Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sari pöllähtää paikalle

Tämä kuva pillastuttaa peruspirteän positiivarin.
Suurenna näkymä
Sari pöllähtää paikalle
Arvonta! Feissarimokat palasi Facebookiin upouudella sivulla ja arvomme 40 €. Osallistu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 71 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -195 (335 ääntä)
   Lihavat ei saa harrastaa seksiä? :D jeps...

   Lainaa

  2. Tulos: +1305 (1315 ääntä)
   Sari vaikuttaa epämiellyttävältä ihmiseltä, ei ihme ettei käy vieraita. Ja jännä että avoimesti myöntää että "vieraat eivät käy minun takiani" muttei nähtävästi yritä kuitenkaan muuttaa käyttäytymistään?

   Lainaa

  3. Tulos: +547 (579 ääntä)
   Sari on kateellinen entinen läski

   Lainaa

  4. Tulos: +490 (498 ääntä)
   Sarin mieheltä vois Ullan sanoin kysyä: "Oletko ihan varma?"

   Lainaa

  5. badumbidum 28.7.2015 1:39
   Tulos: +727 (841 ääntä)
   Eihän toi kuvan nainen ees oo läski. ಠ_ಠ

   Lainaa

  6. Tulos: +383 (391 ääntä)
   Ei helev... Onko tuo Sari oikea ihminen?? :D Ei kai tuollaisia voi olla olemassa... o_O

   Lainaa

  7. "kas kummaa" 28.7.2015 1:54
   Tulos: +544 (546 ääntä)
   Räjäytti muuten huolella viimeinen kommentti. Onkohan Sarilla tosissaan aihetta ihmettelyyn, kun on ilmeisesti suhteellisen pinnallinen ihminen kyseessä? Ei tainnut -50kg parantaa luonnetta.

   Lainaa

  8. Tulos: +277 (283 ääntä)
   Sari taitaa olla oikein pullantuoksuinen kodinhengetär

   Lainaa

  9. Tulos: +202 (252 ääntä)
   Ihan hieno tuo Sarin pudotus, mutta toisaalta jos on ollur niin paljon pudotettavaa, on sellainen paino ollut jo terveydelle oikeasti vaarallista.

   Lainaa

  10. Tulos: +139 (151 ääntä)
   Mitä vittua Sari?

   Lainaa

  11. Kukkahattutäti 28.7.2015 3:41
   Tulos: +164 (210 ääntä)
   Sari ei saanut lihavana kullia?

   Lainaa

  12. Tulos: +241 (241 ääntä)
   Annikan kommentin jälkeen case closed! :D :D :D

   Lainaa

  13. Tulos: +168 (174 ääntä)
   Sari: two wrongs don't make a right...

   Lainaa

  14. Tulos: +101 (105 ääntä)
   Harmi, kun viimeisestä kommentista ei voi tykätä!

   Lainaa

  15. BullMentula 28.7.2015 6:59
   Tulos: +65 (109 ääntä)
   Ja nämä samat tyypit ovat iltalehtien kommenttiosioissa haukkumassa bodareita ja fitnessmalleja...

   Lainaa

  16. Tulos: -19 (197 ääntä)
   badumbidum: Eihän toi kuvan nainen ees oo läski. ಠ_ಠ
   On se ylipainoinen, mutta ei niin paljon, että pitäisi siitä ruveta tolla lailla huutelemaan.

   Lainaa

  17. Tulos: -158 (276 ääntä)
   Mutta miksi lihavalle ei saa sanoa että laihduttaa? Laihalle saa vapaasti huutaa että syösyösyö? Mun ex:ää kehotettiin jättään mut koska olin ylipainoinen (ja hän on ex ihan muusta syystä kuin painon takia). Tästä kommentista sisuunnuin ja laihdutin 25kg. Sen jälkeen oon saanut kuunnella kommentteja "et kai sä enää laihduta kun käyt lenkillä?" wtf? Mutta kuvan nainen on normaalipainoinen joten tässä tapauksessa Sarin kommentti on vain ja ainoastaan loukkaava :(

   Lainaa

  18. kullihaukka 28.7.2015 7:40
   Tulos: +70 (94 ääntä)
   Kukkahattutäti: Sari ei saanut lihavana kullia?
   Sen verran tiukka, ettei oo tainnu saada laihempanakaan...

   Lainaa

  19. Seppo Saviniemi 28.7.2015 8:27
   Tulos: +246 (248 ääntä)
   Ymmärrän kyllä, jos Saria korpeaa, että porukka on ollut ilkeää, mutta ei se oikeuta Sari olemaan yhtälailla ilkeä. Ainakin, jos Sari puhui totta on 50 kilon pudotus ihan kunnioitettava saavutus, mutta ei näköjään tehnyt painonpudotus Sarista yhtään se onnellisempaa.

