Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Mielensäpahoittajat, osa 8

  Sirkku, löysää nutturaa.
  Suurenna näkymä
  Mielensäpahoittajat, osa 8

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +650 (704 ääntä)
   En oikee ymmärtäny tota ideaa..

   Lainaa

  2. Tulos: +282 (356 ääntä)
   Tai siis.. miten noilla voi edes kutoa?

   Lainaa

  3. Seppolainen 5.11.2015 1:23
   Tulos: +266 (350 ääntä)
   That escalated quickly..

   Lainaa

  4. Tulos: +164 (372 ääntä)
   Lopettakaa nyt saatana se herneiden vetäminen sieraimiin... Afrikan lapset kuolee nälkään =/

   Lainaa

  5. Tulos: +627 (629 ääntä)
   Kuvittelin alussa että Silja tekee lopussa sen mokan mutta tässähän tuli jännittävä juonenkäänne.

   Lainaa

  6. Tulos: +375 (393 ääntä)
   Miten tästäkin joku veti langat nenään?

   Lainaa

  7. Tulos: +104 (166 ääntä)
   Sirkku on tyhmä

   Lainaa

  8. Tulos: +507 (523 ääntä)
   Joku kokeilee jotain uutta, toinen loukaantuu tästä uuden kokeilemisesta ja väittää että idean keksijä pitää pilkkanaan. Mitä täällä taas tapahtuu??

   Lainaa

  9. Tulos: +156 (166 ääntä)
   Sirkku turhaantui, kun kukaan ei vastannut hänen kysymykseensä, että mikä idea noissa kulmikkaissa puikoissa on. Se idahan on se että on helppo kutoa "putkimaisia" muotoja kuten sukkia, hattuja jne.

   Lainaa

  10. Tulos: -207 (329 ääntä)
   Mauno: Joku kokeilee jotain uutta, toinen loukaantuu tästä uuden kokeilemisesta ja väittää että idean keksijä pitää pilkkanaan. Mitä täällä taas tapahtuu??
   Ei mitään uutta auringon alla, naiset on tuollaisia.

   Lainaa

  11. Tulos: +78 (82 ääntä)
   Miten helpolla sitä voikaan mielensä pahoittaa...

   Lainaa

  12. Tulos: +120 (126 ääntä)
   Täähän jatkui ja jatkui aika pitkään. Itsekin mietin tänne lähettämistä, mutta en jaksanut kun ketju oli niin pitkä. Ihan uskomatonta miten ihminen viitsii nolata itsensä noin.

   Lainaa

  13. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Nakita: Tai siis.. miten noilla voi edes kutoa?
   Niillä voi kutoa mitä vaan. Kulmapuikoista ei karkaa silmukat

   Lainaa

  14. Tulos: -89 (137 ääntä)
   Naiset...

   Lainaa

  15. Tulos: +93 (155 ääntä)
   juu: Naiset…
   Miehet...

   Lainaa

  16. Tulos: +9 (67 ääntä)
   Mä en ymmärrä.. Ensin tämä Sirkku on että "Mitkä nään on jne.." Sitten lopussa. "Pidättekö meitä jotka tiedämme jo tästä ideasta tyhminä." Siis WTF?

   Lainaa

  17. yli opisto hörho 5.11.2015 12:24
   Tulos: -7 (39 ääntä)
   Kun on pakko jostakin mielensä pahoittaa. Sirkku on varmasti ihan helvetin rasittava ihminen sosiaalisen median ulkopuolellakin. Mitä tulee puikkoihin, niin ensimmäisenä tulee mieleen että jollakin on vahingossa vääntyneet ja päättänyt todistaa että kyllä niillä vielä silti voi neuloa. Ja sitten muut on silleen "wauu, hieno keksintö minäkin kokeilen!". Voin tietysti olla täysin väärässä, ei tule pahemmin neulottua mitään.

