Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rasismi voi hyvin

Järkyttäviä otteita tosielämästä.
Rasismi voi hyvin

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 77 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. paskanaamghdh 15.9.2015 4:35
      Tulos: -66 (920 ääntä)
      Aika törkee kommentti Matilta mutta hajos kyllä kun luki ton :D

      Lainaa

    2. Tulos: +749 (829 ääntä)
      Haluaisin nähdä sen päivän kun jossain äitylien kirpputorilla "AV heijastin tuttipullo" "Perun varauksen koska oletkin joku huomio h*uora ja sun lapsilla on siniset paidat vaikka ne on tyttöjä".

      Lainaa

    3. Tulos: -123 (197 ääntä)
      VAROITUS Rasismia havaittavissa.

      Lainaa

    4. väsyttää 15.9.2015 5:02
      Tulos: +198 (480 ääntä)
      Tunnen oloni hirviöksi naurettuani Matin kommentille

      Lainaa

    5. Tulos: +379 (495 ääntä)
      Tervetuloa Suomeen, missä lampaat meuhaa kun rikkaat vievät yhtä lukuunottamatta kaikki keksit ja sanovat viimeisestä köyhille "maahanmuuttajat aikovat viedä keksisi". Siitä se sitten alkaa, kivasti.

      Lainaa

    6. Tulos: +128 (196 ääntä)
      Surullisia tosielämän esimerkkejä rasistien kovasta työstä jota he tekevät niska limassa internetissä. Näihin tarttuu yllättävän hyvin ihmiset, koska nykyihminen on laiska ja nykyaikaa hallitsee pelko (ennen kaikkea turha) ja pelolla on helppo hallita ja saada ihmiset ajattelemaan miten haluaa.

      Lainaa

    7. Tulos: +424 (520 ääntä)
      Martti Ahtisaari totes taannoin, että rasismi johtuu yleensä tietämättömyydestä. Saija todisti väitteen just oikeaksi. Muutenki pakko olla ylpeä näistä kahesta muustaki järjenjättiläisestä.

      Lainaa

    8. Tulos: +358 (406 ääntä)
      Minä olen tavannut maahanmuuttajia. Osa on muuttanut lapsena, osa myöhemmällä iällä. Osa on ollut lämminsydämisiä, osa... ei niin kivoja. Näiden kokemusten takia heistä on vaikea tehdä yleistystä ja heitä kaikkia on tosi vaikea vihata.

      Lainaa

    9. Paroni Puolipallo 15.9.2015 8:11
      Tulos: +189 (195 ääntä)
      Olen aina pyrkinyt ajattelemaan Saijan postin kaltaisia siinä mielessä positiivisesti, että tuollaiset kiihkomieliset huonolla suomella kirjoitetut tekstit tekevät "aatteelleen" enemmän haittaa kuin hyötyä. Jos olisit aloitteleva rasisti, etsisit hengenheimolaisia netistä ja törmäisit Saijaan, saattaisi mielesi muuttua. Olen ihan tosissani epäillyt että Saija & co ovat tosiasiassa trollailevia antirasisteja tekemässä varsin tehokasta rasismin vastaista työtä.

      Lainaa

    10. Tulos: +165 (207 ääntä)
      riesa: Martti Ahtisaari totes taannoin, että rasismi johtuu yleensä tietämättömyydestä. Saija todisti väitteen just oikeaksi. Muutenki pakko olla ylpeä näistä kahesta muustaki järjenjättiläisestä.
      Tietämättömyys, välinpitämättömyys sekä uuden ja erilaisen pelko on hyvä yhdistelmä.

      Lainaa

    11. Tulos: +182 (270 ääntä)
      Ei koskaan ole ollut syytä pelätä maahanmuuttajia. Tunnen heitä paljon ja työssäni olen tavannut vielä useampia. SAmassa työssä valitettavasti joutunut päivittäin kohtaamaan näitä "Suomessa syntyneitä persu-urhoja", jotka eivät osaa lukea tai kirjoittaa ja joiden tapa kommunikoida perustuu etukäteen otettuun rohkaisukänniin ja asiointitilanteessa tapahtuvaan nyrkin pöytään lyömiseen (pöytä on graniittia, joten välillä niihin selvästi sattuu). Vartijoita saa tilata monta kertaa illassa roudaamaan pahnoille näitä jälkimmäisiä. Olkaa mitä idioottimieltä tahansa vaikka muslimeista, niin sekin hieno puoli heissä on, etteivät ryyppää.

      Lainaa

    12. Tulos: -193 (293 ääntä)
      Rasismi = rotusorto Ensimmäisessä mokassa ei rasismia. Maahanmuuttaja ei ole rotu. Toisessa ei rasismia. Heijastinliiviin pukeutunut kuski ei ole rotu. Kolmannessa on rasismia.

      Lainaa

    13. Tulos: +127 (171 ääntä)
      Se on jännää tämä ihmisen mieli. Yksi mamu tekee rikoksia=Kaikki tekee. Kun taas mamukriitikko Frederikin keikkabussi syttyi palamaan, ja mamu saapui sammuttamaan, muuttui hänenkin mielipide niistä samantien vähemmän kriittiseksi..

