Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 218

Kissat ovat syyllisiä Afrikan nälänhätään.
Sekalaisia, osa 218

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +908 (986 ääntä)
   Ari voisi lähettää itsensä Nigeriaan ruoaksi... Eiköhän siitä muutama nigerialainen hetkeksi saisi vatsaansa täyteen =)

   Lainaa

  2. Tulos: +872 (882 ääntä)
   Ari rupes syvälliseks aina siihen asti kunnes seuraavan kerran käveli jääkaapille

   Lainaa

  3. Tulos: +625 (635 ääntä)
   Ari varmasti vie joka päivä suomalaisille vähäosaisille ihmisille ruokaa.

   Lainaa

  4. Tulos: +310 (322 ääntä)
   Aria taitaa vähän ahdistaa

   Lainaa

  5. Tulos: +544 (588 ääntä)
   Ketuttaa tommoset Arit jotka sitten kohtelee eläimiä huonosti, koska "se on vain eläin". Ok jossain on nälänhätä, mutta ketä auttaa että sinä siinä potkit koiraasi tai annat hamsterin lapselle rikottavaksi.

   Lainaa

  6. Tulos: +564 (638 ääntä)
   Kissat tappaa vähemmän ihmisiä kuin ihmiset. Kissat saastuttaa luontoa vähemmän kuin ihmiset. Kissat on parempia ihmisiä kuin ihmiset.

   Lainaa

  7. Tulos: +314 (326 ääntä)
   Ajattelin kirjoittaa tähän kommentin, mutta sitten tajusin että Nigeriassa on nälänhätä ja häpesin. Sitten kirjoitin tämän kuitenkin, koska netissä mesoaminen on ihan riittävä moraalivapautus.

   Lainaa

  8. Tulos: +217 (227 ääntä)
   Olen tavannut Arin kaltaisia ihmisiä. En voi Arista henkilökohgtaisesti sanoa kaikkea läpikotaisin, koska en häntä tunne. Mutta ne Arin kaltaiset ihmiset jotka tekopyhänä mesosi samalla tavalla...ne surutta ahmii tolkuttomat määrät safkaa ja kaikkee mässyä vaikka olis kuinka kallista ja oma terveyskin kärsisi, eivät koskaan anna vähävaraisille tai muutenkaan huonommassa osassa oleville yhtikäs mitään ja jos toinen ihminen näin tekee niin pitävät heitä hippeinä...ja kohtelevat eläimiä esineinä joita voi heitellä miten vain koska "nehän on vain eläimiä". Eivätkä tasan ole myöskään sinne Afrikan nälkäisille lapsille antaneet yhtäkään kolikkoa tai muutakaan apua. Ari, jos luet tämän: Suksi Nigeriaan kokeilemaan elämää tautien ja köyhyyden kanssa ja koe kuinka vedenkään saanti ei ole itsestään selvyys, ennen kuin käyt tilaamassa sen kolmannen BigMacin ja möykkäät siinä jostain kissojen normaalista ruokinnasta. Tai pidä vaikka vaan suusi kiinni ja koita edes hieman käyttäytyä...

   Lainaa

  9. Tulos: +34 (44 ääntä)
   Ps. Sori typot. Mulla on huono näkö eikä silmälaseja juuri nyt joten virheitä tulee vaikka suurinpiirtein oikolukisinkin ennen lähetystä.

   Lainaa

  10. Tulos: +282 (286 ääntä)
   En mä ny tiiä "paremmasta ruoasta"... Kissanpennuille voi hyvin kelvata, mutta en usko että kymmenet perustoimeentulottomat (kuitenkin suomalaiset, oletan) innoissaan ryystäisivät kissaäidin maidonvastiketta :D

   Lainaa

  11. Tulos: +18 (44 ääntä)
   Hyvä että kuitenkin seisoo vielä miehellä.

   Lainaa

  12. Tulos: +72 (78 ääntä)
   Jos Aria asia noin huolettaa, tekisipä sille jotain ja antaisi muiden olla rauhassa moraalittomia tunnevammaisia mulkkuja.

   Lainaa

  13. Tulos: -52 (152 ääntä)
   Ari on perus vassari eli kaikilla pitää mennä tasapuolisesti yhtä huonosti. Jos jollain on varaa syöttää kissoja niin se on väärin ja porvarillista. Hyvä Ari.

