Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koirat karkuteillä

Kenen velvollisuus on ottaa karannut koira kiinni?
Koirat karkuteillä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. keksien kaveri 9.6.2015 1:44
   Tulos: -95 (221 ääntä)
   Koira! Mä näin sen! :) Aiheeseen sopivasti vielä...

   Lainaa

  2. Tulos: +668 (680 ääntä)
   Tervettä reagointia Anskulta (Y) Jatka samaan malliin!

   Lainaa

  3. Tulos: +732 (736 ääntä)
   Ansku the aikuinen. Ottakaa mallia, lapset.

   Lainaa

  4. Tulos: -127 (205 ääntä)
   Eipä tossa ekassa ollut oikeen mitään ihmeellistä.. Ymmärrän kyllä molempien pointit

   Lainaa

  5. Tulos: -19 (93 ääntä)
   Ekassa ilmoituksessa luin: Karussa kaksi chincillaa ja olin hieman yllättynyt että "aa, ok...". Mutta kun alettiin puhua auton ottamisesta alle ja etsimään koiria, hoksasin erheen. :D

   Lainaa

  6. Kasvillisuusvitunvyöhyke 9.6.2015 6:55
   Tulos: +57 (225 ääntä)
   Anskun on korkea aika pestä hiekat pois vaginastaan.

   Lainaa

  7. TseiPiiTii 9.6.2015 7:32
   Tulos: -22 (206 ääntä)
   Perus koiraihmisiä, en ymmärrä...

   Lainaa

  8. Tulos: -30 (142 ääntä)
   Itse olen päättänyt jo aikoja sitten, että en varmasti puutu mihinkään toisten ongelmiin jos sellaista vastaan tulee vaan esitän etten näe tai kuule mitään. Pääsee paljon helpommalla elämässä, yleensä saa vain vihat niskaansa kun yrität jotain auttaa.

   Lainaa

  9. Tulos: +39 (55 ääntä)
   Haukipudas represent /,,/

   Lainaa

  10. Tulos: +101 (123 ääntä)
   Ansku, perus WT. Hrrr....

   Lainaa

  11. Hohhoijaa 9.6.2015 9:15
   Tulos: +70 (96 ääntä)
   Niina vaikuttaa todella rasittavalta ihmiseltä.

   Lainaa

  12. Hohhoijaa 9.6.2015 9:16
   Tulos: +217 (227 ääntä)
   Anskulla on tosiaan elämä täynnä paskaa, olisit jättänyt pennut tekemättä jos noin hermoja raastaa. Mikä hitto näitä äityleitä vaivaa?

   Lainaa

  13. Tulos: +227 (251 ääntä)
   No en kyllä koirien perään lähde juoksemaan, varsinkin jos olisin töihin menossa.

   Lainaa

  14. Asdf Asdfsson 9.6.2015 10:18
   Tulos: +85 (101 ääntä)
   Elämäm____kuolusta kajahtaa taas...

   Lainaa

  15. Tulos: +201 (203 ääntä)
   Ansku, ihminen jonka ei todellakaan olisi tarvinnut lisääntyä.... Saati sitten hommata minkäänlaista lemmikkiä...

   Lainaa

  16. Tulos: +69 (125 ääntä)
   Olisin kyllä samassa tilanteessa yrittänyt ottaa koirat kiinni, jos vaan suinkin saisin. Voi olla hankala saada kiinni jos niillä ei ole esim. pantoja eikä juuri välitä vieraiden kutsuista. Ihan sama onko kiire töihin vai ei, yrittäisin ainakin. Tällainen lähes vastaava tilanne kerran kävikin kun oli kiire hammaslääkäriin. Kävelin kuulokkeet päässä omissa ajatuksissani kohti lekuria kunnes polvien korkuudella tapahtunut tönäisy havahdutti minut. Spanielin pentuhan se siinä touhotti ja hyppi vasten. Vilkkaan tien vieressä, otin pienen kiinni ja mietin että voi hitto mitähän mä nyt teen, en mä voi pientä siihenkään jättää ja hammaslääkäriin pitäis joutua. Onneksi omistaja saapui muutaman minuutin kuluttua paikalle hihnan kanssa, oli vikkelä pentu karannut oven raosta.. Oisitteko te muut oikeesti jättäny pentukoiran vilkkaan tien varteen yksinään? Vahinkoja sattuu kyllä. Anskun touhut ei oo kyllä vahinkoja vaan just näitä veemäisiä koiranomistajia jotka luulee että koiria voi pitää miten lystää.

