Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kissanomistaja jumppaa

  Helpommin sanottu kuin tehty!
  Suurenna näkymä
  Kissanomistaja jumppaa

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +806 (846 ääntä)
   Aivan mahtava! :'D Voin vaan kuvitella sen turhautumisen tunteen

   Lainaa

  2. Tulos: +465 (483 ääntä)
   Onneksi on olemassa kirja "Catflexing" jonka sain lahjaksi (kun noita otuksia on neljä). Siinä selostetaan miten joogataan kissan ympärillä, ja hätätilassa käytetään sitä painona. Allit lähtevät kun isoin nostetaan 25 kerran setti 25 kertaa päivässä (ja annetaan herkkupalkinto kissalle, ei omistajalle).

   Lainaa

  3. Tulos: -596 (720 ääntä)
   Kato mua! Mä kirjoitin teille maailman vanhin vitsi, mut se on periaatteessa mun oma koska mulla on kuva mun kissasta sen mukana!

   Lainaa

  4. apujumppari 27.10.2015 0:35
   Tulos: +282 (302 ääntä)
   Mulla on myös jäänyt parit kesäkunnot saavuttamatta, kun koira jahtaa ihan into pinkeenä ees taas heiluvaa jalkaterää, kun yrittäää lattialla tehdä niitä jalka ylös - jalka alas- liikkeitä. Yritä sille siinä sitten selittää, ettei tän ollu tarkoitus olla mikään leikki...

   Lainaa

  5. Tulos: +112 (148 ääntä)
   Ihana kisu.:)

   Lainaa

  6. Tulos: +136 (180 ääntä)
   Kuulostaa ihan meijän kisulta. :D Ja ainakin tälle meijän kisulle on turha yrittää mitään opettaa, ainoa mitä olen vahingossa onnistunut opettamaan on se, että keittiön hanasta saa juoda vettä. Ja herra itse nykyään osaa oikein vaativalla katseella & maukaisulla käskeä minua avaamaan vesihanan silloin kun janottaa.. on se kyllä silti maailman ihanin kisuli, vaikka sitä välillä Saatanan kätyriksi kutsunkin. <3

   Lainaa

  7. Tulos: +64 (104 ääntä)
   Loistava kuva :D Vielä kun oma kissani eli, hän mökillä imeytyi aina juuri siihen kasaan X-asentoon, mitä oltiin viemässä metsään :D "Ai miksi tässä ei saa, äiti, olla?" ja sitten kottikärryihin sama juttu. Ai kamala, ikävä on.

   Lainaa

  8. King Arthur 27.10.2015 4:37
   Tulos: +252 (264 ääntä)
   Kuntopyörä + hieman luupäinen koira on myös haastava. Ensimmäisen kerran se tunki päänsä polkimen alle n. 3kk ikäisenä. Olen varma että siitä tällistä lähtisi taju isommaltakin korstolta, mutta tämä meni vaan hieman hämmentyneenä sohvan alle pitelemään päätään tassun alla. Silmät oli ehkä hiukan kierot kun se tuli sieltä syliini tarkastettavaksi. 8 vuotta ajassa eteenpäin ja potkaisin sitä polkimella takapuoleen viimeksi eilen.

   Lainaa

  9. Tulos: +158 (176 ääntä)
   Kissaihmisenä allekirjoitan. Helkkarin rasittavaa mutta samalla aivan ihanaa. On ne vaan niin uteliaita pikku benteleitä.

   Lainaa

  10. Tulos: -436 (528 ääntä)
   Kissoista rukkaset. En ymmärrä miten joku voi tykätä noin saakelin ärsyttävistä otuksista.

   Lainaa

  11. Tulos: +370 (432 ääntä)
   No voi vittu. Vika kommentti pilas hyvän mielen. Tehdään PekkaKanasta rukkaset, saatana. Ja ovimatto. Sitä olisi kiva talloa.

   Lainaa

  12. kissanomistaja 27.10.2015 6:27
   Tulos: +20 (40 ääntä)
   Kuulostaa niiiin tutulle! :D

   Lainaa

  13. koiratonparhaita 27.10.2015 6:32
   Tulos: -240 (280 ääntä)
   kosaat on niin vittumaisia elukoita ku vaa voi olla. jos mä saisin päättää ni lailla kiellettäs.

