Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kermaperse lähtee maailmalle

  No nyt on suuren maailman meininki! Eliittinuori pistää landepaukut sanattomiksi.
  Suurenna näkymä
  Taustatietoja: Johanna on kaikesta päätellen Cannan pikkusisko. Kermaperse lähtee maailmalle

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1875 (1899 ääntä)
   Lahti, tuo suuri maailma. *Reps*

   Lainaa

  2. Tulos: +910 (934 ääntä)
   Pääsisinpä minäkin Lahteen täältä paskajoensuusta. Ehkä jonain päivänä!

   Lainaa

  3. Tulos: +637 (645 ääntä)
   Mitäköhän jos Johanna pääsisi ULKOMAILLE?

   Lainaa

  4. Tulos: +1068 (1076 ääntä)
   En usko, että ketään vituttaa Johannan lähtö. Voisin kuvitella, että asia on vähän niinku päinvastoin.

   Lainaa

  5. Tulos: +364 (398 ääntä)
   Lahes on kyllä niin paljon kehumista etten itte viittis mainostaa..

   Lainaa

  6. Tulos: +775 (777 ääntä)
   Yleensä leuhkitaan kuinka isukki on maksanut yli kymppitonnin vaihto-opinnot jenkkilässä, mutta onhan lahes toisaalta uus hieno toriparkki, jonne huristella vaikka mopoautolla. Johanna meinaa ulkomaan reissullakin varmaan Tallinnan risteilyä.

   Lainaa

  7. Tulos: +191 (203 ääntä)
   Lahti. :D

   Lainaa

  8. Tulos: +313 (325 ääntä)
   No, Lahtihan on Suomen Chicago...

   Lainaa

  9. Tulos: +187 (191 ääntä)
   Taisi jaada tapakasvatus valiin talla kertaa. Noh, onnea elamaan. Lahdessa.

   Lainaa

  10. Tulos: +228 (234 ääntä)
   Haluaisinpa tietää, kuinka moni poisti tuon jälkeen Johannan kavereistaan. Ainutlaatuisen törkyinen teksti.

   Lainaa

  11. Tulos: +201 (201 ääntä)
   Pääsispä kans muuttaan Lahteen. Ja syksyllä laivalle! Mut mä meenkin vaa landelle..

   Lainaa

  12. Tulos: +73 (81 ääntä)
   Nyt on lahtelaisena tosi eksoottinen olo. Kiitos Johanna! :) ...wat... https://pbs.twimg.com/profile_images/2727748211/c3d0981ae770f926eedf4eda7505b006.jpeg ...lievää katkeruutta kotikuntaa kohtaan havaittavissa?

   Lainaa

  13. töttöröö 23.6.2015 3:58
   Tulos: +248 (262 ääntä)
   Olis hieno nähdä neidin ilme, kun näkee ensimmäistä kertaa maailmaa Joensuun ulkopuolella.. eli Lahdessa. Sillä hetkellä, kun juuri tajuaa, että ei se nyt ehkä niin kovin paljon parempaan suuntaan sitten vaihtamalla muuttunutkaan :DD

   Lainaa

  14. Tulos: +148 (152 ääntä)
   Joensuussa ei ole mitään vikaa jos tykkää paikan hyvistä puolista (sama Lahdessa), mutta saisi kyllä tuo kermaperse matkustaa avaruuteen ja jäädä sinne.

