Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 98

Nyt ei ole rahasta kiinni: Kondomit vain 4 senttiä kappale!
Kirpputorin löytöjä, osa 98

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 43 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +310 (368 ääntä)
      Tässäkö uusi hittituote jalkafetissin omaaville? Siitä vaan käyttämään kortsuja jaloissa ja sitten myy hyvällä summalla eteenpäin.

      Lainaa

    2. Tulos: -286 (348 ääntä)
      Ja moka oli..?

      Lainaa

    3. Tulos: -275 (333 ääntä)
      öö... oliko tässä mokaa tai hauskaa tai jotain?!?!

      Lainaa

    4. Tulos: +441 (475 ääntä)
      Hyvin oivallettu Niina! Viimeinen kommentti aiheutti totaalisen repeämisen :'D

      Lainaa

    5. PowerSurge 10.3.2015 2:57
      Tulos: +586 (620 ääntä)
      : Ja moka oli..?
      Feissarimokat... ja muut sosiaalisen median helmet. Uskomatonta, että tätä joutuu hokemaan vielä vuonna 2015.

      Lainaa

    6. Tulos: -151 (221 ääntä)
      Miks pitää olla menevä mies? ( Ainakin ite ymmärsin ton niin että tarkotettiin sinkkuja.) Miksei yhtä hyvin suhteessa oleva mies joka harrastaa seksiä melkein joka päivä? Vaikka olis ihan tuore "moka", niin aikaa olis n. 114 päivää (arvailen mokan käsittelyyn kuluvia päiviä). Jos siis täytyy kaikki käyttää ennen kuin heinäkuu alkaa. Korkea libido täytyis olla joo, mutta ei mitenkään mahdotonta. Ja jos on vaikka kuukauden vanha moka niin päiviä olis jo 144, eli kyllä tuohon lepopäiviäkin mahtuis.

      Lainaa

    7. Tulos: +219 (229 ääntä)
      muumi: Miks pitää olla menevä mies? ( Ainakin ite ymmärsin ton niin että tarkotettiin sinkkuja.) Miksei yhtä hyvin suhteessa oleva mies joka harrastaa seksiä melkein joka päivä? Vaikka olis ihan tuore “moka”, niin aikaa olis n. 114 päivää (arvailen mokan käsittelyyn kuluvia päiviä). Jos siis täytyy kaikki käyttää ennen kuin heinäkuu alkaa. Korkea libido täytyis olla joo, mutta ei mitenkään mahdotonta. Ja jos on vaikka kuukauden vanha moka niin päiviä olis jo 144, eli kyllä tuohon lepopäiviäkin mahtuis.
      Miksei seurustelevakin mies voisi olla menevä? Samalla lailla lykkii ja mahdollisesti useamminkin kuin mitä sinkkumiehellä tulee mahdollisuuksia.

      Lainaa

    8. Tulos: +65 (105 ääntä)
      Saako tulla kokeilemaan ennen ostopäätöstä? ;)

      Lainaa

    9. Tulos: -130 (226 ääntä)
      muumi: Miks pitää olla menevä mies? ( Ainakin ite ymmärsin ton niin että tarkotettiin sinkkuja.) Miksei yhtä hyvin suhteessa oleva mies joka harrastaa seksiä melkein joka päivä? Vaikka olis ihan tuore “moka”, niin aikaa olis n. 114 päivää (arvailen mokan käsittelyyn kuluvia päiviä). Jos siis täytyy kaikki käyttää ennen kuin heinäkuu alkaa. Korkea libido täytyis olla joo, mutta ei mitenkään mahdotonta. Ja jos on vaikka kuukauden vanha moka niin päiviä olis jo 144, eli kyllä tuohon lepopäiviäkin mahtuis.
      Yleensä parisuhteessa ei enää kortsuja käytetä, on siis jo muut ehkäisyt käytössä kun luotetaan ettei kumppanilla tauteja ole. Siksi luulisin 100kpl sopivan paremmin sinkulle :D

      Lainaa

    10. Tulos: +175 (189 ääntä)
      B-p: öö… oliko tässä mokaa tai hauskaa tai jotain?!?!
      Minusta tuo viimeinen kuva oli mahtava kuitti Tapiolle, joka yritti epäillä mahtuvuutta omaansa... :)

      Lainaa

    11. Tulos: +9 (63 ääntä)
      VANILIJA. Ei.

      Lainaa

    12. Tulos: +106 (114 ääntä)
      Eihän tuo huono idea ole, laittaa isoa kortonkipakettia kiertoon jos ei itsellä mene. Maksavat kuitenkin ihan sievoisesti kaupassa, joten voiton puolelle pääsisi vaikkei käyttäisi kuin murto-osan tuosta. Puoliksi käytetylle peruspaketille nyt voisi juu hihitelläkin, mutta lähemmäs 100 on jo ihan nätti luku. On niitä käyttämättömiä kondomeja joku kaupassakin sormeillut ennen varsinaista ostajaa.

