Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Mammapalstalta päivää, osa 14

  Tuttipulloon kossua, kyllä vai ei?
  Suurenna näkymä
  Mammapalstalta päivää, osa 14

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. kuunkukka 5.3.2015 1:38
   Tulos: +602 (644 ääntä)
   Viimeistään nyt olisi Sannan aika kasvaa aikuiseksi. Ja Johannalle vuoden äiti -palkinto.

   Lainaa

  2. Tulos: +740 (754 ääntä)
   Joku vielä ottaa nokkiinsa tosta loistavan sarkastisesta heitosta

   Lainaa

  3. Tulos: +502 (526 ääntä)
   Joku vaihtaa ihan normisti naimisiin mennessä sukunimeä = pommit tippuu ja ikuinen katkeruus. I think we have a winner folks!

   Lainaa

  4. Tulos: +231 (243 ääntä)
   Sanna: Et silleen sit aattelit.

   Lainaa

  5. Tulos: +166 (194 ääntä)
   Ennen laitettiin vadillinen bensaa lapsen sängyn alle. Nukkuivat paljon kiltimmin koko yön.

   Lainaa

  6. Tulos: -47 (69 ääntä)
   Mirkkis: Sanna: Et silleen sit aattelit.
   Tykkäys

   Lainaa

  7. Tulos: +493 (499 ääntä)
   Täältäköhän sen joskus luin, että joku oli lapselleen antanut nimen, ja tajunnut vasta sen jälkeen jonkun kaverinsa kissan tai koiran olevan saman niminen. Hieno paskamyrsky siitä kuinka monta vuotta aiemmin annettu elukan nimi, nyt loukkaa tätä muutaman kuukauden ikästä Petteriä.

   Lainaa

  8. Tulos: -32 (50 ääntä)
   MITÄ????????

   Lainaa

  9. Tulos: +123 (133 ääntä)
   tonyboy: Jep, täältähän kyseinen juttu löytyy : D Ei voi kuin ihmetellä mistä näitä sankareita oikein sikiää...

   Lainaa

  10. Tulos: +535 (539 ääntä)
   Mut hei Sanna, ainahan voit vaihtaa nimesi Cannaksi ;)

   Lainaa

  11. Miarez_93 5.3.2015 8:57
   Tulos: +72 (152 ääntä)
   mievaa: Mut hei Sanna, ainahan voit vaihtaa nimesi Cannaksi
   Tai, jos haluat ääntämisen pysyvän lähes samana, niin ehkä Zanna on parempi vaihtoehto

   Lainaa

  12. Tulos: -10 (92 ääntä)
   Ottaen huomioon minkälaista kuvaa hermoilevista morsiammista antaa amerikkalainen ohjelma "Bridezillas". Niin tuohan Sanna on niihin verrattuna ihan normaali. Kai se tulevat häät aiheuttaa naisissa eritasoista hermoilua ja Sannalla se purkaantuu tuollasessa tilanteessa.

   Lainaa

  13. Tulos: -21 (63 ääntä)
   Hyuo: tonyboy: Jep, täältähän kyseinen juttu löytyy : D Ei voi kuin ihmetellä mistä näitä sankareita oikein sikiää…
   olisit nyt toki voinut linkin kaivanut esille

   Lainaa

  14. Tulos: +82 (90 ääntä)
   Linkkiä tuohon lemmikkieläimen ja lapsen nimi paskamyrskyyn kiitos :D

   Lainaa

  15. Tulos: +121 (133 ääntä)
   mievaa: Mut hei Sanna, ainahan voit vaihtaa nimesi Cannaksi
   Ei ei ei ei...ku Sannah, eli Säna!! Ku idarit epäkansainväliset suomalaisjuntit ei vaan tajuu et se Canna lausutaan Sanna eikä Kanna... (huomaa sarkasmi)

   Lainaa

  16. Tulos: +97 (101 ääntä)
   Linkki siihen koira/lapsi nimikeskusteluun http://www.feissarimokat.com/2011/04/tuttu-lahetti-viestin/

   Lainaa

  17. Tulos: +63 (65 ääntä)
   Kyllä se mahtaa harmittaa kun on niin yleinen etunimi.

   Lainaa

  18. Murmurmurmeli 5.3.2015 9:55
   Tulos: +40 (72 ääntä)
   Miarez_93: Tai, jos haluat ääntämisen pysyvän lähes samana, niin ehkä Zanna on parempi vaihtoehto
   Et näköjään sitten yhtään tajua mihin tässäkin taas viitattiin...

