Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Onnea isälle!

Mikä tekee isästä miehen?
Suurenna näkymä
Onnea isälle!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 67 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -190 (1810 ääntä)
   "Heteronormatiivisuus" voi luoja teitä säälittäviä sukupuoliaktivisteja. Hankkisitte oikeita harrastuksia, ja pitäisitte typerät ajatuksenne itsellänne.

   Lainaa

  2. Tulos: +1089 (1111 ääntä)
   Olisin halunnut nähdä sen isin ilmeen kun sai tuon viimeisen kortin :D

   Lainaa

  3. Tulos: +179 (237 ääntä)
   Hyvää isänpäivää kaikille isille näin jälkikäteen! C:

   Lainaa

  4. Tulos: +1002 (1270 ääntä)
   On se mielensäpahoittajankin elämä rankkaa, kun joutuu niskat vinossa kuikkimaan toisten isänpäiväkortteja julkisessa liikennevälineessä, jotta saa päivittäiset tilapäivityksensä tehtyä.

   Lainaa

  5. Raaka-Arska 10.11.2015 1:36
   Tulos: -82 (244 ääntä)
   Onnea pillunsaannista isi!

   Lainaa

  6. Tulos: +182 (264 ääntä)
   Mikä tuossa antin kuvassa pitäisi naurattaa?

   Lainaa

  7. Tulos: +957 (999 ääntä)
   Hailakanpunainen kortti, jossa rusetti pitsinauhasta. Kyllä nyt ollaan heteronormatiivisen maskuliinisuuden ytimessä. Tai sitten ei.

   Lainaa

  8. Tulos: +84 (184 ääntä)
   Verinen kyrpä

   Lainaa

  9. Tulos: +304 (572 ääntä)
   Tänä päivänä kuuluu siis nostaa seksuaalivähemmistöt jalustalle tasa-arvon nimissä, että voi edustaa suvaitsevaa suomalaista, mutta jos elätkin heteronormatiivista elämää ja saat lapselta isänpäivänä auto-kortin, niin se on sitten pahasta? Tasa-arvoa haetaan epätasa-arvolla. Hieno homma.

   Lainaa

  10. Tulos: +608 (648 ääntä)
   Antti, senkin pelle. Mitä jos kyseinen isä sattuu olemaan autoihmisiä?

   Lainaa

  11. Tulos: +221 (409 ääntä)
   Antti vois painua kaappiinsa.

   Lainaa

  12. Tulos: +235 (297 ääntä)
   "Äiti, piirsin isille kortin." "Mutta Anna-Liisa-Heidi, eihän tämä ole yhtään realistinen. Ei isillä ole näin isoa."

   Lainaa

  13. Tulos: +128 (314 ääntä)
   Antti on halveksittava tyhjäpää.

   Lainaa

  14. Tulos: +103 (237 ääntä)
   Tolla Antilla ei ole lapsia, ainakin toivon niin.

   Lainaa

  15. Tulos: +436 (484 ääntä)
   Eikö Antti ajatellu yhtään, että lapsi on todennäkösesti ihan itse valinnu monista eri vaihtoehdoista auton? Vai eikö lapsen olis pitäny valita autoa vaikka isä niistä tykkäiskin, koska se on liian stereotypista? Lapsenko pitäis yrittää opettaa isille, että "on ihan ok tykätä myös tyttömäisistä asioista, siksi valitsin tämän kukka-kuvan"? Ja onhan siinä tosiaan pitsinen rusetti, että nyt ei tuntunu kyllä Antin päivityksessä olevan päätä eikä häntää.

   Lainaa

  16. Tulos: +73 (421 ääntä)
   Mikä vittu siinä on, että sitä biologiaakin vastaan on pakko väkisin yrittää taistella. Miehet ja naiset ovat erilaisia, se vitun 3v Anni tai Villekin sen ymmärtää.

   Lainaa

  17. Tulos: -166 (234 ääntä)
   Miehet pitävät autoista, koska ne kertovat miehen sosiaalisesta statuksesta. Hieno auto tarkoittaa korkeampaa sosiaalista statusta, korkeampi sosiaalinen status lisää mahdollisuuksia saada jälkikasvua. Naisia hienoihin autoihin/varakkaisiin miehiin jne. ohjaa se sama biologinen tarve varmistaa, että omalla jälkikasvulla on mahdollisimman hyvät mahdollisuudet selvitä ja lisääntyä.

