyt joskus sattumalta eteen tulleiden ihmisten tietoja. Mitä sitten, jos viestit eivät olekaan ihan hiottuja timantteja? Jos Jaakko olisi enemmän supliikkimies, hän luultavasti olisi jo varattu. ;)

      Lainaa

    82. Tulos: +67 (71 ääntä)
      tyyppi: Vaikka parempi konsti se tolkuttomaksi juottaminen on kuin että selväpäistä kun ne laittaa niin hanttiin ja joutuu lyömään että ovat hiljaa ja sitten jos oikeen lujasti joutuu lyömään nii saattavat mennä niin pahannäkösiksi ettei enää halutakkaan.Ja sitten on turhaan tehny kaiken. Tänä yönä taidan mennä nukkumaan,eilen juopottelua aamusta aamuun ja on näköjään vähän vielä todellisuus hukassa.En minä ketään löisi tai väkisin panisi.
      Mikä vittu sua vaivaa? Hankkiudu hoitoon ja lopeta juominen, vitun urpo. Ei ole hauskaa, vaikka olisitkin kännissä.

      Lainaa

    83. Tulos: +84 (88 ääntä)
      Eniten tuossa häiritsi tuo avaus ja se, että katsominen on flirttailua. Ajatelkaa, jos Jaakko olisi suoraan mennyt juttelemaan Heidille "Moi, koska mennään treffeille?" Millainen avaus tuokin on? Toisaalta, kyllä tuo, että on löytänyt toisen Facebookissa on kummaa. Ei terkkarissa muistaakseni sanota kuin vain sukunimi. En enää ihmettele, miksi ihmiset haluaa olla nimettömästi terkkarissa "Moi, nähtiin klamydiatesteissä!"

      Lainaa

    84. Tulos: -18 (46 ääntä)
      Pekka: Jaakolla on ollut elämässään huono flaksi naisten kanssa. Jaakko on terveyskeskuksessa ja huomaa nätin naisen. Jossain vaiheessa naisen ja Jaakon katseet kohtaavat, nainen hymyilee. Jaakolle tämä on elämän pysäyttävä hetki, nainen ei muista tapahtunutta 15 minuutin jälkeen. Jaakon kämmenet hikoaa, sydän pamppailee ja päässä pyörii ajatus “mene juttelemaan”. Lääkäri kutsuu naisen tarkastettavaksi. Jaakko kuulee naisen nimen. Tässä täytyi olla sitä jotain. Lääkärikäynnin ajan Jaakko voi vain ajatella naista. Hän pääsee kotiin ja etsii naisen. Keräilee rohkeutta ja aloitta hieman kömpelöllä “koska voitais nähdä”. Nainen hämmentyy ja lopuksi haukkuu Jaakon stalkkeriksi. Keskustelu päättyy Jaakon hymiöön. Kotona Jaakko leikkaa palan pullapitkosta, kaataa kuppiin kahvia ja ihmettelee mikä meni taas vikaan.
      Olen Jaakon kanssa ollut juuri tälläinen, negatiivisten kokemusten jälkeen olen muuttunut autistiksi kun sosiaalinen elämä on mahdottoman vaikeaa. Erityisherkkyys ei myöskään auta minua tässä ahdistuksessa.

      Lainaa

    85. Tulos: +110 (114 ääntä)
      Santo: Ettekö te todella tajua, että Jaakko voi ihan hyvin olla vain sosiaalisesti täysin tumpelo eikä yksinkertaisesti keksinyt järkevämpää aloitusta? Tämmösiä ihmisiä on oikeesti todella todella paljon. Kusipäisyydestä saa rankaista, luontaisesta kykenemättömyydestä ei. Viimesen Jaakon kommentin perusteella ainakin ite olisin taipuvaisempi luokittelemaan hänet jälkimmäiseen. Vähän nyt sitä myötätuntoa, ihmiset.
      Joo, niin VIIMEISEN kommentin perusteella Jaakko tosiaan vaikuttaa vain sosiaalisesti tumpelolta. Mutta sitä ENNEN hän oli jo ehtinyt: A) heti ensitöikseen, ilman mitään esittäytymisiä tms, suoraan hypätä siihen päätelmään, että Heidi haluaa hänet tavata, ajankohta vain on vielä sopimatta, B) ihmetellä, että etkö muka oikeasti muista mua, ja C) inttää, että ihan varmasti vilkuilit mua viettelevästi. Kaikki tämä vain siksi, koska Heidin katse oli terkkarin odotustilassa sattumalta osunut hänelle tuikituntemattomaan Jaakkoon. Tällainen käytös sopii myös luonnehäiriöiseen stalkkeriin. Saisi se mutkin Heidin tavoin takajaloilleen, ei mua ainakaan huvita tuollaisessa tilanteessa lähteä arvailemaan, että kumpikohan nyt on kyseessä, joku hullu vai ihan vaan joku harmiton sosiaalisesti kömpelö.

      Lainaa

    86. Tulos: +49 (59 ääntä)
      Olihan toi Heidin vastaus aika rajusti sanottu, mutta ymmärrän. Omasta kokemuksesta olen huomannut että ihmisille, jotka alottaa keskustelun noin, on ihan oikeasti pakko sanoa todella jyrkkä ja ilkeä EI! tai muuten sitä ei uskota (jos silloinkaan). Kyllä muakin kävi Jaakkoa sääliksi loppua kohden, asiallinen anteeksipyytö sai vaikuttamaan ihan kelpo kaverilta. Alun perusteella tätä ei olis kuitenkaan voinut arvata. Toivottavasti opit tästä jotain ja ensi kerralla lähestyt vähemmän creepysti. Tsemppiä! :)

      Lainaa

    87. King Arthur 4.12.2015 8:22
      Tulos: +40 (48 ääntä)
      Pojat, kun käytte kesällä biitsillä niin kannattaa muistaa pestä myös ne vehkeet kunnolla, muuten käy niin että hiekkaa on esinahan alla vielä joulukuussa. Oikeasti, naisten on vain oltava varuillaan.

