Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Ikimuistoinen kauppareissu

  Suurenna näkymä

  49 kommenttia

  1. Anni Kangas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +87 (451 ääntä)

   Taitaapa olla Ilkan ihan itse keksimä tarina…

     Lainaa

  2. Pöppis kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +785 (859 ääntä)

   Anni Kangas:
   Taitaapa olla Ilkan ihan itse keksimä tarina…

   Samaa mieltä. Kyllä tuksutin nyt seiskan toimittajan olis tunnistanut!

     Lainaa

  3. jaska kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -162 (190 ääntä)

   jaa onks ilkka joku feimi vai?

     Lainaa

  4. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +558 (626 ääntä)

   Anni Kangas:
   Taitaapa olla Ilkan ihan itse keksimä tarina…

   Tarinan totuus taisi piillä tapahtumissa, eikä siinä, että Ilkka olisi Seiskalla töissä.

     Lainaa

  5. TS kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -150 (278 ääntä)

   : Tarinan totuus taisi piillä tapahtumissa, eikä siinä, että Ilkka olisi Seiskalla töissä.

   Näin. Kohtalaisen vähällä vaivalla saa selville, että Seiskassa ei ole toimittajana töissä ketään Ilkkaa. Tuksu ja Seiska pitäisi polttaa samassa nuotiossa.

     Lainaa

  6. Z. kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -145 (231 ääntä)

   Jos itse oisin joutunut tuohon Tuksu-tilanteeseen, niin oisin sanonut sille, et se ihmisjäte menee mun ohi siin jonos vain kuolleen ruumiini yli.

     Lainaa

  7. W. kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +667 (683 ääntä)

   TS: Näin. Kohtalaisen vähällä vaivalla saa selville, että Seiskassa ei ole toimittajana töissä ketään Ilkkaa. Tuksu ja Seiska pitäisi polttaa samassa nuotiossa.

   Ei kai tuossa ollut edes tarkoitus uskoa, että Ilkka on Seiskan toimittaja? Juksutti Tuksutinta vain

     Lainaa

  8. blöblö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +199 (213 ääntä)

   Tietenki se että on tyrkkyjulkkis oikeuttaa etuilemaa jonossa..Väkisinki tulee mielee se joku aika sitten mokissa ollu Tuksun puolustaja. Pitäsköhän tuksua edellee nii ihanana ja väärinymmärretynä ihmisenä jos lukis tän.. :D

     Lainaa

  9. Miarez_93 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +117 (153 ääntä)

   Tuksulle olis voinut sanoa, että menee vaan edelle… Persehän sulla on se kauniimpi puoli!

     Lainaa

  10. jooooo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (64 ääntä)

   Onko paha jos Ilkan päivityksestä tuli heti mieleen Ezkimon “bla bla bla” -biisi? En oo kuullu biisiä vuosiin mutta siinä biisissä oli Ilkka Seiskasta. En voi olla ainoa, enhän? :D

     Lainaa

  11. Mauno kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +193 (207 ääntä)

   “Tiedätkö kuka mää oon?” “Ikävä kyllä”. :D

     Lainaa

  12. Mila kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +135 (147 ääntä)

   Muistan itsekki nähneeni Tuksun kun olin kampaajalla. Tuli kysymää josko sais manikyyrin vaikkei ollut ees aikaa varannu. Ei ollu kyllä käunis näky. Muistan vielä, että Tuksulla oli tosi lyhkänen pitsimekko joka juuri ja juuri laskeutui perseen alapuolelle. Päässä joku ruusupanta ja käsissä kanteli kirkkaan pinkkejä korkkareita. En kyllä haluis nähä sitä näkyä kun se kumartuu siinä mekossa.

     Lainaa

  13. Frisker kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +18 (32 ääntä)

   Ilkka ;DDDD

   Pelasti mun aamun!

     Lainaa

  14. Turhake kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +29 (53 ääntä)

   Itse vaihtaisin kassajonoa jos Tunkki tulisi samaan jonoon, eihän siitä koskaan tiedä käykö käsiksi.