      Lainaa

    14. Tulos: +52 (98 ääntä)
      Hansu: Vartijoita saa tilata monta kertaa illassa roudaamaan pahnoille näitä jälkimmäisiä. Olkaa mitä idioottimieltä tahansa vaikka muslimeista, niin sekin hieno puoli heissä on, etteivät ryyppää.
      Ai muslimit ei ryyppää? Missä oikein olet elänyt? :D

      Lainaa

    15. Tulos: +189 (217 ääntä)
      Yebs: Minä olen tavannut maahanmuuttajia. Osa on muuttanut lapsena, osa myöhemmällä iällä. Osa on ollut lämminsydämisiä, osa… ei niin kivoja. Näiden kokemusten takia heistä on vaikea tehdä yleistystä ja heitä kaikkia on tosi vaikea vihata.
      Niinpä. Sama kun minäkin oon tavannut sekä mukavia että kusipäisiä suomalaisia. Mikä näistä maahanmuuttajista tekee sellasia, että kaikki olis luonteeltaan samanlaisia?

      Lainaa

    16. Tulos: +30 (110 ääntä)
      Kyllä taas hävettää olla suomalainen. Tai ihminen.

      Lainaa

    17. Tulos: +103 (175 ääntä)
      Rasisteille tekis hyvää se, että ne lähetettäis sodan keskelle joidenkin mamujen lähtömaahan kuukaudeks. Varmaan sais vähän perspektiiviä elämiseen.

      Lainaa

    18. Tulos: +127 (135 ääntä)
      hekomopo: Se on jännää tämä ihmisen mieli. Yksi mamu tekee rikoksia=Kaikki tekee.
      Hollannissa joskus joku määritteli rasismin näin: "Jos Ali Haarlemissa käyttäytyy huonosti niin se olisi Muhammedin Rotterdamissa syy". En kyllä myöskään allekirjoita tätä "hävettää olla suomalainen" -ajatusta: en minä ole maanmiesteni typeryydestä tai ala-arvoisesta käyttäytymisestä vastuussa, tai voi sille mitään. Kunpa voisinkin. Ei kenenkään muunkaan, taustasta riippumatta, pitäisi joutua vastaamaan kuin omastaan.

      Lainaa

    19. Muumi (kopio) 15.9.2015 10:18
      Tulos: -168 (276 ääntä)
      Mikä on 100 mamua merenpohjassa? V: hyvä alku

      Lainaa

    20. Tulos: +101 (123 ääntä)
      Sieppi: Rasismi = rotusorto Ensimmäisessä mokassa ei rasismia. Maahanmuuttaja ei ole rotu. Toisessa ei rasismia. Heijastinliiviin pukeutunut kuski ei ole rotu. Kolmannessa on rasismia.
      "Rasismi käsitteenä tarkoittaa oletetun ihmisryhmän arvottamista esimerkiksi etnisen alkuperän, ihonvärin, kansalaisuuden, kulttuurin, äidinkielen tai uskonnon perusteella alempiarvoiseksi kuin muut ihmisryhmät."

      Lainaa

    21. Tulos: +24 (38 ääntä)
      Linalool: Rasisteille tekis hyvää se, että ne lähetettäis sodan keskelle joidenkin mamujen lähtömaahan kuukaudeks. Varmaan sais vähän perspektiiviä elämiseen.
      Eikös tälläinen tosi-tv-sarja ole tulossa? Ainakin kesällä radiossa oli juttua jostain tuollaiusesta, oliko ollut australialainen konsepti.

      Lainaa

    22. Tulos: +12 (178 ääntä)
      Linalool: Rasisteille tekis hyvää se, että ne lähetettäis sodan keskelle joidenkin mamujen lähtömaahan kuukaudeks. Varmaan sais vähän perspektiiviä elämiseen.
      Ja hyysäreille kanssa kuukausi paikassa, missä mamuongelma on todella realisoitunut. Kohtuumittainen maahanmuutto on ok, tolkuttomat kansainvaellukset "paremman elämän toivossa" (= suurimmalla osalla muiden kustannuksella tuilla elämiseen) huijatuin perustein (esim. ollaan jo turvassa, mutta se ei jostain syystä kelpaa) ei. Mutta kun kaikki realistisuus on aina rasismia ja kaikki mamut automaattisesti hyvästä.

      Lainaa

    23. Tulos: +79 (153 ääntä)
      Sairainta on se, että monien valkoihoisten mielestä tummaihoinen ei voi koskaan olla rasisti! Tällaisia ihmisiä on oikeasti olemassa, Suomessakin.

      Lainaa

    24. Tulos: -28 (148 ääntä)
      Linalool: Rasisteille tekis hyvää se, että ne lähetettäis sodan keskelle joidenkin mamujen lähtömaahan kuukaudeks. Varmaan sais vähän perspektiiviä elämiseen.
      Kai tiesit, että "pakolaisina" eurooppaan tulee myös porukkaa jotka ovat isisin riveissä? Tietoja ei tarkisteta, ei kannata olla liian naiivi.

