Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat



 • Turbopupu tulee

  Voiko kani saada orgasmin?
  Suurenna näkymä
  Turbopupu tulee!

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -212 (416 ääntä)
   Mie luulin, että mies on ainoa joka nauttii seksistä, taisin olla väärässä :p

   Lainaa

  2. Lörpöttelijä 9.4.2015 2:05
   Tulos: +69 (109 ääntä)
   http://m.imgur.com/J3Q3VJu

   Lainaa

  3. Tulos: +707 (739 ääntä)
   Kuka hitto postaa kanien seksivideoita??

   Lainaa

  4. Tulos: +556 (580 ääntä)
   Paskapuhetta, jos nyt faktoja aletaan käydä läpi. Eläimellä lisääntymistä voi kyllä ajaa monella tapaa vaisto, mutta orgasmi on myös eläimille täysin tuttu asia. Se tuottaa mielihyvää, koska tämä lisää halukkuutta ruveta touhuun, mikä lisää juurikin lisääntymistä. On äärimmäisen hölmöä ajatella, että ihmiselle olisi kehittynyt jonkinlainen täysin uniikki orgasmi, jota muilla eläinlajeilla ei mitenkään ole. On, tutkitustikin. Se, että eläimet harrastavat seksiä "vain lisääntyäkseen" (mikä ei edes ole täydellisen pätevää, tietyt eläinlajit tekevät sitä myös sosiaalisena toimintona) on ajatusvirhe. Eläimet harrastavat seksiä, ja se johtaa samalla myös lisääntymiseen. Hyvin harva eläin osaa edes mitenkään johtaa ajatusta siitä, että yksi vaistojen ohjaama toiminto johtaa toiseen, koska suurin osa eläimistä ei ymmärrä biologiaa tai kykene erityisen pitkäjänteiseen kausaliteettiseen ajatteluun. Kunhan tietävät miten mikäkin toimii ja mitä haluavat. Uros tietää, että sen pitää lisääntyä, ja se myös pitää siitä. Naaras tietää että haluaa lisääntyä, ja myöhemmin raskaus käynnistää hormonitoimintaa joka kertoo sille että sen pitää alkaa valmistautumaan poikasiin. Näin, noin suppeasti selitettynä. Huolestuttavaa, että voisin kirjoittaa aiheesta ties miten pitkään.

   Lainaa

  5. Tulos: +381 (393 ääntä)
   Monissa eläinlajeissa esiintyy homoseksuaalisuutta ja monet lajit osaavat myös masturboida, joten on harvinaisen typerää väittää eläinten seksin olevan vain lisääntymismielessä harjoitettua. Vaikka eläin toimiikin vaistojen varassa, ei se tosiaan seksiä harrastaessa ajattele hankkivansa lapsia.

   Lainaa

  6. Tulos: +228 (238 ääntä)
   Delfiinit ainakin harrastaa seksiä mielihyvän takia huvikseen :)

   Lainaa

  7. Tulos: +217 (249 ääntä)
   Eläin nyt tuskin voi tietää että seksi (voi) johtaa lisääntymiseen, varsinkin kun aika monella ihmiselläkin sanottu info tuntuu menevän hiukan ohi. Ne harrastavat seksiä koska kivaa on, ja hoitavat poikasiaan koska vaisto vaatii. Aika niinkuin ihmisetkin - vaikka meillä poikasten hoitaminen tuntuu itseasiassa epäonnistuvan useammin kuin normikissalla...

   Lainaa

  8. Tulos: -60 (146 ääntä)
   Sandra on kyllä sikäli oikeassa että googlessa on nykyään aivan hirveän paljon virheellistä tietoa. Tämän takia en itsekään käytä sitä enkä muitakaan hakukoneita enää lainkaan, vaan etsin tarvittavien nettisivujen osoitteet mm. sanomalehdistä, ilmoitustauluilta ja kavereilta kyselemällä.