   Lainaa

  19. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Tonyboy viittasi tähän mokaan? http://www.feissarimokat.com/2011/04/tuttu-lahetti-viestin/

   Lainaa

  20. Tulos: +68 (78 ääntä)
   hmm: Ottaen huomioon minkälaista kuvaa hermoilevista morsiammista antaa amerikkalainen ohjelma “Bridezillas”. Niin tuohan Sanna on niihin verrattuna ihan normaali. Kai se tulevat häät aiheuttaa naisissa eritasoista hermoilua ja Sannalla se purkaantuu tuollasessa tilanteessa.
   Ei kyllä täyspäisissä naisissa aiheuta. Catering tuhosi kakun, tulli hävitti puvun, ja muutenkin oli seikkailullista -ei silti tullut mieleen alkaa skitsoilla kaverien nimistä (tai kaverien koirien nimistä) tai mistään muustakaan. Sitä sattuu.

   Lainaa

  21. Tulos: +20 (36 ääntä)
   hmm: olisit nyt toki voinut linkin kaivanut esille
   Koska itse ei jaksa vai?

   Lainaa

  22. Tulos: +94 (94 ääntä)
   Kaverilla on sama nimi kuin äitipuolellaan. Siis etu- ja sukunimi. Eipä ole koskaan häntä riipinyt. Itse tajusin itse asiassa vasta pari vuotta sitten setäni kuoltua että hänellä oli sama nimi kuin veljelläni. Hänen oikeaa etunimeä ei vaan käytetty vaan häntä kutsuttiin toisella nimellä, mutta vasta silloin heräsi ajatus että miksi kukaan antaa lapselleen veljensä nimen?? Mikä mun vanhempiani riivasi :D Eipä ole tämäkään tosin koskaan ollut ongelma esim. kenellekään.

   Lainaa

  23. Tulos: -16 (38 ääntä)
   Sannni: Ei kyllä täyspäisissä naisissa aiheuta. Catering tuhosi kakun, tulli hävitti puvun, ja muutenkin oli seikkailullista -ei silti tullut mieleen alkaa skitsoilla kaverien nimistä (tai kaverien koirien nimistä) tai mistään muustakaan. Sitä sattuu.
   Suosittelen lukemaan ajatuksella viestini. En väittänyt, että kaikki käyttäytyy idioottimaisesti. Sanoin vain, että häiden alla naiset käyttäytyy eri tavalla (osaksi varmaan stressin takia) ja se purkaantuu eri tavalla.

   Lainaa

  24. Tulos: +19 (33 ääntä)
   jaa: Koska itse ei jaksa vai?
   Osaksi. Osaksi sen takia, että olisihan se ollut hyvä asia jos kerta puhuu jostain täällä tapahtuneesta jutusta linkittää myös se muillekkin.

   Lainaa

  25. Vapaamaalari 5.3.2015 11:45
   Tulos: +51 (55 ääntä)
   hmm: Ottaen huomioon minkälaista kuvaa hermoilevista morsiammista antaa amerikkalainen ohjelma “Bridezillas”. Niin tuohan Sanna on niihin verrattuna ihan normaali.
   Yritä ny hyvä ihminen kuitenkin ymmärtää että kyseessä on käsikirjoitettu viihdeohjelma jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

   Lainaa

  26. Satuhäähullu 5.3.2015 11:54
   Tulos: +22 (38 ääntä)
   Tällainen itkeminen siitä, että joku ehti vihkitilanteessa ikään kuin varata saman nimen itseä aiemmin, murentaa avioliittoinstituution "uskottavuutta" (en tiedä, mitä se on, mut joillekin se tuntuu olevan lähes yhtä vakava asia kuin myös Todella Tärkeä "Suomi-kuva") tehokkuudella, johon samaa sukupuolta olevien liitot eivät koskaan voisi yltää.

   Lainaa

  27. Tulos: -18 (38 ääntä)
   kuunkukka: Viimeistään nyt olisi Sannan aika kasvaa aikuiseksi. Ja Johannalle vuoden äiti -palkinto.
   Et tunnistaisi sarkasmia vaikka se purisi sinua nenään.

   Lainaa

  28. Tulos: +36 (70 ääntä)
   Mikä ihmeen pakko on vaihtaa nimeä, johon on tottunut vuosien ajan? Kaikki henkkarit ja kortit ja lehtitilaukset ja jäsenyydet on pakko uusia ja siihen palaa aikaa ja rahaa. Kyllä tyhmimmätkin ystävät naimisiinmenosi tajuavat sormuksesta, elleivät muusta. Tunnen pareja, joissa mies on ottanut vaimon harvinaisen ja kauniin sukunimen ja jopa säilyttänyt sen avioerossa. Nykyinen vapaan valinnan salliva sukunimilaki tuli voimaan 30 vuotta sitten.

   Lainaa

  29. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Ajax: Et tunnistaisi sarkasmia vaikka se purisi sinua nenään.
   Ehkä tunnistikin, kun Johannalle palkintoa ehdotti, ei Lauralle :)

   Lainaa

  30. Tulos: +24 (28 ääntä)
   derlum: Kaverilla on sama nimi kuin äitipuolellaan. Siis etu- ja sukunimi. Eipä ole koskaan häntä riipinyt. Itse tajusin itse asiassa vasta pari vuotta sitten setäni kuoltua että hänellä oli sama nimi kuin veljelläni. Hänen oikeaa etunimeä ei vaan käytetty vaan häntä kutsuttiin toisella nimellä, mutta vasta silloin heräsi ajatus että miksi kukaan antaa lapselleen veljensä nimen?? Mikä mun vanhempiani riivasi Eipä ole tämäkään tosin koskaan ollut ongelma esim. kenellekään.
   Hyvin yleinen käytäntö Suomessa, jos jaksaa yhtään sukupuita vilkuilla.

   Lainaa

  31. Tulos: +77 (83 ääntä)
   Häät 2015 ryhmässä nousi hirvittävä haloo tästä. Eli kun joku kamalan törkeä hirviö on mennyt lähettämään Sannan päivityksen tänne. xD

   Lainaa

  32. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Vapaamaalari: Yritä ny hyvä ihminen kuitenkin ymmärtää että kyseessä on käsikirjoitettu viihdeohjelma jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.
   Osoita nyt missä kohtaa väitin niiden olevan tosijuttu.

   Lainaa

  33. Tulos: +41 (47 ääntä)
   hah: Häät 2015 ryhmässä nousi hirvittävä haloo tästä. Eli kun joku kamalan törkeä hirviö on mennyt lähettämään Sannan päivityksen tänne.
   Hyvä opetus noille morsmaikuille että salaiseen ryhmään julkaiseminen ei takaa että tieto pysyy ryhmän sisässä tai varsinkaan salassa.. siellä dissataan kaasot & anopit,julkaistaan kuvat häämekoista joita muuten piilotellaan sulhasten katseilla, valitetaan muiden nimistä ja häävieraiden vaatetuksesta.. ym. elämää suurempaa kitinää.

   Lainaa

  34. Tulos: -60 (76 ääntä)
   Lulu: Hyvä opetus noille morsmaikuille että salaiseen ryhmään julkaiseminen ei takaa että tieto pysyy ryhmän sisässä tai varsinkaan salassa.. siellä dissataan kaasot & anopit,julkaistaan kuvat häämekoista joita muuten piilotellaan sulhasten katseilla, valitetaan muiden nimistä ja häävieraiden vaatetuksesta.. ym. elämää suurempaa kitinää.
   Lulu... Eli sun mielestä on ok vaikka julkasta tänne vertaistuki ryhmästä vaikka raiskaus, perheväkivalta etc juttuja???? Ja joo kärjistetysti, koska esim tämäkin ryhmä mistä kaapattu, on eräänlainen vertaistuki mistä löydät tsemppausta/ymmärrystä samojen asioiden kanssa painiville.. On oikeesti ihan helvetin törkeätä toimintaa julkasta tuntemattoman ihmisen ahdinkoa ilman lupia... Vaikka kuinka kyse meille muille ei niin isosta asiasta.. Niin tälle ihmiselle tämä on iso juttu... Eiköhän meissä kaikissa oo näitä juttuja, joille muut voi nauraa, ja itselle se on maailman noloin asia etc..

   Lainaa

  35. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Äitimuorilla oli parhaillaan kaksikin kaimaa. Setäukon ja serkkupojan eukot samalla etunimellä.

   Lainaa

  36. Tulos: +21 (23 ääntä)
   derlum: heräsi ajatus että miksi kukaan antaa lapselleen veljensä nimen?? Mikä mun vanhempiani riivasi
   Riippuu nimestä. Itse, jos joskus poikalapsen saan, aion antaa sille toiseksi nimeksi oman veljeni toisen nimen, koska pidän kyseisestä nimestä. Lisäksi se sopii suunnittelemaani ensimmäiseen etunimeen. Ja onhan monissa suvuissa muutenkin tapana että jotkin nimet kulkevat suvussa.

   Lainaa

  37. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Kkk: Lulu… Eli sun mielestä on ok vaikka julkasta tänne vertaistuki ryhmästä vaikka raiskaus, perheväkivalta etc juttuja???? Ja joo kärjistetysti, koska esim tämäkin ryhmä mistä kaapattu, on eräänlainen vertaistuki mistä löydät tsemppausta/ymmärrystä samojen asioiden kanssa painiville.. On oikeesti ihan helvetin törkeätä toimintaa julkasta tuntemattoman ihmisen ahdinkoa ilman lupia… Vaikka kuinka kyse meille muille ei niin isosta asiasta.. Niin tälle ihmiselle tämä on iso juttu… Eiköhän meissä kaikissa oo näitä juttuja, joille muut voi nauraa, ja itselle se on maailman noloin asia etc..
   No ei ole, jos täällä naureskeltaisiin perheväkivallalle tai muullekaan väkivallalle niin menisin muualle. Mutta tosiasia on että jos jokin on kerran päätynyt nettiin sen leviämistä ei voi estää vaikka levittäminen olisi miten ilkeää ja ei-hyvän-tavan-mukaista, ja se on hyvä pitää mielessä kun mitään laittaa nettiin. Omalla nimellä ei pidä esittää mitään sellaista mitä ei halua lukea Hesarin etusivulta.

   Lainaa

  38. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Jaahas Sanna pääty tänne :D

   Lainaa

  39. Tulos: +60 (60 ääntä)
   Kkk: Lulu… Eli sun mielestä on ok vaikka julkasta tänne vertaistuki ryhmästä vaikka raiskaus, perheväkivalta etc juttuja???? Ja joo kärjistetysti, koska esim tämäkin ryhmä mistä kaapattu, on eräänlainen vertaistuki mistä löydät tsemppausta/ymmärrystä samojen asioiden kanssa painiville.. On oikeesti ihan helvetin törkeätä toimintaa julkasta tuntemattoman ihmisen ahdinkoa ilman lupia… Vaikka kuinka kyse meille muille ei niin isosta asiasta.. Niin tälle ihmiselle tämä on iso juttu… Eiköhän meissä kaikissa oo näitä juttuja, joille muut voi nauraa, ja itselle se on maailman noloin asia etc..
   Ei vaan tässä on kyse asiasta minkä jopa lapset tietää: asiat tai kuvat mitä facebookissa (tai missä vaan muualla netissä julkaiset) voi päätyä sellaisten ihmisten silmien eteen, joille sitä ei alunperin olisi halunnut näyttää (esim. anoppi tai sitten me feissarimokien lukijat). Kun tuolla häät-ryhmässäkin dissataan anoppeja, ei ajatella että entäpä jos esim. se anopin työkaveri on samassa ryhmässä ja saakin hänen kauttaan näistä sanomisista tietää. Ryhmään liittyessäni ei itseltäni ainakaan tiedusteltu hääpäivää/vihkipappia ym. todistavaa tekijää kuuluvuudestani edellämainittuun ryhmään, tästä johtopäätelmänä kuka vain (myös se sun anoppi) voi liittyä sinne ryhmään ja lukea ne loukkaavat viestit ihan ilman minkään nettiblogin ilmiantoa. Sama pätee aika moneen muuhun nettipalstaan "salaiseen" fb ryhmään. Yksinkertaisuudessaan naiivia ajatella että nettiin voi kirjoittaa yhtään mitää salaista (ei edes niitä perhevv/masennus/ect.) Yksi kuvakaappaus ja se sun vuodatuksen jako ei ole enää sun omissa käsissä. Perheväkivalta ja sairaudet on ongelmia, joissa ei ole mitään hauskaa ja elämäntilanteita, joissa ollessa voi tarvita vertaistukea. Se jos sun elämän suuriin ongelmiin kuuluu servettien tai kaason mekkojen värin valinta, se jos naimisiin menon jälkeen nimi on sama kuin jollai kumminkaimalla, on vaan TURHAMAISUUTTA. Samoin kuin vetää herne nenään omasta naiiviuudestaan kun olettaa kirjoittavansa jotain luottamuksellisesti 2000 ihmisen ryhmään, tai ylipäätäänkään internettiin.

   Lainaa

  40. Tulos: +47 (47 ääntä)
   Joku dissaa facebookin ryhmässä anoppiaan?! :o Herra varjele. Kun itse kirjoitin eräälle anonyymille hääpalstalle vuodatusta eräästä häihin liittyvästä ongelmasta, muutin ihan kaikki yksityiskohdat tarinassa niin paljon kuin ongelmaa vääristelemättä saatoin. Sisko vaihtui lapsuudenystäväksi, hääpuvun väri punaisesta herkän merensiniseksi, anoppi äidiksi. Muutin myös häiden ajankohtaa. Silti kuumottelin katuvaisena, että entä jos joku minut tunnistaa, ja poistin viestin pian :D

   Lainaa

  41. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Analyysi: Tykkäys
   Kommentista voi tykätä painamalla sitä kuvaa, jossa on peukalo ylöspäin. Sun ei tarvitse erikseen kirjoittaa "tykkäys" tykätäksesi. Ihan näin ohjeistuksena.

   Lainaa

  42. Yleinen Puuhamies 6.3.2015 9:21
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   miten jotku ihmiset kuvittelee että ne omistaa jotku patenttioikeudet siihen omaan nimeensä... huoh.

   Lainaa

  43. Tulos: +42 (42 ääntä)
   W.: Joku dissaa facebookin ryhmässä anoppiaan?! Herra varjele. Kun itse kirjoitin eräälle anonyymille hääpalstalle vuodatusta eräästä häihin liittyvästä ongelmasta, muutin ihan kaikki yksityiskohdat tarinassa niin paljon kuin ongelmaa vääristelemättä saatoin. Sisko vaihtui lapsuudenystäväksi, hääpuvun väri punaisesta herkän merensiniseksi, anoppi äidiksi. Muutin myös häiden ajankohtaa. Silti kuumottelin katuvaisena, että entä jos joku minut tunnistaa, ja poistin viestin pian
   Tiesin että se olit sinä!

   Lainaa

  44. Tulos: +17 (29 ääntä)
   Ajax: Mikä ihmeen pakko on vaihtaa nimeä, johon on tottunut vuosien ajan? Kaikki henkkarit ja kortit ja lehtitilaukset ja jäsenyydet on pakko uusia ja siihen palaa aikaa ja rahaa. Kyllä tyhmimmätkin ystävät naimisiinmenosi tajuavat sormuksesta, elleivät muusta. Tunnen pareja, joissa mies on ottanut vaimon harvinaisen ja kauniin sukunimen ja jopa säilyttänyt sen avioerossa. Nykyinen vapaan valinnan salliva sukunimilaki tuli voimaan 30 vuotta sitten.
   No vaikka esim just itse kertomastasi syystä - koska puolisolla on hienompi sukunimi? Mitä se sinua kutittaa, millaiseen sukunimiratkaisuun kukakin päätyy. Enpä tosin ole ennen kuullutkaan, että se sukunimi vaihdettaisiin ihan vain siksi, että ystävät ymmärtäisivät sinun menneen naimisiin. Melkoiset ystävyyssuhteet.

   Lainaa

  45. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Minun miehen serkulla on täysin sama nimi kuin minulla nyt kun menin mieheni kanssa naimisiin. Ja harvinainen on sekä etu- että sukunimi, joskus tälläistä vain sattuu. Ei nyt noin dramaattiseksi kuitenkaan tarvitsisi ryhtyä, tärkeintä se varmaan on että saat rakastamasi miehen puolisoksi eikä se että jollain on sama nimi kuin sinulla.

   Lainaa

  46. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Kkk: Lulu… Eli sun mielestä on ok vaikka julkasta tänne vertaistuki ryhmästä vaikka raiskaus, perheväkivalta etc juttuja???? Ja joo kärjistetysti, koska esim tämäkin ryhmä mistä kaapattu, on eräänlainen vertaistuki mistä löydät tsemppausta/ymmärrystä samojen asioiden kanssa painiville.. On oikeesti ihan helvetin törkeätä toimintaa julkasta tuntemattoman ihmisen ahdinkoa ilman lupia… Vaikka kuinka kyse meille muille ei niin isosta asiasta.. Niin tälle ihmiselle tämä on iso juttu… Eiköhän meissä kaikissa oo näitä juttuja, joille muut voi nauraa, ja itselle se on maailman noloin asia etc..
   "Vertaistukiryhmä, josta löydät tsemppausta/ymmärrystä samojen samojen asioiden kanssa painiville" Pakko sanoo et ei kyl hyvi mee jos naimisiin menossa tarvii vertaistukea.. oikee valinta edessä? Itse hääjuhlistanne vastaatte ja luotte aivan itse ne paineet ja stressinaiheet joiden kanssa joudutte "painimaan".. herrajesta ku rankkaa..

   Lainaa

  47. Tulos: -14 (20 ääntä)
   No mites jos, sen tuttipullon desifiointi kossulla on sama ku juottas sille kersalle kossua, ni eikös se nyt oo kumminki terveellisempää juoda ku desifiointiaine? Kai se pullo väkisinki jossainvaiheessa on semmosellaki pesty?

   Lainaa

  48. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Ystävälläni oli jossain vaiheessa tilanne jossa hänen veljellään,enollaan ja silloisella poikaystävällä oli kaikilla sama nimi. poikaystävä on sitemmin vaihtunut. Että näinkin voi olla.

   Lainaa

  49. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Ko. hääryhmässä jo itkettiin ihmkisten pahuutta kun joku julkesi tämän laittaa tänne :D Mistä voi noin naiivia porukkaa tulla..

   Lainaa

  50. Tulos: +7 (7 ääntä)
   pertti: No mites jos, sen tuttipullon desifiointi kossulla on sama ku juottas sille kersalle kossua, ni eikös se nyt oo kumminki terveellisempää juoda ku desifiointiaine? Kai se pullo väkisinki jossainvaiheessa on semmosellaki pesty?
   Miksi se olis pesty desinfiointiaineella?

   Lainaa

  51. Tulos: +2 (8 ääntä)
   hurma: Miksi se olis pesty desinfiointiaineella?
   vois kuvitella että tuttipullotehtaassa ne desifioidaan ja pestään muutenki rajuilla pesuaineilla kun ne tulee ulos tuttipullon valmistuskoneesta :D

   Lainaa

  52. Käsisuuntakehä 18.3.2015 22:54
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   pertti: vois kuvitella että tuttipullotehtaassa ne desifioidaan ja pestään muutenki rajuilla pesuaineilla kun ne tulee ulos tuttipullon valmistuskoneesta
   Niin ja jos sen nyt pesee kossulla (mikäli se desinfioi sen) niin huuhtoo vaan vedellä niin ei siellä sen jälkeen kossua jäljellä oo :D

   Lainaa

  53. Kyseenalaistakaa normit 25.5.2015 21:16
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   En ymmärrä miksi Sannan tai kenenkään muun naisen on vaihdettava naimisiinmennessä sukunimensä. Typerä nykyajan käytäntö. Ts. miksi naiset aina alistuu vaihtamaan nimensä, jos tahdotaan yhteinen sukunimi, niin yhtälailla mies voisi sen nimensä vaihtaa. Tai voisivat ottaa jonkun uuden yhteisen nimen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: häät, sukunimi, nimi, tuttipullo, kossu, alkoholi, desinfiointi, viina, Koskenkorva