     Lainaa

  15. suosittu kaveri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -20 (54 ääntä)

   mut miten tosta ilkan jutusta tykkää noin moni :o

     Lainaa

  16. Lasse Viren kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +102 (104 ääntä)

   suosittu kaveri:
   mut miten tosta ilkan jutusta tykkää noin moni

   Ilkan julkaisu on julkinen. Ensin omat kaverit tykkää ja sitten se pompahtaa heidänkin kavereiden etusivuille luettavaksi.

   Näin viime kesänä Tuksun, kun kävelin erään juottolan terassin ohi Helsingissä. Muita asiakkaita heillä ei sitten olIutkaan. :D

     Lainaa

  17. QY kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +175 (241 ääntä)

   Tukiaisella on mieleterveysongelma. Hän ei niinsanotusti käy täysillä. Ja mä en tiedä kumpi ryhmä on halveksuttavampi, ne toimittajat jotka tekevät hänestä lööppejä ja ravintoloitsijat jotka tilaavat “esiintymään”, vaiko ne ihmiset jotka menevät häntä katsomaan pilkatakseen ja nauraakseen. Miten alhainen itsetunto on ihmisellä, jonka pitää talloa mieleltään sairasta ihmistä tunteakseen itsensä paremmaksi? Tuleeko siitä oikeasti hyvä mieli kun voi nauraa yhden sairaan tapauksen toilailulle ja tuntea itsensä paremmaksi ihmiseksi? Käyvätkö nämä samat luuserit nauramassa kehitysvammaisillekin? Ja ehkä rantojen miehille, nehän ne hassuja ovatkin kun örisevät ja katkokävelevät. Ja mielisairaalojen liepeillä saattaa olla enempikin huumorinlähteitä, sinne vaan sormella osoittelemaan ja pilkkaamaan. Tulee oikein voittajaolo, vai mitä?

     Lainaa

  18. Banaani kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +118 (122 ääntä)

   QY:
   Tukiaisella on mieleterveysongelma. Hän ei niinsanotusti käy täysillä. Ja mä en tiedä kumpi ryhmä on halveksuttavampi, ne toimittajat jotka tekevät hänestä lööppejä ja ravintoloitsijat jotka tilaavat “esiintymään”, vaiko ne ihmiset jotka menevät häntä katsomaan pilkatakseen ja nauraakseen. Miten alhainen itsetunto on ihmisellä, jonka pitää talloa mieleltään sairasta ihmistä tunteakseen itsensä paremmaksi? Tuleeko siitä oikeasti hyvä mieli kun voi nauraa yhden sairaan tapauksen toilailulle ja tuntea itsensä paremmaksi ihmiseksi? Käyvätkö nämä samat luuserit nauramassa kehitysvammaisillekin? Ja ehkä rantojen miehille, nehän ne hassuja ovatkin kun örisevät ja katkokävelevät. Ja mielisairaalojen liepeillä saattaa olla enempikin huumorinlähteitä, sinne vaan sormella osoittelemaan ja pilkkaamaan. Tulee oikein voittajaolo, vai mitä?

   Pakko kompata, vaikka on monesti tulluki naureskeltua tuksulle. Ongelma on ehkä siinä että Tuksun tapa olla olemassa on johtanu (paljolti tarkoituksellisesti) siihen että tuksu on tällaisen nykyaikaisen länsimaalaisen ylimielisen silikonibimbon arkkityyppi. Se jättää helposti näkymättömiin ne syyt joiden takia ei toisaalta pitäisi nauraa, ihmisten silmissä siis. Blondi bimbo – saa nauraa. Blondimpi bimbo – herskyvä nauru kajahtaa aina kun henkilö tulee puheeksi ja ilo jaetaan ystävien ja läheisten kanssa. Kaikkein bimboin blondein blondibimbo – yhtäkkiä ei saakaan enää nauraa?

     Lainaa

  19. hmm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (32 ääntä)

   Lasse Viren:
   Näin viime kesänä Tuksun, kun kävelin erään juottolan terassin ohi Helsingissä. Muita asiakkaita heillä ei sitten olIutkaan.

   Voi toki asiakkaiden puute johtua toki tuksustakin.

     Lainaa

  20. Aissu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (15 ääntä)

   Harmittaa Jennan puolesta.

