Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Minä vaan en taivu koskaan

Mies joutuu perättömien pahoinpitelysyytösten kohteeksi.
Minä vaan en taivu koskaan

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 85 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1539 (1577 ääntä)
      Anteeksi mutta mitä juuri luin?.. En ymmärtänyt mitä Heli oikein meinaa kun aluksi oli väärässä ryhmässä, sitten oikeassa ja nyt ei sitten ees kirjoittanut tuota viestiä - anteeksi mitä?!

      Lainaa

    2. Tulos: +1423 (1467 ääntä)
      Heli vaikuttaa kyllä helvetin hankalalta tyypiltä.

      Lainaa

    3. Tulos: +278 (518 ääntä)
      Heli sinä narttu!

      Lainaa

    4. Tulos: -208 (682 ääntä)
      Ymmärrän kyllä, miksi Jouko pahastui, ja heli olisi voinut poistaa kommenttinsa. Silti jouko olisi voinut helin anteeksipyynnön jälkeen käyttäytyä hieman toisin.

      Lainaa

    5. Tulos: -91 (397 ääntä)
      Kalikka kalahti?

      Lainaa

    6. Tulos: +379 (403 ääntä)
      Mielenkiintoinen tuoli

      Lainaa

    7. Tulos: +697 (705 ääntä)
      En laittanut tätä viestiä tänne missä se on! Ei se koske tätä mihin se kommentoi!

      Lainaa

    8. Tulos: +687 (703 ääntä)
      Joukon "Seuraavaksi teen asiasta poliisille ilmoituksen jos et poista viestiäsi" -kommentti sai kulmat kohoamaan, mutta sitä seuraava kommentti vielä korkeammalle, puhumattakaan niitä seuraavista. Mitä ihmettä Heli?

      Lainaa

    9. Tulos: +336 (354 ääntä)
      Ei sitten aikaisemmin voinut mainita tarkoittavansa Tauskia? :|

      Lainaa

    10. Tulos: +501 (509 ääntä)
      "Mokaat sinäkin"...aina hyvä vastaisku mihin tahansa tilanteeseen!

      Lainaa

    11. Tulos: +346 (376 ääntä)
      Olen Emiilian kanssa samaa mieltä. Mieluummin pornoa, kuin vääriä syytöksiä.

      Lainaa

    12. Tulos: +123 (243 ääntä)
      Jouko saa hetken aikaa kyllä odotella, että poliisi ottaa tuon ilmoituksen käsittelyyn... Tällä hetkellä kunnianloukkaus ilmoituksilla pyyhitään lähinnä persettä tai korkeintaan laitetaan kasaan "Mietitään, kun ehditään"...Joukolle tiedoksi, että voisi itsekin poistaa kyseisen kommentin, jos se niin kovasti häiritsee.

      Lainaa

    13. Tulos: +12 (194 ääntä)
      No nyt en ihan varmasti tätä kommenttia tänne laittanu. Mitä te siinä miinustelette, ihme tyyppejä ootte, ilmotus poliisille lähti jo ja FM -tiimin siinä samassa haastan oikeuteen kun luvatta mun kommentti täällä on.

      Lainaa

    14. Tulos: -189 (237 ääntä)
      Luulen, että Heli tietää Joukosta enemmän kuin muut..

      Lainaa

    15. Tulos: +49 (65 ääntä)
      Siis mitä vittua?

      Lainaa

    16. Tulos: +219 (283 ääntä)
      Poliisin iskujoukko pakkaa jo rynnäkkökivääreitä ja käynnistelee panssariajoneuvoa. Armeija hälytettiin ja pääesikunnassa pohditaan parhaillaan parasta strategiaa tekijän neutralisoimiseksi. Sauli Niinistö porhaltaa juuri Mannerheimintiellä kohti punaista laukaisunappia. Koko Suomi on liikekannalla. Heli laittoi viestin väärään ketjuun - eikä poistanut.

      Lainaa

    17. Tulos: +292 (320 ääntä)
      Jos Heli olisi järkevä ja reilu, niin poistaisi viestin välittömästi, koska vasta keskustelun ollessa noin puolessa välissä selviää ettei Jouko ole naisten hakkaaja. Tosin jäin hieman miettimään, erehtyikö Heli uudestaan ryhmästä, ja luulee tuon keskustelun olevan koko ajan jossain musiikkiryhmässä ja kommentoi sen mukaisesti?

      Lainaa

    18. Tulos: +207 (245 ääntä)
      Tulee paha olo kun miettii ihmisiä, jotka joutuvat elämään Helin kanssa. Toivottavasti ei ole lapsia kyseisellä ihmisellä.

      Lainaa

    19. Tulos: -122 (154 ääntä)
      Miarez_93: Jouko saa hetken aikaa kyllä odotella, että poliisi ottaa tuon ilmoituksen käsittelyyn… Tällä hetkellä kunnianloukkaus ilmoituksilla pyyhitään lähinnä persettä tai korkeintaan laitetaan kasaan “Mietitään, kun ehditään”…Joukolle tiedoksi, että voisi itsekin poistaa kyseisen kommentin, jos se niin kovasti häiritsee.
      Mä luen kokoajan uutisii miten joku joka sanoo mamuista jtn saa ton syytteen. Niihän se on ku jos huomautat ku joku tekee rikoksen ym ni ja se häiritsee ni voi ite hoitaa. Miks ? Asiallisesti sanottu ja sit aukoo päätä vaiks syylistyy kumminkin rikokseen ni oikeus sillo ku toine nakkaa vittuukaan ni on tehä ilmotus. Se tulee kalliiks vittumaisuudeks tekijäl ja varmasti jatkossa ei toista korvausten jälkeen. Ainahan jos joku lyö voi öaastarin laittaa jos haava haittaa ym ? Rikos ku rikos ja oikeudet on oikeudet. Ainahan vois mut miks tehä mitää kusipäisen tekijän vuoks