   Lainaa

  18. Tulos: +70 (106 ääntä)
   Kyllä mä aluksi sympatiseerasin Sirkkua. Olis voinu jo heti ekaan kysymykseen vastata, että tarkoitus on juurikin kutoa sukkia, yms. siten, etteivät silmukat putoa puikon päästä. Varmaan Silja ja Liisa kummatkin tiesivät, mitä Sirkka kysymyksellään haki. Sit pitää kuitenkin vaan alkaa saivarrellella sanamuodoista ja hokea samaa vastausta. Huonona päivänä olisin itsekin voinut tuskastua ja miettiä, että onpa taas helvetin vaikea vastata suoraan kysymykseen. Sirkka teki tässä sen virheen, ettei antanut vaan olla. Niin ja sen, että veti pellollisen palkokasveja ylähengityselimiinsä ja alkoi heti henkilökohtaisesti hyökätä kaikkia keskusteluun osallistuneita vastaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Tämäpä hämmentävää..

   Lainaa

  20. Tulos: +113 (127 ääntä)
   Sprikles: Kyllä mä aluksi sympatiseerasin Sirkkua. Olis voinu jo heti ekaan kysymykseen vastata, että tarkoitus on juurikin kutoa sukkia, yms. siten, etteivät silmukat putoa puikon päästä.
   Itse sain ainakin sen käsityksen ettei kulmapuikkoilijakaan tiennyt? "Näin tällaisen netissä, en tiedä onko normia parempi, kokeilen mitä tapahtuu!" "No miten kehtaat olla selittämättä kaikkea nyt heti!" "No kun en tiedä" "Vittuiletkos!?!" Kokeilisi itse tai googlaisi edes?

   Lainaa

  21. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Periaatteessa mokailija ja kulmapuikkojen vääntelijä on oikeilla jäljillä, mutta ihmeellistä ettei googlesta saa tietoa mitä noilla voi tehdä että ne muotonsa puolesta täyttävät käyttötarkoituksensa. Noi nk. kulmapuikot ovat tarkoitettu mm. erilaisten palmikkoneuleiden tekemiseen, joissa tuo muoto on enemmän kuin eduksi. - artesaani pätee

   Lainaa

  22. Elles Janiel 6.11.2015 2:08
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Nomparelli: Mä en ymmärrä.. Ensin tämä Sirkku on että “Mitkä nään on jne..” Sitten lopussa. “Pidättekö meitä jotka tiedämme jo tästä ideasta tyhminä.” Siis WTF?
   No eihän siinä mitään tuollaista lue, katsohan uusiksi!

   Lainaa

  23. Käyttäjä 6.11.2015 9:52
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Jaamy: Niillä voi kutoa mitä vaan. Kulmapuikoista ei karkaa silmukat
   Tänään opimme, että tämmöisestä siis kuuluu loukkaantua. Pidät minua tyhmänä kun en tiennyt tuota aiemmin!

   Lainaa

  24. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Lukija: Täähän jatkui ja jatkui aika pitkään. Itsekin mietin tänne lähettämistä, mutta en jaksanut kun ketju oli niin pitkä. Ihan uskomatonta miten ihminen viitsii nolata itsensä noin.
   Nyt tulin uteliaaksi, miten se jatkui?

   Lainaa

  25. Tulos: +32 (44 ääntä)
   Oikeasti minäkin luulin parin ekan lauseen jälkeen, että mokaaja tässä on Silja, joka selvään kysymykseen vastaa KAHDESTI: "Minullekin ihan uusi juttu, kokeilen vasta…" SIIS MITÄ KOKEILET?! MIKÄ JUTTU?! VASTAA KYSYMYKSEEN! Mulla on töissä asiakas, joka ei ikinä vastaa kysymykseen. Jää vaan tuijottamaan. Teen sitten oman pääni mukaan, kun ei kerta suutansa auki saa. Eli tiedän miten ärsyttäviä on tyhmät ihmiset.

   Lainaa

  26. saivartelija 6.11.2015 21:14
   Tulos: +19 (33 ääntä)
   Nakita: Tai siis.. miten noilla voi edes kutoa?
   Ei niillä kudotakaan yhtään mitään, vaan neulotaan..

