Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Se nyt vaan on tyhmää maksaa mitään

Sossupummin parhaat vinkit.
Taustatietoja: "Mika on elänyt koko elämänsä tuilla, Sini yrittää parantaa tapansa." rosis = käräjäoikeus Se nyt vaan on tyhmää maksaa mitään

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1069 (1179 ääntä)
   Mika... Oon sanaton. Eiku löytyy yks sana sittenkin... #elämämkoulu

   Lainaa

  2. Tulos: +246 (310 ääntä)
   What is this i don't even

   Lainaa

  3. Derpetting 5.3.2015 1:41
   Tulos: +423 (475 ääntä)
   Elämäm_koulu on vahva täällä.

   Lainaa

  4. sossupummi 5.3.2015 1:43
   Tulos: +571 (589 ääntä)
   Mikalla on sitten hieno loppuelämä edessä. Ei voi muuta sanoa.

   Lainaa

  5. kuunkukka 5.3.2015 1:45
   Tulos: +593 (613 ääntä)
   Mika tulee vielä putoamaan korkealta ja kovaa todellisuuteen. Enkä edes sääli.

   Lainaa

  6. Tulos: +143 (211 ääntä)
   Joo. Mee Soile vaan sinne kukkahattutätien palstalle. Kaikkia ei ulosotto nappaa!

   Lainaa

  7. työn raskaan raataja 5.3.2015 2:16
   Tulos: +210 (280 ääntä)
   Nyt on kyllä valkoroskaiden aatelia! Minuakaan ei nappaa maksaa ulosottoja, joten huolehdin asioista, maksan myös omaa asuntoani ja siinä vaiheessa kun mulla on viiskyt vuotta mittarissa, mulla on velaton asunto. Eikä tarvitse sen suhteen nuukailla, että olisi jostain sossun tuista riippuvainen, voi ihan hyvällä omallatunnolla lähteä vaikka etelänreissulle tai muuten hemmotella itteään oikein kunnolla. Mun täti on häpeäkseni myös tollaista roskaväkeä joka asuu ilmaiseksi vanhempiensa talossa, kieltäytyy menemästä töihin ja antaa talon rapistua kun ei viitsi pistää tikkua ristiin että talo pysyisi kunnossa.

   Lainaa

  8. Tulos: +367 (381 ääntä)
   Mikalle ja muille vastaaville, mitäpä jos valtio päättäisi olla maksamatta teille rahaa elämiseen? Kun ei mitään ole pakko tehdä. Miettikääpä tätä ja miehistykää (tai naisistukaa) ennenkuin on liian myöhäistä.

   Lainaa

  9. Tulos: +38 (50 ääntä)
   Riemuidiootti..........

   Lainaa

  10. Tulos: +149 (179 ääntä)
   työn raskaan raataja: Nyt on kyllä valkoroskaiden aatelia! Minuakaan ei nappaa maksaa ulosottoja, joten huolehdin asioista, maksan myös omaa asuntoani ja siinä vaiheessa kun mulla on viiskyt vuotta mittarissa, mulla on velaton asunto. Eikä tarvitse sen suhteen nuukailla, että olisi jostain sossun tuista riippuvainen, voi ihanhyvällä omallatunnolla lähteä vaikka etelänreissulle tai muuten hemmotella itteään oikein kunnolla. Mun täti on häpeäkseni myös tollaista roskaväkeä joka asuu ilmaiseksi vanhempiensa talossa, kieltäytyy menemästä töihin ja antaa talon rapistua kun ei viitsi pistää tikkua ristiin että talo pysyisi kunnossa.
   Eräästä kaveristani tuli entinen kaveri, kun kyllästyin hänen "ei kiinnosta työt tai mikään muukaan"- asenteeseensa. Itse kuitenkin käyn töissä ja elätän perheeni.

   Lainaa

  11. Tulos: -68 (154 ääntä)
   Täällä ei osata muuta sanoa kuin elämämkoulu. Toinen on kukkahattutäti. Pää pois ahterista!

   Lainaa

  12. leggomyeggo 5.3.2015 6:19
   Tulos: +198 (214 ääntä)
   Mika on niitä tyyppejä joille on vissii juotettu lapsena valkosta maalia maidon sijaan.