   Lainaa

  20. arvostelun kukkanen 28.7.2015 8:29
   Tulos: +181 (185 ääntä)
   Tiuku: Mutta miksi lihavalle ei saa sanoa että laihduttaa? Laihalle saa vapaasti huutaa että syösyösyö? Mun ex:ää kehotettiin jättään mut koska olin ylipainoinen (ja hän on ex ihan muusta syystä kuin painon takia). Tästä kommentista sisuunnuin ja laihdutin 25kg. Sen jälkeen oon saanut kuunnella kommentteja “et kai sä enää laihduta kun käyt lenkillä?” wtf? Mutta kuvan nainen on normaalipainoinen joten tässä tapauksessa Sarin kommentti on vain ja ainoastaan loukkaava
   Tässä maailmassa teet niin tai näin, niin jonkun mielestä teet väärin. Olet lihava - arvostellaan, olet laiha - arvostellaan. Olet äiti/isä, niin kasvatustapojasi arvostellaan. Ja listaa voi jatkaa loputtomiin, sillä ihan kaikesta joku muu ihminen voi pahoittaa mielensä ja arvostella. Itse voi olla fiksumpi, ja mieluummin tsempata ja kehua muita, sillä niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Plus kasvattaa sellainen nahka, ettei ihan kaikkien sanomisista ota itseensä.

   Lainaa

  21. Tulos: +190 (192 ääntä)
   Loistava osoitus taas siitä, että kyllä se luonne ratkaisee, ei liikakilot. Jos Sarin kertomus on totta ja häntä on kiusattu eikä saanut mitään tukea, niin ymmärrän että sellainen jättää ihmiseen jäljen. Mutta Sari ei vaan pääse katkeruudestaan irti ja on nähtävästi odottanut vuoden, että pääsee kutsumaan jotain muuta läskiksi.

   Lainaa

  22. Sähköpostiosoite 28.7.2015 8:55
   Tulos: +124 (132 ääntä)
   Kyllähän näitä Sarin kaltaisia, isin ja äidin kultapossuja on maailma täynnä. Tällaiset ihmiset eivät vaan ymmärrä miksi muita ei saa loukata tai haukkua, koska heitä ei ole koskaan kotona kielletty tekemästä sitä. Aina he ovat siinä uhrin asemassa

   Lainaa

  23. eriparisukka 28.7.2015 9:05
   Tulos: +133 (133 ääntä)
   "Kas kummaa" Naapurit varmaan taas tykkää, kun viiminen kommentti aiheutti jäätävän huutonaurureaktion

   Lainaa

  24. Tulos: +265 (267 ääntä)
   Tiuku: Mutta miksi lihavalle ei saa sanoa että laihduttaa? Laihalle saa vapaasti huutaa että syösyösyö? Mun ex:ää kehotettiin jättään mut koska olin ylipainoinen (ja hän on ex ihan muusta syystä kuin painon takia). Tästä kommentista sisuunnuin ja laihdutin 25kg. Sen jälkeen oon saanut kuunnella kommentteja “et kai sä enää laihduta kun käyt lenkillä?” wtf? Mutta kuvan nainen on normaalipainoinen joten tässä tapauksessa Sarin kommentti on vain ja ainoastaan loukkaava
   Eiköhän jokainen lihava tiedä olevansa lihava, eikä sitä tarvitse ulkopuolisen mennä enää kertomaan. Sama koskee laiheliineja, ei siitäkään tarvitse huomautella. Ylipäätään fiksu ihminen osaa olla puuttumatta toisen ulkonäköön millään tavalla. Oli se toinen sitten lihava, laiha tai vaikka finninaamainen, kyllä hän sen tietää sanomattakin. Tyrmistyttävää typeryyttä moinen huomauttelu, kaikissa tapauksissa.

   Lainaa

  25. yli opisto hörho 28.7.2015 10:06
   Tulos: +32 (48 ääntä)
   Sääliksi käy miestä.

   Lainaa

  26. Tulos: -76 (184 ääntä)
   badumbidum: Eihän toi kuvan nainen ees oo läski. ಠ_ಠ
   Siis tuossa mokassa oleva nainen? Tuo kulli-kyltin vieressä seisova nainen? Onhan tuo ylipainoinen ihan selvästi. Jos tuo on normaali paino nykyään niin ei voi muuta kuin hattua nostaa läskipropagandalle.

   Lainaa

  27. Tulos: +64 (100 ääntä)
   Yli 30kg surutta? Eihän tuo edes ole pahasti ylipainoinen!

   Lainaa

  28. Tulos: +51 (75 ääntä)
   BullMentula: Ja nämä samat tyypit ovat iltalehtien kommenttiosioissa haukkumassa bodareita ja fitnessmalleja…
   Ei se omaankaan silmään kaunista ole, silikonipallot ovat oikeasti todella karmeat fitnesskropassa. Ihminen on parhaimmillaan normaalipainoisena.