   Lainaa

  18. Tulos: +118 (144 ääntä)
   Sargee: Miehet pitävät autoista, koska ne kertovat miehen sosiaalisesta statuksesta. Hieno auto tarkoittaa korkeampaa sosiaalista statusta, korkeampi sosiaalinen status lisää mahdollisuuksia saada jälkikasvua. Naisia hienoihin autoihin/varakkaisiin miehiin jne. ohjaa se sama biologinen tarve varmistaa, että omalla jälkikasvulla on mahdollisimman hyvät mahdollisuudet selvitä ja lisääntyä.
   Itse olen mies ja minua kiinnostaa autot koska auto on teknologinen mestariteos ja autoja on kiva rakennella. Ja onhan se nyt mahtava tunne ajaa oikein kovaa! :D

   Lainaa

  19. Asennevamma 10.11.2015 8:21
   Tulos: +96 (150 ääntä)
   Sargee: Mikä vittu siinä on, että sitä biologiaakin vastaan on pakko väkisin yrittää taistella. Miehet ja naiset ovat erilaisia, se vitun 3v Anni tai Villekin sen ymmärtää.
   Niin, ja biologisista syistä myös jokainen yksilö on erilainen. Tuon ikäiset lapset alkavat senkin jo muistaakseni tajuta... Mielestäni tuo korttimeteli oli tyhjästä nyhjäisty, mutta olenpa minä niitäkin paikkoja nähnyt, joissa iseille tehdään aina autokortti ja äideille kukkakortti. Olen kyllä itsekin tehnyt omille vanhemmilleni vapaaehtoisesti vastaavia kortteja, koska kyseiset asiat sattuvat olemaan vanhempieni mielenkiinnon kohteita, mutta olenpa minä piittellyt paljon muutakin niihin kortteihin, koska vanhempani ovat yksilöitä.

   Lainaa

  20. Tulos: +116 (138 ääntä)
   Antti, ehkä kyseinen isi tykkää autoista? Ja se on ihan OK. Ihan yhtälailla OK kuin tunnen yhdenkin bodarin, joka tykkää hello kittystä. Kyllä, hello kittystä. Ja ennen kuin joku epäilee, niin kyseessä on ihan täysi-ikäinen, heteroseksuaalinen ja täysipäinen (ainakin näin itse väittää) suomalainen mies. Se on OK. Isänpäiväkorttia siitä ei vaan vielä ainakaan saa. Ehkä Antti viittasikin siihen, että kortissa on auto ja se on isälle, jolloin pitsit ja värit ovat vääriä noin heteronormatiivisesta kulmasta tarkasteltuna?

   Lainaa

  21. yli opisto hörho 10.11.2015 8:28
   Tulos: +115 (153 ääntä)
   Voin niin nähdä Antin tulevaisuudessa sanovan isänpäivänä lapselleen "Ihan kiva kortti joo, mutta vaikka olenkin mies niin se ei tarkoita että tykkäisin autoista niin paljon että haluaisin sellaisen onnittelukortin".

   Lainaa

  22. yli opisto hörho 10.11.2015 8:29
   Tulos: +93 (125 ääntä)
   Sargee: Miehet pitävät autoista, koska ne kertovat miehen sosiaalisesta statuksesta. Hieno auto tarkoittaa korkeampaa sosiaalista statusta, korkeampi sosiaalinen status lisää mahdollisuuksia saada jälkikasvua. Naisia hienoihin autoihin/varakkaisiin miehiin jne. ohjaa se sama biologinen tarve varmistaa, että omalla jälkikasvulla on mahdollisimman hyvät mahdollisuudet selvitä ja lisääntyä.
   Hölynpölyä

   Lainaa

  23. Tulos: +60 (84 ääntä)
   Öitä: On se mielensäpahoittajankin elämä rankkaa, kun joutuu niskat vinossa kuikkimaan toisten isänpäiväkortteja julkisessa liikennevälineessä, jotta saa päivittäiset tilapäivityksensä tehtyä.
   Some on siitä hyvä, kun se paljastaa ihmisten piilotetut häiriöt

   Lainaa

  24. nuori kääkkä 10.11.2015 8:36
   Tulos: +125 (155 ääntä)
   Ei tuo nyt ihan valmiilta leimasimella tehdyltä autolta näytä. Olenko nyt antifeministi, suvaitsematon, homofoobikko vai mikä, jos sanon, että uskon tuon kortin olevan tytön tekemä? Värivalinnat viittaavat tytön tekemään ja autonkuva kertoo siitä, että tyttö tietää isän pitävän autoista.

