Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 22

Missä menee ahneuden raja?
Roskalavalla rapisee, osa 22

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1432 (1582 ääntä)
   Juhanin syvin olemus tässä lähinnä alkaa tulla esiin.

   Lainaa

  2. Tulos: +308 (564 ääntä)
   ..Niin, nuo miehet nettikirppareilla. Hulluja kaikki =D

   Lainaa

  3. Minä itte 2.7.2015 1:18
   Tulos: +619 (679 ääntä)
   Juhanilla menny kaupat aina ohi, kun ahneet kerinny paikalle.Voi hm!

   Lainaa

  4. Tulos: -289 (743 ääntä)
   Naiset varaa ensiksi ja sitten miettii päivän ja peruu. Miehet ostaa.

   Lainaa

  5. Tulos: +379 (463 ääntä)
   Yhyy naiset siellä taas kiusaa miehiä.

   Lainaa

  6. Tulos: -85 (285 ääntä)
   Miehet pilaa aina netti ja muut kirpparit ja kaupantekohommat

   Lainaa

  7. Local Hero 2.7.2015 2:02
   Tulos: +219 (293 ääntä)
   Taisi ennemminkin tulla Juhanin syvin olemus esiin.

   Lainaa

  8. Tulos: +273 (347 ääntä)
   Lol Juhani paljastaa vain oman urpoutensa, ei mitään naisten syvällisestä olemuksesta

   Lainaa

  9. Tulos: +156 (192 ääntä)
   "Noniin, naisten syvin olemus alkaa tulla esiin" Eli siis naisten syvin olemus on Ei hitto en keksiny mitää koska Juhani ei ilmassut asiaa tarpeeks selkeesti :DD

   Lainaa

  10. Maitolasi? 2.7.2015 3:16
   Tulos: -27 (135 ääntä)
   Kertokaa ny joku tyhmälle (allekirjottaneelle) et mikä )?#?# on maitolasi?

   Lainaa

  11. Tulos: +141 (153 ääntä)
   Maitolasi?: Kertokaa ny joku tyhmälle (allekirjottaneelle) et mikä )?#?# on maitolasi?
   Itse käytän termiä huurrettu lasi.

   Lainaa

  12. Tulos: +388 (452 ääntä)
   Oonko ainoa joka yritti hahmottaa kuvasta sellasen lasin josta juodaan maitoa? :D

   Lainaa

  13. S. aivartelija 2.7.2015 5:13
   Tulos: -34 (118 ääntä)
   seitan: Oonko ainoa joka yritti hahmottaa kuvasta sellasen lasin josta juodaan maitoa?
   Et. Seuraava vaihe miettiä, että mikähän kirjoitusvirhe tuossa on. En taida iljetä kertoa, millä alalla olen.

   Lainaa

  14. Tulos: +62 (144 ääntä)
   Jos ikinä laittaisin nettikirpparille mitään myyntiin, kieltäisin kaikki helvetin yvt, avt ja jonot. Jos joku haluaa ostaa, sanoo suoraan heti kun on varma päätöksestään, tai sitten on ihan hiljaa. Jos haluaa vatuloida ostopäätöstään, ostakoon joltain muulta.

   Lainaa

  15. Tulos: -68 (186 ääntä)
   Vaikka olenkin nainen, niin näen kyllä nuo varaukset aivan täysin typerinä. Tää on just niinkun joku aika sitten netissä kiertänyt tekstipätkä miesten ja naisten kirpparieroista. Näkeehän tosta nyt tyhmäkin, ettei se mikään postimerkin kokonen ole. Jos on liika iso, niin lasiveitsi kauniiseen käteen ja paloiks. Tuskin kukaan tasan sen kokosta lasia saa mitä tarvitsee.