   Lainaa

  15. Tulos: +114 (128 ääntä)
   Ihmiset, älkää huoliko. Maailma korjaa tällaisten ihmisten luonneviat ajan kanssa. Se, joka elää luottaen "pappa betalar" -asenteeseen ja lällättää ilman mitään omia rahkeita muille rahoista, tulee ajan kanssa joutumaan kovaan kouluun. Eikä nyt puhuta suuren ja mahtavan Lahden kouluista. Tällainen ihminen ei ymmärrä rahan todellisesta arvosta mitään, saati siitä että sitä on rahallisesti maailmassa. Vaikka kuinka moista voisi teoriassa kerrata, ei se käytännössä tarkoita mitään ennen kuin oikeasti joutuu vastaamaan omista raha-asioistaan omilla rahoillaan. Ja uskokaa, hyvät kanssaeläjät, että se aika koittaa myös tälle ihmiselle. Jossakin vaiheessa pappa betalar inte, joko koska ei pysty taikka halua, tahi koska pappa är kuollut ja kuopattu. Siinä kohtaa tämän ihmisen helppo rahahana sulkeutuu. Tässä kohtaa joku saattaa ottaa esille, että varmaan sellaiselta hyvätuloiselta tyttärelleen kämppiä ja matkoja kustantavalta faijalta tulee perintöäkin. No niinhän sitä varmasti tulee, mutta se on aika rajallinen ja uusiutumaton luonnonvara. Ja jos mikään tässä maassa pitää paikkansa, niin ainakin se, että urpojen äkkirikkaiden varallisuus ei kauaa kestä. Ja viimeistään sitten päästään siihen ensimmäiseen elämänkoulun lukukauteen, jossa on tarpeita ja rajallisesti rahaa, ja nämä on sihdattava oikein. Ja mitä vanhemmaksi ehtii, sitä kovempi ja kivuliaampi kolhu on alkaa hätäpäissään oppimaan. Tämän takia, ihmiset, älkää liian pahasti vihatko näitä nuoria ja hölmöjä. Hymyilkää heidän uholleen ja nyökätkää kohteliaasti, sillä heillä on edessään kivuliaita aikoja. Silloin he joko oppiva tai katkeroituivat. Toisaalta, tuossa asenteessa kavereita, ystäviä ja kanssapaikkakuntalaisia kohtaan on paljon puhdasta räkäpäisyyttäkin, jolla ei ole mitään suoranaista tekemistä vaurauden kanssa.

   Lainaa

  16. S. aivartelija 23.6.2015 6:00
   Tulos: +53 (71 ääntä)
   Ilmeisesti Johanna ei ole tavannut Joensuussa, missä ihmiset on usein mukavia, mukavia ihmisiä. Voipi tuolla luonteella olla mahdotonta löytää mukavia ihmisiä yhtään mistään. Sekä nyt minun mielikuvaani Joensuusta kivojen ihmisten paikkana on järkytetty pahasti.

   Lainaa

  17. Tulos: +62 (82 ääntä)
   Noniin paskajohanna, sinä "mukava ihminen"... Nyt on sellanen tilanne et jos tuntisin sut ja olisit mun Facebook-kaveri poistaisin muute sut kavereista ja pääsisin eroon susta. Mun isänikään ei toivoisi mulla olevan tuollaisia kavereita, ja sekös sua myös v*tuttais... Mulla sentään olis mahdollisuus päästä susta eroon, toisin kuin eräillä esim. sun kavereilla ja sukulaisilla. Myös lukea ja nähdä oikeasti mielenkiintoisia ja kivoja päivityksiä, ainii joo, sä henkisesti köyhis et päivitä muuta ku selfieitä, belfieitä ja bilejuttuja, kun eihän sulla raukalla muuta elämää ole... No se on sit voi voi, ja HEIPPA! ;DD

   Lainaa

  18. Tulos: +101 (105 ääntä)
   Näin Lahtelaisena pääsi kirosana toisen lauseen kohdalla.

   Lainaa

  19. Etua molemmille 23.6.2015 7:06
   Tulos: -13 (35 ääntä)
   Molemmat paikkakunnat hyotyy tuosta muutosta :)

   Lainaa

  20. Tulos: +11 (33 ääntä)
   Bongaa kaupunki: Davidin nenä, Miken korva, Joen suu.

   Lainaa

  21. Tulos: +146 (146 ääntä)
   Marsa: En usko, että ketään vituttaa Johannan lähtö. Voisin kuvitella, että asia on vähän niinku päinvastoin.
   Kyllä varmaan niitä lahtelaisia saattaa vituttaa :D

   Lainaa

  22. Tulos: +61 (85 ääntä)
   Nyt pitää stopata kyllä muuttokuorma ja perua työpaikka Japanin Sapporosta. On se niin lande paikka (miettikää, ei edes pääkaupunki!), että taidanpa hakea mieluiten Lahteen!