   Lainaa

  25. Tulos: +88 (150 ääntä)
   "Voin niin nähdä Antin tulevaisuudessa sanovan isänpäivänä lapselleen “Ihan kiva kortti joo, mutta vaikka olenkin mies niin se ei tarkoita että tykkäisin autoista niin paljon että haluaisin sellaisen onnittelukortin”." Ei, vaan Antti haukkuisi lapsensa transfoobikoksi koska tämä oletti Antin olevan mies vain siksi että täyttää kaikki ulkoiset tunnusmerkit.

   Lainaa

  26. Tulos: +62 (106 ääntä)
   Voinko vaan sulkea silmäni näiltä kommenteilta ja juosta Voin, onneksi voin

   Lainaa

  27. Tulos: +29 (119 ääntä)
   Peku: “Heteronormatiivisuus” voi luoja teitä säälittäviä sukupuoliaktivisteja. Hankkisitte oikeita harrastuksia, ja pitäisitte typerät ajatuksenne itsellänne.
   No nykyäänhän eräät väittävät ihan tosissaan, että sukupuolia ei ole olemassakaan! Mitähän tästä tuumaavat eläimet?

   Lainaa

  28. Tulos: +60 (116 ääntä)
   Jaiks: No nykyäänhän eräät väittävät ihan tosissaan, että sukupuolia ei ole olemassakaan! Mitähän tästä tuumaavat eläimet?
   Riippuu eläimestä. Osa niistä ei osaa päättää ja jotkut lajit pystyvät jopa lennossa vaihtamaan. Kyllä, tuo kortti-mielenpahoitus oli ihan naurettava, kun ei ole mitään syytä olettaa että lapsi pakottettiin tekemään isälle autokortti koska mies ja auto. Mutta eipä näissä kommenteissakaan ole hurraamista -jos sukupuoliroolit ovat niin hiton luonnollisia niin luulisi niiden tulevan sitten luonnostaan, ilman että joka tuutista pitää tyrkyttää?