   Lainaa

  17. yli opisto hörho 9.6.2015 11:05
   Tulos: +34 (52 ääntä)
   Elämän kova koulu on vahva tässä taas.

   Lainaa

  18. Tulos: +44 (56 ääntä)
   Pekkuri: Itse olen päättänyt jo aikoja sitten, että en varmasti puutu mihinkään toisten ongelmiin jos sellaista vastaan tulee vaan esitän etten näe tai kuule mitään. Pääsee paljon helpommalla elämässä, yleensä saa vain vihat niskaansa kun yrität jotain auttaa.
   Ai samalla tavalla kun eräs laitto kuvan että jäällä näkyi pyörä, että ''tarkistakaa onko lapset kaikilla tallessa'', ja jatkanut matkaa tarkistamatta onko siellä joku jäihin pudonnut. Parempihan on edes tuon tyylisistä olla ilmoittamatta ettei varmanakaan omaan niskaan tule mitään vihoja!

   Lainaa

  19. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Kymppi vetoja, että Ansku kommentoi kännissä.

   Lainaa

  20. Tulos: +73 (83 ääntä)
   Seuraavalla kerralla Henna on epäilemättä viisastunut sen verran että antaa irtokoirien juoksennella eikä varmasti ilmoita asiasta kenellekään eikä mihinkään.

   Lainaa

  21. Tulos: +64 (82 ääntä)
   Ensimmäisen jutun keskustelu jatkui myöhemmin ja selvisi että ne on mustalaisten koiria ja aina vapaana eli kiinnioton ja palautuksen hyöty olisi ollut todella pieni. Eläinsuojeluilmotuksia jne. tehty mutta viranomaiset voimattomia.

   Lainaa

  22. Tulos: +138 (146 ääntä)
   Tulipas mieleen, kun kerran jätin menemättä junaan jahdatakseni asemalla haahuilevaa chihuhahuaa. Juuri kun juna oli mennyt, selvisi että sen lähellä asuva omistaja päästää sen usein yksin vapaana ulkoilemaan. Ei ärsyttänyt ei...

   Lainaa

  23. Tulos: +97 (111 ääntä)
   Ansku vaikuttaa kyllä tyypille joka on tehnyt lapset ihan liian nuorena (tai vahingossa) ja nyt tukehtuu perheidylliinsä kun elämä ei ollutkaan sellaista pullantuoksuista unelmaa kuin luuli. Ota Ansku vaan pari keppanaa enemmän ensi perjantaina, kyllä se siitä!

   Lainaa

  24. Tulos: +71 (83 ääntä)
   Jos joku oikeasti luulee, että hymynaamojen viljely vittuilun tai aggressiivisten viestien perään vaikuttaa siltä, ettei kirjoittaja ottanut mitenkään itseensä, ole suuttunut tai vittuile, niin on kyllä tyhmä ihminen. Se ei myöskään toimi tavalla "haha, kato kun mä en välitä paskaakaan vaan hymyilen :) ja nauran :D tätä kirjoittaessani. Koska sä oot niin säälittävä. :> Niin säälittävä, että mun on pakko hiukan passiivis-aggressiivisesti tylyttää sua. :3 Koska mua ei kiinnosta ollenkaan. xD"

   Lainaa

  25. Kax coiraa 9.6.2015 18:43
   Tulos: +101 (111 ääntä)
   Tässä ei kyllä taaskaan otettu ekassa mokassa huomioon mahdollisia taustoja ja sitä seikkaa, että töihin on fyysisesti joskaan ei henkisesti mentävä. Mullakin on usein töihin mennessä sellainen kiire, että sinne on vain mentävä ja kuitattava itsensä AJOISSA sisään. Siinä välissä onkin sitten "vapaa-aikaa", kun julkisilla kuljen, eli aikaa räplätä puhelinta ja käydä somessa, kunhan itse vain fyysisesti olen menossa työpaikalleni. Senkin takia voisin hyvin kans ilmoittaa että kaksi rekkua vipeltää vapaana, käykääs katsomassa, moi.

