Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää

Suomalaisten mikrosirutus on jo alkanut.
Suurenna näkymä
Foliohattu kiristää
Arvonta! Feissarimokat palasi Facebookiin upouudella sivulla ja arvomme 40 €. Osallistu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. sukkasandaali 13.8.2015 0:53
   Tulos: +1598 (1606 ääntä)
   Nyt linkatkaas joku juttu tästä "omenamehusta" :D alkoi kiinnostaa

   Lainaa

  2. Tulos: +495 (521 ääntä)
   Älkää huoliko Maisa ja Leila teille on kyllä olemassa turvapaikka kaikenlaiselta seurannalta... Kyseisen turvapaikan seiniä ei läpäise minkäänlainen säteily ja seinätkin ovat mukavasti pehmustettuja!

   Lainaa

  3. Tulos: +915 (921 ääntä)
   Ei jumalauta. Join illalla omenamehua.

   Lainaa

  4. Tulos: +480 (494 ääntä)
   Omenamehu, tuo kaiken pahan alku ja juuri

   Lainaa

  5. Tulos: +408 (416 ääntä)
   Ai hitto, Leilan omenamehujuttu alkoi kiinnostamaan hirveästi!

   Lainaa

  6. tipsukkulla 13.8.2015 1:09
   Tulos: +297 (309 ääntä)
   Leila on kyl selkeesti nauttinu omenamehun sijaan jotain ihan muuta :D

   Lainaa

  7. Tulos: +285 (297 ääntä)
   "Toiminta tapa voisi olla vaikka näin: Ulkomaille lähtevät henkilöt." Hyvä idea Pasi.

   Lainaa

  8. Tulos: +231 (239 ääntä)
   Olihan täällä pari vuotta sitten niitäkin, kun jotkut kiven kovaan väittivät rokotteiden sisältävän mikrosiruja, ja ettei niistä ole mitään hyötyä.

   Lainaa

  9. pallinaama 13.8.2015 2:11
   Tulos: +209 (217 ääntä)
   Onneksi mä ostin appelsiinimehua! :D

   Lainaa

  10. Tulos: +169 (181 ääntä)
   Join aamupalalla pitkästä aikaa omenamehua, ilmeisesti se outo sivumaku ei johtunutkaan kuukausien tuosta, vaan siruista.

   Lainaa

  11. Tulos: +89 (95 ääntä)
   Joku kattonu liikaa Matrixii ja vetäny Omenamehu-kännit?

   Lainaa

  12. Myrkkymuratti 13.8.2015 2:49
   Tulos: +253 (281 ääntä)
   Onko tuon Yle.fi:n artikkelin kirjoittanut toimittaja ihan oikeasti ottanut valokuvan tietokoneensa näytöstä? Voi jeesus.

   Lainaa

  13. Tulos: +88 (88 ääntä)
   Sirut löytyy jo puhelimista

   Lainaa

  14. hattufolio 13.8.2015 3:15
   Tulos: +76 (78 ääntä)
   Tällä hetkellä maailmassa ei voi luottaa mihinkään muuhun kuin omenamehuun, sillä lähtee krapula.

   Lainaa

  15. Tulos: -5 (43 ääntä)
   tipsukkulla: Leila on kyl selkeesti nauttinu omenamehun sijaan jotain ihan muuta
   muutakin kuin kansalaisluottamusta, sanoisin

   Lainaa

  16. Satunnainen randomi 13.8.2015 6:05
   Tulos: +113 (117 ääntä)
   Sitten vielä nämä espanjansiruetanat valtaavat puutarhoja.