   Lainaa

  29. Tulos: +74 (106 ääntä)
   Ennustan, kuin Gandalf -meemi ikään, että lähivuosikymmeninä tästä sukupuolten tasa-arvosta käydään joku greatest shit storm of all time. Yhä useampi haluaa kapinoida sukupuolinormeja vastaan luullen sen olevan tasa-arvoa. Pyrkimyksen alitajuinen teesi tuntuu olevan: vain täysin samanlaiset ihmiset (tässä tapauksessa "sukupuolettomasti käyttäytyvät") voivat elää tasa-arvossa. Ja tämä taustalla kummitteleva asenne nimenomaan on epätasa-arvoista. Tasa-arvoista olisi se että ERILAISET ihmiset, siis myös reilusti maskuliiniset tai femiiniset oman sukupuolensa korostajat, voisivat elää tasa-arvossa. Jos sukupuolinormista tehdään lähes mustavalkoisesti vihollinen, edustetaan silloin hyvin jäykkää ja kaksijakoista käsitystä sukupuoli-identtisyydestä ja jopa tunnutaan väittävän että sukupuolissa sinänsä on jotain vikaa, kun niiden ilmaisemista pyritään poisopettamaan. on huomattavan eri asia, onko sukupuolinormin omaksuminen tulosta vapaaehtoisesta omaan sukupuoleen samaistumista (jota se Suomen kaltaisessa maassa lähinnä on) vai nimenomaan painostusta. Tämä tietty äänekäs tasa-arvohuolestujien ryhmä tuntuu väittävän että on oletettava kyseen olevan aina jälkimmäisestä ja jättää todistustaakan autoilla leikkivälle Villelle ja hänen vanhemmilleen: "SAIKO VILLE VALITA? TODISTA ETTÄ SAI! Hullua. Sitäpaitsi, vaikka Villelle kuinka oltaisiin ostettu ne pikkuautot pyytämättä, on Villen oma valinta suhtautua kyseisiin autoihin autoina, kulkuvälineenä, statussymbolina tai peniksenjatkeena, eikä siinä yhdelläkään isällä ole loppupeleissä nokan koputtamista. Ja ne oman sukupuolen ilmaisevat symbolit kuten vaatetyyli, värit tai ne autot ja barbiet sitäpaitsi VAIHTELEVAT aikojen saatossa. Mies käytti ennen naista mm hameita, korkokenkiä ja meikkiä. Olivatko he sitten tasa-arvoisia? -no tuskinpa läheskään niin tasa-arvoisia kun suomalaiset nykyään. Vika ei ole autoissa eikä lyhyessä tukassa. Eikä toivottavasti peniksessä. Ihminen haluaa vaihtelevasti samaistua omaan sukupuoleensa. Useimmat haluavat ainakin jonkun verran. Tätä on luontevaa ilmaista kollektiivisilla symboleilla, mitä ne sitten missäkin kulttuurissa kulloinkin ovat. Eli kyllä, taustalla jyllää vahva oma valinta, joka juuri on sitä yksilönoikeutta olla haluamansa kaltainen. Onko tässä mitään pointtia? Ei varmaan. Tiivistelmänä varmaan sanoisin haluavani sanoa että sukupuolten erilaisista normeista siirtyminen yhteiseen tasapäisyysnormiin on pähkähullu pyrkimys. Samanlaisuusnormi on yhtä rajoittava, ellei rajoittavampi, kuin erilaisiin ihmisryhmiin samaistumiseen viittaavat normit. Vaikka kaikki sukupuolisuussymbolit kiellettäisiin, halukkaat löytäisivät aina uusia, ja ne joita ei kiinnosta, ei kiinnosta jatkossakaan. Tasa-arvoa on se että kaikki nämä, myös ne tasapäät ja sukupuolettomiksi itsensä kokevat, saavat olla ja ilmaista omaa ITSEÄÄN, vaikka se olisikin samalla johonkin sukupuoliseen ryhmään kuulumisen tunteen ilmaisemista. Terveisin mies jolla oli lapsena nukkekoti omasta valinnasta, ja joka isompana omasta valinnastaan luopui siitä.

   Lainaa

  30. Muumi (kopio) 10.11.2015 10:17
   Tulos: -60 (110 ääntä)
   Antti tarvii punaista lihaa suuhun, naisen päälle ja Porschen alle. Jokohan loppuisi homotus?

   Lainaa

  31. King Arthur 10.11.2015 10:22
   Tulos: +70 (104 ääntä)
   Sargee: Miehet pitävät autoista, koska ne kertovat miehen sosiaalisesta statuksesta. Hieno auto tarkoittaa korkeampaa sosiaalista statusta, korkeampi sosiaalinen status lisää mahdollisuuksia saada jälkikasvua. Naisia hienoihin autoihin/varakkaisiin miehiin jne. ohjaa se sama biologinen tarve varmistaa, että omalla jälkikasvulla on mahdollisimman hyvät mahdollisuudet selvitä ja lisääntyä.
   Te evoluutiopsykologian harrastajat olette kyllä sitten yksi humoristinen valopilkku. Kuvittelen aina miten tällaisen väläytyksen jälkeen myhäilette itseksenne: "Jee, mä sanoin äsken tiedettä. :)"

   Lainaa

  32. Muumi (kopio) 10.11.2015 10:25
   Tulos: -9 (21 ääntä)
   Mysteeri: Miksi noin 80% feissarimokien mainoksista näkyy minulle Saksaksi?