   Lainaa

  26. Tulos: +117 (121 ääntä)
   Tuohon ekan mokan reagointiin olen kanssa törmännyt monilla lemmikki/karkurit -palstalla. Se, että ilmoitat lemmikistä johon olet törmännyt ei riitä, sinun olisi pitänyt ottaa se kiinni, viedä se kotiin/löytöeläintaloon, jos eläin on loukkaantunut niin eläinlääkäriin ja tietenkin maksaa koko lysti, jos et tee näin olet paska ihminen. Kyllä, tottakai ihanaa jos ihmiset tekevät näin, mutta jos joku jostain syystä ei pysty enempää auttamaan kun postaamaan lemmikin tiedot/kuvan palstalle, niin ei häntä pitäisi alkaa kivittämään.

   Lainaa

  27. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Mira: Olisin kyllä samassa tilanteessa yrittänyt ottaa koirat kiinni, jos vaan suinkin saisin. Voi olla hankala saada kiinni jos niillä ei ole esim. pantoja eikä juuri välitä vieraiden kutsuista. Ihan sama onko kiire töihin vai ei, yrittäisin ainakin. Tällainen lähes vastaava tilanne kerran kävikin kun oli kiire hammaslääkäriin. Kävelin kuulokkeet päässä omissa ajatuksissani kohti lekuria kunnes polvien korkuudella tapahtunut tönäisy havahdutti minut. Spanielin pentuhan se siinä touhotti ja hyppi vasten. Vilkkaan tien vieressä, otin pienen kiinni ja mietin että voi hitto mitähän mä nyt teen, en mä voi pientä siihenkään jättää ja hammaslääkäriin pitäis joutua. Onneksi omistaja saapui muutaman minuutin kuluttua paikalle hihnan kanssa, oli vikkelä pentu karannut oven raosta.. Oisitteko te muut oikeesti jättäny pentukoiran vilkkaan tien varteen yksinään? Vahinkoja sattuu kyllä. Anskun touhut ei oo kyllä vahinkoja vaan just näitä veemäisiä koiranomistajia jotka luulee että koiria voi pitää miten lystää.
   Hyvä, Mira :)

   Lainaa

  28. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Mira: Olisin kyllä samassa tilanteessa yrittänyt ottaa koirat kiinni, jos vaan suinkin saisin. Voi olla hankala saada kiinni jos niillä ei ole esim. pantoja eikä juuri välitä vieraiden kutsuista. Ihan sama onko kiire töihin vai ei, yrittäisin ainakin. Tällainen lähes vastaava tilanne kerran kävikin kun oli kiire hammaslääkäriin. Kävelin kuulokkeet päässä omissa ajatuksissani kohti lekuria kunnes polvien korkuudella tapahtunut tönäisy havahdutti minut. Spanielin pentuhan se siinä touhotti ja hyppi vasten. Vilkkaan tien vieressä, otin pienen kiinni ja mietin että voi hitto mitähän mä nyt teen, en mä voi pientä siihenkään jättää ja hammaslääkäriin pitäis joutua. Onneksi omistaja saapui muutaman minuutin kuluttua paikalle hihnan kanssa, oli vikkelä pentu karannut oven raosta.. Oisitteko te muut oikeesti jättäny pentukoiran vilkkaan tien varteen yksinään? Vahinkoja sattuu kyllä. Anskun touhut ei oo kyllä vahinkoja vaan just näitä veemäisiä koiranomistajia jotka luulee että koiria voi pitää miten lystää.
   Hienosti teit, mutta musta toi sun tilanne oli vähän eri kuin tässä mokassa. Esim. koska koirahan tuli sun luokse eikä vaan juossut ohi, ja lisäksi kyseessä oli pentu.

   Lainaa

  29. Rappion Apostoli 10.6.2015 8:54
   Tulos: +47 (61 ääntä)
   Kasvillisuusvitunvyöhyke: Anskun on korkea aika pestä hiekat pois vaginastaan.
   Olet näköjään keksinyt/kopioinut uuden hienon sanonnan, jota sitten jaat joka mokassa. Ja olethan kunnostautunut myös muiden kuluneiden hokemien jauhamisessa: "mitä vittua mä just luin", "sain syövän tästä" jne... Mitä järkeä on jankuttaa näitä samoja, jo moneen kertaan nähtyjä kommentteja? Jos ei keksi mitään omaa sanottavaa, voisi olla vaikka ihan hiljaa.