      Lainaa

    25. Tulos: -103 (211 ääntä)
      Hansu: Ei koskaan ole ollut syytä pelätä maahanmuuttajia. Tunnen heitä paljon ja työssäni olen tavannut vielä useampia. SAmassa työssä valitettavasti joutunut päivittäin kohtaamaan näitä “Suomessa syntyneitä persu-urhoja”, jotka eivät osaa lukea tai kirjoittaa ja joiden tapa kommunikoida perustuu etukäteen otettuun rohkaisukänniin ja asiointitilanteessa tapahtuvaan nyrkin pöytään lyömiseen (pöytä on graniittia, joten välillä niihin selvästi sattuu). Vartijoita saa tilata monta kertaa illassa roudaamaan pahnoille näitä jälkimmäisiä. Olkaa mitä idioottimieltä tahansa vaikka muslimeista, niin sekin hieno puoli heissä on, etteivät ryyppää.
      Sano tämä joukkoraiskatuille tytöille ja naisille, tuntuu varmasti hyvältä.

      Lainaa

    26. Tulos: +20 (40 ääntä)
      Surullista

      Lainaa

    27. Tulos: +194 (268 ääntä)
      Hyi yök: Sano tämä joukkoraiskatuille tytöille ja naisille, tuntuu varmasti hyvältä.
      Täällä välitetään naisista vain silloin, kun niitä voi käyttää tekosyynä ulkomaalaisten vihaamiseen. Muuten sitten huoritellaan ja nyökytellään kuinka "kaikki naiset on samanlaisia". Hiljainen hetki kaikille niille idiooteille, jotka tykkäsivät hyi yökin komment(e)ista.

      Lainaa

    28. Tulos: +5 (39 ääntä)
      Linalool: On niillä välillä aika hyviä argumentteja esimerkiksi se että miksi sotaa pakeneva ihminen ei jää ensimmäiseen turvalliseen maahan esim. ruotsiin vaan tulee sieltä vielä suomeen. Ei sellainen pakene sotaa vaan tarkoitus on joku muu. Ei tarvitse olla rasisti ymmärtääkseen tämän. Rasisteille tekis hyvää se, että ne lähetettäis sodan keskelle joidenkin mamujen lähtömaahan kuukaudeks. Varmaan sais vähän perspektiiviä elämiseen.

      Lainaa

    29. Tulos: +70 (74 ääntä)
      Yebs: Minä olen tavannut maahanmuuttajia. Osa on muuttanut lapsena, osa myöhemmällä iällä. Osa on ollut lämminsydämisiä, osa… ei niin kivoja. Näiden kokemusten takia heistä on vaikea tehdä yleistystä ja heitä kaikkia on tosi vaikea vihata.
      Eikö ihan sama koske kaikkia ihmisiä maailmassa etnisestä taustasta riippumatta? Kyllä meitä löytyy joka junaan ja junan ulkopuolelle myös tästä tuhansien järvien maan rajojen sisäpuolelta.

      Lainaa

    30. Arkkienkeli 15.9.2015 11:08
      Tulos: +38 (106 ääntä)
      Hyi yök: Sano tämä joukkoraiskatuille tytöille ja naisille, tuntuu varmasti hyvältä.
      Raiskauksista suurin osa, eli 66.6% on ihan kantasuomalaisten tekemiä.

      Lainaa

    31. Tulos: -35 (65 ääntä)
      Yebs: Minä olen tavannut maahanmuuttajia. Osa on muuttanut lapsena, osa myöhemmällä iällä. Osa on ollut lämminsydämisiä, osa… ei niin kivoja. Näiden kokemusten takia heistä on vaikea tehdä yleistystä ja heitä kaikkia on tosi vaikea vihata.
      On tasapuolista vihata niitä kaikkia.

      Lainaa

    32. Tulos: +23 (47 ääntä)
      hyvä saija kun niputtaa kaikki maahanmuuttajat samaan kastiin.... termistöä olisi hyvä opetella käyttämään niin puhuttaisiin kaikki samasta asiasta, eikä voisi tarttua muotoseikkoihin. Paskapäitä ja idiootteja löytyy kaikkialta (esim. Saija) ja sekin saattaa vielä olla subjektiivista. Suurin osa kaikista ihmisistä on kuitenkin pääasiassa hyviä.

      Lainaa

    33. Tulos: +58 (88 ääntä)
      jolge: Ja hyysäreille kanssa kuukausi paikassa, missä mamuongelma on todella realisoitunut.
      Asuin Amsterdamissa monet vuodet; porukasta reippaasti yli puolet maahanmuuttajataustaisia (minä tietysti mukaanlukien). Viihdyin hyvin. Tietysti jos tulee suurta kansainvaellusta koska porukka joutuu sotaoloissa jättämään kaiken ja traumatisoituu vielä kaupan päälle niin tuleehan siitä epäjärjestystä, mutta se että ihminen on syntynyt jossain muualla tai safkaa erilaista ruokaa ihan vaan ei ole ongelma. Siihen tottuu viikossa, ellei sitten pode sairaalloista muukalaisfobiaa. Ja maahanmuuttaja ei muuten ole oikeutettu minkään valtakunnan tukiin, en itsekään ollut. Pakolainen on, mutta heitä otetaan hyvin vähän (750 henkilöä vuodessa).

      Lainaa

    34. Käyttäjä 15.9.2015 11:51
      Tulos: +67 (79 ääntä)
      Kejjo: Kyllä taas hävettää olla suomalainen. Tai ihminen.
      Eikös me täällä juuri olla keskustelemassa siitä että yleistäminen on pahasta?