      Lainaa

    88. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Johanna: Kyllä naisena pitää jo aika varhain oppia, että jos olet miehille ystävällinen (huom! Tässä todellakin tarkoitetaan täysin normaalia käytöstä, ei minkään sortin flirttiä) tarkoittaa se heti miesten mielestä kiinnostusta. Tämä sitten johtaa välillä ikäviin tilanteisiin: mies innostuu, itseä ei kiinnosta muu kuin kaveruus -> olet idiootti. Toinen vaihtoehtohan on viileä käytös -> olet leuhka. Siitäpä sitten vain valitsemaan.
      No hyvä kun mua kiinnostais pelkkä kaveruus kenenkä vaan kanssa, tuntuu siltä että vain koira hyväksyy mut tämmöisenä kuin olen.

      Lainaa

    89. kettukettunen 4.12.2015 12:00
      Tulos: +7 (25 ääntä)
      topotin: Mistä lähtien lääkärissä on kokonimi huudettu? Meillä huudetaan vaan sukunimi. Tai sitten tol naisel ei oo kovin yleinen sukunimi et löytänny helposti.
      Minä kävin viime viikolla terveyskeskuksessa, jossa sain osakseni melko intensiivistä kyyläystä joltain idästä tulleelta maahanmuuttaja mieheltä. Ja arvatkaapa kutsuttiinko mut sisään juuri silloin koko nimellä? Tottakai! Onneksi ei ole vielä tullut yhteydenottoja facebookissa tai tosi elämässä (asiaan saattaa myös vaikuttaa se, että mulkaisin miestä pahasti, mihin sitten loppui se tuijottelu)

      Lainaa

    90. Tulos: -28 (52 ääntä)
      Itse välttelen pidempää katsekontaktia naisten kanssa ihan yleisesti, koska en tällä hetkellä halua suhteeseen. Kaikki seurustelusuhteeni ovat nimittäin alkaneet naisten kanssa, joiden kanssa katseet ovat kohdanneet pidemmäksi aikaa. Ja siis nimenomaan juuri niiden kanssa, joiden silmiin olen katseeni siirtänyt silloin suhteellisen harvoin kun niin teen. Kaveritkin ovat ihmetelleet, miten pelkän katseen avulla voi tehdä niin vahvan ja luotettavan ensiaskeleen. Tämän takia hieman kummaksun, kun jotkut ihmiset dissaavat katseen potentiaalista voimaa. Liekö syy sitten mikä, mutta itse olen todennut sen harvinaisen tietynlaisen katseen todella vahvaksi tulevan suhteen ennustajaksi. En nyt tässä siis puolusta Jaakkoa, hänen lähestymistavassaan on selkeästi parantamisen varaa. Ihmettelen vain kommentteja, jotka tuntuvat sivuuttavan katseen vaikutusvoiman kokonaan. Toki kavereidenikin kommenteista päätellen, ehkä minun katseessani vain on jotain keskimääräistä erikoisempaa sitten.

      Lainaa

    91. Tulos: -64 (78 ääntä)
      Rakkautta ensi silmäyksellä. Tai edes ihastusta. Ei monen kohdalle satu. Kyllä mun mielestä oli tyhmä nainen ku ei antanu pojalle mahdollisuutta. Nimim. Mulle ei käy koskaan noin ihanasti!

      Lainaa

    92. Tulos: -47 (77 ääntä)
      mistänäitäihmisiäoikeintulee: Mietippä, olisko yökerho ihan pikkasen eri asia kuin terveyskeskuksen odotustila. Mietippä oikein tarkkaan.
      mistänäitäihmisiäoikeintulee: Ihan oikeasti nyt jätkät. Onko tässä ihan oikeasti jotkut Jaakon ja jaakonkaltaisten epätoivoiset puolustelut menossa? Mikä tää joidenkin tyyppien juttu on että keskustelu avataan “moi. katoit mua silleen viehkeesti, nussitaanko?” vaikka mielenkiinto on taatusti yksipuolista tai se naaras ei ole edes tiedostanut olemassaoloa? Näin luonnehäiriöisiä Jaakkoja on maailmassa surullisen paljon.
      Siinä tuli sellainen kommentti taas että kyseessä ei voi olla mikään muu kuin vanha koulukiusaaja. "Jaakko ja jaakon kaltaiset".. Taisit olla kouluaikanasi tai vielä edelleenkin niitä ihmisiä, jotka torjuivat nämä sosiaalisesti vähän kykenemättömämmät ihmiset ja jätit ulos leikeistä? Mikäli sinä toimit luontevasti sosiaalisissa kontaktitilanteissa, niin se ei tarkoita sitä, että kaikilla hoituisi asiat yhtä mallikkaasti. "Mikä tää joidenkin tyyppien juttu on että keskustelu avataan" Tässä viestiketjussa on jo useampaan kertaan avattu että miksi. Lueppas uudelleen. Nussimisesta tosin ei ole puhuttu, joten kertoo jälleen turtuneesta asenteesta. Ei muutakuin mustavalkoiset lasit pois kasvoilta. "Vaikka mielenkiinto on taatusti yksipuolista" Mitä ihmettä? Nyt tuli kyllä vuoden aivopieru! Mistä tiedät mielenkiinnon olleen varmasti vain yksipuolista? Jos katseita olisi oikeasti vaihdettu, niin hyvinkin olisi voinut olla molemminpuoleista. Jaakko luki tilanteen näin ja toimi sen mukaan. "Mietippä, olisko yökerho ihan pikkasen eri asia kuin terveyskeskuksen odotustila. Mietippä oikein tarkkaan." Paikka on aivan sama. Elokuvateatteri, kahvila, tori, iltalenkki, verovirasto ym. Aivan se ja sama missä julkisessa paikassa sattuu törmäämään kiinnostavaan ihmiseen, niin se on ihan se ja sama. Mieti tätä ja odota vielä pari vuotta että aikuistut ja sen jälkeen tule ihmeessä kommentoimaan takaisin. Joistain ihmisistä huomaa kyllä harvinaisen selvästi, että kyseessä on entinen koulukiusaaja joka ei yhtään ymmärrä miksi toiset ihmiset käyttäytyy sosiaalisissa tilanteissa toisin kuin muut. Todennäköisesti silti paukutetaan vlogiin youtubeen videoita otsikolla "kiusaaminen on pahasta" ja kyynel silmissä vuodetaan että ei kiusata. Mistä näitä ihmisiä oikeasti tulee?

