Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 29

Kyllästynyt kantamaan huonekaluja? Käy se näinkin.
Rakkaat naapurit, osa 29

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -27 (121 ääntä)
   Taisin mainita tämän jo joskus aiemmin, mutta naapurit on parhaita :D

   Lainaa

  2. Tulos: -461 (625 ääntä)
   Patjasta tulee aivan liikaa muistoja! Entinen alzheimer-naapuri raahasi kusisen ja hikisen patjansa + muut petivaatteet lähes viikoittain rappuun. Välillä oli oman kämpän oven edessä patjabarrikadi, kun se reikäpää eli taas ties millä vuosikymmenellä ja pelkäsi "ryssiä" ja/tai "rikollisia". Nykyään onneksi paskoo sängyn pohjalle jossain vanhusten loppusijoituspaikassa. Hyvä niin.

   Lainaa

  3. Tulos: +104 (118 ääntä)
   Naapurit on välillä melko outoja.

   Lainaa

  4. Tulos: +395 (409 ääntä)
   Pitäisköhän ihmistenkin pestä aina kenkänsä kuraisella säällä ennen kuin astuu rappukäytävään, ettei matto mene epäsiistiksi?

   Lainaa

  5. karvanaama 26.3.2015 7:46
   Tulos: +125 (215 ääntä)
   en ymmärrä ihmisiä jotka jaksaa rutista joka asiasta naapureille. ikinä en ole mistään asiasta huomauttanut kenellekkään, en edes vaikka on joskus ollut meluaviakin naapureita, ei ole haitannut minua. ihmiset jotka ei osaa asua toisten lähellä voi muuttaa metsään asumaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +285 (295 ääntä)
   Nothing really mattress

   Lainaa

  7. Tulos: +244 (250 ääntä)
   Pitääköhän se lemmikki pukee aina muovipussiin lenkiltä tullessa, ettei kallis matto epäsiistiinny?

   Lainaa

  8. Tulos: +86 (108 ääntä)
   emppy: Pitääköhän se lemmikki pukee aina muovipussiin lenkiltä tullessa, ettei kallis matto epäsiistiinny?
   En tiedä. Ehkä se matto pitää kiertää. Tai jos ei mahdu kiertämään, niin sitten omistaja kantaa lemmikkinsä. Pesuvati vois kans olla siinä oven lähettyvillä. Ehkä ne koirat vois harjata siinä ulkosalla ennen ku astuu sisään? Mitä näitä nyt on.

   Lainaa

  9. Tulos: +196 (202 ääntä)
   Ilmaisutapa ei ole vikassa ehkä se paras, mutta ottaa kyllä päähän ne ihmiset, jotka eivät hoida tavaroitaan kierrätykseen, vaan jättävät käytäville tai roskakatokseen. Siinä sitten maksellaan korotettuja jätehuoltomaksuja, kun taloyhtiö/jätehuoltofirma joutuu tekemään ylimääräistä työtä.

   Lainaa

  10. Tulos: +40 (58 ääntä)
   riesa: Pitäisköhän ihmistenkin pestä aina kenkänsä kuraisella säällä ennen kuin astuu rappukäytävään, ettei matto mene epäsiistiksi?
   Kyllä! Eräässä muutossa jossa olin mukana auttamassa, eräs vanhempi mieshenkilö, joka oli asunut ko. kerrostalossa ilmeisesti pitkän ajan, tuli valittamaan meille että pitää siistiä kengät ennenkun tulee sisään kun rappukäytävä on muuten niin kurainen!

   Lainaa

  11. Tulos: +38 (90 ääntä)
   emppy: Pitääköhän se lemmikki pukee aina muovipussiin lenkiltä tullessa, ettei kallis matto epäsiistiinny?
   Kunhan hoidatte ne lemmikkienne skeidat pois kaduilta niin mulla ei ole mitään valittamista. Ehkä n.15% koiran omistajista tekee näin, todella välinpitämätöntä ja v*ttumoista käytöstä.