   Lainaa

  17. Tulos: +211 (221 ääntä)
   Umpihullut amerikkalaiset salaliittoteoreetikot: "Hallitus siruttaa meidät kaikki ja valvoo jos kukaan saa mitään tukia!" Perussuomalainen raumalta: "Hyvä idea!" Ei tästä saa edes parodiaa kun ne tekevät sen itse o.0

   Lainaa

  18. Tulos: +49 (61 ääntä)
   :D No voi yhden kerran. Jos nää terroristit menee omiin maihinsa taistelee henkensä uhalla ja missä brutaali kidutus on arkipäivää, millä järjenvoimalla aateltuna ne ei revi noita siruja itsestään pois ja lähetä vaikka postin mukana toiseen maahan?

   Lainaa

  19. Tulos: +10 (22 ääntä)
   sukkasandaali: Nyt linkatkaas joku juttu tästä “omenamehusta” alkoi kiinnostaa
   Omenamehua juova ei pode fyysistä ummetusta, joka ulottuu yläpäähän saakka.

   Lainaa

  20. Tulos: +98 (108 ääntä)
   Oon siruttanut 100% kissoistani.Ne ovat supisuomalaisia maatiaiskissoja. Eivät kylläkään nauti mitään Kelan etuuksia. Jos tuttavapiirissänne on moisia vainoharhaisia, hommatkaa ne mielellään lääkäriin. Poliisi auttaa, jos eivät vapaaehtoisesti mene.

   Lainaa

  21. Tulos: +92 (98 ääntä)
   Damn, Leilan juttu omenamehusta olisi varmasti ollut kiistaton todiste Leilan muiden juttujen puolesta...

   Lainaa

  22. Porilainen 13.8.2015 7:59
   Tulos: -17 (85 ääntä)
   Sannni: Umpihullut amerikkalaiset salaliittoteoreetikot: “Hallitus siruttaa meidät kaikki ja valvoo jos kukaan saa mitään tukia!” Perussuomalainen raumalta: “Hyvä idea!” Ei tästä saa edes parodiaa kun ne tekevät sen itse o.0
   Pitää muistaa että perussuomalaisiin kuuluminen ei liity tuon tason outouksiin mitenkään, vaan raumalaisuus.

   Lainaa

  23. Tulos: +11 (21 ääntä)
   Myrkkymuratti: Onko tuon Yle.fi:n artikkelin kirjoittanut toimittaja ihan oikeasti ottanut valokuvan tietokoneensa näytöstä?
   Siltähän tuo artikkeli näyttää. Ilmeisesti jokaisessa artikkelissa pitää olla kuva.

   Lainaa

  24. Tulos: +45 (77 ääntä)
   Porilainen: Pitää muistaa että perussuomalaisiin kuuluminen ei liity tuon tason outouksiin mitenkään, vaan raumalaisuus.
   No en tiedä. Ehkä molempia ryhmiä yksinkertaisuus yhdistää. Ei ainakaan yksikään perussuomalainen ole omalla viisaudellaan yllättänyt.

   Lainaa

  25. töttöröö 13.8.2015 9:29
   Tulos: +95 (97 ääntä)
   Todellisuudessa me kommentoijat täällä olemme vain kateellisia, koska oma elämämme ei ole yhtä jännittävää :(

   Lainaa

  26. Tulos: +30 (60 ääntä)
   jj: No en tiedä. Ehkä molempia ryhmiä yksinkertaisuus yhdistää. Ei ainakaan yksikään perussuomalainen ole omalla viisaudellaan yllättänyt.
   Olet väärässä, kyllä mä tunnen muutaman perussuomalaisen jotka on osoittanut todellista viisautta. Eikös sitä sanota väitetä, että ihminen on viisas jos pitää suunsa kiinni silloin kun ei ole mitään järkevää sanottavaa.

   Lainaa

  27. yli opisto hörho 13.8.2015 9:54
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Sen siitä saa kun uskoo kaiken mitä netistä lukee.

   Lainaa

  28. Tulos: +66 (72 ääntä)
   Jos kerta omenamehu on vaarallista sirujen laiton suhteen niin onko joku tietty merkki vai onko ihan kaikki omenamehut nyt sitten vaarallisia. Mietin vaan kuinka paljon itsekkin litkin itsetehtyä omenamehua.