   Lainaa

  23. Tulos: +57 (57 ääntä)
   Älä vaan Johanna sano että tuut mun kaa samaan kouluun D:

   Lainaa

  24. Tulos: +89 (89 ääntä)
   Joensuusta muutti jälleen pois yks kusipää. Ikävämpiä uutisia lahteen.

   Lainaa

  25. Tulos: +68 (72 ääntä)
   No onpa nyt taas kun pitää oikein isukki laittaa sitä kämppää etsimään. Ja miksi isähenkilön ammatti on mainittava? Kaikista muista epäkohdista en jaksa edes mainita.

   Lainaa

  26. Tulos: +113 (113 ääntä)
   No mutta eihän sinne Lahti Cityyn nyt voi mennä noin juntilta kuulostavan etunimen kanssa. Hopihopi muuttamaan etunimeksi vaikka Yohannah. Sopisi paremmin yhteen siskon nimen kanssakin...

   Lainaa

  27. Tulos: +42 (42 ääntä)
   ilari: Näin Lahtelaisena pääsi kirosana toisen lauseen kohdalla.
   Minulta taas pääsi pieni eeeiiih! - huudahdus.

   Lainaa

  28. yli opisto hörho 23.6.2015 10:40
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   Voi että, pääset ihan jopa Lahteen muuttamaan? Ja että isäsi on jopa ihan kiinteistönvälittjä? Voi veljet.

   Lainaa

  29. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Hyvä että lähet Joensuusta alta pois just ku mie sinne tuun. Ei tarttee tommosia, kiitti moi. Lahti onkii sit niin moderni laatikko et jippii!

   Lainaa

  30. Tulos: +36 (40 ääntä)
   lahest: Yleensä leuhkitaan kuinka isukki on maksanut yli kymppitonnin vaihto-opinnot jenkkilässä, mutta onhan lahes toisaalta uus hieno toriparkki, jonne huristella vaikka mopoautolla. Johanna meinaa ulkomaan reissullakin varmaan Tallinnan risteilyä.
   Tai todennäköisemmin sen ulkomaanreissu tarkoittaa Haaparannassa olevassa Ikeassa käymistä.

   Lainaa

  31. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Olenkohan sitten juntti ja en matkusta muualle, kun muutin pääkaupunkiseudulta tänne "rupukylään"?

   Lainaa

  32. Tulos: +67 (67 ääntä)
   Mitä Cannalle muuten kuuluu, ois kiva vähän lukea mihin saakka on päässy. Heinolaan? Läyliäisiin? Vai räyhääkö edelleen iskän helmoissa :D

   Lainaa

  33. Tulos: +39 (43 ääntä)
   Cohanna, vai Johannah?

   Lainaa

  34. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Tervetuloa vaan tänne suureen lamalahteen glamourin keskelle. Tästä vähän esimakua tulevasta kotikaupungista http://lahtiblogi.tumblr.com

   Lainaa

  35. Kukkalusikka 23.6.2015 12:15
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Taas yksi kultalusikka perseessä on päättänyt esitellä hienoja kommunikointi taitojaan. Oottakaas vaan kun se lusikka poistetaan kyseisen tryffeleiden poimijan rektumista niin saattaa hieman se hymy hyytyä. (tai no ehkä hyytyy siellä lahden puolella jo)

   Lainaa

  36. Tulos: +8 (10 ääntä)
   diudau: Tervetuloa vaan tänne suureen lamalahteen glamourin keskelle. Tästä vähän esimakua tulevasta kotikaupungista http://lahtiblogi.tumblr.com Tässä vähän paremmin:
   https://www.youtube.com/watch?v=XXMizbHA8Hw

   Lainaa

  37. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Vitun Lahti ja mahdollisuudet parempaan elämään.

   Lainaa

  38. Tulos: -15 (21 ääntä)
   muutin <lahdesta Helsinkiin 4 vuotta sitten ja ei ole hirveetä hinkua takasin vaikka sinne mun takia se toriparkki rakennettiin. en silti tule. 33v riitti vallan hyvin.