      Lainaa

    13. Tulos: +219 (247 ääntä)
      No kyllä kumeja parisuhteessakin käytetään, jos ei ole halua tunkea hormooneja itseensä. Tunnen itseni lisäksi useitakin pareja, joiden mielestä, kumi paras ehkäisy!

      Lainaa

    14. Tulos: +191 (211 ääntä)
      Nonnu: Yleensä parisuhteessa ei enää kortsuja käytetä, on siis jo muut ehkäisyt käytössä kun luotetaan ettei kumppanilla tauteja ole. Siksi luulisin 100kpl sopivan paremmin sinkulle
      Ei niitä kondomeja käytetä pelkästään tautien takia, vaan jottei tulla raskaaksi. ;) Itse satun olemaan tuttavapiiristä, jossa kaikki käyttävät parisuhteessa kondomeja, koska hormonaalinen ehkäisy ei yksinkertaisesti sovi (minusta esimerkiksi tulee hullu ja täysin haluton hormonihirviö). Sitä paitsi onhan niitä sukupuolitautia kantavia vakituisessa parisuhteessakin, kaikki taudit eivät hoidolla katoa.

      Lainaa

    15. Tulos: +68 (72 ääntä)
      Ei näissä mitään mokaa tarvitse olla hyvät ihmiset. Sen takia lukee "Feissarimokat - Sosiaalisen median helmet." Eli kaikki ei ole mokia vaan myös hassun hauskoja juttujaki ;)

      Lainaa

    16. Kuusmetrinenkaulahuivi 10.3.2015 9:56
      Tulos: +143 (153 ääntä)
      : Ja moka oli..?
      ..sinä.

      Lainaa

    17. Tulos: +77 (87 ääntä)
      Inhoan tätä kysymystä täälä kommenteissa!
      : Ja moka oli..?

      Lainaa

    18. Tulos: +101 (123 ääntä)
      "Yleensä parisuhteessa ei enää kortsuja käytetä, on siis jo muut ehkäisyt käytössä kun luotetaan ettei kumppanilla tauteja ole. Siksi luulisin 100kpl sopivan paremmin sinkulle" Jaa-a, monilla naisille ei e-pillerit sovi (esim.aurallista migreeniä poteville) ja kaikki ei lapsia halua. Eli kyllä niitä vaan monet joutuvat käyttämään. Suomessa steriloinnin saaminen on lähes mahdotonta. Onko se vieläkin vaikeaa ymmärtää, että pillerit eivät suojaa 100% raskaudelta?

      Lainaa

    19. Tulos: +127 (133 ääntä)
      Elämän mittaiset kommentointibannit kaikille jotka tästä lähtien kysyvät tuota "Ja moka oli?"! Kannatan! Ärsyttävintä että luulevat keksineensä fiksun kommentin. "Hei tän sivuston nimi on feissarimokat mut eihän tässä nyt ollu mitään mokaa! Olinpas nokkela, äkkiä kommentoimaan niin muut huomaavat saman!"

      Lainaa

    20. Tulos: -20 (72 ääntä)
      Tämä on aina jotenkin kummallista, kun joku perustelee: "Jos mahtuu jalkaan, niin mahtuu sinunkin töpöösi." Ei onnistu akti jos puristaa liikaa. Veren tarvii kiertää. Liian puristava sattuu, eikä ole mitään tuntumaa.

