Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 106

Pyysin kaveria tuomaan oopiumia ulkomailta, sainkin tämän.
Kirpputorin löytöjä, osa 106

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 14 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +959 (965 ääntä)
   Go Sirpa, kohti uusia seikkailuja.

   Lainaa

  2. Tulos: +356 (366 ääntä)
   Sirpa oli tainnut ehtiä myydä jo koko omaisuutensa.. Tai ainakin maansa

   Lainaa

  3. Tulos: +303 (315 ääntä)
   Nukkefoorumeilla tämä "AM" on aika tuttu juttu. Kutsutaan feeleriksi. "Myyn tämän nuken ehkä jos joku tarjoaa tarpeeksi, ellen tule toisiin ajatuksiin. Tarjoa vaihtoon se täydellinen nukke jonka olemassaolosta en tiennytkään, tai se joka on arvoltaan kolminkertainen!"

   Lainaa

  4. Tulos: +151 (197 ääntä)
   AM kellään vaimontarvetta? Saattaa olla että yksi ehdokas vapautuu vielä joskus. En ole varma, tällainen alustava kysely vain että paljonko ihmiset on valmiita maksamaan siitä.

   Lainaa

  5. Tulos: +156 (160 ääntä)
   Alustava myynti-ilmoitus :D

   Lainaa

  6. Tulos: +198 (202 ääntä)
   Mauno: AM kellään vaimontarvetta? Saattaa olla että yksi ehdokas vapautuu vielä joskus. En ole varma, tällainen alustava kysely vain että paljonko ihmiset on valmiita maksamaan siitä.
   Ihmiskauppa on kiellettyä. Samoin elinkauppa, mutta huomasin toisaalla että vaimosi myy kahta munuaista, maksaa, sarveiskalvoja ja sydän-keuhkoblokkia ja veriryhmäksi oli ilmoitettu sinun veriryhmäsi. Peräkaneettina oli "Vapautuvat, kun vastaanottajat ilmoittautuneet".

   Lainaa

  7. Tulos: +70 (84 ääntä)
   Minusta on ihania ihmiset, jotka eivät osaa poistua ryhmästä. Yleensä ovat keski-ikäisia naisia, jotka eivät osaa esim. aseutksista valita, että heitä ei voi ilman lupaa lisätä ryhmään. Yhdessä ryhmässä ei edes sanallinen ohjeistus poistumiseen tai yleensä ryhmän editoimiseen onnistunut vaan jouduin kuvakaappauksilla ja tehosteväreillä selventämään asian rouville. Ärsyttävämpiä on ihmiset, jotka ovat ryhmässä jossa nyt on suhteellisen rajattu mitä voi julkasta. Julkasee, sit muut sanoo ettei tää nyt oikein kuulu tänne ja lopulta paikalla saapuu aloittaja, joka pahoittaa mielensä lauseella "onpas nyt liikkeellä mielensäpahoittajia" ja sanoo, et ku ei tiedä kuka on yp niin ei voi ilmoittaa viestin poistamisesta. Voi kuule, sinä voit sen ihan itse poistaa kun olet sen julkaissut. Onneksi en ole yhdessäkään kirppariryhmässä, lähtis varmaan järki. vaikka tavaraa ois myydä ja antaa, vien sit SPRn kirpparille. Ei niin hektistä :P

   Lainaa

  8. Tulos: +128 (132 ääntä)
   Toisin sanoen Kuosmanen tunnusteli alustavasti, olisiko ryhmässä tarpeeksi tyhmiä ihmisiä maksamaan kolminkertaista ylihintaa tuosta dvd-boksista.

   Lainaa

  9. Tulos: +4 (58 ääntä)
   Ode-: Toisin sanoen Kuosmanen tunnusteli alustavasti, olisiko ryhmässä tarpeeksi tyhmiä ihmisiä maksamaan kolminkertaista ylihintaa tuosta dvd-boksista.
   Onhan se 70 euroa 8 leffasta aika paljon. Mutta täytyy kyllä naureskella Milkalle (?) joka esitää verrokkihintana jotain kämästä boksia. Itse omistan juuri tuon kyseisen boksin ja se on todella riisuttu malli, vuokrasin kerran muistaakeni videovuokraamosta feeniksin killan (eikä edes ollut mikään spesial edition tai kahden levyn julkaisu vaan ihan normi julkaisu) ja siinä levyssä oli enemmän lisämateriaali kuin koko tuossa boksissa yhteensä. (myös kielivalintoja tekstitykselle oli enemmän). En väitä, että elokuvan katomisessa ratkaisi lisämateriaalin määrä jne. Mutta huomautan vaan, että tuo boksi on pohjoismainen riisuttu boksi joka pitää rahanarvoista materiaalia vähemmän mitä yksittäin ostettuna nuo 8 dvd:tä pitäisi sisällään.

   Lainaa

  10. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Kyynikko: Ihmiskauppa on kiellettyä. Samoin elinkauppa, mutta huomasin toisaalla että vaimosi myy kahta munuaista, maksaa, sarveiskalvoja ja sydän-keuhkoblokkia ja veriryhmäksi oli ilmoitettu sinun veriryhmäsi. Peräkaneettina oli “Vapautuvat, kun vastaanottajat ilmoittautuneet”.
   Coolein kommentti ikinä!

   Lainaa

  11. Musta_lammas 1.5.2015 19:44
   Tulos: +76 (108 ääntä)
   Paina tykkää, jos omistat näitä "kahden levyn erikoisjulkaisuja" leffoista, mutta et ole koskaan edes toista levykettä vilkaissut ;)

   Lainaa

  12. Tulos: +74 (74 ääntä)
   Sirpahan siis tuota ennen teki päivityksen kirpparille, että voisko ihmiset jo lopettaa myynti-ilmoitusten laittamisen kun niitä on jo niin paljon.

   Lainaa

  13. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Kyynikko: Ihmiskauppa on kiellettyä. Samoin elinkauppa, mutta huomasin toisaalla että vaimosi myy kahta munuaista, maksaa, sarveiskalvoja ja sydän-keuhkoblokkia ja veriryhmäksi oli ilmoitettu sinun veriryhmäsi. Peräkaneettina oli “Vapautuvat, kun vastaanottajat ilmoittautuneet”.
   Voihan perhana. Moi pitää mennä. *liekkapipo päähän*

   Lainaa

  14. Tulos: +2 (4 ääntä)
   On tuo sirpa aika symppis :)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, opium, hajuvesi, tuliainen, Harry Potter, elokuvat, leffat, dvd, Blu-ray, alustava myynti-ilmoitus, oopiumi, kuva