   Lainaa

  33. Tulos: -14 (32 ääntä)
   Sannni: Riippuu eläimestä. Osa niistä ei osaa päättää ja jotkut lajit pystyvät jopa lennossa vaihtamaan. Kyllä, tuo kortti-mielenpahoitus oli ihan naurettava, kun ei ole mitään syytä olettaa että lapsi pakottettiin tekemään isälle autokortti koska mies ja auto. Mutta eipä näissä kommenteissakaan ole hurraamista -jos sukupuoliroolit ovat niin hiton luonnollisia niin luulisi niiden tulevan sitten luonnostaan, ilman että joka tuutista pitää tyrkyttää? Miksi arvelet, että sukupuoliroolit EIVÄT tulisi luonnostaan tyrkyttämättä? Tyhjiössä kasvava lapsi ei toki voisi samaistua sukupuolensa edustajiin, mutta siinä ei ole kysymys siitä että onko sukupuolirooli luonnollinen asia vai ei, koska eristys ei ole ihmisyksilön luonnollinen elinympäristö. Ihmiselle luonnollista itse asiassa on nimenomaan kasvaa kulttuuristen vaikuttimien alaisuudessa. Vain sen kaltaisissa olosuhteissa on ikinä kasvanut terveitä yksilöitä. :) joten roolin luonnollisuudesta ei voi ihmisen kohdalla edes puhua ilman jonkinlaisia normeja. Tämä ei tarkoita sitä että sukupuolirooleja vastustavat voisivat todistaa mitään väittämällä tätä kulttuuria samaksi asiaksi kuin tyrkyttäminen.

   Lainaa

  34. Tulos: +38 (54 ääntä)
   King Arthur: Te evoluutiopsykologian harrastajat olette kyllä sitten yksi humoristinen valopilkku. Kuvittelen aina miten tällaisen väläytyksen jälkeen myhäilette itseksenne: “Jee, mä sanoin äsken tiedettä. :)”
   Evoluutiopsykologeilla tarkoitat varmaan lukiolaista,joka on hetken opiskellut aihetta?

   Lainaa

  35. Tulos: +105 (119 ääntä)
   juupajuu: Mikä tuossa antin kuvassa pitäisi naurattaa?
   Se, että Antti menee vieraan ihmisen korvan juureen ottamaan kuvan tämän henkilökohtaisesta omaisuudesta, jotta voi jakaa suuren järkytyksensä kaikille somessa. Ei normaali ihminen tuollasesta pahota mieltään.

   Lainaa

  36. Käyttäjä 10.11.2015 11:36
   Tulos: +26 (84 ääntä)
   Sannni: ...-jos sukupuoliroolit ovat niin hiton luonnollisia niin luulisi niiden tulevan sitten luonnostaan, ilman että joka tuutista pitää tyrkyttää?
   Mistä tuuteista tyrkytetään? Kyllä nykyään päiväkodeissa lapset saavat itse valita millä leluilla leikkivät, kouluissa saavat valita vapaasti kässän tai teknisen, kaikenikäiset saavat pukeutua miten tahtovat... Kaupoissa on toki tyttöjen ja poikien vaatteet ja lelut erikseen, mutta taitaa olla kuluttajalle mieleisempää ja helpompaa niin. Eikä ole mitään estettä mennä pojan kanssa pinkille nukkeosastolle tai tytön kanssa tummalle autohyllylle - ei siellä kukaan pahasti katso, ei myyjä ohjaa pois, ei neuvolantäti huolestu. Mutta ne roolit tulevat suurimmalle osalle luonnostaan. Toki osin esimerkin kautta, kun mieltää itsensä tytöksi ja näkee miten tytöt ja naiset ympärillä elävät ja käyttäytyvät. Mutta -sekin on luonnollista! Suunnilleen kaikenhan me opimme esimerkin kautta. Jo alle 1-vuotiaista näkee, miten tyttöjä ja poikia kiinnostavat eri asiat. Ihan ohjailematta. Ja poikkeuksia tietysti on, ja jokaisen ihmisen kohdalla on tietysti yksittäisissä asioissa poikkeuksia. Mutta yleisemmin tytöt ja pojat, miehet ja naiset, ovat luonnostaan erilaisia - sen voisi aivan hyvin hyväksyä, ei siinä mitään pahaa ole. Samalla voi silti hyväksyä sen jos joku onkin kiinnostunut "toisen sukupuolen" jutuista, ja kyllä nykyään hyvin hyväksytäänkin. En ole havainnut mitään tyrkyttämistä. On tietysti aina yksittäisiä ihmisiä, jotka kauhistelevat.