   Lainaa

  29. Tulos: +16 (104 ääntä)
   Tää oli oikeasti surullinen juttu :( Siis ihan persiistähän tuo Sarin käytös on, sitä yhtään puolustelematta/oikeuttamatta, mutta täytyyhän hänellä olla todella paha olo itsensä kanssa. Ihan OT:na, huolestuttava ilmiö tuo ylipainon normaalistaminen. Joko me ollaan niin yleisesti paksuja, että lievä ja vähän vähemmänkin lievä ylipaino luokitellaan normaaliksi painoksi?

   Lainaa

  30. Tulos: -44 (154 ääntä)
   Hyh: Siis tuossa mokassa oleva nainen? Tuo kulli-kyltin vieressä seisova nainen? Onhan tuo ylipainoinen ihan selvästi. Jos tuo on normaali paino nykyään niin ei voi muuta kuin hattua nostaa läskipropagandalle.
   Pistää kyllä miettimään minkälaisia todellisuudesta vieraantuneita McPalloja täällä oikein pyörii, jos pitävät tuota kuvan naista oikeasti normaalipainoisena. Pelkästään tuon kuvan perusteella voisi olettaa hänen painoindeksin olevan jossain 30:n paikkeilla.

   Lainaa

  31. Tulos: +96 (96 ääntä)
   Tässä taitaa taas päteä se itsestäänselvyys, joka tuntuu unohtuvan internetyhteisön käyttäjiltä aivan käsittämättömän usein. Internetissä, kuin myös sen ulkopuolella, on useita eri ihmisiä. Se, että internetissä sanotaan ensin yhtä ja sitten aivan toista, ei tarkoita, että internetissä tavatut ihmiset olisivat epäloogisia hypokriitteja. Kyse on vain yksinkertaisesti siitä, että yksi ihminen sanoo ensin yhden asian, ja sitten toinen ihminen sanoo toisen asian. Koska ilmaistut mielipiteet tulevat lukuisilta eri tahoilta, ei ole mitään mieltä ruveta niputtamaan niitä yhteen. Saria on ilmeisesti loukattu internetissä, päätellen siitä että hän kertoi haukkujien saaneen tykkäyspeukkuja. Minä kyllä ymmärrän tuon, mikä Saria harmittaa, itsekin inhoan sitä miten minulle saa sanoa aivan mitä sattuu, mutta minä saan myrskyn niskaani sillä sekunnilla, kun sanon "ite oot". En kuitenkaan halua kierrättää saamiani haukkuja sellaisille ihmisille, joilla ei välttämättä ole ollut osaa eikä arpaa minun haukkumisessani. Sitten, jos tässä mokakeskustelussa esiintyvät henkilöt olivat niitä, jotka haukkuivat Saria ja antoivat haukkujille tykkäyspeukkuja, niin ymmärrän hänen reaktionsa täysin. Myönnän, että jos minua olisi haukuttu painostani ja olisin sen jälkeen pudottanut 50 kiloa, niin saattaisin itsekin sanoa kiusaajilleni siinä vaiheessa takaisin. Mutta mikäli mokassa esiintyvä yhteisö ei ole ollut missään yhteydessä Sarin haukkumiseen, niin sitten kehottaisin Saria vain miettimään tarkemmin sitä, mitä sanoo ja kenelle sanoo. Ei siitä tulisi tulla hyvä mieli, jos saa aiheutettua viattomille ihmisille saman pahan mielen, minkä itse on viattomana joutunut kokemaan.

   Lainaa

  32. Tulos: +102 (102 ääntä)
   Just toi et jos joku on ollu sulle ilkee nii eihän se anna oikeutta olla samanlainen? Eikös sillo just pitäis tietää kui se loukkaa??

   Lainaa

  33. Tulos: +65 (69 ääntä)
   Sari vaikuttaa oikein mukavalta ja tasapainoiselta ihmiseltä :) Jännä, ettei vieraita ole jonoksi asti.

   Lainaa

  34. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Etsin kyseisen julkaisun, mutta ylläpito oli poistanut kyseisen keskustelun JA Sarin ryhmästä. Ihan oikein hänelle.

   Lainaa

  35. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Surullista, että joku ihminen Sarin elämän aikana on saanut hänet noin katkeraksi ja vihamieliseksi... Toisaalta, miten häntä voi tästä syyttää, uhri hänkin oli alun alkaen. Mutta kuten joku jo sanoi: jos joku on ilkeä sinulle, ei sinun tarvitse olla ilkeä muille. Kannattaisi antaa ilkeiden kommenttien vain mennä ohi korvien.