      Lainaa

    21. Tulos: -53 (87 ääntä)
      Jaa-a, monilla naisille ei e-pillerit sovi (esim.aurallista migreeniä poteville) ja kaikki ei lapsia halua. Eli kyllä niitä vaan monet joutuvat käyttämään. Suomessa steriloinnin saaminen on lähes mahdotonta. Onko se vieläkin vaikeaa ymmärtää, että pillerit eivät suojaa 100% raskaudelta?
      Bullshit. Suomessa saa steriloinnin jos on täyttänyt 30 vuotta tai synnyttänyt kolme lasta tai epäilee, että jälkikasvulle siirtyisi jokin vakava perinnöllinen tauti. Ei mitään rakettitiedettä. Lähetteen voi pyytää miltä tahansa lääkäriltä. http://www.ehkaisy.net/muut/sterilointi

      Lainaa

    22. Kyoushiro44 10.3.2015 13:04
      Tulos: +7 (49 ääntä)
      Pete: Minusta tuo viimeinen kuva oli mahtava kuitti Tapiolle, joka yritti epäillä mahtuvuutta omaansa…
      Eiköhän se ole ihan yleistietoa, että kortonki leviää älyttömän suureksi, tuo oli peruskoulu aikaan semmoinen kokeiltavan arvoinen juttu. Mutta mitä naiset eivät ilmeisesti aina tunnu ymmärtävän (minkä takia tälläistä kutsutaan mahtavaksi kuitiksi) on se, että jalka ja penis nyt sattuvat olemaan pikkuisen eri asia. Toki, sen saa peniksen ympärille, en kiellä sitä, mutta puristuvuus onkin sitten eri luokkaa. Ja jos lähdette sanomaan, että ei purista jalkaa niin puristakaa kunnolla miehen jalkaa ja sen jälkeen hänen penistä ja kokeilkaa kumpi sattuu enemmän.

      Lainaa

    23. Tulos: -17 (33 ääntä)
      JA MOKA OLI..?

      Lainaa

    24. Tulos: -69 (93 ääntä)
      Horror: No kyllä kumeja parisuhteessakin käytetään, jos ei ole halua tunkea hormooneja itseensä. Tunnen itseni lisäksi useitakin pareja, joiden mielestä, kumi paras ehkäisy!
      Kuparikierukka on keksitty ;)

      Lainaa

    25. Tulos: -34 (64 ääntä)
      Ek: Ei niitä kondomeja käytetä pelkästään tautien takia, vaan jottei tulla raskaaksi. Itse satun olemaan tuttavapiiristä, jossa kaikki käyttävät parisuhteessa kondomeja, koska hormonaalinen ehkäisy ei yksinkertaisesti sovi (minusta esimerkiksi tulee hullu ja täysin haluton hormonihirviö). Sitä paitsi onhan niitä sukupuolitautia kantavia vakituisessa parisuhteessakin, kaikki taudit eivät hoidolla katoa.
      No ymmärrän pointin, mutta kondomi ei ole ihan paras raskauden ehkäisykeino.. Jos katsotaan nk. Pearlin lukuja, niin kondomin tyypillisellä käytölllä 100:sta käyttäjästä 15 tulee raskaaksi vuoden sisällä ja jos ollaan yli-ihmisiä ja muutenkin täydellisä käyttäjiä niin silti 2 100:sta tulee edelleen raskaaksi vuoden sisällä. Kun taas hormonivalmisteilla (pillerit) luvut ovat 8 (koska unohdetaan ottaa) ja (jos ei unohdeta ottaa) 0,3 ja kierukalla/kapselilla 0-0,1. Kuparikierukalla (jos ei hormoneja halua) luku on 0,6. Että näin, kortsu on hyvä muistaa kun on kyse satunnaisesta kumppanista, mutta jos haluaa varman raskaudenehkäisyn niin kyllä ne muut keinot on luotettavampia :)

      Lainaa

    26. Tulos: +72 (84 ääntä)
      Spock: Bullshit. Suomessa saa steriloinnin jos on täyttänyt 30 vuotta tai synnyttänyt kolme lasta tai epäilee, että jälkikasvulle siirtyisi jokin vakava perinnöllinen tauti. Ei mitään rakettitiedettä. Lähetteen voi pyytää miltä tahansa lääkäriltä. http://www.ehkaisy.net/muut/sterilointi
      Onko henk.koht. kokemusta steriloinnin helposta saamisesta? Minä kun tiedän lukuisia suomalaisia naisia, jotka ovat käyneet ulkomailla steriloinnissa, kun ei Suomessa oikein homma toimi. Teoriassa kyllä, mutta käytäntö on vallan toinen juttu. Täällähän saa terveydenhuollon väeltä luennonkin, jos on yli 30 eikä ole lapsia ja haluaa vaikkapa kierukan ehkäisykeinoksi, siitäkin saa tapella. Mitäpä luulet käyvän, jos lapsettomana kyselet sterilisaation perään?