   Lainaa

  12. kunnonkansalainen 26.3.2015 10:30
   Tulos: +29 (119 ääntä)
   karvanaama: en ymmärrä ihmisiä jotka jaksaa rutista joka asiasta naapureille. ikinä en ole mistään asiasta huomauttanut kenellekkään, en edes vaikka on joskus ollut meluaviakin naapureita, ei ole haitannut minua. ihmiset jotka ei osaa asua toisten lähellä voi muuttaa metsään asumaan.
   Mielestäni meluavat/muut häirikkönaapurit ovat juuri niitä jotka eivät osaa asua toisten lähellä. Kyllä kunnioittava käytös kanssaeläjiä kohtaan + järjestyssääntöjen noudatus ovat asumisessa ihan perusjuttuja. Itseltä menee heti keskittymiskyky ja mielenrauha jos naapurissa melutaan. Jos täyttä vuokraa maksaa niin mielestäni siihen kuuluu myös oikeus olla ja nukkua rauhassa. Mielestäni niidenkin jotka eivät itse häiriinny melusta tulisi tehdä häiriövalituksia aina tilanteen sattuessa, koska jotain muuta varmasti häiritsee. Ottaa päähän kun hiljaiset kunnon kansalaiset joutuvat kärsimään yltiöliberaaleista ihmisistä joiden mielestä kaikki saa tehdä ihan mitä tykkää.

   Lainaa

  13. Tulos: +153 (157 ääntä)
   emppy: Pitääköhän se lemmikki pukee aina muovipussiin lenkiltä tullessa, ettei kallis matto epäsiistiinny?
   Ei vaan sitä koiraa pitää kieltää varisuttamasta karvaa sen maton kohdalla.

   Lainaa

  14. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Yhdessä kerrostalon rapussa vaadittiin ilmoitustaulun lapulla talon koiranomistajia maksamaan talon eteisen maton pesettäminen. Mutta oli se matto toisaalta erittäin karvainen.

   Lainaa

  15. Tulos: +78 (84 ääntä)
   Kotieläimet ovat muuten lehmiä ja muita ns. maatilan eläimiä. Lemmikit ovat sitten asia erikseen, mikäli lapun kirjoittaja viittaa viestissään koiriin ja kissoihin.

   Lainaa

  16. voinaapurit.. 26.3.2015 12:43
   Tulos: +78 (86 ääntä)
   Turhia nipottajia löytyy aina.. Varsinkin kun talossa asuu vanhuksia (asuneet esim väh 10v) ne ottaa silmätikuksi jos olet nuori ja muutat sinne.. Kuvitellaan että kaikki nuoret luukuttaa musiikkia, pitää jatkuvasti kotibileitä ja muuten vaan meluaa niin heidän mielestään vissiin kerrostalossa pitäisi ilmeisesti elää hiljaa kuin hiiri älä hemmetissä edes pieraise lujaa että naapurin mummo ei säiky! nimim. turhia ja perättömiä valituksia saanut nuori aikuinen.