   Lainaa

  39. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Juu-u: Lahti, tuo suuri maailma. *Reps*
   Piripäitten mekka.

   Lainaa

  40. Tulos: -7 (35 ääntä)
   Kyl mä entisenä Joensuulaisena kuitenkin liputan enemmän sen puoleen, kuin Lahden, vaikka ei siinäkään varmasti vikaa ole :D Terkut muuten täältä Espoon Westendistä, jonne pääsin ilman isin tai kenenkään muunkaan apua ;)

   Lainaa

  41. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Täällä lahessa ihmiset ovat todenneet torilla olleiden kansanjuhlien jälkeen, että emme häntä tahdo seuraksemme. Lahti on nyt täysin motissa. Kirjekuoreen on nyt vaihdettu osoitteeksi Turku. Mikäli kuitenkin hän lahteen eksyy, kannattaa katsoa mihin astuu. Kyse on kuitenkin lahdesta.

   Lainaa

  42. Tulos: +4 (14 ääntä)
   joensuu mainittu, torilla tavataan! monelta?

   Lainaa

  43. Tulos: -41 (53 ääntä)
   Miten ihmeessä tähän julkaisuun vaikuttaa se, että kuka on kenenkin pikkusisko? Onko sillä merkitystä vain, jotta ihmiset, jotka tuntevat tämän Cannan nyt tietävät varmasti tämän olevan se tuntevansa Johanna eikä kukaan muu? Miksi ylipäätänsä pitää julkaista tietoja ihmisten perhesuhteista, kun ne eivät liity mitenkään itse tarinaan? En ymmärrä.

   Lainaa

  44. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Tervetuloa vaan Lahteen. Sitku sun kiinteistövälittäjäisukki lopettaa shoppailurahojen maksamisen, huomaat tarvitsevasi työtä. Ja sitähän et täältä muuten saa :D

   Lainaa

  45. Tulos: +18 (18 ääntä)
   lasis: Kyllä varmaan niitä lahtelaisia saattaa vituttaa
   Näin lahtelaisena ensimmäinen ajatukseni oli "eiiiiiiiii" :D

   Lainaa

  46. Tulos: -12 (14 ääntä)
   Haha lyön vetoa että Johannan perheen nettovarallisuus ei yllä edes miltsiin.

   Lainaa

  47. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Pallokala: Lahes on kyllä niin paljon kehumista etten itte viittis mainostaa..
   Onhan siellä RAX, kerran käyty, ei tarvi uudestaan mennä.

   Lainaa

  48. Tulos: +25 (33 ääntä)
   J-P: Miten ihmeessä tähän julkaisuun vaikuttaa se, että kuka on kenenkin pikkusisko? Onko sillä merkitystä vain, jotta ihmiset, jotka tuntevat tämän Cannan nyt tietävät varmasti tämän olevan se tuntevansa Johanna eikä kukaan muu? Miksi ylipäätänsä pitää julkaista tietoja ihmisten perhesuhteista, kun ne eivät liity mitenkään itse tarinaan? En ymmärrä.
   Antaisin kaksi miinusta, jos voisin. Huoh.