   Lainaa

  36. Tulos: +130 (142 ääntä)
   Haluaisin vielä lisätä, että en ymmärrä tätä maailmassa pyörivää "läskivihaa". Jos näet lihavan ihmisen, miksi se pitää sanoa ääneen? Lihava varmaan tietää itsekin olevansa lihava, ilman, että joku tulee huutelemaan törkeyksiä. Ehkä hän onkin jo aloittanut laihduttamisen? Tai hänellä on jokin sairaus, joka estää sen? Tai jos hän vain viihtyy ylipainoisena? Miksi se on jollekin ongelma?? Antaa ihmisten olla sen näköisiä, kuin itse haluavat. Ei "läskivihaajien" tarvitse mennä naimisiin lihavien kanssa, voisivat vain käyttäytyä asiallisesti. Noloa.

   Lainaa

  37. Tulos: +81 (97 ääntä)
   Monien tutkimusten mukaan lievästi ylipainoisen (voisi kuvitella, että kuvan nainen kuuluu niihin) ei ole järkeä laihduttaa, on suurempi terveysriski kuin pysyä lievästi ylipainoisena. Ja nämä ali-, yli-, normaalipainot määritellään BMI:n mukaan, josta oli ihan mielenkiintoinen kuvakartta mm. NYTimesissa taannoin. Aika monenlaista kroppaa mahtuu saman BMI:n kanssa eläville ihmisille. Suosittelen tutustumaan aiheeseen tarkemmin. Paino tai ulkonäkö ei kerro ihmisestä juuri mitään - Sari hyvänä esimerkkinä. -50kg jälkeenkin kasa ihmiskuonaa.

   Lainaa

  38. Tulos: +21 (25 ääntä)
   mikä siinä on niin vaikea ymmärtää että se on Saaremaa. Sama jos puhuu piirrustuksista tai että joku kuullostaa joltain...

   Lainaa

  39. Tulos: -83 (117 ääntä)
   baarissa: en myy viinaa kun oot jo muutenkin liian kännissä -> ihan ok burgerkingissä: en myy ruokaa kun oot jo muutenkin liian lihava -> ihan hirveä somemyrsky ja huutelu.

   Lainaa

  40. Tulos: +114 (126 ääntä)
   focalpro: baarissa: en myy viinaa kun oot jo muutenkin liian kännissä -> ihan ok burgerkingissä: en myy ruokaa kun oot jo muutenkin liian lihava -> ihan hirveä somemyrsky ja huutelu.
   No tuota, siinä on sellainen juttu että sen lihavankin täytyy syödä pysyäkseen hengissä. Viinaa taas ei ole kenenkään pakko juoda. Vai meinasitko että läskeille sopii olla myymättä ruokaa niin kauan kun ovat läskejä? Aika mielenkiintoinen logiikka sulla. Ehkäpä voitaisiin myös olla myymättä karkkia huonohampaisille. Tai hiusväriä tukkansa jo pilanneelle. Ja näitähän löytyy. Mistä aloitetaan?

   Lainaa

  41. tuleva rakennusmestarinainen 28.7.2015 17:38
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Sari... Ei, ei ja ei.

   Lainaa

  42. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Truth: ... josta oli ihan mielenkiintoinen kuvakartta mm. NYTimesissa taannoin. Aika monenlaista kroppaa mahtuu saman BMI:n kanssa eläville ihmisille. Suosittelen tutustumaan aiheeseen tarkemmin....
   Voitko pistää muutaman linkin jolla pääsee alkuun? Asia alkoi kiinnostamaan.

   Lainaa

  43. Tulos: +68 (72 ääntä)
   Lihavankin pitää syödä, ja sitten siinä on sekin että ihmisestä näkee päältä onko se kännissä vaiko ei, kun taas hoikallakin voi olla senmoinen ruokavalio ettei todellakaan pitäisi ottaa enää yhtään purilaista. Jos baarissa todettaisiin että et saa juotavaasi koska tukkasi on niin huonosti ettei kukaan selvinpäin tuollaisena ulos lähtisi, niin pahoittaisin kyllä mieleni... Ja toteamuksissa siitä että joku ei ole lihava ei ole terveydestä kyse, vaan siitä että kulttuurissamme on vallalla käsitys että lihavuus ei ole paino-ongelma vaan yleinen moraalinen vajavaisuus, joten viesti on pikemminkin "ihan hyvältä ihmiseltä tuo vaikuttaa". Oikeat terveysongelmat ovat ihmisen ja lääkärin välille kuuluva keskustelu, ei nettiin.
   Jorkku: No tuota, siinä on sellainen juttu että sen lihavankin täytyy syödä pysyäkseen hengissä. Viinaa taas ei ole kenenkään pakko juoda. Vai meinasitko että läskeille sopii olla myymättä ruokaa niin kauan kun ovat läskejä? Aika mielenkiintoinen logiikka sulla. Ehkäpä voitaisiin myös olla myymättä karkkia huonohampaisille. Tai hiusväriä tukkansa jo pilanneelle. Ja näitähän löytyy. Mistä aloitetaan?

