Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puhelinmyyjä yllättää

Aina silloin tällöin jopa puhelinmyyjä voi poiketa kaavasta.
Moi, haluatko hampurilaisen?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 36 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +472 (546 ääntä)
   Arvioni ylemmästä: Hän saapuu muuttoavuksi, samalla tarjoten tablettia ja nettiliittymää Heidin kämppikselle. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

   Lainaa

  2. Tulos: -115 (159 ääntä)
   Vähän heikkoa settiä tällä kertaa, jos ihan totta puhutaan. Ja netissähän kaikki on totta.

   Lainaa

  3. Tulos: +583 (585 ääntä)
   Samanlainen puhelu tuli myös tänne eilen, mutta "Ihan et lomamökkiä voittanut, mutta 17kk Aku Ankkaa voisin laittaa ihan ilmaiseksi X hintaan per viikko".....

   Lainaa

  4. Tulos: +80 (108 ääntä)
   Mullekki tuli soitto akkarin tarjouksesta, kovasti yritti kaupitella kaiken maailman tilaajalahjoilla ja oli oikein mukavan oloinen tytsy. Kun ensimmäisen kerran sanoin että ei kiinnosta, ni yritti vielä "tämän laskun saa kyllä kolmeen korottomaan osaan..."-settiä, mutta ku pysyin lujana ni vastaus oli "Moikka" ja luuri korvaan.

   Lainaa

  5. miinaharava 26.3.2015 3:11
   Tulos: +199 (215 ääntä)
   Tuo on ilmeisesti joku puhelinmyyjien "smooth" kikka kolmonen väittää, että puhelun kohde olis osallistunu aiemmin arvontaan, ja sen varjolla sit tyrkyttää jotain lehtiä? Muistan, kun mullekin soitettiin loka-marraskuussa, että olisin osallistunu vähän aikaa sitten lomamatka-arvontaan, jota ikävä kyllä en voittanu, mut lohdutukseks saisin jonkun Seiskan tai sen tapasen mystisen timanttiseen tarjoushintaan. Ja mihinkään arvontaan en tasan ollu osallistunu!

   Lainaa

  6. kjhggjttgioigrddgjlpöäklöäutff 26.3.2015 3:29
   Tulos: +187 (191 ääntä)
   Aika jännä. Mullekin tässä keskiviikkona yritettiin myydä Aku ankkaa "ilmaiseksi" hetikun vastasin myöntävästi niin hinta muuttui isommaksi. Kysyttyäni hintaa uudestaan kieltäydyin.

   Lainaa

  7. Tulos: +55 (133 ääntä)
   pieni vinkki kaikille: älkää vastatko puhelinmyyjille. Jos epähuomiossa vastaatte niin samantien luuri korvaan. ihmisten on tehtävä siitä kannattamatonta.

   Lainaa

  8. Tulos: +13 (41 ääntä)
   :/ Inhotavia tuollaiset puhelut.

   Lainaa

  9. Tulos: +66 (110 ääntä)
   En kyllä ymmärrä, jos jengi ei oikeasti halua telemarkkinointipuheluja, et miks ne ei hanki sitä soittokieltoa? :D säästätte vaan omia ja myyjän hermoja.

   Lainaa

  10. Tulos: +244 (250 ääntä)
   Jotenkin tuosta ensimmäisessä veikkaan muuttoapulaisen innostuksen lopahtaneen siinä kohdassa kun luki "muutetaan" sen sijaan, että olisi ollut "muutan".

   Lainaa

  11. Tulos: -4 (30 ääntä)
   Rivetti: En kyllä ymmärrä, jos jengi ei oikeasti halua telemarkkinointipuheluja, et miks ne ei hanki sitä soittokieltoa? säästätte vaan omia ja myyjän hermoja.
   Miten sellasen saa? Puhelinoperaattorin kautta?

   Lainaa

  12. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Fonecta caller estää kaikki numerot mitä ekan yrityksen jälkeen laitan mustalle listalle, kätevä.

   Lainaa

  13. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Puhelinmyyntieston saa soittamalla numeroon 0600-13404. Maksaa vain muutaman kymmenen senttiä. Hyvin on toiminut vuosia, sen jälkeen ei ole monia turhia soittoja saapunut.