      Lainaa

    93. Tulos: -38 (50 ääntä)
      Jepa: eyskesku
      Miksi oletat kaikkien olevan homofobisia? Minä ainakin kertoisin ystävällisesti etten ole kiinnostunut kuin vastakkaisesta sukupuolesta. "Ettehän te edes tiedä onko tämä Heidi kiinnostunut miehistä ja vaikka olisikin, niin ei ne hetero- tai bi naisetkaan sitä huomiota nyt joka paikassa halua." Se on se ja sama mistä sukupuolesta on kiinnostunut. Vai pitäisikö tuntemattoman ihmisen ekana stalkata selville tämäkin tieto jostakin ennenkuin SAA laittaa viestiä? Ja taas puhut tuosta asiasta miten naiset on turtuneita huomioon. Ei se ole mitään erityistä huomiota, yksinkertainen ihmiskontakti mitä tulee elämä olemaan täynnä ihan loppuun asti. Poika näkee tytön ja ottaa tyttöön yhteyttä. Niin yksinketaista se on.

      Lainaa

    94. Tulos: -14 (54 ääntä)
      huoh: Vaikka Jaakon viesti on erittäin creepy, säälin Jaakkoa. Vaikuttaa siltä, että kyseessä ei ole mikään hullu stalkkeri vaan ainoastaan huonoilla sosiaalisissa taidoilla varustettu tapaus. Naisystävää voi olla hyvin vaikea löytää, jos ei omaa edes perustason sosiaalisia taitoja. En tarkoita, että pitäisi edes olla sosiaalinen tai hauska, mutta jos yksinkertaisesti puuttuu kyky lukea sosiaalisia tilanteita ja käyttäytyä normien mukaisesti, on erittäin vaikeaa saada naisen kiinnostus. Eikä tämä ole naisten vika. Ei kenelläkään ole velvollisuutta tapailla ihmistä, joka ei pärjää sosiaalisesti, mutta olisi muuten hyvä tyyppi. On täysin normaalia haluta puoliso, joka pystyy toimimaan normien mukaisesti sosiaalisissa tilanteissa. Hyvä puoli tässä on se, että sosiaalisia taitoja voi ainakin joissain määrin opetella. Esimerkiksi ihan vain näistä kommenteista Jaakko voisi lukea miten kannattaisi mielummin aloittaa viesti, jos haluaa sellaisen tuntemattomalle naiselle lähettää. Suurin osa ymmärtää tämän automaattisesti, mutta Jaakon kannattaa ihan erikseen opettelemalla oppia asia.
      Juurikin tämä! Tällainen tyly kohtelu Jaakkoa kohtaan lisää vain sitä kynnystä ottaa enää kehenkään yhteyttä tai ylipäätään puhua tuntemattomalle kun leimataan ja nolataan julkisesti (vaikkakin vain etunimellä). Jotenkin ihan kauheaa tällainen lynkkausasenne ihmisillä. Nykyaikana kaikki on esimerkiksi koulukiusaamista vastaan ja todennäköisesti kaikki Jaakonkin tuomitsijat täällä kommenteissa ovat samaa maata. Ei kuitenkaan muisteta että juurikin niitä sosiaalisesti onnettomia kiusataan eniten koulussa ja nyt tämä koulukiusaaminen jatkuu täällä ymmärtämättömyytenä, jota se on myöskin koulussa aikanaan ollut.

      Lainaa

    95. Tulos: -34 (60 ääntä)
      yli opisto hörho: Katsot pari kertaa silmiin toista henkilöä = flirttailet ja toisella on oikeus onkia yhteystietosi facebookista ja kysyä “koska lähdetään ulos kun olit kiinnostunut”. Eikö ole yhtään creepyä muka?
      Todellakin on "oikeus", koska Facebook on ihan julkista tietoa, ellet sitten laita tietojasi salaisiksi! Turha vikistä, jos kerran pitää julkista profiilia omalla nimellään! Kyllä on taas ihmisillä ongelmat..

      Lainaa

    96. Tulos: -85 (93 ääntä)
      Osoittaa taas sen, kuinka suomalaiset naiset ovat ainoastaan ilkeitä ja pahoja. Noh, kyllä se sitten tasoittuu kun keski-iän jälkeen teitä ei kukaan enää halua ja osat kääntyvät toisin päin.

      Lainaa

    97. Sattuuhan sitä 4.12.2015 14:08
      Tulos: +48 (54 ääntä)
      Itse olen myös miehenä monestikin saanut viestiä naisilta, joissa sanotaan hyvinkin suoraan asioita. Esimerkiksi "olen yksinäinen yksinhuoltajaäiti, joka kaipaisi kull**si – lähetä viestiä!" Kyllähän se aika järkyttävää on, eikä tulisi mieleenikään viestitellä tuolla tavalla lähestyvien ihmisten kanssa.

      Lainaa

    98. Tulos: +36 (36 ääntä)
      Nonni: Pitääki tästä lähtien ettiä facesta kaikki nimet joita lääkäris huudetaa
      Mä muuten mietin tätä viimeks ku tk:ssa istuin. Että miten helppoa olis vaan alkaa googletteleen kaikki nimet, joita siellä huudellaan. Lopult olin (toivottavasti vain ja ainoastaan) kuumehouruissani suunnitellut, kuinka pitkälle vois stalkkaamisen yms. viedä vaan siks, että lääkärit huutelee toisten nimiä ääneen. Muistaakseni vielä mietin, miksei täällä ole yksityisyydensuojaa :D

      Lainaa

    99. Tulos: -8 (16 ääntä)
      Jaakko ei ole vielä ymmärtänyt, että ei perus päivystyksessä isketä - vaan sukupuolitautiklinikalla.

      Lainaa

    100. Tulos: +44 (44 ääntä)
      Sattuuhan sitä: Itse olen myös miehenä monestikin saanut viestiä naisilta, joissa sanotaan hyvinkin suoraan asioita. Esimerkiksi “olen yksinäinen yksinhuoltajaäiti, joka kaipaisi kull**si – lähetä viestiä!” Kyllähän se aika järkyttävää on, eikä tulisi mieleenikään viestitellä tuolla tavalla lähestyvien ihmisten kanssa.
      Ne pornosivujen reunassa olevat viestit...

