Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 233

Kuinka avata sipsipussi herättämättä lapsia?
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 233

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +365 (381 ääntä)
   Oi voi! XD

   Lainaa

  2. Suomalainen 1.12.2015 1:38
   Tulos: +471 (505 ääntä)
   Teijalla hallussa tosiaan toi supisuomalainen juhlaetiketti... Mistä vetoa että leiponut ihan pirun kauan totakin piirasta?

   Lainaa

  3. Tulos: +484 (498 ääntä)
   Karrin loppukommentti :DDD

   Lainaa

  4. Tulos: +343 (363 ääntä)
   Noi nykyiset TV-pelit on muute aivan sadistisia. Etenki ne, missä juontajana on joku ärsyttävä murteella puhuva blondi. Usein tulee "Mikä automerkki"- kysymys ja lopulta vastaukseksi paljastuu joitain 1900-luvun alussa lakkautettuja täydellisiä randomlafkoja. Ja se blondi on ihan tajuttoman rasittava.

   Lainaa

  5. Tulos: +32 (52 ääntä)
   voi poikaparkaa...

   Lainaa

  6. Tulos: +362 (366 ääntä)
   Lapset ei ole niin tyhmiä kun mitä yleensä luullaan :D

   Lainaa

  7. Tulos: +281 (289 ääntä)
   Tööttis: Noi nykyiset TV-pelit on muute aivan sadistisia. Etenki ne, missä juontajana on joku ärsyttävä murteella puhuva blondi. Usein tulee “Mikä automerkki”- kysymys ja lopulta vastaukseksi paljastuu joitain 1900-luvun alussa lakkautettuja täydellisiä randomlafkoja. Ja se blondi on ihan tajuttoman rasittava.
   En sano kenkkuiluna, mutta en kyllä ymmärrä miten kukaan suostuu pitämään teeveetään auki rikastuttamassa tv-pelien katsojalukutilastoja ja tuhlaamassa sähköä, varsinkin jos itsekin tiedostaa vihaavansa kyseisiä ohjelmia. :o

   Lainaa

  8. Tulos: +68 (76 ääntä)
   Hyvä se on uida bikineissä ja peittää yläosaakin välillä.

   Lainaa

  9. Tulos: -215 (271 ääntä)
   Ei muuten mene läpi tuo bikinien alaosa hommeli. Ite 100kg en saa edes jalkaa mahtumaan vaimokkeen 60kg bikinien alaosasta. On tietty mahdollista että Karri on itsekin 40-60 kilonen.

   Lainaa

  10. kaikki ei oo aina ekana ruokapöydäs 1.12.2015 5:30
   Tulos: -71 (217 ääntä)
   hmm: Ei muuten mene läpi tuo bikinien alaosa hommeli. Ite 100kg en saa edes jalkaa mahtumaan vaimokkeen 60kg bikinien alaosasta. On tietty mahdollista että Karri on itsekin 40-60 kilonen.
   Jep se ei tee asiasta ei tosellista jos kaikki ei oo läskei ja painavii. Et hyvin mainostettu ei mahdolliseksi koska sinä olet nii samperi painava ja ylipainoo on ni pakkohan se tolla ryypillä myös olla. Puoletkaa miehistä ole ylipainosia

   Lainaa

  11. Tulos: +32 (240 ääntä)
   kaikki ei oo aina ekana ruokapöydäs: Jep se ei tee asiasta ei tosellista jos kaikki ei oo läskei ja painavii. Et hyvin mainostettu ei mahdolliseksi koska sinä olet nii samperi painava ja ylipainoo on ni pakkohan se tolla ryypillä myös olla. Puoletkaa miehistä ole ylipainosia
   Kuules kuules. Heti jos ilmoitan painavani 100kg olen ylipainoinen? Tulitkohan harkinneeksi että pituutta voisi löytyä sen 196cm? Et koska olet leimaava sika.

   Lainaa

  12. lukija 5683 1.12.2015 6:20
   Tulos: +287 (289 ääntä)
   hmm: Ei muuten mene läpi tuo bikinien alaosa hommeli. Ite 100kg en saa edes jalkaa mahtumaan vaimokkeen 60kg bikinien alaosasta. On tietty mahdollista että Karri on itsekin 40-60 kilonen.
   Uimahousut on usein melko venyvää matskua. 13v tyttökin voi olla 80kg+ ja aikuiselle miehelle 70kg on aika tavallinen paino. Myös se kertoo jotain kun Karri sanoo alaosan kiristäneen.