   Lainaa

  16. Tulos: +152 (210 ääntä)
   Muumi: Jos ikinä laittaisin nettikirpparille mitään myyntiin, kieltäisin kaikki helvetin yvt, avt ja jonot. Jos joku haluaa ostaa, sanoo suoraan heti kun on varma päätöksestään, tai sitten on ihan hiljaa. Jos haluaa vatuloida ostopäätöstään, ostakoon joltain muulta.
   No höpsis. Av on kätevä esimerkiksi jos kirpparille tulee myyntiin joku upea vaate/tavara/mikävaan, joku millaista oot pitkään etsinyt, mutta kun esim mitat puuttuu, et voi olla satavarma että onko se sittenkin väärän kokoinen omaan käyttöön. Jos jäät odottamaan niitä mittoja, joku muu varmasti vie sen edestä. Jos laitat av:n ensimmäisenä, tuote on sinun, ellet totea sitä väärän kokoiseksi ja anna seuraavalle. Helppoa ja kätevää, eikä tarvi hakata päätä seinään.

   Lainaa

  17. Tulos: +243 (245 ääntä)
   En ymmärrä, miksi nettikirppiksillä jokainen myyjä ei voi laittaa suoraan myynti-ilmoitukseen kaikkia tietoja. Tässäkin jos olisi koko ollut mukana, niin ei olisi tuota jonotusta syntynyt. Melkein aina joutuu kuitenkin niitä lisätietoja antamaan ostajille.

   Lainaa

  18. Miten fiksua 2.7.2015 10:06
   Tulos: +193 (223 ääntä)
   Muumi: Naiset varaa ensiksi ja sitten miettii päivän ja peruu. Miehet ostaa.
   Miehet ostavat, vaikka tavaran mitoista ei ole aavistustakaan?

   Lainaa

  19. Tulos: +56 (78 ääntä)
   Oonko mä ainoa jota häiritsee se, että eka kommentoija on laittanut "jono" :D

   Lainaa

  20. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Chili: Oonko mä ainoa jota häiritsee se, että eka kommentoija on laittanut “jono”
   Olet varmaan. Kirppari-ilmoituksiin kommentteja voi paukkua monta yhtäaikaa, et voi varmasti tietää tuleeko omasi ensimmäisenä näkyviin.

   Lainaa

  21. Tulos: +30 (54 ääntä)
   seitan: Oonko ainoa joka yritti hahmottaa kuvasta sellasen lasin josta juodaan maitoa?
   Juu et. Mä luulin ensin (ennen ku luin pidemmälle) että moka oli se että oli tullu väärä kuva :D Sit vasta hokasin.

   Lainaa

  22. Tulos: +75 (117 ääntä)
   En kyllä ymmärrä näitä Kaisun kaltasia ihmisiä, jotka vetävät joka helvetin lauseesta palkokasveja nenäänsä. Katihan vaan ilmaisi "hauskalla" tavalla, että ei omista autoa. Kaisulla sieraimet tästä syystä täynnä herneitä.

   Lainaa

  23. homma toimii näin 2.7.2015 16:48
   Tulos: +70 (90 ääntä)
   Muumi: Jos ikinä laittaisin nettikirpparille mitään myyntiin, kieltäisin kaikki helvetin yvt, avt ja jonot. Jos joku haluaa ostaa, sanoo suoraan heti kun on varma päätöksestään, tai sitten on ihan hiljaa. Jos haluaa vatuloida ostopäätöstään, ostakoon joltain muulta.
   Monella kirppiksellä on se 0,5 sekunttia aikaa sanoa haluaako tavaran, koska muuten joku ehtii edelle. Jos tulis vaikka kiva sohva tarjolle niin voisin ottaa, mutten kyllä katusta osaa heittää joka seinän ja kulmauksen kokoa, joten olisi kipaistava mittaapaan, mahtuuko joku vaikka hyllykkö meille vai ei. Mutta sen jälkeen, kun on käynyt mittaamassa, onkin ihan turha tulla sanomaan että no minä haluaisin. Se mikälie on menny siinä vaiheessa jo viiteen kertaan. Tästä syystä laitetaan "av", käydään mittaamassa ja sitten vehvistetaan, haluaako vaiko eikö. En noista päiviä miettimisitä tiiä, mutta usein varataan vaikka siksi aikaa kunnes saa jonkun autollisen puhelimen päähän ja tietää, saako kuljetuksen järjestettyä. Ei kaikilla ole autoa pihalla odottamassa.