   Lainaa

  27. Tulos: -6 (16 ääntä)
   Missä hauskuus? Kinastelevat emännät ovat rasittavia, ei hauskoja.

   Lainaa

  28. Tulos: -21 (41 ääntä)
   Neulojana tää oli kyllä facepalm hetki. Kulmapuikot on apupuikkoja palmikkoneuleisiin jne, ei tarkotettu tavalliseen neulomiseen. Kaikki tyypit mokassa on idiootteja jos neulovat ja eivät näitä tiedä.

   Lainaa

  29. Tulos: -24 (28 ääntä)
   Mutta tietysti joku on keksinyt tuommosen ihme kikan neulomiseen kun eivät muuten osaa pitää sukkia puikoillaan :D vai sellasta.

   Lainaa

  30. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Mira: Neulojana tää oli kyllä facepalm hetki. Kulmapuikot on apupuikkoja palmikkoneuleisiin jne, ei tarkotettu tavalliseen neulomiseen. Kaikki tyypit mokassa on idiootteja jos neulovat ja eivät näitä tiedä.
   Mäkin ajattelin että noh, apupuikoiksi se niitä vääntää, mutta on vähän turhan isot siihen tarkotukseen. Mutta sitten... Eipä ainakaan itellä oo vaikeuksia pitää silmukoita puikoilla vaikken mikään mestarineuloja olekaan, joten taidan pitää puikkoni suorina.

   Lainaa

  31. Tulos: +26 (28 ääntä)
   En ole käyttänyt tuollaisia tai missään ennen tätä nähnyt, mutta kuvan perusteella näyttäisi idea olevan, että sukka asettuu nätisti kahdelle puikolle. Eli että käytössä on kolme tuollaista mutkaa yhteensä, sukka odottelee neulomisten välissä niillä kahdella. Mikä etu tästä sitten olisi perinteiseen eli että puikkoja on yhteensä viisi on, kuten moni on jo sanonutkin, se että silmukoilla on perinteisen kahdeksan tippumismahdollisuuden (siis puikonpään, jos joku ei hahmota mistä ne tippuu) sijaan vain neljä. Voin siis olla väärässäkin, mutta kovana neulojana kieltämättä nyt kiinnostuin ideasta. Ei siinä nyt mitään vahinkoa tapahdu jos vähän yrittää alaa uudistaa. Jutusta päätellen tuollaisia puikkoja siis myydään jo jossain, eikä ole omaa keksintöä. Palmikkopuikoiksi joku näitä myös ehdotti, mutta niissä on puolestaan kaksi mutkaa, näin ikään: -´`-

   Lainaa

  32. Tulos: +18 (18 ääntä)
   ^Ei kun siis kolme mutkaa :D

   Lainaa

  33. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Nakita: Tai siis.. miten noilla voi edes kutoa?
   Ei mitenkään koska puikoilla neulotaan ja kangaspuilla kudotaan :D

   Lainaa

  34. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Eiköhän tässä nyt kuitenkin mennyt kulmikkaat (cubics) ja "kulmikkaat" puikot sekaisin :D Lähiaikojen iso villitys on ollut neliskulmaiset puikot, eli se puikon muoto on kulmikas, ei pyöreä. Vaikkapa tuollaiset= http://www.knitpro.eu/Materialwise-size-Details.asp?id=15&Language= Ei tainnut vain oikeen kukaan ymmärtää nyt mitään tuossa päivityksessä :) Ja oikeasti kulmikkaat puikot on hyvät neuloa, ne ei vaan kyllä ole nyt tuollaiset pyykkitelineeseen taivutetut :D :D

   Lainaa

  35. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Miarez_93: Lopettakaa nyt saatana se herneiden vetäminen sieraimiin… Afrikan lapset kuolee nälkään =/
   Miten tää on saanu miinuksia, ite sain hyvät naurut :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, neuloa, kulmapuikot, neulonta, ohjeet