Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lapsivesi ilman lasta

Voiko lapsivesi tulla, vaikkei ole raskaana?
Lapsivesi ilman lasta

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1201 (1231 ääntä)
      Voi että :D No ei oo kyllä kiva toi kaveri kun jakaa ton facessa.

      Lainaa

    2. siippasissi 15.10.2015 1:11
      Tulos: +590 (644 ääntä)
      Kerrankos meiltä kaikilta on tullut lapsivedet runkutellessa

      Lainaa

    3. Tulos: +512 (570 ääntä)
      En tiedä teistä naisista, mutta itse mieluummin myöntäisin ejakuloineeni housuihini, kuin kusseeni niihin =)

      Lainaa

    4. Tulos: +207 (245 ääntä)
      Toivottavasti Maija kostaa Vivianille :D

      Lainaa

    5. Tulos: +528 (556 ääntä)
      On kyllä melkoisen idiootti kaveri.

      Lainaa

    6. Tulos: -140 (238 ääntä)
      Olen sekä kussut, paskonut että ejakuloinut täysi-ikäisenä housuun. Mutta tässä mokassahan puhutaankin 17v. muijan ejakuloinneista, ei täysi-ikäisen miehen ;)

      Lainaa

    7. Tulos: +103 (121 ääntä)
      Joskus sitä vaan lukee jotain niin outoa (mutta huvittavaa), ettei oikein tiedä, mitä pitäisi sanoa. Tämä on yksi niistä hetkistä.

      Lainaa

    8. Tulos: +288 (306 ääntä)
      No onpa reilu kaveri...

      Lainaa

    9. Tulos: -109 (145 ääntä)
      Onneksi olkoon Maija, sait varmaan elämäsi ensimmäisen kiihottumisen. Ois kiva tietää missä yhteydessä tää tapahtu. Tai sitten ei...

      Lainaa

    10. Tulos: -191 (245 ääntä)
      Vain miehellä voi tulla mieleen ejakulaatio lapsivedestä :'D Lisää vain sitä "aikuisviihdettä"...

      Lainaa

    11. Tulos: +258 (278 ääntä)
      juuhh: Vain miehellä voi tulla mieleen ejakulaatio lapsivedestä :’D Lisää vain sitä “aikuisviihdettä”…
      Miten niin vain miehellä? Itsellä tuli myös saman tien mieleen naisen ejakulaatio. Itsellä ei lapsia, joten en ole lapsivesiä menettänyt, mutta ejakuloivana naisena ensimmäinen kerta oli todella hämmentävä ja jos ei ole ikinä kuullut naisen ejakulaatiosta, käy siinä varmasti mielessä myös että tältäkö tuntuu lapsivesien menettäminen.

      Lainaa

    12. Tulos: +270 (288 ääntä)
      juuhh: Vain miehellä voi tulla mieleen ejakulaatio lapsivedestä :’D Lisää vain sitä “aikuisviihdettä”…
      Jos housuihin tulee jotain eritettä emättimestä ja henkilö kiistää sen oleven virtsaa, eikä se myöskään voi olla lapsivettä, niin mitä sinun mielestäsi jää jäljelle? Itse moka on huono, koska tässä levitetään yksityisen puhelun sisältöä.

      Lainaa

    13. Tulos: +212 (222 ääntä)
      Maija, kaverit vaihtoon!

      Lainaa

    14. Tulos: +44 (102 ääntä)
      Uusimpien tutkimusten, joissa analysoitiin tätä ns. ejakulaationestettä ja ultrattiin kehon toimintaa, todettiin tuon ejakulaation olevan virtsaa. Kyse siis virtsasta, joka ei ole ehtinyt seistä rakossa, siksi ulkomuoto ym. eivät virtsaan selkeästi assosioitavissa. Se on edelleenkin vähän auki, että miksi näin tapahtuu, ja itse olin ensiksi hyvin epäuskoinen, mutta eipä sillä kai ole väliä.