      Lainaa

    35. Tulos: -2 (50 ääntä)
      Tääkin kommenttikenttä on toimiva osoitus siitä, miten äänekäs vähemmistö voi antaa ymmärtää, että suomalaiset ovat idiootteja. Suurin osa rasistikakasta nimittäin yhden käyttäjän kommentteja.

      Lainaa

    36. Tulos: +82 (86 ääntä)
      "Tulen aina olemaan tätä mieltä" on aina fiksu lausahdus :P

      Lainaa

    37. Tulos: +33 (41 ääntä)
      Yebs: Minä olen tavannut maahanmuuttajia. Osa on muuttanut lapsena, osa myöhemmällä iällä. Osa on ollut lämminsydämisiä, osa… ei niin kivoja. Näiden kokemusten takia heistä on vaikea tehdä yleistystä ja heitä kaikkia on tosi vaikea vihata.
      Osa mukavia, osa virtsapäitä - aivan kuten kantasuomalaisetkin!

      Lainaa

    38. Tulos: +112 (136 ääntä)
      Jännää on se, että monesti nämä rasistit ovat itse kamalampia kuin heidän inhonsa keskiverto kohde. Saija haluaa väkivaltaisen lopun kaikille, myös viattomille, mamuille, vaikka itsekin juuri kauhisteli, miten mamut "tappaa viattomia". Viattomat mamut kuitenkin yhtäkkiä ansaitsevat kaiken pahan ja pahempaakin...

      Lainaa

    39. yli opisto hörho 15.9.2015 12:23
      Tulos: +19 (45 ääntä)
      Onpa säälittäviä ihmisiä.

      Lainaa

    40. yli opisto hörho 15.9.2015 12:26
      Tulos: -14 (68 ääntä)
      Hyi yök: Sairainta on se, että monien valkoihoisten mielestä tummaihoinen ei voi koskaan olla rasisti! Tällaisia ihmisiä on oikeasti olemassa, Suomessakin.
      Sen takia että rasisteja on myös muissa kuin valkoihoisissa oikeuttaa sinut olemaan rasisti kaikkia muita kuin valkoihoisia kohtaan? Ihan samanlainen syöpäläinen olet sinäkin.

      Lainaa

    41. Tulos: +9 (47 ääntä)
      Hienoa, että Saija on valmis keskustelemaan asioista eri mieltä olevien kanssa! Jussi Halla-aho, mitä oletkaan tehnyt yhteiskuntarauhalle...

      Lainaa

    42. Aadolf Kärki 15.9.2015 14:02
      Tulos: +54 (64 ääntä)
      Saija: Ei minun uuniini kyllä ketään tungeta! >:(

      Lainaa

    43. insinörtti 15.9.2015 14:20
      Tulos: -11 (143 ääntä)
      Arkkienkeli: Raiskauksista suurin osa, eli 66.6% on ihan kantasuomalaisten tekemiä.
      Ei voi kun päätä pyöritellä tällasella kommentille. 2/3 kantaväestön tekemiä ehkäpä, mutta tässä aivottomassa kukkahattukommentissa ei otettu huomioon sitä että missä suhteessa maahanmuuttajia on kantaväestöön nähden. Jos esim. 6% vähemmistö tehtailee 33% raiskauksista niin eikö se kerro sulle yhtään mitään? Suvakeilla tuntuu olevan aivotoimintaa yhtä paljon kun simpukalla.

      Lainaa

    44. Tulos: +80 (104 ääntä)
      insinörtti: Ei voi kun päätä pyöritellä tällasella kommentille. 2/3 kantaväestön tekemiä ehkäpä, mutta tässä aivottomassa kukkahattukommentissa ei otettu huomioon sitä että missä suhteessa maahanmuuttajia on kantaväestöön nähden. Jos esim. 6% vähemmistö tehtailee 33% raiskauksista niin eikö se kerro sulle yhtään mitään? Suvakeilla tuntuu olevan aivotoimintaa yhtä paljon kun simpukalla.
      Jos haluat vielä lisää alkaa leikkimään tilastoilla niin tässä pari faktaa: Vuodessa Suomessa raiskataan keskimäärin 15 000 - 46 000 naista riippuen tarkastelutavasta (lähteenä käytetty esim. kriisipuhelimien soittoja ja kyselyitä). Vuosittain poliisille tehdään ilmoitus n. 1000 raiskauksesta per vuosi, mutta tuomioon johti esim. 2005-2010 vain yhteensä 505 tapausta. Näihin tuomioihin myös tilastot joita itse käytät perustuvat. Että voit siitä sitten itse laskea kuinka monta raiskaustapausta vuosittain jää tilastojen ulkopuolelle. Yleensä raiskaaja on oma poikaystävä tai aviomies, mutta ei kukaan ilmoita omaa kumppaniaan poliisille.

