Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Maailman rumin nainen vs. nettikiusaajat

Missä menee mustan huumorin ja kiusaamisen raja?
Maailman rumin nainen vs. nettikiusaajat

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +954 (998 ääntä)
   tatuhan on oikea vitsiniekka. kyllä myötähäpeä nuista jätkistä!

   Lainaa

  2. Tulos: +874 (902 ääntä)
   Johannalta hieno puuttuminen uunoiluun. Mustan huumorin varjolla ei pirä olla idiootti... "se oli huumoria!" ei ole mikään "Vapaudunpa vankilasta, häh häh hää!" kortti jonka voi käyttää kun on heittäny sammakoita suustaan. Kiitos, Feissarimokat, tiistai ja torstai saa ansiostanne ihan uutta hohtoa ^^

   Lainaa

  3. Tulos: +603 (621 ääntä)
   Perinteikäs esimerkki ihmisestä, jolla ei päässä paljoa pyöri. "hei miljoonat haukkuu tätä rumaksi, ei haittaa jos minäkin yksittäisenä henkilönä niistä miljoonista haukun sitä vähäsen." Niin.. eihän koulukiusaajatkaan aina tajua kiusaavansa ja miten vakavaa heidän joku toimintansa voi olla. Tulee mieleen se eräs instagram "Julkimo", joka hirveästi vouhottaa vlogeissaan ym miten kiusaaminen on väärin ja miten tärkeä sana kiitos on, mutta itse on ollut ja on edelleenkin koulukiusaaja.

   Lainaa

  4. Tulos: +355 (391 ääntä)
   Vaikka onkin sairauden aiheuttamaa, niin ei se silti poista sitä tosiasiaa, että suurimman osan mielestä kyseisen naisen ulkonäkö ei ole kovin esteettinen, mutta tämä ei tarkoita, että kyseinen henkilö olisi arvoton. Sisäinen kauneus merkitsee kuitenkin eniten! Itse henkilökohtaisesti viettäisin mieluummin aikaa luonteeltaan mukavien henkilöiden kanssa ulkonäöstä riippumatta, kuin silmää hivelevän kauniiden ja luonteeltaan vittumaisten ihmisten kanssa...

   Lainaa

  5. Tulos: +460 (470 ääntä)
   Tee selvästi toista ihmistä kiusaava päivitys. Sano, ettei päivityksen tarkoitus ole innostaa ketään kiusaamaan. Kaikki uskovat ja pysyt hyvänä tyyppinä. Not.

   Lainaa

  6. Tulos: -219 (265 ääntä)
   no onhan toi ny

   Lainaa

  7. Tulos: +249 (267 ääntä)
   Ihmiset jotka eivät kykene näkemään sisäistäkauneutta tai edes ymmärtämään mitä se on, eivät ole hyviä ihmisiä. Tuo nainen ei voinut valita ulkonäköään, tuo on hänen "syntymämerkkinsä" koko elämänsä ajan ja se varmasti surettaa pitkään. Hävetkää ukot.

   Lainaa

  8. Tulos: +317 (347 ääntä)
   Vähän ohis, mutta eikö juuri tämän naisen vartalo ole sellainen, johon kaikki karppaajat, superdiettaajat, kaks:vitoset, bulimikot yms. tähtäävät? Nolla prossaa rasvaa ja paino alle 30 kg. Kasvoiltaankin tavoitteeseensa päässeet näyttävät hyvin samanlaiselta. Reilumpaa olisi myöntää tämän naisen olevan aikamme kauneusihanteisiin täydellisesti sopiva. Oikein kuulen, kuinka pro-anat huokailevat kateudesta hänen kuvaansa katsoessaan. Mutta oikeasti, kaikki kunnioitus hänen vahvuudelleen ja positiivisuudelleen elämän epäreiluuden edessä!

   Lainaa

  9. Tulos: +206 (218 ääntä)
   Ei, vaan, Jonttu ja Tatu, te olette rumia... sielustanne HAHAHAHAA!

   Lainaa

  10. Tulos: +199 (209 ääntä)
   Tän naisen persoona on jotain noin uskomatonta, ettei sitä voi pitää rumana, jos sen videon on katsonu! Ihana ja muita kannustava kaunis ihminen.