   Lainaa

  14. Tulos: +31 (35 ääntä)
   emppy: Miten sellasen saa? Puhelinoperaattorin kautta?
   Asml.fi/kieltopalvelut voimassa 3 vuotta kerralla

   Lainaa

  15. Tulos: +145 (145 ääntä)
   Mulle kerran soitti puhelinmyyjä kertoi, että siellä juhlitaan Cosmopolitanin synttäreitä ja saan nyt ilmaseksi puolen vuoden lehdet. Sanoin että joo kivaa, mut mitä tää maksaa? Myyjä sanoi että ilmasta on. No annoin sitte vähän vihreää valoa, kunnes myyjä sano ettei ne nyt oikeesti voi ihan ilmaseksi antaa et se ois sitte 24€... Olin vähän äimistynyt ja lopetin puhelun....

   Lainaa

  16. Tulos: +83 (95 ääntä)
   Olenko ainoa jolle tuli Heidin tapauksesta tällainen mielikuva: Toiveikas miespuhelinmyyjä laittoi mukavalle tytölle faceviestiä kaveruuden ja muunkin toivossa. Naiivi Heidi heittää yleensäkin läppää ihmisten kanssa ilman taka-ajatuksia. Hänellä kuitenkin on poikaystävä, mikä paljastuu sanamuodosta "muutetaan". Harvemmin nimittäin kämppiksen kanssa muutetaan samaan aikaan pois, ja vaikka muutossa onkin usein ihmisiä auttamassa, niin kyllä silti sanotaan "muutan", jos vain itse on muuttamassa eli vaihtamassa asuinpaikkaa. Puhelinmyyjäparka jää siis nuolemaan näppejään, nyyh! Ainoat vaihtoehtoiset selitykset ovat, että Heidi muuttaa johonkin kämppään kaverinsa kanssa kämppiksiksi, eli heidän muuttonsa ovat samaan aikaan, kun kämppä vapautuu. Tai sitten hänen ja kämppiksen täytyy muuttaa esim. remontin alta pois, eli taaskin samaan aikaan. T. Eräs jolle muuttomies alkoi flirttailemaan poikaystäväni muuttaessa kimppakämpästä yksiöön, kun käsitti tilanteen vähän väärin (eli eroksi jota se ei ollut) :D

   Lainaa

  17. Tulos: +68 (68 ääntä)
   JT: Mulle kerran soitti puhelinmyyjä kertoi, että siellä juhlitaan Cosmopolitanin synttäreitä ja saan nyt ilmaseksi puolen vuoden lehdet. Sanoin että joo kivaa, mut mitä tää maksaa? Myyjä sanoi että ilmasta on. No annoin sitte vähän vihreää valoa, kunnes myyjä sano ettei ne nyt oikeesti voi ihan ilmaseksi antaa et se ois sitte 24€… Olin vähän äimistynyt ja lopetin puhelun….
   jos tarkkoja ollaan, niin lakihan kieltää tuollaisen, jollei oikeesti ole sitten ilmanen.

   Lainaa

  18. Ex-puhelinmyyjä 26.3.2015 11:55
   Tulos: +29 (87 ääntä)
   Minö: Mullekki tuli soitto akkarin tarjouksesta, kovasti yritti kaupitella kaiken maailman tilaajalahjoilla ja oli oikein mukavan oloinen tytsy. Kun ensimmäisen kerran sanoin että ei kiinnosta, ni yritti vielä “tämän laskun saa kyllä kolmeen korottomaan osaan…”-settiä, mutta ku pysyin lujana ni vastaus oli “Moikka” ja luuri korvaan.
   Olisi hyvä, jos joku tekisi nettiin otsikolla "puhelinmyyjien vihaajille". Ensimmäisessä osassa voisi esimerkiksi kertoa, miten puhelinmyyjät tekevät sitä ainoaa työtä, jonka ovat saaneet (kun esimerkiksi kesälomalla olevat opiskelijat eivät voi sossunluukulle mennä, koska opintolaina) ja että myymisessä on tietyt säännöt - esimerkiksi vasta kolmas ei tulee ottaa todesta. Lisäksi pari ensimmäistä kuukautta pomo tai joku kokeneempi tyyppi kuuntelee vierestä, että varmasti teet kuten on ohjeistettu. Toisessa osassa sitten kerrottaisiin, etteivät nykyajan myyjät saa numeroasi, jos et sitä johonkin - esimerkiksi kisaan - anna. Kolmannessa vaiheessa voisi sitten muistuttaa, mitä kohtelias kanssakäyminen tarkoittaa. Kyllä minuakin välillä turhauttaa sanoa puhelinmyyjälle kolme kertaa "EI" ja kuunnella sitä jaarittelua, kun olisi parempaakin tekemistä, mutta toisaalta se on myyjien työtä. Eikä puhelu yleensä loppujen lopuksi kestä pitkään.

