Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kannattava kauppareissu

Andy McCoy kävi Alepassa.
Kannattava kauppareissu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +650 (672 ääntä)
   Way to go Andy :)

   Lainaa

  2. Tulos: +238 (248 ääntä)
   Hahah, mahtavaa!!

   Lainaa

  3. Tulos: -104 (444 ääntä)
   Kuka vie vaatteet kaupasta kotiin sovitettavaksi?!

   Lainaa

  4. Tulos: +245 (259 ääntä)
   olikohan Andylla kolkyt donaa mukana?

   Lainaa

  5. miinaharava 31.3.2015 1:35
   Tulos: -14 (240 ääntä)
   Luu: Kuka vie vaatteet kaupasta kotiin sovitettavaksi?!
   Esimerkiks minä! Jostain syystä mikään vaate ei siinä vaatekaupan kirkkaassa keinovalossa tee itselleen eikä mulle oikeutta, lisäks se usein taustalla soiva typerä jumputusmusa ja kuumuus alkaa nopeasti ahdistaa. Inhoan vaatekauppoja.

   Lainaa

  6. Tulos: +265 (289 ääntä)
   Andy on paras :) Julkkis BB:ssäki muut kahto suu auki ku Andy asteli sisälle, että tännekkö tulee oikeasti joku julkkis.

   Lainaa

  7. Tulos: -140 (306 ääntä)
   Eikö ketään huomoi, että Paula meinasi ostaa viimeisillä rahoilla takin, mutta on omasta mielestäään jalo kun osti lapselle leipää?

   Lainaa

  8. Tulos: +404 (418 ääntä)
   Jorma: Eikö ketään huomoi, että Paula meinasi ostaa viimeisillä rahoilla takin, mutta on omasta mielestäään jalo kun osti lapselle leipää?
   Kyllä me muutkin sen kohdan luimme, mutta taisimme ymmärtää sen olevan itseironinen letkautus.

   Lainaa

  9. Tulos: +121 (133 ääntä)
   Andy on herrasmies. :)

   Lainaa

  10. Tulos: +358 (372 ääntä)
   Tiedättekö miksi tuulipuvut on keksitty? Että olisi köyhälläkin kahisevaa.

   Lainaa

  11. Tulos: +163 (177 ääntä)
   Jorma: Eikö ketään huomoi, että Paula meinasi ostaa viimeisillä rahoilla takin, mutta on omasta mielestäään jalo kun osti lapselle leipää?
   Eikö ketään huomioi että Jormalta puuttuu huumorintaju?

   Lainaa

  12. voi Andy ja Angela... 31.3.2015 12:47
   Tulos: -30 (86 ääntä)
   Ihana ajatus Andyltä mut vois kyllä maksaa myös vaikka ulosotossa olevat velkansa ainakin eräälle yritykselle jossa olen ollut töissä ;)

   Lainaa

  13. Tulos: +57 (97 ääntä)
   voi Andy ja Angela…: Ihana ajatus Andyltä mut vois kyllä maksaa myös vaikka ulosotossa olevat velkansa ainakin eräälle yritykselle jossa olen ollut töissä
   Jos velat on jo ulosotossa, nii silloinhan velka on jo siirretty sieltä yrityksestä ulosottoon. Eikä Andy ole enää yritykselle velkaa, vaan ulosotolle ja yritys on jo rahansa saanut.

   Lainaa

  14. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Mulle Andy vaan luennoi miten hedelmäpelistä nostetaan kovat hillot ja aamusiidereihin on hyvä käydä lähi R-kioskilla hakemassa RAY:lta tukea. Hieno mies, munat ja kaikki!

   Lainaa

  15. Tulos: +24 (42 ääntä)
   ….: Jos velat on jo ulosotossa, nii silloinhan velka on jo siirretty sieltä yrityksestä ulosottoon. Eikä Andy ole enää yritykselle velkaa, vaan ulosotolle ja yritys on jo rahansa saanut.
   Missä tuollaisia ulosottofirmoja on? Laitatko mulle linkin niin tiedän jatkossa käyttää sitä. Normaalit ulosottofirmat perii laskua ja tilittää saajalle sitä mukaa kun velalliselta saa.

   Lainaa

  16. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Juhis77: Missä tuollaisia ulosottofirmoja on? Laitatko mulle linkin niin tiedän jatkossa käyttää sitä. Normaalit ulosottofirmat perii laskua ja tilittää saajalle sitä mukaa kun velalliselta saa.
   Ja taas on puuroja ja vellejä sekaisin. Ulosotto on siis oikeushallinnon alainen valtion pulju, jolla on oikeus käydä vuolemassa palkoista ym osa pois, tai tulla kotiin hakemaan se viidenkymmenen tuuman telkkari myyntiin velkojen maksuksi. Velka menee ulosottoon, kun on 1) ulosottoperuste (esim. käräjäoikeuden tuomio asiasta) ja 2) velkoja on sen sinne kiikuttanut. Raha peritään velalliselta ja tilitetään velkojalle - ja velalliselta otetaan vielä tämän päälle muitakin maksuja. Perintäfirmat ovat niitä puljuja, jotka ostavat erinäisten yritysten saatavia tai toimivat välikäsinä esim. karhukirjeiden lähettelyssä tai käräjöinnissä. Perintäfirmoilla ei ole sen kummempia oikeuksia kuin muillakaan firmoilla, ne vaan ovat sattuneet erikoistumaan muistutuslaskujen ja summaaristen haastehakemusten lähettelyyn.

