Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 11

Tarvitsetko iskurepliikin? Paras taisi juuri löytyä.
Näin saat naisia, osa 11

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Myrkkymuratti 10.9.2015 3:19
      Tulos: -58 (312 ääntä)
      Topi voi puolestani pysyä kaukana asiasta, aika söötti viesti on!

      Lainaa

    2. Tulos: +1027 (1059 ääntä)
      Myrkkymuratti: Topi voi puolestani pysyä kaukana asiasta, aika söötti viesti on!
      aika sekava viesti oli mun mielestäni hirveen vaikee Lukea ilman mitään jaottelua ja joku pisteki saattais toisaalta ei välttämättä suositellaan varmaan joo mut ei silti jos topi horisee oikeastikin tällä sekavuudella vois olla kahvilla tai siiderillä Kiinnostaa tosi vähän topi ei taida pystyä edes itse asiaan kun ei oikein etene

      Lainaa

    3. Tulos: -53 (221 ääntä)
      Topin ajatus oli ihana

      Lainaa

    4. Tulos: +524 (536 ääntä)
      olisi "hauska" kuulla kun Topi alkaa vongata seksiä. Melkoinen selostus voisi tulla...

      Lainaa

    5. Tulos: -91 (351 ääntä)
      Topin viesti toimii, koska: 1. sanoo suoraan, mistä on kyse 2. viestii, että takana on älyllistä elämää 3. ei ole uhkaava / aggressiivinen / tökerö Tykkään.

      Lainaa

    6. Myrkkymuratti 10.9.2015 4:09
      Tulos: +79 (185 ääntä)
      bob: aika sekava viesti oli mun mielestäni hirveen vaikee Lukea ilman mitään jaottelua ja joku pisteki saattais toisaalta ei välttämättä suositellaan varmaan joo mut ei silti jos topi horisee oikeastikin tällä sekavuudella vois olla kahvilla tai siiderillä Kiinnostaa tosi vähän topi ei taida pystyä edes itse asiaan kun ei oikein etene
      Oot aivan oikeassa, mutta söötti viesti oli silti!

      Lainaa

    7. Tulos: -192 (248 ääntä)
      Topi ei ole "rikkaus" edes äitinsä elämässä.

      Lainaa

    8. Tulos: +166 (266 ääntä)
      Topi on selvästi pohtinut ja ratkaissut iän ikuisen ongelman: kuinka lähestyt naisia itsevarmana, mutta ei liian varmana ja tungettelevana ehdotuksen vapaamuotoisuuden pohjalta. Pisteet kotiin. Lähtisin kanssasi kahville.

      Lainaa

    9. Tulos: +170 (182 ääntä)
      Tekstissä oli yksi piste, sanan esim. perässä. Yksi piste siitä! Yksi kysymysmerkki ja yksi pilkku, molempien edessä välilyönti.

      Lainaa

    10. Tulos: +4 (36 ääntä)
      Oliko tuo alin vastaus topille?

      Lainaa

    11. Tulos: +117 (123 ääntä)
      Siis rupes kuulostaa tosi tutulta toi topin viesti, ja mähän oonki saanu samaisen viestin! Suomi24treffeis kuitenki, en faces...

      Lainaa

    12. läpinäkyvää 10.9.2015 7:31
      Tulos: +169 (213 ääntä)
      Topi the lukihäiriöinen on näköjään itse kommentoinut tänne muutaman kerran. Tuo tekstihän on todella creepy. "Oikea realitasolla tutustuminen sinuun persoonasi tasolla naisena" tarkoittaa suomeksi: "tahdon p***ua todella epätoivoisesti, mutta yritän peittää sen viljelemällä sanoja, joista arvelen naisten pitävän".

      Lainaa

    13. Tulos: +35 (57 ääntä)
      Pitkä kirjoitus, mutta kullan huuhdonta vaatii aikaa.

      Lainaa

    14. Tulos: +163 (165 ääntä)
      Tuo sama Topi on lähestynyt muakin samantyylisellä viestillä facebookissa. Tais aloittaa viestinsä sanalla "Moicca" ja loput tuota samaa jaaritusta. Tyypillä on vieläpä muistaakseni koala profiilikuvana.