   Lainaa

  19. Ex-puhelinmyyjä 26.3.2015 12:00
   Tulos: +34 (56 ääntä)
   DeLeon: Puhelinmyyntieston saa soittamalla numeroon 0600-13404. Maksaa vain muutaman kymmenen senttiä. Hyvin on toiminut vuosia, sen jälkeen ei ole monia turhia soittoja saapunut.
   Niin ja sitten kun hankitte niitä estoja, niin muistakaa, ettette jaa numeroanne kisoihin, tilauksiin yms. Kielto ei nimittäin koske niitä tilanteita, joissa olette vapaaehtoisesti luovuttaneet numeronne. Nimimerkillä monta kertaa "mä ilmoitan teistä poliisille, mulla on kielto!" -huutoa kuunnellut, vaikka ex-työpaikan yhteystietokanta perustui vanhoihin tilauksiin ja kisoihin osallistumisiin. Kannanotot voisi varmaankin tehdä jollekin muulle taholle kuin myyjäparoillle.

   Lainaa

  20. Tulos: +87 (97 ääntä)
   Entisenä puhelinmyyjänä voin kertoa, että mitään arvontoja ei ole ihmihskunnan historiassa koskaan ollut. Kysykää ensi kerralla kuka voitti pääpalkinnon ja jos hyvin käy, myyjällä menee jauhot suuhun.

   Lainaa

  21. Tulos: +44 (48 ääntä)
   muumi: Olenko ainoa jolle tuli Heidin tapauksesta tällainen mielikuva: Toiveikas miespuhelinmyyjä laittoi mukavalle tytölle faceviestiä kaveruuden ja muunkin toivossa. Naiivi Heidi heittää yleensäkin läppää ihmisten kanssa ilman taka-ajatuksia. Hänellä kuitenkin on poikaystävä, mikä paljastuu sanamuodosta “muutetaan”. Harvemmin nimittäin kämppiksen kanssa muutetaan samaan aikaan pois, ja vaikka muutossa onkin usein ihmisiä auttamassa, niin kyllä silti sanotaan “muutan”, jos vain itse on muuttamassa eli vaihtamassa asuinpaikkaa. Puhelinmyyjäparka jää siis nuolemaan näppejään, nyyh! Ainoat vaihtoehtoiset selitykset ovat, että Heidi muuttaa johonkin kämppään kaverinsa kanssa kämppiksiksi, eli heidän muuttonsa ovat samaan aikaan, kun kämppä vapautuu. Tai sitten hänen ja kämppiksen täytyy muuttaa esim. remontin alta pois, eli taaskin samaan aikaan. T. Eräs jolle muuttomies alkoi flirttailemaan poikaystäväni muuttaessa kimppakämpästä yksiöön, kun käsitti tilanteen vähän väärin (eli eroksi jota se ei ollut)
   Entäs jos Heidillä onkin lapsi?