      Lainaa

    101. Tulos: +6 (38 ääntä)
      Tege: Ja kaikki kommentoijat tuomitsee koko homman saman tien. Varmasti useampi tehnyt ihan samanlaista hommaa joskus! Jos Jaakko olisi ollut komea ja joukosta erottunut edukseen, niin meillä olisi tässä screenshot romanttisesta treffeille pyytämisestä, jonka eteen on nähty vaivaakin että on löydetty tämä ah niin ihana tyttönen. Eikö kenenkään mielestä ollut creepyä kun se yksi 19v muija etsi Prismassa ollutta poikaa iltapäivälehtien sivuilla ja youtubessa? Muija oli kuitenkin 19v ja poika paljastui 15v. Mitenhän olisi asia ollut, jos 19v jätkä olisi etsinyt 15v muijaa kissojen ja koirien kanssa? Creepyä! Entäpä kun olette bileissä ja vastakkaisen sukupuolen ihana yksilö kävelee ohitsenne. Sydän tykyttää ja salamaihastuminen on tapahtunut. Seuraavana päivänä sitä sitte kysellään kavereilta ja fb tapahtumaryhmistä etsitään tyttöä. Creepyä? Minun mielestä ihan söpö ele, että joku on oikeasti niin paljon vaikuttanut tähän Jaakkoon, että on ollut pakko mennä etsimään kyseinen ihminen sosiaalisesta mediasta. Vieläpä löytyi rohkeutta laittaa viesti! Hyvä Jaakko! Jos joskus itse törmään johonkin joka vie minulta jalat alta, niin ihankin vissisti maksan vaikka salapoliisille että tonkii kyseisen ihmisen nimen ja puhelinnumeron selville! Siinäpähän tuomitsee kuka haluaa, mutta loppupeleissä onnemme on omalla vastuullamme ja riskejä pitää uskaltaa ottaa, vaikka siellä olisikin vain pettymys ja nolaaminen julkisesti odottamassa.
      Onhan täällä joku, joka ajatteleekin tätä asiaa vähän eri kanteilta. Kieltämättä hieman vähemmän oudosti olisi Jaakko voinut asian hoitaa, mutta ujolle miehelle tämä saattoi tuntua siltä fiksuimmalta vaihtoehdolta. Ei hän nyt kuitenkaan millään tavalla asiaton tuossa ole toisin kuin Heidi - toisaalta ei häntäkään kannata tuomita, koska mistäpä sitä tietää jos vaikka hänelläkin on ollut ikäviä kokemuksia vastaavasta tilanteesta. Kurja juttu molemmille - Jaakko ei varmaan ihan heti uskalla ketään pyytää kahville ja Heidi lienee säikähti tilannetta. :/

      Lainaa

    102. jotainrajaa 4.12.2015 18:03
      Tulos: -6 (42 ääntä)
      Selvästi Jaakolla ei ole sana ihan hallussa, mutta en häntä nyt stalkkeriksi nimittäisi. Etenkään, jos ei enää häirinnyt tyttöä tämän sanottua ei. Ihan turhaa dissaamista, kaikilla ei ole yhtä hyvää tilannetajua, eikä tarviikkaan. Toivottavasti Jaakko löytää ymmärtäväisen ja mukavan tytön jostain :)

      Lainaa

    103. Tulos: +32 (36 ääntä)
      Olisi voinut kyllä paremminkin aloittaa, esim. kertoa, että näki tämän tk:ssa, eikä vain täräyttää, että milloin nähtäisiin. No, jokainen tavallaan, mutta onhan tuo hieman pelottavaa.

      Lainaa

    104. Tulos: +86 (88 ääntä)
      Joo, ehkä Jaakko vaan on sosiaalisesti kömpelö ja täysin harmiton. Mutta se ei tee tuollaisista viesteistä yhtään vähemmän ahdistavia VASTAANOTTAJAN NÄKÖKULMASTA. Ei Heidi voi tietää, onko siellä näppäimistön takana joku harmiton reppana vai joku hullu stalkkeri, eikä hänen tehtävänsä ole myöskään sitä selvittää.

      Lainaa

    105. Tulos: +71 (73 ääntä)
      Ja ehkä kannattais ensin selvittää haluaako toinen nähdä ennen kuin kysyy että milloin nähdään...

      Lainaa

    106. King Arthur 5.12.2015 1:15
      Tulos: +82 (88 ääntä)
      leenu: Ja ehkä kannattais ensin selvittää haluaako toinen nähdä ennen kuin kysyy että milloin nähdään…
      Juu, jäi sellainen olo että tää tyyppi oli sitä mieltä että nainen on itse yrittänyt viekotella eli ihan selvästi on lähdössä tapaamaan hippulat vinkuen. Laittoi vielä Heidin sellaiseen "no sinähän ihan varmana flirttailit mulle!" -asemaan. Ja teille jotka vingutte pahoista ja ilkeistä naisista - tough. Mies ei voi tietää miten uhkaava paikka maailma on naissukupuolelle. Heitä suorastaan vihataan. Jokainen lähestyjä on potentiaalinen dynamiittitynnyri ja naisille kehittyy kissanviiksen herkkä vaisto miesten asenteita kohtaan. Todella nuorilla ei vielä välttämättä ole tajua, tai todella kiltit eivät uskalla pahintakaan roikkujaa laittaa kuriin vaikka tietäisivät missä mennään. On äärimmäisen vaikeaa naisena asettaa rajoja itselleen, se nimittäin kostautuu joskus väkivaltaisesti. Että kannattaa "pahojen naisten" sijaan syyttää patriarkaalista yhteiskuntaa ja ryhtyä vaikka feministiksi.

      Lainaa

    107. Tulos: -16 (34 ääntä)
      Itellä kerran Espanjassa yks hotellin työntekijä stalkkas mun nimen matkalaukusta ja tuli facessa jutteleen sen jälkeen ku olin palannut Suomeen. Nyt kaks vuotta myöhemmin seurustellaan molemmat omilla tahoillamme ja ollaan hyviä ystäviä, vaikka aluks oli kyllä kipinöintiä hänen kanssaan :)

      Lainaa

    108. Tulos: +68 (70 ääntä)
      Tyyppihän alottaa keskustelun tiedustelemalla koska voitais nähdä... Tässä on musta isoin hälyttävä merkki. Ois nyt hitsi vie edes ensin esitelly ittensä ja kertonu istuneensa siellä tk:ssa vastapäätä, mutta ei, olettaa et toinen muistaa ja on pannu merkille. Et joo creepy tyyppi, ihan vaan jo tollasen kiinnostuksen kehittämisestä ihmiseen jonka on ohi mennen nähnyt.