      Lainaa

    20. Tulos: +21 (137 ääntä)
      Xavier: Poliisin iskujoukko pakkaa jo rynnäkkökivääreitä ja käynnistelee panssariajoneuvoa. Armeija hälytettiin ja pääesikunnassa pohditaan parhaillaan parasta strategiaa tekijän neutralisoimiseksi. Sauli Niinistö porhaltaa juuri Mannerheimintiellä kohti punaista laukaisunappia. Koko Suomi on liikekannalla. Heli laittoi viestin väärään ketjuun – eikä poistanut.
      Ei vaan heli syylistyi rikokseen nimeltä kunnianloukkaus jossa levittää huhua joka voi hankailoittaa uhrin elämää. Moni tyyppi hakkaa naistenhakkaajii ym hienoa olla leima otsas ym. Lisäks että teki siitä ihan tarkotusperäisen olemalla poistatta "virhettään" vahingon huomattua poistaisi. Oikeudessa ei kaatuisi vahingon syyksi koska jutussa selviää viimeistään muutaman kommentin päässä että henkilö vaikka olisi tehnyt vahingossa teki siitä tahallisen tarkoituksella. Se katottais tarkotuksel tehty kunnianloukkaus ja perättömien huhujen levittämiseksi koska henkilön käytös osoittaisi valheeksi sen vahingon. Siihe vaa yks tarina et joku uhkasi sen takia tai wes tönäisi kun on muka naistenhakkaaja niin on viel kalliimpi ton ämmä tyhmyys sille. Kute sanoi että jotkut oppii kantapään kautta ja viimeistään oppii käyttäytymään ja olematta tekemättä rikosta kun se tyhmyys maksaa tuhansia sille. Kallis päsmäröinti että ei pidä poistaa ja korjata muka virhettä josa syylistyy rikokseen

      Lainaa

    21. lunalovegood 22.12.2015 2:50
      Tulos: +87 (95 ääntä)
      Siis mua jöi kaiken muun ohella ihmetyttämään toi armeijan leivissä homma? Miten se liitty mihinkää?

      Lainaa

    22. Tulos: +259 (275 ääntä)
      Haha: Mä luen kokoajan uutisii miten joku joka sanoo mamuista jtn saa ton syytteen. Niihän se on ku jos huomautat ku joku tekee rikoksen ym ni ja se häiritsee ni voi ite hoitaa. Miks ? Asiallisesti sanottu ja sit aukoo päätä vaiks syylistyy kumminkin rikokseen ni oikeus sillo ku toine nakkaa vittuukaan ni on tehä ilmotus. Se tulee kalliiks vittumaisuudeks tekijäl ja varmasti jatkossa ei toista korvausten jälkeen. Ainahan jos joku lyö voi öaastarin laittaa jos haava haittaa ym ? Rikos ku rikos ja oikeudet on oikeudet. Ainahan vois mut miks tehä mitää kusipäisen tekijän vuoks
      Voiko joku oikeasti olla näin huono kirjoittamaan?

      Lainaa

    23. Tekisi mieli kiroilla 22.12.2015 3:38
      Tulos: +55 (121 ääntä)
      : Ei vaan heli syylistyi rikokseen nimeltä kunnianloukkaus jossa levittää huhua joka voi hankailoittaa uhrin elämää. Moni tyyppi hakkaa naistenhakkaajii ym hienoa olla leima otsas ym. Lisäks että teki siitä ihan tarkotusperäisen olemalla poistatta “virhettään” vahingon huomattua poistaisi. Oikeudessa ei kaatuisi vahingon syyksi koska jutussa selviää viimeistään muutaman kommentin päässä että henkilö vaikka olisi tehnyt vahingossa teki siitä tahallisen tarkoituksella. Se katottais tarkotuksel tehty kunnianloukkaus ja perättömien huhujen levittämiseksi koska henkilön käytös osoittaisi valheeksi sen vahingon. Siihe vaa yks tarina et joku uhkasi sen takia tai wes tönäisi kun on muka naistenhakkaaja niin on viel kalliimpi ton ämmä tyhmyys sille. Kute sanoi että jotkut oppii kantapään kautta ja viimeistään oppii käyttäytymään ja olematta tekemättä rikosta kun se tyhmyys maksaa tuhansia sille. Kallis päsmäröinti että ei pidä poistaa ja korjata muka virhettä josa syylistyy rikokseen
      Vähän meinasi olla hankala luettava tämä sinun kommenttisi mutta kyllä tuosta Helin kommentista tajusin heti että se on väärässä paikassa. Sen jälkeen tapahtuneesta sanailusta jäi mieleen lähinnä että kummatkin on typeriä. Jos tässä nyt vielä Jouko saa nakkikiskalla turpaansa koska on naistenhakkaaja ja/tai Heli joutuu oikeuteen koska on syyllistynyt rikokseen niin sanon että tämä maa ansaitsee kaiken mitä tuleman pitää. Tuhansia tällainen maksaa veronmaksajille ja kaikki on pois jostain muusta kenties oikeasti tärkeästä asiasta kun kysymys on ainoastaan siitä että jos osaa lukea niin ei tuota voi noin ymmärtää. Ja kun kaikkien vielä pitäisi osata tässä maassa lukea koska meillä on verovaroin ylläpidetty koulu joka iikalle.

      Lainaa

    24. Tulos: +100 (110 ääntä)
      ...mitä helvettiä? :D nyt on kyllä tosi kusimaista Heliltä.

      Lainaa

    25. Tulos: +78 (80 ääntä)
      Siis mitämitä? Kerrankin on tapahtumaa semmoisessa ryhmässä missä tämmöinen kuivakka tosikkokin on ja meikäläinen menee ja missaa sen?! Rikosilmoitus!