   Lainaa

  22. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Ex-puhelinmyyjä: Olisi hyvä, jos joku tekisi nettiin otsikolla “puhelinmyyjien vihaajille”. Ensimmäisessä osassa voisi esimerkiksi kertoa, miten puhelinmyyjät tekevät sitä ainoaa työtä, jonka ovat saaneet (kun esimerkiksi kesälomalla olevat opiskelijat eivät voi sossunluukulle mennä, koska opintolaina) ja että myymisessä on tietyt säännöt – esimerkiksi vasta kolmas ei tulee ottaa todesta. Lisäksi pari ensimmäistä kuukautta pomo tai joku kokeneempi tyyppi kuuntelee vierestä, että varmasti teet kuten on ohjeistettu. Toisessa osassa sitten kerrottaisiin, etteivät nykyajan myyjät saa numeroasi, jos et sitä johonkin – esimerkiksi kisaan – anna. Kolmannessa vaiheessa voisi sitten muistuttaa, mitä kohtelias kanssakäyminen tarkoittaa. Kyllä minuakin välillä turhauttaa sanoa puhelinmyyjälle kolme kertaa “EI” ja kuunnella sitä jaarittelua, kun olisi parempaakin tekemistä, mutta toisaalta se on myyjien työtä. Eikä puhelu yleensä loppujen lopuksi kestä pitkään.
   Sanon aina olevani holhouksenalainen, ei ole soitelleet toista kertaa :)

   Lainaa

  23. forever_young 26.3.2015 13:33
   Tulos: +36 (50 ääntä)
   muumi: Olenko ainoa jolle tuli Heidin tapauksesta tällainen mielikuva: Toiveikas miespuhelinmyyjä laittoi mukavalle tytölle faceviestiä kaveruuden ja muunkin toivossa. Naiivi Heidi heittää yleensäkin läppää ihmisten kanssa ilman taka-ajatuksia. Hänellä kuitenkin on poikaystävä, mikä paljastuu sanamuodosta "muutetaan"
   ^^ Ikävä pilata mielikuvasi mutta Heidi on kyllä aika villi ja viriili sinkku, käyttää ME -muotoa koska asuu yhdessä lapsensa kanssa.Tämä päivitys on fb:n "Äitylit" ryhmäsyä otettu, ylläripylläri

   Lainaa

  24. Tulos: +24 (30 ääntä)
   JT: Mulle kerran soitti puhelinmyyjä kertoi, että siellä juhlitaan Cosmopolitanin synttäreitä ja saan nyt ilmaseksi puolen vuoden lehdet. Sanoin että joo kivaa, mut mitä tää maksaa? Myyjä sanoi että ilmasta on. No annoin sitte vähän vihreää valoa, kunnes myyjä sano ettei ne nyt oikeesti voi ihan ilmaseksi antaa et se ois sitte 24€… Olin vähän äimistynyt ja lopetin puhelun….
   Jay: jos tarkkoja ollaan, niin lakihan kieltää tuollaisen, jollei oikeesti ole sitten ilmanen.
   No.... lehtimyyjähän ilmoitti PUOLIVUOTTA olevan ilmaista. Lehtitilauksen kestoahan ei olla kerrottu. todennäköisesti tilaus on esim. vuosi tai kaksi vuotta joka maksaa 24 euroa ja siittä saa puolivuotta ilmaiseksi.

   Lainaa

  25. Tulos: +34 (42 ääntä)
   Myös "vuoden lehdet puolen vuoden hinnalla" on yks käytetty, ja just toi "osallistuit tollaseen arvontaan" ja "vanhoille asiakkaille tarjoushintaan" ovat tosiaan usein käytettyä paskapuhetta. Entisenä puhelinmyyjänä (onneksi) muistan hyvin, sossutuillakin elää paremmin. En tuota koiranvirkaa suosittele kenellekään ellei oikeasti ole hyvä puhumaan (lue: manipuloimaan). Parasta koko hommassa oli se, kun ex-muijan kanssa otettiin koko paikasta loparit ja mentiin piknikille tjsp. juhlistamaan fiksua päätöstä.

   Lainaa

  26. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Mua ärsyttää eniten ne sellaset lehtitilausmyynnit jotka alkaa: oot ollut niin hyvä asiakas jo pitkään että haluttiin muistaa sua pienellä lahjalla! Nyt saat valita lahjaksi ihan minkä tahansa lehden, vaan postikulujen hintaan, eli 4,95 lehti! Jos myyjät aloittais suoraan että kiva kun oot jaksanut meidän lehtiä lukee, saat niitä jatkossa halvalla, haluutko? Joo? Kiva! Ens viikolla tulee, moi!