   Lainaa

  44. Tulos: -24 (54 ääntä)
   Truth: Monien tutkimusten mukaan lievästi ylipainoisen (voisi kuvitella, että kuvan nainen kuuluu niihin) ei ole järkeä laihduttaa, on suurempi terveysriski kuin pysyä lievästi ylipainoisena. Ja nämä ali-, yli-, normaalipainot määritellään BMI:n mukaan, josta oli ihan mielenkiintoinen kuvakartta mm. NYTimesissa taannoin. Aika monenlaista kroppaa mahtuu saman BMI:n kanssa eläville ihmisille. Suosittelen tutustumaan aiheeseen tarkemmin. Paino tai ulkonäkö ei kerro ihmisestä juuri mitään – Sari hyvänä esimerkkinä. -50kg jälkeenkin kasa ihmiskuonaa.
   Varmaksi en voi sanoa koska kehot ovat erilaisia, mutta kyllä tuo näyttäisi olevan jo enemmän kuin lievästi ylipainoinen. Jos on BMI:ltään vain lievästi ylipainoinen tuolla ylävartalolla, on todennäköisesti aika vähän lihasmassaa, mikä ei varsinaisesti paranna asiaa. Sarin käytös on pönttöä ja naurettavaa, sitä en puolusta. Mutta on huolestuttavaa, että nykyään ihan normaalia painoa pidetään laihana. Minulle on valitettu siitä että olen liian laiha kun bmi:ni oli 25. Siis ylipainoinen!

   Lainaa

  45. Tulos: -55 (69 ääntä)
   Jorkku: No tuota, siinä on sellainen juttu että sen lihavankin täytyy syödä pysyäkseen hengissä. Viinaa taas ei ole kenenkään pakko juoda. Vai meinasitko että läskeille sopii olla myymättä ruokaa niin kauan kun ovat läskejä?
   Vertaus oli "ei alkoholia juopolle, eikä epäterveellistä ruokaa terveydensä syömisellä pilanneelle". Hienosti ymmärsit tarkoituksella sen väärin.

   Lainaa

  46. Tulos: +28 (28 ääntä)
   "Mikäli olisin saanut tukea kommenttiini kuvan naisen laihdutustarpeesta" Voi Sari, Sari...

   Lainaa

  47. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Sanottakoon vielä sen, että tuosta kuvasta on todella vaikea sanoa onko nainen edes ylipainoinen vai ei. Paita kun on niin löysä, että ei voi tietää onko alla omenavartalo vai tiimalasi. Joillain naisilla kun on aika kurvikas kroppa, eli lantio ja rinnat voivat saada kropan juuri tuollaisissa vaatteissa näyttämään leveältä.

   Lainaa

  48. Pullamössö 29.7.2015 10:02
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   Tainnut olla lääkäri, joka käski saria laihduttamaan :'D

   Lainaa

  49. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Niin siis eikö Sari todella tajunnu itse tulleensa nettikiusatuksi ennen ko. laihdutusta? Mut joo mainoskissa on paras siis.

   Lainaa

  50. Tulos: +54 (54 ääntä)
   miksi joku on kokenut tarpeelliseksi sanoa sarille tai kenellekään muulle tämän olevan ylipainoinen? siis netissä. ymmärrän, jos joku läheinen olisi huolissaan rakkaansa painosta ja sen vaikutuksesta vaikkapa terveyteen, mutta tuollaista "kyllähän kritiikkiä pitää kestää ja kannattaa vain kasvattaa paksumpi nahka" -huutelua en millään ymmärrä. miksi pitäisi kestää se, että joku tuntematon tulee sanomaan mitään painosta, oli se sitten yli- tai alipainoa? ei käsitä, ei...

   Lainaa

  51. Tulos: +68 (70 ääntä)
   lingos: Vertaus oli “ei alkoholia juopolle, eikä epäterveellistä ruokaa terveydensä syömisellä pilanneelle”. Hienosti ymmärsit tarkoituksella sen väärin.
   *Humalainen* ei saa alkoholia (tai no, ei pitäisi), oli sitten henkilön kokonaiskulutus hyvin vähäinen ja känni kahdesta viinilasista, tai kyseessä viikon kolmas vodkapullo. Myyntihetkellä selvä juoppo saa. Kenestäkään ei voi myöskään päältä tietää ruokailutottumuksista, ja vaikka niistä tietäisikin, niin muusta tilanteesta ei voi tietää. Voin hoikkana kasvissyöjänä katsoa nokkaani pitkin lihavaa naista joka nappaa mäkkäriä ohijuostessaan, mutta toisaalta säädin omaa kasvissmoothietani aamulla 20 minuuttia. Mitä jos hänellä on kolmivuorotyö, kaksi lasta, ja hoidettava vanha äiti, eikä mitään aikaa cityviljelyyn ja salilla käyntiin? Kuka nyt on tyhmä ja laiska? Koska siitähän on kyse, ei terveydestä -itselläni on korkea verenpaine, mutta enpä ole huomannut että ihmiset kummemmin kommentoisivat kun ojentavat suolan, verenpaine kun ei näy. Lihavuus on helppo kiusaamisen kohde, laihuuskin toki, koska se näkyy, ja koska voi väittää ettei kiusaa ollenkaan, huolehtii vain. Mutta jos todella haluaa kantaa kortensa kansanterveyden edistämiseksi kekoon, voi vaikka kuunnella kun työkaveri valittaa ettei ehdi salille, ja tarjoutua lapsenvahdiksi jotta ehtisivät. Painon kommentointi on pelkkää ilkeyttä, kyllä ihmiset tietävät mitä painavat.

