Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ikimuistoinen kauppareissu

Tuksu kassalla.
Ikimuistoinen kauppareissu

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 49 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Anni Kangas 19.2.2015 1:18
      Tulos: +126 (512 ääntä)
      Taitaapa olla Ilkan ihan itse keksimä tarina...

      Lainaa

    2. Tulos: +848 (926 ääntä)
      Anni Kangas: Taitaapa olla Ilkan ihan itse keksimä tarina…
      Samaa mieltä. Kyllä tuksutin nyt seiskan toimittajan olis tunnistanut!

      Lainaa

    3. Tulos: -181 (209 ääntä)
      jaa onks ilkka joku feimi vai?

      Lainaa

    4. Tulos: +587 (665 ääntä)
      Anni Kangas: Taitaapa olla Ilkan ihan itse keksimä tarina…
      Tarinan totuus taisi piillä tapahtumissa, eikä siinä, että Ilkka olisi Seiskalla töissä.

      Lainaa

    5. Tulos: -167 (299 ääntä)
      : Tarinan totuus taisi piillä tapahtumissa, eikä siinä, että Ilkka olisi Seiskalla töissä.
      Näin. Kohtalaisen vähällä vaivalla saa selville, että Seiskassa ei ole toimittajana töissä ketään Ilkkaa. Tuksu ja Seiska pitäisi polttaa samassa nuotiossa.

      Lainaa

    6. Tulos: -168 (264 ääntä)
      Jos itse oisin joutunut tuohon Tuksu-tilanteeseen, niin oisin sanonut sille, et se ihmisjäte menee mun ohi siin jonos vain kuolleen ruumiini yli.

      Lainaa

    7. Tulos: +709 (727 ääntä)
      TS: Näin. Kohtalaisen vähällä vaivalla saa selville, että Seiskassa ei ole toimittajana töissä ketään Ilkkaa. Tuksu ja Seiska pitäisi polttaa samassa nuotiossa.
      Ei kai tuossa ollut edes tarkoitus uskoa, että Ilkka on Seiskan toimittaja? Juksutti Tuksutinta vain

      Lainaa

    8. Tulos: +204 (226 ääntä)
      Tietenki se että on tyrkkyjulkkis oikeuttaa etuilemaa jonossa..Väkisinki tulee mielee se joku aika sitten mokissa ollu Tuksun puolustaja. Pitäsköhän tuksua edellee nii ihanana ja väärinymmärretynä ihmisenä jos lukis tän.. :D

      Lainaa

    9. Tulos: +119 (167 ääntä)
      Tuksulle olis voinut sanoa, että menee vaan edelle... Persehän sulla on se kauniimpi puoli!

      Lainaa

    10. Tulos: +7 (65 ääntä)
      Onko paha jos Ilkan päivityksestä tuli heti mieleen Ezkimon "bla bla bla" -biisi? En oo kuullu biisiä vuosiin mutta siinä biisissä oli Ilkka Seiskasta. En voi olla ainoa, enhän? :D

      Lainaa

    11. Tulos: +201 (219 ääntä)
      "Tiedätkö kuka mää oon?" "Ikävä kyllä". :D

      Lainaa

    12. Tulos: +136 (162 ääntä)
      Muistan itsekki nähneeni Tuksun kun olin kampaajalla. Tuli kysymää josko sais manikyyrin vaikkei ollut ees aikaa varannu. Ei ollu kyllä käunis näky. Muistan vielä, että Tuksulla oli tosi lyhkänen pitsimekko joka juuri ja juuri laskeutui perseen alapuolelle. Päässä joku ruusupanta ja käsissä kanteli kirkkaan pinkkejä korkkareita. En kyllä haluis nähä sitä näkyä kun se kumartuu siinä mekossa.

      Lainaa

    13. Tulos: +21 (35 ääntä)
      Ilkka ;DDDD Pelasti mun aamun!

      Lainaa

    14. Tulos: +26 (62 ääntä)
      Itse vaihtaisin kassajonoa jos Tunkki tulisi samaan jonoon, eihän siitä koskaan tiedä käykö käsiksi.