      Lainaa

    45. Tulos: +60 (84 ääntä)
      insinörtti: Ei voi kun päätä pyöritellä tällasella kommentille. 2/3 kantaväestön tekemiä ehkäpä, mutta tässä aivottomassa kukkahattukommentissa ei otettu huomioon sitä että missä suhteessa maahanmuuttajia on kantaväestöön nähden. Jos esim. 6% vähemmistö tehtailee 33% raiskauksista niin eikö se kerro sulle yhtään mitään? Suvakeilla tuntuu olevan aivotoimintaa yhtä paljon kun simpukalla.
      Suomessa on yli 200 000 ulkomaalaista ja 300 000 vieraskielistä. Vuosittain heistä raiskauksia tekee noin 120. Jokainen on liikaa. Mutta parannetaanko me yhtään mitään asennoitumalla jokaiseen heistä varauksella? Tuleeko tästä parempi maa rasismilla? Syitä maahamuuttajien suurempaan osuuteen määrättyjen rikosten kohdalla on varmasti monia ja niihin pitää ehdottomasti puuttua, mutta näiden "maahanmuuttokriittisten" tapa on todella väärä.

      Lainaa

    46. Tulos: -1 (33 ääntä)
      Sieppi: rotu
      Niinpä, kun ihmislajilla ei ole eri rotuja.

      Lainaa

    47. Tulos: -35 (77 ääntä)
      insinörtti, ei saa pilkata meitä simpukoita/etanoita. Suvakeilla on aivotoimintaa paljon vähemmän.

      Lainaa

    48. Tulos: +45 (49 ääntä)
      insinörtti: Ei voi kun päätä pyöritellä tällasella kommentille. 2/3 kantaväestön tekemiä ehkäpä, mutta tässä aivottomassa kukkahattukommentissa ei otettu huomioon sitä että missä suhteessa maahanmuuttajia on kantaväestöön nähden. Jos esim. 6% vähemmistö tehtailee 33% raiskauksista niin eikö se kerro sulle yhtään mitään? Suvakeilla tuntuu olevan aivotoimintaa yhtä paljon kun simpukalla.
      Jalmari: Suomessa on yli 200 000 ulkomaalaista ja 300 000 vieraskielistä. Vuosittain heistä raiskauksia tekee noin 120. Jokainen on liikaa. Mutta parannetaanko me yhtään mitään asennoitumalla jokaiseen heistä varauksella? Tuleeko tästä parempi maa rasismilla? Syitä maahamuuttajien suurempaan osuuteen määrättyjen rikosten kohdalla on varmasti monia ja niihin pitää ehdottomasti puuttua, mutta näiden “maahanmuuttokriittisten” tapa on todella väärä.
      Tämäkin on ihan totta, mutta suoraan sanoen suhtaudun varauksella myös ajatukseen siitä että mamut välttämättä raiskaavat enemmän. Tuntemistani naisista kolme on tietääkseni raiskattu (varmaan useampi mutta eihän näistä yleensä kylillä huudella); kahdessa tapauksessa ex-poikaystävä ja yhdessä oletettu bestis; kaikki kantasuomalaisia. Kukaan ei edes ilmoittanut poliisille koska arveli että kun on aikaisemmin harrastanut seksiä miehen kanssa, tai ainakin vapaaehtoisesti jäänyt samaan telttaan nukkumaan, niin ei kukaan kuitenkaan usko. Raiskaus on mahdollisimman aliraportoitu rikos, voi olla että tapaus jossa erivärinen tuntematon mies käy puskasta päälle on se yksi josta uhri arvelee että nyt ehkä uskotaan, ja poliisi uskookin, joten asia tutkitaan, ja saadaan jopa tuomio, mitä näissä "he said-she said" jutuissa useinkaan ei saada. En väitä että asia on näin, mutta haluaisin tietää onko selvitystä esim. kyselydatasta, eikä vain tuomioista.

      Lainaa

    49. Tulos: +3 (27 ääntä)
      miksi näille rasistisille postauksille pitää antaa vielä lisänäkyvyyttä näin? Ei jatkoon.

      Lainaa

    50. Tulos: -28 (44 ääntä)
      Nipo: Sairainta on se, että monien valkoihoisten mielestä tummaihoinen ei voi koskaan olla rasisti! Tällaisia ihmisiä on oikeasti olemassa, Suomessakin.
      Nipo: Niinpä, kun ihmislajilla ei ole eri rotuja.
      Onpas. Biologinen totuus, kaikissa nisäkkäissä on rotuja..

      Lainaa

    51. Tulos: -26 (50 ääntä)
      your mom: Täällä välitetään naisista vain silloin, kun niitä voi käyttää tekosyynä ulkomaalaisten vihaamiseen. Muuten sitten huoritellaan ja nyökytellään kuinka “kaikki naiset on samanlaisia”. Hiljainen hetki kaikille niille idiooteille, jotka tykkäsivät hyi yökin komment(e)ista.
      Ethän vain sortunut nyt yleistämiseen? Jännä miten yleistäminen on välillä niin väärin ja toisinaan taas ei... :D
      your mom: Täällä välitetään naisista vain silloin, kun niitä voi käyttää tekosyynä ulkomaalaisten vihaamiseen. Muuten sitten huoritellaan ja nyökytellään kuinka “kaikki naiset on samanlaisia”. Hiljainen hetki kaikille niille idiooteille, jotka tykkäsivät hyi yökin komment(e)ista.
      Ethän vain nyt sortunut yleistämiseen? On se jännä miten yleistäminen joissain asioissa on niin väärin ja toisissa sitä käytetään surutta hyväksi :D

      Lainaa

    52. Tulos: -17 (31 ääntä)
      Arkkienkeli: Raiskauksista suurin osa, eli 66.6% on ihan kantasuomalaisten tekemiä.
      Tuota, mitähän nyt haet tällä? Tarkoitatko, että raiskauksien määrä laskisi 33.3 prosenttia kun pakolaisia ei enää otettaisi. Tuskin rikollisilla on kiintiötä rötöksiinsä esim. Sami ei tänää voi ryöstää ketään ku Pera kollas 3 mummoo.....