   Lainaa

  13. Tulos: +187 (207 ääntä)
   hmm: Kuules kuules. Heti jos ilmoitan painavani 100kg olen ylipainoinen? Tulitkohan harkinneeksi että pituutta voisi löytyä sen 196cm? Et koska olet leimaava sika.
   No kai sinä lähes parimetrisenä tiedät että valtaosa miehistä on sinua pienempiä? Meikäläisen siippa on 172cm ja hyvinkin hoikka, eikä tee tiukkaakaan vetäistä allekirjoittaneen uikkareita jalkaan. Enkä minä ole myöskään epänormaalin kokoinen naisihminen. Vähän ehkä iso perse, mutta kelläpä ei :D

   Lainaa

  14. Muumi (kopio) 1.12.2015 7:44
   Tulos: -106 (164 ääntä)
   hmm: Kuules kuules. Heti jos ilmoitan painavani 100kg olen ylipainoinen? Tulitkohan harkinneeksi että pituutta voisi löytyä sen 196cm? Et koska olet leimaava sika.
   Olet läski possu. Herne meni nenään?

   Lainaa

  15. Tulos: +75 (103 ääntä)
   kaikki ei oo aina ekana ruokapöydäs: Jep se ei tee asiasta ei tosellista jos kaikki ei oo läskei ja painavii. Et hyvin mainostettu ei mahdolliseksi koska sinä olet nii samperi painava ja ylipainoo on ni pakkohan se tolla ryypillä myös olla. Puoletkaa miehistä ole ylipainosia
   100kg voi kyllä raavaalla äijällä olla painona ihan helposti. Ehkä pari kiloa yli kaikenmaailman indekseistä, mutta ei se välttämättä läskiä tee. Lihas painaa enemmän.

   Lainaa

  16. Tulos: +233 (239 ääntä)
   Epäselväksi jäi uiko Antti sitten siskonsa bikinialaosassa.

   Lainaa

  17. Asennevamma 1.12.2015 8:02
   Tulos: +18 (70 ääntä)
   Muumi (kopio): Olet läski possu. Herne meni nenään?
   Jos olisin ilkeä, sanoisin toivovani että joku tuntemistani satakiloisista "läskeistä possuista" tulisi ensin heittämään teidät turhanpäiväiset provonillittäjät niskapersotteella päin seinää ja sen jälkeen ottaisi oikein tiukkaan ja kiihkeään rutistukseen. :) Mutta no, enhän minä ole ilkeä, niin sanon vaan että hyi hyi kun tuhma olet sinäkin.

   Lainaa

  18. Vaginainen 1.12.2015 8:19
   Tulos: +122 (134 ääntä)
   hmm: Kuules kuules. Heti jos ilmoitan painavani 100kg olen ylipainoinen? Tulitkohan harkinneeksi että pituutta voisi löytyä sen 196cm? Et koska olet leimaava sika.
   Mitä täällä tapahtuu? :O

   Lainaa

  19. Tulos: +88 (96 ääntä)
   Banaani: En sano kenkkuiluna, mutta en kyllä ymmärrä miten kukaan suostuu pitämään teeveetään auki rikastuttamassa tv-pelien katsojalukutilastoja ja tuhlaamassa sähköä, varsinkin jos itsekin tiedostaa vihaavansa kyseisiä ohjelmia.
   Kun tekee yötöitä, odotusaulassa tv auki ja et jaksa ettiä yhtään parempaa kanavaa...

   Lainaa

  20. Tulos: -9 (13 ääntä)
   Kiitos ;)

   Lainaa

  21. Tulos: +95 (103 ääntä)
   :D:D:D!: Lapset ei ole niin tyhmiä kun mitä yleensä luullaan
   Ne syntyvät viisaina. Vanhemmat ja elämä ne pilaa, jos on pilatakseen.