   Lainaa

  9. Pekka Kana 9.4.2015 6:38
   Tulos: -118 (204 ääntä)
   Seksissä on tärkeintä että molemmat nauttii; mies ja muna.

   Lainaa

  10. Tulos: -93 (143 ääntä)
   Mies voi laueta, vaikka nainen ei haluaisi seksiä ollenkaan. :)

   Lainaa

  11. Tulos: +220 (228 ääntä)
   Ihmiset käyttävät sanaa kukkahattutäti nykyään liikaa, ja eri merkityksissä. Se että jos tulee tilaan kertomaan ''faktoja'', ei tee minusta Sinistä kukkahattutätiä, vaan enemmänkin pilkunnussijan. Vaikka väärässä olikin. Tosin siinä hän taisi olla oikeassa että miehet voi saada orgasmin ilman siemensyöksyä. Erittäin harvinaista tosin.

   Lainaa

  12. Tulos: +183 (189 ääntä)
   Rageme: Kuka hitto postaa kanien seksivideoita??
   Mietin ihan samaa. En minä haluaisi kuulla mitään Turbon örähdystä..

   Lainaa

  13. Tulos: +118 (128 ääntä)
   Joskus pikkupoikana jossain eläintarhassa näin apinan tuntevan keppiä reikäänsä. "isi, mitä tuo apina tekee?" (:

   Lainaa

  14. ex-presso 9.4.2015 8:02
   Tulos: +75 (111 ääntä)
   En tiedä miksi tämä tänne lähetettiin, mutta mokaaja on kyllä lähinnä Sini. Miksi hän alkaa selittää jostain miesten tulemisesta ilman orgasmia, kun kyse on naaraskanista? Enkä alkaisi ilman lähteitä huudella, etteivätkö kanit voisi nauttia parittelusta. Rasittava besserwisser, joka tuputtaa mutuiluaan totuutena.

   Lainaa

  15. Tulos: +103 (107 ääntä)
   K: Ihmiset käyttävät sanaa kukkahattutäti nykyään liikaa, ja eri merkityksissä. Se että jos tulee tilaan kertomaan ”faktoja”, ei tee minusta Sinistä kukkahattutätiä, vaan enemmänkin pilkunnussijan. Vaikka väärässä olikin. Tosin siinä hän taisi olla oikeassa että miehet voi saada orgasmin ilman siemensyöksyä. Erittäin harvinaista tosin.
   Voi saada myös siemensyöksyn ilman orgasmia.

   Lainaa

  16. Asennevamma 9.4.2015 9:18
   Tulos: +150 (166 ääntä)
   Pekka Kana: Seksissä on tärkeintä että molemmat nauttii; mies ja muna.
   Onpa ikävästi ajateltu, joudutko useinkin vaihtamaan kättä kun toinen loukkaantuu? :(

   Lainaa

  17. Tulos: +93 (93 ääntä)
   Vai että naaraskaneilla tulee siemensyöksyjä. Juuri näin Sini...vaikka siemensyöksy ja orgasmi ovat kaksi aivan eri asiaa, siitä ei todellakaan ollut kyse. Hyvä sisälukutaito löytyy.

   Lainaa

  18. Tulos: +26 (36 ääntä)
   Kaikilla kissanaarailla vasta mukavaa onkin kun koko touhuilu on pelkkää tuskaa.

   Lainaa

  19. Tulos: -74 (90 ääntä)
   kdkxlfl: Monissa eläinlajeissa esiintyy homoseksuaalisuutta ja monet lajit osaavat myös masturboida, joten on harvinaisen typerää väittää eläinten seksin olevan vain lisääntymismielessä harjoitettua. Vaikka eläin toimiikin vaistojen varassa, ei se tosiaan seksiä harrastaessa ajattele hankkivansa lapsia.
   Niin esiintyy, mutta tiedätkö mitä niille käy usein luonnossa? No huonosti.

   Lainaa

  20. Tulos: +97 (99 ääntä)
   Miksi Sini ylipäänsä alkaa puhua siemensyöksystä kun on kyse naaraskaneista?

   Lainaa

  21. Tulos: +130 (140 ääntä)
   Haloo: Niin esiintyy, mutta tiedätkö mitä niille käy usein luonnossa? No huonosti.
   Miksi homoseksuaalisille eläimille kävisi luonnossa sen huonommin kuin muillekaan elämille?

   Lainaa

  22. Tulos: -75 (95 ääntä)
   Nyt mä haluaisin jotain faktoja pöytään siitä, että millä logiikalla eläimet parittelee koska se on "kivaa"? Jos eläin ei pysty ymmärtämään, että parittelun tulos on poikaset niin miten se pystyy miettimään, että "uu jeah, tää on sitä hommaa, mikä tuntuu hyvältä<333"? Minkä lisäksi useille eläinlajeille parittelu on myöskin kivuliasta eikä tosiaan mikään nautittava kokemus...

