Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Turbopupu tulee

Voiko kani saada orgasmin?
Turbopupu tulee!

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -241 (455 ääntä)
      Mie luulin, että mies on ainoa joka nauttii seksistä, taisin olla väärässä :p

      Lainaa

    2. Lörpöttelijä 9.4.2015 2:05
      Tulos: +70 (112 ääntä)
      http://m.imgur.com/J3Q3VJu

      Lainaa

    3. Tulos: +738 (772 ääntä)
      Kuka hitto postaa kanien seksivideoita??

      Lainaa

    4. Tulos: +593 (621 ääntä)
      Paskapuhetta, jos nyt faktoja aletaan käydä läpi. Eläimellä lisääntymistä voi kyllä ajaa monella tapaa vaisto, mutta orgasmi on myös eläimille täysin tuttu asia. Se tuottaa mielihyvää, koska tämä lisää halukkuutta ruveta touhuun, mikä lisää juurikin lisääntymistä. On äärimmäisen hölmöä ajatella, että ihmiselle olisi kehittynyt jonkinlainen täysin uniikki orgasmi, jota muilla eläinlajeilla ei mitenkään ole. On, tutkitustikin. Se, että eläimet harrastavat seksiä "vain lisääntyäkseen" (mikä ei edes ole täydellisen pätevää, tietyt eläinlajit tekevät sitä myös sosiaalisena toimintona) on ajatusvirhe. Eläimet harrastavat seksiä, ja se johtaa samalla myös lisääntymiseen. Hyvin harva eläin osaa edes mitenkään johtaa ajatusta siitä, että yksi vaistojen ohjaama toiminto johtaa toiseen, koska suurin osa eläimistä ei ymmärrä biologiaa tai kykene erityisen pitkäjänteiseen kausaliteettiseen ajatteluun. Kunhan tietävät miten mikäkin toimii ja mitä haluavat. Uros tietää, että sen pitää lisääntyä, ja se myös pitää siitä. Naaras tietää että haluaa lisääntyä, ja myöhemmin raskaus käynnistää hormonitoimintaa joka kertoo sille että sen pitää alkaa valmistautumaan poikasiin. Näin, noin suppeasti selitettynä. Huolestuttavaa, että voisin kirjoittaa aiheesta ties miten pitkään.

      Lainaa

    5. Tulos: +413 (427 ääntä)
      Monissa eläinlajeissa esiintyy homoseksuaalisuutta ja monet lajit osaavat myös masturboida, joten on harvinaisen typerää väittää eläinten seksin olevan vain lisääntymismielessä harjoitettua. Vaikka eläin toimiikin vaistojen varassa, ei se tosiaan seksiä harrastaessa ajattele hankkivansa lapsia.

      Lainaa

    6. Tulos: +246 (258 ääntä)
      Delfiinit ainakin harrastaa seksiä mielihyvän takia huvikseen :)

      Lainaa

    7. Tulos: +239 (275 ääntä)
      Eläin nyt tuskin voi tietää että seksi (voi) johtaa lisääntymiseen, varsinkin kun aika monella ihmiselläkin sanottu info tuntuu menevän hiukan ohi. Ne harrastavat seksiä koska kivaa on, ja hoitavat poikasiaan koska vaisto vaatii. Aika niinkuin ihmisetkin - vaikka meillä poikasten hoitaminen tuntuu itseasiassa epäonnistuvan useammin kuin normikissalla...

      Lainaa

    8. Tulos: -71 (163 ääntä)
      Sandra on kyllä sikäli oikeassa että googlessa on nykyään aivan hirveän paljon virheellistä tietoa. Tämän takia en itsekään käytä sitä enkä muitakaan hakukoneita enää lainkaan, vaan etsin tarvittavien nettisivujen osoitteet mm. sanomalehdistä, ilmoitustauluilta ja kavereilta kyselemällä.

      Lainaa

    9. Pekka Kana 9.4.2015 6:38
      Tulos: -136 (230 ääntä)
      Seksissä on tärkeintä että molemmat nauttii; mies ja muna.