   Lainaa

  29. Tulos: +30 (38 ääntä)
   K H: Siltähän tuo artikkeli näyttää. Ilmeisesti jokaisessa artikkelissa pitää olla kuva.
   "Kuva: Kuva facebookista." :D

   Lainaa

  30. Tulos: +44 (60 ääntä)
   K H: Siltähän tuo artikkeli näyttää. Ilmeisesti jokaisessa artikkelissa pitää olla kuva.
   Ihmettelen vaan miksi toimittajaksi opiskellut henkilöä ei hoksaa ottaa screen shottia? Ja saahan sen vaikka rajattua jos ei halua kaikkea Facebookistaan näyttää julkisesti.

   Lainaa

  31. Tulos: +80 (88 ääntä)
   Leilan kaltasilla tyypeillä ei ilmeisesti ole minkäänlaista lähdekritiikkiä olemassa. "Luin jostain nwo.secrets.9/11-truth.illuminati.org.com:ista sirutetusta omenamehusta ja muista seikkailuista, kyseessä on yksityisen henkilön hapon katkuiset mietiskelyt mut onhan sen oltava totta siis, kun on laitettu pari lähdelinkkiä muille hörhösivuille". Sit kun joku lyö tiskiin "vähän" luotettavampia faktoja asiallisilta sivuilta tai kirjasta, tulee heti bumerangina takasin perus "noi on kaikki valtion/illuminatin/ufojen vallan alla ja ne on maksettu/uhkailtu/aivopesty sanomaan noin". Lyhyesti siis, Leilat ja kumppanit jakavat muille ylimielistä ilosanomaansa siitä, etteivät uskoisi sokeasti lukemaansa ja näkemäänsä (missä on kyllä teoriassa ihan hyvä pointti), mutta ovat itse pahinta ääripäätä uskoessaan sokeasti ja kyseenalaistamatta kaiken minkä haluavat uskoa. Logiikka 10/10.

   Lainaa

  32. superior species 13.8.2015 12:59
   Tulos: -22 (90 ääntä)
   Mutta rokotteet on kyllä ihan oikeesti kakspiippunen juttu. On hyviä rokotteita, jotka on todellakin järkevä ottaa, ja ne suojaa. Rokotteet jotka on ollut ohjelmassa vuosia ja todettu hyväksi ajan kanssa. Sitten on näitä sikainfluenssa-rokotteita jotka on tehty vaan rahan tahkoamista varten. Ensin pistetään valtioiden mediat vauhkoomaan kuinka vaarallinen tauti leviää, ja sitten äkkiä myydään maalle rokote miljardeilla. Nythän Tampereen yliopistossa ollaan tutkimassa ja tuomassa rokotus-ohjelmaan sitä 5-rokotetta vai mikä olikaan, mikä oli tappanut yli 100 vauvaa Briteissä, ja vahingoittanut lukuisia. Suomessa mainostetaan tutkittavaa rokotetta sanoin "ei ole tähän mennessä ollut mitään sivuvaikutuksia".

   Lainaa

  33. Tulos: -51 (63 ääntä)
   tipu: Leilan kaltasilla tyypeillä ei ilmeisesti ole minkäänlaista lähdekritiikkiä olemassa. “Luin jostain nwo.secrets.9/11-truth.illuminati.org.com:ista sirutetusta omenamehusta ja muista seikkailuista, kyseessä on yksityisen henkilön hapon katkuiset mietiskelyt mut onhan sen oltava totta siis, kun on laitettu pari lähdelinkkiä muille hörhösivuille”. Sit kun joku lyö tiskiin “vähän” luotettavampia faktoja asiallisilta sivuilta tai kirjasta, tulee heti bumerangina takasin perus “noi on kaikki valtion/illuminatin/ufojen vallan alla ja ne on maksettu/uhkailtu/aivopesty sanomaan noin”. Lyhyesti siis, Leilat ja kumppanit jakavat muille ylimielistä ilosanomaansa siitä, etteivät uskoisi sokeasti lukemaansa ja näkemäänsä (missä on kyllä teoriassa ihan hyvä pointti), mutta ovat itse pahinta ääripäätä uskoessaan sokeasti ja kyseenalaistamatta kaiken minkä haluavat uskoa. Logiikka 10/10.
   Kerrohan mulle oi nero millä todistat faktasi faktoiksi?