   Lainaa

  11. Tulos: +213 (221 ääntä)
   Jonttu ei ole vissiin oikein ymmärtänyt mistä mustassa huumorissa on kyse... hohhoijaa.

   Lainaa

  12. Tulos: +168 (178 ääntä)
   Ihanaa Johanna, ihanaa! Olispa maailmassa enemmän tollasia kun sinä, uskaltaisinpa itse puuttua yhtä rohkeasti ja fiksusti kun näen tollasia Jontun kaltaisia ajattelemattomia heikon itsetuntonsa pönkittäjiä. Jonttu & Tatu vois vaikka ostaa hienot autot jatkeiksi. Ja toi nainen ei todellakaan ole niin ruma kun moni sanoo, eikä edes itse syyllinen tilanteeseensa. Jos ihminen on itsekäs, käytökseltään tökerö ja ilkeä (yllä), alkaa se ainakin mun silmään näyttää rumalta ja vastenmieliseltä vaikka olis millanen treenattu ja huollettu malli. Sit taas ystävälliset, muita hyvin kohtelevat näyttää sitä kauniimmalta mitä paremmin tuntee, ihan riippumatta siitä miltä ulkoisesti näyttävät. Pinnallisuus on kauheinta mitä tiedän.

   Lainaa

  13. Tulos: +118 (124 ääntä)
   Kyllä jos on videoita tosta ihmisestä katsonut niin huomaa ettei ulkonäkö ikinä kerro kaikkea. Pakko sanoa että hänen luonteensa ja persoona jo itsessään tekee hänestä kauniin ja paljon kaikkea hyvää siis hänelle :) Tatu ja Jonttu voisi sen sijaan suksia kuuseen, hauskaa vääntää vitsiä sairaasta ihmisestä?

   Lainaa

  14. Tulos: -36 (58 ääntä)
   Nauron Tatulle. Häpeän. ):

   Lainaa

  15. Tulos: +91 (99 ääntä)
   Ihmiset eivät ole rumia ulkonäöltään vaan luonteeltaan.

   Lainaa

  16. Tulos: +141 (147 ääntä)
   Mustaa huumoria? Sinä et tiedä mustasta huumorista yhtään mitään.

   Lainaa

  17. Tulos: +132 (136 ääntä)
   mua näissä päivityksissä, tai youtube-videoissa on aina kiinnostanut, että mikä on ihmisen elämässä niin tyhjää, että tarvitsee pysähtyä kommentoimaan negatiivisella tavalla jonkun ulkonäköä? vai kuvitteleeko joku, että kaikkia muita kiinnostaa se, kuka hänen mielestään on kaunis tai vaihtoehtoisesti ruma? ei se kiinnosta. se on itse asiassa äärimmäisen epäkiinnostavaa. jos ei pidä jonkun ulkomuodosta, sen voi oikein hyvin pitää omana tietonaan ilman, että maailma kärsii siitä jotenkin.

   Lainaa

  18. Tulos: +87 (91 ääntä)
   Mustaa kyllä, mut missä se huumori oli?

   Lainaa

  19. Puolikiero_savolainen 17.3.2015 11:21
   Tulos: +37 (69 ääntä)
   Heh, tämän JONTUN minä tiedänkin.. Ihmettelen miten "miehellä" on varaa haukkua muita rumiksi, jos oma naama näyttää siltä kuin persreikä on keskellä nuamoo? Ja ":DDDDD":D:D:D::D" tyyppi, huomaatte varmaan että ei ole penaalin terävin kyni.

   Lainaa

  20. yli opisto hörho 17.3.2015 11:42
   Tulos: +105 (111 ääntä)
   Jos joku ihminen on sun mielestäsi ruma, niin pitääkö siitä erikseen mainita netissä? Onhan noita rumia ihmisiä vaikka kuinka paljon maan päällä, minäkin olen varmasti ruma jonkun mielestä. Saatan nähdä ulkona ruman tyypin, mutta en silti ota siitä valokuvaa ja jaa feisbuukissa tekstillä "XD MAAILMAN RUMIN IHMINEN LOLOLOLOL" ja "ei se nyt haittaa jos minä näin sanon". En ole ihan selvillä mitä näiden tyyppien päässä liikkuu, jos mitään. Todella lapsellista touhua, vaikken ikinä lapsenakaan olisi tuollaista tehnyt enkä usko että kovin moni muukaan.