   Lainaa

  13. Tulos: +88 (118 ääntä)
   Mika ja kanssaveljet vois riuhtoo överit niin ei tarttis niitten narkkausta kustantaa verovaroilla...

   Lainaa

  14. Humppaaja 5.3.2015 7:50
   Tulos: +43 (65 ääntä)
   Elämäm korkea Koulu, tuo ihanin ja toimivin.

   Lainaa

  15. Tulos: +57 (77 ääntä)
   Humppaaja: Elämäm korkea Koulu, tuo ihanin ja toimivin.
   Kohta alkaakin haku opiskelemaan :)

   Lainaa

  16. Tulos: +30 (42 ääntä)
   Kuinka elää oikein,just...

   Lainaa

  17. Tulos: +97 (115 ääntä)
   No molemmat tavallaan oikeassa. Mika siinä, että ei tosiaan pääse uo kimppuun, jos et eläissäs tee päivääkään duunia, mutta elät sitten vain melko köyhänä, ellet satu pimeitä hommia löytämään. Soile on oikeassa siinä, että oikeuden myöntämät sakot voidaan muuntaa istumiseks. Jokainen kai polkunsa valitsee?

   Lainaa

  18. Lukijon käyny 5.3.2015 8:26
   Tulos: +31 (77 ääntä)
   Bliiz: Täällä ei osata muuta sanoa kuin elämämkoulu. Toinen on kukkahattutäti. Pää pois ahterista!
   Kaikkia teitä luusereita yhdistää se mystinen elämänkoulu.

   Lainaa

  19. Tulos: +123 (133 ääntä)
   No ei helvetti. Olen itsekin elänyt tuilla vaikka kuinka kauan, mutta en silti luule että sakkoja ym. ei tarvitse maksaa. Mikalla saattaa olla vielä ikäviä yllätyksiä edessä.

   Lainaa

  20. Tulos: +143 (145 ääntä)
   Mä tunnen valitettavasti Mikan kaltaisen ihmisen. Asuu kavereiden nurkissa koska sai omasta kämpästä häädön maksamattomien vuokrien takia. Ulosotossa on vaikka kuinka mutta kun ei ole osoitetta, asuntoa tai tuloja niin mitään ei voida periä. Kuka tuollaista elämää sitten jaksaa ja kauanko kaverit jaksaa hyysätä. Toivon että joskus hänkin joutuu ottamaan vastuun teoistaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +13 (39 ääntä)
   Ei tarvitse maksaa? No eihän varattoman Suomessa tarvitsekkaan. Naurettavaa tosin.

   Lainaa

  22. Tulos: +88 (112 ääntä)
   Itse en ole koskaan ymmärtänyt Mikan kaltaisten ihmisten elämää. Heillä ei voi olla minkäänlaista kunnianhimoa. Minua ei henkilökohtaisesti kiinnosta, jos joku elää elämänsä pelkillä tuilla. Antaa mennä vain, jos se sinulle riittää mutta miten joku voi kuolinvuoteellaan katsella tuollaista elämää taaksepäin ylpeydellä? Ainoa asia, jonka sain aikaiseksi oli ne kusiset housut, jotka eivät kelvanneet edes Uffin koriin...

   Lainaa

  23. Tulos: -127 (169 ääntä)
   HGW XX/7: Eräästä kaveristani tuli entinen kaveri, kun kyllästyin hänen “ei kiinnosta työt tai mikään muukaan”- asenteeseensa. Itse kuitenkin käyn töissä ja elätän perheeni.
   kumma juttu kaverin jättämiselle, pitäs vissii miettii iha muita asioita kaverisuhteissa kumminkaa eikä mitää statusta tai suhtautumista syteemiin

   Lainaa

  24. Tulos: +80 (118 ääntä)
   Ja muut maksaa ittensä kipeeksi verotuksessa, että saadaan ylläpidettyä Mikan ja kumppaneiden laiskottelua.