      Lainaa

    53. jee jee jorma 16.9.2015 2:04
      Tulos: -39 (71 ääntä)
      Eihän maahanmuuttajissa mitään eli niissä jotka tulevat oikeasti töihin. Minä en suvaitse yhtään vitun turhapaikan hakijaa tänne, koska teen 12-14 tunnin työpäiviä ja vielä teen omia hommia iltaisin, että voisin edes joskus käydä pizzalla niin ei naurata nää surffarit jotka ruotsi päästää ilman papereita suomeen ja suomi ne ottaa junakyydillä tarkistamatta tänne ilman veloitusta ja tarjotaan ruuat vaikka mitään sotaa ei turkissa ole tai irakissa. jos minä hyppään junaan ilman lippua niin varmasti lähtö tulis niskaperse otteella 200 e sakko mukana. Ja tässä kun annetaan simpansseille vähä apua jota ne tarvii vitusti. ite ottasin nytki noi ruuat. ja ois rahaa ostaa ja vetää vaikka piriöverit kun tuntuu tää porukka olevan ihan sekasin todellisuudesta, mutta tätä kauttahan se ilmeisesti on ajettava matalapalkkausta, sopimuksien tekemisen vapauden alasajo ja työntekijöiden oikeuksien polkemista. nyt on ainakin " hyvä syy" löytyny miten ihmiset siis nää apua antavat vihervasemmisto fasistit ymmärtävät, että heillä on hätä ja meillä on varaa leikata ja luopua näistä helvetin isoista liksoista. Kiitos. tähän sopiva kappale-> Tommy taberman- Kiitti vaan vitusti

      Lainaa

    54. jee jee jorma 16.9.2015 2:07
      Tulos: -11 (59 ääntä)
      Ja äskeiseen lisäten minulla on kreikkalainen vaimo. Hän on maahanmuuttaja, opiskeli ja nyt käy töissä toisin kuin nämä 17 vuotiaat nuoret miehet, jotka vielä lennättävät 15 perheenjäsentään tänne.

      Lainaa

    55. jee jee jorma 16.9.2015 2:26
      Tulos: -10 (42 ääntä)
      ainiin linkki näköjään unohtui näistä turhapaikanhakijoista , joilla hirveä hätä http://www.liveleak.com/view?i=344_1441354394

      Lainaa

    56. Tulos: -2 (36 ääntä)
      Timon: Tervetuloa Suomeen, missä lampaat meuhaa kun rikkaat vievät yhtä lukuunottamatta kaikki keksit ja sanovat viimeisestä köyhille “maahanmuuttajat aikovat viedä keksisi”. Siitä se sitten alkaa, kivasti.
      Eli sinun mielessä Suomessa: 1. Saa yrittää, mutta ei onnistua. Jos onnistut nostamaan itsesi paremmin tienaavien joukkoon yritykselläsi, olet rikas ja viet kaikki rahat köyhiltä. 2. Se onnistunut rikas on pohjasakkaa, vaikka luokin suuren määrän työpaikkoja Suomeen ja sitä kautta myös "duunari" saa rahaa tuhlatakseen. Silti kaikki revitään "duunarin" selkänahasta. 3. Vain köyhät ovat hyviä ihmisiä. Heitä ei voi pakottaa elättämään itsensä. Olisihan se nyt jo liikaa vaadittu, että ottaisi jotain vastuuta elämästään kun rikkaat/eliitti kuitenkin pilaavat aina kaiken. Tuosta maahanmuuttajakeskustelusta olen kanssasi samaa mieltä. On typerää syyttää heitä Suomen sisäisistä ongelmista. Hädässä olevia tulee auttaa, oli se sitten Suomalainen tai muualta maailmasta tullut. Ei Suomen talous kaadu 2400 pakolaisen auttamiseen.

      Lainaa

    57. Tulos: +25 (29 ääntä)
      ….: Eli sinun mielessä Suomessa: 1. Saa yrittää, mutta ei onnistua. Jos onnistut nostamaan itsesi paremmin tienaavien joukkoon yritykselläsi, olet rikas ja viet kaikki rahat köyhiltä. 2. Se onnistunut rikas on pohjasakkaa, vaikka luokin suuren määrän työpaikkoja Suomeen ja sitä kautta myös “duunari” saa rahaa tuhlatakseen. Silti kaikki revitään “duunarin” selkänahasta. 3. Vain köyhät ovat hyviä ihmisiä. Heitä ei voi pakottaa elättämään itsensä. Olisihan se nyt jo liikaa vaadittu, että ottaisi jotain vastuuta elämästään kun rikkaat/eliitti kuitenkin pilaavat aina kaiken. Tuosta maahanmuuttajakeskustelusta olen kanssasi samaa mieltä. On typerää syyttää heitä Suomen sisäisistä ongelmista. Hädässä olevia tulee auttaa, oli se sitten Suomalainen tai muualta maailmasta tullut. Ei Suomen talous kaadu 2400 pakolaisen auttamiseen.
      Pointtina lähinnä, että hienosti täällä lietsotaan ihmisiä toistensa kimppuun ja huomio kääntyy tärkeistä asioista vähemmän tärkeisiin. Suomen talous ei todellakaan kaadu pakolaisiin, kyllä se on kustu ihan muilla keinoin, pelottaa että lähdetäänkö tästä enää nousuun. Tunnen useampia pienyrittäjiä, ei käynyt heidän osansa kateeksi aiemminkaan, mutta nämä viime vuodet ovat saaneet osan pistämään pillit pussiin. Sääli, töitä ei ole ja kun itsellesi niitä yrität luoda, niin ei sekään putkeen mene. "Elvyttävää talouspolitiikkaa."