   Lainaa

  21. yli opisto hörho 17.3.2015 11:44
   Tulos: +51 (57 ääntä)
   yli opisto hörho: Jos joku ihminen on sun mielestäsi ruma, niin pitääkö siitä erikseen mainita netissä? Onhan noita rumia ihmisiä vaikka kuinka paljon maan päällä, minäkin olen varmasti ruma jonkun mielestä. Saatan nähdä ulkona ruman tyypin, mutta en silti ota siitä valokuvaa ja jaa feisbuukissa tekstillä “XD MAAILMAN RUMIN IHMINEN LOLOLOLOL” ja “ei se nyt haittaa jos minä näin sanon”. En ole ihan selvillä mitä näiden tyyppien päässä liikkuu, jos mitään. Todella lapsellista touhua, vaikken ikinä lapsenakaan olisi tuollaista tehnyt enkä usko että kovin moni muukaan.
   Ja siis tarkennuksena sanottakoon että en jaa random-ihmisiä lokeroihin "rumat" ja "kauniit/tms". Tämä nyt oli vain esimerkki.

   Lainaa

  22. Tulos: +128 (162 ääntä)
   Pyydän käytöstäni anteeksi. En ehkä ole aiemmin ymmärtänyt, että kiusaaminen voi koostua monen kaltaiseni ihmisen "hauskoista" kommenteista, joita kirjoitin huumorimielessä. Nyt ymmärrän, että vaikka minä olin huumorilla liikkeessä, ei se silti ole kohteelle hauskaa ja toistuvat "hauskat" kommentit muuttuvat kiusaamiseksi. Olen aina mieltänyt kiusaamisen joksikin erilaiseksi typeräksi käytökseksi, johon minä en ainakaan osallistu. Nyt ymmärrän, että olen saattanut jo pidempään osallistua tiedostamattani ja tahtomattani kiusaamiseen, sillä minulla on tapana keksiä mielestäni hyvinkin nokkelia sanaväännöksiä, en vain ole osannut kohdistaa niitä näköjään oikeaan paikkaan. Kiitos opetuksesta ja anteeksi kaikille :(

   Lainaa

  23. Voi morjens... 17.3.2015 12:15
   Tulos: +51 (59 ääntä)
   Tätä ulkomuotoa vissiin hakee tuon "apua, vauvani ei jumppaa" -päivittäjä lapselleen....

   Lainaa

  24. Jontun "kaveri" 17.3.2015 12:21
   Tulos: +115 (123 ääntä)
   ^^ Tatu on hienosti ottanut tästä opikseen, propsit siitä. Valitettavasti en voi sanoa samaa Jontusta. Olen Jontun kaveri Facebookissa ja hänen reaktionsa tähän julkaisuun oli nauraa asialle! Jonttua on itseään aikoinaan kiusattu ulkonäkönsä vuoksi, mutta eipä poika siitäkään mitään ole oppinut, vaan laittaa pahan kiertämään... surullista.

   Lainaa

  25. Tulos: -63 (87 ääntä)
   Ois mielenkiintosta nähdä minkänäköinen tämä nainen on ilman meikkiä yms. Sillä noin laitettuna hän on minusta kauniimpi kuin moni ylipainoinenläskinaamalyhythiuksinenrasvaletti joita suomessa on valitettavan paljon. Ja kyllä myös lihavat ovat kauniita, mutta eivät ne joiden naama on suklaasta täynnä finnejä ja kasvot epäterveellisestä ruuasta ja liikunnan puutteesta väsyneen näköset ja turvonneet, eikä suihkussa ole käyty moneen päivään. YÖK. Tämä nainen sentään näyttää pitävän itsestää huolta ja on siltä osin terveempi

   Lainaa

  26. Tulos: -79 (89 ääntä)
   En ehkä ole mikään ykköspalkinto itsekään, mutta onhan tuo nyt melko ruma.

   Lainaa

  27. Tulos: +22 (42 ääntä)
   Huomaa et tää Jonttu on vajaamielinen. Itse jos hän on ollut koulukiusattu, niin purkaa paskaa oloonsa kiusaamalla sairaita ja heikkoja. Mikä luuseri hyppäis kaivoon

   Lainaa

  28. Tulos: +42 (50 ääntä)
   Voihan toi olla ruma, mut niin on mun mielestä ihan kuka vaan esim. viidakon tähtösissäkin kipailleista. Kauneus kun on aina katsojan silmässä...