      Lainaa

    15. Tulos: +52 (58 ääntä)
      Voiko joku kertoa, mitä tuossa Topin viestissä luki?

      Lainaa

    16. Tulos: +31 (91 ääntä)
      Mauno: Topi on selvästi pohtinut ja ratkaissut iän ikuisen ongelman: kuinka lähestyt naisia itsevarmana, mutta ei liian varmana ja tungettelevana ehdotuksen vapaamuotoisuuden pohjalta. Pisteet kotiin. Lähtisin kanssasi kahville.
      Itse en lähtisi. En sanoisi mitenkään erityisemmin tykkääväni pahoista pojista mutta kyllä sitä nyt hieman tuota enemmän munaa pitää olla. Todennäköisesti menisin sänkyyn mieluummin toisen naisen kanssa kuin Topin.

      Lainaa

    17. Tulos: +124 (124 ääntä)
      Akka: Voiko joku kertoa, mitä tuossa Topin viestissä luki?
      "Haluaisitko kirjoitella ja tavata joskus?"

      Lainaa

    18. Tulos: +157 (169 ääntä)
      En lähtisi yhtään minnekään. Ei pelkästään tuo oikeinkirjoitus, tai siis pikemminkin väärinkirjoitus, vaan myös tuo ympäripyöreä liirumlaarum. En luule olevani maailman ihmeellisin ihminen, mutta kyllä joku edes vähän parempi hengailun syy pitäisi voida löytyä kuin että olen ihminen ja nainen. Enemmän kuin kolme miljardia ihmistä ovat...

      Lainaa

    19. Tulos: -69 (87 ääntä)
      Mä olen saanut naisia tänä vuonna jo 26 kertaa. :D

      Lainaa

    20. Tulos: +71 (73 ääntä)
      marru: Tuo sama Topi on lähestynyt muakin samantyylisellä viestillä facebookissa. Tais aloittaa viestinsä sanalla “Moicca” ja loput tuota samaa jaaritusta. Tyypillä on vieläpä muistaakseni koala profiilikuvana.
      Täällä bingo myös ja vieläpä puhuttiin tuttavan kans tällä viikolla näistä muut-kansion mysteereistä ja hänellekin oli tullu Topilta postia. Mulle tää viesti tuli n. vuosi sitten.

      Lainaa

    21. Tulos: +19 (25 ääntä)
      No nyt on Topilla yritys täpöllä: siideri mainittu. Hillan tapauksen olen nähnyt livenä joskus ~15 vuotta sitten kun kaveri täsmälleen samaa baarissa yritti. Ei natsannut.

      Lainaa

    22. Tulos: +30 (34 ääntä)
      Myös minä oon samanlaisen viestin saanu tosin vielä pidemmän. Mahtaakohan olla feikkiprofiili vai oikeesti aika raasu tyyppi...

      Lainaa

    23. Tulos: +55 (65 ääntä)
      Sp: Itse en lähtisi. En sanoisi mitenkään erityisemmin tykkääväni pahoista pojista mutta kyllä sitä nyt hieman tuota enemmän munaa pitää olla. Todennäköisesti menisin sänkyyn mieluummin toisen naisen kanssa kuin Topin.
      Munaa ei tarvitsisi olla yhtään enempää kuin Topilla. Mutta hänen ajatuksenjuoksunsa näyttää jotenkin hirraavan sillä tulee vaikutelma ettei hän ole ihan valmis normaaliin kanssakäymiseen toisen lajitoverin kanssa. Ei minulla mitään mielenterveyspotilaita vastaan ole, mutta itsesuojeluvaistoa on kaikesta huolimatta hyvä olla.

      Lainaa

    24. Tulos: +50 (52 ääntä)
      Joo! Mäkin olen saanut Topilta saman viestin, oikea sarjahurmaaja! :D

      Lainaa

    25. Tulos: +34 (58 ääntä)
      Raino: Mä olen saanut naisia tänä vuonna jo 26 kertaa.
      Se on huono tahti jo. Toissavuonna mulla oli 180, mutta se oli aika vilkasta aikaa laivalla. Yleensä naiset ei pysy mun perässä. On näitä reissuja. Heräät aamulla Berliinistä, vaikka lähit Vantaalle ryyppäämään.