      Lainaa

    26. Tulos: +39 (187 ääntä)
      No johan tuosta tyhmäkin tajuaa että viesti mennyt väärään paikkaan. Kappale viittaa selvästi musiikkiin ja itse arvasin heti ketä laulajaa tuolla viestillä tarkoitetaan. Olishan Helikin voinut käyttäytyä kuin aikuinen, mutta tuo oikeustoimilla uhkaaminen........joiltakin pitäisi kieltää facebook kokonaan niin vähentäisi huomattavasti poliisien töitä :D

      Lainaa

    27. Tulos: +34 (40 ääntä)
      :)

      Lainaa

    28. Tulos: +42 (64 ääntä)
      kuumakalle: Ei sitten aikaisemmin voinut mainita tarkoittavansa Tauskia?
      mä niin tiesin heti, että tauskista puhuttiin.

      Lainaa

    29. Tulos: +110 (120 ääntä)
      EN OO LAITTANU TÄTÄ TÄNNE!

      Lainaa

    30. Tulos: +76 (78 ääntä)
      Miarez_93: Joukolle tiedoksi, että voisi itsekin poistaa kyseisen kommentin, jos se niin kovasti häiritsee.
      Ryhmissä ei ainakaan saa poistettua muiden kommentteja, vaikka ne olisivat tulleet omaan julkaisuun. Pitää poistaa koko julkaisu saadakseen kommenttiketjun poistettua.

      Lainaa

    31. Tulos: -35 (61 ääntä)
      Eikö Jouko postauksen laittajana voi itse poistaa joka ainoan kommentin mitä siihen tulee? Näin olen asian ymmärtänyt...

      Lainaa

    32. skädäbäm 22.12.2015 9:46
      Tulos: -33 (133 ääntä)
      Aika nopeasti se Joukokin otti kierroksia; vaikka toinen pyysi anteeksi, niin heti perään jo HUUDETTIIN. Eli tällä perusteella pidän lähes toteennäytettynä, että Jouko todella on naistenhakkaaja. En poista tätä viestiä.

      Lainaa

    33. skädäbäm 22.12.2015 9:46
      Tulos: +31 (41 ääntä)
      Koska en pysty.

      Lainaa

    34. Tulos: +44 (58 ääntä)
      muurm: Heli vaikuttaa kyllä helvetin hankalalta tyypiltä.
      Helvetin typerältä.

      Lainaa

    35. marttatäti 22.12.2015 10:39
      Tulos: +60 (66 ääntä)
      Xavier: Poliisin iskujoukko pakkaa jo rynnäkkökivääreitä ja käynnistelee panssariajoneuvoa. Armeija hälytettiin ja pääesikunnassa pohditaan parhaillaan parasta strategiaa tekijän neutralisoimiseksi. Sauli Niinistö porhaltaa juuri Mannerheimintiellä kohti punaista laukaisunappia. Koko Suomi on liikekannalla. Heli laittoi viestin väärään ketjuun – eikä poistanut.
      Eikä laittanut vaan ihan oikeaan ketjuun. Tuonne se ilmestyi ihan ilman Helin omaa syytä.

      Lainaa

    36. Tiina Kuvaja 22.12.2015 10:52
      Tulos: +59 (59 ääntä)
      Mistä joku on löytänyt pelastettavaksi Bertoian Timantti-tuolin? Kelpaisi minullekin pelastettavaksi.

      Lainaa

    37. Tulos: +64 (92 ääntä)
      Ja seuraavan kerran kun Jouko xxxxxx goolettaa omaa nimeään, päädytään sivulle jossa häntä sanotaan naistenhakkaajaksi. No vituttaisi varmaan itseänikin kun tuollaiset tulisivat omalla nimellä googlen 1. tulokseksi.

      Lainaa

    38. Tulos: -31 (113 ääntä)
      daniela: No johan tuosta tyhmäkin tajuaa että viesti mennyt väärään paikkaan. Kappale viittaa selvästi musiikkiin ja itse arvasin heti ketä laulajaa tuolla viestillä tarkoitetaan. Olishan Helikin voinut käyttäytyä kuin aikuinen, mutta tuo oikeustoimilla uhkaaminen……..joiltakin pitäisi kieltää facebook kokonaan niin vähentäisi huomattavasti poliisien töitä
      No ei näköjään suurin osa kommentoijista tajua! Kyllä Jouko se suurempi urpo on, kun aloittaa heti poliisilla uhkailun anteeksipyynnön ja selityksen jälkeen.

      Lainaa

    39. yli opisto hörho 22.12.2015 11:07
      Tulos: +74 (112 ääntä)
      Aika kusipäistä käytöstä. "En poista kommenttiani vaikkei sitä ole sinulle tarkoitettu, eikä kaikki ihmiset välttämättä ymmärrä tätä vaan pitävät sinua naistenhakkaajana, koska en kirjoittanut sitä tähän ryhmään vaikka se tässä ryhmässä onkin ja minä olen oikeassa". Täyttää kunnianloukkauksen kriteerit.

      Lainaa

    40. yli opisto hörho 22.12.2015 11:08
      Tulos: +49 (75 ääntä)
      skädäbäm: Aika nopeasti se Joukokin otti kierroksia; vaikka toinen pyysi anteeksi, niin heti perään jo HUUDETTIIN. Eli tällä perusteella pidän lähes toteennäytettynä, että Jouko todella on naistenhakkaaja. En poista tätä viestiä.
      Netissä "huutaminen" ja naisten hakkaaminen ovat täysin rinnastettavia asioita.

      Lainaa

    41. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Tauski: Eikö Jouko postauksen laittajana voi itse poistaa joka ainoan kommentin mitä siihen tulee? Näin olen asian ymmärtänyt…
      Jos nyt itse olen ymmärtänyt oikein facebookin ryhmien toiminnan niin. Jos olet ylläpitäjä jossin ryhmässä voit poistaa muiden kirjoittamia viestejä. Jos olet normi kirjoittaja (vaikkakin sen aloituksen tekijä), niin et voi muutakuin piilottaa itseltäsi näkyvistä muiden kirjoituksia.