      Lainaa

    15. suosittu kaveri 19.2.2015 8:51
      Tulos: -25 (59 ääntä)
      mut miten tosta ilkan jutusta tykkää noin moni :o

      Lainaa

    16. Lasse Viren 19.2.2015 9:03
      Tulos: +106 (114 ääntä)
      suosittu kaveri: mut miten tosta ilkan jutusta tykkää noin moni
      Ilkan julkaisu on julkinen. Ensin omat kaverit tykkää ja sitten se pompahtaa heidänkin kavereiden etusivuille luettavaksi. Näin viime kesänä Tuksun, kun kävelin erään juottolan terassin ohi Helsingissä. Muita asiakkaita heillä ei sitten ollutkaan. :D

      Lainaa

    17. Tulos: +191 (269 ääntä)
      Tukiaisella on mieleterveysongelma. Hän ei niinsanotusti käy täysillä. Ja mä en tiedä kumpi ryhmä on halveksuttavampi, ne toimittajat jotka tekevät hänestä lööppejä ja ravintoloitsijat jotka tilaavat "esiintymään", vaiko ne ihmiset jotka menevät häntä katsomaan pilkatakseen ja nauraakseen. Miten alhainen itsetunto on ihmisellä, jonka pitää talloa mieleltään sairasta ihmistä tunteakseen itsensä paremmaksi? Tuleeko siitä oikeasti hyvä mieli kun voi nauraa yhden sairaan tapauksen toilailulle ja tuntea itsensä paremmaksi ihmiseksi? Käyvätkö nämä samat luuserit nauramassa kehitysvammaisillekin? Ja ehkä rantojen miehille, nehän ne hassuja ovatkin kun örisevät ja katkokävelevät. Ja mielisairaalojen liepeillä saattaa olla enempikin huumorinlähteitä, sinne vaan sormella osoittelemaan ja pilkkaamaan. Tulee oikein voittajaolo, vai mitä?

      Lainaa

    18. Tulos: +118 (134 ääntä)
      QY: Tukiaisella on mieleterveysongelma. Hän ei niinsanotusti käy täysillä. Ja mä en tiedä kumpi ryhmä on halveksuttavampi, ne toimittajat jotka tekevät hänestä lööppejä ja ravintoloitsijat jotka tilaavat “esiintymään”, vaiko ne ihmiset jotka menevät häntä katsomaan pilkatakseen ja nauraakseen. Miten alhainen itsetunto on ihmisellä, jonka pitää talloa mieleltään sairasta ihmistä tunteakseen itsensä paremmaksi? Tuleeko siitä oikeasti hyvä mieli kun voi nauraa yhden sairaan tapauksen toilailulle ja tuntea itsensä paremmaksi ihmiseksi? Käyvätkö nämä samat luuserit nauramassa kehitysvammaisillekin? Ja ehkä rantojen miehille, nehän ne hassuja ovatkin kun örisevät ja katkokävelevät. Ja mielisairaalojen liepeillä saattaa olla enempikin huumorinlähteitä, sinne vaan sormella osoittelemaan ja pilkkaamaan. Tulee oikein voittajaolo, vai mitä?
      Pakko kompata, vaikka on monesti tulluki naureskeltua tuksulle. Ongelma on ehkä siinä että Tuksun tapa olla olemassa on johtanu (paljolti tarkoituksellisesti) siihen että tuksu on tällaisen nykyaikaisen länsimaalaisen ylimielisen silikonibimbon arkkityyppi. Se jättää helposti näkymättömiin ne syyt joiden takia ei toisaalta pitäisi nauraa, ihmisten silmissä siis. Blondi bimbo - saa nauraa. Blondimpi bimbo - herskyvä nauru kajahtaa aina kun henkilö tulee puheeksi ja ilo jaetaan ystävien ja läheisten kanssa. Kaikkein bimboin blondein blondibimbo - yhtäkkiä ei saakaan enää nauraa?

      Lainaa

    19. Tulos: -1 (39 ääntä)
      Lasse Viren: Näin viime kesänä Tuksun, kun kävelin erään juottolan terassin ohi Helsingissä. Muita asiakkaita heillä ei sitten ollutkaan.
      Voi toki asiakkaiden puute johtua toki tuksustakin.