      Lainaa

    26. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Minäkin olen törmännyt Topiin! Lähettää sitten oikein sarjatykityksenä tuota samaa viestiä. :D

      Lainaa

    27. Tulos: -4 (22 ääntä)
      "the best chat up line is, "will you hold my pint if i go for a shit", because if she says yes, she's a keeper."

      Lainaa

    28. keksi-ikäinen ukko 10.9.2015 20:33
      Tulos: -5 (9 ääntä)
      bob: aika sekava viesti oli mun mielestäni hirveen vaikee Lukea ilman mitään jaottelua ja joku pisteki saattais toisaalta ei välttämättä suositellaan varmaan joo mut ei silti jos topi horisee oikeastikin tällä sekavuudella vois olla kahvilla tai siiderillä Kiinnostaa tosi vähän topi ei taida pystyä edes itse asiaan kun ei oikein etene
      Joko saa pitää kädestä?

      Lainaa

    29. Tulos: +8 (24 ääntä)
      Se, joka sanoo et Topin viesti oli söötti: Voisitko hieman tarkentaa että mitä helkuttia siinä viestissä lukee? Minä kun en vain saanut selvää, vaikka parhaani yritin. -.-

      Lainaa

    30. Yleinen Puuhamies 10.9.2015 22:09
      Tulos: +1 (19 ääntä)
      Topi on sekopää.

      Lainaa

    31. Tulos: +38 (38 ääntä)
      Mauno: Topi on selvästi pohtinut ja ratkaissut iän ikuisen ongelman: kuinka lähestyt naisia itsevarmana, mutta ei liian varmana ja tungettelevana ehdotuksen vapaamuotoisuuden pohjalta. Pisteet kotiin. Lähtisin kanssasi kahville.
      no sinne ne pisteet varmaan jäikin. harvoin puutun kenenkään kirjoittamiseen, mutta tuota oli jo vaikea lukea.

      Lainaa

    32. Selkokielisenä 15.9.2015 18:05
      Tulos: +17 (23 ääntä)
      Hei! Voidaanko keskustella sinulle tärkeistä asioista ja katsoa onko meillä jotain yhteistä? Jos kiinnostaa voidaan käydä treffeillä esimerkiksi kahvilassa tai pubissa, jossa voidaan jutella lisää. Onko minun mahdollista tutustua sinuun naisena ja ihmisenä? Jos seurustelet, voidaanko tutustua kaveripohjalta? Miten syksysi on mennyt käyntiin ja onko sinulla suunnitelmia talveen? Oletko kiireinen? Toivottavasti et pahastu, vaikka laitoin vieraana henkilönä viestiä. Eikös uudet tuttavuudet olekin elämän rikkautta?

      Lainaa

    33. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Miten mulla on sellainen muistikuva, että toi Hillan mainitsema "repliikki" on ihan oikeasti ollut jossain pelimiesten iskuoppaassa. Paitsi että toi "mut mä tuun takaisin" ei oikein siihen sovi, koska todellinen pelimies ei lupaile kohteelleen mitään. (Joo, lueskelin niitä pick up artist -juttuja joskus huvikseni. Tykkään lukea omituisia asioita.)

      Lainaa

    34. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Hemuli: Täällä bingo myös ja vieläpä puhuttiin tuttavan kans tällä viikolla näistä muut-kansion mysteereistä ja hänellekin oli tullu Topilta postia. Mulle tää viesti tuli n. vuosi sitten.
      Topinpostia.

      Lainaa

    35. Tulos: -17 (23 ääntä)
      Topin viesti on kuin suoraan "näin olet nykyaikainen sukupuoleton nyhverömies" -oppaasta. Halut on, mutta kun munat on viety.

      Lainaa

    36. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Apuva, mä oon saanu kans tolta Topilta samantyylisen viestin!! :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: iskurepla, iskurepliikki, viesti, yksityisviesti, tuntematon