   Lainaa

  17. Kunnonganjalainen 26.3.2015 13:00
   Tulos: +64 (90 ääntä)
   kunnonkansalainen: Mielestäni meluavat/muut häirikkönaapurit ovat juuri niitä jotka eivät osaa asua toisten lähellä. Kyllä kunnioittava käytös kanssaeläjiä kohtaan + järjestyssääntöjen noudatus ovat asumisessa ihan perusjuttuja. Itseltä menee heti keskittymiskyky ja mielenrauha jos naapurissa melutaan. Jos täyttä vuokraa maksaa niin mielestäni siihen kuuluu myös oikeus olla ja nukkua rauhassa. Mielestäni niidenkin jotka eivät itse häiriinny melusta tulisi tehdä häiriövalituksia aina tilanteen sattuessa, koska jotain muuta varmasti häiritsee. Ottaa päähän kun hiljaiset kunnon kansalaiset joutuvat kärsimään yltiöliberaaleista ihmisistä joiden mielestä kaikki saa tehdä ihan mitä tykkää.
   No voi helvetti. "Valitan, vaikka melu ei häiritsekään, valitetaan nyt valittamisen ilosta!". Eikös se valittaminen kuulu niille, joita se melu häiritsee? Elämässäsi ei varmaan ikinä ole juhlia tai muita kissanristiäisiä. Elämisen äänetkin olet luultavasti minimoinut. Seksiäkään et taida harrastaa, ettei naapurit ärsyynny melusta. Kyllä, asukkaan oikeuksiin kuuluu saada elää ja nukkua rauhassa. Järjestyssäännöt eivät kuitenkaan kiellä elämisen ääniä. Itse olen ainoastaan kerran valittanut naapurille. Alakerrassa pidettiin pippalot ja itse menin aikasin nukkumaan, koska aamulla oli aamuvuoro. Melu häiritsi nukkumista, joten painelin alakertaan ja kysyin ystävällisesti naapurilta, josko he voisivat laittaa musiikkia hieman pienemmälle. Menihän se. Säälittää nää sankarit, jotka valittaa heti isännöitsijälle tai soittavat poliisille. Lähes kaikki tilanteet selviäisivät helposti, jos ärtymyksen ilmaisi asiallisesti suoraan meluavalle naapurille. Ainiin, eihän niille naapureille voi puhua...

   Lainaa

  18. Tulos: -19 (29 ääntä)
   Siis käsitinkö nyt oikein tuon toisen mokan vai oliko Jutta jäänyt kyseisen sohvan alle kun se oli tullut alas parvekkeelta?

   Lainaa

  19. Tulos: +51 (51 ääntä)
   voinaapurit..: Turhia nipottajia löytyy aina.. Varsinkin kun talossa asuu vanhuksia (asuneet esim väh 10v) ne ottaa silmätikuksi jos olet nuori ja muutat sinne.. Kuvitellaan että kaikki nuoret luukuttaa musiikkia, pitää jatkuvasti kotibileitä ja muuten vaan meluaa niin heidän mielestään vissiin kerrostalossa pitäisi ilmeisesti elää hiljaa kuin hiiri älä hemmetissä edes pieraise lujaa että naapurin mummo ei säiky! nimim. turhia ja perättömiä valituksia saanut nuori aikuinen.
   Meillä on kerrostalossa samanlaisia vanhussankareita. Onneksi ei asu just omassa rapussa, joten ei tarvi ihan itse kärsiä niistä. Ne myös ajattelee siten, että kun on eletetty x vuotta samalla tapaa niin miksi muuttaa. nimimerkki: maksetaan kerrostalossa vieläkin kahta kiuasta kun saunarakennukseen ostettiin uudistuksen yhteydessä ensin "heti valmis" kiuas mitä ne ei osanneet käyttää. (väittivät, ettei sillä saa riittävän kovia löylyjä, vaikka sillä sai jopa paremmat löylyt mitä esim. nykyisellä uudella sekä sillä vanhalla). Ne myös on saanut hermokohtauksen yhtiökokouksessa kun jonkun lapsi kiipesi puuhun. (ne pelkäs siis sen taloyhteiön puun puolesta). Sekä siittä, kun joku unohti kerran pyöränsä päälle pelisukat. Siis sehän on aivan järkyttävää jos PYÖRÄvarastoon jättää muuta kuin pyöriä.

   Lainaa

  20. Tulos: +80 (88 ääntä)
   Kaveri oli joskus mielestään kovin huomaavainen ja kurakeleillä otti mukaan pyyhkeen, jonka jätti rappukäytävän oven viereen lenkin ajaksi. Sillä sitten pahimmat kurat pyyhki koiran tassuista heti ulko-ovella. Mutta tämä ei siis kelvannut naapurille, joka valitti useaan kertaan, että turhien rättien säilöminen rappukäytävässä saa sitten loppua tai hän heittää jokaisen rätin (siis pyyhe) roskiin, jonka löytää rappua sotkemasta.