   Lainaa

  37. Myrkkymuratti 10.11.2015 11:47
   Tulos: +23 (71 ääntä)
   Sargee: Mikä vittu siinä on, että sitä biologiaakin vastaan on pakko väkisin yrittää taistella. Miehet ja naiset ovat erilaisia, se vitun 3v Anni tai Villekin sen ymmärtää.
   Tutkipa vähän tarkemmin tätä "biologiaa vastaan taistelua". Sukupuolisensitiivisyydellä ja heteronormatiivisuudella ei ole mitään tekemistä biologiaa vastaan taistelun kanssa.

   Lainaa

  38. Tulos: +93 (103 ääntä)
   Antin päivitys tuottaa myötähäpeää. 1: Se, että isälle annetaan kortti, jossa on auto ei ole heteronormatiivisuutta. Heteronormatiivisuus tarkoittaa ajatusmaailmaa, jossa heteroseksuaalisuus on suotuisampaa kuin homoseksuaalisuus. Ehkä siinä on sukupuolinormatiivisuutta (sukupuoliroolien korostamista ja stereotypisoitia), mutta täytyy sanoa, että menee hyvin pilkunnussimiseksi. 2: Mitä jos se isä tykkääkin autoista? Mun oma isä aina korjaa autoaan, pitäiskö mun saarnata sille et "Kuule, toi on liian normatiivista! Rupea nyt leipomaan!" Perkele soikoon.

   Lainaa

  39. miehetnaisia 10.11.2015 13:02
   Tulos: +6 (42 ääntä)
   Antti voi tunkea lapsensa semmoseen ruotsalaiseen päiväkotiin, jossa kasvetaan lapsia ajatellen, ettei lapsilla ole sukupuolta laisinkaan.

   Lainaa

  40. Tulos: +80 (84 ääntä)
   Miten edes kehtaa ottaa kuvia toisten korteista ja sitten tunkea ne nettiin pällisteltäväksi? Antin ei tarvitse pitää autoista, vaikka on mies, mutta on myös ihan ookoo tykätä autoista, vaikka on mies.

   Lainaa

  41. Älyn jättiläinen 10.11.2015 13:25
   Tulos: +48 (54 ääntä)
   Eikö mies sitten saa pitää autoista?

   Lainaa

  42. superior species 10.11.2015 13:25
   Tulos: -27 (41 ääntä)
   Ei näin: Antti, senkin pelle. Mitä jos kyseinen isä sattuu olemaan autoihmisiä?
   No pointti oli varmaankin se, että se näki sen sielä sporassa...

   Lainaa

  43. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Ööm eikö nimenomaan oletus, että naiset eivät pidä autoista, ole seksuaalisyrjintää? Ehkäpä tuo kortin tehnyt pikkulapsi on Anttiakin edellä ja ymmärtää, ettei autot ole vain miehiä varten, mutta kun oma isi tykkää autoista... Plus tuo vaaleanpunainen taus..

   Lainaa

  44. Muumi (kopio) 10.11.2015 15:27
   Tulos: -14 (50 ääntä)
   Antti äänestää vihreitä?

   Lainaa

  45. Mark Spenser 10.11.2015 16:11
   Tulos: +21 (29 ääntä)
   Isänpäiväkortin tekijä on myös joutunut koskettelemaan nappeja. Aika feminiiniä.

   Lainaa

  46. Tulos: -7 (33 ääntä)
   Olenko ainoa joka otti Antin kortin ivana median vallitsevaa heteronormatiivisuuskeskustelua kohtaan? Ja käytti ehkä sarkasmia kirjoittaessaan tilapäivityksen? Ja ettei tästä kaikesta olisi oikeasti tarvinnut suuttua?

   Lainaa

  47. Tulos: -31 (51 ääntä)
   Antilla ei selkeästi oo lapsia koska ei tiedä, että pojat vaan tykkää autoista ja tytöt nukeista ilman sen kummempaa kannustamista suuntaan tai toiseen. Niin se vaan on.