   Lainaa

  34. Tulos: +70 (72 ääntä)
   keke: Kerrohan mulle oi nero millä todistat faktasi faktoiksi?
   Millähän sirutetut omppumehut sun muut todistaa faktoiksi?

   Lainaa

  35. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Nää on näitä juhanafgrannilaisia, ei logiikka tai järki näiden kanssa auta enää. Usko on vahva ja sitä ei horjuta mikään. Sirutetut omenamehut tuli kyllä ihan uutena juttuna, rupes ihan kiinnostamaan. Onko ne sirut jo omenoissa vai pitääkö niistä ensin tehdä mehua, että sirut ilmaantuu? Kaipaan vastauksia!

   Lainaa

  36. Tulos: +64 (68 ääntä)
   Toimittaja lienee ottanut kuvan screeshotin sijaan, jotta kuva olisi "paremman näköinen" ja helpommin ymmärrettävä kuin screenshot. Kuvituskuvat kuvataan usein näin.

   Lainaa

  37. Tulos: +49 (51 ääntä)
   keke: Kerrohan mulle oi nero millä todistat faktasi faktoiksi?
   Kysymyksen kunnollinen käsittely menisi varsin syvälle filosofiaan ja totuusteoriaan, mutta sanottakoon sen verran, että useiden alan asiantuntijoiden vertaisarvioimat julkaisut (siis käytännössä kaikki oikeat tieteelliset julkaisut) ja niihin pohjaava, kunnolla lähdeviitteistetyt artikkelit ovat hiukan luotettavampia kuin "rohkeiden yksilöiden" kirjoittamat omat näkemykset asioista, jotka eivät pohjaa minkäänlaiseen tieteelliseen tutkimukseen eivätkä myöskään vastaa havainnoimaamme todellisuutta. Emme välttämättä pääse siihen absoluuttiseen totuuteen käsiksi (jos sellaista nyt on ylipäänsä olemassa), mutta tutkimusten avulla pääsemme edes perusteltujen uskomusten tasolle. Nämä conspiracy.org kaverit uskovat taas ihan mitä tahansa, eikä heidän kirjoituksistaan juuri hyvin perusteltuja väittämiä löydy.

   Lainaa

  38. Tulos: +67 (73 ääntä)
   superior species: Mutta rokotteet on kyllä ihan oikeesti kakspiippunen juttu. On hyviä rokotteita, jotka on todellakin järkevä ottaa, ja ne suojaa. Rokotteet jotka on ollut ohjelmassa vuosia ja todettu hyväksi ajan kanssa. Sitten on näitä sikainfluenssa-rokotteita jotka on tehty vaan rahan tahkoamista varten. Ensin pistetään valtioiden mediat vauhkoomaan kuinka vaarallinen tauti leviää, ja sitten äkkiä myydään maalle rokote miljardeilla. Nythän Tampereen yliopistossa ollaan tutkimassa ja tuomassa rokotus-ohjelmaan sitä 5-rokotetta vai mikä olikaan, mikä oli tappanut yli 100 vauvaa Briteissä, ja vahingoittanut lukuisia. Suomessa mainostetaan tutkittavaa rokotetta sanoin “ei ole tähän mennessä ollut mitään sivuvaikutuksia”.
   Kerro nyt vielä miten "valtioiden mediat pistetään" tekemään yhtään mitään. Olen ollut toimittajaharjoittelijana, ja jos meille soitettiin jostain ylemmältä taholta joka aamu ja kerrottiin mitä lehteen piti laittaa, niin ei sitä kyllä ainakaan harjoittelijoille mainittu. Mutta vakavissaan, tietysti rokotteet ovat inhimillinen hanke, ja kaikille ihmisten hankkeille on ominaista että välillä menee ns. vituiksi, vaikka porukka miten tekisi parhaansa. On silti mielipuolista väittää että Tampereen yliopistossa tai missään muuallakaan työskentelisi lauma natsi-Ilsoja jotka haluaisivat tappaa tai vahingoittaa toisten vauvoja ihan noin huvin ja voiton vuoksi. Mieti nyt, toisen vuoden lääketieteen opiskelijan kalenteri: "Maanantai: biokemiaa. Tiistai: farmakologiaa. Keskiviikko; vauvojen joukkomurhien salailua". Ehkä ei kuitenkaan?