   Lainaa

  21. Tulos: +35 (83 ääntä)
   Kunnonganjalainen: No voi helvetti. “Valitan, vaikka melu ei häiritsekään, valitetaan nyt valittamisen ilosta!”. Eikös se valittaminen kuulu niille, joita se melu häiritsee? Elämässäsi ei varmaan ikinä ole juhlia tai muita kissanristiäisiä. Elämisen äänetkin olet luultavasti minimoinut. Seksiäkään et taida harrastaa, ettei naapurit ärsyynny melusta. Kyllä, asukkaan oikeuksiin kuuluu saada elää ja nukkua rauhassa. Järjestyssäännöt eivät kuitenkaan kiellä elämisen ääniä. Itse olen ainoastaan kerran valittanut naapurille. Alakerrassa pidettiin pippalot ja itse menin aikasin nukkumaan, koska aamulla oli aamuvuoro. Melu häiritsi nukkumista, joten painelin alakertaan ja kysyin ystävällisesti naapurilta, josko he voisivat laittaa musiikkia hieman pienemmälle. Menihän se. Säälittää nää sankarit, jotka valittaa heti isännöitsijälle tai soittavat poliisille. Lähes kaikki tilanteet selviäisivät helposti, jos ärtymyksen ilmaisi asiallisesti suoraan meluavalle naapurille. Ainiin, eihän niille naapureille voi puhua…
   Minä en todellakaan mene näin hentona, pienenä ja hiljaisena tyttönä koputtelemaan kännisten ja riehuvien naapurien oven taakse yöllä. Sen verran löytyy itsesuojeluvaistoa. Onneksi ei tämmöisistä häirikkönaapureista ole tarvinut kuin kerran kärsiä, melko vikkelään ne muuttikin pois. Mielestäni näitä sallittuja "elämisen ääniä" eivät ole pauhaava musiikki ja känniset huudot yön läpi aamu kuuteen asti. Ps. Sitä seksiäkin voi harrastaa ilman että rääkyy kurkku suorana, tiesitkös?

   Lainaa

  22. Tulos: +67 (69 ääntä)
   kunnonkansalainen: Mielestäni meluavat/muut häirikkönaapurit ovat juuri niitä jotka eivät osaa asua toisten lähellä. Kyllä kunnioittava käytös kanssaeläjiä kohtaan + järjestyssääntöjen noudatus ovat asumisessa ihan perusjuttuja. Itseltä menee heti keskittymiskyky ja mielenrauha jos naapurissa melutaan. Jos täyttä vuokraa maksaa niin mielestäni siihen kuuluu myös oikeus olla ja nukkua rauhassa. Mielestäni niidenkin jotka eivät itse häiriinny melusta tulisi tehdä häiriövalituksia aina tilanteen sattuessa, koska jotain muuta varmasti häiritsee. Ottaa päähän kun hiljaiset kunnon kansalaiset joutuvat kärsimään yltiöliberaaleista ihmisistä joiden mielestä kaikki saa tehdä ihan mitä tykkää.
   Ei ei ei EI EI. "Valita vaikkei mikään häiritsiskään"?!? Tiedätkö, eräitä meistä häiritsee se helvetin jatkuva valitus? Tietysti jos nyt joku ryhtyy tosissaan meuhkaamaan niin asia on eri, on itsellänikin kerran ollut naapuri jonka takia täytyi kerta toisensa jälkeen soittaa poliisit kun bileitä oli neljä kertaa viikossa, tolkuttomalla metakalla, ja levisivät rappuunkin polttamaan röökiä tai muutakin. Mutta häädettyä se lopuksi saatiin ja se siitä. Sensijaan sille mummulle ei voitu mitään joka kirjoitti vihaisen kirjeen toisensa perään ja kävi kolme kertaa viikossa kunkin alle 45-vuotiaan asukkaan luona valittamassa metelistä (keskustelimme muiden naapurien kanssa; kukaan muu ei kuullut mitään). Tuollainen muiden vainoaminen ja yleiseksi rappunatsiksi julistautuminen on ihan yhtä sopimatonta kuin pilven polttaminen rapussa, ja lisäksi vielä paljon vaikeampaa pysäyttää.