   Lainaa

  25. Tulos: +150 (156 ääntä)
   kakkeli: kumma juttu kaverin jättämiselle, pitäs vissii miettii iha muita asioita kaverisuhteissa kumminkaa eikä mitää statusta tai suhtautumista syteemiin
   Omissakin kavereissani on tuilla eläviä, koska heillä on mielenterveysongelmaa ja muuta elämänhallintahässäkkää. He eivät ole tilanteeseensa erityisen ihastuneita ja tekevät voimiensa mukaan parhaansa parantaakseen sitä. Ei ole kyse statuksesta, eikä siitä että surisin "veronmaksajien rahoja" vaikka veroja maksankin (koska onhan tämä nyt hittovie koko paljon vauraampi yhteiskunta kuin se sodanjälkeinen jossa hyvinvointivaltio luotiin) -sellaiset ihmiset vituttavat jotka *huvikseen* teettävät työt muilla. Pappa betalar -perijättäret jotka perseilevät tarjoilijoille ärsyttävät yhtä paljon, ja samasta syystä.

   Lainaa

  26. Tulos: +63 (71 ääntä)
   Mika on niitä tyyppejä, jotka havahtuu keski-ikäisenä siihen, että ne on oikeesti itsekkyydellään karkottanu ihmiset ympäriltään. "Harmi" vaan, että siinä vaiheessa niitä kavereita ei löydykään enää niin helposti. Onneks jokainen on oman elämänsä seppä.

   Lainaa

  27. Tulos: +88 (90 ääntä)
   Jos nyt tälle tasolle lähdetään, elämässä on pakko vain kuolla. Eri asia jos haluaa saavuttaa tai omistaa jotain.

   Lainaa

  28. Seppo Saviniemi 5.3.2015 12:24
   Tulos: +42 (50 ääntä)
   Olispa kiva jos itsekin voisi vain maata kotona päivät pitkät tekemättä yhtään mitään. Elämäntilanteita on tietysti erilaisia ja sen takia on hyvä että tämä meidänkin järjestelmämme on olemassa. En silti ymmärrä ihmisiä joilla ei ole aikomustakaan tehdä mitään vaan pelkästään elää tuilla. Ei ne rahat tyhjästä tule vaan yhteiskunnalta, jos ketään ei kiinnostaisi tehdä yhtään mitään ei kukaan saisi mitään tukiakaan.

   Lainaa

  29. Tulos: +74 (74 ääntä)
   sossupummi: Mikalla on sitten hieno loppuelämä edessä. Ei voi muuta sanoa.
   Ja keskimäärin lyhyt.

   Lainaa

  30. yli opisto hörho 5.3.2015 12:41
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Ja sitten Mika parinkymmenenvuoden päästä miettii ja itkee sitä kun ei saa vuokra-asuntoa eikä lainaa pankista.

   Lainaa

  31. Tulos: +16 (42 ääntä)
   Onhan se täysin totta, että totaalisesti persaukiselta ei voi mitään periä. Kun ei ole mitään mitä periä. Mika tosin ei sitten halua omistaa missään elämän vaiheessa mitään, millä olisi jotain rahallista jälleenmyynti arvoa. Esimerkiksi vaikka auto, joka monelle varsinkin perheelliselle on tärkeä väline. (Huom ei kaikille, joku urpo tietenkin nillittää miten ilman autoa on niiin siistiiiii istua mökkireissu VR:än penkillä)

   Lainaa

  32. No voi kyynel 5.3.2015 15:26
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   Tuksu...? Oletko se sinä?

   Lainaa

  33. Tulos: +24 (38 ääntä)
   kuunkukka: Mika tulee vielä putoamaan korkealta ja kovaa todellisuuteen.Enkä edes sääli.
   Kunpa voisin olla näkemässä sen. Mikaa saattaa vanhana vähän harmittaa, kun ei tuu penniäkään eläkettä.

   Lainaa

  34. Tulos: +53 (53 ääntä)
   "Puutun tässä toisten asioihin. Kas, sanot mulle vastaan, älä vittu puutu toisten asioihin, joista et tiiä mitään!!!"

   Lainaa

  35. Tulos: -28 (56 ääntä)
   yli opisto hörho: Ja sitten Mika parinkymmenenvuoden päästä miettii ja itkee sitä kun ei saa vuokra-asuntoa eikä lainaa pankista.
   ...sitten on niitä jotka itkee ja kiroo kun tuli otettua pankkilaina.Elävät loppuelämänsä velkahelvetin "kahleissa".Parhaimassa tai pahimmassa tapauksessa kaulakiikku kuittaa velat...