   Lainaa

  23. Tulos: +106 (112 ääntä)
   Ja kyllä niille eläimille parittelu on muutakin kun lisääntymistä, simpansseilla esiintyy prostituutiotakin :D eli naaras antaa ja saa vastineeksi jotain hedelmiä tms.

   Lainaa

  24. Tulos: +77 (77 ääntä)
   En tiedä minkä tai kenen tässä oli tarkoitus olla mokaaja, mutta mielestäni se oli kyllä tuo Sini (okei, ehkä vähän Maijukin joka kuvaa pupujensa panemista ja lataa facebookkiin). Sadun kommentista saa käsityksen että ei ollut ensimmäinen kerta kun Sini tulee harrastamaan besserwisserismiään. Jonkun räikeän asiavirheen nyt voi toisen tekstistä huomauttaa, mutta tuollainen joka asiasta päteminen kunhan menee edes vähän aiheen vierestä, on todella ärsyttävää. Ja miksi? Ei se anna pätijästä älykästä kuvaa, sen sijaan se antaa yleensä ärsyttävän pilkunnussijan/pätijän maineen. Ja jos sen pätemisen kerran aloittaa, niin pitäisi pystyä esittämään todisteita väitteensä tueksi. Ei se ole vastapuolen tehtävä selata googlea ristiinrastiin että olitkohan oikeassa vai et. Jos et pysty esittämään todisteita, olet väärässä kunnes toisin todistetaan. (En nyt ota kantaa siihen oliko Sini oikeassa vai ei, ei ollut pointti ja suoraan sanottuna ei kiinnosta pupujen orgasmit.)

   Lainaa

  25. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Haloo: Kaikilla kissanaarailla vasta mukavaa onkin kun koko touhuilu on pelkkää tuskaa.
   Uroskissojen peniksen piikkienhän (penile spines) pitäisi nimenomaan lisätä nautintoa. Kummalle osapuolelle, sitä en osaa sanoa. Entäs ankat sitten, joiden sukuelimet ovat kuin vastakkaisiin suuntiin kiertyneet korkkiruuvit? Kuuleman mukaan ankkojen keskuudessa esimerkiksi raiskaus ei ole mitään epätavallista. Tämmöistä luontofaktoissa tänään.

   Lainaa

  26. Tulos: -37 (57 ääntä)
   Sovitaanko niin että jokainen on vastuussa vain omista orgasmeistaan, okei?

   Lainaa

  27. Tulos: -21 (47 ääntä)
   Kyl mä uskoisin, et sini täs kohtaa ainakin on oikeessa ollut. En nimittäin usko, että tuo naaraskani on tuolla liikkeellä mitään tyydytystä saanut. Tuon tarkoitus on nimittäin alistaminen, ei mikään hyvänolon tunne, etenkään, kun pupulla ei edes ole mtn sisäänpantavaa.

   Lainaa

  28. Tulos: +37 (45 ääntä)
   Vivirose: Mie luulin, että mies on ainoa joka nauttii seksistä, taisin olla väärässä
   Ei siitä oikeasti nauti kukaan. Se on vain must lisääntymistarkoituksessa.

   Lainaa

  29. Tulos: +75 (75 ääntä)
   E: Entäs ankat sitten, joiden sukuelimet ovat kuin vastakkaisiin suuntiin kiertyneet korkkiruuvit? Kuuleman mukaan ankkojen keskuudessa esimerkiksi raiskaus ei ole mitään epätavallista. Tämmöistä luontofaktoissa tänään.
   Vesilinnuilla uroksilla ja naarailla on nuo vastakkaisiin suuntiin kiertyneet korkkiruuvit juuri noiden raiskausten estämiseksi. Naaras voi kääntää ne kierteensä uroksen kanssa samaan suuntaan silloin kun haluaa paritella ja vastakkaiseen suuntaan kun ei halua. Luontofaktat vol.2

