Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sehän meni nappiin

Ajatusvirhe, lukihäiriö ja järkyttävä shokki.
Sehän meni nappiin

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1342 (1356 ääntä)
   Nii-i Jani ei se ookkaan niin kivaa, kun osuu omalle kohdalle...

   Lainaa

  2. Tulos: +704 (716 ääntä)
   Yes Salla, it is your lukihäiriö again. Ja Janin postaukseen viitaten, on eri asia tehdä haloo edesmenneistä kuin surra kuolleita. Vittuilu siitä, että ihmisiä kuolee on kuitenkin pikkasen asiatonta. Vaikka ihmisiä kuolee joka sekunti niin ei kuolema sen takia merkityksettömämpää ole. Kuten Jani sai huomata.

   Lainaa

  3. Tulos: -32 (106 ääntä)
   mitähä vittua salla

   Lainaa

  4. Tulos: +438 (450 ääntä)
   Kaikki tapahtuu joka sekunti. Joku kuolee, syntyy, rakastuu, eroaa, nukahtaa, herää, paistaa pihvin, sytyttää tupakan, saa työpaikan, saa potkut, kirjoittaa kommentin nettiin.

   Lainaa

  5. Tulos: +51 (183 ääntä)
   Kuolema koskettaa vain läheisiä. Tietty löytyy myös kaikenmaailman teinipissiksiä, joidenka maailma murentuu, kun joku idoli katkaisee kyntensä.

   Lainaa

  6. KaroliinaCZ 14.7.2015 1:30
   Tulos: +94 (132 ääntä)
   Hyvä Henna. Ei ihan jokainen pysty tunkemaan SIM-kortin micro-SD porttiin.

   Lainaa

  7. Tulos: +134 (138 ääntä)
   KaroliinaCZ: Hyvä Henna. Ei ihan jokainen pysty tunkemaan SIM-kortin micro-SD porttiin.
   Micro-sim menee väkisin työntämällä micro-sd aukkoon. Se on vain 1mm leveämpi.

   Lainaa

  8. Tulos: +51 (67 ääntä)
   Karma is a bitch.

   Lainaa

  9. Tulos: +297 (357 ääntä)
   Miksi Salla kirjoittaa englanniksi, vaikka asia koskee suomalaisia sähköpostiosoitteita?

   Lainaa

  10. Tulos: +143 (177 ääntä)
   Kyllä mulla meni Robin Williamsin poismeno tunteisiin. On myös ihan asiallista osoittaa kunnioitusta muillekin arvostamilleen julkisuudenhenkilöille. Se on asia erikseen jos lähtee sosiaalisessa mediassa kilpailemaan siitä kuka oli isoin fani ja hakee *itselleen* huomiota. Ei se ole aina vain verisukulaisten ja mahdollisten ystävien asia jos edesmennyt on koskettanut myös muiden elämiä olemalla osa laajempaa kulttuurista tietoisuutta. Kuolemaan liittyy riittejä eikä niistä kannata ahdistua vaikkei itsellä tuntuisi missään mikään.

   Lainaa

  11. Tulos: -55 (101 ääntä)
   Okei taidqn olla ihan pirun väsynyt kun en millään tajua mikä noissa sähköpostiosoitteissa on väärin...

   Lainaa

  12. Tulos: +38 (70 ääntä)
   jokaisesta sukunimestä puuttuu viimeinen n.

   Lainaa

  13. Tulos: +39 (53 ääntä)
   Miarez_93: Nii-i Jani ei se ookkaan niin kivaa, kun osuu omalle kohdalle…
   Tosin jos on vähän tyhmempi saattaa surra myös tuntemattomien puolesta. Ks. http://www.feissarimokat.com/2013/12/r-i-p-paul-walker/

   Lainaa

  14. Tulos: +95 (119 ääntä)
   tt: Miksi Salla kirjoittaa englanniksi, vaikka asia koskee suomalaisia sähköpostiosoitteita?
   Oliskohan vaikka enkkuluokalla tai englannin kielisessa oppilaitoksessa?