   Lainaa

  23. Tulos: +23 (25 ääntä)
   riesa: Pitäisköhän ihmistenkin pestä aina kenkänsä kuraisella säällä ennen kuin astuu rappukäytävään, ettei matto mene epäsiistiksi?
   puhumattakaan näistä laitapuolen kulkijoista jotka kusee ja paskoo ja oksentaa + kaikki muut eritteet levittää sinne rappuun. ( ja muuallekkin) eläimillä nyt vaan sattuu olemaan pari kertaa vuoteen karvanlähtöaika, eikä sille kukaan voi oikeen mitään, vaikka harjaisit lemmikin viis kertaa päivässä.

   Lainaa

  24. Tulos: -42 (48 ääntä)
   Minkä takia toi patjan teksti on pitänyt kirjottaa tohon viereen uudestaan ? eikö ihmiset osaa v@£€$ suomee lukee? Vai onko muuten vaan sokeita :D ?

   Lainaa

  25. Tulos: -6 (46 ääntä)
   Mielummin asun hiljaisten valittaja mummojen/pappojen naapurissa,kuin metelöivien oman napaansa tuijottajien keskenkasvuisten teinien kanssa.

   Lainaa

  26. Tulos: +30 (30 ääntä)
   riesa: Pitäisköhän ihmistenkin pestä aina kenkänsä kuraisella säällä ennen kuin astuu rappukäytävään, ettei matto mene epäsiistiksi?
   Lisäksi lastenrattaiden renkaissa kulkeutuu sisälle talvisin lunta ja muina vuodenaikoina mutaa/kuraa/muulla tavoin kelvotonta pintamaata. Sitä samaa tavaraa saattaa periaatteessa tulla myös kengänpohjissa, mutta ei se ole OLLENKAAN SAMA ASIA, LASTENRATTAAT OVAT ONGELMA!! ^ Näin meidän taloyhtiössä. Itse en näe mitään varsinaista ongelmaa kun tarvittaessa sekä jalat että renkaat kopistellaan puhtaiksi ennen kynnyksen yli astumista, mutta tokihan minä olen silti auttamattomasti väärässä koska naapurin mummot näin sanovat.

   Lainaa

  27. Niin no joo 29.3.2015 12:39
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Asunpa nytkin sellaisessa murjussa, jonka häkkivarastossa joku säilöö kuselle lemuavaa patjaa. Siis se koko helvetin varasto haisee sille... Täällä vaan tuo teksti pitäisi varmaan spreijata monella muullakin kielellä, eikä sittenkään ole varmaa meniskö perille. Vinkki kaikille joita on mietityttänyt josko heittäisi patjan pois: jos siihen on yhtään isommin kusta lirahtanut, niin sen taru taisi olla siinä JA SIITÄ PITÄÄ HANKKIUTUA EROON, eikä jemmailla sitä jossain varastossa toisten viattomia nenäkarvoja käräyttelemässä.

   Lainaa

  28. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Meidän talon eteismatto on kyllä oikeasti _todella_ karvainen ja koko rappukäytävä haisee märälle koiralle. Ei kovin kiva juttu allergisille asukkaille. Tosin eipä tästä oikein naapureille auta valittaa, väkisinhän niistä koirista irtoaa karvaa. Olen itse sanonut asiasta huoltoyhtiölle, jonka jälkeen siivous onkin vähän tehostunut (ehkä mattoa ei aikaisemmin imuroitu tarpeeksi usein).