   Lainaa

  30. thaimaamake 9.4.2015 17:18
   Tulos: -38 (66 ääntä)
   Hölskä: Paskapuhetta, jos nyt faktoja aletaan käydä läpi. Eläimellä lisääntymistä voi kyllä ajaa monella tapaa vaisto, mutta orgasmi on myös eläimille täysin tuttu asia. Se tuottaa mielihyvää, koska tämä lisää halukkuutta ruveta touhuun, mikä lisää juurikin lisääntymistä. On äärimmäisen hölmöä ajatella, että ihmiselle olisi kehittynyt jonkinlainen täysin uniikki orgasmi, jota muilla eläinlajeilla ei mitenkään ole. On, tutkitustikin. Se, että eläimet harrastavat seksiä “vain lisääntyäkseen” (mikä ei edes ole täydellisen pätevää, tietyt eläinlajit tekevät sitä myös sosiaalisena toimintona) on ajatusvirhe. Eläimet harrastavat seksiä, ja se johtaa samalla myös lisääntymiseen. Hyvin harva eläin osaa edes mitenkään johtaa ajatusta siitä, että yksi vaistojen ohjaama toiminto johtaa toiseen, koska suurin osa eläimistä ei ymmärrä biologiaa tai kykene erityisen pitkäjänteiseen kausaliteettiseen ajatteluun. Kunhan tietävät miten mikäkin toimii ja mitä haluavat. Uros tietää, että sen pitää lisääntyä, ja se myös pitää siitä. Naaras tietää että haluaa lisääntyä, ja myöhemmin raskaus käynnistää hormonitoimintaa joka kertoo sille että sen pitää alkaa valmistautumaan poikasiin. Näin, noin suppeasti selitettynä. Huolestuttavaa, että voisin kirjoittaa aiheesta ties miten pitkään.
   Huolestuttavaa että kirjoitat täyttä mutua ja annat ymmärtää että se olisi tutkittua faktaa. Kädellisten ja delfiinien lisäksi ei eläimet tunne nautintoa parittelussa.

   Lainaa

  31. Tulos: +42 (42 ääntä)
   Googlessa on paljon väärää tietoa!

   Lainaa

  32. Tulos: +48 (50 ääntä)
   thaimaamake: Huolestuttavaa että kirjoitat täyttä mutua ja annat ymmärtää että se olisi tutkittua faktaa. Kädellisten ja delfiinien lisäksi ei eläimet tunne nautintoa parittelussa.
   Mä oon kuullu sellasen urbaanin legendan, että sian orgasmi kestäis puoli tuntia. Oliko tämä todellakin urbaani legenda vai eikö siat nauti orgasmista?

   Lainaa

  33. Tulos: +31 (39 ääntä)
   eikös joku mustaleski syö aina parittelun jälkeen koiraan? vai oonko nyt ihan väärässä? se koiras ei siitä nimittäin varmaan hirveesti sit nauti :o

   Lainaa

  34. Tulos: +21 (25 ääntä)
   GOOGLESSA ON PALJON VIRHEELLISTÄ TIETOA

   Lainaa

  35. Tulos: +50 (52 ääntä)
   thaimaamake: Huolestuttavaa että kirjoitat täyttä mutua ja annat ymmärtää että se olisi tutkittua faktaa. Kädellisten ja delfiinien lisäksi ei eläimet tunne nautintoa parittelussa.
   Kiinnostavaa. Laitatko jonkin tieteellisen viitteen sille, että muut eläimet eivät tunne nautintoa parittelussa? Kiinnostaisi lukea, kuinka tutkijat ovat päässeet eläimen pään sisälle mittaamaan niiden kokemusta.

   Lainaa

  36. Tulos: -18 (40 ääntä)
   thaimaamake: Huolestuttavaa että kirjoitat täyttä mutua ja annat ymmärtää että se olisi tutkittua faktaa. Kädellisten ja delfiinien lisäksi ei eläimet tunne nautintoa parittelussa.
   Juuri näin. Naaraseläimen hormonitoiminta käynnistyy ja se hajun perusteella houkuttelee uroksen parittelemaan. Nimenomaan parittelemaan lisääntymistarkoituksessa, ei siksi että nyt vaan tekee mieli. Sitä kutsutaan kiima-ajaksi. Ei uroskoirat polje naaraskoiria, jos eivät ole killassa. Ei sonnit astu lehmiä, jos eivät ole kiimassa. Ja ne eivät todellakaan kysy, sopisiko nyt tämmöinen.