   Lainaa

  36. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Maisterit käyköön yli opistonsa mutta Mikan mielestä elämäm koulu on paras koulu!!

   Lainaa

  37. Mika on kingi 5.3.2015 22:45
   Tulos: +16 (30 ääntä)
   Oikeastaan Mika on oikeassa. Pakko on ainoastaan kuolla.

   Lainaa

  38. Tulos: -10 (26 ääntä)
   Voisin toki alkuun huomauttaa niistä jotka valittaa työttömistä jotka ei tee mitään, eikä edes yritä. Varmaan alusta lähtien evvk -ihmisiä on olemassa, mutta esim. itse tunnen pari tälläistä laiskuria. Kerran sitten kyselin mistä moinen. Ensimmäinen perusteli laiskuuden sillä, että se oli yrittänyt saada useita vuosia työpaikkaa ja elämäänsä kuntoon. Mutta sillä vaan ei yksinkertaisesti tullut töitä, se oli myös kiusaamista kärsinyt pienen elämänsä. Se ei yksinkertaisesti omiensa sanojen mukaan enään jaksanut nousta ylös jonkun kaadettavaksi. Toinen perusteli sillä, että se oli tehnyt elämässään pari rahallista virhettä ja oli niin pahoissa ulosotto veloissaan, ettei se halunnut hakea (palkka)töitä, koska se tiesi tehneensä virheen ulos-otto sopimusta tehdessään. Se itseasiassa näytti paperinsa, niiden perusteella se olis maksanut velkaansa noin 2 vuotta, ja se kuukaudessa lähtevä summa olisi ollut niin suuri, että se olis saanut elämiseensä alle satasen enemmän mitä te-toimiston kautta. Toki silloin kun mä siihen tutuistuin, se käytti hyvin aktiivisesti sitä te-toimiston harjoittelumahdollisuutta (9€ työpäivä. veroton ansiotulo, joten ulosottoon ei tullut tuloja sen takia). Tiedä sitten mitä se teki sen jälkeen kun te-toimisto lakkautti sen harjoittelu-toimintansa. _________________________
   Aaargh: Ja muut maksaa ittensä kipeeksi verotuksessa, että saadaan ylläpidettyä Mikan ja kumppaneiden laiskottelua.
   Toki jos Mika ja kump. elelee Kelan maksamalla työttömyystuolla siittä lähtee verot myöskin. Ei ehkä euroina saman verran mitä työtä tekevältä lähtee. Mutta eipä ne pientuloisetkaan maksa euroina saman verran veroja mitä suurtuloiset.
   riesa: Kunpa voisin olla näkemässä sen. Mikaa saattaa vanhana vähän harmittaa, kun ei tuu penniäkään eläkettä.
   EI, ei tule eläkettä. Mutta miksi pitäisi? Työttömän työttömyysturva lakkautuu siinä vaiheessa kun ei enään toimita selvitystä työttömyydestään. Sen saa toki uudelleen käyntiin jos käy paikan päällä selvittämässä asioita, mutta eihän nyt kuolleelta enään voi sellaista odottaa.

   Lainaa

  39. Tulos: -51 (59 ääntä)
   olen elänyt 2 vuotta tuilla eikä aikomustakaan mennä töihin, koska kämpässä niin halpa vuokra että rahaa jää kaljaankin. Pienenä matukstellut ulkomaillakin niin paljon muiden piikkiin että sinnekkään ei ole tarvetta ;) Tehkää sopimus sen kanssa.

   Lainaa

  40. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Mika tuo vitun loinen.

   Lainaa

  41. Voi morjens... 6.3.2015 12:46
   Tulos: +36 (44 ääntä)
   Rotta: olen elänyt 2 vuotta tuilla eikä aikomustakaan mennä töihin, koska kämpässä niin halpa vuokra että rahaa jää kaljaankin. Pienenä matukstellut ulkomaillakin niin paljon muiden piikkiin että sinnekkään ei ole tarvetta Tehkää sopimus sen kanssa.
   Pitäsköhän meidän kaikkien toimia näin :D Me muut voitas hamstrata ensiks kauppojen hyllyt tyhjäksi elintarvikkeista ja sitten vaan kaikki alkas elämään niin kuin Mika ja tämä toinen vatupassi. Kukaan ei menis töihin. Me muut voitais sitten syödä hamstrattuja eväitämme ja nämä yhteiskunnan hylkiöt ihmettelis kun sossun täti ei tänään ollutkaan enää töissä ja kaupatki oli kiinni. Voihan ne grillata ulosottolappujaan tai kuolla nälkään. En jäisi kaipaamaan. Kyllä oikeasti vituttaa maksaa verorahoja tälläsiin laitapuolen kulkijoihin.