   Lainaa

  27. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Itse kysyin, mikä se mun ilmainen lahja on, minkä myyjä lupasi puhelun alussa. Mun mielestä ylikallis lehtitilaus ei ole ilmainen lahja. Meni jauhot suuhun ja lopetti puhelun lyhyen keskustelun päätteeksi. Ei ollut ilmaislahjaa takataskussa. Mitäs lupailee.

   Lainaa

  28. yli opisto hörho 27.3.2015 17:56
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Hyviä on ne lehdenmyyjät jotka soittaa silleen "Moikka! Sinulle on tullut jo pitkän aikaa tällainen X lehti joten tilaajalahjana saat puolen vuoden toisen lehden ilmaiseksi! Miltäpä tämä kuulostaa? Ja tämä tilaushan lähtee kestotilauksena automaattisesti, ja tilauksen voi perua kun olet ollut lehden tilaajana puoli vuotta tämän ilmaiskauden jälkeen! Eikä maksakaan kuin alle viisikymmentä euroa kuukausi, eli puoli-ilmainen siis! Laitetaanko tulemaan?" ja itse miettii siinä että mitä ihmettä taas...

   Lainaa

  29. Hööpölööpö 27.3.2015 19:56
   Tulos: -6 (18 ääntä)
   Tuosta Jadelle tulleesta soitosta ja muista vastaavista tulisi ottaa soittavan yrityksen tiedot ylös, pyytää tarkka selvitys, missä ja koska kyselyyn on vastannut ja sen jälkeen tehdä ilmoitus poliisille identiteettivarkaudesta tai mahdollisesta huijausyrityksestä. Harmi, että itsellä on estot päällä, niin ei pääse moista tutkintapyyntöä tekemään.

   Lainaa

  30. puhelinmyyjä 28.3.2015 16:38
   Tulos: +34 (38 ääntä)
   Kyllä niitä vaan ihan oikeasti on arvontaan osallistumis-juttuja. Esim. nykyisessä työpaikassani soitamme juuri näille arvontaan osallistuneille. Ja niistä aivan oikeasti joku voittaa, mutta (ainakin nämä kyseiset) arvonnat ovat koko euroopan laajuisia. Puhelinmyyjä ei pysty vastaamaan kuka arvonnan on voittanut, ei heille sellaisia tietoja anneta. Ja useimmat arvonnat ovat puolen vuoden jaksoissa, eli arvonta on voimassa puoli vuotta, niin ei välttämättä vielä tiedetäkään kuka sen nyt sitten voittaa/on voittanut. Itse kävin osallistumassa (huomaamattani) tälläiseen arvontaan, ja alkoi puhelin laulamaan. Itse en ole koskaan mitään lehtiä tilaillut tai muihin arvontoihin netissä tai missään osallistunut, niin todellakin nämä arvonnat ovat totta. Eivät ne puhelinmyyjät mistään muualta minun numeroani laillisissa puitteissa olisivat voineet saada. Ja koskaanhan ei saa ilmaisesta puhua mitään. Tietenkään. Meilläkin spiikissä sanotaan heti alussa että "jakson yhteydessä X kuukautta veloituksetta". Asiakkaat eivät vaan kuuntele tätä "jakson yhteydessä" sanaa, ja suuttuvat välittömästi, kun ei olekaan "ilmaista". Enkä halua nyt mitenkään puolustella ketään tai mitään, puhelinmyyjiäkin kun on erilaisia, niinkuin muitakin ihmisiä. P.s. Suomessa on yksi ainut markkinointikieltofirma jonka estoa kaikki Suomen puhelinmyyjäfirmat noudattavat. Ja tosiaan pitäkää huoli sitten siitä, ettei tule mihinkään sitä omaa numeroa laitella, ainakaan sen jälkeen jos esto on hommattu, eikä halua markkinointipuheluita. Huh ! Tulipas pitkä kommentti, mutta näillä mennään. Nimim. En itsekään kauaa jaksa tätä työtä enää... :D

   Lainaa

  31. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Varmaan on jotain oikeitakin arvontoja, mutta mä ainakin voin vannoa etten ole koskaan edes käynyt Kauneus&Terveys -lehden nettisivuilla, mutta silti olin puhelinmyyjän mukaan osallistunut juuri kyseisen lehden sivuilla arvontaan.