   Lainaa

  14. Tulos: +274 (286 ääntä)
   En minäkään tykkää lapsista, mutta sen verran mulla on järkeä päässä että tiedostan että maailma ei pyöri minun ympärilläni eikä ketään oikeasti kiinnosta minun tykkäämiset. Eikä se sen kummempaa ole, kuin että jos en kerran niistä lapsista pidä, niin luonnollisesti en niitä myöskään hanki. Sama koskee kissojakin, ei teidän ole pakko niitä hankkia.

   Lainaa

  15. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Haha, meidän kissat varmaan vain nukkuisivat xD

   Lainaa

  16. King Arthur 27.10.2015 7:45
   Tulos: +216 (230 ääntä)
   Hyou: No voi vittu. Vika kommentti pilas hyvän mielen. Tehdään PekkaKanasta rukkaset, saatana. Ja ovimatto. Sitä olisi kiva talloa.
   En itsekään ole mikään kissaihminen mutta ei tosiaan naurata noi "edgyt" mää-sanon-suaraan -kommentit. PekkaKanasta höyhenet kissanleluihin.

   Lainaa

  17. katsastaja998 27.10.2015 7:49
   Tulos: +100 (110 ääntä)
   Mitähän tollaset kissat painaa? Niitähän voi käyttää käsipainona, kun varovasti mahan alta nostelee. Upgreidaa koiraan sitten, kun käyvät liian kevyiksi.

   Lainaa

  18. Tulos: +167 (171 ääntä)
   meillä oli aikoinaan kaikkien pihaleikkien säännöt samat. heitä pallo, etsi vaelteleva yksivuotias, ota pallo pois koiralta. heitä frisbee, etsi vaelteleva yksivuotias, ota frisbee pois koiralta. heitä mölkky, etsi vaelteleva yksivuotias, ota mölkky pois koiralta... jne. sinällään ihan kiva. ei tarvinnut kovin monia eri sääntöjä opetella.

   Lainaa

  19. Tulos: +65 (79 ääntä)
   Tylis: Aivan mahtava! :’D Voin vaan kuvitella sen turhautumisen tunteen
   Ei se kumma kyllä ole turhautumista vaan silkkaa iloa. Kissoilla on taipumus hakeutua pienelle, rajatulle alueelle, koska siinä ne näkevät "tonttinsa" rajat ja kokevat hallitsevansa tilanteen. Niillä on hyvä olo siinä. Tätä voi kokeilla kissataloudessa asettamalla parketille pienen pyöreän maton tai vaikka litistetyn pahvilaatikon. Myös läppärin näppäimistö tai avattu sanomalehti käy ;D Kissa on sosiaalinen eläin ja kiinnostuu siitä mistä sen ihminen kiinnostuu. Se tahtoo olla mukana leikkimässä.

   Lainaa

  20. Tulos: +71 (75 ääntä)
   katsastaja998: Mitähän tollaset kissat painaa? Niitähän voi käyttää käsipainona, kun varovasti mahan alta nostelee. Upgreidaa koiraan sitten, kun käyvät liian kevyiksi.
   3-6 kg. Mahan alta ei saa nostaa, koska se sattuu sisäelimiin.

   Lainaa

  21. Käyttäjä 27.10.2015 9:13
   Tulos: +138 (140 ääntä)
   koiratonparhaita: kosaat on niin vittumaisia elukoita ku vaa voi olla. jos mä saisin päättää ni lailla kiellettäs.
   Eivät kai ne kosaat voi niin paljon ärsyttää, eivät ne niin yleisiä ole.

   Lainaa

  22. Tulos: -62 (68 ääntä)
   Oishan tää näin irrallisena huvittava, mut tää on suoraan ryhmästä Ei menny niiku Strömssössä... siellä on hauskempiakin juttuja ;)

   Lainaa

  23. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Xoxo: Kuulostaa ihan meijän kisulta. Ja ainakin tälle meijän kisulle on turha yrittää mitään opettaa, ainoa mitä olen vahingossa onnistunut opettamaan on se, että keittiön hanasta saa juoda vettä. Ja herra itse nykyään osaa oikein vaativalla katseella & maukaisulla käskeä minua avaamaan vesihanan silloin kun janottaa.. on se kyllä silti maailman ihanin kisuli, vaikka sitä välillä Saatanan kätyriksi kutsunkin.
   Kissa oppii jos se haluaa oppia, ei voi pakottaa. Oma katti kyllä ilmoittaa kun on sillä päällä, että pitäisi opetella jotain. Se on ihan rakastanut naksuttimeensa.