   Lainaa

  15. yli opisto hörho 14.7.2015 11:15
   Tulos: +37 (45 ääntä)
   Tuosta Hennan tapauksesta tulee mieleen kun taannoin ostin samsungin kamera + tablet -paketin ja myyjä moneen kertaan sanoi että tablettiin tarvitsee nettiliittymän operaattorilta, että muistanhan tilata sen. Tilasin sitten ja odottelin sen about viikon että se tuli postissa ennen kuin edes avasin koko laitetta, ja sitten huomaan että koneessa on pelkkä wifi. Oli osaava myyjä. Varoituksen sanana vielä ihmisille jotka ovat ostamassa uuden tietokoneen: ei kannata käydä prismassa tai citymarketissa jos et itse tiedä koneista mitään ja haluat vehkeen jolla pystyy pelaamaankin. Kaveri osti "pelikoneen" jossa ei riitä tehot edes 10v vanhoihin peleihin. Ns. Automarketeissa olevat myyjät eivät välttämättä tiedä yhtään mitään tuotteistaan vaikka jossain elektroniikkaosastolla olisivatkin.

   Lainaa

  16. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Se on Jani sitä elämää. Karma on narttu.

   Lainaa

  17. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Olipas Janilla vahva tuo surun vaihe, jossa kielletään totuus.

   Lainaa

  18. Tulos: +1 (5 ääntä)
   yli opisto hörho: Se että automarketeista saa vaan kakkaa, on ihan yleistä tietoa. Näkeehän sen jo hinnoista. Tuosta Hennan tapauksesta tulee mieleen kun taannoin ostin samsungin kamera + tablet -paketin ja myyjä moneen kertaan sanoi että tablettiin tarvitsee nettiliittymän operaattorilta, että muistanhan tilata sen. Tilasin sitten ja odottelin sen about viikon että se tuli postissa ennen kuin edes avasin koko laitetta, ja sitten huomaan että koneessa on pelkkä wifi. Oli osaava myyjä. Varoituksen sanana vielä ihmisille jotka ovat ostamassa uuden tietokoneen: ei kannata käydä prismassa tai citymarketissa jos et itse tiedä koneista mitään ja haluat vehkeen jolla pystyy pelaamaankin. Kaveri osti “pelikoneen” jossa ei riitä tehot edes 10v vanhoihin peleihin. Ns. Automarketeissa olevat myyjät eivät välttämättä tiedä yhtään mitään tuotteistaan vaikka jossain elektroniikkaosastolla olisivatkin.

   Lainaa

  19. Tulos: +52 (62 ääntä)
   Ainakin Sannalla on englannintaito hallussa. Ei, tämä ei ole sarkasmia. Ilahduin vain, kun täällä mokissa välillä enkuntaitoisiakin näkyy ^^

   Lainaa

  20. Tulos: +12 (28 ääntä)
   Eiks lukihäiriön englanninkielinen vastine ookki dyslexia? Tai ainaki samaa näyttää tarkoittavan. Vaikka olishan sen voinu ilmasta yksinkertaiseti reading problemsinaki.

   Lainaa

  21. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Oisko Salla mun koulusta? Opettajien nimet näyttää tutuilta ja paikkakin täsmää

   Lainaa

  22. Tulos: +28 (30 ääntä)
   yli opisto hörho Varoituksen sanana vielä ihmisille jotka ovat ostamassa uuden tietokoneen: ei kannata käydä prismassa tai citymarketissa jos et itse tiedä koneista mitään ja haluat vehkeen jolla pystyy pelaamaankin. Kaveri osti “pelikoneen” jossa ei riitä tehot edes 10v vanhoihin peleihin. Ns. Automarketeissa olevat myyjät eivät välttämättä tiedä yhtään mitään tuotteistaan vaikka jossain elektroniikkaosastolla olisivatkin.
   Jaa-a,jollekkin tuli viimeinkin tietoon se pitkään ollut fakta, että eihän ne marketit myy pelikoneita. Prosessoritehot voi riittää parhaimmissa koneissa pelaamiseen jopa sen vuoden pelejä, mutta esim. näytönohjain on niissäkin pelikoneissa yleensä välttävä (jos edes sitäkään). Mitä tulee myyjien kyvyttömyyteen marketeissa. On hyvä muistaa se, että elektroniikka osastoille palkataan myyjiä jotka tietää jotain jostain elektrniikka laitteesta. Ongelma tulee siinä, että voi käydä niin huonosti, että tietokonetta ostaessasi tulee vaikka keittiöelektroniikan multiosaaja joka tuntee kaikista keittiöelektrniikasta kaiken ja vähän päälle, mutta tietokoneita ei niinkään tunne. Olishan se nyt aika kova vaatimus vaatia keneltä tahansa täydellistä tietoa koko elektroniikka alasta. On se sitten myyjänä ison kaupan elektroniikka ostolla tai vaan elektroniikkaa myyvässä kaupassa. Tuskinpa meistä asiakkaistakaan tuntee kaikesta kaiken, miksi siis myyjältä vaatia sitä.