   Lainaa

  42. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Pelkki: Mika on niitä tyyppejä, jotka havahtuu keski-ikäisenä siihen, että ne on oikeesti itsekkyydellään karkottanu ihmiset ympäriltään. “Harmi” vaan, että siinä vaiheessa niitä kavereita ei löydykään enää niin helposti. Onneks jokainen on oman elämänsä seppä.
   Onhan niitä kavereita puistoissa aina. Tosin ne on todennäköisesti enemmän kavereita silloin, kun tuet on juuri tulleet tai kun on käyty hakemassa ärrältä juoksukaljat, ja vähemmän kavereita siinä vaiheessa kun ei ole rahaa eikä juotavaa. Kaikki ei tosin ehdi siihen keski-ikään.. ja jos pääsee, voi rappukäytävissä nukkuminen käydä jo vähän kunnon päälle.

   Lainaa

  43. Tulos: +2 (4 ääntä)
   mitähän tähän nyt sitten sanoisi..

   Lainaa

  44. Tulos: -32 (40 ääntä)
   Vihervasemmistolainen elämäm_koulu on voimakkaasti tässä.

   Lainaa

  45. Rasvat kuuluu leivän päälle 8.3.2015 10:31
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   hmm: _________________________ Toki jos Mika ja kump. elelee Kelan maksamalla työttömyystuolla siittä lähtee verot myöskin. Ei ehkä euroina saman verran mitä työtä tekevältä lähtee. Mutta eipä ne pientuloisetkaan maksa euroina saman verran veroja mitä suurtuloiset.
   Löytääkö kukaan edellisestä kappaleesta minkäänasteista logiikkavirhettä? Onko Mika verrattavissa työssäkäyvään veronmaksajaan koska hänen tuistaan lähtee myös veroa?

   Lainaa

  46. Tulos: -11 (23 ääntä)
   Rasvat kuuluu leivän päälle: Löytääkö kukaan edellisestä kappaleesta minkäänasteista logiikkavirhettä? Onko Mika verrattavissa työssäkäyvään veronmaksajaan koska hänen tuistaan lähtee myös veroa?
   ja mikäköhän se logiikka virhe mielestäsi on? Jos irrottaa tekstin yhteydestään, niin ehkä sitten huomaat sellaisen. Edelleenkin se liittyi kohtaan, jossa valitettiin että verot lähtee VAIN työssäkäyviltä henkilöiltä. Manitsin tähän, että ei lähde VAIN työssäkäyviltä, vaan MYÖS työttömät maksavat näitä samja veroja.

   Lainaa

  47. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Mika ja todellisuus laittoivat aikaa sitten avoeropaperit.

   Lainaa

  48. Materiafyysikko 9.3.2015 13:51
   Tulos: -25 (27 ääntä)
   Valkoroskaa täällä ovat lähinnä kommentoijat. Sakot eivät mene enää nykyään muuntoon, joten niitä ei ole mitään älyä maksella, jos on ylitsepääsemätön ulosotto päällä. Jos noita ei pysty lyhentämään niin taitavat sakot ja veroperännit mennä vanhaksi viidessä vuodessa, perintäfirmat jaksaa lähetellä muistutuksia. Jos on hoitanu hommansa siihen kuntoon, että ulosottovelkoja ei saa maksettua, niin eipä siinä ole sitten järkeä mihinkään ns. paskaduuniinkaan mennä, kun käteen ei jää enempää kuin sossusta tai työkkäristä. Hakeutuu velkajärjestelyyn ja saa anteeksi velat viidessä vuodessa.