   Lainaa

  52. Tulos: +34 (34 ääntä)
   arvostelun kukkanen: Tässä maailmassa teet niin tai näin, niin jonkun mielestä teet väärin. Olet lihava – arvostellaan, olet laiha – arvostellaan. Olet äiti/isä, niin kasvatustapojasi arvostellaan. Ja listaa voi jatkaa loputtomiin, sillä ihan kaikesta joku muu ihminen voi pahoittaa mielensä ja arvostella. Itse voi olla fiksumpi, ja mieluummin tsempata ja kehua muita, sillä niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Plus kasvattaa sellainen nahka, ettei ihan kaikkien sanomisista ota itseensä.
   Olen täysin samaa mieltä! Itse olen parhaillaan teini-iässä ja minulle kerrottiin yksi päivä että olen "liian luotettva" ja että minun pitäisi "rentoutua ja tehdä mitä tavalliset teinit tekee". Voisin vaikka lyödä vetoa, että jos nyt lähtisin juomaan joihinkin kotibileisiin, niinkuin "tavalliset nuoret", niin tulisi kyllä sanomista.

   Lainaa

  53. Tulos: -39 (57 ääntä)
   Sannni: Mitä jos hänellä on kolmivuorotyö, kaksi lasta, ja hoidettava vanha äiti, eikä mitään aikaa cityviljelyyn ja salilla käyntiin? Kuka nyt on tyhmä ja laiska?
   Se että syö vähemmän kuin kuluttaa ei vaadi salilla käyntiä tai cityviljelyä. Vähemmän syöminen vaatii vähemmän vaivannäköä. Jos sanoo lihavuudelleen syyksi sen, ettei ehdi syödä vähemmän, henkilö on kyllä todennäköisesti vähintäänkin tyhmä.

   Lainaa

  54. Tulos: -21 (35 ääntä)
   illuusia: Sanottakoon vielä sen, että tuosta kuvasta on todella vaikea sanoa onko nainen edes ylipainoinen vai ei. Paita kun on niin löysä, että ei voi tietää onko alla omenavartalo vai tiimalasi. Joillain naisilla kun on aika kurvikas kroppa, eli lantio ja rinnat voivat saada kropan juuri tuollaisissa vaatteissa näyttämään leveältä.
   Itseäni on aina ihmetyttänyt tämä miksi puhutaan "kurvikkaasta kropasta" kun kuvaillaan tasapaksua pötköä?

   Lainaa

  55. Terveys edellä 30.7.2015 14:10
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Ihmiset on ihan höpöjä kun bmi:tä vaan tuijotellaan! Terveys = terveelliset elämäntavat eli puhdasta ruokaa, toimiva ruoansulatus ja sopivasti liikuntaa, eikä sitäkään liikaa, ettei mennä koko ajan kortisolitasot kaakossa. Ihannepainokaan ei todista, että ihminen näin toimisi, pikemmin kärsitään jos vaikka mistä ruoansulatusongelmista ja allergioista, mutta vikahan ei missään nimessä voi olla itsessä ja omissa elämäntavoissa, vaan apua haetaan mieluummin pilleripurkista kuin tarkastellaan omia elämäntapoja! Ei todellakaan ole yksin läskien ongelma tämä, että jokainen tarkastelkoot vaan omaa napaansa!! ;)

   Lainaa

  56. Tämän kuvan voisi poistaa 30.7.2015 17:08
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Kirjoita harkiten keskusteluryhmiin Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä samaa viestiä tarpeettoman moneen ryhmään. Ole kohtelias ja ystävällinen, äläkä tarkoituksella provosoi riitoja tai hauku muita keskustelijoita. http://www.internetopas.com/netiketti/

   Lainaa

  57. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Jos joutuu pahoinpitelyn kohteeksi, on siis Sarin logiikalla oikein pahoinpidellä myös muita.