   Lainaa

  23. Tulos: +1 (29 ääntä)
   öhmi: Ainakin Sannalla on englannintaito hallussa. Ei, tämä ei ole sarkasmia. Ilahduin vain, kun täällä mokissa välillä enkuntaitoisiakin näkyy ↑↑
   Enpähän lähtis erikkomainintaa antamaan siitä englannintaidosta, että osaa kopioida virhetekstin, joka ilmestyy kun vastaanottajaa ei löydy. Osasihan se tietenkin pari lausetta heittää englanniksi ihan ok puhekielellä, jos sä nyt siitä halusit propsit antaa.

   Lainaa

  24. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Petkele: Kuolema koskettaa vain läheisiä. Tietty löytyy myös kaikenmaailman teinipissiksiä, joidenka maailma murentuu, kun joku idoli katkaisee kyntensä.
   Nojoo, kyllä minäkin olin hieman allapäin kun sain kuulla että Satoru Iwata oli kuollut viiskymppisenä syöpään.

   Lainaa

  25. Tulos: -21 (25 ääntä)
   "Is it my lukihäiriö again?" Vittu ihmiset opetelkaa englantia ennenku ees yritätte Btw se on dyslexia

   Lainaa

  26. Tulos: +16 (16 ääntä)
   renkeli: “Is it my lukihäiriö again?” Vittu ihmiset opetelkaa englantia ennenku ees yritätte Btw se on dyslexia
   Kyseessä taitaa olla entisen lukioni IB-linjalla opiskeleva henkilö :D IB on siis kansainvälinen linja, jolla kurssit käydään englanniksi. IB-piireissä on yleistä käyttää Finglishiä koska käytännössä kaikki siellä osaa englantia ja suomea edes jonkun verran. Entisen psykan openi sanoin: "I will bake you pulla!"

   Lainaa

  27. Tulos: -8 (14 ääntä)
   Lellu: Kyseessä taitaa olla entisen lukioni IB-linjalla opiskeleva henkilö IB on siis kansainvälinen linja, jolla kurssit käydään englanniksi. IB-piireissä on yleistä käyttää Finglishiä koska käytännössä kaikki siellä osaa englantia ja suomea edes jonkun verran. Entisen psykan openi sanoin: “I will bake you pulla!”
   Juu mäkin käytän finglishiä lähes kokoajan, ainakin kun kavereiden kanssa puhun, mutta tossa s oli jotenki tosi ärsyttävästi et muu teksti englanniksi :D

   Lainaa

  28. Tulos: +7 (9 ääntä)
   renkeli: “Is it my lukihäiriö again?” Vⅰttu ihmiset opetelkaa englantia ennenku ees yritätte Btw se on dyslexia
   Sä olet niitä kenen takia jotkut ei opi englantia. Kieliä oppii käyttämällä, mutta Suomessa on liikkellä joku idioottien ryhmä, joiden mielestä kukaan ei saa puhua englantia jollei osaa sitä hyvin. Ihmiset on lahjakkaita eri asioissa, itse en kuulu niihin joilla olis kielipäätä. Sulta taitaa taas puuttua empatia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuolema, muistikortti, sim-kortti, sähköposti, internet, wifi, lukihäiriö