      Lainaa

    58. Tulos: -11 (23 ääntä)
      "aatun uuniin" Hyväksyn vielä rasismin hampaita kiristellen (kaikki vaan ei voi olla suvaitsevaisia), mut natsismiin jne viittaavat kommentit ei saa multa yhtään hyväksyntää. Oksettaa.

      Lainaa

    59. Tulos: -1 (25 ääntä)
      wefewfk: Onpas. Biologinen totuus, kaikissa nisäkkäissä on rotuja..
      No eipä nyt ihan tämäkään pidä paikkaansa, että kaikissa nisäkkäissä olisi rotuja. Esimerkiksi isopandakarhu on tälläinen nisäkäslaji. Mutta on kyllä suunnatttoman typerää väittää, että ihmisissä ei olisi olemassa eri rotuja, kun muita nisäkkäitä lajitellaan eri rotuihin huomattavasti pienempienkin eroavaisuuksien vuoksi.

      Lainaa

    60. Tulos: -48 (56 ääntä)
      E: Tietämättömyys, välinpitämättömyys sekä uuden ja erilaisen pelko on hyvä yhdistelmä.
      Täyttä asiaa! Joukkoraiskaus on niin helvetin hieno ja rakentava kokemus! Ja siis sinunkin mielestä tämä pitää kokea ennenkuin voit olla siitä mitään mieltä?

      Lainaa

    61. Tulos: -30 (30 ääntä)
      Timon: Pointtina lähinnä, että hienosti täällä lietsotaan ihmisiä toistensa kimppuun ja huomio kääntyy tärkeistä asioista vähemmän tärkeisiin. Suomen talous ei todellakaan kaadu pakolaisiin, kyllä se on kustu ihan muilla keinoin, pelottaa että lähdetäänkö tästä enää nousuun. Tunnen useampia pienyrittäjiä, ei käynyt heidän osansa kateeksi aiemminkaan, mutta nämä viime vuodet ovat saaneet osan pistämään pillit pussiin. Sääli, töitä ei ole ja kun itsellesi niitä yrität luoda, niin ei sekään putkeen mene. “Elvyttävää talouspolitiikkaa.”
      Älä pelkää kyllä tästä noustaan kun käydään sisällissota tai se kolma maailmansota! Sinä ja minä ei varmaankaan olla enää näkemässä sitä nousua mutta kyllä tämä ihmis syöpä joutaakin hävitä!

      Lainaa

    62. Tulos: -13 (23 ääntä)
      Asd: Jännää on se, että monesti nämä rasistit ovat itse kamalampia kuin heidän inhonsa keskiverto kohde. Saija haluaa väkivaltaisen lopun kaikille, myös viattomille, mamuille, vaikka itsekin juuri kauhisteli, miten mamut “tappaa viattomia”. Viattomat mamut kuitenkin yhtäkkiä ansaitsevat kaiken pahan ja pahempaakin…
      Varmaan mahtavaa huomata kuinka paska laji ihminen on eikö :D

      Lainaa

    63. Tulos: -29 (41 ääntä)
      Saija ei ole rasisti, vaan maahanmuuttorealisti.

      Lainaa

    64. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Ai ei ollu törkee kommentti, kerta ku äänestettiin miinuksen puolelle :D
      paskanaamghdh: Aika törkee kommentti Matilta mutta hajos kyllä kun luki ton

      Lainaa

    65. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Sieppi: Rasismi = rotusorto Ensimmäisessä mokassa ei rasismia. Maahanmuuttaja ei ole rotu. Toisessa ei rasismia. Heijastinliiviin pukeutunut kuski ei ole rotu. Kolmannessa on rasismia.
      Ksenofobia ja rasismi menevät ihmisiltä usein sekaisin. Tiedä sitten onko se vakavin asia mistä alkaa nillittään.

      Lainaa

    66. Tulos: -14 (36 ääntä)
      https://www.youtube.com/watch?v=ZV315xqbRK8 Kattokaa nyt hyvä jumala tuo video, ei se käytös muuksi muutu, vaikka näitä surffaajia tänne pohjolaan tuleeki. Unkarista pitäisi tällä hetkellä ottaa kaikkien EU-maiden mallia, ainoana maana vielä noudattaa sopimuksia.