   Lainaa

  39. Tulos: -17 (37 ääntä)
   Sannni: Kerro nyt vielä miten “valtioiden mediat pistetään” tekemään yhtään mitään. Olen ollut toimittajaharjoittelijana, ja jos meille soitettiin jostain ylemmältä taholta joka aamu ja kerrottiin mitä lehteen piti laittaa, niin ei sitä kyllä ainakaan harjoittelijoille mainittu. Mutta vakavissaan, tietysti rokotteet ovat inhimillinen hanke, ja kaikille ihmisten hankkeille on ominaista että välillä menee ns. vituiksi, vaikka porukka miten tekisi parhaansa. On silti mielipuolista väittää että Tampereen yliopistossa tai missään muuallakaan työskentelisi lauma natsi-Ilsoja jotka haluaisivat tappaa tai vahingoittaa toisten vauvoja ihan noin huvin ja voiton vuoksi. Mieti nyt, toisen vuoden lääketieteen opiskelijan kalenteri: “Maanantai: biokemiaa. Tiistai: farmakologiaa. Keskiviikko; vauvojen joukkomurhien salailua”. Ehkä ei kuitenkaan?
   Eipähän sitä yleensä niille ns. "rivityöläisille" kerrotakaan, nehän kuvittelee toki toimivansa yhteisen hyödyn takaamiseksi. Nuo salaliitot (jos siis niihin uskoo) solmitaan siellä ylimmillä tasoilla ja sen verran epävirallisesti ja näkymättömästi ettei alemmilla tasoilla ole niistä aavistustakaan.

   Lainaa

  40. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Mitä vittua se pösilö-Pasi on taas vetänyt? Satamissa liikkuu ilmeisesti aika psykedeelistä kamaa...

   Lainaa

  41. Tulos: +24 (24 ääntä)
   hmm: Jos kerta omenamehu on vaarallista sirujen laiton suhteen niin onko joku tietty merkki vai onko ihan kaikki omenamehut nyt sitten vaarallisia. Mietin vaan kuinka paljon itsekkin litkin itsetehtyä omenamehua.
   elä vaan juo sitä enää! kaada kaikki viemäristä heti alas! ennen ku ne löytää sut!

   Lainaa

  42. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Mansikka: Ihmettelen vaan miksi toimittajaksi opiskellut henkilöä ei hoksaa ottaa screen shottia?
   Onko niillä sääntönä että se pitää olla valokuva eikä kopio näytöstä (näytön osasta) ? Tuo Poliitikkojen saamat tappouhkaukset arkipäiväistyneet – viha virtaa sosiaalisessa mediassa näyttää myöskin siltä että on otettu läheltä kuva näytöstä.

   Lainaa

  43. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Mansikka: ei hoksaa ottaa screen shottia?
   Se ei saa näyttää ruutukaappaukselta? Nuo kuvat näyttävät olevan vinossa. Lisäksi ilmeisesti tuossa on se että valokuvaan on kuvan ottajalla tekijänoikeudet, mutta ruutukaappaus on tekijänoikeuslain ulkopuolella.