   Lainaa

  32. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Kyllä minuakin välillä turhauttaa sanoa puhelinmyyjälle kolme kertaa “EI” ja kuunnella sitä jaarittelua, kun olisi parempaakin tekemistä, mutta toisaalta se on myyjien työtä. Eikä puhelu yleensä loppujen lopuksi kestä pitkään.
   Miksi sanoa kolme kertaa "EI", kun voi sanoa kerran (ystävällisesti) "ei" ja katkaista puhelun?

   Lainaa

  33. Tulos: +11 (21 ääntä)
   On näissä puhelinmyyjissä vaikka minkälaista myyjää. On, ja aina tulee olemaan. Niiku missä tahansa työssä. On huonoja työntekijöitä ja niitä hyviä. Mutta, ihmiset saatte oikeesti niitä lehtiä ainakin halvemmalla sitä kautta. Muista tuotteista entiedä, koska en ole niitä kaupannut. Jos on hyvä puhelinmyyjä, niin hänen kanssa on mukava asioida. Ja semmoset myyjät ymmärtää kyllä kuunnella asiakasta, kuka sanoo yhen kerran suoraan EI. Sitten ei tarvii jatkaa pidempään ja toivotellaan hyvät päivän jatkot. Samanlaista myyntityötä tuokin on kuin mikä tahansa vaatekaupan, elektroniikka ja mitä näitä on myyntityö. Heti ku kävelee melkeen ovesta sisään joku tulee sieltä, mitäs oot ostamassa ku saavat provikat siitä. Ainut asia vaan ku kukaan ei siinä uskalla sanoa, että MITÄ VITTUA PUHUT MINULLE; TÄSTÄ TULEE POLIISI JUTTU SAATANA, iskeä turpaan ja lähteä. Kokeilkaa ite ennenkun menette tuomitsemaan.

   Lainaa

  34. exetämyyjä 4.5.2015 19:45
   Tulos: +9 (21 ääntä)
   Itse kanssa puhelinmyyntityötä tehneenä en voi kuin ihmetellä eniten logiikkaa "kyllä niille (puhelinmyyjille) saa v*ttuilla, itepähän ovat siellä töissä". Periaatteessa ymmärrän pointin (joutuuhan vaikka ihmiskammoinen vaatekaupan myyjäkin olemaan ihmisten kanssa tekemisissä, vaikkei pitäisi siitä, onhan itse töihin sinne mennyt), ja sitten toisaalta taas en ollenkaan. Onko näiden samojen ihmisten mielestä ihan OK vaikka käydä potkimassa katusoittajia, mainoslehtisten jakelijoita tai muita kadulla työtään tekeviä, ihan vaan koska "itsepähän ovat siinä töissä"? Kaipa näin. Minne ihmeeseen ovat käytöstavat kadonneet? Tai sitten nämä "kannattaa tuhlata mahd. paljon puhelinmyyjän aikaa :)))" Ensinnäkin, jotkut puhelinmyyjät saavat palkkansa puheluiden keston perusteella, joten yrityksenne olla ilkeitä eivät välttämättä toimi. Toiseksi, tekisitkö näin vaikka vaatekaupan myyjälle? V*ttuilisit myyjälle koko myyntitapahtuman ajan kaikesta turhasta alkaen tämän puhetyylistä päättyen vaatteiden valintaan, haukkuisit huoraksi, idiootiksi, puhumattakaan siitä että et todellakaan myyntitapahtuman jälkeen siirry kassalta, jotta myyjä pääsisi jatkamaan töitään. Ihan perustoimintaa, eikö? Niin kauan kuin puhelinmyynti on kannattavaa, sitä on. Toisin sanoen, puhelinmyyjiä riittää koska ihmiset yhä ostavat tuotteita puhelinmyynnin kautta. Ottakaa suoramarkkinointikielto jos soitot ärsyttävät, eikä ole "munaa" sanoa kohteliaasti ei ja katkaista puhelu. Vaikkakin näistäkin löytyy juuri idiootteja... "OTIN 10 VUOTTA SITTE KIELLON MITÄ SOITTELETTE V*TTU TAAS HÄH ILMOTAN POLIISILLE SUSTA V*TUN HUORA" - "Olettekohan varma, että kielto on yhä voimassa? Se kannattaa varmaan tarkistaa, minä en sitä tästä valitettavasti näe mutta tosiaan-" - "V*TUN TYHMÄ HUORA MULLA ON V*TTU KIELTO TÄSSÄ PUHELIMESSA ETKÖ TAJUU SAATANAN LUNTTU" ... - "Ei sitten, _oikein_ hyvää päivänjatkoa teillekin sinne :))))) *klik*"