   Lainaa

  30. Tulos: -37 (41 ääntä)
   böö: Ensimmäisen jutun keskustelu jatkui myöhemmin ja selvisi että ne on mustalaisten koiria ja aina vapaana eli kiinnioton ja palautuksen hyöty olisi ollut todella pieni. Eläinsuojeluilmotuksia jne. tehty mutta viranomaiset voimattomia.
   Pistäpäs jonne faktaa esille. Muuten sun mutulle naureskellaan koko feissarimokien elinkaaren ajan.

   Lainaa

  31. kasvillisuusvitunvyöhyke 10.6.2015 17:14
   Tulos: -32 (46 ääntä)
   Rappion Apostoli: Olet näköjään keksinyt/kopioinut uuden hienon sanonnan, jota sitten jaat joka mokassa. Ja olethan kunnostautunut myös muiden kuluneiden hokemien jauhamisessa: “mitä vittua mä just luin”, “sain syövän tästä” jne… Mitä järkeä on jankuttaa näitä samoja, jo moneen kertaan nähtyjä kommentteja? Jos ei keksi mitään omaa sanottavaa, voisi olla vaikka ihan hiljaa.
   Mikä ongelma sullakin on? Mä kuule kirjoitan just niinkun mua huvittaa.

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Ansku on kyllä melkonen mielensäpahoittaja(tar).

   Lainaa

  33. eläinten ystävä 12.6.2015 14:37
   Tulos: -24 (40 ääntä)
   kun luvin näitä tekstejä .että voi luoja teitä missä järki juoksee 1.eläimet jäävät helposti auton alle mistä tulee vaaroja eläimelle ja autoilijalle onko kiva katsoa kuinka käy ja lapset voivat ja juosta samalla lailla auton eteen kuin eläin.se on pieni vaiva ottaa eläimet kiinni ja soittaa poliisille.ne tietävät mihin karkuri viedään. tästä toimesta on apua hyvin monelle ja auttaa lasta saaman koira tai muu eläin kiinni SINÄ OLET AIKUINEN JONKA PITÄISI TAJUTTA KUN OTTAA ELÄIMEN TAI KANSSA IHMINEN SINÄ VOIT NÄYTTÄÄ LAPSILLE KUINKA AIKUISET TOIMII KUN AUTTAA LASTA ELÄIMEN KANNASSA .AUTOILIAT MUISTAKAA ETTÄ SE ON JONKUN LAPSEN RAKAS ELÄIN KAIKILA ON OIKEUS OLLA JA ELÄÄ.JA KUN HUOMAATTEN IRTOKOIRAN SINULLA ON VÄHÄN NARUA AUTOSSA OTTAKAA ELIN KIINI ETTEI SATU PAHOJA KOLAREITTA KANSA IHMISILLE TAI ELÄIMILLE TAI LAPSILLE.HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE

   Lainaa

  34. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Jebedus: Ansku vaikuttaa kyllä tyypille joka on tehnyt lapset ihan liian nuorena (tai vahingossa) ja nyt tukehtuu perheidylliinsä kun elämä ei ollutkaan sellaista pullantuoksuista unelmaa kuin luuli. Ota Ansku vaan pari keppanaa enemmän ensi perjantaina, kyllä se siitä!
   TS: Kymppi vetoja, että Ansku kommentoi kännissä.
   Q Ei Siitä ole selvinpäin aukaseen suutaan....

   Lainaa

  35. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Sputnik: Pistäpäs jonne faktaa esille. Muuten sun mutulle naureskellaan koko feissarimokien elinkaaren ajan.
   Liity toki varkauden alueen ilmoitustaululle ja etsi kyseinen keskustelu sieltä niin huomaat että ihan totta tässä puhutaan. ;) Ei itselläni mitään mustalaisia vastaan mutta heillä, kuten jokaisella muullakin, on yhtäläinen velvollisuus pitää koiransa kurissa ja kiinni.