      Lainaa

    109. Tulos: +39 (41 ääntä)
      hhhhhhhhhhhhhhhh: ei ei ei ei hyvännäköset miehet voi olla ihan yhtä ahistavia. useimmiten ne vielä ei usko kun sanoo “ei” koska he eivät saata uskoa että heidät torjutaan. en pysty nukkuu ku mietin et jonkun mielestä tää oli söpöä.
      tuosta olisi voinut saada söpömpää jos lähestymistapa olisi ollut erilainen .... Mutta se että OLETTAA että parin "viettelevän" vilkaisun tarkoittavan että toinen on kiinnostunut niin se on pelottavaa ja koittaisin päästä tyypistä nopeasti eroon, olkoon kuinka komea tahansa. Tuollainen lähestyminen vain kertoo oudosta ajatusmaailmasta... Eriasia jos olisi kirjoittanut että on pahoillaan tällaisesta yhteydenotoista, mutta tää likka jäi hänen mieleensä sieltä ja sieltä ja halusi ottaa yhteyttä.

      Lainaa

    110. Tulos: -13 (15 ääntä)
      Saana: Siinä on kyllä vähän rajat hakusessa ihmisellä. Ahdistavaa että on olemassa ihmisiä joiden mielestä “silmiin katsominen” tarkoittaa sitä että on ihan ok selvittää toisen nimi ja etsiä henkilö facebookista, ei sitte tullu mieleen että se vois olla vähän creepyn puolelle menevää.
      Jos se nyt olis oikeasti flirttaillut niin olishan se saattanut olla ihan ok.

      Lainaa

    111. Tulos: +40 (48 ääntä)
      Tege: Miksi oletat kaikkien olevan homofobisia? Minä ainakin kertoisin ystävällisesti etten ole kiinnostunut kuin vastakkaisesta sukupuolesta. “Ettehän te edes tiedä onko tämä Heidi kiinnostunut miehistä ja vaikka olisikin, niin ei ne hetero- tai bi naisetkaan sitä huomiota nyt joka paikassa halua.” Se on se ja sama mistä sukupuolesta on kiinnostunut. Vai pitäisikö tuntemattoman ihmisen ekana stalkata selville tämäkin tieto jostakin ennenkuin SAA laittaa viestiä? Ja taas puhut tuosta asiasta miten naiset on turtuneita huomioon. Ei se ole mitään erityistä huomiota, yksinkertainen ihmiskontakti mitä tulee elämä olemaan täynnä ihan loppuun asti. Poika näkee tytön ja ottaa tyttöön yhteyttä. Niin yksinketaista se on.
      Öööö, entä pitäisikö ennen tuntemattomalle ihmiselle viestittelyä miettiä että onkohan tämä varattu? Ja kysyä asiasta tai tosiaan aloittaa keskustelu jollain muulla lauseella kuin "koska nähdään". Oma siippani taitaisi itse ottaa viestittelijään yhteyttä jos joku random jätkä alkaisi minulle moisia viestitellä. Täällä tuntuu todella monella olevan ajatusmaailma sellainen, että naisen kuuluu olla hiljaa ja kiitollinen keneltä tahansa mieheltä saamastaan huomiosta ja jos ei ole niin on hiekkap*llu. Yhdenkään perseenkourian, peräänhuutelijan tai tuntemattoman faceviestittelijän matkaan en ole lähtenyt, onneksi maailmassa riittää fiksuja ihmisiä jotka kykenevät keskustelemaan kasvokkain ja ilman alkoholia. Jos se on koulukiusaamista ettei jaksa antaa ymmärrystään ihmisille, joiden mielestä toisella on katsekontaktin perusteella velvollisuus lähteä treffeille niin ilmoittaudun kiusaajaksi.

      Lainaa

    112. Tulos: +52 (54 ääntä)
      Joo. Tuo aloitus. Että vaan tullaan heti alkuun että "koska nähdään" ilman mitään selityksiä on tässä se isoin ongelma. Ja toiseksi isoin ongelma on tuo katsoit mua joten flirttailit mulle. Ja kolmanneksi isoin ongelma on se että miten närkästynyt Jaakko on siitä että tämä nainen ei muista jotain satunaista tyyppiä terveyskeskuksesta "etkö muka oikeesti muista" Nämä osiot ovat ne jotka tekevät Jaakosta creepyn.

      Lainaa

    113. Tulos: +54 (54 ääntä)
      Jaakko saattaa ollakin mukava joskin sosiaalisesti vähän kömpelö tyyppi, mutta tuo aloitus voisi yhtä hyvin olla jonkun luonnehäiriöisen kusipään näpeistä. Ja seuraavaksi puolusteltaisiin oikeudessa raiskaamista, kun nainen ihan varmasti "flirttailevilla katseillaan" antoi ymmärtää tahtovansa seksiä. Näin naisena en yhtään voi tietää, kumpi on kyseessä, joten pakko on pistää jauhot suuhun heti ettei vaan mitään tulkita väärin. Älkääkä syyttäkö siitä naisia, syyttäkää niitä kusipäitä.

      Lainaa

    114. Tulos: -28 (42 ääntä)
      Karpalo: Joo, niin VIIMEISEN kommentin perusteella Jaakko tosiaan vaikuttaa vain sosiaalisesti tumpelolta. Mutta sitä ENNEN hän oli jo ehtinyt: A) heti ensitöikseen, ilman mitään esittäytymisiä tms, suoraan hypätä siihen päätelmään, että Heidi haluaa hänet tavata, ajankohta vain on vielä sopimatta, B) ihmetellä, että etkö muka oikeasti muista mua, ja C) inttää, että ihan varmasti vilkuilit mua viettelevästi. Kaikki tämä vain siksi, koska Heidin katse oli terkkarin odotustilassa sattumalta osunut hänelle tuikituntemattomaan Jaakkoon. Tällainen käytös sopii myös luonnehäiriöiseen stalkkeriin. Saisi se mutkin Heidin tavoin takajaloilleen, ei mua ainakaan huvita tuollaisessa tilanteessa lähteä arvailemaan, että kumpikohan nyt on kyseessä, joku hullu vai ihan vaan joku harmiton sosiaalisesti kömpelö.
      Ei silti oikeuta lynkkausmentaliteettia. Paljon todennäkösemmin sosiaalisesti lahjaton kun stalkkeri. Jengi kattoo ihan liikaa elokuvia.