      Lainaa

    27. yli opisto hörho 10.3.2015 17:00
      Tulos: +47 (49 ääntä)
      muumi: Miks pitää olla menevä mies? ( Ainakin ite ymmärsin ton niin että tarkotettiin sinkkuja.) Miksei yhtä hyvin suhteessa oleva mies joka harrastaa seksiä melkein joka päivä? Vaikka olis ihan tuore “moka”, niin aikaa olis n. 114 päivää (arvailen mokan käsittelyyn kuluvia päiviä). Jos siis täytyy kaikki käyttää ennen kuin heinäkuu alkaa. Korkea libido täytyis olla joo, mutta ei mitenkään mahdotonta. Ja jos on vaikka kuukauden vanha moka niin päiviä olis jo 144, eli kyllä tuohon lepopäiviäkin mahtuis.
      Nyt suutuit vähän turhasta. 'Menevä' ei ole 'sinkun' synonyymi.

      Lainaa

    28. Tulos: +61 (71 ääntä)
      Kyllähän sitä kumia tarttee parisuhteessakin, jos vaikkapa itsellä tahi kumppanilla on jokin seksiteitse tarttuva tauti, kuten HIV. Kas kun HIV-positiivisetkin ihmiset voivat olla parisuhteessa HIV-negatiivisten ihmisten kanssa. Ja kuparikierukka on tosi jees, mutta sen laittaminen sattuu aivan törkeästi (varsinkin jos ei ole synnyttänyt), et ymmärrän kyl et kaikki ei sitä haluu.

      Lainaa

    29. ei ole ainoat 10.3.2015 17:57
      Tulos: +5 (19 ääntä)
      Äly hoi!: “Yleensä parisuhteessa ei enää kortsuja käytetä, on siis jo muut ehkäisyt käytössä kun luotetaan ettei kumppanilla tauteja ole. Siksi luulisin 100kpl sopivan paremmin sinkulle” Jaa-a, monilla naisille ei e-pillerit sovi (esim.aurallista migreeniä poteville) ja kaikki ei lapsia halua. Eli kyllä niitä vaan monet joutuvat käyttämään. Suomessa steriloinnin saaminen on lähes mahdotonta. Onko se vieläkin vaikeaa ymmärtää, että pillerit eivät suojaa 100% raskaudelta?
      Ohan niitä muitakin ehkäisykeinoja kuin vain kumi ja pillerit. Itsekään en useamman vuoden suhteen aikana käyttänyt sen paremmin pillereitä kuin kumiakaan (ensimmäisten kuukausien jälkeen). Ja mikään ehkäisykeino ei ole 100% varma. Pilleri on kuitenkin varmempi kuin kumi.

      Lainaa

    30. Tulos: -2 (38 ääntä)
      marika: No ymmärrän pointin, mutta kondomi ei ole ihan paras raskauden ehkäisykeino.. Jos katsotaan nk. Pearlin lukuja, niin kondomin tyypillisellä käytölllä 100:sta käyttäjästä15 tulee raskaaksi vuoden sisällä ja jos ollaan yli-ihmisiä ja muutenkin täydellisä käyttäjiä niin silti 2 100:sta tulee edelleen raskaaksi vuoden sisällä. Kun taas hormonivalmisteilla (pillerit) luvut ovat 8 (koska unohdetaan ottaa) ja (jos ei unohdeta ottaa) 0,3 ja kierukalla/kapselilla 0-0,1. Kuparikierukalla (jos ei hormoneja halua) luku on 0,6. Että näin, kortsu on hyvä muistaa kun on kyse satunnaisesta kumppanista, mutta jos haluaa varman raskaudenehkäisyn niin kyllä nemuut keinot on luotettavampia
      Näin. Eli 100 kertaa kun korstun kanssa harrastaa seksiä, niin 15 kertaa pamahtaa paksuksi. Olikohan nyt kuitenkaan desimaalipilkut oikealla kohdalla? Kumin kanssa marginaalista hommaa, jos se on ehjä, oikeen kokonen eikä pois ottaessa kohella...