   Lainaa

  49. Tulos: -13 (19 ääntä)
   Hölskä: Ihmiset, älkää huoliko. Maailma korjaa tällaisten ihmisten luonneviat ajan kanssa. Se, joka elää luottaen “pappa betalar” -asenteeseen ja lällättää ilman mitään omia rahkeita muille rahoista, tulee ajan kanssa joutumaan kovaan kouluun. Eikä nyt puhuta suuren ja mahtavan Lahden kouluista. Tällainen ihminen ei ymmärrä rahan todellisesta arvosta mitään, saati siitä että sitä on rahallisesti maailmassa. Vaikka kuinka moista voisi teoriassa kerrata, ei se käytännössä tarkoita mitään ennen kuin oikeasti joutuu vastaamaan omista raha-asioistaan omilla rahoillaan. Ja uskokaa, hyvät kanssaeläjät, että se aika koittaa myös tälle ihmiselle. Jossakin vaiheessa pappa betalar inte, joko koska ei pysty taikka halua, tahi koska pappa är kuollut ja kuopattu. Siinä kohtaa tämän ihmisen helppo rahahana sulkeutuu. Tässä kohtaa joku saattaa ottaa esille, että varmaan sellaiselta hyvätuloiselta tyttärelleen kämppiä ja matkoja kustantavalta faijalta tulee perintöäkin. No niinhän sitä varmasti tulee, mutta se on aika rajallinen ja uusiutumaton luonnonvara. Ja jos mikään tässä maassa pitää paikkansa, niin ainakin se, että urpojen äkkirikkaiden varallisuus ei kauaa kestä. Ja viimeistään sitten päästään siihen ensimmäiseen elämänkoulun lukukauteen, jossa on tarpeita ja rajallisesti rahaa, ja nämä on sihdattava oikein. Ja mitä vanhemmaksi ehtii, sitä kovempi ja kivuliaampi kolhu on alkaa hätäpäissään oppimaan. Tämän takia, ihmiset, älkää liian pahasti vihatko näitä nuoria ja hölmöjä. Hymyilkää heidän uholleen ja nyökätkää kohteliaasti, sillä heillä on edessään kivuliaita aikoja. Silloin he joko oppiva tai katkeroituivat. Toisaalta, tuossa asenteessa kavereita, ystäviä ja kanssapaikkakuntalaisia kohtaan on paljon puhdasta räkäpäisyyttäkin, jolla ei ole mitään suoranaista tekemistä vaurauden kanssa.
   Kun pappa kuolee pappas perintö gå till Johannan takatasku.

   Lainaa

  50. Huvittunut 24.6.2015 2:14
   Tulos: +1 (13 ääntä)
   Lahti. Tuo narkkareiden luvattu maa.

   Lainaa

  51. SuomenToivo 24.6.2015 2:46
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Ai vittu, pääsee likka ihan Lahteen asti. Kyl varmasti vituttaa koko Suomea ku on tollanen onnenpotku tullu kohalle.

   Lainaa

  52. Baby baby I'm hungry for you 24.6.2015 2:53
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   mievaa: Can
   Zohannah

   Lainaa

  53. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Onneks Lahdessa ei oo narkkareita ^^

   Lainaa

  54. Tulos: +21 (23 ääntä)
   urso: No, Lahtihan on Suomen Chicago…
   Lahti on Suomen Pori.

   Lainaa

  55. Niinpä nii.. 25.6.2015 0:52
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Eräs lahtelainen on kerran kertonut minulle että Lahti on Suomen suurin avohoitola.. Joten taitaa olla Johannalle juuri oikea paikka ^_^

   Lainaa

  56. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Sopuli: Onneks Lahdessa ei oo narkkareita ↑↑
   Sattuu muuten olemaan ja aika runsaasti. Suurinosa tosin kannabiksen käyttäjiä, mutta osa vetää kovempaakin kamaa. Vahingossa eksy omaan kaveripiiriin eräs ihminen jolla on näitä Lahtelaisia narkkareita kavereinaan. Kouvolassakin on kuulemma joku vanha hylätty grilli joka pyörii narkkien myynti ja ostopaikkana. Vasta hiljattain annoin poliiseille vihjeen kahdesta välittäjästä kun yksi näistä kaverin narkkikavereista yritti saada minua mukaan käyttäjäksi. Ei Lahtea turhaan sanota Suomen Chicagoksi. Vasta oli uutisiakin aiheesta: http://yle.fi/uutiset/onko_lahti_suomen_huumepaakaupunki_poliisi_ja_paihdeasiantuntija_eri_mielta/8063555

   Lainaa

  57. Lahtelainenkans 25.6.2015 14:13
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Cafe Del Vesijärvellä saa hyvät auringonlaskut ja toriparkilla saa tavata jopa muutaman ihmisen. Erityistä Lahdessa on sen Euroopan kolmanneksi eniten anfetamiinia sisältävät vedet ja siksi lahden vettä pullotetaankin hartwallis.