   Lainaa

  48. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Jaiks: No nykyäänhän eräät väittävät ihan tosissaan, että sukupuolia ei ole olemassakaan! Mitähän tästä tuumaavat eläimet?
   Jaamy: Evoluutiopsykologeilla tarkoitat varmaan lukiolaista,joka on hetken opiskellut aihetta?
   evoluutiopsykologiaa ei käsitellä lukiossa melkein ollenkaan. toki näppärä evoluutiopsykologian harrastaja on hankkinut tietonsa internetin ihmeellisestä maailmasta ja kun ei paremmasta tiedetä lopputulos on mitä on

   Lainaa

  49. Tulos: -14 (20 ääntä)
   Sargee: Miehet pitävät autoista, koska ne kertovat miehen sosiaalisesta statuksesta. Hieno auto tarkoittaa korkeampaa sosiaalista statusta, korkeampi sosiaalinen status lisää mahdollisuuksia saada jälkikasvua. Naisia hienoihin autoihin/varakkaisiin miehiin jne. ohjaa se sama biologinen tarve varmistaa, että omalla jälkikasvulla on mahdollisimman hyvät mahdollisuudet selvitä ja lisääntyä.
   Näin juuri! Lisäksi autolla pystyy helposti tappamaan ärsyttäviä tuholaiseläimiä, kuten koiria ja kissoja. :D

   Lainaa

  50. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Ehkä kyseisen lapsen isä vain sattuu pitämään autoista?

   Lainaa

  51. Tulos: +49 (49 ääntä)
   Kaikille tiedonjanoisille: Isin naaman väri muuttui kortin saatuaan ensin kalpeaksi ja sitten punaiseksi.. Nauruaan pidätellen halasi lasta ja kiitteli.. Heti tytön poistuttua lähti käkättämään parvekkeelle kerrosta alemmaksi.. ;)

   Lainaa

  52. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Every Father is a motherfucker.

   Lainaa

  53. Tulos: +1 (17 ääntä)
   Antti, pois sieltä Tumblrista.

   Lainaa

  54. Tulos: -16 (40 ääntä)
   Isät ON aina miehiä. Ja miehet yleensä tykkäävät autoista. Tää maailma on menny ihan sekasin, kun ei edes tosiasioita enää hyväksytä.

   Lainaa

  55. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Ajattelin olla hiljaa, mutta en pysty. Autokortti ei ole heteronormatiivisuutta. Jos se olisi, se tarkoittaa että auto tekisi miehestä heteron. On minullakin auto, voisin jopa sanoa että tykkään autostani. Mutta ei, olen siitä huolimatta ihan tavallinen homo.

   Lainaa

  56. rottanpää 11.11.2015 1:55
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Antti... Heteronormatiivisuus on perseestä joo. Mut oisko ihan mahdoton ajatus että ton penskan isä _tykkää_autoista, minkä takii se pentu on tehny tohon korttiin auton?

   Lainaa

  57. Tulos: -7 (19 ääntä)
   Kai tuo Antin juttu kuitenkin on jonkinsortin ironiaa. Eikai kukaan järkevä ihminen (ainakaan mies) laukoisi mitään tuollaista tosissaan.

   Lainaa

  58. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Heteronormatiivisuus.. No auton lisäksi kortissa on rusettia ja vaaleanpunaista.. Ei ole mielestäni mikään "äijäkortti", lapsi on tehnyt vain mitä mieleen on tullut eikä varmasti ole ajatellut mitään sukupuoleen liittyviä juttuja.

   Lainaa

  59. Tulos: +18 (28 ääntä)
   Sargee: Mikä vittu siinä on, että sitä biologiaakin vastaan on pakko väkisin yrittää taistella. Miehet ja naiset ovat erilaisia, se vitun 3v Anni tai Villekin sen ymmärtää.
   Niinpä! Kaikkihan sen tietävät että miehillä on biologinen vietti pitää autoista, täyttä faktaa.

   Lainaa

  60. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Luulisin tai ainakin toivon että Anttin päivitys oli sarkasmia.