      Lainaa

    115. Tulos: -15 (25 ääntä)
      Ihana Jaakko!

      Lainaa

    116. Tulos: -9 (9 ääntä)
      Saana: Siinä on kyllä vähän rajat hakusessa ihmisellä. Ahdistavaa että on olemassa ihmisiä joiden mielestä “silmiin katsominen” tarkoittaa sitä että on ihan ok selvittää toisen nimi ja etsiä henkilö facebookista, ei sitte tullu mieleen että se vois olla vähän creepyn puolelle menevää.
      Creepyä myös, että kommentillasi oli tykkäyksiä 666 :D

      Lainaa

    117. Roosa Eklund 9.12.2015 13:36
      Tulos: -4 (6 ääntä)
      Missäpäin Suomee tää on tapahtunu?

      Lainaa

    118. Tulos: +4 (16 ääntä)
      sanokaa mitä sanotte, mut mua kävi oikeesti jaakkoa sääliksi. toinen oikeesti aidosti kiinnostui ja joo, ehkä vähän creepyä että heti ku kuulee nimen nii faceen viestiä, MUTTA en kyllä tota laskis stalkkaukseks koska jätkä halus ottaa yhteyttä. toki sekin olisi voinut tehdä vanhanaikaisesti menemällä juttelemaan, mutta kukin tyylillään. itselläni oli sellainen kokemus kun kerran baarissa tanssin yhen kundin kanssa eikä sen jälkee mitään muuta tehty ku vaa juteltu jonki aikaa, niin tiet erkaantu eikä vaihdettu mitään tietoja, niin hullua kyllä, 3kk myöhemmin tää jätkä oli löytäny mut facesta ja pisti viestiä :D sano että oli ettiny mua aika pitkään ja joo olihan se vähän kummallista, mutta kyllä mä sille mahiksen silti annoin, vaivaahan se oli kuitenkin siihen nähny.

      Lainaa

    119. Tötterötöö 9.12.2015 21:03
      Tulos: -19 (25 ääntä)
      Jaa'a. Nyt on joku kunnon töhö tää äijä, mutta on tuo naisenki kommentti vähän sitä tasoa notta samalla järjenjuoksutasolla kulkevat.

      Lainaa

    120. Mitäsketäs 9.12.2015 21:07
      Tulos: -31 (41 ääntä)
      Onko tästäkin nyt tullut jokin tumblr raivofeministien sivu vai miten kaikki jotka yrittävät nähdä tän äijän kantaa tästä miinustetaan alimpaan helvettiin?

      Lainaa

    121. Tulos: +20 (30 ääntä)
      Tää on pelottava lukea miten monta ihmistä täällä on Jaakon puolella. Ok, ehkä vähän ylireagointia yhteen Facebook-viestiin, etenkin jos viestittely tosiaan loppui tähän, mutta miettikääpä itse miltä tuntuisi, jos itseänne joku mies lähestyisi tällaisilla viesteillä. Ja nimenomaan mies omasta sukupuolesta riippumatta, sillä ainakin itse kokisin miehen uhkaavammaksi (en todellakaan väitä ettei naispuolisia olisi, sillä tunnen valitettavasti tällaisia tapauksia itsekin. Suurin osa kuitenkin miehiä jotka jatkavat kohteen ahdistukseen saakka). Itse haluan katsella mihin sattuu ilman että joku tonkii yhteystietoni esille, kiitos. Jos haluatte lähestyä, tehkää se mieluiten vaikka kasvotusten ja uskokaa kun sanotaan ei, niin pääsee näistäkin sosiaalisista kauhukuvista eroon.

      Lainaa

    122. Tulos: -25 (35 ääntä)
      Hidasss: Tää on pelottava lukea miten monta ihmistä täällä on Jaakon puolella. Ok, ehkä vähän ylireagointia yhteen Facebook-viestiin, etenkin jos viestittely tosiaan loppui tähän, mutta miettikääpä itse miltä tuntuisi, jos itseänne joku mies lähestyisi tällaisilla viesteillä. Ja nimenomaan mies omasta sukupuolesta riippumatta, sillä ainakin itse kokisin miehen uhkaavammaksi (en todellakaan väitä ettei naispuolisia olisi, sillä tunnen valitettavasti tällaisia tapauksia itsekin. Suurin osa kuitenkin miehiä jotka jatkavat kohteen ahdistukseen saakka). Itse haluan katsella mihin sattuu ilman että joku tonkii yhteystietoni esille, kiitos. Jos haluatte lähestyä, tehkää se mieluiten vaikka kasvotusten ja uskokaa kun sanotaan ei, niin pääsee näistäkin sosiaalisista kauhukuvista eroon.
      Pitääkö kaikesta kommunikointiyrityksistä ottaa kauheat kilarit!? :D Minusta on surullista miten peloissaan ja varautuneita ihmiset on pitkälti siitä syystä että media toitottaa vaan niitä creepyahdistelijatapauksia. Suomessa olisi varmaan ihan yhtä monta söpöä juttua siitä kuinka tämmöisistä viesteistä on lähtenyt joku mukava juttu liikkeelle. Sitten taas toisaalta on surullista miten ihmiset on ihan kujalla siitä miten paljon tietoa itsestään levittelevät nettin Facebookkien yms.kautta. Jos olet Facebookissa koko nimelläsi ja naamallasi ja profiilisi on mitenkään julkinen niin kyllä sinuun voidaan ottaa sitä kautta yhteyttä ja sinut voidaan siitä tunnistaa! Jos et halua olla julkisesti esillä niin profiilit piiloon ja facebookit kiinni. Ei ole tullut mieleen että kaikki creepyt ahdistelijat ei edes lähetä viestejä vaan seuraavat vaan? Ja mistä sen tietää miten tyttö on muikistellut Jaakon suuntaan? Nähnyt vaikka Jaakon takana/vieressä telkkarista jonkun leffakohtauksen/mainoksen/julisteen ja hymyillyt sille eikä ollenkaan muista enää semmoista. Aikuinen järkevä ihminen sanoo tämmöisissä tapauksissa vain että "nyt on käynyt väärinkäsitys" ja jättää sikseen, se on joku 0,0001% jotka näistä on jotain hankalia tapauksia. Minulle on ehdoteltu joskus nuorempana IRC-gallerian kautta pornoshowryhmään liittymistä, mutta sanoin vain että juu ei kiitos ja hymyilytti vaan että "kaikenlaista"...