   Lainaa

  24. Tulos: -70 (84 ääntä)
   Miten fiksua: Miehet ostavat, vaikka tavaran mitoista ei ole aavistustakaan?
   Jatketaan nyt tätä taistelua, koska on tylsää! Miehet katos osaa itse leikata sitä lasia sitten sopivaksi

   Lainaa

  25. Tulos: +19 (37 ääntä)
   Miesten syvin olemus oli esillä Juhan ekasta kommentista lähtien. :')

   Lainaa

  26. Tulos: +87 (99 ääntä)
   ...: Jatketaan nyt tätä taistelua, koska on tylsää! Miehet katos osaa itse leikata sitä lasia sitten sopivaksi
   Juu liian pientä onkin helppo "leikata sopivaksi"... koska logiikka.

   Lainaa

  27. Tulos: -41 (53 ääntä)
   Parempi kun ei sekannu noihin kirppisjuttuihin ollenkaan. Ihan sekoa porukkaa täynnä. Enkä kyllä muutenkaan käytä kirpparikamaa. Etenkään vaatteita tms. Ne pitää olla uusia.

   Lainaa

  28. Tulos: -46 (100 ääntä)
   Miten fiksua: Miehet ostavat, vaikka tavaran mitoista ei ole aavistustakaan?
   Ööö, ei? Miehet ostavat tuotteen, kun tietävät, että se on sellainen kuin halutaan. En oo ikinä tajunnu tota epätoivoa ja ahneutta, mitä noissa ilmotuksissa näkee. Jumalauta, jos siinä ei ole tarvittavaa infoa, joka ratkaisee ostohalukkuutesi, niin KYSY JA ODOTA VASTAUSTA! Sitten kun olet kuullut vastauksen, niin tee päätös! Miten vaikeeta tää voi olla? Ei huutokaupoissakaan huudella, että "200 EUROA... jos tuo antiikkipöytä mahtuu mun eteiseen." Sä joko ostat sen tai et. Toi on niin ala-astelaisten touhua; kahta tuntia etukäteen varaillaan keinupaikkoja pihalta. Opetelkaa nyt hyvät aikuiset tekemään pitävä päätös ja hyväksymään, ettei aina saa mitä haluaa. Ja ei, en ole ikinä yrittänyt ostaa nettikirppareilta mitään, enkä edes myydä - turha vedota katkeruuteen. Mua ärsyttää toi logiikan puute ja ahneuden esille tuominen kaiken kansan edessä. Sen takia pysyn niistä kaukana. Ahneiden white trash -ämmien temmellyskenttiä. Ihan oikeesti nyt, hiemanko vituttaisi myydä jotain fb-kirppiksellä, kun pitäis ottaa selvää kymmeneltä vatvojalta, jotka ei osaa saatana tehdä päätöstä, ennenku pääsee siihen tyyppiin asti, joka olis ostamassa sen suorilta. Jos jotain pistän joskus myyntiin fb-kirppiksellä, niin teen selväksi, että jokainen joka huutaa "av" tai muuta typerää, ei taatusti tule saamaan myytävää tuotetta.

   Lainaa

  29. Tulos: -18 (34 ääntä)
   Mikä ihmeen maitolasi?? Miksi en näe maitolasia?? Näen vain joogamaton???

   Lainaa

  30. Tulos: -41 (49 ääntä)
   Ei ole olemassa termiä maitolasi... se on etsattu lasi jossa on "rikottu" hiekkapuhaltamalla lasinpinta tietynlaiseksti..... ärsyttävää kun puhutaan maitolasista ja sellaista ei edes ole!!