   Lainaa

  29. Tulos: +82 (88 ääntä)
   Tatu: Pyydän käytöstäni anteeksi. En ehkä ole aiemmin ymmärtänyt, että kiusaaminen voi koostua monen kaltaiseni ihmisen “hauskoista” kommenteista, joita kirjoitin huumorimielessä. Nyt ymmärrän, että vaikka minä olin huumorilla liikkeessä, ei se silti ole kohteelle hauskaa ja toistuvat “hauskat” kommentit muuttuvat kiusaamiseksi. Olen aina mieltänyt kiusaamisen joksikin erilaiseksi typeräksi käytökseksi, johon minä en ainakaan osallistu. Nyt ymmärrän, että olen saattanut jo pidempään osallistua tiedostamattani ja tahtomattani kiusaamiseen, sillä minulla on tapana keksiä mielestäni hyvinkin nokkelia sanaväännöksiä, en vain ole osannut kohdistaa niitä näköjään oikeaan paikkaan. Kiitos opetuksesta ja anteeksi kaikille
   Tatulle pisteet tästä. Hienoa, että ymmärsit erheesi, otit siitä opiksi ja ennen kaikkea pyysit anteeksi.

   Lainaa

  30. Tulos: +62 (66 ääntä)
   Mua kyllä oikeasti kiinnostaisi ihan vilpittömästi tietää, että mitä nää tämmöset ihmiset saa siitä, että pitää oikein julkisesti mölistä jonkun ulkonäöstä? Että pitää oikein kaivella joku artikkeli sen takia statukseensa, että pääsee aukomaan päätänsä? En jumankauta kehtaisi. Kai siinä täytyy sitten olla joku alikehittynyt omatunto ja hyvin köyhä elämä yhdistettynä jonkinlaiseen pahaan oloon itseään kohtaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +29 (35 ääntä)
   Lizzie olisi italialaistyyppinen kaunotar ilman sairauksia. Tatu vaan rumenee vuosi vuodelta.

   Lainaa

  32. Tulos: +47 (63 ääntä)
   Miten niin ruma? Tukka hyvin, kaunis hymy, kiva mekko yllä ja ilmeisesti oikein miellyttävä ja hyväkäytöksinen ihminen. Paljon rumempia ovat jotkut tähtös-tyrkyt jotka käyttäytyvät Seiskan kannessa kännissä huonosti silikonit hyllyen.

   Lainaa

  33. Makaronilaatikko 17.3.2015 16:45
   Tulos: +46 (52 ääntä)
   "En poista tätä julkaisua" kylläpä se tais poistaa kun tämän näki kun ei näy enää herran seinällä.

   Lainaa

  34. Viisaus ei asu heissä 17.3.2015 16:54
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   Tiedän myös tämän Jontun enkä tosiaan oman pärstänsä perusteella alkas ketään haukkumaan tai ivaamaan. Tämä jätkä on olevinaan hauska ja reilu tyyppi, mutta sit taas sanat ja teot välillä paljastaa tätä todellista luonnetta. Paska jätkä siis ;) Esittänyt mm. Kiusattujen puolustajaa ja tukijaa, mutta on itse taas välillä pahinpana ollut kiusaamassa ja ivaamassa. Välillä kaveria ja sit taas puukottaa selkään. Eikä juu myönnä virheitään tai olevansa väärässä, ei sitten millään! Ihme kyllä tämä julkaisu on kuitenkin piilotettu tai poistettu hänen seinältään eli tais kuitenkin vähän kolahtaa saamansa kritiikki ;) Pisteet tuolle Tatulle järkevyydestä :)

   Lainaa

  35. Tulos: -14 (54 ääntä)
   Joo, onhan se naurettavaa lähteä kommentoimaan toisten ulkonäköä julkisesti, mutta miksi meidän pitää uskotella että kaikki ovat kauniita? Kaikki eivät ole eikä kaikkien tarvitsekaan olla. Luonto ei ole tasa-arvoinen.