      Lainaa

    20. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Harmittaa Jennan puolesta.

      Lainaa

    21. Kuusmetrinenkaulahuivi 19.2.2015 11:46
      Tulos: +19 (33 ääntä)
      Liitynpä kans tähän "Näin Tuksun" -kerhoon. :D Kävelin sen ohi joskus ku hän ja hänen sisko päivitteli jotain keskenään jonku ravintolan edessä ihan pinkkeihin pukeutuneena. Niillä oli kainalossa joku Babyborn(?) vauvanukke myös ihan pinkeissä. En tiedä sitte oliko babyborn lirauttanu vedet muovivaippaan vai mikä oli ku eivät sisälle menneet. :D

      Lainaa

    22. Tulos: +21 (45 ääntä)
      En minäkään laittaisi rahojani likoon että ilkka olisi seiskan toimittaja mutta hyvä taktiikka saada tuksu pois hiillostamasta. Voinhan minäkin mennä esim etelä-afrikkaan johonkin bambumajaan ja sanoa että olen suomen pääministerin avustaja niin ihan varmana kaikki uskoisi :)

      Lainaa

    23. Tulos: +64 (82 ääntä)
      Banaani: Pakko kompata, vaikka on monesti tulluki naureskeltua tuksulle. Ongelma on ehkä siinä että Tuksun tapa olla olemassa on johtanu (paljolti tarkoituksellisesti) siihen että tuksu on tällaisen nykyaikaisen länsimaalaisen ylimielisen silikonibimbon arkkityyppi. Se jättää helposti näkymättömiin ne syyt joiden takia ei toisaalta pitäisi nauraa, ihmisten silmissä siis. Blondi bimbo – saa nauraa. Blondimpi bimbo – herskyvä nauru kajahtaa aina kun henkilö tulee puheeksi ja ilo jaetaan ystävien ja läheisten kanssa. Kaikkein bimboin blondein blondibimbo – yhtäkkiä ei saakaan enää nauraa?
      Ehkä siinä on se että jotain rantain miestä tai muuta katsoessa sitä aina muistuttaa itselleen että ei voi tietää mitä toiselle on tapahtunut että lopputulos on tämä. Voi olla että heille on lapsena sattunut jotain niin ikävää, tai elämässä niin tolkuton ketju huonoa tuuria, että jos olisi sattunut omalle kohdalle niin itsekin vetäisin veneen alla liuotinta. Se ajatus ei hirveästi naurata. Tuksukin tietysti on jotenkin mieleltään hajonnut, mutta sitä on vaikeampi mieltää tragediaksi kun neiti itse kaikenaikaa mainostaa miten glamour on, ja käyttäytyy niin huonosti kuin mahdollista niin julkisesti kuin mahdollista?

      Lainaa

    24. Tulos: +58 (62 ääntä)
      Eihän toki kyse ole siitä, että Ilkka olisi oikea toimittaja, vaan siitä, että kun hän väitti niin, jopa tuli Tuksuun vauhtia. Toisaalta en kyllä ymmärrä, miksi Tuksu välttelisi toimittajia. Itsehän hän juttuja heille jatkuvasti tarjoaa.

      Lainaa

    25. Tulos: +9 (13 ääntä)
      suosittu kaveri: mut miten tosta ilkan jutusta tykkää noin moni
      Se on jolkinen, jota on jaettu paljon. Mäki oon ko julkesun facessa nähny vaikken yhtään tiiä, kuka toi Ilkka on.

      Lainaa

    26. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Siis julkinen

      Lainaa

    27. Tulos: +24 (34 ääntä)
      Ei kukaan aikuinenkaan jaksa kauaan hengailla ulkovaatteissa seisätiloissa, vaan kaikki alkavat jossain vaiheessa vähentämään niitä ulkovaatteita. Ja ihan yhtä tukalaa se kuumuus on lapsille kuin aikuisillekin, niin miksi ihmeessä sen lapsen annetaan vain käsiä kuumuudesta ja sitten valiteaan kun toinen "kitisee" vaunuissa?