   Lainaa

  31. Vierailija 4.7.2015 15:31
   Tulos: +4 (18 ääntä)
   QB: Parempi kun ei sekannu noihin kirppisjuttuihin ollenkaan. Ihan sekoa porukkaa täynnä. Enkä kyllä muutenkaan käytä kirpparikamaa. Etenkään vaatteita tms. Ne pitää olla uusia.
   Painu takas sinne eastendiin vai mikä v***n westendi se oli. Köyhyys voi vielä tarttua! ;-)

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (54 ääntä)
   Ei voi käsittää kuka on kuvitellut että jostain muutaman euron tai muutaman kympin kirppiskamasta tehtäisiin jotakin "alustavia varauksia". Joko ostat tai et osta, typerää kaikkien ajan tuhlaamista " varailla" ja pähkäillä ostanpas-enpäs ostakaan kun ilmoitusta saletisti tiirailee joku joka haluaa ostaa tuotteen suorilta ilman mitään av/seuraava/seuraava pelleilyä. Ollut parinkin auton ja prätkän myynnissä ihan sama juttu, soitellaan ja halutaan varata seuraavan kuun puoliväliin tms älyttömyyksiä. Tule tänne rahatukko kädessä niin se on sun harrikka, jos ei ole rahaa niin joku saattaa ehtiä ennen. So what, ei se ole myyjän asia mitään varailla, ensimmäinen jolla on lyödä dinaarit kouraan on voittaja.Av my ass.

   Lainaa

  33. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Haloo!: Ööö, ei? Miehet ostavat tuotteen, kun tietävät, että se on sellainen kuin halutaan. En oo ikinä tajunnu tota epätoivoa ja ahneutta, mitä noissa ilmotuksissa näkee. Jumalauta, jos siinä ei ole tarvittavaa infoa, joka ratkaisee ostohalukkuutesi, niin KYSY JA ODOTA VASTAUSTA! Sitten kun olet kuullut vastauksen, niin tee päätös! Miten vaikeeta tää voi olla? Ei huutokaupoissakaan huudella, että “200 EUROA… jos tuo antiikkipöytä mahtuu mun eteiseen.” Sä joko ostat sen tai et. Toi on niin ala-astelaisten touhua; kahta tuntia etukäteen varaillaan keinupaikkoja pihalta. Opetelkaa nyt hyvät aikuiset tekemään pitävä päätös ja hyväksymään, ettei aina saa mitä haluaa. Ja ei, en ole ikinä yrittänyt ostaa nettikirppareilta mitään, enkä edes myydä – turha vedota katkeruuteen. Mua ärsyttää toi logiikan puute ja ahneuden esille tuominen kaiken kansan edessä. Sen takia pysyn niistä kaukana. Ahneiden white trash -ämmien temmellyskenttiä. Ihan oikeesti nyt, hiemanko vituttaisi myydä jotain fb-kirppiksellä, kun pitäis ottaa selvää kymmeneltä vatvojalta, jotka ei osaa saatana tehdä päätöstä, ennenku pääsee siihen tyyppiin asti, joka olis ostamassa sen suorilta. Jos jotain pistän joskus myyntiin fb-kirppiksellä, niin teen selväksi, että jokainen joka huutaa “av” tai muuta typerää, ei taatusti tule saamaan myytävää tuotetta.
   Moi Juhani

   Lainaa

  34. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Fgj: Ei ole olemassa termiä maitolasi… se on etsattu lasi jossa on “rikottu” hiekkapuhaltamalla lasinpinta tietynlaiseksti….. ärsyttävää kun puhutaan maitolasista ja sellaista ei edes ole!!
   Noin 36 800 tulosta (0,31 sekuntia) t. GOOGLE Miksi sitten myös alan liikkeet kutsuvat tuotetta maitolasiksi? Jos tarpeeksi moni käyttää tiettyä termiä, kyllähän se sitten "on olemassa".

   Lainaa

  35. Tulos: +12 (16 ääntä)
   En nyt oikein ymmärrä, miksi Kaisu niin kovasti loukkaantui tuossa ensimmäisessä mokassa. Ja miksi se ylipäänsä oli Feissarimokiin lähettämisen arvoinen.

   Lainaa

  36. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Dgsa: No höpsis. Av on kätevä esimerkiksi jos kirpparille tulee myyntiin joku upea vaate/tavara/mikävaan, joku millaista oot pitkään etsinyt, mutta kun esim mitat puuttuu, et voi olla satavarma että onko se sittenkin väärän kokoinen omaan käyttöön. Jos jäät odottamaan niitä mittoja, joku muu varmasti vie sen edestä. Jos laitat av:n ensimmäisenä, tuote on sinun, ellet totea sitä väärän kokoiseksi ja anna seuraavalle. Helppoa ja kätevää, eikä tarvi hakata päätä seinään.
   Se on muuten ärsyttävää ku jengi ei laita mittoja heti alkuunsa ilmoitukseen.