   Lainaa

  49. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Käsi ylös te jokka aina luette kaikki mokat ja kommentit ja kommentoitta perrää? Mää aina oon nii ahkera näissä :D

   Lainaa

  50. Tulos: +24 (28 ääntä)
   hmm: ja mikäköhän se logiikka virhe mielestäsi on? Jos irrottaa tekstin yhteydestään, niin ehkä sitten huomaat sellaisen. Edelleenkin se liittyi kohtaan, jossa valitettiin että verot lähtee VAIN työssäkäyviltä henkilöiltä. Manitsin tähän, että ei lähde VAIN työssäkäyviltä, vaan MYÖS työttömät maksavat näitä samja veroja.
   Ero on siinä, että työtä tekevä ihminen maksaa veroa ansaitsemastaan palkasta. Ts. hän on tuottanut jotain, josta maksetaan hänelle palkkaa, josta maksetaan osa valtiolle veroina. Tuilla elävä ei tuota mitään vaan saa valtiolta tukea, josta osan maksaa veroina takaisin. Työssäkäyvä maksaa veroja omista rahoistaan, tukia saava yhteiskunnan rahoista.

   Lainaa

  51. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Materiafyysikko: Valkoroskaa täällä ovat lähinnä kommentoijat. Sakot eivät mene enää nykyään muuntoon, joten niitä ei ole mitään älyä maksella, jos on ylitsepääsemätön ulosotto päällä. Jos noita ei pysty lyhentämään niin taitavat sakot ja veroperännit mennä vanhaksi viidessä vuodessa, perintäfirmat jaksaa lähetellä muistutuksia. Jos on hoitanu hommansa siihen kuntoon, että ulosottovelkoja ei saa maksettua, niin eipä siinä ole sitten järkeä mihinkään ns. paskaduuniinkaan mennä, kun käteen ei jää enempää kuin sossusta tai työkkäristä. Hakeutuu velkajärjestelyyn ja saa anteeksi velat viidessä vuodessa.
   Oikeuden määräämäät sakot menevät.

   Lainaa

  52. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Mikasta tulee mieleen ihan samanniminen kaverini, joka elelee myös lähinnä sossun tuilla... Onkohan sama tyyppi?

   Lainaa

  53. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mirkkis: Joo. Mee Soile vaan sinne kukkahattutätien palstalle. Kaikkia ei ulosotto nappaa!
   Anteeks mut hän oli SoilA!

   Lainaa

  54. Ei käy kateeksi 20.4.2016 12:43
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   näinpä: Mikalle ja muille vastaaville, mitäpä jos valtio päättäisi olla maksamatta teille rahaa elämiseen? Kun ei mitään ole pakko tehdä. Miettikääpä tätä ja miehistykää (tai naisistukaa) ennenkuin on liian myöhäistä.
   Eivät nuo Mikat "elä leveästi" tukien varassa sen takia, että ovat niin pahatapaisia/ ilkeitä. Kyse on käsityskyvystä ja itsesäilytyksestä, joita ei näille Mikoille ja Sineille ole kehittynyt. Mika on mitä ilmeisimmin laiminlyövien vanhempien hylkäämä lastenkotinuori, jonka opiskelusta kukaan ei ole koskaan kantanut huolta. Hän on oppinut saamaan hyväksyntää muilta kaltaisiltaan huijaamalla ja laiminlyömällä, siten hän elää lyhyen kurjan elämänsä, pikkurahoilla. On tuuleen huutamista käskyttää tällaisia ihmisiä ryhdistäytymään. Yhteiskunnan ukopuolinen ihminen ei tunne ketään sellaista, joka asuisi omistusasunnossa, eikä hänelle ole tullut mieleenkään, että hän voisi itse pärjätä jossain työssä tai ostaa itselleen oman kodin! Luottotiedot -käsitteen hän sisäistää vain alkeellisesti. Ne vähäiset rovot, mitä nämä huonohampaiset Sinit ja Mikat kuluttavat Suomen marginaalissa taskut tyhjinä kituuttaen, ei ole mikään rasite parempiosaisille. Lastenkotitaustaisilla on yleensä taakkanaan vielä fas, hyväksikäyttöä ja neurologisia häiriöitä. En lähtisi piiskaamaan näitä ihmisiä parempiin suorituksiin, enkä moralisoimaan heidän asennettaan omasta suojellusta lintukodosta katsoen.