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (13 ääntä)
   Mihinkään kilpailuun osallistuminen ei kumoa puhelinmarkkinointikieltoa. Tämän voi tarkistaa ASML:n sivuilta, osiosta: Usein kysytyt kysymykset. Tätähän ne jotkut myyjät väittävät, että kilpailuun osallistuminen muka kumoaa kiellon.

   Lainaa

  36. Tulos: +2 (10 ääntä)
   exetämyyjä: Itse kanssa puhelinmyyntityötä tehneenä en voi kuin ihmetellä eniten logiikkaa “kyllä niille (puhelinmyyjille) saa v*ttuilla, itepähän ovat siellä töissä”. Periaatteessa ymmärrän pointin (joutuuhan vaikka ihmiskammoinen vaatekaupan myyjäkin olemaan ihmisten kanssa tekemisissä, vaikkei pitäisi siitä, onhan itse töihin sinne mennyt), ja sitten toisaalta taas en ollenkaan. Onko näiden samojen ihmisten mielestä ihan OK vaikka käydä potkimassa katusoittajia, mainoslehtisten jakelijoita tai muita kadulla työtään tekeviä, ihan vaan koska “itsepähän ovat siinä töissä”? Kaipa näin. Minne ihmeeseen ovat käytöstavat kadonneet? Tai sitten nämä “kannattaa tuhlata mahd. paljon puhelinmyyjän aikaa :)))” Ensinnäkin, jotkut puhelinmyyjät saavat palkkansa puheluiden keston perusteella, joten yrityksenne olla ilkeitä eivät välttämättä toimi. Toiseksi, tekisitkö näin vaikka vaatekaupan myyjälle? V*ttuilisit myyjälle koko myyntitapahtuman ajan kaikesta turhasta alkaen tämän puhetyylistä päättyen vaatteiden valintaan, haukkuisit huoraksi, idiootiksi, puhumattakaan siitä että et todellakaan myyntitapahtuman jälkeen siirry kassalta, jotta myyjä pääsisi jatkamaan töitään. Ihan perustoimintaa, eikö? Niin kauan kuin puhelinmyynti on kannattavaa, sitä on. Toisin sanoen, puhelinmyyjiä riittää koska ihmiset yhä ostavat tuotteita puhelinmyynnin kautta. Ottakaa suoramarkkinointikielto jos soitot ärsyttävät, eikä ole “munaa” sanoa kohteliaasti ei ja katkaista puhelu. Vaikkakin näistäkin löytyy juuri idiootteja… “OTIN 10 VUOTTA SITTE KIELLON MITÄ SOITTELETTE V*TTU TAAS HÄH ILMOTAN POLIISILLE SUSTA V*TUN HUORA” – “Olettekohan varma, että kielto on yhä voimassa? Se kannattaa varmaan tarkistaa, minä en sitä tästä valitettavasti näe mutta tosiaan-” – “V*TUN TYHMÄ HUORA MULLA ON V*TTU KIELTO TÄSSÄ PUHELIMESSA ETKÖ TAJUU SAATANAN LUNTTU” … – “Ei sitten, _oikein_ hyvää päivänjatkoa teillekin sinne :))))) *klik*”
   Vaatekaupan myyjä ei tyrkytä mulle sitä tuotetta. Ja jos sanot puhelinmyyjälle kerran ei, niin se ei vainn toimi...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: puhelinmyyjä, puhelinmyynti, arvonta, kilpailu, matka, viesti, yksityisviesti, muutto