   Lainaa

  61. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Pahan ihmisen bongas Antti sporasta. Jonkunlaisen lastensuojeluilmon tosta voisi tehdä. Lukee kirjaa ja pitää lapsensa korttia sylissä. Vaikuttaa äkkiseltään kunnon ihmiseltä, mutta jumalauta ei. Joko tuo peto kasvattaa itse lastaan heteronormatiivisesti tai sitten ei tarpeeksi estä lapsen hoitopaikan patriarkaaliseen yhteiskuntaan aivopesemistä lapsensa kohdalla. Itse jos saisin pojaltani tuollaisen kortin repisin sen välittömästi kappaleiksi ja kusisin palojen päälle ihan vain näyttääkseni kuinka paljon inhoan tällaista patriarkian ylläpitämistä. Sitten pukisen pojan viikoksi mekkoon, että oppii olemaan.

   Lainaa

  62. Data Scientist 11.11.2015 21:06
   Tulos: -10 (30 ääntä)
   Heteronormatiivisuus ja muu vastaava sukupuoliskeida ovat niiden ihmisten pätemiskeino, joiden oikea osaaminen ei riitä mihinkään hyödylliseen ja tuottavaan työhön, joka olisi heidän mielestään tarpeeksi "hienoa". Tämän siitä saa, kun sellaiset ihmiset, joiden osaamistaso on porrassiivoojan luokkaa, haluavat akateemisen koulutuksen ja tätä varten täytyy kehittää erilaisia höpöpöpö-aloja, jotta heidät saadaan koulutettua, kun järki ei riitä mihinkään hyödylliseen. P.S. En ole koskaan kuullut esim. naispuolisen konetekniikan diplomi-insinöörin valittavan tasa-arvo-ongelmista tai käyttävän jotain feminismihömppää.

   Lainaa

  63. siippasissi 12.11.2015 0:03
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Koska kaapissasi on natsi
   Muumi (kopio): Mysteeri: Miksi noin 80% feissarimokien mainoksista näkyy minulle Saksaksi?

   Lainaa

  64. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Sydämiä on monenlaisia

   Lainaa

  65. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Eikö homomiehet saa tykätä autoista? Nykyäänhän kuulemma jotkut homoaktivistit kyttäävät muita homoja, etteivät nämä olisi väärällä tavalla homoja...

   Lainaa

  66. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Antti, isäs oli heteronormatiivinen kun sua teki!

   Lainaa

  67. tasa-arvoa? 12.11.2015 18:48
   Tulos: +7 (15 ääntä)
   Banaani: Yhä useampi haluaa kapinoida sukupuolinormeja vastaan luullen sen olevan tasa-arvoa. Pyrkimyksen alitajuinen teesi tuntuu olevan: vain täysin samanlaiset ihmiset (tässä tapauksessa “sukupuolettomasti käyttäytyvät”) voivat elää tasa-arvossa. Ja tämä taustalla kummitteleva asenne nimenomaan on epätasa-arvoista. Tasa-arvoista olisi se että ERILAISET ihmiset, siis myös reilusti maskuliiniset tai femiiniset oman sukupuolensa korostajat, voisivat elää tasa-arvossa. Jos sukupuolinormista tehdään lähes mustavalkoisesti vihollinen, edustetaan silloin hyvin jäykkää ja kaksijakoista käsitystä sukupuoli-identtisyydestä
   Nimenomaan. Jotkut tajuavat, että sukupuolien tasa-arvossa (samoin kuin seksuaalisten suuntausten tasa-arvossa) on kyse siitä, että eroistaan huolimatta ihmisillä on samat oikeudet ja velvollisuudet. Kärjistäen: jos Maija pystyy korjaamaan auton, hän ansaitsee siitä saman palkkion kuin Pekka. Mutta jos Maija ei pysty korjaamaan autoa, hän ei luonnollisesti saa siitä palkkiota. Samoin kuin jos Pekka ei pysty korjaamaan autoa, hänkään ei voi vaatia siitä palkkiota. Toisin sanoen ihmisten toimintaa ei saa rajoittaa heidän piirteidensä, kuten sukupuolen tai seksuaalisen suuntaumuksen vuoksi. Tämä on eri asia kuin vaatia kaikkia sukupuolesta ja suuntaumuksestaan riippumatta esiintymään unisex-periaatteen mukaisesti.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: isänpäivä, kortti, isänpäiväkortti, kuva, R-kioski, olut, kalja, auto, heteronormatiivisuus, sydän, kaksimielinen