      Lainaa

    10. Tulos: -116 (168 ääntä)
      Mies voi laueta, vaikka nainen ei haluaisi seksiä ollenkaan. :)

      Lainaa

    11. Tulos: +234 (244 ääntä)
      Ihmiset käyttävät sanaa kukkahattutäti nykyään liikaa, ja eri merkityksissä. Se että jos tulee tilaan kertomaan ''faktoja'', ei tee minusta Sinistä kukkahattutätiä, vaan enemmänkin pilkunnussijan. Vaikka väärässä olikin. Tosin siinä hän taisi olla oikeassa että miehet voi saada orgasmin ilman siemensyöksyä. Erittäin harvinaista tosin.

      Lainaa

    12. Tulos: +197 (205 ääntä)
      Rageme: Kuka hitto postaa kanien seksivideoita??
      Mietin ihan samaa. En minä haluaisi kuulla mitään Turbon örähdystä..

      Lainaa

    13. Tulos: +127 (141 ääntä)
      Joskus pikkupoikana jossain eläintarhassa näin apinan tuntevan keppiä reikäänsä. "isi, mitä tuo apina tekee?" (:

      Lainaa

    14. ex-presso 9.4.2015 8:02
      Tulos: +85 (127 ääntä)
      En tiedä miksi tämä tänne lähetettiin, mutta mokaaja on kyllä lähinnä Sini. Miksi hän alkaa selittää jostain miesten tulemisesta ilman orgasmia, kun kyse on naaraskanista? Enkä alkaisi ilman lähteitä huudella, etteivätkö kanit voisi nauttia parittelusta. Rasittava besserwisser, joka tuputtaa mutuiluaan totuutena.

      Lainaa

    15. Tulos: +112 (118 ääntä)
      K: Ihmiset käyttävät sanaa kukkahattutäti nykyään liikaa, ja eri merkityksissä. Se että jos tulee tilaan kertomaan ”faktoja”, ei tee minusta Sinistä kukkahattutätiä, vaan enemmänkin pilkunnussijan. Vaikka väärässä olikin. Tosin siinä hän taisi olla oikeassa että miehet voi saada orgasmin ilman siemensyöksyä. Erittäin harvinaista tosin.
      Voi saada myös siemensyöksyn ilman orgasmia.

      Lainaa

    16. Asennevamma 9.4.2015 9:18
      Tulos: +163 (181 ääntä)
      Pekka Kana: Seksissä on tärkeintä että molemmat nauttii; mies ja muna.
      Onpa ikävästi ajateltu, joudutko useinkin vaihtamaan kättä kun toinen loukkaantuu? :(

      Lainaa

    17. Tulos: +104 (108 ääntä)
      Vai että naaraskaneilla tulee siemensyöksyjä. Juuri näin Sini...vaikka siemensyöksy ja orgasmi ovat kaksi aivan eri asiaa, siitä ei todellakaan ollut kyse. Hyvä sisälukutaito löytyy.

      Lainaa

    18. Tulos: +24 (44 ääntä)
      Kaikilla kissanaarailla vasta mukavaa onkin kun koko touhuilu on pelkkää tuskaa.

      Lainaa

    19. Tulos: -87 (105 ääntä)
      kdkxlfl: Monissa eläinlajeissa esiintyy homoseksuaalisuutta ja monet lajit osaavat myös masturboida, joten on harvinaisen typerää väittää eläinten seksin olevan vain lisääntymismielessä harjoitettua. Vaikka eläin toimiikin vaistojen varassa, ei se tosiaan seksiä harrastaessa ajattele hankkivansa lapsia.
      Niin esiintyy, mutta tiedätkö mitä niille käy usein luonnossa? No huonosti.

      Lainaa

    20. Tulos: +107 (113 ääntä)
      Miksi Sini ylipäänsä alkaa puhua siemensyöksystä kun on kyse naaraskaneista?

      Lainaa

    21. Tulos: +146 (158 ääntä)
      Haloo: Niin esiintyy, mutta tiedätkö mitä niille käy usein luonnossa? No huonosti.
      Miksi homoseksuaalisille eläimille kävisi luonnossa sen huonommin kuin muillekaan elämille?

      Lainaa

    22. Tulos: -90 (112 ääntä)
      Nyt mä haluaisin jotain faktoja pöytään siitä, että millä logiikalla eläimet parittelee koska se on "kivaa"? Jos eläin ei pysty ymmärtämään, että parittelun tulos on poikaset niin miten se pystyy miettimään, että "uu jeah, tää on sitä hommaa, mikä tuntuu hyvältä<333"? Minkä lisäksi useille eläinlajeille parittelu on myöskin kivuliasta eikä tosiaan mikään nautittava kokemus...