   Lainaa

  36. Tulos: +54 (60 ääntä)
   Tatu, ihailtavaa suoraselkäisyyttä tulla tänne myöntämään virheliikkeensä. Se joka oppii virheistään, oppii paljon muutakin.

   Lainaa

  37. Tulos: -57 (85 ääntä)
   Tämä menee mielestäni siihen kategoriaan missä ihmisillä on pakon omainen tarve todistaa suvaitsevaisuutensa. Sen eteen ollaan valmiita tekemään ihan mitä tahansa. Esimerkiksi Presidentivaaleissa piti äänestää Haavistoa että olisi suvaitsevainen eikä suvaitsematon. Toisissa Presidentinvaaleissa missä toinen ehdokkaista oli nainen niin piti äänestää naista koska eihän kukaan halua olla sovinisti tai tälläkertaa pitää kehua rumaa ihmistä kauniiksi että ois jotenkin parempi ihminen. Ihmiset rakentaa tiedostamattaan kulisseja ympärilleen ja niiden rakennuspalikoita on juuri tällaiset jutut. Tekopyhää

   Lainaa

  38. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Mustaa huumoria, josta vain puuttui se huumori

   Lainaa

  39. Tekopyhää? 17.3.2015 20:32
   Tulos: -7 (39 ääntä)
   Aluksikkin HIENOA! että ihmiset puolustaa kiusattuja ja kommentoi asiaa :) mutta oletteko yhtään sen parempia jos alatte täällä kertomaan kirjoittajien henkilökohtaisesta elämästä? järki käteen! olette pahempia

   Lainaa

  40. Tulos: +39 (45 ääntä)
   Tää "mustaa huumoria"-yritys on ihan samaa kuin tyypit, jotka sanoo olevansa "rehellisiä ja suorasanaisia" ja ovat oikeasti inhottavia valittajia ja haukkujia. Kummatkaan ei tiedä mistä puhuvat ha käyttävät näitä sanontoja tekosyinä omalle vittumaisuudelleen.

   Lainaa

  41. Tulos: +4 (20 ääntä)
   dddd: Huomaa et tää Jonttu on vajaamielinen. Itse jos hän on ollut koulukiusattu, niin purkaa paskaa oloonsa kiusaamalla sairaita ja heikkoja. Mikä luuseri hyppäis kaivoon
   ööö... jos tiedät että tää jonttu on "sairas" (sori en keksiny muuta sanaa) nii miks ite käyttäydyt samalla tavalla, eli kiusaat "sairasta" ihmistä, niiku jonttu?!

   Lainaa

  42. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Tästä tuli vaan surulliseks :/ Tietää menevänsä metsään kun kirjoittaa "mutta" sen jälkeen kun on julistanut että kiusaaminen on väärin

   Lainaa

  43. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Lizzien sisäinen kauneus on valaisevaa. Ja toivottavasti Tatu otti opikseen.

   Lainaa

  44. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Itsekin tämän jontun pari kertaa nähneenä voin todeta, että arvot, käytös ja ajatuksen juoksu semisti kujalla.

   Lainaa

  45. Tulos: -17 (39 ääntä)
   Ärsyttää tekopyhyys. "Hän on ihana ja kaunis ihminen oon katsonut videoita" päläpälä. Vaihtaisko joku teistä naamoja hänen kanssaan? Ei tuon naisen ulkonäköä tarvis "ääneen" arvostella muille ihmisille, ilkeät kommentit voi pitää omana tietonaan. Sama koskee kuitenkin myös tekopyhiä kommentteja :)