      Lainaa

    42. yli opisto hörho 22.12.2015 11:12
      Tulos: 0 (30 ääntä)
      Tekisi mieli kiroilla: Vähän meinasi olla hankala luettava tämä sinun kommenttisi mutta kyllä tuosta Helin kommentista tajusin heti että se on väärässä paikassa. Sen jälkeen tapahtuneesta sanailusta jäi mieleen lähinnä että kummatkin on typeriä. Jos tässä nyt vielä Jouko saa nakkikiskalla turpaansa koska on naistenhakkaaja ja/tai Heli joutuu oikeuteen koska on syyllistynyt rikokseen niin sanon että tämä maa ansaitsee kaiken mitä tuleman pitää. Tuhansia tällainen maksaa veronmaksajille ja kaikki on pois jostain muusta kenties oikeasti tärkeästä asiasta kun kysymys on ainoastaan siitä että jos osaa lukea niin ei tuota voi noin ymmärtää. Ja kun kaikkien vielä pitäisi osata tässä maassa lukea koska meillä on verovaroin ylläpidetty koulu joka iikalle.
      Pilkkujakin voi käyttää. Anyhow, tuo täyttää kunnianloukkauksen kriteerit. Jätetään rikosilmoitukset kokonaan pois että ei vaan mene veroeuroja hukkaan.

      Lainaa

    43. Tulos: +26 (68 ääntä)
      Ron: Ymmärrän kyllä, miksi Jouko pahastui, ja heli olisi voinut poistaa kommenttinsa. Silti jouko olisi voinut helin anteeksipyynnön jälkeen käyttäytyä hieman toisin.
      Miksi? Syytetään naisten hakkaajaksi ja ei edes poisteta sitä valheellista viestiä?

      Lainaa

    44. Tekisi mieli kiroilla 22.12.2015 11:28
      Tulos: -43 (63 ääntä)
      yli opisto hörho: Pilkkujakin voi käyttää. Anyhow, tuo täyttää kunnianloukkauksen kriteerit. Jätetään rikosilmoitukset kokonaan pois että ei vaan mene veroeuroja hukkaan.
      Joo. Jos minä kirjoitan tähän piparkakkutaikinan ohjeen, mikä piti kirjoittaa kaverille, niin linnaanhan siitä varmaan joutuisi. Pitää olla tarkkana.

      Lainaa

    45. Tulos: +36 (38 ääntä)
      : Lisäks että teki siitä ihan tarkotusperäisen olemalla poistatta “virhettään” vahingon huomattua poistaisi.
      On se suomi niin vaikea kieli...

      Lainaa

    46. Tulos: +70 (96 ääntä)
      Tekisi mieli kiroilla: Joo. Jos minä kirjoitan tähän piparkakkutaikinan ohjeen, mikä piti kirjoittaa kaverille, niin linnaanhan siitä varmaan joutuisi. Pitää olla tarkkana.
      Jos sinä haukut jotakuta naistenhakkaajaksi etkä suostu poistamaan julkaisuasi (ja kerrot vasta puolessa välissä keskustelua, mitä oikeasti tarkoitat, etkä silloinkaan myönnä kirjoittaneesi julkaisua), niin silloin puhutaan kyllä ihan eri asiasta kuin esimerkissäsi.

      Lainaa

    47. Käyttäjä 22.12.2015 13:16
      Tulos: +21 (109 ääntä)
      Hahahah: Miksi? Syytetään naisten hakkaajaksi ja ei edes poisteta sitä valheellista viestiä?
      Ei kukaan ole Joukoa syyttänyt. Helin viestistä näkee välittömästi, että se on mennyt väärään paikkaan, jo ennen kuin lukee seuraavia kommenttejakaan. Miten sen edes voisi käsittää niin, että se liittyisi jotenkin Joukon postaukseen? Ei kukaan sano tuolia tai tuolin kuvaa "kappaleeksi"... Heli taisi suuttua siinä vaiheessa, kun Jouko alkoi huutaa ja riehua edes kuuntelematta anteeksipyyntöä ja selitystä vahingosta, ja siksi ei poistanut viestiään. Ehkä muuten olisikin poistanut. Tässä on monta mokaajaa: Heli joka jääräpäisyydellä pahentaa omaa tilannettaan, Jouko joka hermostuu liikaa vahingosta, ja kommentoijat jotka eivät tajunneet, että viesti on selvästi mennyt väärään paikkaan.

      Lainaa

    48. Tulos: -8 (10 ääntä)
      lha: mä niin tiesin heti, että tauskista puhuttiin.
      Minä Schwein

      Lainaa

    49. Tulos: +13 (31 ääntä)
      Oonko muuten ainoa jolla alkoi mokan otsikosta soimaan päässä se (muistaakseni?) Polar-juuston mainoksen biisi?

      Lainaa

    50. Tulos: +49 (55 ääntä)
      Anteeksi, mutta keski-ikäiset, jotka ei ihan oikeesti osaa käyttää Faboa. Näitä on valitattavan paljon. Mulla on yks kaverina, joka alkuaikoina vastaili päivitykseensä ihmisille. Siis luki jonku päivitykset ja kirjotti vastauksen siihen "mitä mietit". Nyt se jo osaa käyttää (melkein). Sitten ne, jotka itkee et ku heitä lisäillään ryhmiin, eivät osaa muokata postauksia, KIRJOITTAVAT ISOILLA KIRJAIMILLA KOSKA LAPSET OVAT SEN TÄLLEE LAITTANEET EIKÄ TIIÄ MISTÄ SEN SAA POIS. Tai kun mahdollisimman yksinkertaisesti selität toimintoja "ei mulla oo sellasta nappia" ja ehkä sitten vielää suututaan.