   Lainaa

  37. Tulos: +60 (64 ääntä)
   Missähän aivoskannerissa on tutkittu että muut eläimet kuin delfiinit ja kädelliset eivät tunne nautintoa parittelussa? Tuntuu ennemmin siltä, että tässä on taas yksi ominaisuus jota ihminen yrittää omia itselleen. Eläimet on niin alkeellisia kun ei ne sekstaakaan ja saa siitä nautintoa... höpö höpö. Outoa on se että vasta ihmisen tultua maapallolle muka on ensi kerran alkanut tuntumaan höpöltä orkkuhetkellä. Turha puhua hormoneista ja kiimasta. Ne samat hormonit vaikuttaa ihmisellä, ja käytännössä ihmiset ovat siis koko ajan kiimassa. Mikähän ihmeen ylempi ja korkeampi tarkoitus se seksi on kuin "pelkkä lisääntymistarkoitus" Ihmisellä nyt vain sattuu olemaan isompien ja ryppyisempien aivojensa takia muutakin tekemistä kuin yrittää pärjätä luolassa. Ruokaa ja suojaa löytyy enemmän kuin omiksi tarpeiksi joten rauhassa voi tutkiskella oman ja kumppanin sukuelimen yhteensopivuutta. Lisäksi on se ihmisen outo hormonitoiminta. Lukekaa vaikka tästä: http://www.bbc.com/future/story/20140613-do-animals-have-sex-for-fun

   Lainaa

  38. Voi morjens... 10.4.2015 0:41
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   Sini ei ole kuullut että sian orgasmi kestää puoli tuntia :D Tai että leijona voi paritella 50 kertaa päivässä. Lisääntymistarkoituksessako..? Nämä ovat löytyneet nimikkeellä "turhaa tietoa" ja nyt osoittautuikin tuiki tarpeelliseksi tiedoksi :D http://www.fai.fi/viesti/oppilaat/sustoi/turhaatietoa.html

   Lainaa

  39. Tulos: -25 (41 ääntä)
   Itse saan kolmenlaisia orgasmeja. Saan orgasmin helposti yhdynnässä (klitoris- ja emätinorkku), tämän lisäksi tulen myös p*ppusek*issä. Onneksi en ole mies.

   Lainaa

  40. Tulos: +19 (23 ääntä)
   E: Uroskissojen peniksen piikkienhän (penile spines) pitäisi nimenomaan lisätä nautintoa. Kummalle osapuolelle, sitä en osaa sanoa.
   Ei, ei, ei. Kipu laukaisee kissanaaraan ovulaation. Kipu siis, ei nautinto. Kyllä se nyt vaan on sille naaraalle kivuliasta.

   Lainaa

  41. Tulos: +22 (28 ääntä)
   thaimaamake: Huolestuttavaa että kirjoitat täyttä mutua ja annat ymmärtää että se olisi tutkittua faktaa. Kädellisten ja delfiinien lisäksi ei eläimet tunne nautintoa parittelussa.
   Minusta tämä sinun juttusi on mutua. Miten edes määrittelet "nautinnon"? Eläimillä on tarve paritteluun ja täytettyään tarpeensa ovat tyytyväisiä. Tuskinpa se toimituskaan ihan tunnoton on? Tässä mun mutua: muistaakseni jossain tutkimuksessa triggeröitiin rotalle impulssi joka stimuloi rotalle laukeamisen. Rotta sai itse "painaa nappulaa" joka impulssin aiheutti. Rotta oppi painamaan nappulaa aika ahkerasti. Lähteistä en muista mitään joten en allekirjoita mutta jos joku muistaa ni ois kiva kuulla. Jos seksuaalista tyydytystä ei olisi niin mistä se tarvekaan tulisi?

   Lainaa

  42. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Niin, miten tuo Sinin kommentti oikeasti liittyi tähän postaukseen?

   Lainaa

  43. Tulos: -10 (10 ääntä)
   sian orgasmi kestää tunnin.. eli jos sika voi saada orgasmin, ni kyl voi jäniskii.. piste..

   Lainaa

  44. Tulos: -2 (24 ääntä)
   Nainen: Itse saan kolmenlaisia orgasmeja. Saan orgasmin helposti yhdynnässä (klitoris- ja emätinorkku), tämän lisäksi tulen myös p*ppusek*issä. Onneksi en ole mies.
   Avovaimoni saa orgasmeja myös rintojen hieronnasta ja imemisestä. Tykkään.