   Lainaa

  37. Tulos: -57 (65 ääntä)
   Muumi: Naiset varaa ensiksi ja sitten miettii päivän ja peruu. Miehet ostaa.
   Miks tällä on noin paljon miinusääniä? Ainiin, feministit ja kukkahatut peukuttanu....

   Lainaa

  38. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Näistä tavalla käyttäytyvistä Juhaneista paistaa läpi kuinka on pari kertaa liian monesti tullut elämän aikana saatua pakit kivalta tytöltä ja nyt kaivelee, tajuaisivat vaan keksiä kypsemmän keinon purkaa tuota epävarmuuttaan :(

   Lainaa

  39. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Kai ihmiset tietää, mikä on "Roskalava"-ryhmien periaate? Kyseessä on ILMAISEN tavaran kierrätykseen tarkoitettu ryhmä. Siksi ihmiset vetää AV ennen kokoja ja mittoja. Ei ole mitään menetettävää kuin aika joka menee sen hakemiseen. Jos ei ole tarpeeksi mittaa, niin sitten sanotaan "vapautan". Mitä vaikeaa siinä on? Siksi tuntuukin oudolta, että Juhani veti herneet. Ja voin kyseisten ryhmien jäsenenä sanoa että jos jää odottelee mittoja tai kirjoittaa pikkusenkin pidemmän lauseen, niin joku ehtii ensin. Nimimerkillä: Kirjoitin "AV pöytälamppu, kai se toimii?" ja päivityksen jälkeen olinkin kolmas vaikka olenkin nopea kirjoittamaan. (ja joo, oon tosi hauska juhlissa)

   Lainaa

  40. Tulos: +14 (22 ääntä)
   retu: Miks tällä on noin paljon miinusääniä? Ainiin, feministit ja kukkahatut peukuttanu….
   Mene itkemää niide maitolasien perää Juhani

   Lainaa

  41. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Kirppistelystä ja varailusta voi olla montaa mieltä, mutta en nyt ymmärrä miksi se erityisen _AHNETTA_ on.

   Lainaa

  42. minuu korpee varaan 11.7.2015 4:24
   Tulos: -39 (43 ääntä)
   Joskus kysynyt vaikka. Oisko tarvetta pöydälle, autonrenkaille, vaatteille. Nää urpot latoo heti varaan. Kysyin tarvetta. En, että myyt. osaan mä sen ittekin myydä. Eräs tarina oli kanssa tälläinen varaan sankarin. Kysyin onko tarvetta 32" tv ihan uus. Oli tälläinen varaan ahne heti huutelu. Otin paketista pihalla pois ja heitin kaaressa sen sille. Huusin toki, että otas sitten koppi.Hups olinpa ajattelematon. Tiesin vain, että ko tapaus oli just ostanut ittellen uuden töllön. Pikkasen harmitti, kun ois sen voinut oikeasti antaakin sitten jollekin. No varaaja sai mitä halus. Varais ens kiekalla kuessin. ottamaan koppeja varatuille asioille.

   Lainaa

  43. Lahkeeton metsämarja 5.1.2021 16:37
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Haloo!: Ööö, ei? Miehet ostavat tuotteen, kun tietävät, että se on sellainen kuin halutaan. En oo ikinä tajunnu tota epätoivoa ja ahneutta, mitä noissa ilmotuksissa näkee. Jumalauta, jos siinä ei ole tarvittavaa infoa, joka ratkaisee ostohalukkuutesi, niin KYSY JA ODOTA VASTAUSTA! Sitten kun olet kuullut [...]
   Morjens, Juhani!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: lasi, maitolasi, mielensäpahoittaja, riita, roskalava, kuva, kirppis, kirppari, kirpputori, jono, peräkärry, paku, pakettiauto, vetokoukku, pyörä