   Lainaa

  22. Tulos: +38 (58 ääntä)
   Banaani: En sano kenkkuiluna, mutta en kyllä ymmärrä miten kukaan suostuu pitämään teeveetään auki rikastuttamassa tv-pelien katsojalukutilastoja ja tuhlaamassa sähköä, varsinkin jos itsekin tiedostaa vihaavansa kyseisiä ohjelmia.
   Aina ei ole vaihtoehtoa, joskin odotusaulassa ainoana ihmisenä olen ihan mennyt kysymään että saisiko tuon TV'n kiinni koska kukaan ei katso, ja itse inhoan (sai sen, joten suosittelen). Sama kuin kovaääninen musiikki kaupoissa; joskus jos unohtuu omat kurvanapit niin täytyy antaa ostosten olla, kun ei sitä kirottua meteliä kestä. Miksi, oi miksi maailmassa pitää olla randomeja TV-ruutuja ja taustamusiikkia? Ei kai ihmistä ole syntynytkään joka niistä nauttisi?

   Lainaa

  23. Tulos: +9 (23 ääntä)
   Sannni: Aina ei ole vaihtoehtoa, joskin odotusaulassa ainoana ihmisenä olen ihan mennyt kysymään että saisiko tuon TV’n kiinni koska kukaan ei katso, ja itse inhoan (sai sen, joten suosittelen). Sama kuin kovaääninen musiikki kaupoissa; joskus jos unohtuu omat kurvanapit niin täytyy antaa ostosten olla, kun ei sitä kirottua meteliä kestä. Miksi, oi miksi maailmassa pitää olla randomeja TV-ruutuja ja taustamusiikkia? Ei kai ihmistä ole syntynytkään joka niistä nauttisi?
   ..niin, *korvanapit.

   Lainaa

  24. Tulos: +121 (141 ääntä)
   Itsehän puhuin erään naisen kanssa puhelimessa aikoinaan ekoja kertoja, joka kertoi olevansa kasvissyöjä. Kysyin, syökö hän kalaa, johon hän vastasi että "joo". - no miksi syöt kalaa muttet esim. kanaa? - "Ei kalat oo eläimii!!" elämän koulu

   Lainaa

  25. Käyttäjä 1.12.2015 11:47
   Tulos: +115 (115 ääntä)
   :D:D:D!: Lapset ei ole niin tyhmiä kun mitä yleensä luullaan
   Eikä niiltä pysty salaamaan mitään! Vaikka olet ihan varma etteivät ne tiedä että syöt/juot salaa, vanhemmilla on kränää, inhoat anoppiasi=heidän mummiaan, pelaat liikaa HayDayta tai notkut somessa... NE TIETÄVÄT. Ja tuntevat. Ja tietävät myös paaaljon asioita, joita mielestäsi sen ikäiset eivät vielä tiedä eivätkä tajua.

   Lainaa

  26. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Vaginainen: Mitä täällä tapahtuu?
   Eskaloitumista

   Lainaa

  27. Tulos: -15 (17 ääntä)
   "En sano kenkkuiluna, mutta en kyllä ymmärrä miten kukaan suostuu pitämään teeveetään auki rikastuttamassa tv-pelien katsojalukutilastoja" no ei mee kommentaattoreilla sen paremmin.

   Lainaa

  28. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Tööttis: Noi nykyiset TV-pelit on muute aivan sadistisia. Etenki ne, missä juontajana on joku ärsyttävä murteella puhuva blondi. Usein tulee “Mikä automerkki”- kysymys ja lopulta vastaukseksi paljastuu joitain 1900-luvun alussa lakkautettuja täydellisiä randomlafkoja. Ja se blondi on ihan tajuttoman rasittava.
   joskus jään kuuntelemaan pelkästään sitä juontajaa ku se puhuu! :D ite peli ei kiinnosta kakan vertaa.

   Lainaa

  29. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Niin mutta nyt ei selvinny että onko kala eläin?

   Lainaa

  30. Tulos: -24 (38 ääntä)
   hmm: Kuules kuules. Heti jos ilmoitan painavani 100kg olen ylipainoinen? Tulitkohan harkinneeksi että pituutta voisi löytyä sen 196cm? Et koska olet leimaava sika.
   Nooo, Painoindexilaskurin (esim. tämän http://www.laskurit.fi/painoindeksi/) mukaan painoindexin tulos olisi 26,0. Eli Lievä ylipaino. (25 kun muistaakseni on normi)

   Lainaa

  31. Tulos: -31 (35 ääntä)
   hmm: Ei muuten mene läpi tuo bikinien alaosa hommeli. Ite 100kg en saa edes jalkaa mahtumaan vaimokkeen 60kg bikinien alaosasta. On tietty mahdollista että Karri on itsekin 40-60 kilonen.
   Miksi sen on pitänyt käyttää niitä bikinien alaosaa?