   Lainaa

  17. Tulos: +78 (88 ääntä)
   Eikö kukaan muu pidä outona Paulan onnekasta takkilöytöä? Jos on "vain sovittanut takkia kotona" niin mitä hittoa auton vara-aivaimet tekee taskussa...? Tuskin ne vaativat sovitusta. Taisi Paula "sovitella" takkiaan vähän enemmänkin....

   Lainaa

  18. Tulos: -10 (26 ääntä)
   Luu: Kuka vie vaatteet kaupasta kotiin sovitettavaksi?!
   Aika hemmetin moni.

   Lainaa

  19. Tulos: +8 (12 ääntä)
   mane: olikohan Andylla kolkyt donaa mukana?
   Kiitos, täysi repeäminen :D

   Lainaa

  20. Tommi Salo 1.4.2015 22:20
   Tulos: +42 (54 ääntä)
   On siis normikäytäntö että kaupasta otetaan vaate himaan sovitettavaksi ja tuodaan se jossain vaiheessa takaisin todeten että ei tää nyt saanutkaan mua näyttämään marilyniltä? Takas rekkiin roikkumaan seuraavan kokelaan koeteltavaksi... Miks tää kuulostaa oudolta? Mä kun meen kauppaan ostamaan vaatteen niin sovitan sitä kopissa ja jos se on jees niin ostan sen. Jos niitä haluaa sovitella ja palautella jne niin eikös kirpparit oo sitä varten? Onko vaatekaupoissa oikeesti sellanen systeemi että sen vaatteen voi ilmaiseksi viedä mukanaan ja "sovitella" sitä ties missä kunnes kyllästyy ja viedä sitten takas kauppaan? Jos sinne voi avaimet jäädä taskuun niin ei niitä vissiin kovin hyvin edes tarkisteta takastuodessa... Tä?

   Lainaa

  21. vittumitäpaskaa 1.4.2015 22:48
   Tulos: -21 (53 ääntä)
   Akathan tilaa nettikaupoistakin 7 eriväristä paitaa ja kokeilee kotona mikä on paras väri.. voi jeesus.. eikä ne edes tajua mikä siinä on väärin.

   Lainaa

  22. vittumitäpaskaa 1.4.2015 22:50
   Tulos: +6 (30 ääntä)
   vittumitäpaskaa: Akathan tilaa nettikaupoistakin 7 eriväristä paitaa ja kokeilee kotona mikä on paras väri.. voi jeesus.. eikä ne edes tajua mikä siinä on väärin.
   Ja siis käyttää 14 päivän palautusoikeutta ja palauttaa 6 vääränväristä. Kauppa maksaa postikulut.

   Lainaa

  23. Satunnainen randomi 2.4.2015 0:40
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   vittumitäpaskaa: Ja siis käyttää 14 päivän palautusoikeutta ja palauttaa 6 vääränväristä. Kauppa maksaa postikulut.
   Käsittääkseni postimyyntiliike voi ostaa postista palvelun jossa maksetaan kiinteä hinta siitä että asiakkaat palauttelevat tuotteita. Kaikki liikkeet eivät sitä osta vaan tähän asti ovat nielleet palautuskulut. Uuden lain mukaan kauppa voi vaatia asiakasta maksamaan palautuskulut muista kuin takuupalautuksista.

   Lainaa

  24. ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2.4.2015 23:29
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Elmorf: Tiedättekö miksi tuulipuvut on keksitty? Että olisi köyhälläkin kahisevaa.
   Naurahdin.

   Lainaa

  25. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Good Guy Andy!

   Lainaa

  26. Sovitan kaupassa 3.4.2015 14:02
   Tulos: +20 (30 ääntä)
   Ihan naurettavaa tuo, että viedään kotiin vaatteita sovitettavaksi. En haluaisi itse ostaa kaupasta uutta vaatetta jota joku Irma-Petteri on jo "sovitellut". Aika jännä, että avaimetkin jääneet kyseisen takin taskuun. Itse en keksi mihin vaatteen sovituksessa voisi avaimia tarvita.

   Lainaa

  27. Tulos: +5 (23 ääntä)
   Sovitan kaupassa: Ihan naurettavaa tuo, että viedään kotiin vaatteita sovitettavaksi. En haluaisi itse ostaa kaupasta uutta vaatetta jota joku Irma-Petteri on jo “sovitellut”. Aika jännä, että avaimetkin jääneet kyseisen takin taskuun. Itse en keksi mihin vaatteen sovituksessa voisi avaimia tarvita.
   Avaimia en ymmärrä, mutta itse kyllä otan monesti kotiin, koska olen edelleen toioumassa syömiahäiriöstä ja vaatekaupan sovituskopit ahdistaa. Aika harvoin kyllä kehtaan lähteä vaihtamaan/palauttamaan, ja jos meenkin vaihtamaan, niin usein siinä vaiheessa keräön rohkeuden ja sovitan toista kokoa.

   Lainaa

  28. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Jorma: Eikö ketään huomoi, että Paula meinasi ostaa viimeisillä rahoilla takin, mutta on omasta mielestäään jalo kun osti lapselle leipää?
   Eikö kukaan huomioi että vain juntit ja landepaukut sanovat "eikö ketään huomioi"?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kaupassa, Andy McCoy, Alepa, tuulipuku, Seppälä, takki, alennus, avaimet