      Lainaa

    23. Tulos: +115 (125 ääntä)
      Ja kyllä niille eläimille parittelu on muutakin kun lisääntymistä, simpansseilla esiintyy prostituutiotakin :D eli naaras antaa ja saa vastineeksi jotain hedelmiä tms.

      Lainaa

    24. Tulos: +82 (86 ääntä)
      En tiedä minkä tai kenen tässä oli tarkoitus olla mokaaja, mutta mielestäni se oli kyllä tuo Sini (okei, ehkä vähän Maijukin joka kuvaa pupujensa panemista ja lataa facebookkiin). Sadun kommentista saa käsityksen että ei ollut ensimmäinen kerta kun Sini tulee harrastamaan besserwisserismiään. Jonkun räikeän asiavirheen nyt voi toisen tekstistä huomauttaa, mutta tuollainen joka asiasta päteminen kunhan menee edes vähän aiheen vierestä, on todella ärsyttävää. Ja miksi? Ei se anna pätijästä älykästä kuvaa, sen sijaan se antaa yleensä ärsyttävän pilkunnussijan/pätijän maineen. Ja jos sen pätemisen kerran aloittaa, niin pitäisi pystyä esittämään todisteita väitteensä tueksi. Ei se ole vastapuolen tehtävä selata googlea ristiinrastiin että olitkohan oikeassa vai et. Jos et pysty esittämään todisteita, olet väärässä kunnes toisin todistetaan. (En nyt ota kantaa siihen oliko Sini oikeassa vai ei, ei ollut pointti ja suoraan sanottuna ei kiinnosta pupujen orgasmit.)

      Lainaa

    25. Tulos: +50 (56 ääntä)
      Haloo: Kaikilla kissanaarailla vasta mukavaa onkin kun koko touhuilu on pelkkää tuskaa.
      Uroskissojen peniksen piikkienhän (penile spines) pitäisi nimenomaan lisätä nautintoa. Kummalle osapuolelle, sitä en osaa sanoa. Entäs ankat sitten, joiden sukuelimet ovat kuin vastakkaisiin suuntiin kiertyneet korkkiruuvit? Kuuleman mukaan ankkojen keskuudessa esimerkiksi raiskaus ei ole mitään epätavallista. Tämmöistä luontofaktoissa tänään.

      Lainaa

    26. Tulos: -47 (69 ääntä)
      Sovitaanko niin että jokainen on vastuussa vain omista orgasmeistaan, okei?

      Lainaa

    27. Tulos: -27 (55 ääntä)
      Kyl mä uskoisin, et sini täs kohtaa ainakin on oikeessa ollut. En nimittäin usko, että tuo naaraskani on tuolla liikkeellä mitään tyydytystä saanut. Tuon tarkoitus on nimittäin alistaminen, ei mikään hyvänolon tunne, etenkään, kun pupulla ei edes ole mtn sisäänpantavaa.

      Lainaa

    28. Tulos: +40 (50 ääntä)
      Vivirose: Mie luulin, että mies on ainoa joka nauttii seksistä, taisin olla väärässä
      Ei siitä oikeasti nauti kukaan. Se on vain must lisääntymistarkoituksessa.

      Lainaa

    29. Tulos: +83 (85 ääntä)
      E: Entäs ankat sitten, joiden sukuelimet ovat kuin vastakkaisiin suuntiin kiertyneet korkkiruuvit? Kuuleman mukaan ankkojen keskuudessa esimerkiksi raiskaus ei ole mitään epätavallista. Tämmöistä luontofaktoissa tänään.
      Vesilinnuilla uroksilla ja naarailla on nuo vastakkaisiin suuntiin kiertyneet korkkiruuvit juuri noiden raiskausten estämiseksi. Naaras voi kääntää ne kierteensä uroksen kanssa samaan suuntaan silloin kun haluaa paritella ja vastakkaiseen suuntaan kun ei halua. Luontofaktat vol.2