   Lainaa

  32. Tulos: +37 (37 ääntä)
   Banaani: En sano kenkkuiluna, mutta en kyllä ymmärrä miten kukaan suostuu pitämään teeveetään auki rikastuttamassa tv-pelien katsojalukutilastoja ja tuhlaamassa sähköä, varsinkin jos itsekin tiedostaa vihaavansa kyseisiä ohjelmia.
   Koska iskee aina niin hirveä myötähäpeä kun se sama blondi yrittää epätoivoisena keksiä jotain puhuttavaa puoli tuntia putkeen :D

   Lainaa

  33. Tulos: +24 (28 ääntä)
   kaikki ei oo aina ekana ruokapöydäs: Jep se ei tee asiasta ei tosellista jos kaikki ei oo läskei ja painavii. Et hyvin mainostettu ei mahdolliseksi koska sinä olet nii samperi painava ja ylipainoo on ni pakkohan se tolla ryypillä myös olla. Puoletkaa miehistä ole ylipainosia
   Itse asiassa THL:n FINRISKI 2012 -tutkimuksen mukaan yli 65 % miehistä on ylipainoisia eli painoindeksi yli 25. Lihavia on sitten se viidesosa kansasta.

   Lainaa

  34. Tulos: +42 (48 ääntä)
   hmm: Nooo, Painoindexilaskurin (esim. tämän http://www.laskurit.fi/painoindeksi/) mukaan painoindexin tulos olisi 26,0. Eli Lievä ylipaino. (25 kun muistaakseni on normi)
   Mut se "ylipaino" voi koostua lihaksesta. Nythän on viimein tajuttu, ettei toi bmi olekkaan ehkä se paras tapa arvioida ihmisten painoa ja terveyttä. Esim.Lyön vetoa että Bull Mentula on painoindeksin mukaan lihava.

   Lainaa

  35. Muumi (kopio) 2.12.2015 8:38
   Tulos: -44 (64 ääntä)
   Noni: Mut se “ylipaino” voi koostua lihaksesta. Nythän on viimein tajuttu, ettei toi bmi olekkaan ehkä se paras tapa arvioida ihmisten painoa ja terveyttä. Esim.Lyön vetoa että Bull Mentula on painoindeksin mukaan lihava.
   Entäs ne painavat luut? :D Kyllä teillä läskeillä selityksiä riittää.

   Lainaa

  36. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Banaani: En sano kenkkuiluna, mutta en kyllä ymmärrä miten kukaan suostuu pitämään teeveetään auki rikastuttamassa tv-pelien katsojalukutilastoja ja tuhlaamassa sähköä, varsinkin jos itsekin tiedostaa vihaavansa kyseisiä ohjelmia.
   Et kai sä oikeesti luule, että ne katsojaluvut mitataan auki olevien tv-kanavien mukaan? :D

   Lainaa

  37. Käyttäjä 2.12.2015 14:36
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   Muumi (kopio): Entäs ne painavat luut? Kyllä teillä läskeillä selityksiä riittää.
   On täysi fakta, että hyvin lihaksikkailla ihmisillä BMI näyttää ylipainoa. Johan siitä huomautetaan monessa BMI-laskurissakin. Mitä sinä sitten arvelet mainitusta Bull Mentulasta? Näyttääköhän hänen indeksinsä normaalipainoa? Jos ei, onko hän selittelevä läski? Eiköhän jokainen tiedä itse, koostuuko oma paino lihaksesta vai läskistä. Netissä voi tietysti selitellä ja valehdella vapaasti, mutta toisaalta emme me täällä ruudun toisella puolen voi tietää kuka valehtelee painostaan ja kuka ei. Siksi on parempi olla olematta liian varma yksittäisten tapausten kohdalla. Aina on joku, joka oikeasti on lihaksikas, tai jolla on oikeasti lihottava sairaus tai lihottavat lääkkeet ja on lihava vaikka syö vähemmän kuin joku laiha. Enkä nyt tarkoita itseäni enkä ketään tiettyä. Sitä vaan, että ei pidä luulla tietävänsä mitään varmaa toisista täysin tuntemattomista ja nimettömistä. Ja joskus sopisi olla jopa ennemmin hieman sinisilmäinen ja uskoa toisista mieluummin hyvää - maailma olisi siten hieman mukavampi.