      Lainaa

    28. Shaibaläppä 19.2.2015 17:15
      Tulos: +9 (25 ääntä)
      Mitä jos Ilkka onkin Ilkka Kanerva?

      Lainaa

    29. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Niin mihin sille Tuksulle tuli kiire ?

      Lainaa

    30. Tulos: +7 (19 ääntä)
      Tuksu ei ole ollut Tampereella tuohon aikaan. Se on selvitetty jo monen "näädän" toimesta.

      Lainaa

    31. Tulos: 0 (14 ääntä)
      Oli viimeinen sitten totta tai ei, hauska se oli! xD

      Lainaa

    32. Tulos: +7 (15 ääntä)
      mievaa: Oli viimeinen sitten totta tai ei, hauska se oli!
      Niin mihin aikaan? Mistäs tiedät tarkan julkaisuajankohdan?

      Lainaa

    33. Tulos: +21 (25 ääntä)
      eikö sen pitäs olla just niinpäin että Tuksu ois heti vaan alkanu kyselee Ilkalta millon tehdään juttu?

      Lainaa

    34. Tulos: +11 (19 ääntä)
      Mäkin jaan nyt oman kohtaamiseni Tuksun kanssa, "kun kerran kaikki muutkin". Oli joskus odottamassa metroa Arto Länsmanin kanssa pupu-jumpsuit päällä, matkalaukut ja pari koiraa mukana. Mentiin samaan vaunuun (joka oli jokseenkin täynnä ihmisiä), Tuksun koirat vaan sai vaeltaa vaunussa vapaana hihnoja perässään vetäen.

      Lainaa

    35. Tulos: +21 (31 ääntä)
      Banaani: Pakko kompata, vaikka on monesti tulluki naureskeltua tuksulle. Ongelma on ehkä siinä että Tuksun tapa olla olemassa on johtanu (paljolti tarkoituksellisesti) siihen että tuksu on tällaisen nykyaikaisen länsimaalaisen ylimielisen silikonibimbon arkkityyppi. Se jättää helposti näkymättömiin ne syyt joiden takia ei toisaalta pitäisi nauraa, ihmisten silmissä siis. Blondi bimbo – saa nauraa. Blondimpi bimbo – herskyvä nauru kajahtaa aina kun henkilö tulee puheeksi ja ilo jaetaan ystävien ja läheisten kanssa. Kaikkein bimboin blondein blondibimbo – yhtäkkiä ei saakaan enää nauraa?
      Tässä on se ero, että kyseessä ei ole mikään höpsö hepsankeikka jolle kikatellaan puoliksi hyväntahtoisesti vain ihminen jolla on alkoholi- ja mielenterveysongelmia ja jolla on kaikinpuolin ollut melko vaikeaa. Mutta siis komppaan kirjoitustasi, vain lisäajatuksena loppumietelmääsi. Typykkähän on ollut putkassa ym. pahoinpitelyjen takia ja niistä asioista täytyykin saada rangaistus mutta kyllä mua kammottaa tapa miten ihmiset teilaavat kanssaihmistä. Joo joo, se meni itse julkisuuteen mutta jotain ihmisyyttä silti. Tuksuhan on sairas...

      Lainaa

    36. Tulos: +14 (24 ääntä)
      Valitettavasti en usko Ilkan tarinaa.

      Lainaa

    37. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Sannni: Ehkä siinä on se että jotain rantain miestä tai muuta katsoessa sitä aina muistuttaa itselleen että ei voi tietää mitä toiselle on tapahtunut että lopputulos on tämä. Voi olla että heille on lapsena sattunut jotain niin ikävää, tai elämässä niin tolkuton ketju huonoa tuuria, että jos olisi sattunut omalle kohdalle niin itsekin vetäisin veneen alla liuotinta. Se ajatus ei hirveästi naurata. Tuksukin tietysti on jotenkin mieleltään hajonnut, mutta sitä on vaikeampi mieltää tragediaksi kun neiti itse kaikenaikaa mainostaa miten glamour on, ja käyttäytyy niin huonosti kuin mahdollista niin julkisesti kuin mahdollista?
      Selvää oiretta mielenterveysongelmistahan Tukiaisen käytös on. Vähän sama, kuin sanoisi siitä "Kellokosken Prinsessa" Anna Svedholmista, että eihän häntä miksikään mielenterveysongelmaiseksi olisi voinut mieltää, kun koko ajan mainosti miten ylhäinen hän on...