      Lainaa

    123. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Eihän tää oo Oulussa tai Saarijärvellä sattunu? Kuulostaa niin pahasti yheltä koulukaverilta :D

      Lainaa

    124. Tulos: -23 (37 ääntä)
      Saana: Siinä on kyllä vähän rajat hakusessa ihmisellä. Ahdistavaa että on olemassa ihmisiä joiden mielestä “silmiin katsominen” tarkoittaa sitä että on ihan ok selvittää toisen nimi ja etsiä henkilö facebookista, ei sitte tullu mieleen että se vois olla vähän creepyn puolelle menevää.
      Häh? Mistä lähtien ihmisen "jäljittämiseen" facebookista on tarvittu mitään syytä, tai lupaa keneltäkään? Täällä jostain syystä tuntuu olevan paljon porukkaa jotka luulevat facebookin olevan jokin oma koti internetissä, kun se on oikeasti täysin julkinen paikka joka ei eroa kadunvarresta muuten kuin että samalle kadulle harvoin mahtuu 1.4 miljardia ihmistä. Muutenkin kommenttiosio on sellaista jeesustelua että huh huh. Se että ottaa ennestään tuntemattomaan ihmiseen yhteyttä ei ole mitään stalkkausta millään järkevällä mittarilla. Stalkkauksen raja menee siinä, jos ei lopeta kun käsketään. Suosittelen itse kutakin miettimään kontollaan, miettimään ihan oikeasti nyt, että jos tuntemattomalle naiselle (tai vaikka miehelle) puhuminen (huom! facen käyttö on puhumista) on itsessään jo creepyä ja yäk, niin miten helvetissä niitä uusia parisuhteita pitäisi syntyä? Juodaan itsensä tiedottomaksi raveissa ja katsotaan kenen sängystä herättiin?

      Lainaa

    125. Tulos: -21 (29 ääntä)
      mistänäitäihmisiäoikeintulee: Mietippä, olisko yökerho ihan pikkasen eri asia kuin terveyskeskuksen odotustila. Mietippä oikein tarkkaan.
      Ei sen kyllä pitäisi olla, vaikka käytännössä onkin. Itse olen pitkään ihmetellyt miksi vain baarit ja yökerhot ovat muka paikkoja joissa on ok yrittää pariutua. Entä jos ei halua partneria joka luuhaa baareissa ja yökerhoissa? Niissä käyvät ihmiset ovat idiootteja, entä jos haluaa älykön?

      Lainaa

    126. Tulos: +34 (38 ääntä)
      Keskustelun miespuolista aloittajaa puolustelevat ja naispuolista keskustelunaloituksen kohdetta haukkuvat... nyt oikeesti. Lienee mahdollista, että mies on vain sosiaalisesti kömpelö ja yrittää iskeä naisen antamalla reteän itsevarman vaikutelman tai vastaavaa. Mutta hän onnistuu todella nopeasti antamaan itsestään kenen tahansa naisen hälytyskelloja soittavan vaikutelman, enkä ollenkaan ihmettele että nainen antaa hyvin napakasti pakit. Hyvin monella naisella on valitettavasti omakohtaista kokemusta pikkusormen antamisesta jollekulle, joka sitten hakkaa tyttöystäväänsä "kun ihan varmasti katselit viettelevästi sitä tyyppiä tuolla baarissa", tai totaalisen harhaluuloisesta stalkkerista jota saattaa joutua muuttamaan pakoon toiselle paikkakunnalle. Jos ei omaa kokemusta ole, sitä löytyy kaveripiiristä. Naisilla ei ole varaa antaa tällaisille tapauksille mahdollisuutta siltä varalta, että kyse on pelkästä taitamattomuudesta. Ulkonäöllä ei ole tällaisessa mitään merkitystä, hyvännäköinen voi hakata tai vainota ihan siinä missä tavan tallaaja. Jos siis miespuolinen keskustelunavaaja on tässä tapauksessa pelkästään kömpelö niin ikävää hänen kannaltaan, mutta hänen on ihan itse opittava lähestymään naisia niin ettei aja näitä saman tien karkuun puheillaan. Tässä kommenttiketjussa on moneen kertaan esitetty ihan hyviä tapoja joilla sen lähestymisen FB:ssa olisi voinut hoitaa ilman mitään ongelmaa, ehkä jopa menestyksellä (lähestytty nainen saattaa tuolloin kiinnostua tai olla kiinnostumatta, se on hänen asiansa, mutta ainakaan vastaus tuskin henkisi pystyyn nousseita niskakarvoja niin kuin nyt). Miehet, voisitteko lakata selittelemästä ja ottaa vaikka opiksenne edes tämän verran?

      Lainaa

    127. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Jaakko: Moinen käytös ei ole normaalia ja on itse asiassa aika huolestuttavaa.

      Lainaa

    128. Nymfokitiara 14.12.2015 15:11
      Tulos: -16 (26 ääntä)
      Olisi voinut vähän toisella tavalla avata keskustelun. Mut mun mielestä toi oli enemmän suloista ku creepyä.

      Lainaa

    129. Tulos: +18 (20 ääntä)
      tyyppi: Vaikka parempi konsti se tolkuttomaksi juottaminen on kuin että selväpäistä kun ne laittaa niin hanttiin ja joutuu lyömään että ovat hiljaa ja sitten jos oikeen lujasti joutuu lyömään nii saattavat mennä niin pahannäkösiksi ettei enää halutakkaan.Ja sitten on turhaan tehny kaiken. Tänä yönä taidan mennä nukkumaan,eilen juopottelua aamusta aamuun ja on näköjään vähän vielä todellisuus hukassa.En minä ketään löisi tai väkisin panisi.
      Mitä vittua minä juuri luin?

      Lainaa

    130. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Jatkuuko Jaakon ja Heidin välinen keskustelu jotenkin, se ei edes selviä tässä JA SE JOS MIKÄ ON CREEPYÄ.