   Lainaa

  45. Tulos: +28 (28 ääntä)
   No nyt on kyllä..en tiiä mut alkas lähinnä hämmästyttään et miksi joku jaksaa vänkää aiheesta pupjussin orkku.

   Lainaa

  46. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Multa menee nyt ihan ohi että miksi Sini alkaa puhumaan laukeamisen ja orgasmin eroista.

   Lainaa

  47. Tulos: +9 (31 ääntä)
   Janosic: Avovaimoni saa orgasmeja myös rintojen hieronnasta ja imemisestä. Tykkään.
   Faking it level 100

   Lainaa

  48. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Huolestuttavaa, miten pihalla keskiarvoihminen tuntuu olevan eläimistä ja biologiasta. Miettikääpä tätä: olemme kaikki saman hitaan evoluution tulosta. Kuinka todennäköistä on, että sellaiset perustunteet kuin kipu ja mielihyvä sattuvat pulpahtamaan vain yhdelle lajille, varsinkin kun näistä on evolutiivista hyötyä? Monet eläimet saavat orgasmeja, koska orgasmeja saavat tuppaavat harrastamaan enemmän seksiä, jolloin orgasmeja saavien määrä populaatiossa kasvaa. Eläimet kykenevät paljon monimutkaisempiikin emootioihin.

   Lainaa

  49. ette oo tosissanne 16.4.2015 12:10
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Ihan vakavissanneko täällä pohditte eri nisäkäslajien sukupuolisia eroavaisuuksia. Ihminen on nisäkäs, ei mitään sen ihmeellisempää tai omituisempaa. Ihminen ei ole tipahtanut tänne ulkoavaruudesta tai pompannut jumalan kämmeneltä, vaan kehittynyt evoluution kautta aivan samoin kuin muutkin eläinlajit maapallolla. Me emme (valtaosaltaan turhista) aivoistamme huolimatta ole mitenkään sen kummempi laji kuin mikä tahansa muukaan. Kertokaa, miksi vuohipukki tai uroskoira ottaa itseltään suihin, ellei toimitus tuota mielihyvää? Juu, uskon, että käy kateeksi. Ala venytellä.

   Lainaa

  50. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Mäyrä: Ja kyllä niille eläimille parittelu on muutakin kun lisääntymistä, simpansseilla esiintyy prostituutiotakin eli naaras antaa ja saa vastineeksi jotain hedelmiä tms.
   Eli on ihan luonnollinen syy sallia prostituutio. Simpanssi on kuitenkin lähin sukulaisemme.

   Lainaa

  51. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Mulmeli: Nyt mä haluaisin jotain faktoja pöytään siitä, että millä logiikalla eläimet parittelee koska se on “kivaa”? Jos eläin ei pysty ymmärtämään, että parittelun tulos on poikaset niin miten se pystyy miettimään, että “uu jeah, tää on sitä hommaa, mikä tuntuu hyvältä♥33"? Minkä useille eläinlajeille parittelu on myöskin kivuliasta eikä tosiaan mikään nautittava kokemus…
   Eiköhän se seksuaalinen tarve ole jokaisella eläimellä luonnostaan. Toisilla lajeilla pääasiassa kiima-aikana, toisilla useammin. Lisääntyminen on lajin säilymisen elinehto ja siitä syystä parittelun on ainakin tarkoitus tuntua hyvältä, jotta sitä harrastettaisiin usein, koska sillä tavalla lisääntymiseen on suurempi todennäköisyys. Ei eläin ajattele että "nytpä hankin poikasen" tai "nyt saan tyydytystä" vaan tarve paritella tulee täysin luonnostaan. Ja tämä on mielestä aika yksinkertainen asia.

   Lainaa

  52. Onko siistii? 18.10.2018 13:43
   Tulos: -1 (1 ääni)
   mievaa: Mietin ihan samaa. En minä haluaisi kuulla mitään Turbon örähdystä..
   Hienohelma.

   Lainaa

  53. Onko siistii? 18.10.2018 13:45
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   meh: Eli on ihan luonnollinen syy sallia prostituutio. Simpanssi on kuitenkin lähin sukulaisemme.
   Mo loppujen lopuksi kaikki on prostituutiota. Jokainen meistä myy jotai saadakseen vastinetta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: puput, kanit, orgasmi, väittely, riita, kuva, video