      Lainaa

    30. thaimaamake 9.4.2015 17:18
      Tulos: -49 (79 ääntä)
      Hölskä: Paskapuhetta, jos nyt faktoja aletaan käydä läpi. Eläimellä lisääntymistä voi kyllä ajaa monella tapaa vaisto, mutta orgasmi on myös eläimille täysin tuttu asia. Se tuottaa mielihyvää, koska tämä lisää halukkuutta ruveta touhuun, mikä lisää juurikin lisääntymistä. On äärimmäisen hölmöä ajatella, että ihmiselle olisi kehittynyt jonkinlainen täysin uniikki orgasmi, jota muilla eläinlajeilla ei mitenkään ole. On, tutkitustikin. Se, että eläimet harrastavat seksiä “vain lisääntyäkseen” (mikä ei edes ole täydellisen pätevää, tietyt eläinlajit tekevät sitä myös sosiaalisena toimintona) on ajatusvirhe. Eläimet harrastavat seksiä, ja se johtaa samalla myös lisääntymiseen. Hyvin harva eläin osaa edes mitenkään johtaa ajatusta siitä, että yksi vaistojen ohjaama toiminto johtaa toiseen, koska suurin osa eläimistä ei ymmärrä biologiaa tai kykene erityisen pitkäjänteiseen kausaliteettiseen ajatteluun. Kunhan tietävät miten mikäkin toimii ja mitä haluavat. Uros tietää, että sen pitää lisääntyä, ja se myös pitää siitä. Naaras tietää että haluaa lisääntyä, ja myöhemmin raskaus käynnistää hormonitoimintaa joka kertoo sille että sen pitää alkaa valmistautumaan poikasiin. Näin, noin suppeasti selitettynä. Huolestuttavaa, että voisin kirjoittaa aiheesta ties miten pitkään.
      Huolestuttavaa että kirjoitat täyttä mutua ja annat ymmärtää että se olisi tutkittua faktaa. Kädellisten ja delfiinien lisäksi ei eläimet tunne nautintoa parittelussa.

      Lainaa

    31. Tulos: +48 (50 ääntä)
      Googlessa on paljon väärää tietoa!

      Lainaa

    32. Tulos: +56 (58 ääntä)
      thaimaamake: Huolestuttavaa että kirjoitat täyttä mutua ja annat ymmärtää että se olisi tutkittua faktaa. Kädellisten ja delfiinien lisäksi ei eläimet tunne nautintoa parittelussa.
      Mä oon kuullu sellasen urbaanin legendan, että sian orgasmi kestäis puoli tuntia. Oliko tämä todellakin urbaani legenda vai eikö siat nauti orgasmista?

      Lainaa

    33. Tulos: +35 (45 ääntä)
      eikös joku mustaleski syö aina parittelun jälkeen koiraan? vai oonko nyt ihan väärässä? se koiras ei siitä nimittäin varmaan hirveesti sit nauti :o

      Lainaa

    34. Tulos: +26 (30 ääntä)
      GOOGLESSA ON PALJON VIRHEELLISTÄ TIETOA

      Lainaa

    35. Tulos: +61 (63 ääntä)
      thaimaamake: Huolestuttavaa että kirjoitat täyttä mutua ja annat ymmärtää että se olisi tutkittua faktaa. Kädellisten ja delfiinien lisäksi ei eläimet tunne nautintoa parittelussa.
      Kiinnostavaa. Laitatko jonkin tieteellisen viitteen sille, että muut eläimet eivät tunne nautintoa parittelussa? Kiinnostaisi lukea, kuinka tutkijat ovat päässeet eläimen pään sisälle mittaamaan niiden kokemusta.

      Lainaa

    36. Tulos: -24 (48 ääntä)
      thaimaamake: Huolestuttavaa että kirjoitat täyttä mutua ja annat ymmärtää että se olisi tutkittua faktaa. Kädellisten ja delfiinien lisäksi ei eläimet tunne nautintoa parittelussa.
      Juuri näin. Naaraseläimen hormonitoiminta käynnistyy ja se hajun perusteella houkuttelee uroksen parittelemaan. Nimenomaan parittelemaan lisääntymistarkoituksessa, ei siksi että nyt vaan tekee mieli. Sitä kutsutaan kiima-ajaksi. Ei uroskoirat polje naaraskoiria, jos eivät ole killassa. Ei sonnit astu lehmiä, jos eivät ole kiimassa. Ja ne eivät todellakaan kysy, sopisiko nyt tämmöinen.