      Lainaa

    67. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Hansu: Ei koskaan ole ollut syytä pelätä maahanmuuttajia. Tunnen heitä paljon ja työssäni olen tavannut vielä useampia. SAmassa työssä valitettavasti joutunut päivittäin kohtaamaan näitä “Suomessa syntyneitä persu-urhoja”, jotka eivät osaa lukea tai kirjoittaa ja joiden tapa kommunikoida perustuu etukäteen otettuun rohkaisukänniin ja asiointitilanteessa tapahtuvaan nyrkin pöytään lyömiseen (pöytä on graniittia, joten välillä niihin selvästi sattuu). Vartijoita saa tilata monta kertaa illassa roudaamaan pahnoille näitä jälkimmäisiä. Olkaa mitä idioottimieltä tahansa vaikka muslimeista, niin sekin hieno puoli heissä on, etteivät ryyppää.
      Kyllä kaikki minun tuntemani muslimit vaan ryyppäävät. Ainakin miespuoliset. Toki ovat sitä mieltä ettei niin oikeasti saisi tehdä..

      Lainaa

    68. TapioRautaWaara 17.9.2015 12:45
      Tulos: -35 (55 ääntä)
      Suvakki=vajakki

      Lainaa

    69. Tulos: +28 (38 ääntä)
      Mukavaa kun rasisteilla kiertää sama retoriikka päivityksestä toiseen. Montakohan kertaa olen lukenut tuon "taputetaan päähän" latteuksen viime aikoina.

      Lainaa

    70. Tulos: -22 (30 ääntä)
      riesa: Niinpä. Sama kun minäkin oon tavannut sekä mukavia että kusipäisiä suomalaisia. Mikä näistä maahanmuuttajista tekee sellasia, että kaikki olis luonteeltaan samanlaisia?
      Kasvatus ja kulttuuri.

      Lainaa

    71. Antirasisti 20.9.2015 13:15
      Tulos: -10 (18 ääntä)
      Mamuja, tai yrittäjiä, jo välimeren pohjassa on, enemmänki. Muutenki. Luulin että se on 1000 rasistia ;)
      Muumi (kopio): Mikä on 100 mamua merenpohjassa? V: hyvä alku

      Lainaa

    72. Tulos: +21 (21 ääntä)
      Minkä puolueen puoluetoimistossa on eniten raiskaustuomion saaneita? Miksi raiskaustuomion saaneita hyysätään? No mutta, hallitus vie housut jalatsta ja lampaille huudetaan mamu...

      Lainaa

    73. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Ihmisyksilöiden väliset erot DNA:ssa ovat suurempia kuin eri "rotuihin" kuuluvien erot, joten biologisessa mielessä ihmisrotuja ei ole. Silloin on turha puhua myös "rotujen" välisistä eroista, koska ne ovat pienempiä kuin yksilöiden väliset erot. Pelkkä väri ei riitä perusteluksi, että rotuja olisi. Onhan esim. labradorinnoutajia sekä ruskeita että mustia, ja ne kuuluvat samaan rotuun. Ihmisten ulkoiset piirteet vaihtelevat enemmän kuin samaan rotuun kuuluvien koirien, koska ihmisiä ei ole jalostettu yhdenmukaisiksi. Kulttuurista johtuvia eroja eri ihmisryhmien välillä on, mutta kulttuurit ei koskaan ole yhtenäisiä eikä myöskään ihmisyksilöt. Esimerkiksi suomalaiseen kulttuuriin kuuluu saunominen, mutta kaikki suomalaiset ei suinkaan pidä saunomisesta. Ja taipumus saunomiseen ei myöskään kerro kaikkea edes niistä suomalaisista, jotka sitä harrastavat.

      Lainaa

    74. Tulos: +10 (14 ääntä)
      keijo: Täyttä asiaa! Joukkoraiskaus on niin helvetin hieno ja rakentava kokemus! Ja siis sinunkin mielestä tämä pitää kokea ennenkuin voit olla siitä mitään mieltä?
      Ai että, vihdoinkin joku internetissä toivoo minun tulevan raiskatuksi koska en yksioikoisesti tuomitse kaikkia ei-syntysuomalaisia ala-arvoisiksi ihmisiksi.

      Lainaa

    75. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Muumi (kopio): Mikä on 100 mamua merenpohjassa? V: hyvä alku
      tiedostatko sen, että myös suomalaisia mamuja on maailmalla hyvin paljon.

      Lainaa

    76. Tulos: +9 (9 ääntä)
      IronFox: Saija ei ole rasisti, vaan maahanmuuttorealisti.
      Kategorinen, pelkkään ennakkoluuloon ja huhupuheisiin perustuva viha vieraan näköisiä ihmisiä kohtaan pelkästään heidän erilaisuutensa takia ei siis ole rasismia kun sitä kutsutaan "maahanmuuttorealismiksi"?

      Lainaa

    77. Patavanhoillinen Kääkkä 28.5.2017 0:43
      Tulos: 0 (6 ääntä)
      Mm: “Rasismi käsitteenä tarkoittaa oletetun ihmisryhmän arvottamista esimerkiksi etnisen alkuperän, ihonvärin, kansalaisuuden, kulttuurin, äidinkielen tai uskonnon perusteella alempiarvoiseksi kuin muut ihmisryhmät.”
      Eipäs. Rasisimi tarkoittaa nimenomaan rotusortoa. Rac(e)ism. Kaikki muu on syrjintää.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: rasismi, rasisti, kirpputori, kirppis, kirppari, kengät, bootsit, mamut, auto, kilvet