   Lainaa

  14. Tulos: +149 (165 ääntä)
   Ymmärtäisin ton, jos se kissanruoka olis pois niiltä nigerialaisilta...

   Lainaa

  15. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Ari mit

   Lainaa

  16. Seppo Saviniemi 16.4.2015 8:53
   Tulos: +132 (134 ääntä)
   Näitä Areja aina riittää. Pidetään aina kunnon vinkukonsertti, kun joku avustaa eläimiä tai Afrikan köyhiä, kun ne rahat "voisi käyttää ihmisiin tai Suomen köyhiin!". Itsehän he eivät kumminkaan ole antaneet senttiäkään minkäänsortin hyväntekeväisyyteen.

   Lainaa

  17. Tulos: +77 (81 ääntä)
   Ja mitä ihmettä nyt Ari, onko ton logiikan perusteella sitten väärin auttaa (ruokkia, hoitaa yms) muita avuntarvitsijoita kuin afrikkalaisia? Kyllä noi kissanpennutkin sitä apua tarttee, samanlailla se on hyvä teko auttaa niitä kun afrikkalaisia vaikka tietty eri mittakaavassa. Enkä tosiaan tajua niitä ihmisiä jotka rauhassa kuluttaa omat säästönsä ihan muuhun kun siihen auttamiseen (vaikken tiedä onko Ari tällainen, mutta voisihan hän antaa niitä ropoja sinne Afrikkaan jos niin häiritsee?) , mutta kun löytyy jotain

   Lainaa

  18. Tulos: +49 (53 ääntä)
   Äh lähetin liian aikaisin, ihan sama, kuitenkin että kun löytyy jotain valitettavaa niin ollaan pää kolmantena jalkana haukkumassa ja tuomitsemassa. Plus noi kissanpennut on söpöjä :-)

   Lainaa

  19. Tulos: +88 (96 ääntä)
   AI ETTÄ MINÄ INHOAN KUN JOTKUT KIRJOITTAA KAIKEN CAPSEILLA

   Lainaa

  20. Tulos: +23 (37 ääntä)
   Ari on näitä kukkahattusetiä, painuisi vaikka Nigeriaan!

   Lainaa

  21. yli opisto hörho 16.4.2015 11:05
   Tulos: +74 (76 ääntä)
   Yleensä nämä suurimmat huutelijat on niitä jotka eivät kuitenkaan tee asioille yhtään mitään, kuten en minäkään. Sen sijaan että facebuukissa kirjoittelisi capslock päällä, voisi itseasiassa luovuttaa vaikka puolet palkastaan kuukaudessa johonkin punaiselle ristille. Kun kerran on niin elämää suurempia asioita kyseessä. Jos näin tekisi, ei varmasti olisi kailottamassa joka paikassa ihmisten moraalittomuudesta. Oikeilla hyväntekijöillä on harvemmin tarvetta sellaiseen muiden syyllistämiseen.

   Lainaa

  22. Tulos: +104 (112 ääntä)
   mävaan: Ymmärtäisin ton, jos se kissanruoka olis pois niiltä nigerialaisilta…
   Jep. Jätetään kissat ja muut ruokkimatta, niin sitten ne nigerialaiset varmaan on onnellisia ja varsinkin kylläisiä.

   Lainaa

  23. Tulos: +14 (26 ääntä)
   Nigeriassa nälänhätä? Ei ole, googlettakaa vaikka. Arilla on ongelma. Voi Rebe.

   Lainaa

  24. Kuusmetrinenkaulahuivi 16.4.2015 12:44
   Tulos: +48 (54 ääntä)
   Sinne nigeriaanko se kissanruoka sitte pitäis lähettää? Luulenpa vaan että taitaa välistävetäjät viedä neki vähät.

   Lainaa

  25. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Strfox: Ari rupes syvälliseks aina siihen asti kunnes seuraavan kerran käveli jääkaapille
   Joo, toisten rahaa ja työpanosta on aina helpompi lahjoittaa jaloon tarkoitukseen kuin omaa. Ja kun on vähän paheksunut muita, on kevyempi hipsiä hakemaan seuraava kalja ja sipsipussi.

   Lainaa

  26. Tulos: -33 (55 ääntä)
   Eikö kukaan täällä kommentoinut muka tajua, että Ari on kirjoittanut tuon täysin läpällä? Siksi se on isoilla kirjaimilla ja täysin överiksi vedetty. Vai onko parodiahorisontti vaan kadonnut niin pitkälle, että sitä ei enää voi edes nähdä?

   Lainaa

  27. Tulos: +69 (71 ääntä)
   Oikeasti?: Eikö kukaan täällä kommentoinut muka tajua, että Ari on kirjoittanut tuon täysin läpällä? Siksi se on isoilla kirjaimilla ja täysin överiksi vedetty. Vai onko parodiahorisontti vaan kadonnut niin pitkälle, että sitä ei enää voi edes nähdä?
   Olisi lohdullista ajatella että niin on, mutta ihmisiä tuntien, tuskin. Itselläni ainakin aina eläinsuojelun parissa pyöriessä tulee vähintään muutama kukkahattutäti tai -setä huutamaan että mitäs kehtaat eläimiä auttaa kun ihmisiäkin pitäisi? Pyörin myös ihmisoikeustoiminnassa, ja huvittavasti siellä on aika pitkälti samat ihmiset kuin eläinsuojelussakin, sensijaan näitä itseriittoisia kukkiksia ei kyllä ole näkynyt. Onhan se kiva antaa muiden ihmisten aikaa ja rahaa pois...

   Lainaa

  28. Kissakaveri 16.4.2015 15:14
   Tulos: +16 (44 ääntä)
   Kyllä mä koska vaan ennemmin ruokin kissoja tai koiria kuin nigerialaisia.

   Lainaa

  29. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Jonttu: Jep. Jätetään kissat ja muut ruokkimatta, niin sitten ne nigerialaiset varmaan on onnellisia ja varsinkin kylläisiä.
   Nauroin ääneen, saat 10+ arvosanaksi tästä kommentista.

   Lainaa

  30. Der Stürmer 16.4.2015 22:47
   Tulos: +33 (39 ääntä)
   No voih, pitänee sitten luopua koirastani kun kerran Afrikassa nähdään edelleen nälkää.

   Lainaa

  31. Tulos: -15 (21 ääntä)
   miks toi video ei lähe pyöriin ?

   Lainaa

  32. Tulos: +12 (30 ääntä)
   Minnan tapauksessa homma ei toimi, koska yksiköt ovat eri (tunnit ja minuutit). Tuntihan on erikoisesti 60 minuuttia, kun yleensä yksiköissä mennään kymmenittäin (esim. litrat tai metrit). Jotta homma menisi oikein, pitäisi minuutit muuttaa tunneiksi, mikä onkin 30 min (= 0.5 h) kohdalla aivan oikein, hyvä! Sitten 45 min, joka onkin 45/60 h = 0.75 h. Tällöin siis kokonaisaika on 4.5 h + 3*9.75 h = 33.75 h, mikä avustuksella saatiinkin! :)

   Lainaa

  33. Tulos: +7 (21 ääntä)
   Itse en taatusti anna rahaa mihinkään "hyväntekeväisyyteen" tai keräyksiin, koska näillä on taipumus rikastuttaa vain kerääjänsä. Viimeisin episodi on tämä lastensairaala, jossa lahjoittajan rahoilla rakennettu talo menee kiinteistögrynderin omistukseen ja saa siitä vielä järjetöntä vuokraa. Annan rahaa vain sellaiselle puutteenalaiselle, jonka taatusti tiedän auttavan saamalla avulla itseään, eikä ketään muuta. Lahjoituksen teen nimettömänä.

   Lainaa

  34. Jukkapalmu 18.4.2015 0:02
   Tulos: -3 (17 ääntä)
   Ari on selkee persu!

   Lainaa

  35. Tulos: -10 (18 ääntä)
   Onko teidän sarkasmitutkat noin viturallaan? Arihan vain parodioi kaikkia viime aikojen vanhusten/vankien yms ruoka-annos some kauhistelijoita. Mutta hyvää feissarimoka kommenttimoka matsukuahan tuosta näytti kertyvän.

   Lainaa

  36. Tulos: +4 (6 ääntä)
   En ymmärtäny ensimmäistä mokaa... Voisiko joku avata vähän?

   Lainaa

  37. Tulos: +2 (4 ääntä)
   yrittikö kukaan muu painaa videoo.. :3

   Lainaa

  38. Materiafyysikko 21.4.2015 14:32
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   John Locke: Minnan tapauksessa homma ei toimi, koska yksiköt ovat eri (tunnit ja minuutit). Tuntihan on erikoisesti 60 minuuttia, kun yleensä yksiköissä mennään kymmenittäin (esim. litrat tai metrit). Jotta homma menisi oikein, pitäisi minuutit muuttaa tunneiksi, mikä onkin 30 min (= 0.5 h) kohdalla aivan oikein, hyvä! Sitten 45 min, joka onkin 45/60 h = 0.75 h. Tällöin siis kokonaisaika on 4.5 h + 3*9.75 h = 33.75 h, mikä avustuksella saatiinkin!
   Yritit siis sanoa, että aikaa ei yleensä ilmaista kymmenkanta- eli desimaalijärjestelmässä, kun taas se puhelimen laskin vaatisi, että ne ajat olis ilmoitettu niin. Sikälihän tuossa esimerkissä oli ihan hyvin ilmoitettu tuo 4,5+3*9.45 että desimaaliluku on erotettu ihan oikein pilkulla ja piste onkin sitten erottimena jotain muuta, yleensä tosin kellonajoissa ja päivämäärissä. Jos halutaan laskeskella aikamääreillä vaikka sekunti-minuutti-tunti-tasolla, niin nämä yksiköt pitäisi ensin muuntaa kaikki samaan, eli 60-kantaisesta järjestelmästä 10-kantaiseen ja sitten taas laskennan jälkeen takaisin. 10-kantaisessa järjestelmässähän luku 100 esimerkiksi voidaan kirjoittaa auki muodossa 1x10^2 + 0x10^1 + 0x10^0 eli viereinen numero ilmoittaa aina kantaluvun suuruisen (kymmenkertaisen) määrän edellistä yksikköä. Eli 10-kantaisessa luvussa 100 on 10 yksikköä kymppejä, nolla yksikköä ykkösiä ja nolla yksikköä kymmenesosia. Jos mietitään lukua 100 aikayksiköissä, niin se voidaan kirjoittaa auki 1x60^2 + 0x60^1 + 0x60^0 = 3600. Eli luku 100 on 60-kantajärjestelmässä meidän tuntemamme "tunti" (vrt 60 min x 60 sek = 3600) Noh, kyllähän nuo tuolla tasolla voi oikaista laskemalla vain minuuttien määrän prosentuaalisen osuuden tunneista, jolloin päästään taas desimaalijärjestelmään tuntien osalta, kuten esimerkissäsi näytit.

   Lainaa

  39. Vierailija 4.5.2015 0:14
   Tulos: +4 (16 ääntä)
   Ei. En ymmärtänyt. Mitä v***ua oikein selität? "John Locke"n selityksen ymmärrän täysin. Älä tee jooko asioista vaikeita vaikka selvästi jotain fysiikkaa tai matikkaa näytät osaavan.
   Materiafyysikko: Yritit siis sanoa, että aikaa ei yleensä ilmaista kymmenkanta- eli desimaalijärjestelmässä, kun taas se puhelimen laskin vaatisi, että ne ajat olis ilmoitettu niin. Sikälihän tuossa esimerkissä oli ihan hyvin ilmoitettu tuo 4,5+3*9.45 että desimaaliluku on erotettu ihan oikein pilkulla ja piste onkin sitten erottimena jotain muuta, yleensä tosin kellonajoissa ja päivämäärissä. Jos halutaan laskeskella aikamääreillä vaikka sekunti-minuutti-tunti-tasolla, niin nämä yksiköt pitäisi ensin muuntaa kaikki samaan, eli 60-kantaisesta järjestelmästä 10-kantaiseen ja sitten taas laskennan jälkeen takaisin. 10-kantaisessa järjestelmässähän luku 100 esimerkiksi voidaan kirjoittaa auki muodossa 1×10↑2 + 0×10↑1 + 0×10↑0 eli viereinen numero ilmoittaa aina kantaluvun suuruisen (kymmenkertaisen) määrän edellistä yksikköä. Eli 10-kantaisessa luvussa 100 on 10 yksikköä kymppejä, nolla yksikköä ykkösiä ja nolla yksikköä kymmenesosia. Jos mietitään lukua 100 aikayksiköissä, niin se voidaan kirjoittaa auki 1×60↑2 + 0×60↑1 + 0×60↑0 = 3600. Eli luku 100 on 60-kantajärjestelmässä meidän tuntemamme “tunti” (vrt 60 min x 60 sek = 3600) Noh, kyllähän nuo tuolla tasolla voi oikaista laskemalla vain minuuttien määrän prosentuaalisen osuuden tunneista, jolloin päästään taas desimaalijärjestelmään tuntien osalta, kuten esimerkissäsi näytit.

   Lainaa

  40. Tulos: -15 (15 ääntä)
   No on se taas kamalaa kun joku vähä kissanruokinta kuvaa moittii... eikö se olis kaikille paras kun nua pennut hävitettiin pois jotta ei tarttis niitä ruokkia...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Afrikka, nälkä, nälänhätä, kissat, kuva, laskea, lasku, aika, tunnit, matematiikka, Haisuli, vaimo, mies