      Lainaa

    37. Tulos: +71 (75 ääntä)
      Missähän aivoskannerissa on tutkittu että muut eläimet kuin delfiinit ja kädelliset eivät tunne nautintoa parittelussa? Tuntuu ennemmin siltä, että tässä on taas yksi ominaisuus jota ihminen yrittää omia itselleen. Eläimet on niin alkeellisia kun ei ne sekstaakaan ja saa siitä nautintoa... höpö höpö. Outoa on se että vasta ihmisen tultua maapallolle muka on ensi kerran alkanut tuntumaan höpöltä orkkuhetkellä. Turha puhua hormoneista ja kiimasta. Ne samat hormonit vaikuttaa ihmisellä, ja käytännössä ihmiset ovat siis koko ajan kiimassa. Mikähän ihmeen ylempi ja korkeampi tarkoitus se seksi on kuin "pelkkä lisääntymistarkoitus" Ihmisellä nyt vain sattuu olemaan isompien ja ryppyisempien aivojensa takia muutakin tekemistä kuin yrittää pärjätä luolassa. Ruokaa ja suojaa löytyy enemmän kuin omiksi tarpeiksi joten rauhassa voi tutkiskella oman ja kumppanin sukuelimen yhteensopivuutta. Lisäksi on se ihmisen outo hormonitoiminta. Lukekaa vaikka tästä: http://www.bbc.com/future/story/20140613-do-animals-have-sex-for-fun

      Lainaa

    38. Voi morjens... 10.4.2015 0:41
      Tulos: +15 (21 ääntä)
      Sini ei ole kuullut että sian orgasmi kestää puoli tuntia :D Tai että leijona voi paritella 50 kertaa päivässä. Lisääntymistarkoituksessako..? Nämä ovat löytyneet nimikkeellä "turhaa tietoa" ja nyt osoittautuikin tuiki tarpeelliseksi tiedoksi :D http://www.fai.fi/viesti/oppilaat/sustoi/turhaatietoa.html

      Lainaa

    39. Tulos: -28 (46 ääntä)
      Itse saan kolmenlaisia orgasmeja. Saan orgasmin helposti yhdynnässä (klitoris- ja emätinorkku), tämän lisäksi tulen myös p*ppusek*issä. Onneksi en ole mies.

      Lainaa

    40. Tulos: +21 (29 ääntä)
      E: Uroskissojen peniksen piikkienhän (penile spines) pitäisi nimenomaan lisätä nautintoa. Kummalle osapuolelle, sitä en osaa sanoa.
      Ei, ei, ei. Kipu laukaisee kissanaaraan ovulaation. Kipu siis, ei nautinto. Kyllä se nyt vaan on sille naaraalle kivuliasta.

      Lainaa

    41. Tulos: +30 (36 ääntä)
      thaimaamake: Huolestuttavaa että kirjoitat täyttä mutua ja annat ymmärtää että se olisi tutkittua faktaa. Kädellisten ja delfiinien lisäksi ei eläimet tunne nautintoa parittelussa.
      Minusta tämä sinun juttusi on mutua. Miten edes määrittelet "nautinnon"? Eläimillä on tarve paritteluun ja täytettyään tarpeensa ovat tyytyväisiä. Tuskinpa se toimituskaan ihan tunnoton on? Tässä mun mutua: muistaakseni jossain tutkimuksessa triggeröitiin rotalle impulssi joka stimuloi rotalle laukeamisen. Rotta sai itse "painaa nappulaa" joka impulssin aiheutti. Rotta oppi painamaan nappulaa aika ahkerasti. Lähteistä en muista mitään joten en allekirjoita mutta jos joku muistaa ni ois kiva kuulla. Jos seksuaalista tyydytystä ei olisi niin mistä se tarvekaan tulisi?

      Lainaa

    42. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Niin, miten tuo Sinin kommentti oikeasti liittyi tähän postaukseen?

      Lainaa

    43. Tulos: -11 (13 ääntä)
      sian orgasmi kestää tunnin.. eli jos sika voi saada orgasmin, ni kyl voi jäniskii.. piste..

      Lainaa

    44. Tulos: -8 (32 ääntä)
      Nainen: Itse saan kolmenlaisia orgasmeja. Saan orgasmin helposti yhdynnässä (klitoris- ja emätinorkku), tämän lisäksi tulen myös p*ppusek*issä. Onneksi en ole mies.
      Avovaimoni saa orgasmeja myös rintojen hieronnasta ja imemisestä. Tykkään.

      Lainaa

    45. Tulos: +32 (32 ääntä)
      No nyt on kyllä..en tiiä mut alkas lähinnä hämmästyttään et miksi joku jaksaa vänkää aiheesta pupjussin orkku.