   Lainaa

  44. Tulos: +42 (52 ääntä)
   Audrey: Eipähän sitä yleensä niille ns. “rivityöläisille” kerrotakaan, nehän kuvittelee toki toimivansa yhteisen hyödyn takaamiseksi. Nuo salaliitot (jos siis niihin uskoo) solmitaan siellä ylimmillä tasoilla ja sen verran epävirallisesti ja näkymättömästi ettei alemmilla tasoilla ole niistä aavistustakaan.
   Niin, arvelinkin että teoria toimii noin. Salaliittoteoria tuntuu kumpuavan kolmevuotiaan tasolle jämähtämisestä; että oletetaan että jossain on joku ylempi taho, aikuinen, äiti, joka tietää mitä tekee. Vika on vain siinä ettei mitään "ylempää tahoa" ole. Ihminen on ensin toimittajaharjoittelija, sitten toimittaja, sitten päätoimittaja, ja sitä soittoa liskoilta ei vaan tule. Ensin opiskelija, sitten jatko-opiskelija, sitten tohtoritutkija ja lopulta professori joka päättää mitä tutkitaan. Se "ylempi taho" olet sinä, minä, ja Hentun Liisa. Ehkä salaliittoteoreetikkoja todella pelottaakin se että mitään äitiä/ liskoa/ komentokeskusta/ lopullista totuutta ei ole; vain lauma ihan normi-ihmisiä jotka tekevät parhaansa, tai jotain sinnepäin, puutteellisin tiedoin ja vaihtelevin tuloksin.

   Lainaa

  45. Tulos: +12 (14 ääntä)
   SIIS MITÄ OMENAMEHUSTA!?!?! Uskaltaako omenamehua enää juoda!?? o_O

   Lainaa

  46. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Oi Leila Leila, oi Leila Leila, sut lataamoon sais passittaa..

   Lainaa

  47. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Perussuomalainen raumalaispoliitikkohan osasi äidinkieltään oikein mallikkaasti siihen nähden, että on kovapalkkaisessa työssä jossa ollaan kielen kanssa tekemissä paljonkin. Luulisin, että myös kirjallisesti. Eikö ketään muuta häirinnyt??

   Lainaa

  48. Tulos: -1 (5 ääntä)
   No voihan, minutkin on siis sirutettava, jos mielin ulkomaanmatkalle :( muuta en Kelalta saa, kuin lapsilisää ja sillähän sitä lähdetään humpsuttelemaan :D palkkatyössä kuitenkin olen

   Lainaa

  49. Tulos: +17 (17 ääntä)
   "Sirutuksen piirissä"

   Lainaa

  50. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Kyllä olisi Maisa varmaan säälinyt Afrikan ja Aasian ihmisreppanoita silloinkin, kun isorokko kitkettiin pois vuosien rokotuskampanjan ja vapaaehtoistyön voimin. Tällaiset rokotteiden "haittavaikutuksista" vinkujat taitaa useimmiten olla juuri niitä tynnyrissä kasvaneita ummikkoja, joilla ei ole mitään käsitystä siitä, mitä ebola ynnä muut tarttuvat taudit todella saavat aikaan. Jos olisi, tuskin kehtaisivat nillittää.

   Lainaa

  51. Kyylämummo 16.8.2015 11:02
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Ramika: Kyllä olisi Maisa varmaan säälinyt Afrikan ja Aasian ihmisreppanoita silloinkin, kun isorokko kitkettiin pois vuosien rokotuskampanjan ja vapaaehtoistyön voimin. Tällaiset rokotteiden “haittavaikutuksista” vinkujat taitaa useimmiten olla juuri niitä tynnyrissä kasvaneita ummikkoja, joilla ei ole mitään käsitystä siitä, mitä ebola ynnä muut tarttuvat taudit todella saavat aikaan. Jos olisi, tuskin kehtaisivat nillittää.
   Voin kertoa, että tän Maisan koko facebook seinä on täynnä samanlaista materiaalia :D Mm. taivaalle lentokoneiden perästä jäävät vanat on oikeasti myrkkyä ja päättäjien pitäis tunnustaa nämä asiat eikä peitellä niitä. Miehensä on yhtä pipi päästään ja puhuu ihan samoja asioita. Eihän tässä muuten mitään, saa olla hullu, tyhmä ja lähdekritiikitön, mutta näillä ihmisillä on vielä lapsia... :/