   Lainaa

  24. Tulos: +90 (90 ääntä)
   King Arthur: En itsekään ole mikään kissaihminen mutta ei tosiaan naurata noi “edgyt” mää-sanon-suaraan -kommentit. PekkaKanasta höyhenet kissanleluihin.
   Minäkään en ole koiraihminen, mutta en ymmärrä niihinkään kohdistuvia "rääkkäysvitsejä". Ei eläinrakas ihminen edes heitä niin sairaita juttuja!

   Lainaa

  25. Tulos: +72 (82 ääntä)
   koiratonparhaita: kosaat on niin vittumaisia elukoita ku vaa voi olla. jos mä saisin päättää ni lailla kiellettäs.
   Nimimerkkisi ei yllätä, miksi niin monet koiranomistajat suorastaan vihaavat kissoja ja muitakin eläimiä? Et todellakaan voi sanoa olevasi eläinrakas, olet vain sairas päästäsi.

   Lainaa

  26. Asiantuntia 27.10.2015 12:07
   Tulos: -87 (95 ääntä)
   NYLJE NE!

   Lainaa

  27. Tulos: +75 (77 ääntä)
   Kuulostaa myös hyvin paljon 1-vuotiaan naperon äidin jumppatuokiolta!

   Lainaa

  28. Tulos: +9 (23 ääntä)
   Mutta... tämähän on ongelman vastakohta? (Kisuja! ^_^ ♥ )

   Lainaa

  29. Tulos: +89 (89 ääntä)
   eikä! ihan huippua! nauroin! meijän koira on samanlainen. tehään yhessä aina kyykkyhyppyjä: eli saan tehtyä yhen, jos oon suunnitellu tekeväni vaikka 20. sit koira tulee mukaan kyykkyhyppyihin, ilman niitä kyykkyjä. eli hyppii vaan vasten että jee ompa kiva leikki! ja jos haluun vaikka punnertaa, koira tulee alle makaamaan. vatsoja tehessä koira tulee nuolee naaman.

   Lainaa

  30. Kanikeitturi 27.10.2015 14:35
   Tulos: +78 (78 ääntä)
   apujumppari: Mulla on myös jäänyt parit kesäkunnot saavuttamatta, kun koira jahtaa ihan into pinkeenä ees taas heiluvaa jalkaterää, kun yrittäää lattialla tehdä niitä jalka ylös – jalka alas- liikkeitä. Yritä sille siinä sitten selittää, ettei tän ollu tarkoitus olla mikään leikki…
   Meillä tehtiin tuota kanin kanssa aikoinaan (: Kiimainen, leikkaamaton uroskani + jumppaava äiti. Kerran kävi niin surkeasti, että äiti ei ehtinyt huomata kania, joka oli innoissaan jalan päälle tulossa. Kani lensi olohuoneesta keittiöön, jossa minä istuin tekemässä läksyjä. Niinkin ilmeettömäksi otukseksi kanilla oli äärimmäisen hämmästynyt ilme! (kani oli täysin kunnossa, hieman pölähtänyt tapahtuman jäljiltä)

   Lainaa

  31. Tulos: +41 (65 ääntä)
   Koiranomistajan jumppa: 1) Levitä jumppamatto 2) Käske koira pois matolta 3) Jumppaa sarjasi normaalisti loppuun Älkää vihatko, just saying.

   Lainaa

  32. Tulos: +72 (76 ääntä)
   Käyttäjä: Eivät kai ne kosaat voi niin paljon ärsyttää, eivät ne niin yleisiä ole.
   Ehkeivät kosaat yleisiä ole, mutta sitäkin ärsyttävämpiä! Mikään ei ole ikävämpää kuin ojasta hyökkivä kosaa. Pirulaiset...

   Lainaa

  33. Tulos: +122 (124 ääntä)
   Haluaisin tietää mistä ihmisten kissaviha kumpuaa? Onko nämä vihaajat muutenkin tavallista aggressiivisempaa porukkaa? Kyllä minuakin ottaa pattiin rääkyvät lapset, mutten silti toivo kyseisen nappulan nylkemistä enkä haaveile ajavani hänen ylitse. Sama homma huonokäytöksisten koirien kanssa, ärsyttää, muttei herätä murhanhimoa. Kyllä minä ymmärrän ettei joku kissoista tykkää, mutta miten ei-tykkääminen tai inhoaminen muuttuu silmittömäksi ja sadistiseksi vihaksi? Kissavihaajat (ja muutkin yhtä aggressiiviset vihaajaihmiset,) olette pelottavia.