   Lainaa

  46. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Mitään kiusaamista, juttua tai naisen ulkonäköä kommentoimatta voisin "ääneen" kuitenkin kritisoida tätä ruma-kaunis -jaottelua. Yhteiskunnan ihanteiden ulkopuolella ulkonäöllisesti oleva henkilö on usein monen mielestä "ruma". Kyllä, meilläkin on tapana kavereiden keskuudessa kommentoida muiden ihmisten ulkonäköä esim. kahvipöydässä, ja helposti siinäkin tulee käytettyä arkisesti sanoja "ruma", "kaunis" ja "komea", mutta en kyllä netissä lähtisi huutelemaan. Se nimittäin on niin, että kliseisesti "kauneus on katsojan silmässä". Olen kuullut itsekin sekä olevani kaunis (puolisoni tuntuu olevan sitä mieltä) että olevani ruma tai oudonnäköinen (jotkut random kommentit random ihmisiltä). Jennifer Lopezin sanottiin taannoin olevan maailman kaunein nainen. Kenen mielestä? Siinäpä kysymys. On kyllä ikävää huudella somessa toisten ulkonäöstä. Kukaan ei siitä kuitenkaan hyödy, lähinnä porukka vain pahoittaa mielensä. Mutta ihmiset ovat loppujen lopuksikin vain ihmisiä, ja kaikilla ei, valitettavasti, ole kovin pitkälle kehittynyttä sosiaalista älykkyyttä tajutakseen, mitä kannattaa sanoa ja mitä ei. Ja olisinhan minäkin voinut kommentoida mokaa haukkumalla nämäkin sankarit idiooteiksi vatipäiksi joiden pitäisi tappaa itsensä, mutta mieluummin kommentoin mielipiteeni pitkällä romaanilla, jota monikaan tuskin luki kokonaan. :) ps. pisteet Tatulle virheensä myöntämisestä täällä kommenteissa, useimmilla kun ei tunnu löytyvän "munaa" sellaiseen.

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Hieno nainen, josta voi oiekasti olla ylpeä. Onhan sellaisiakin hemmoja (lue idiootteja), joiden mielestä esim- vanhukset on rumia. Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Lizzie_Vel%C3%A1squez "...Lizzie's second book, Be Beautiful, Be You (2012), advocates informing people that appearance doesn't matter and that one should love oneself for who one is.[17] It was published by a Redemptorist publishing house, the Congregation of the Most Holy Redeemer. There is also a movie about Lizzie herself. The movie, entitled A Brave Heart: The Lizzie Velasquez Story, premiered at SXSW on March 14, 2015"

   Lainaa

  48. Tulos: -14 (18 ääntä)
   Kyseisen naisen tarinasta näkee selvästi miten kiusaaminen ja välittäminen kulkevat käsi kädessä. Ilman kiusaamista ei niinkään olisi mitään puolustettavaa. Kaikki tuki olisi turhaa eikä ymmärrystä voisi sellaisenaan arvostaa.

   Lainaa

  49. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Eihän hän ole edes ruma?

   Lainaa

  50. Tulos: +13 (25 ääntä)
   Totuus on nyt kuitenkin se, että useimpien kauneusihanteiden mittapuulla tämä nainenon ruma, eikä kovin moni varmaan haluaisi vaihtaa naamoja hänen kanssaan. On siis jokseenkin tekopyhää hokea, että hän on oikeasti tosi kaunis ja pääsisi vaikka Miss Universumiksi jos haluaisi jne. MUTTA. Vaikka tämä nainen olisikin "ruma", se ei määritä häntä. "Rumat" ja "kauniit" ihmiset ovat yhtä arvokkaita, ja aivan varmasti löytyy montakin "kaunista" ihmistä, joilta puuttuu se sisäinen kauneus aivan täysin ja kokonaan. On siis typerää ja tekopyhää väittää tätä naista kauniiksi, MUTTA on myös typerää ja ilkeää haukkua häntä rumaksi, sillä ulkonäöllä ei oikeasti oke merkitystä. (Tulen saamaan kymmenittäin miinuksia kun en julistanut tätä naista maailman kauneimmaksi...)

   Lainaa

  51. Tulos: -2 (6 ääntä)
   tege: Perinteikäs esimerkki ihmisestä, jolla ei päässä paljoa pyöri. “hei miljoonat haukkuu tätä rumaksi, ei haittaa jos minäkin yksittäisenä henkilönä niistä miljoonista haukun sitä vähäsen.” Niin.. eihän koulukiusaajatkaan aina tajua kiusaavansa ja miten vakavaa heidän joku toimintansa voi olla. Tulee mieleen se eräs instagram “Julkimo”, joka hirveästi vouhottaa vlogeissaan ym miten kiusaaminen on väärin ja miten tärkeä sana kiitos on, mutta itse on ollut ja on edelleenkin koulukiusaaja.
   Nette Aro?