   Lainaa

  58. Tulos: +19 (29 ääntä)
   lingos: Se että syö vähemmän kuin kuluttaa ei vaadi salilla käyntiä tai cityviljelyä. Vähemmän syöminen vaatii vähemmän vaivannäköä. Jos sanoo lihavuudelleen syyksi sen, ettei ehdi syödä vähemmän, henkilö on kyllä todennäköisesti vähintäänkin tyhmä.
   Täyttä hölynpölyä. Ruoka ei ole vain kaloreita, vaan myös ja ennenkaikkea välttämättömiä ravintoaineita. Jos oikein ehtii hifistellä ja tutkia mikä omalle kropalle sopii, ja sitten vielä treenata kunnolla, niin saa todella erinomaista jälkeä. Illat kuluvat kivasti kaalisipsejä paistellessa (hyviä). Yritin tuota suosittelemaasi kalorit sisään-kalorit ulos metodia todella köyhänä opiskelijana ja söin päivässä kolmanneksen pienestä sipsipussista ja kaksi desiä ruusukaalia, koska se vaikutti halvimmalta tavalta saada tarvittavat kalorit ja tarvittava kuitu. Oli muuten hiton paha olo jo viikon jälkeen. Aineenvaihduntaan vaikuttaa vaikka mikä, yöunesta, suolistobakteereista, lapsuuden antibioottikuureista alkaen, ja *terveellinen* hoikkuus voi vaatia suurtakin huomion kiinnittämistä näihin. Nääntyähän ravinnonpuutteeseen aina voi, tosi hyvännäköisesti, mutta ei oikein kannata jos perhettäkin on.

   Lainaa

  59. Tulos: -19 (25 ääntä)
   Sannni: Täyttä hölynpölyä. Ruoka ei ole vain kaloreita, vaan myös ja ennenkaikkea välttämättömiä ravintoaineita. Jos oikein ehtii hifistellä ja tutkia mikä omalle kropalle sopii, ja sitten vielä treenata kunnolla, niin saa todella erinomaista jälkeä. Illat kuluvat kivasti kaalisipsejä paistellessa (hyviä). Yritin tuota suosittelemaasi kalorit sisään-kalorit ulos metodia todella köyhänä opiskelijana ja söin päivässä kolmanneksen pienestä sipsipussista ja kaksi desiä ruusukaalia, koska se vaikutti halvimmalta tavalta saada tarvittavat kalorit ja tarvittava kuitu. Oli muuten hiton paha olo jo viikon jälkeen. Aineenvaihduntaan vaikuttaa vaikka mikä, yöunesta, suolistobakteereista, lapsuuden antibioottikuureista alkaen, ja *terveellinen* hoikkuus voi vaatia suurtakin huomion kiinnittämistä näihin. Nääntyähän ravinnonpuutteeseen aina voi, tosi hyvännäköisesti, mutta ei oikein kannata jos perhettäkin on.
   Mutta tällä taas ei ole sinänsä mitään tekemistä ajan kanssa. Roskaruuan syöminen ei oikeasti ole yhtään sen nopeammin tehty kuin oikeankaan ruuan.

   Lainaa

  60. Tulos: 0 (10 ääntä)
   MiKSi i-KiRJAiN PiTÄÄ KiRJOiTTAA AiNA PiENELLÄ?

   Lainaa

  61. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Lobo: Oikea ruoka pitää itse laittaa. Kunnolliseen kotiruokaan jossa riittävästi kasviksia menee aika lailla aikaa kun kuorii, pilkkoo, höyryttää, soseuttaa, maustaa... Kysy äidiltäsi =>

   Lainaa

  62. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Niin ja en siis tarkoittanut että tuo on yleinen työjärjestys, ennen kuin joku luulee että teen bonaa. Illalliseksi tänään: keitetyt perunat (pesu + keitto n. 30 min). Itsetehty valkosipuli-papu-chillikastike (papujen liotus 8 h, keitto 2 h, soseutus, maustaminen ja yrteillä koristelu 10 min -yrttien parvekekasvatus asia erikseen), kaalisalaatti toiset 10 min. Maukasta, terveellistä, ja pitäisi kovasti yrittää että näillä lihoisi -mutta vaatii kyllä jonkun jolla on aikaa puuhastella. Kaikilla ei ole eikä voikaan olla, on naurettavaa väittää muuta.

   Lainaa

  63. Tulos: -22 (28 ääntä)
   Sannni: Lobo: Oikea ruoka pitää itse laittaa. Kunnolliseen kotiruokaan jossa riittävästi kasviksia menee aika lailla aikaa kun kuorii, pilkkoo, höyryttää, soseuttaa, maustaa… Kysy äidiltäsi =>
   Ja kakat. Juu, riippuu toki ruuasta mitä tekee, mutta parhaimmillaan oikean ruuan (tiedätkö, ihan raa'oista aineksista itse tekemällä) saa aikaan 15 minuutissa. Taidat itse syödä vain pelkkää mikroroskaa, kokeile joskus ruuanlaittoa.