      Lainaa

    51. Tulos: +5 (9 ääntä)
      The Muumi: Oonko muuten ainoa jolla alkoi mokan otsikosta soimaan päässä se (muistaakseni?) Polar-juuston mainoksen biisi?
      Et. Tässä: https://www.youtube.com/watch?v=cYx3a6Fq_SU

      Lainaa

    52. Tekisi mieli kiroilla 22.12.2015 15:29
      Tulos: -8 (70 ääntä)
      Blackman: Jos sinä haukut jotakuta naistenhakkaajaksi etkä suostu poistamaan julkaisuasi (ja kerrot vasta puolessa välissä keskustelua, mitä oikeasti tarkoitat, etkä silloinkaan myönnä kirjoittaneesi julkaisua), niin silloin puhutaan kyllä ihan eri asiasta kuin esimerkissäsi.
      No jos tosiaan on niin puusilmä ettei jo kolmesta ihan ensimmäisestä Helin sanasta ymmärrä itse mistä on kysymys vaan se pitää vääntää rautalangasta jossain ketjun puolessa välissä? Ihan oikeasti todella huolestuttavaa, mutta mitäpä tätä kertaamaan. Jatkakaa toki samaan malliin....

      Lainaa

    53. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Helin on sen sortin jäärä että ainesta vaikka parkkipirkoksi.

      Lainaa

    54. Tulos: +12 (56 ääntä)
      Pientä ylireagointia Jouko-sedältä... ja FM kommentoijilta.

      Lainaa

    55. Tulos: +21 (21 ääntä)
      Miksi yksinkertaisista asioista pitää tehdä niin perkeleen vaikeita?

      Lainaa

    56. Tulos: +11 (43 ääntä)
      Inka83: Luulen, että Heli tietää Joukosta enemmän kuin muut..
      Tällaisia idiootteja liikkuu keskuudessamme. Valmis mustamaalaamaan toista, vaikkei mitään syytä olettaa että Jouko olisi ketään lyönyt. Tämäkin moka johtui virheestä ja sen jälkeen yhden idiootin halusta haastaa riitaa. Mä luulen että sä Inka olet vajaa päästäs

      Lainaa

    57. Vihreä avatar 22.12.2015 18:16
      Tulos: +12 (36 ääntä)
      Dorkat: Pientä ylireagointia Jouko-sedältä… ja FM kommentoijilta.
      Mistä ihmeen ylireagoinnista sä selität? Näistä kommenteistakin näkee miten nopeasti ihmiset uskovat paskapuhetta. Varsinkin kun aihe on mitä on.

      Lainaa

    58. Tulos: +9 (21 ääntä)
      muurm: Heli vaikuttaa kyllä helvetin hankalalta tyypiltä.
      Ei tuo Joukokaan kahdella airolla souda. Tuoli on kiva Bertoian diamond-tuoli 1950-luvulta tai sen kopio, joten onnea löydön johdosta. Kelpais mullekin. http://www.harrybertoia.org/furniture.html

      Lainaa

    59. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Ronja: “Mokaat sinäkin”…aina hyvä vastaisku mihin tahansa tilanteeseen!
      Niih, kaksi väärää toimenpidettä ei kumoa toisiaan.

      Lainaa

    60. Tulos: +3 (41 ääntä)
      Vihreä avatar: Mistä ihmeen ylireagoinnista sä selität? Näistä kommenteistakin näkee miten nopeasti ihmiset uskovat paskapuhetta. Varsinkin kun aihe on mitä on.
      Luetun ymmärtäminen on hukassa aika monella. Lue uudestaan Helin eka kommentti, ja sisäistä se. Siitä PITÄISI tajuta heti, että on väärässä paikassa. Mua ihmetytti aluksi Joukon meuhkaaminen, mutta kommentteja luettuani tajusin, ettei hänkään lukenut kunnolla/tajunnut lukemaansa. Tosin olisi Helikin voinut sen poistaa, kun selvästi väärään paikkaan tuli.

      Lainaa

    61. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Olisin ihan hyvin voinu siivota huoneeni jos et ois ruvennu tolleen komentamaan! Äitiiii sä oot ihan tyhmä!

      Lainaa

    62. Asennevamma 23.12.2015 12:08
      Tulos: +1 (15 ääntä)
      Zoil: No ei näköjään suurin osa kommentoijista tajua! Kyllä Jouko se suurempi urpo on, kun aloittaa heti poliisilla uhkailun anteeksipyynnön ja selityksen jälkeen.
      Sanoisin, että ihan yhtä urpoja kummatkin.

      Lainaa

    63. Tulos: -4 (12 ääntä)
      Keski-ikäiset on pilanneet internetin.

      Lainaa

    64. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Kiinnostais tietää mihin tämä johti? Etenikö rikosilmoitus jne..