   Lainaa

  34. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Pikkutaaperon kanssa menee myös jumppaamiset melko lailla näin. :D

   Lainaa

  35. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Miten saan nostettua kissan pois selästäni? Kertokaa.

   Lainaa

  36. Tulos: +82 (82 ääntä)
   Catuh: Miten saan nostettua kissan pois selästäni? Kertokaa.
   Onko tilanne vielä akuutti vai selvisitkö?

   Lainaa

  37. St. Vitus Dance 28.10.2015 19:50
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Asiantuntia: NYLJE NE!
   NYLJE ITTES!!!1

   Lainaa

  38. Tulos: +9 (15 ääntä)
   PekkaKana: Kissoista rukkaset. En ymmärrä miten joku voi tykätä noin saakelin ärsyttävistä otuksista.
   Tykkään kovasti. Jos on talo keskellä peltoa, niin pari kissaa pitää lähiympäristön käytännössä jyrsijävapaana. Päivät skannaavat ympäristöä ja sitten tulevat illalla sisälle nukkumaan.

   Lainaa

  39. Tulos: +12 (14 ääntä)
   koiratonparhaita: kosaat on niin vittumaisia elukoita ku vaa voi olla. jos mä saisin päättää ni lailla kiellettäs.
   Mitäs ne kosaat ovat?

   Lainaa

  40. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Kissat, nuo hiien ketkut, ovat ihania riiviöitä. Meidän neiti on kaikessa mukana, kasvimaata kitkemässä, ikkunoita pesemässä, lehteä lukemassa, puita pilkkomassa tai tupaan hakemassa. Jos ei muuta niin ainakin työnjohtotehtävissä ja piällysmiehenä. Luultavasti se luuleee että yritän salaa saalistaa hänen reviirillään ja varautuu olemaan aina minun ja mahdollisen saaliin välissä jotta ehtii itse napata sen mun nenän edestä, ja katsoo silmien suunnasta missä se mun mahdollisesti vaanimani saalis pitäisi olla. Olisikohan se näin? :D

   Lainaa

  41. Tulos: -22 (26 ääntä)
   pallinaama: En minäkään tykkää lapsista, mutta sen verran mulla on järkeä päässä että tiedostan että maailma ei pyöri minun ympärilläni eikä ketään oikeasti kiinnosta minun tykkäämiset. Eikä se sen kummempaa ole, kuin että jos en kerran niistä lapsista pidä, niin luonnollisesti en niitä myöskään hanki. Sama koskee kissojakin, ei teidän ole pakko niitä hankkia.
   Eikä kommentista josss ollaan eri mieltä kuin sinä, tarvitse vetää hernettä nenään.

   Lainaa

  42. Hullu kanileidi 21.1.2016 15:08
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Kanssa kanien kanssa hankalaa. Kun on uteliaita pupuja, niin ovat mukana jumppaamassa. Teet kylkiä ja nostat itsesi lattiasta -> sinun ja kylkesi välissä on kani, koska kiva, ahdas kolo. Teet vatsoja -> alaselkäsi alla on kani tai jopa kaksi. Teet selkiä -> naamasi edessä on kani, joka nousee takajaloilleen sen mukaan, kun sinä nouset ylös. Lopulta tunkee leukasi alle, koska tämä liike selvästikin tarkoittaa "voin pestä sinut." Nostele jalkoja -> kanit eivät ole kiimassa ja ovat leikattuja, mutta silti tämä tarkoittaa ehdottomasti sitä, että jalkasi pitää astua. Ihan sama, oliko kyseessä naaras vai urospupu. Punnerrukset -> kanit alla. Vaihtoehtoisesti toinen päällä ja toinen alla. Kuminauha -> ei ole, jotenkin kani on ehtinyt jyrsiä sen poikki kun virität sen kuntoon ja erehdyt katsomaan, missä toinen kani on. Jumppamatto -> loistava pissialusta!

   Lainaa

  43. Tulos: +12 (12 ääntä)
   katsastaja998: Mitähän tollaset kissat painaa? Niitähän voi käyttää käsipainona, kun varovasti mahan alta nostelee. Upgreidaa koiraan sitten, kun käyvät liian kevyiksi.
   Ja sitten kun isoinkin koira käy liian kevyeksi, voi näppärästi siirtyä poniin! :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kissa, kuva, jumppa, fitness, kissat