      Lainaa

    31. Tulos: -9 (27 ääntä)
      Truth: Onko henk.koht. kokemusta steriloinnin helposta saamisesta? Minä kun tiedän lukuisia suomalaisia naisia, jotka ovat käyneet ulkomailla steriloinnissa, kun ei Suomessa oikein homma toimi. Teoriassa kyllä, mutta käytäntö on vallan toinen juttu. Täällähän saa terveydenhuollon väeltä luennonkin, jos on yli 30 eikä ole lapsia ja haluaa vaikkapa kierukan ehkäisykeinoksi, siitäkin saa tapella. Mitäpä luulet käyvän, jos lapsettomana kyselet sterilisaation perään?
      Kaveri sai sterilisaation (on nainen) ja ei siis ole lapsia ollenkaan, ikää on 33. Eipä kaveri asiasta pahemmin huudellut eli mulle kertoillut, mutta suht helposti taisi onnistua.

      Lainaa

    32. Tulos: +54 (66 ääntä)
      Girly: Kuparikierukka on keksitty
      Niin, tottakai on keskitty mutta tuliko mieleen että sitä ei esimerkiksi suositella jos on runsaat tai kivuliaat naistenvaivat koska se vaan pahentaa asiaa. Siihen kun lisätään se ettei halua työntää itseensä hormoneja/ne ei sovi niin kumi alkaa näyttää aika hyvältä (ja ainoalta) vaihtoehdolta.

      Lainaa

    33. Tulos: +71 (73 ääntä)
      yli opisto hörho: Nyt suutuit vähän turhasta. ‘Menevä’ ei ole ‘sinkun’ synonyymi.
      Eivätkö nämä kuitenkin sopisi menevää paremmin... tulevalle miehelle? Anteeksi, täytyi =7

      Lainaa

    34. Tulos: -56 (80 ääntä)
      Ja mikään ehkäisykeino ei ole 100% varma. Pilleri on kuitenkin varmempi kuin kumi.
      Lapsi on 100 % varma ehkäisykeino. Kun naisen mielestä lapsiluku tulee täyteen, hän pistää jalat kiinni. Kun ei harrasteta seksiä, ei tule raskauttakaan. Näinhän käy lähes poikkeuksetta jokaisessa parisuhteessa. Tämän jälkeen miehet purkavat seksuaalista patoutumistaan pelaamalla puulaakisarjassa jääkiekkoa, jalkapalloa tai vastaavaa - sekä tietysti käymällä ahkerasti suihkussa.

      Lainaa

    35. Tulos: -13 (35 ääntä)
      Truth: Onko henk.koht. kokemusta steriloinnin helposta saamisesta? Minä kun tiedän lukuisia suomalaisia naisia, jotka ovat käyneet ulkomailla steriloinnissa, kun ei Suomessa oikein homma toimi. Teoriassa kyllä, mutta käytäntö on vallan toinen juttu. Täällähän saa terveydenhuollon väeltä luennonkin, jos on yli 30 eikä ole lapsia ja haluaa vaikkapa kierukan ehkäisykeinoksi, siitäkin saa tapella. Mitäpä luulet käyvän, jos lapsettomana kyselet sterilisaation perään?
      Saa steriloinnin. Lääkärille, täytetään kyselylomake, jutellaan vähän ja lääkäri kirjoittaa lähetteen. En tunne yhtäkään, joka ei olisi saanut piuhojaan katkottua, mutta monta, jotka ovat. Epäilen, että nämä jutut on joko internetin legendoja tai sitten ei ole oikeasti halunnut sterilointia ja keksii sitten ettei sitä muka saanut.

      Lainaa

    36. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Ei tässä mokaa ollut mutta ihan hauska silti. Ja hyvä ideahan tuo pistää jakoon mitä ei ite tarvitse. Ehkäisy ei oo vitsi

      Lainaa

    37. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Spock: Bullshit. Suomessa saa steriloinnin jos on täyttänyt 30 vuotta tai synnyttänyt kolme lasta tai epäilee, että jälkikasvulle siirtyisi jokin vakava perinnöllinen tauti. Ei mitään rakettitiedettä. Lähetteen voi pyytää miltä tahansa lääkäriltä. http://www.ehkaisy.net/muut/sterilointi
      Varmaan riippuu lääkäristä ja sairaalasta/terveyskeskuksestakin, mutta ei se steriloinnin saanti käy ihan sormia napsauttamalla. Ystävä oli 31 ja 3 lasta ja sai väitellä useammankin lääkärin kanssa, että sai kyseisen toimenpiteen. Koska oli "toimivat lapsentekovälineet". Ikäänkuin maailmassa ei olisi jo ylikansoitusta ja jokaisen ihmisen pääasiallinen tehtävä olisi vain lisääntyä loputtomiin. Eikä ollut mikään hetken mielijohde, vaan oli vuosia tiennyt, että kolmannen lapsen jälkeen riittää. Ihan järkevä päätös kun tiesi että se on itselle sopiva määrä lapsia, eikä tarvitse sitten sählätä suotta ehkäisyn kanssa.