      Lainaa

    46. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Multa menee nyt ihan ohi että miksi Sini alkaa puhumaan laukeamisen ja orgasmin eroista.

      Lainaa

    47. Tulos: +13 (39 ääntä)
      Janosic: Avovaimoni saa orgasmeja myös rintojen hieronnasta ja imemisestä. Tykkään.
      Faking it level 100

      Lainaa

    48. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Huolestuttavaa, miten pihalla keskiarvoihminen tuntuu olevan eläimistä ja biologiasta. Miettikääpä tätä: olemme kaikki saman hitaan evoluution tulosta. Kuinka todennäköistä on, että sellaiset perustunteet kuin kipu ja mielihyvä sattuvat pulpahtamaan vain yhdelle lajille, varsinkin kun näistä on evolutiivista hyötyä? Monet eläimet saavat orgasmeja, koska orgasmeja saavat tuppaavat harrastamaan enemmän seksiä, jolloin orgasmeja saavien määrä populaatiossa kasvaa. Eläimet kykenevät paljon monimutkaisempiikin emootioihin.

      Lainaa

    49. ette oo tosissanne 16.4.2015 12:10
      Tulos: +38 (40 ääntä)
      Ihan vakavissanneko täällä pohditte eri nisäkäslajien sukupuolisia eroavaisuuksia. Ihminen on nisäkäs, ei mitään sen ihmeellisempää tai omituisempaa. Ihminen ei ole tipahtanut tänne ulkoavaruudesta tai pompannut jumalan kämmeneltä, vaan kehittynyt evoluution kautta aivan samoin kuin muutkin eläinlajit maapallolla. Me emme (valtaosaltaan turhista) aivoistamme huolimatta ole mitenkään sen kummempi laji kuin mikä tahansa muukaan. Kertokaa, miksi vuohipukki tai uroskoira ottaa itseltään suihin, ellei toimitus tuota mielihyvää? Juu, uskon, että käy kateeksi. Ala venytellä.

      Lainaa

    50. Tulos: +8 (22 ääntä)
      Mäyrä: Ja kyllä niille eläimille parittelu on muutakin kun lisääntymistä, simpansseilla esiintyy prostituutiotakin eli naaras antaa ja saa vastineeksi jotain hedelmiä tms.
      Eli on ihan luonnollinen syy sallia prostituutio. Simpanssi on kuitenkin lähin sukulaisemme.

      Lainaa

    51. Tulos: +30 (30 ääntä)
      Mulmeli: Nyt mä haluaisin jotain faktoja pöytään siitä, että millä logiikalla eläimet parittelee koska se on “kivaa”? Jos eläin ei pysty ymmärtämään, että parittelun tulos on poikaset niin miten se pystyy miettimään, että “uu jeah, tää on sitä hommaa, mikä tuntuu hyvältä♥33"? Minkä useille eläinlajeille parittelu on myöskin kivuliasta eikä tosiaan mikään nautittava kokemus…
      Eiköhän se seksuaalinen tarve ole jokaisella eläimellä luonnostaan. Toisilla lajeilla pääasiassa kiima-aikana, toisilla useammin. Lisääntyminen on lajin säilymisen elinehto ja siitä syystä parittelun on ainakin tarkoitus tuntua hyvältä, jotta sitä harrastettaisiin usein, koska sillä tavalla lisääntymiseen on suurempi todennäköisyys. Ei eläin ajattele että "nytpä hankin poikasen" tai "nyt saan tyydytystä" vaan tarve paritella tulee täysin luonnostaan. Ja tämä on mielestä aika yksinkertainen asia.

      Lainaa

    52. Onko siistii? 18.10.2018 13:43
      Tulos: -6 (6 ääntä)
      mievaa: Mietin ihan samaa. En minä haluaisi kuulla mitään Turbon örähdystä..
      Hienohelma.

      Lainaa

    53. Onko siistii? 18.10.2018 13:45
      Tulos: -8 (8 ääntä)
      meh: Eli on ihan luonnollinen syy sallia prostituutio. Simpanssi on kuitenkin lähin sukulaisemme.
      Mo loppujen lopuksi kaikki on prostituutiota. Jokainen meistä myy jotai saadakseen vastinetta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: puput, kanit, orgasmi, väittely, riita, kuva, video