      Lainaa

    15. Tulos: +48 (70 ääntä)
      herra48: Olen sekä kussut, paskonut että ejakuloinut täysi-ikäisenä housuun. Mutta tässä mokassahan puhutaankin 17v. muijan ejakuloinneista, ei täysi-ikäisen miehen
      Jaa pointtisi oli? Ihan samasta ihmislajista on kyse 17-vuotiaan tytön ja täysi-ikäisen miehen kohdalla, joten ei ne ruumiintoiminnot niin radikaalisti eroa toisistaan. ";)"

      Lainaa

    16. Tulos: +41 (61 ääntä)
      Olin itsekin tulossa juuri kommentoimaan nimenomaan tuosta minkä joku jo sanoikin:tutkimusten mukaan naisten ejakulaatio on itse asiassa virtsaa. Ainetta on siis tutkimuksen aikana tutkittu kemiallisesti; lisäksi ejakuloivien naisten virtsarakko on kuvatessa huomattu tyhjentyneen ejakulaation jälkeen. Tästä voi lukea lisää esim: http://www.iflscience.com/health-and-medicine/women-squirting-during-sex-may-actually-be-peeing

      Lainaa

    17. Tulos: -5 (87 ääntä)
      Onhan se naisen ejakulaatio jotain ihan helvetin seksikästä.

      Lainaa

    18. Tulos: -99 (107 ääntä)
      Tenat on vain synnyttäneillä, fakta.

      Lainaa

    19. Tulos: +37 (69 ääntä)
      kylläh: Onhan se naisen ejakulaatio jotain ihan helvetin seksikästä.
      Onneksi niin! Ekalla kerralla tietysti vähän häpeillen, että tuliks tää musta, sori :/ Mutta sen jälkeen ne kerrat, kun tulee, onkin yhtä juhlaa!

      Lainaa

    20. Tulos: +111 (113 ääntä)
      Mutta on myös tämä mahdollisuus: Kysta munasarjoissa. On kyllä harvinaista, mutta täysin mahdollista, että munasarjoissa kehittynyt hyvälaatuinen kysta, eli vanhalta nimitykseltään vesirakkula, on ensin suurentunut ts kerännyt paljon nestettä ja sitten itsekseen puhjennut. Neste voi valua esim vatsaonteloon, mutta myös kohdun kautta ulos ulkosynnyttimiin ja sieltä pikkareihin suht suurena määränä (tai siltähän se tuntuu...kaadappa vaikka 1 desi vettä alushousuihisi...). Vaaraton ilmiö, jos siihen ei sen jälkeen liity kunnollista verenvuotoa tai kipua. Hajutonta, kirkasta nestettä emättimestä. Vähän niinku tervettä lapsivettä...mutta ilman sitä lasta.

      Lainaa

    21. Tulos: -7 (25 ääntä)
      Mulla joskus teininä tuli yöllä "pissat housuun", mutta se ei ollut pissaa, se oli just tuollaista hajutonta ja väritöntä. Muutaman kerra on tullut myös ejakuloitua sittemmiin.

      Lainaa

    22. Tulos: +108 (112 ääntä)
      syomakoyha: Mutta on myös tämä mahdollisuus: Kysta munasarjoissa. On kyllä harvinaista, mutta täysin mahdollista, että munasarjoissa kehittynyt hyvälaatuinen... Hajutonta, kirkasta nestettä emättimestä. Vähän niinku tervettä lapsivettä…mutta ilman sitä lasta.
      Eli Maija olisi voinut olla jotenkuten oikeassa kaiken aikaa. Ainakin jos oma kaverini soittaisi ja selostaisi paniikissa että nyt jotain tapahtuu mitä ei ollenkaan ymmärrä, ja olisin itsekin selitystä vailla, niin ehdottaisin yhteydenottoa terveyskeskukseen. En postittaisi julkisesti Faceen "hahahaha kusit housuihisi!!" Maijan kannattaisi hankkia, terveystiedon oppikirjan lisäksi, vähän parempia ystäviä.