     Lainaa

  21. Kuusmetrinenkaulahuivi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +20 (26 ääntä)

   Liitynpä kans tähän “Näin Tuksun” -kerhoon. :D Kävelin sen ohi joskus ku hän ja hänen sisko päivitteli jotain keskenään jonku ravintolan edessä ihan pinkkeihin pukeutuneena. Niillä oli kainalossa joku Babyborn(?) vauvanukke myös ihan pinkeissä. En tiedä sitte oliko babyborn lirauttanu vedet muovivaippaan vai mikä oli ku eivät sisälle menneet. :D

     Lainaa

  22. Hianomiäs kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +19 (35 ääntä)

   En minäkään laittaisi rahojani likoon että ilkka olisi seiskan toimittaja mutta hyvä taktiikka saada tuksu pois hiillostamasta. Voinhan minäkin mennä esim etelä-afrikkaan johonkin bambumajaan ja sanoa että olen suomen pääministerin avustaja niin ihan varmana kaikki uskoisi :)

     Lainaa

  23. Sannni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +65 (73 ääntä)

   Banaani: Pakko kompata, vaikka on monesti tulluki naureskeltua tuksulle. Ongelma on ehkä siinä että Tuksun tapa olla olemassa on johtanu (paljolti tarkoituksellisesti) siihen että tuksu on tällaisen nykyaikaisen länsimaalaisen ylimielisen silikonibimbon arkkityyppi. Se jättää helposti näkymättömiin ne syyt joiden takia ei toisaalta pitäisi nauraa, ihmisten silmissä siis. Blondi bimbo – saa nauraa. Blondimpi bimbo – herskyvä nauru kajahtaa aina kun henkilö tulee puheeksi ja ilo jaetaan ystävien ja läheisten kanssa. Kaikkein bimboin blondein blondibimbo – yhtäkkiä ei saakaan enää nauraa?

   Ehkä siinä on se että jotain rantain miestä tai muuta katsoessa sitä aina muistuttaa itselleen että ei voi tietää mitä toiselle on tapahtunut että lopputulos on tämä. Voi olla että heille on lapsena sattunut jotain niin ikävää, tai elämässä niin tolkuton ketju huonoa tuuria, että jos olisi sattunut omalle kohdalle niin itsekin vetäisin veneen alla liuotinta. Se ajatus ei hirveästi naurata.
   Tuksukin tietysti on jotenkin mieleltään hajonnut, mutta sitä on vaikeampi mieltää tragediaksi kun neiti itse kaikenaikaa mainostaa miten glamour on, ja käyttäytyy niin huonosti kuin mahdollista niin julkisesti kuin mahdollista?

     Lainaa

  24. DeLeon kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +52 (56 ääntä)

   Eihän toki kyse ole siitä, että Ilkka olisi oikea toimittaja, vaan siitä, että kun hän väitti niin, jopa tuli Tuksuun vauhtia. Toisaalta en kyllä ymmärrä, miksi Tuksu välttelisi toimittajia. Itsehän hän juttuja heille jatkuvasti tarjoaa.

     Lainaa

  25. JJ kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (11 ääntä)

   suosittu kaveri:
   mut miten tosta ilkan jutusta tykkää noin moni

   Se on jolkinen, jota on jaettu paljon. Mäki oon ko julkesun facessa nähny vaikken yhtään tiiä, kuka toi Ilkka on.

     Lainaa

  26. JJ kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (6 ääntä)

   Siis julkinen

     Lainaa

  27. Pepelaku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +22 (32 ääntä)

   Ei kukaan aikuinenkaan jaksa kauaan hengailla ulkovaatteissa seisätiloissa, vaan kaikki alkavat jossain vaiheessa vähentämään niitä ulkovaatteita. Ja ihan yhtä tukalaa se kuumuus on lapsille kuin aikuisillekin, niin miksi ihmeessä sen lapsen annetaan vain käsiä kuumuudesta ja sitten valiteaan kun toinen “kitisee” vaunuissa?

     Lainaa

  28. Shaibaläppä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +10 (22 ääntä)

   Mitä jos Ilkka onkin Ilkka Kanerva?