   Lainaa

  58. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Ei taida tyttö tietää minne on tulossa. :D

   Lainaa

  59. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Toivottavasti Johannan isä hankkii kämpän hyvältä alueelta esim Liipolasta tai Tonttilasta... Äkkiä Lahteen ja lähiöön karkuun köyhiksiä ja narkkareita ja juoppoja!

   Lainaa

  60. Tulos: +1 (1 ääni)
   Kuullostaa ihan huutis-mimmiltä :D

   Lainaa

  61. landespede 2.7.2015 22:56
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Jos niitä köyhiä narkkareita ja juoppoja lähit pakoon, nii täältä meidän niin ikivihreestä Lahdestahan sä niitä näät päivittäin, ihan sama minne meet (paitsi jos on johonkin sisäänpääsymaksu). Siihenhän ei tosiaan narkeilla ja juopoilla ole varaa :D. Tosin, itse en kuulu kumpaankaan näihin lokeroihin, eikä mulla silti ole varaa maksaa (tai sitten tulee järki vastaan) yli 10€ sisäänpääsymaksua siitä, että menen juomaan parin euron kalliimpaa kaljaa sinne baariin, kuin kaupasta sais. Mut jos Lahdesta lähet päihteetöntä ja onnellista elämää etsimää, niin taitaa olla väärä paikka :D Tosin, jos liikut kiinteistövälittäjäisäsi hommaamasta asunnosta tasan kouluun ja kauppaan, saatat selvitä matkasra viidellä narkkarilla ja juopolla. Pitäisi näille ökyikkaiden penskoille tehä semmonen puolenvuoden kokeilu, että miltä tuntuu elää oikeasti OPISKELIJAN rahoilla :) Vois aika nopeesti tulla kusett pöksyyn ja isille puhelu, että "isi auta, en mä pärjää täällä julmas maailmassa ilman sun rahoja" :D herätkää perkeleen kermaperseet. Ja kyllä, itse olen köyhä opiskelija ja mulla pyyhkii ihan hyvin ilman isin rahoja :D Toisaalta olishan semmonen uus Mersu tossa pihassa ihan kiva.

   Lainaa

  62. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Pringles: Taisi jaada tapakasvatus valiin talla kertaa. Noh, onnea elamaan. Lahdessa.
   Kyllä Lahdessa kasvatetaan - ei huolta! Kyllä siitä vielä tulee tärisevä mallikansalainen.

   Lainaa

  63. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Sniidelduu: Hyvä että lähet Joensuusta alta pois just ku mie sinne tuun. Ei tarttee tommosia, kiitti moi. Lahti onkii sit niin moderni laatikko et jippii!
   Pysy siel joensuus vaan dorka! Täällä Lahes saat varmaan turpiis...

   Lainaa

  64. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Huvittunut: Sattuu muuten olemaan ja aika runsaasti. Suurinosa tosin kannabiksen käyttäjiä, mutta osa vetää kovempaakin kamaa. Vahingossa eksy omaan kaveripiiriin eräs ihminen jolla on näitä Lahtelaisia narkkareita kavereinaan. Kouvolassakin on kuulemma joku vanha hylätty grilli joka pyörii narkkien myynti ja ostopaikkana. Vasta hiljattain annoin poliiseille vihjeen kahdesta välittäjästä kun yksi näistä kaverin narkkikavereista yritti saada minua mukaan käyttäjäksi. Ei Lahtea turhaan sanota Suomen Chicagoksi. Vasta oli uutisiakin aiheesta: http://yle.fi/uutiset/onko_lahti_suomen_huumepaakaupunki_poliisi_ja_paihdeasiantuntija_eri_mielta/8063555
   Hienosti ymmärrät sarkasmia.

   Lainaa

  65. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Että oikeen kiinteistönvälittäjä! Se on täällä itärajalla vähän niinkuin olis toimitusjohtaja.

   Lainaa

  66. Tulos: -1 (1 ääni)
   Piriäpääkaupunki welcommes juu

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Canna, rikas, hemmoteltu, Lahti, kiinteistönvälittäjä