   Lainaa

  64. Tulos: -14 (22 ääntä)
   Sannni: Niin ja en siis tarkoittanut että tuo on yleinen työjärjestys, ennen kuin joku luulee että teen bonaa. Illalliseksi tänään: keitetyt perunat (pesu + keitto n. 30 min). Itsetehty valkosipuli-papu-chillikastike (papujen liotus 8 h, keitto 2 h, soseutus, maustaminen ja yrteillä koristelu 10 min -yrttien parvekekasvatus asia erikseen), kaalisalaatti toiset 10 min. Maukasta, terveellistä, ja pitäisi kovasti yrittää että näillä lihoisi -mutta vaatii kyllä jonkun jolla on aikaa puuhastella. Kaikilla ei ole eikä voikaan olla, on naurettavaa väittää muuta.
   Ja sä varmaan seisot sen papuastian vieressä koko sen 8h kun ne likoaa? Kuten myöskin niiden kattiloiden vieressä kun potut ja pavut keittyy? Vinkkinä, niitä ei tarvitse katsoa herkeämättä, se ei vaikuta lopputulokseen. Pavut likoavat vaikkapa työpäivän aikana. Meillä tehdään muita juttuja kotona sillä välin, kun ruoka ei vaadi välitöntä osallistumista. Kuten vaikka sen 10min kaalisalaatin, jolloin se aika on sitten ikäänkuin käytetty siinä samalla kun muu ruoka valmistuu, eikä sitä tarvitse laskea enää erikseen mukaan siihen jo ilmeisesti sun laskujen mukaan melkein puolen vuorokauden kokkausmaratoniin. Ja kummasti jää vielä ylimääräistä aikaa yli, voi tyhjentää/täyttää tiskikoneen sillä aikaa kun odottelee pottujen keittymistä, tai istua persiillään ja kirjoittaa vaikka tänne.

   Lainaa

  65. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Lehdissä ja netissä esitetään ainoastaan laihat ja hoikat normaalipainoisina, niinpä oikeaa elämää omistamattomat (yleesä ihan penikat) pitävät siis normaalin ihmisen nähdessään tätä läskinä. Hupaisaa. Not.

   Lainaa

  66. Tulos: -21 (27 ääntä)
   Mikä teitä oikein vaivaa? En olisi uskonut tollaista kommenttien tulvaa siitä että joku sanoo totuuden. (Vaikkakin väärällä tavalla) Tää on niin nykypäivää.... Jos joku on lihava, niin sitä ei missään nimessä saa sanoa. Tummaihoinen on samanvärinen kuin muut. (tässä oli toinen sana, mutta sitä ei saa nykyään sanoa) Elefantti on sarvikuono. Kaikki ollaan samanlaisia

   Lainaa

  67. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Asia on nyt näin, nykymaailman mukaan "normaali" tarkoittaa photoshopattua vartaloa kaiken näköisissä lehdissä ja mainoksissa ja yms. Eli älkää koskaan KOSKAAN verratko itseänne muihin tai lehtien kansiin, koska se ei ole "normaalia" mitä siellä näkee. Eikö saa enää olle sellainen kuin on? Onko se kielletty. Kaikki on kauniita omalla tavallaan. Muutenkin miksi lihavia ihmisiä haukutaan aina? Onko niissä vikaa koska eivät ole lehtien "normaaleja" ihmisiä. Solvasin paljon lehtien kansikuvia ja muita, mutta pitää ymmärtää että ne eivät ole totta mitä näkee. Sarin kannattaisi avata ne silmät ja katsoa niitä oikeita ihmisiä eikä vain malleja ja yms. Tottakai ymmärrän Saria jos häntä kiusattiin, mutta se ei anna oikeutta haukkua muita. Ps. Herää Sari

   Lainaa

  68. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Antaa luusereiden pilata elämänsä viinalla ja paskalla ruualla! Jääpähän itselle enemmän :)

   Lainaa

  69. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Jokku lievästi ylipainoset voi olla paljon terveempiä ja parempikuntosia ku hoikat/normaalipainoset:) Koskaan ei pidä arvostella pelkän ulkonäön suhteen, jos ei tiiä ihmisen taustaa/elämäntapoja

   Lainaa

  70. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Tulee mieleen mun täti.. Ihan samallaista juttua..

   Lainaa

  71. Mallorgalla 3.3.2021 8:49
   Tulos: +1 (1 ääni)
   nou badi: Ei helev... Onko tuo Sari oikea ihminen?? 😁 Ei kai tuollaisia voi olla olemassa... o_O
   On heitä. Ehkä kannattaa pysähtyä tässä kohdin miettimään mikä siihen on vaikuttanut?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kyltti, lihava, ylipaino, läski, nettikiusaaminen, ovi, riita, laihduttaa, laihdutus