     Lainaa

  29. Honspa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +15 (19 ääntä)

   Niin mihin sille Tuksulle tuli kiire ?

     Lainaa

  30. teme66 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (17 ääntä)

   Tuksu ei ole ollut Tampereella tuohon aikaan. Se on selvitetty jo monen “näädän” toimesta.

     Lainaa

  31. mievaa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (11 ääntä)

   Oli viimeinen sitten totta tai ei, hauska se oli! xD

     Lainaa

  32. rtyuio kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (13 ääntä)

   mievaa:
   Oli viimeinen sitten totta tai ei, hauska se oli!

   Niin mihin aikaan? Mistäs tiedät tarkan julkaisuajankohdan?

     Lainaa

  33. derp kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +18 (20 ääntä)

   eikö sen pitäs olla just niinpäin että Tuksu ois heti vaan alkanu kyselee Ilkalta millon tehdään juttu?

     Lainaa

  34. Pernilla kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (13 ääntä)

   Mäkin jaan nyt oman kohtaamiseni Tuksun kanssa, “kun kerran kaikki muutkin”. Oli joskus odottamassa metroa Arto Länsmanin kanssa pupu-jumpsuit päällä, matkalaukut ja pari koiraa mukana. Mentiin samaan vaunuun (joka oli jokseenkin täynnä ihmisiä), Tuksun koirat vaan sai vaeltaa vaunussa vapaana hihnoja perässään vetäen.

     Lainaa

  35. Sandra kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +18 (24 ääntä)

   Banaani: Pakko kompata, vaikka on monesti tulluki naureskeltua tuksulle. Ongelma on ehkä siinä että Tuksun tapa olla olemassa on johtanu (paljolti tarkoituksellisesti) siihen että tuksu on tällaisen nykyaikaisen länsimaalaisen ylimielisen silikonibimbon arkkityyppi. Se jättää helposti näkymättömiin ne syyt joiden takia ei toisaalta pitäisi nauraa, ihmisten silmissä siis. Blondi bimbo – saa nauraa. Blondimpi bimbo – herskyvä nauru kajahtaa aina kun henkilö tulee puheeksi ja ilo jaetaan ystävien ja läheisten kanssa. Kaikkein bimboin blondein blondibimbo – yhtäkkiä ei saakaan enää nauraa?

   Tässä on se ero, että kyseessä ei ole mikään höpsö hepsankeikka jolle kikatellaan puoliksi hyväntahtoisesti vain ihminen jolla on alkoholi- ja mielenterveysongelmia ja jolla on kaikinpuolin ollut melko vaikeaa. Mutta siis komppaan kirjoitustasi, vain lisäajatuksena loppumietelmääsi.

   Typykkähän on ollut putkassa ym. pahoinpitelyjen takia ja niistä asioista täytyykin saada rangaistus mutta kyllä mua kammottaa tapa miten ihmiset teilaavat kanssaihmistä. Joo joo, se meni itse julkisuuteen mutta jotain ihmisyyttä silti. Tuksuhan on sairas…

     Lainaa

  36. Nora kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (17 ääntä)

   Valitettavasti en usko Ilkan tarinaa.

     Lainaa

  37. ? kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +20 (20 ääntä)

   Sannni: Ehkä siinä on se että jotain rantain miestä tai muuta katsoessa sitä aina muistuttaa itselleen että ei voi tietää mitä toiselle on tapahtunut että lopputulos on tämä. Voi olla että heille on lapsena sattunut jotain niin ikävää, tai elämässä niin tolkuton ketju huonoa tuuria, että jos olisi sattunut omalle kohdalle niin itsekin vetäisin veneen alla liuotinta. Se ajatus ei hirveästi naurata. Tuksukin tietysti on jotenkin mieleltään hajonnut, mutta sitä on vaikeampi mieltää tragediaksi kun neiti itse kaikenaikaa mainostaa miten glamour on, ja käyttäytyy niin huonosti kuin mahdollista niin julkisesti kuin mahdollista?