      Lainaa

    38. Tulos: +18 (22 ääntä)
      Arttu: Lapsi on 100 % varma ehkäisykeino. Kun naisen mielestä lapsiluku tulee täyteen, hän pistää jalat kiinni. Kun ei harrasteta seksiä, ei tule raskauttakaan. Näinhän käy lähes poikkeuksetta jokaisessa parisuhteessa. Tämän jälkeen miehet purkavat seksuaalista patoutumistaan pelaamalla puulaakisarjassa jääkiekkoa, jalkapalloa tai vastaavaa – sekä tietysti käymällä ahkerasti suihkussa.
      Mit..?

      Lainaa

    39. Tulos: +11 (21 ääntä)
      Tatu: Tämä on aina jotenkin kummallista, kun joku perustelee: “Jos mahtuu jalkaan, niin mahtuu sinunkin töpöösi.” Ei onnistu akti jos puristaa liikaa. Veren tarvii kiertää. Liian puristava sattuu, eikä ole mitään tuntumaa.
      Kyoushiro44: Eiköhän se ole ihan yleistietoa, että kortonki leviää älyttömän suureksi, tuo oli peruskoulu aikaan semmoinen kokeiltavan arvoinen juttu. Mutta mitä naiset eivät ilmeisesti aina tunnu ymmärtävän (minkä takia tälläistä kutsutaan mahtavaksi kuitiksi) on se, että jalka ja penis nyt sattuvat olemaan pikkuisen eri asia. Toki, sen saa peniksen ympärille, en kiellä sitä, mutta puristuvuus onkin sitten eri luokkaa. Ja jos lähdette sanomaan, että ei purista jalkaa niin puristakaa kunnolla miehen jalkaa ja sen jälkeen hänen penistä ja kokeilkaa kumpi sattuu enemmän.
      Miten näillä kahdella kommentilla voi olla näin paljon miinusta? Puristava kortsu vie kaiken nautinnon seksistä, eikä todellakaan ole sama minkä kokoista suojakumia työntövarren päälle virittelee.

      Lainaa

    40. Tulos: -2 (14 ääntä)
      Äly hoi!: “Yleensä parisuhteessa ei enää kortsuja käytetä, on siis jo muut ehkäisyt käytössä kun luotetaan ettei kumppanilla tauteja ole. Siksi luulisin 100kpl sopivan paremmin sinkulle” Onko se vieläkin vaikeaa ymmärtää, että pillerit eivät suojaa 100% raskaudelta?
      E-pillerit ovat kuitenkin se varmin ehkäisyteholtaan (99,9 %). Kondomissa teho on 97 %. Nämä luvut pätevät siis silloin kun edellämainittuja käytetään täysin ohjeiden mukaan.

      Lainaa

    41. Tulos: +5 (11 ääntä)
      muumi: Miks pitää olla menevä mies? ( Ainakin ite ymmärsin ton niin että tarkotettiin sinkkuja.) Miksei yhtä hyvin suhteessa oleva mies joka harrastaa seksiä melkein joka päivä? Vaikka olis ihan tuore “moka”, niin aikaa olis n. 114 päivää (arvailen mokan käsittelyyn kuluvia päiviä). Jos siis täytyy kaikki käyttää ennen kuin heinäkuu alkaa. Korkea libido täytyis olla joo, mutta ei mitenkään mahdotonta. Ja jos on vaikka kuukauden vanha moka niin päiviä olis jo 144, eli kyllä tuohon lepopäiviäkin mahtuis.
      Vois ja vois. kerran kuussa hyvällä onnella. Parisuhde <3

      Lainaa

    42. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Vanha kuin mikä mutta tuli vastaan. Miten kukaan ei ole puuttunut kaneettiin, että "vastuu raskaudesta on sillä, joka vehjettään reikään lykkää"?. Ihan se on vastuu molemmilla, ja miten vain miestä voi syyttää raskaudesta jos kumpikaan ei välitä ehkäisystä?

      Lainaa

    43. Käyrä Nauris 26.7.2023 1:20
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Missä se moka?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, kuva