   Lainaa

  36. Tulos: +14 (16 ääntä)
   "Avainsanat: karanneet, karannut, koirat, Mitä yhteistä on vauvalla ja pallolla? – Molempia syötetään." Onkos feissarimokat pitkäänkin laukonut puujalkavitsejä avainsanoissa?... :'D

   Lainaa

  37. keulantähti 16.6.2015 1:23
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   eläinten ystävä: kun luvin näitä tekstejä .että voi luoja teitä missä järki juoksee 1.eläimet jäävät helposti auton alle mistä tulee vaaroja eläimelle ja autoilijalle onko kiva katsoa kuinka käy ja lapset voivat ja juosta samalla lailla auton eteen kuin eläin.se on pieni vaiva ottaa eläimet kiinni ja soittaa poliisille.ne tietävät mihin karkuri viedään. tästä toimesta on apua hyvin monelle ja auttaa lasta saaman koira tai muu eläin kiinni SINÄ OLET AIKUINEN JONKA PITÄISI TAJUTTA KUN OTTAA ELÄIMEN TAI KANSSA IHMINEN SINÄ VOIT NÄYTTÄÄ LAPSILLE KUINKA AIKUISET TOIMII KUN AUTTAA LASTA ELÄIMEN KANNASSA .AUTOILIAT MUISTAKAA ETTÄ SE ON JONKUN LAPSEN RAKAS ELÄIN KAIKILA ON OIKEUS OLLA JA ELÄÄ.JA KUN HUOMAATTEN IRTOKOIRAN SINULLA ON VÄHÄN NARUA AUTOSSA OTTAKAA ELIN KIINI ETTEI SATU PAHOJA KOLAREITTA KANSA IHMISILLE TAI ELÄIMILLE TAI LAPSILLE.HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE
   Siis että mitä? Nyt loppu jo savolaisenkin ymmärrys

   Lainaa

  38. Koiranomistajat vauhdissa 18.6.2015 14:56
   Tulos: -3 (13 ääntä)
   Miksi koiranomistajissa on niin paljon näitä elamam_. Kouluu tyyppejä? Selittäisittekö?

   Lainaa

  39. Tulos: +13 (19 ääntä)
   keulantähti: Siis että mitä? Nyt loppu jo savolaisenkin ymmärrys
   eläinten ystävä: kun luvin näitä tekstejä .että voi luoja teitä missä järki juoksee 1.eläimet jäävät helposti auton alle mistä tulee vaaroja eläimelle ja autoilijalle onko kiva katsoa kuinka käy ja lapset voivat ja juosta samalla lailla auton eteen kuin eläin.se on pieni vaiva ottaa eläimet kiinni ja soittaa poliisille.ne tietävät mihin karkuri viedään. tästä toimesta on apua hyvin monelle ja auttaa lasta saaman koira tai muu eläin kiinni SINÄ OLET AIKUINEN JONKA PITÄISI TAJUTTA KUN OTTAA ELÄIMEN TAI KANSSA IHMINEN SINÄ VOIT NÄYTTÄÄ LAPSILLE KUINKA AIKUISET TOIMII KUN AUTTAA LASTA ELÄIMEN KANNASSA .AUTOILIAT MUISTAKAA ETTÄ SE ON JONKUN LAPSEN RAKAS ELÄIN KAIKILA ON OIKEUS OLLA JA ELÄÄ.JA KUN HUOMAATTEN IRTOKOIRAN SINULLA ON VÄHÄN NARUA AUTOSSA OTTAKAA ELIN KIINI ETTEI SATU PAHOJA KOLAREITTA KANSA IHMISILLE TAI ELÄIMILLE TAI LAPSILLE.HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE
   1. Koira on aina aikuisen koira, ei koskaan lapsen. Aikuinen on siitä vastuussa että se ei karkaa eikä juokse irrallaan. Vahinkoja voi toki käydä. 2. Koira voi juosta ympäriinsä tuntemattomasta täysin piittaamatta, jolloin se todennäkoisesti juoksee puskiin/ojiin jne. Eli ei ole läheskään aina mikään pieni vaiva ottaa koiraa kiinni. 3. Kaikki ei ole autolla liikkeellä ja vaikka olisikin niin kaikilla ei ole narua autossa. Meidän autosta löytyy hinausköysi, kuormaliinat ja käynnistyskaapelit, mutta niillä ei oikein spanielia saa kiinni sitä satuttamatta. 4. ÄLÄ HYVÄ IHMINEN HUUDA

   Lainaa

  40. Tulos: -2 (10 ääntä)
   No täytyy sanoa, ettei Clara asiaansa myöskään esittänyt kovin tahdikkaasti. Arvosteli alusta lähtien vaikkei vielä tiennyt mistä tilanteessa oli kyse.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koirat, karannut, karanneet, Mitä yhteistä on vauvalla ja pallolla? – Molempia syötetään.