   Lainaa

  52. Tulos: +16 (18 ääntä)
   möö: sillä ulkonäöllä ei oikeasti ole merkitystä.
   Kyllä sillä kuitenkin vain on. t: Rumilus.

   Lainaa

  53. Tulos: +3 (7 ääntä)
   abacaba: meh
   Itsesäälissä rypeminen ei kuitenkaan auta asiaa. Kannattaa hyväksyä itsensä semmoisena kuin on.

   Lainaa

  54. Tulos: +9 (13 ääntä)
   abacaba: Kyllä sillä kuitenkin vain on. t: Rumilus.
   Ainakaan sillä ei pitäisi olla. Sillehän ei oikein voi mitään, että ihmiset on kusipäitä.

   Lainaa

  55. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Tilaan Lizzien youtubekanavaa, ja jos katsotte sen videoita niin huomaatte miten ihana ihminen hän videoiden perusteella on. Ja todella rohkea. Kaikki eivät hänet tilassaan uskaltaisi edes julkaista videoita.

   Lainaa

  56. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Miarez_93: Vaikka onkin sairauden aiheuttamaa, niin ei se silti poista sitä tosiasiaa, että suurimman osan mielestä kyseisen naisen ulkonäkö ei ole kovin esteettinen, mutta tämä ei tarkoita, että kyseinen henkilö olisi arvoton. Sisäinen kauneus merkitsee kuitenkin eniten! Itse henkilökohtaisesti viettäisin mieluummin aikaa luonteeltaan mukavien henkilöiden kanssa ulkonäöstä riippumatta, kuin silmää hivelevän kauniiden ja luonteeltaan vittumaisten ihmisten kanssa…
   Toi on kyllä niin totta, jos osaa arvostaa ihmisiä sellaisinaan kuin on se on arvoton piirre joka on vaikea ansaita. Olen itsekkin ollut kiusattu ulkonäön perusteella. Ymmärrän täsin tätä naista♡ vaikka olisi kuvan kaunis, ei se tarkoita että olisi sisältään kaunis. Kysymys: tapailisitko kaunista naista jolla on huonot käytöstavat ja on ilkeä sinulle vai rumaa joka antaa sinulle kaiken haluamasi. Kiusaajat miettikäähän tota ja mitäs sitten sanotte #respect

   Lainaa

  57. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Nettikiusaus on vielä pahempaa, koska kuka vaan pystyy lukemaan ja jakamaan eteenpäin tätä asiaa, ja ei kukaan pysty vaikuttamaan miltä näyttää, ihmisten pitää vain ymmärtää tosiasiat ja tulla todellisuuteen. Itse sanon: kiusaajilla ei ole munaa kunnioittaa ihmisiä.

   Lainaa

  58. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Tatu: olet tyhmä. Jonttu: järkeään saa käyttää. Vasta tässä mokassa kuulin tästä tapauksesta. Katoin muutaman videon YouTubista ja lueskelin hänestä vähän Redditissä. Vaikuttaa mahtavalta persoonalta, eikä edes ole ulkonäöltään niin hurja. Antaisin jaksuhalin jos tulis kadulla vastaan (olettaen ettei murene mun rutistuksessa) ^^

   Lainaa

  59. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Sairaan kaunis - eli terveen ruma.. Repesin!!! No joo, vakava aihe, mutta oli kyllä aivan hulvaton tuossa yhteydessä.

   Lainaa

  60. Tulos: -1 (1 ääni)
   huoh: tatuhan on oikea vitsiniekka. kyllä myötähäpeä nuista jätkistä!
   Oikeassahan Tatu on. Kyllä tuli myötähäpeä nuista-sanan käytöstä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ruma, kuva, uutiset, uutinen, nainen, musta huumori, vitsi, kiusaaminen, kiusattu, nettikiusaaminen