   Lainaa

  38. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Kerran käänsin yöllä jollekin kanavalle josta ko. Tv-peli tuli. Oli aivan loistava soittaja juuri sillä hetkellä. Kysyttiin vissiin jotai automerkkiä jossa on o-kirjain. Soittaja taisi olla tuhdimman puoleisessa humalassa ainakin äänestä päätellen ja vastaus oli "she on thoi korolla, k:lla". :D

   Lainaa

  39. Tulos: -9 (9 ääntä)
   Noni: Mut se “ylipaino” voi koostua lihaksesta. Nythän on viimein tajuttu, ettei toi bmi olekkaan ehkä se paras tapa arvioida ihmisten painoa ja terveyttä. Esim.Lyön vetoa että Bull Mentula on painoindeksin mukaan lihava.
   Olen toki tietoinen bmi:n epätarkkuudesta.

   Lainaa

  40. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Muumi (kopio): Entäs ne painavat luut? Kyllä teillä läskeillä selityksiä riittää.
   Muumi täällä paikkaamassa huonoa itsetuntoaan, vai mikä mättää? Kyllähän se fakta on, että lihas painaa enemmän, kun läski. Ja bmi on täysin suhteellinen arvio ylipainosta. Kukaan ei voi laskea pelkällä pituudella ja painolla, onko ihminen lihava vai ei. Esim Tämä edellä mainittu Mentula olisi bmilaskureilla aivan helvetin lihava. Veikkaan että esimerkiksi minun terveys on aika helvetin huonossa jamassa verrattuna osaan näistä "ylipainoisista". Ja minulle BMI näyttää sentäs, että olen normipainoinen (22) ! O.o

   Lainaa

  41. Mauno Sailas 2.12.2015 19:06
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   'Uimahousut on usein melko venyvää matskua. 13v tyttökin voi olla 80kg+ ja aikuiselle miehelle 70kg on aika tavallinen pano. Myös se kertoo jotain kun Karri sanoo alaosan kiristäneen.'

   Lainaa

  42. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Oli pakko kattoa Bull Mentulan painoindeksi :D tuloksena sairaalloinen lihavuus :'D

   Lainaa

  43. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Lauran päivitys oli kyllä herttainen. Ite harrastan samaa, tosin ilman jutta-ohjelmia :)

   Lainaa

  44. Satunnainen randomi 5.12.2015 3:18
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Nimi: joskus jään kuuntelemaan pelkästään sitä juontajaa ku se puhuu! ite peli ei kiinnosta kakan vertaa.
   Eikä niitä satojen eurojen palkintoja pystytä jakamaan ja pitämään ohjelmaformaattia samalla kannattavana ilman että suurinta osaa soittajista soitatetaan hukkaan 2 euroa soitto, jos riittääkään. Ei se automaatti ota niitä alun näppäilyvastauksia vastaan tiettyä nopeammin, eli ei siellä ole mitään selkeästi nopeinta vastaajaa. Jonosta vaan arvotaan joku joka päästetään läpi. Ku$€tusta sanon mä.

   Lainaa

  45. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Alin ihan huippu :D hahaa

   Lainaa

  46. Tulos: -13 (13 ääntä)
   hmm: Miksi sen on pitänyt käyttää niitä bikinien alaosaa?
   Ja mitä kaiken maailman bussiin nakkaamiset tähän liittyvät? En ymmärrä tuota selitystä tapahtumista lainkaan, paitsi että joku mies oli vahingossa ottanut uimahalliin mukaan varhaisteinin bikinien alaosan.

   Lainaa

  47. Tulos: -10 (14 ääntä)
   Entäs ne painavat luut? Kyllä teillä läskeillä selityksiä riittää. mun mies on 110 kilonen lihaksikas ja pitkä.eikä kyllä pätkääkään liian lihava.että en tiiä mikä tuulen nussima vinkuheinä siellä hölisee,mutta kyllä miehen pitää olla miehen kokonen...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pikkujoulut, piirakka, kaksimielinen, eläin, kala, lahna, uikkarit, uimahousut, uimapuku, bikinit, sivistys, aukko sivistyksessä, sipsit, rapina, sipsipussi, lapset