   Selvää oiretta mielenterveysongelmistahan Tukiaisen käytös on. Vähän sama, kuin sanoisi siitä “Kellokosken Prinsessa” Anna Svedholmista, että eihän häntä miksikään mielenterveysongelmaiseksi olisi voinut mieltää, kun koko ajan mainosti miten ylhäinen hän on…

     Lainaa

  38. ? kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (14 ääntä)

   DeLeon:
   Eihän toki kyse ole siitä, että Ilkka olisi oikea toimittaja, vaan siitä, että kun hän väitti niin, jopa tuli Tuksuun vauhtia. Toisaalta en kyllä ymmärrä, miksi Tuksu välttelisi toimittajia. Itsehän hän juttuja heille jatkuvasti tarjoaa.

   Epäilen silti tarinan todenperäisyyttä. Kyllä Tuksukka tuntee Seiskan toimittajat, ei se olisi mitään feikkiä uskonut Seiskan toimittajaksi. Sitäpaitsi miksi Tuksukka olisi lähtenyt Seiskan toimittajaa karkuun? Luulis, että se ennemminkin lähteen perään.

     Lainaa

  39. tuksu4ev kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -8 (16 ääntä)

   tuksu on hieno nainen ja siis mäen oikeesti kestä tätä paska myrskyy
   ):

     Lainaa

  40. törsö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (5 ääntä)

   tuksu4ev:
   tuksu on hieno nainen ja siis mäen oikeesti kestä tätä paska myrskyy
   ):

   ja artoki oli kuumis :((

     Lainaa

  41. joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (6 ääntä)

   Hyvä vitsi, mutta ei toi nyt totta ole.

     Lainaa

  42. joop kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (7 ääntä)

   Jos tää on seuraavassa seiskassa niin uskon.

     Lainaa

  43. thiswasfunny kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +16 (18 ääntä)

   Minun on pakko tulla kertomaan tämä. Olin kerran Tuksun kanssa sattumalta samassa baarissa. Jostain kumman syystä aloimme kaveeraamaan ja jutustelemaan. Asiaa saattoi auttaa pohjalla olevat varsin monet valkovenäläiset. Tuksu on mainettaan mukavampi ihminen. Olin positiivisesti yllättynyt. #nohate Ilkan comeback oli silti hupaisa.

     Lainaa

  44. Nimimerkki kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (16 ääntä)

   Mun isoveli heräsi kerran kaverinsa kanssa Tuksun sängystä. Sain tästä kuvamateriaalia jälkeenpäin. Valitettavasti.

     Lainaa

  45. Jan Hu Ne kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (5 ääntä)

   Niin, tämmöinen Ilkka nyt on ainakin OLLUT Seiskan toimittaja, satun tietämään. Ihan toimituspäällikkönä on ollut tällainen Ilkka J, eikä siitä nyt niin hemmetin kauan ole. Tämähän voi olla muistojen arkusta. Voi tietysti olla ihan sepitettykin jutska.

     Lainaa

  46. Katariina kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (7 ääntä)

   Pöppis: Samaa mieltä. Kyllä tuksutin nyt seiskan toimittajan olis tunnistanut!

   Kyseessähän ei ollut se, että Ilkka olisi seiskassa töissä! Vaan Tuksun reaktiossa yms.

     Lainaa

  47. Piiffi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (2 ääntä)

   Ihan niinkuin Tuksu jotain Seiskan toimittajien juttuja pelkäisi. Saa provikkaa jokaisesta haastattelusta, joten jokainen sellainen juttu, joka pitää nimen esillä on pelkkää bonusta. Riippumatta siitä onko se julkisuus negatiivista vai positiivista.

     Lainaa

  48. Sannni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (4 ääntä)

   ?: nnn

   No, et ole väärässäkään. Pitäisi sitten kai kysyä missä on Seiskan yms. toimittajien ja miksei tilaajienkin moraali; mielenterveysongelmaisen ajaminen toilailemaan “for the lulz” on aika sairas huvittelun muoto.

     Lainaa

  49. Markkanen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (5 ääntä)

   Piiffi: sillä on pelkkää bonusta. Riippumatta siitä onko se julkisuus negatiivista vai positiivista.

   Mutta eihän Tuksu Seiskan toimittajaa uskaltaisi etuilla. Siksi lähti kiireesti pois.

     Lainaa

  50. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , ,