Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 217

Mies avaa vaimonsa päiväkirjan ja järkyttyy.
Sekalaisia, osa 217

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pallokala 9.4.2015 1:40
   Tulos: +505 (525 ääntä)
   "Kaksi kappaletta eri käden hanskoja" kuulostaa itseasiassa ihan hyvältä, jos saa pilkkua viilata :'D

   Lainaa

  2. Tulos: +1128 (1166 ääntä)
   "Sairaalassa on paljon magneetteja ja siellä parantuu paljon ihmisiä" Siinäpä meillä on Vuoden logiikka-kilpailun voittaja.

   Lainaa

  3. Tulos: +268 (318 ääntä)
   kyllä töissä saa minkä tahansa elimen venymään - lähinnä pinnan.

   Lainaa

  4. Miarez_93 9.4.2015 2:01
   Tulos: +282 (348 ääntä)
   Noilla magneettikoruilla on lähinnä plasebo vaikutus, eli ne parantavat käyttäjänsä oloa vain ja ainoastaan siksi, koska tämä uskoo niiden auttavan. Mikään tieteellinen tutkimus ei ole osoittanut magneeteilla olevan minkäänlaista vaikutusta terveyteen ja tätä tulosta puoltaa myös se, ettei yksikään magneettikuvauksessa ollut potilas ole parantunut vain ja ainoastaan kuvauksen ansiosta...

   Lainaa

  5. Tulos: +727 (757 ääntä)
   Onnilla on asenne kohdallaan. Kyttää sitten aikanaan kätilön vieressä, ja kun se poika on saatu ulos, katsoo vaimoonsa, nyökkää ja toteaa yksinkertaisesti: "Kiitos, tämä oli tässä. Nyt voitko mennä pois, haluaisin olla isä kaikessa rauhassa."

   Lainaa

  6. Tulos: +245 (269 ääntä)
   Myydään sähköpostitse toimitettavia negatiivisen energian poistajia. Sähköpostien teksti on ryhmitelty määrätyllä tavalla ja kun sen tulostaa niin paperille päätyvä muste luo ns. negatiivityhjiön joka vetää paperiin sisälle kaiken sen lähistöllä olevan negatiivisen energian. Kun negatiivinen energia poistetaan jää jäljelle vain positiivinen energia josta ihmiskeho saa huomattavasti paremmin voimaa ja jaksamista jokapäiväisessä arjessa. Voit kantaa tulostetta mukanasi pitkin päivää tai ripustaa sen vaikka sängyn yläpuolelle. Muste"kuvia" on tällä hetkelle tarjolla 3 erilaista joilla on eri toiminta-aika. 10 päivän, 30 päivän ja 90 päivän. Kehitteillä on myös 365 päivän versio mutta se on vielä betatestaus-vaiheessa. Tuloste pitää aina tuhota polttamalla. Tulostimeksi käy mikä tahansa muste- tai lasertulostin. Värillä ei ole väliä. Myös tämä kommentti on ryhmitelty kyseisellä tavalla joten voitte halutessa testata tulosteen toimivuutta. Kommenttitulosteen toiminta-aika on 12h. Ilmoitattehan kiinnostuksestanne kommenteissa.

   Lainaa

  7. Tulos: +273 (347 ääntä)
   Ehkä Onni haluaakin aviomiehen (:

   Lainaa

  8. Tulos: -106 (132 ääntä)
   Pallokala: “Kaksi kappaletta eri käden hanskoja” kuulostaa itseasiassa ihan hyvältä, jos saa pilkkua viilata :’D
   Mitä pilkunviilamista tuo nyt on? Useinmiten ostetaan juuri eri käden hanskoja tai eri jalan kenkiä. Joskus voi vahingossa ostaa vain vasemman tai oikean käden hanskat, mutta ne saa vaihtaa.

   Lainaa

  9. Tulos: +135 (141 ääntä)
   :D Voi Marko parkaa.

   Lainaa

  10. Tulos: +30 (44 ääntä)
   Haha Onni :D

   Lainaa

  11. Tulos: +131 (159 ääntä)
   Vivirose: kyllä töissä saa minkä tahansa elimen venymään – lähinnä pinnan.
   Missä semmonen pinnaelin oikein sijaitsee?

   Lainaa

  12. Tulos: +129 (135 ääntä)
   RouvaP: Missä semmonen pinnaelin oikein sijaitsee?
   Pinna sijaitsee itse asiassa korvassa. :)

   Lainaa

  13. Tulos: -36 (100 ääntä)
   Kip: Pinna sijaitsee itse asiassa korvassa.
   Mitä se itse asia tekee siellä korvassa?

   Lainaa

  14. Tulos: -36 (70 ääntä)
   Nenäkide: Mitä se itse asia tekee siellä korvassa?
   Eihän tuo nyt toimi ollenkaan. "Itse asiassa" kirjoitetaan juurikin erikseen.

   Lainaa

  15. Tulos: +112 (128 ääntä)
   Miarez_93: Noilla magneettikoruilla on lähinnä plasebo vaikutus, eli ne parantavat käyttäjänsä oloa vain ja ainoastaan siksi, koska tämä uskoo niiden auttavan. Mikään tieteellinen tutkimus ei ole osoittanut magneeteilla olevan minkäänlaista vaikutusta terveyteen ja tätä tulosta puoltaa myös se, ettei yksikään magneettikuvauksessa ollut potilas ole parantunut vain ja ainoastaan kuvauksen ansiosta…
   on jossain tutkittu plasebo ilmiötä ja huomattu että esim plasebo lääke auttaa jonkin verran vaikka tietäisi että se on plasebo ja ei auta. eli siis esim sokeripilleri auttaa vaikka tietäisit että se on sokeripilleri ja ei auta tautiin mitään, mutta olo parempi sen jälkeen kuin verrokki ryhmällä joka ei ole saanut mitään hoitoa. ihmismieli ja ihmisen kehon toiminta on erikoista.

   Lainaa

  16. Tulos: +173 (183 ääntä)
   "sairaalassa on paljon magneetteja ja siellä parantuu paljon ihmisiä" *slow clapping*

   Lainaa

  17. Tulos: -89 (103 ääntä)
   teppet: on jossain tutkittu plasebo ilmiötä ja huomattu että esim plasebo lääke auttaa jonkin verran vaikka tietäisi että se on plasebo ja ei auta. eli siis esim sokeripilleri auttaa vaikka tietäisit että se on sokeripilleri ja ei auta tautiin mitään, mutta olo parempi sen jälkeen kuin verrokki ryhmällä joka ei ole saanut mitään hoitoa. ihmismieli ja ihmisen kehon toiminta on erikoista.
   Tä?

   Lainaa

  18. Pinnavanne 9.4.2015 15:06
   Tulos: -19 (69 ääntä)
   Vivirose: kyllä töissä saa minkä tahansa elimen venymään – lähinnä pinnan.
   Eli oot polkupyörä vai?

   Lainaa

  19. Tulos: +55 (81 ääntä)
   Magneto: “Sairaalassa on paljon magneetteja ja siellä parantuu paljon ihmisiä” Siinäpä meillä on Vuoden logiikka-kilpailun voittaja.
   yleensä kun lisään sarkastisen kommenttini perään monta huutomerkkiä mietin mielessäni että aliarvioinkohan ihmisten ymmärrystä ymmärtää selvästi sarkastinen kommentti. Ilmeisesti pitää lisätä "ps. tämä on sarkastinen kommentti" perään niin menee jakeluun lopuillekkin :)

   Lainaa

  20. Tulos: +46 (62 ääntä)
   Magneto: “Sairaalassa on paljon magneetteja ja siellä parantuu paljon ihmisiä” Siinäpä meillä on Vuoden logiikka-kilpailun voittaja.
   Sairaaloissa myös kuolee paljon ihmisiä ja siellä todetaan suurin osa syövistä. Syy - magneetti? Hei, joka ainoan sähkölaitteen ja -johdon ympärille syntyy magneettikenttä. Miten kukaan silti sairastuu esim. flunssaan?

   Lainaa

  21. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Vivirose: kyllä töissä saa minkä tahansa elimen venymään – lähinnä pinnan.
   Jos on duunissa anatomian laitoksella.

   Lainaa

  22. Tulos: -15 (17 ääntä)
   Vivirose: kyllä töissä saa minkä tahansa elimen venymään – lähinnä pinnan.
   Jos on duunissa anatomian laitoksella.
   Petkele: Mitä pilkunviilamista tuo nyt on? Useinmiten ostetaan juuri eri käden hanskoja tai eri jalan kenkiä. Joskus voi vahingossa ostaa vain vasemman tai oikean käden hanskat, mutta ne saa vaihtaa.
   ...paitsi jos on kyse yksityishenkilöiden välisestä kaupasta, jossa ei tunneta tuotevirhevastuuta eikä takuuta ja jota kuluttajansuojalaki ei muutenkaan koske.

   Lainaa

  23. Tulos: +22 (34 ääntä)
   Googleta placebo ja lueskele tutkimuksia siitä, ei sitten tarvitse täällä olla ihan uutvattina.
   th: Tä?

   Lainaa

  24. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Miarez_93: Noilla magneettikoruilla on lähinnä plasebo vaikutus, eli ne parantavat käyttäjänsä oloa vain ja ainoastaan siksi, koska tämä uskoo niiden auttavan. Mikään tieteellinen tutkimus ei ole osoittanut magneeteilla olevan minkäänlaista vaikutusta terveyteen ja tätä tulosta puoltaa myös se, ettei yksikään magneettikuvauksessa ollut potilas ole parantunut vain ja ainoastaan kuvauksen ansiosta…
   no ainakin ne parantaa sitä oloa, eli sillonha ne toimii! samahan se miten se tekee olon paremmaks :)

   Lainaa

  25. Tulos: +100 (104 ääntä)
   Hyvää viihdettä kirjoittaa omaan päiväkirjaansa puujalkavitsejä

   Lainaa

  26. Tulos: -8 (48 ääntä)
   Miarez_93: Noilla magneettikoruilla on lähinnä plasebo vaikutus, eli ne parantavat käyttäjänsä oloa vain ja ainoastaan siksi, koska tämä uskoo niiden auttavan. Mikään tieteellinen tutkimus ei ole osoittanut magneeteilla olevan minkäänlaista vaikutusta terveyteen ja tätä tulosta puoltaa myös se, ettei yksikään magneettikuvauksessa ollut potilas ole parantunut vain ja ainoastaan kuvauksen ansiosta…
   Olet väärässä.. kannattaisi varmaan ensin perehtyä, onko aiheesta tehty tutkimuksia ja millaisia tutkimuksia on tehty. Yleensä ihmiset, jotka perustelevat "ei ole tieteellisesti todistettu" eivät ole elämässään lukeneet yhtäkään tieteellistä artikkelia tai julkaisua.. Magneeettihoitoa annetaan masennukseen kallon läpi annettavalla (transkraniaalisella) magneettiterapialla (rTMS). Yhdysvaltain terveysviraston mielenterveyden tutkimuslaitoksen tutkimuksen mukaan 14 % lääkeresistenteistä vakavaa masennusta potevista potilaista toipui rTMS-hoidolla. Verrokeista toipui samassa ajassa vain 5 %. Magneettihoidon tulokset ovat vähintään yhtä hyviä kuin lääkityksen, sanovat lääkärit ja muut tutkijat. Magneettihoito ei aiheuttanut mainittavia sivuvaikutuksia. Magneettihoito eroaa masennuksen sähkösokkihoidosta, jossa potilaiden tulee olla tajuttomina ja heille annetaan lihasreleksanteja. rTMS:ssa potilaat ovat hereillä ja lähtevät istunnon jälkeen kotiin. Magneettivirta kohdistetaan 2–3 cm syvälle aivojen kuorikerroksen vasempaan etulohkoon, alueelle, joka käsittelee tunteita. Masennukseen sairastuneilla tämä alue ei tuota riittävästi hermovälittäjäaineita (serotoniinia). rTMS-pulssi stimuloi suoraan pienen lantin kokoista aluetta ja mahdollisesti muitakin osia aivoissa. Magneettinen virta muuttaa aivojen biokemiaa suotuisasti, selittävät asiantuntijat. Tavallisesti rTMS-hoitoa annetaan 5 päivänä viikossa 4–6 viikon ajan. Mahdollisina sivuvaikutuksina mainitaan ohimenevä päänsärky, arkuus kallossa ja tunne, että joku koputtaa päähän hoidon aikana. Myös epileptinen kohtaus on mahdollinen. Tätä hoitomuoto tutkitaan myös Helsingin Aalto-yliopistossa. rTMS voi auttaa myös Parkinsonin tautiin liittyvään masennukseen. rTMS-laitteet ovatkin yleistyneet nopeasti eri puolilla Yhdysvaltoja. Nyt laitteita on käytössä jo ainakin 200 hoitopaikassa. Ne tarjoavat lääkkeettömän vaihtoehdon. Scientific American raportoi vuonna 2010) mielenkiintoisia tuloksia tästä uudesta hoitomuodosta. Selkäydinvaurion hoito Magneettihoito voi auttaa selkäydinvamman hoidossa, raportoi tuore Current Biology -lehti.Tutkimusta rahoittivat The National Institute of Neurological Disorders and Stroke, the National Institutes of Health sekä the Paralyzed Veterans of America. Tutkimuksesta raportoi mm. Medpagetoday. Jutun lopussa on muutamia kommentteja. Siellä eräs lukija kertoo saaneensa magneetista apua fibromyalgiaan. Ja sitten on nimimerkki Catryna (tyypillinen nay-syaer, joita aina ilmaantuu kun jotakin uutta täydentävää hoitoa käsitellään), joka kirjoittaa: "Magnets have not been proven to work for any health-related reason" National Center for Complementary and Alternative Medicine (http://1.usa.gov/NGxGPi)."

   Lainaa

  27. Voi morjens... 10.4.2015 1:08
   Tulos: +33 (41 ääntä)
   Meillä on jääkaapinovet täynnä magneetteja! Ilmankos me sairastellaan tosi harvoin! (ja perään naamapalmu)

   Lainaa

  28. Tulos: +28 (34 ääntä)
   : Olet väärässä.. kannattaisi varmaan ensin perehtyä, onko aiheesta tehty tutkimuksia ja millaisia tutkimuksia on tehty. Yleensä ihmiset, jotka perustelevat “ei ole tieteellisesti todistettu” eivät ole elämässään lukeneet yhtäkään tieteellistä artikkelia tai julkaisua.. Magneeettihoitoa annetaan masennukseen kallon läpi annettavalla (transkraniaalisella) magneettiterapialla (rTMS). Yhdysvaltain terveysviraston mielenterveyden tutkimuslaitoksen tutkimuksen mukaan 14 % lääkeresistenteistä vakavaa masennusta potevista potilaista toipui rTMS-hoidolla. Verrokeista toipui samassa ajassa vain 5 %. Magneettihoidon tulokset ovat vähintään yhtä hyviä kuin lääkityksen, sanovat lääkärit ja muut tutkijat. Magneettihoito ei aiheuttanut mainittavia sivuvaikutuksia. Magneettihoito eroaa masennuksen sähkösokkihoidosta, jossa potilaiden tulee olla tajuttomina ja heille annetaan lihasreleksanteja. rTMS:ssa potilaat ovat hereillä ja lähtevät istunnon jälkeen kotiin. Magneettivirta kohdistetaan 2–3 cm syvälle aivojen kuorikerroksen vasempaan etulohkoon, alueelle, joka käsittelee tunteita. Masennukseen sairastuneilla tämä alue ei tuota riittävästi hermovälittäjäaineita (serotoniinia). rTMS-pulssi stimuloi suoraan pienen lantin kokoista aluetta ja mahdollisesti muitakin osia aivoissa. Magneettinen virta muuttaa aivojen biokemiaa suotuisasti, selittävät asiantuntijat. Tavallisesti rTMS-hoitoa annetaan 5 päivänä viikossa 4–6 viikon ajan. Mahdollisina sivuvaikutuksina mainitaan ohimenevä päänsärky, arkuus kallossa ja tunne, että joku koputtaa päähän hoidon aikana. Myös epileptinen kohtaus on mahdollinen. Tätä hoitomuoto tutkitaan myös Helsingin Aalto-yliopistossa. rTMS voi auttaa myös Parkinsonin tautiin liittyvään masennukseen. rTMS-laitteet ovatkin yleistyneet nopeasti eri puolilla Yhdysvaltoja. Nyt laitteita on käytössä jo ainakin 200 hoitopaikassa. Ne tarjoavat lääkkeettömän vaihtoehdon. Scientific American raportoi vuonna 2010) mielenkiintoisia tuloksia tästä uudesta hoitomuodosta. Selkäydinvaurion hoito Magneettihoito voi auttaa selkäydinvamman hoidossa, raportoi tuore Current Biology -lehti.Tutkimusta rahoittivat The National Institute of Neurological Disorders and Stroke, the National Institutes of Health sekä the Paralyzed Veterans of America. Tutkimuksesta raportoi mm. Medpagetoday. Jutun lopussa on muutamia kommentteja. Siellä eräs lukija kertoo saaneensa magneetista apua fibromyalgiaan. Ja sitten on nimimerkki Catryna (tyypillinen nay-syaer, joita aina ilmaantuu kun jotakin uutta täydentävää hoitoa käsitellään), joka kirjoittaa: “Magnets have not been proven to work for any health-related reason” National Center for Complementary and Alternative Medicine (http://1.usa.gov/NGxGPi).”
   niin ja ko. hoidossa käytettävät laitteet ovat todellakin eri teholuokkaa kuin jotkut jääkaappimagneeteista tehdyt rannekorut.

   Lainaa

  29. Tulos: +8 (18 ääntä)
   : Olet väärässä.. kannattaisi varmaan ensin perehtyä, onko aiheesta tehty tutkimuksia ja millaisia tutkimuksia on tehty. Yleensä ihmiset, jotka perustelevat “ei ole tieteellisesti todistettu” eivät ole elämässään lukeneet yhtäkään tieteellistä artikkelia tai julkaisua.. Magneeettihoitoa annetaan masennukseen kallon läpi annettavalla (transkraniaalisella) magneettiterapialla (rTMS). Yhdysvaltain terveysviraston mielenterveyden tutkimuslaitoksen tutkimuksen mukaan 14 % lääkeresistenteistä vakavaa masennusta potevista potilaista toipui rTMS-hoidolla. Verrokeista toipui samassa ajassa vain 5 %. Magneettihoidon tulokset ovat vähintään yhtä hyviä kuin lääkityksen, sanovat lääkärit ja muut tutkijat. Magneettihoito ei aiheuttanut mainittavia sivuvaikutuksia. Magneettihoito eroaa masennuksen sähkösokkihoidosta, jossa potilaiden tulee olla tajuttomina ja heille annetaan lihasreleksanteja. rTMS:ssa potilaat ovat hereillä ja lähtevät istunnon jälkeen kotiin. Magneettivirta kohdistetaan 2–3 cm syvälle aivojen kuorikerroksen vasempaan etulohkoon, alueelle, joka käsittelee tunteita. Masennukseen sairastuneilla tämä alue ei tuota riittävästi hermovälittäjäaineita (serotoniinia). rTMS-pulssi stimuloi suoraan pienen lantin kokoista aluetta ja mahdollisesti muitakin osia aivoissa. Magneettinen virta muuttaa aivojen biokemiaa suotuisasti, selittävät asiantuntijat. Tavallisesti rTMS-hoitoa annetaan 5 päivänä viikossa 4–6 viikon ajan. Mahdollisina sivuvaikutuksina mainitaan ohimenevä päänsärky, arkuus kallossa ja tunne, että joku koputtaa päähän hoidon aikana. Myös epileptinen kohtaus on mahdollinen. Tätä hoitomuoto tutkitaan myös Helsingin Aalto-yliopistossa. rTMS voi auttaa myös Parkinsonin tautiin liittyvään masennukseen. rTMS-laitteet ovatkin yleistyneet nopeasti eri puolilla Yhdysvaltoja. Nyt laitteita on käytössä jo ainakin 200 hoitopaikassa. Ne tarjoavat lääkkeettömän vaihtoehdon. Scientific American raportoi vuonna 2010) mielenkiintoisia tuloksia tästä uudesta hoitomuodosta. Selkäydinvaurion hoito Magneettihoito voi auttaa selkäydinvamman hoidossa, raportoi tuore Current Biology -lehti.Tutkimusta rahoittivat The National Institute of Neurological Disorders and Stroke, the National Institutes of Health sekä the Paralyzed Veterans of America. Tutkimuksesta raportoi mm. Medpagetoday. Jutun lopussa on muutamia kommentteja. Siellä eräs lukija kertoo saaneensa magneetista apua fibromyalgiaan. Ja sitten on nimimerkki Catryna (tyypillinen nay-syaer, joita aina ilmaantuu kun jotakin uutta täydentävää hoitoa käsitellään), joka kirjoittaa: “Magnets have not been proven to work for any health-related reason” National Center for Complementary and Alternative Medicine (http://1.usa.gov/NGxGPi).”
   No jos nyt halutaan pilkkua viilata, niin TMS hoito perustuu sähköön, eikä niinkään magneetteihin. Ainoa yhteinen tekijä TMS-hoidolla ja magneeteilla on se, että molemmat muodostavat Magneettikentän. Käytännössä TMS hoito siis toimii siten, että potilaan pään päälle asetetaan kuparikela, johon johdetaan sykäyksittäin sähkövirtaa. Sitten muodostuu magneettikenttä ja sitten tämän jälkeen aletaankin herätellä soluja....

   Lainaa

  30. faktat kuntoon 13.4.2015 7:08
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Jessejee: Myydään sähköpostitse toimitettavia negatiivisen energian poistajia. Sähköpostien teksti on ryhmitelty määrätyllä tavalla ja kun sen tulostaa niin paperille päätyvä muste luo ns. negatiivityhjiön joka vetää paperiin sisälle kaiken sen lähistöllä olevan negatiivisen energian. Kun negatiivinen energia poistetaan jää jäljelle vain positiivinen energia josta ihmiskeho saa huomattavasti paremmin voimaa ja jaksamista jokapäiväisessä arjessa. Voit kantaa tulostetta mukanasi pitkin päivää tai ripustaa sen vaikka sängyn yläpuolelle. Muste”kuvia” on tällä hetkelle tarjolla 3 erilaista joilla on eri toiminta-aika. 10 päivän, 30 päivän ja 90 päivän. Kehitteillä on myös 365 päivän versio mutta se on vielä betatestaus-vaiheessa. Tuloste pitää aina tuhota polttamalla. Tulostimeksi käy mikä tahansa muste- tai lasertulostin. Värillä ei ole väliä. Myös tämä kommentti on ryhmitelty kyseisellä tavalla joten voitte halutessa testata tulosteen toimivuutta. Kommenttitulosteen toiminta-aika on 12h. Ilmoitattehan kiinnostuksestanne kommenteissa.
   Paljon maksaa? 10p vois kokeilla aluks, riippuu hinnasta, ja jos toimii tarpeeks hyvi,ni sit tietenki enemän. Kesää ootelles on tosi nekatiivinen olo, jo pitäs jaksaa paremmi arjen kanssa. Onko teillä jotain sivuja tai mistä pystyy tilaamaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Noista magneettivittuiluista sen verran: Ite ne magneetit yms. diibadaabathan ei tee yhtikäs yhtään mitään, mutta plasebovaikutus on ihan tutkitusti hyödyllinen. Sillä on jotain tekemistä kehon "resurssienhallinnan" kanssa. Jos keho päättää että energiaa menee enemmän vaivan parantamiseen kuin sen kanssa elämiseen, niin se ei ala torjumaan kyseistä ongelmaa. Jos taas saat sokeripillerin jonka pitäisi auttaa kyseiseen vaivaan, niin tiedostamaton osa aivoista päättää että tämä on taistelemisen arvoista nyt kun saatiin apua ulkopuolelta. Tämä siis on teoria ihan oikeilta tutkijoilta jotka yrittävät selvittää miten vitussa valelääkkeillä voi olla vaikutusta.

   Lainaa

  32. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Pinnavanne: Eli oot polkupyörä vai?
   Ehkä hän on polkypyöräkorjaaja.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: päiväkirja, poika, isä, lapsi, vauva, vaimo, hanskat, sukat, sukka, magneetti, .44 Magnum