   Lainaa

  55. Näin meillä 2.5.2016 23:24
   Tulos: -9 (15 ääntä)
   Kyllähän toi Mika on ihan oikeassa. Kun mulla on ollut ennen tuomiotani paljon ulosottovelkaa, niin miksi ihmeessä maksaisin vähistä tuistani jollekin kus päälle jota vään huitasin ja pelottelin, kun se oli ja on edelleen velkaa mulle ja itseasiassa nimenomaan aiheuttanut mun ulosottovelat tilaamalla mun nimiin kaikkea paskaa itselleen. Kyseinen henkilö on tehnyt paljon muutakin paskaa mulle ja ystävilleni. En kadu mitään. Silti en ole wt. Mut ekö me elämänkoululaisia olla kaikki?

   Lainaa

  56. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Mika on malliesimerkki sen tason luuserista ettei se edes ymmärrä olevansa luuseri vaan kuvittelee olevansa voittaja. Näille on ihan turha selittää mistään kunniasta yhtään mitään. Kouluissa nämä on niitä jotka leuhottavat kun saivat kokeesta nelosen, koska se on niin suuri saavutus, jota moni ei tavoitakaan. Sellaiselle on turha selittää että moni ei halua tavoittaa ja jos haluaisi niin siihen pystyy ihan kuka tahansa. Elämän ruletissa mielestään täysosuman voittanut Mika istuu paskat housussa lähikaupan kulmalla keskikaljaa juoden ja ohikulkijoilta pummaten ja nauraa niille jotka tekevät töitä ja elävät oikeasti. Ja Mikalle on turha selittää yhtään mitään koska Mika "tietää enemmän."

   Lainaa

  57. Näköalaton kilpikonna 6.8.2020 8:41
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Näin meillä: Kyllähän toi Mika on ihan oikeassa. Kun mulla on ollut ennen tuomiotani paljon ulosottovelkaa, niin miksi ihmeessä maksaisin vähistä tuistani jollekin kus päälle jota vään huitasin ja pelottelin, kun se oli ja on edelleen velkaa mulle ja itseasiassa nimenomaan aiheuttanut mun ulosottovelat [...]
   Kyllä olet. Sinä nimenomaan olet valkoroskaa.

   Lainaa

  58. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Jaa tämmösiin ne verovarat menee. Nettomaksajaa ei nyt varsinaisesti naurata.

   Lainaa

  59. Kilpaileva tomaatti 1.8.2022 17:23
   Tulos: +1 (1 ääni)
   hmm: ja mikäköhän se logiikka virhe mielestäsi on? Jos irrottaa tekstin yhteydestään, niin ehkä sitten huomaat sellaisen. Edelleenkin se liittyi kohtaan, jossa valitettiin että verot lähtee VAIN työssäkäyviltä henkilöiltä. Manitsin tähän, että ei lähde VAIN työssäkäyviltä, vaan MYÖS työttömät maksavat näitä samja veroja.
   Tukien saajien tuet ovat peräisin palkansaajilta, ja niistä vain otetaan välistä veroa ennen ojentamista tuen saajalle. Tuo vero-osa ei ikinä ollutkaan tuen saajan, ts. hän ei ikinä tehnyt mitään sen eteen. Palkan saaja sen sijaan on tehnyt työtä rahasumman saadakseen, myös sen siitä pois otettavan vero-osan.
   Eli on aivan turha korostaa aina sitä, miten ilmaiseksi annetuista tuistakin joutuu maksamaan veroa eli miten tuilla elävät osallistuvat myös yhteiskunnan ylläpitoon. Kyllä se saatu tukiraha on isompi kuin siitä otettu vero.

   Lainaa

  60. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Näin meillä: Kyllähän toi Mika on ihan oikeassa. Kun mulla on ollut ennen tuomiotani paljon ulosottovelkaa, niin miksi ihmeessä maksaisin vähistä tuistani jollekin kus päälle jota vään huitasin ja pelottelin, kun se oli ja on edelleen velkaa mulle ja itseasiassa nimenomaan aiheuttanut mun ulosottovelat [...]
   Olet white trash nimenomaan. Kyllä olette, täysin hyödyttömiä kenellekään ja millekään.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sakko, sakot, oikeus, ulosotto, velka, sossu, sossupummi, sosiaalipummi