      Lainaa

    38. Tulos: +3 (17 ääntä)
      DeLeon: Eihän toki kyse ole siitä, että Ilkka olisi oikea toimittaja, vaan siitä, että kun hän väitti niin, jopa tuli Tuksuun vauhtia. Toisaalta en kyllä ymmärrä, miksi Tuksu välttelisi toimittajia. Itsehän hän juttuja heille jatkuvasti tarjoaa.
      Epäilen silti tarinan todenperäisyyttä. Kyllä Tuksukka tuntee Seiskan toimittajat, ei se olisi mitään feikkiä uskonut Seiskan toimittajaksi. Sitäpaitsi miksi Tuksukka olisi lähtenyt Seiskan toimittajaa karkuun? Luulis, että se ennemminkin lähteen perään.

      Lainaa

    39. Tulos: -9 (17 ääntä)
      tuksu on hieno nainen ja siis mäen oikeesti kestä tätä paska myrskyy ):

      Lainaa

    40. Tulos: +1 (5 ääntä)
      tuksu4ev: tuksu on hieno nainen ja siis mäen oikeesti kestä tätä paska myrskyy ):
      ja artoki oli kuumis :((

      Lainaa

    41. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Hyvä vitsi, mutta ei toi nyt totta ole.

      Lainaa

    42. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Jos tää on seuraavassa seiskassa niin uskon.

      Lainaa

    43. thiswasfunny 22.2.2015 6:25
      Tulos: +23 (27 ääntä)
      Minun on pakko tulla kertomaan tämä. Olin kerran Tuksun kanssa sattumalta samassa baarissa. Jostain kumman syystä aloimme kaveeraamaan ja jutustelemaan. Asiaa saattoi auttaa pohjalla olevat varsin monet valkovenäläiset. Tuksu on mainettaan mukavampi ihminen. Olin positiivisesti yllättynyt. #nohate Ilkan comeback oli silti hupaisa.

      Lainaa

    44. Tulos: 0 (20 ääntä)
      Mun isoveli heräsi kerran kaverinsa kanssa Tuksun sängystä. Sain tästä kuvamateriaalia jälkeenpäin. Valitettavasti.

      Lainaa

    45. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Niin, tämmöinen Ilkka nyt on ainakin OLLUT Seiskan toimittaja, satun tietämään. Ihan toimituspäällikkönä on ollut tällainen Ilkka J, eikä siitä nyt niin hemmetin kauan ole. Tämähän voi olla muistojen arkusta. Voi tietysti olla ihan sepitettykin jutska.

      Lainaa

    46. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Pöppis: Samaa mieltä. Kyllä tuksutin nyt seiskan toimittajan olis tunnistanut!
      Kyseessähän ei ollut se, että Ilkka olisi seiskassa töissä! Vaan Tuksun reaktiossa yms.

      Lainaa

    47. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Ihan niinkuin Tuksu jotain Seiskan toimittajien juttuja pelkäisi. Saa provikkaa jokaisesta haastattelusta, joten jokainen sellainen juttu, joka pitää nimen esillä on pelkkää bonusta. Riippumatta siitä onko se julkisuus negatiivista vai positiivista.

      Lainaa

    48. Tulos: +8 (8 ääntä)
      ?: nnn
      No, et ole väärässäkään. Pitäisi sitten kai kysyä missä on Seiskan yms. toimittajien ja miksei tilaajienkin moraali; mielenterveysongelmaisen ajaminen toilailemaan "for the lulz" on aika sairas huvittelun muoto.

      Lainaa

    49. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Piiffi: sillä on pelkkää bonusta. Riippumatta siitä onko se julkisuus negatiivista vai positiivista.
      Mutta eihän Tuksu Seiskan toimittajaa uskaltaisi etuilla. Siksi lähti kiireesti pois.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kauppa, kaupassa, Johanna Tukiainen, Tuksu, kassalla