      Lainaa

    131. Tulos: -21 (25 ääntä)
      Ihana. Mä niin oisin ollu niin otettu tollasesta yhteydenotosta. Vaikka mies ei oiskaan ollu makuun niin oisin voinu hoitaa torjumisen siististi. Meistä on kailenlaisiin juniin ja limusiineihin, harmi että noiden kohdalla lähestumistapa oli väärä. Aikoinaan baarissa sanoin seuraa hakeville herroille että valitettavasti olen viettämässä nyt ystävien kanssa iltaa ja mukavaa illanjatkoa teille. Nää alko huorittelee ja sättimäön et kuvitteletko olevas parempi "nättis kuores kanssa" kun ei tavalliset miehet kelpaa. Vähän hoomoilasena siinä vihkisormusta esittelin että ei muuten mutku tuo aviomies ei ehkä arvosta kauhiasti. Ihmiset voi tulkita ihan päin vittuja hommia tai säikähtää outoja juttuja. Nykyään kaiken voi heittää läskiksi ja kysyä että nappaako lande ja kuus lasta, ukkokin saattaa antaa vaikka viskipullon kaupantekijäisiksi. Kellekkään ei jää nolattu tai syyttäsuotta torjuttu olo (itsetunto ei hajoo) ja turhat toiveet karisee vitsin saattelemana.

      Lainaa

    132. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Tietty nöyryys seuranhaussakin on ihan paikallaan. Varsinkin kun on tavattu jossain terveyskeskuksessa, niin olisi syytä hienotunteisuuteen. Ei omakaan poikaystävä aikoinaan olettanut heti, että olen kiinnostunut tai että lähden hänen kanssaan yhtään mihinkään, vaan ensin vähän juteltiin mukavia ja tutustuttiin. Mitä kyseenalaisiin treffipyyntöihin tulee, niin joku kaupan työntekijä urkki henkilötietoni kassalla maksun yhteydessä ja 10min myöhemmin laittoi viestiä Facebookissa. En suostunut, mutta toivottavasti kaveri muistaa jatkossa että työntekijänä on asiakkaiden tietojen käsittelyssä oma vastuunsa.

      Lainaa

    133. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Jos pidätte tuota lähestymisyritystä söpönä ja ihmettelette Heidin reaktiota, lukekaa teksti uudelleen ja jättäkää Jaakon viimeinen suruhymiöllä varustettu kommentti lukematta. Eli ottakaa huomioon vain se tieto mikä Heidillä oli siinä vaiheessa kun hän hermostui/pelästyi.

      Lainaa

    134. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Mulla kävi autokoulussa aikoinaan samoin. Tyyppi oli katsonut listasta mun nimen ja soitti kaikki saman sukunimiset läpi. Silloin oli lähinnä lankapuhelimia. Juu en mennyt treffeille.

      Lainaa

    135. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Yllättävän paljon incel-kyheröitä puolustelemassa toveriaan täällä.

      Lainaa

    136. Innokas alpakka 8.12.2020 18:40
      Tulos: -8 (8 ääntä)
      ???: Jaakko on todella creepy, ja kuvittelee vielä, että satunnainen silmiin katsominen tarkoittaa jotain... mutta näistä kommenteista tosi monet on vain suoranaista teinipoikien naisvihaa. :(
      Minua ahdistaa että selkeästi ujon miehen yritys saada jonkinlaista kontaktia naiseen tuomitaan ja teilataan jonkinlaisena stalkkauksena. Kyllä joskus alle parikymppisenä minuakin on varmasti pidetty vaikka minkälaisena stalkkerina tai mahdollisena raiskaajana noilla kriteereillä. Se suun aukaiseminen tuollaisessa tilanteessa ei todellakaan ole helppoa suurelle osalle ihmisistä. Pisteet Jaakolle että uskaltautui kokeilemaan.

      Lainaa

    137. Innokas alpakka 8.12.2020 18:50
      Tulos: -4 (4 ääntä)
      Mies: Osoittaa taas sen, kuinka suomalaiset naiset ovat ainoastaan ilkeitä ja pahoja. Noh, kyllä se sitten tasoittuu kun keski-iän jälkeen teitä ei kukaan enää halua ja osat kääntyvät toisin päin.
      Kyllä naisvihamielisistä nuorista miehistä varmaan 95 % on juuri niitä epätoivoisia, joita ei kukaan halua. Se voi olla joillain syy, mutta varmasti suurimmalla osalla yksinäisyyden ja syrjinnän seuraus. Ymmärrän heitä jollain tasolla, vaikka olenkin jo 5-vuotta onnellisesti parisuhteessa. Ensimmäiset 6-vuotta kun kiersi parisuhdetta, tai muuten lämpöä etsimäss, ihan oikeasti herrasmiehenä, sai osakseen pelkkää hyljeksintää ja alentavia katseita. En ole koskaan ymmärtänyt miksi.

      Lainaa

    138. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Tege: Ja kaikki kommentoijat tuomitsee koko homman saman tien. Varmasti useampi tehnyt ihan samanlaista hommaa joskus! Jos Jaakko olisi ollut komea ja joukosta erottunut edukseen, niin meillä olisi tässä screenshot romanttisesta treffeille pyytämisestä, jonka eteen on nähty vaivaakin että on löydetty tämä [...]
      Ainut ongelma tässä oli, että luuli katseen tarkottavan jotain viettely-yritystä ja oletti tän naisen muistavan sen.

      Lainaa

    139. Kodikas herukka 12.10.2021 12:58
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Olen sellainen että etsin katsekontaktia jopa satunnaisiin vastaantulijoihin. En kyllä ole ikinä ajatellut sitä flirttailuna. Enemmänkin ehkä sellaisena "tiedostan että olet olemassa" kun nykypäivänä tuntuu että mitä vähemmän kiinnitetään huomiota muihin ihmisiin sitä parempi, ikäänkuin ne sadat vastaantulijat eivät olisi todellisia. Jaakko on aika ahdistava mutta toisaalta vähän surettaa sen puolesta kun ei selvästikään ajatellut miten creepya tuollainen on, ja vaikuttaa siltä ettei todellakaan tarkoittanut sitä sillä tavalla. Sitten on niitäkin miehiä joita ei vastakkaisen sukupuolen tarvitse kuin vilkaista niin ne on pudottamassa housujaan että noniin, pannaanko tässä vai kotona, ihan sama onko henkilö töissä vai tuleeko vain vastaan jossain julkisella paikalla.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: keskustelu, viesti, yksityisviesti, stalkkeri, terveysasema, terveyskeskus, nimi