      Lainaa

    65. Tulos: -3 (11 ääntä)
      Mä en oikein tiedä itkisinkö vai nauraisinko ja kummalle, Joukolle vai Helille.

      Lainaa

    66. JulliVonTulli 24.12.2015 6:11
      Tulos: +49 (55 ääntä)
      Huvittaa kun osa täällä hehkuttaa ''kyl mä vaan heti tajusin et tässä tarkoitetaan Tauskia''. Onko käynyt mielessä, että toisia ihmisiä ei kiinnosta jonkun Tauskin toilailut ja elämän tarina ja temput joten ei edes tiedä miehen harrastaneen mitään pahoinpitelyjä? Lukeudun itse niihin jotka tietää Tauskista tasan sen verran, että mies on iskelmälaulaja ja muu ei sitten kiinnostakkaan koko ihmisessä. Teitä ehkä vaan ei meitä muita. Sitäpaitsi olen itsekkin huomannut facebook-ryhmissä sen ilmiön, että suurin osa kommentoijista lukee lähinnä 3 ensimmäistä kommenttia ja kommentoivat sen jälkeen oman mielipiteensä. Tästä voidaan päätellä, että Jouko on varmasti saanut paljon paskaa niskaan tuolla keskustelussa myöhemmin kun sinne on mennyt näitä sankareita kommentoimaan jotka eivät viitsi lukea koko keskustelua vaan Jouko joutuu jokaiselle idiootille erikseen todistelemaan ettei ole mikään naistenhakkaaja. Eli Helin kommentti yhdistettynä laiskoihin lukijoihin (mutta ahkeriin kriitikoihin) niin Joukolla on aikamoinen helvetti niskassaan vaikka ei ole tehnyt mitään. Olen joutunut itse vähän vastaavan tyyppiseen tilanteeseen. Olin myymässä facen kirpputori-ryhmässä vanhoja leffojani niin joku tyyppi tuli ja alkoi väittää, että olin myynyt hänelle pari leffaa mitkä eivät edes toimineet ja halusi rahansa takaisin. Siinä sai pitkään tapella tyypin kanssa, että en tasan myy mitään toimimattomia leffoja ja en ole hänelle kyllä myynyt mitään. Oli ostanut vaan leffoja saman nimiseltä tyypiltä joka lopulta löytyi myös ryhmästä. Myönsi lopulta virheensä, mutta siihen mennessä olin saanut monelta ryhmäläiseltä haukut niskaani ja uhkaukset poliisitoimista ja saatte kyllä arvata mikä työ on puhdistaa oma maine isossa ryhmässä missä hyvin harva näky viitsivän vaivautua lukemaan koko keskustelua. Että se on kyllä Heli joka tässä on toiminut vastuuttomasti ja aiheuttanut toiselle harmia turhaan eikä edes viitsi vaivautua korjaamaan virhettään poistamalla tuon kommentin mikä antaa Joukosta väärän kuvan.

      Lainaa

    67. Tulos: -8 (26 ääntä)
      Hannu Karpo: "Ihmiset vaativat yhä herkemmin korvauksia kunniansa loukkaamisesta. Ennenhän näin teki vaan huorat ja varkaat. Ja mulla oli tapanani sanoa, että jos rottaa potkasee, niin se yrittää purra. Tänä päivänä sellaista ei saa ääneen sanoa, on heti raastuvassa." Järki käteen sen kanssa, millä poliisia vaivaatte. Parempaakin tekemistä varmaan riittää.

      Lainaa

    68. Tekisi mieli kiroilla 25.12.2015 6:37
      Tulos: -3 (21 ääntä)
      JulliVonTulli: Huvittaa kun osa täällä hehkuttaa ”kyl mä vaan heti tajusin et tässä tarkoitetaan Tauskia”. Onko käynyt mielessä, että toisia ihmisiä ei kiinnosta jonkun Tauskin toilailut ja elämän tarina ja temput joten ei edes tiedä miehen harrastaneen mitään pahoinpitelyjä? Lukeudun itse niihin jotka tietää Tauskista tasan sen verran, että mies on iskelmälaulaja ja muu ei sitten kiinnostakkaan koko ihmisessä. Teitä ehkä vaan ei meitä muita. Sitäpaitsi olen itsekkin huomannut facebook-ryhmissä sen ilmiön, että suurin osa kommentoijista lukee lähinnä 3 ensimmäistä kommenttia ja kommentoivat sen jälkeen oman mielipiteensä. Tästä voidaan päätellä, että Jouko on varmasti saanut paljon paskaa niskaan tuolla keskustelussa myöhemmin kun sinne on mennyt näitä sankareita kommentoimaan jotka eivät viitsi lukea koko keskustelua vaan Jouko joutuu jokaiselle idiootille erikseen todistelemaan ettei ole mikään naistenhakkaaja. Eli Helin kommentti yhdistettynä laiskoihin lukijoihin (mutta ahkeriin kriitikoihin) niin Joukolla on aikamoinen helvetti niskassaan vaikka ei ole tehnyt mitään. Olen joutunut itse vähän vastaavan tyyppiseen tilanteeseen. Olin myymässä facen kirpputori-ryhmässä vanhoja leffojani niin joku tyyppi tuli ja alkoi väittää, että olin myynyt hänelle pari leffaa mitkä eivät edes toimineet ja halusi rahansa takaisin. Siinä sai pitkään tapella tyypin kanssa, että en tasan myy mitään toimimattomia leffoja ja en ole hänelle kyllä myynyt mitään. Oli ostanut vaan leffoja saman nimiseltä tyypiltä joka lopulta löytyi myös ryhmästä. Myönsi lopulta virheensä, mutta siihen mennessä olin saanut monelta ryhmäläiseltä haukut niskaani ja uhkaukset poliisitoimista ja saatte kyllä arvata mikä työ on puhdistaa oma maine isossa ryhmässä missä hyvin harva näky viitsivän vaivautua lukemaan koko keskustelua. Että se on kyllä Heli joka tässä on toiminut vastuuttomasti ja aiheuttanut toiselle harmia turhaan eikä edes viitsi vaivautua korjaamaan virhettään poistamalla tuon kommentin mikä antaa Joukosta väärän kuvan.
      Ei tarvitse tietää Tauskia olevan olemassakaan tällä pallolla. Tarvitsee tietää sen verran että jos suomenkielessä sanotaan vaikkapa "kappaleen esittää se ja se" niin se viittaa musiikkiin eikä tuoliin. Muissa kielissä voi olla toisin mutta suomessa ei ainakaan vielä. Ikävää että sinullakin on pahoja kokemuksia tällaisesta mutta mitä se auttaa että kaikki loputkin menee mukaan toisten idiotismiin. Ylläpito voisi ottaa järeämpää otetta tällaisiin tapauksiin kun kerran ovat pestin ottaneet hoitaakseen.

      Lainaa

    69. King Arthur 25.12.2015 9:54
      Tulos: -2 (12 ääntä)
      Yhdyn Villeen ja Hannu Karpoon.

      Lainaa

    70. Tulos: +36 (44 ääntä)
      Ei tosta Helin kommentista nyt niin suoraan näe, että ei liity ko. kuvaan. Itse oudoksuin kyllä sanavalintaa, mutta ajattelin, että Heli käytti "kappale"-sanaa samoin kuin englannin piece'ä (piece of furniture), myös esittämisen voi tulkita tarkoittamaan ko.kuvan laittamista ryhmään. Mulle tää selitys ei ollut mitenkään kaukaahaettu vaan näin sen ihan suorilta tulkitsin (mahdollisesti johtuen siitä, että olen asunut vuosia ulkomailla). Ja moni kirjottelee muutenkin niin ihme kieltä somessa, että vaikea suoraan lähteä sanomaan, mitä toinen tarkoitti (i.e. Vaikka et itse käyttäisi sanaa kappale tuollaisessa asiayhteydessä, se ei takaa, etteikö joku muu käyttäisi). Oli miten oli, väärinkäsitykset tulisi korjata, sillon kun sellaisia ilmenee olkoon ne sitten tulkitsijan, kirjoittajan tai molempien syytä.

      Lainaa

    71. Tulos: +18 (22 ääntä)
      skädäbäm: Aika nopeasti se Joukokin otti kierroksia; vaikka toinen pyysi anteeksi, niin heti perään jo HUUDETTIIN. Eli tällä perusteella pidän lähes toteennäytettynä, että Jouko todella on naistenhakkaaja. En poista tätä viestiä.
      Anteeksipyytely on pelkkiä sanoja. Joskus tosin ei ole muuta tehtävissä kuin pyytää anteeksi, mutta tässä tapauksessa olisi ollut. Se asian korjaaminen olisi ollut helpompaa kuin anteeksipyynnön kirjoittaminen ja jopa helpompaa kuin alkuperäisen mokan (jota anteeksi pyysi) tekeminen. Täysin merkityksetön "anteeksipyyntö" siis kyseessä, joten miksi Joukon olisi pitänyt siitä välittää? Ihan kätevää oman naaman pelastamistahan tuo anteeksipyytely on. Voi olla itse kuinka pirullinen haluaa, mutta kun on PYYTÄNYT ANTEEKSI tekemättä mitään muuta asian hyvittämiseksi, vaikka voisi, niin pääsee syyttämään sitä toista, kun tämä kehtaa vieläkin olla suuttunut tai vaatia jotain asian korjaamiseksi. Heli jaksoi puhua ja puhua, olla niin asiallinen ja tätimäisen alentuva Joukoa kohtaan. Mutta sen yhden pikku asian tekeminen, joka olisi saanut koko asian unohtumaan, oli hänelle mahdotonta.

      Lainaa

    72. ihmettelijä 25.12.2015 22:20
      Tulos: +27 (31 ääntä)
      tulkitsija: Ei tosta Helin kommentista nyt niin suoraan näe, että ei liity ko. kuvaan. Itse oudoksuin kyllä sanavalintaa, mutta ajattelin, että Heli käytti “kappale”-sanaa samoin kuin englannin piece’ä (piece of furniture), myös esittämisen voi tulkita tarkoittamaan ko.kuvan laittamista ryhmään. Mulle tää selitys ei ollut mitenkään kaukaahaettu vaan näin sen ihan suorilta tulkitsin (mahdollisesti johtuen siitä, että olen asunut vuosia ulkomailla). Ja moni kirjottelee muutenkin niin ihme kieltä somessa, että vaikea suoraan lähteä sanomaan, mitä toinen tarkoitti (i.e. Vaikka et itse käyttäisi sanaa kappale tuollaisessa asiayhteydessä, se ei takaa, etteikö joku muu käyttäisi). Oli miten oli, väärinkäsitykset tulisi korjata, sillon kun sellaisia ilmenee olkoon ne sitten tulkitsijan, kirjoittajan tai molempien syytä.
      Itse ajattelin samoin. Pidin sanavalintaa hieman erikoisena/harvinaisena, mutta en mitenkään mahdottomana. Itse asiassa tässä asiayhteydessä ei käynyt mielessäkään, että se voisi viitata musiikkiin. Olen asunut vain Suomessa, mutta englannin kautta sitä voisin myös ajatella. Englannin kielestä tulevat ilmaisuthan yleistyvät koko ajan. En ihmettelisi kovinkaan paljon, jos joku esimerkiksi taideteosta nimittäisi kappaleeksi (item). Samoin se menisi tässä läpi. Sana kappale voi tarkoittaa montaa asiaa riippuen asiayhteydestä jo pelkästään suomen kielellä. Kun sanavalintaa ei pidä mitenkään täysin mahdottomana, unohtuu sen kummallisuus pidemmälle luettuna muutenkin helposti. Jos järkyttyy kommentissa sanotusta asiasta, tuskin edes jää miettimään, olisiko kyse sittenkin musiikista.

      Lainaa

    73. JulliVonTulli 25.12.2015 22:25
      Tulos: +16 (22 ääntä)
      Tekisi mieli kiroilla: Ei tarvitse tietää Tauskia olevan olemassakaan tällä pallolla. Tarvitsee tietää sen verran että jos suomenkielessä sanotaan vaikkapa “kappaleen esittää se ja se” niin se viittaa musiikkiin eikä tuoliin. Muissa kielissä voi olla toisin mutta suomessa ei ainakaan vielä. Ikävää että sinullakin on pahoja kokemuksia tällaisesta mutta mitä se auttaa että kaikki loputkin menee mukaan toisten idiotismiin. Ylläpito voisi ottaa järeämpää otetta tällaisiin tapauksiin kun kerran ovat pestin ottaneet hoitaakseen.
      Kyllä sitä esineistäkin ja osista käytetään sanaa kappale. Ainakin minulle on tuttu esimerkiksi ''tuolin kappale'' millä yleensä viitataan tuolista hajonneeseen osaan tai sitten itse tuoliin riippuen tilanteesta.

      Lainaa

    74. Tulos: +7 (21 ääntä)
      Siis Heli julkisesti syyttää Joukoa naistenhakkaajaksi, väittää ettei siinä ole mitään väärää eikä sitten suostu omaa mokaansa korjaamaan ennenkuin tilanne pahenee? Joku internetin/ sosiaalisen median ajokortti pitäisi olla... toivottavasti joku lähettäisi Helille edes koonnoksen näistä kommenteista.

      Lainaa

    75. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Tekisi mieli kiroilla: Ei tarvitse tietää Tauskia olevan olemassakaan tällä pallolla. Tarvitsee tietää sen verran että jos suomenkielessä sanotaan vaikkapa “kappaleen esittää se ja se” niin se viittaa musiikkiin eikä tuoliin. Muissa kielissä voi olla toisin mutta suomessa ei ainakaan vielä. Ikävää että sinullakin on pahoja kokemuksia tällaisesta mutta mitä se auttaa että kaikki loputkin menee mukaan toisten idiotismiin. Ylläpito voisi ottaa järeämpää otetta tällaisiin tapauksiin kun kerran ovat pestin ottaneet hoitaakseen.
      Ja koska jokainen suomalainen kirjoittaa äidinkieltään täydellisesti, eikä kukaan ikinä tee sen kanssa pienintäkään virhettä, voi jokaisen lauseen ottaa aina kirjaimellisesti ja johtaa siitä omat päätelmänsä... vai mitä? Tuolihan ei voi olla kappale hörhön sekoiluissa... ja mistä lähtien ihmisestä käytetään pronominia "se"?

      Lainaa

    76. kaikki ei ole miltä näyttää 28.12.2015 14:26
      Tulos: +2 (26 ääntä)
      Kun ymmärtää edes vähän egoa, tajuaa miksi Heli käyttäytyy noin. Heli siis laittoi vahingossa kommentin täysin väärään paikkaan. Hän tarkoitti nimittäin laulaja Tauskia, eikä Joukoa. Heli ensin pahoitteli väärinkäsitystä ja olisi varmasti poistanut txt. Mutta Jouko meni ns. pilaamaan sen. Jouko panikoidessaan laittoi paniikkiviestinsä ja Helin ego tärähti sen verran, että rupesi vastarannankiiskiksi. Enemmän rupesi Joukon kommentti ärsyttämään ja Helin kommentit olivat vain surkuhupaisia.

      Lainaa

    77. Tulos: +9 (19 ääntä)
      Heli taitaa olla vähän tyhmä lutka. Oho eiku piti mennä ihan toiseen juttuun mut olkoon nyt tääl kun kuitenkin laitoin oikeaan paikkaan.

      Lainaa

    78. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Ron: Ymmärrän kyllä, miksi Jouko pahastui, ja heli olisi voinut poistaa kommenttinsa. Silti jouko olisi voinut helin anteeksipyynnön jälkeen käyttäytyä hieman toisin.
      itsekään en tykkää jos esitetään väitteitä jotka ei pidä paikkaansa (oli asia miten viaton/mitätön tahansa), joten kun mennään solvausten ja kunnianloukkausten puolelle niin silloin viimeistään palaa käämit.

      Lainaa

    79. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Tauskiako saa sanoa naistenhakkaajaksi, eikä kukaan ole vetämässä herneitä mihinkään, tai paheksumassa?

      Lainaa

    80. Tekisi mieli kiroilla 30.12.2015 4:47
      Tulos: -10 (12 ääntä)
      urponen: Ja koska jokainen suomalainen kirjoittaa äidinkieltään täydellisesti, eikä kukaan ikinä tee sen kanssa pienintäkään virhettä, voi jokaisen lauseen ottaa aina kirjaimellisesti ja johtaa siitä omat päätelmänsä… vai mitä? Tuolihan ei voi olla kappale hörhön sekoiluissa… ja mistä lähtien ihmisestä käytetään pronominia “se”?
      No niin näköjään tosiaan voi päätellä ihan mitä huvittaa riippumatta siitä mitä siellä lukee..... :-D

      Lainaa

    81. Tulos: -15 (17 ääntä)
      Jouko voisi yhdellä hiirenklikkauksella ihan itse poistaa Helin kommentin. Mutta ei, on paljon mukavampaa ruveta tappelemaan ihmisen kanssa, joka ei ole erityisen lahjakas fb-käyttäjä..

      Lainaa

    82. Tulos: +1 (9 ääntä)
      nää on näitä, kun vanhemmat ihmiset valtaavat somen

      Lainaa

    83. Tulos: -7 (13 ääntä)
      Mä en kylläkään käsitä, että miten tuosta voi pahastua, ja tehdä vielä rikosilmoituksen. Eikö jengi osaa lukea? Kuvassa on tuoli, ja kommentissa puhutaan kappaleesta ja sen esittäjästä. Ei tuo Helikään kyllä mikään järjen jättiläinen oo, kun ei voinut kommenttiaan poistaa vaan oli pakko jäädä kinaamaan, mutta silti. Joillekin ihmisille pitäisi kyllä voida antaa nettikielto...

      Lainaa

    84. Tulos: +2 (2 ääntä)
      urponen: [J]a mistä lähtien ihmisestä käytetään pronominia “se”?
      Puhekielessä käytännössä koko ajan.

      Lainaa

    85. Kaikkivaltias 3.12.2019 1:20
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Saatana, että menee hermo. Poistaa sen perkeleen julkaisun ja tekee uuden. Kyllä on jumalauta kädetöntä jengiä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tuoli, kunnianloukkaus, syytös, pahoinpidellä, pahoinpitely, Tauski, kuva

  • Uusimmat

  • Kategoriat