   Lainaa

  52. superior species 19.8.2015 0:18
   Tulos: -19 (33 ääntä)
   Sannni: Kerro nyt vielä miten “valtioiden mediat pistetään” tekemään yhtään mitään. Olen ollut toimittajaharjoittelijana, ja jos meille soitettiin jostain ylemmältä taholta joka aamu ja kerrottiin mitä lehteen piti laittaa, niin ei sitä kyllä ainakaan harjoittelijoille mainittu. Mutta vakavissaan, tietysti rokotteet ovat inhimillinen hanke, ja kaikille ihmisten hankkeille on ominaista että välillä menee ns. vituiksi, vaikka porukka miten tekisi parhaansa. On silti mielipuolista väittää että Tampereen yliopistossa tai missään muuallakaan työskentelisi lauma natsi-Ilsoja jotka haluaisivat tappaa tai vahingoittaa toisten vauvoja ihan noin huvin ja voiton vuoksi. Mieti nyt, toisen vuoden lääketieteen opiskelijan kalenteri: “Maanantai: biokemiaa. Tiistai: farmakologiaa. Keskiviikko; vauvojen joukkomurhien salailua”. Ehkä ei kuitenkaan?
   Surullista huomata että jotkut vaan oikeesti luottaa ihan s*tanan sokeasti ihmisen hyvyyteen. Jos jaksaisit ottaa toimittajan alkuna selvää miten esimerkiks Euroopan unionin johto on aikansa alusta asti toiminut Yhdysvaltojen pankkiirisukujen kanssa, miten ennen netin aikakautta maiden isoimpien mediatalojen omistajat pitivät täyttä mediapimentoa ja hengaili esimerkiks foliohattuilijoiden lempparikokouksessa Bilderbergissä. Eihän ne Tampereen yliopistolla mitään salaa, kyllä se on ihan GSK itse joka koko paskan pitää salassa. Kuvitteletsä ihan tosissas, että kaikki bentsot, mielialalääkkeet ja opioidit joita meille survotaan suusta alas terveyskeskuskäynnillä on oikeesti hyväks meidän terveydelle, tai auttaa jotain? :D teille sinne harjottelijatoimistoon ei varmaan soiteltu yhtään mitään, voin ikävä kyllä kuvitella että fiidin kissakuvat ja Tukiaisen baarireissut tai pride-kulkue on ihan sitä matskua sinne lööppeihin, mikä pitää tyhmän yhtä tyhmänä kun tähänkin asti. Jos sä kuitenkin olisit esimerkiks kirjottamassa etusivun juttua siitä miten Venäjä laittaa PUOLUSTUS-kalustoa rajalle, sen sijaan että valheellisesti väittäisit sitä hyökkäyskalustoksi (katso ilta-sanomat) niin varmasti tulisi "lisko-johtajilta" soittoa että et muuten varmana kirjota. Mikään ei ole surullisempaa kuin sinisilmäinen reportteri...

   Lainaa

  53. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Notta: Jos tuttavapiirissänne on moisia vainoharhaisia, hommatkaa ne mielellään lääkäriin. Poliisi auttaa, jos eivät vapaaehtoisesti mene.
   Poliisi ei kyllä auta ennenku on liian myöhäistä, eli on vaaraksi itselleen tai muille. :/ Onhan se nyt monta kertaa nähty.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: salaliitto, salaliittoteoria, rokote, rokotus, mikrosiru, uutiset, linkki, kela, ebola, Afrikka