      Lainaa

    23. Tulos: -16 (28 ääntä)
      Pitkästä aikaa kunnon nauruhepulit. XD Jotenki vielä ymmärtäisin että pelkäisi kusseensa housuun (jos on ejakuloinut) mutta että lapsivesi vaikkei ole raskaana... Apua! XD

      Lainaa

    24. Tulos: +6 (20 ääntä)
      Jooh kans ajattelin heti et: "Kaverit vaihtoon Maija!"... Olkoonki miten vaa nii silti vastuu on lukijalla ja itse naureskelijalla koska itse synnyttäneenä pitää normaaleja ruumiintoimintoja vain normaaleina eikä yhtään huvittavina ees enää... Jooh siis ymmärrän kummastuksen... määrä saattaa tietyissä tiloissa olla iso... tosin jos lapsivedet menee niin määrä tuntuu lähes ämpäriltä, siinä ero... Ehkä ite kysyisin terkkarilta mielummin kuin kaverilta joka on näin REILU...huoh...

      Lainaa

    25. Tulos: -11 (15 ääntä)
      Jaaa. Tulipa tässä itelle mieleen et tais tapahtuu itelle tolleen kerran exän kaa. Olin iha paniikis et kumi meni puhki ja ku ei ollu viel pillerit käytös. Sit haettiiki katumuspilleri varmuuden vuoks. Mut tosiaa en uskonu et tuli multa koska en tuntenu mitää kiksejä :D

      Lainaa

    26. Tulos: +20 (26 ääntä)
      Cryz: Jooh siis ymmärrän kummastuksen… määrä saattaa tietyissä tiloissa olla iso… tosin jos lapsivedet menee niin määrä tuntuu lähes ämpäriltä, siinä ero…
      Paitsi ettei välttämättä tunnu. Lapsivettä voi myös tihkua, jolloin on hyvin vaikea erottaa mitä sieltä oikein valuu.

      Lainaa

    27. Tulos: +3 (19 ääntä)
      Vivianin Facebook jako ei mitenkään kiva Maijalle mut meille ihan hillitön juttu

      Lainaa

    28. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Hetkinen, tämähän oli Vivianin päivitys mutta alla lukee että "Maija poisti päivityksen". Voiko toisen päivityksiä jotenkin poistaa vai mistä on kyse?

      Lainaa

    29. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Vuohi: Hetkinen, tämähän oli Vivianin päivitys mutta alla lukee että “Maija poisti päivityksen”. Voiko toisen päivityksiä jotenkin poistaa vai mistä on kyse?
      Vivian kirjoitti Maijan seinälle. Omalta seinältä voi poistaa mitä tahtoo.

      Lainaa

    30. Tulos: +7 (23 ääntä)
      xyz: Uusimpien tutkimusten, joissa analysoitiin tätä ns. ejakulaationestettä ja ultrattiin kehon toimintaa, todettiin tuon ejakulaation olevan virtsaa. Kyse siis virtsasta, joka ei ole ehtinyt seistä rakossa, siksi ulkomuoto ym. eivät virtsaan selkeästi assosioitavissa. Se on edelleenkin vähän auki, että miksi näin tapahtuu, ja itse olin ensiksi hyvin epäuskoinen, mutta eipä sillä kai ole väliä.
      No ei kai se kelleen ole epäselvää että tuo "ejakulaationeste" naisilla on virtsaa. Mitä muuta se muka edes voisi olla?

      Lainaa

    31. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Tosi kiva kaveri, kun tuollaista toisen seinälle postaa. Vajaita molemmat.

      Lainaa

    32. Hyväksyttävä persoona 27.5.2021 20:07
      Tulos: +7 (11 ääntä)
      Itseasiassa munasarjoihin voi joskus kehittyä nesterakkuloita (esim stressin seurauksena), jolloin sellaisen puhjetessa vaginasta voi valahtaa kirkasta, lähes hajutonta nestettä ihan reippaastikin. Tämä ei ole kovin harvinaista.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lapsivesi, virtsankarkailu, naisen ejakulaatio, päiväkirja, raskaus, raskaana, synnytys

  • Uusimmat

  • Kategoriat