   Lainaa

  29. Tulos: -2 (52 ääntä)
   isotooppi: Minä en todellakaan mene näin hentona, pienenä ja hiljaisena tyttönä koputtelemaan kännisten ja riehuvien naapurien oven taakse yöllä. Sen verran löytyy itsesuojeluvaistoa. Onneksi ei tämmöisistä häirikkönaapureista ole tarvinut kuin kerran kärsiä, melko vikkelään ne muuttikin pois. Mielestäni näitä sallittuja “elämisen ääniä” eivät ole pauhaava musiikki ja känniset huudot yön läpi aamu kuuteen asti. Ps. Sitä seksiäkin voi harrastaa ilman että rääkyy kurkku suorana, tiesitkös?
   Aikamoisessa pumpulissa taidat elää. Minä sattumoisin tunsin/tiesin naapurini, joille menin metelistä varoittamaan. Ja hento ja hiljainen tyttö minäkin olen. Taitaa elämäsi käydä aika vaikeaksi, jos kaikenlaista "vaarallista" vältät itsesuojeluvaiston perusteella. Tuskin kuljet kello kahdeksan jälkeen ulkonakaan, koska "pimeällä voi sattua vaikka mitä kauheaa pienelle, hennolle ja hiljaiselle tytölle". Jää paljon elämää näkemättä tuolla tyylillä. Enkä kommentillani tarkoita, että itsesuojeluvaisto täytyisi hiljentää kokonaan, mutta maalaisjärkeä olisi hyvä käyttää. Ps. En todellakaan aio pilata nautintoani miettimällä seksin aikana, häiriintyyköhän joku äänistäni. Terveisiä lintukotoon!

   Lainaa

  30. Tulos: +15 (17 ääntä)
   hulvi: Kotieläimet ovat muuten lehmiä ja muita ns. maatilan eläimiä. Lemmikit ovat sitten asia erikseen, mikäli lapun kirjoittaja viittaa viestissään koiriin ja kissoihin.
   Kyllä taloyhtiöissä asuu lehmiä ja sikojakin...

   Lainaa

  31. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Myytävänä runkopatjasänky. Koko 90cm x 220cm. Hinta 50€. Vain lievä virtsan tuoksu.

   Lainaa

  32. Tulos: +9 (9 ääntä)
   voinaapurit..: Turhia nipottajia löytyy aina.. Varsinkin kun talossa asuu vanhuksia (asuneet esim väh 10v) ne ottaa silmätikuksi jos olet nuori ja muutat sinne.. Kuvitellaan että kaikki nuoret luukuttaa musiikkia, pitää jatkuvasti kotibileitä ja muuten vaan meluaa niin heidän mielestään vissiin kerrostalossa pitäisi ilmeisesti elää hiljaa kuin hiiri älä hemmetissä edes pieraise lujaa että naapurin mummo ei säiky! nimim. turhia ja perättömiä valituksia saanut nuori aikuinen.
   Joo, mun entisessä kämpässä ei saanut imuroida eikä käydä suihkussa sunnuntaisin

   Lainaa

  33. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Huoh: Kunhan hoidatte ne lemmikkienne skeidat pois kaduilta niin mulla ei ole mitään valittamista. Ehkä n.15% koiran omistajista tekee näin, todella välinpitämätöntä ja v*ttumoista käytöstä.
   Mihin tää 15% perustuu?

   Lainaa

  34. Petäjävaara 14.7.2018 13:25
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Meidän talossa syntyisi meteli, jos joku veisi vanhan patjan tai sängyn roskahuoneeseen. Itse ne täytyy hävittää.

   Lainaa

  35. Pilkukas leijona 8.5.2023 23:47
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ebola: Patjasta tulee aivan liikaa muistoja! Entinen alzheimer-naapuri raahasi kusisen ja hikisen patjansa + muut petivaatteet lähes viikoittain rappuun. Välillä oli oman kämpän oven edessä patjabarrikadi, kun se reikäpää eli taas ties millä vuosikymmenellä ja pelkäsi "ryssiä" ja/tai [...]
   Olisipa kaltaisillesi idiooteillekin olemassa jonkinlainen loppusijoituspaikka niin häviäisitte täältä netistä altistamasta muita asenteellenne.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: naapurit, patja, sänky, viesti, lappu, eläimet, sohva, parveke