Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tervetuloa Tinderiin

Tinder. Mikä siellä olevia vaivaa?
Suurenna näkymä
Tervetuloa Tinderiin

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 95 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +2155 (2237 ääntä)
   Lasselle voisi lähettää laskun paskanjauhannasta. As soon as possible.

   Lainaa

  2. Tulos: +1681 (1833 ääntä)
   Minä taas näkisin koiria inhoavan miehen SMV:n olevan miinuksella. Että sillai.

   Lainaa

  3. Tulos: +1272 (1368 ääntä)
   Naisesta jolla on koira tulee sympaattinen vaikutelma. Lassesta tulee erilainen vaikutelma.

   Lainaa

  4. Tulos: +1155 (1195 ääntä)
   Lasse taitaa olla näitä tyyppejä, jotka luulevat muiden ihmisten olevan olemassa vain heitä miellyttääkseen. Ärsyttäviä.

   Lainaa

  5. Tulos: +1024 (1064 ääntä)
   Ottaisinko seuralaisekseni "kirppusäkin" omistajan vaiko Lassen kaltaisen mulkeron... Vaikeita valintoja.

   Lainaa

  6. Tulos: +394 (446 ääntä)
   Koiran SMV + 100 siis huipuissaan ;D

   Lainaa

  7. Tulos: -100 (500 ääntä)
   Koko tinder on vastenmielinen keksintö ja sen käyttäjät monella tapaa vajaita. En ikinä ottaisi naista, joka on käyttänyt tinderiä.

   Lainaa

  8. Tulos: +75 (471 ääntä)
   jonne: Koko tinder on vastenmielinen keksintö ja sen käyttäjät monella tapaa vajaita. En ikinä ottaisi naista, joka on käyttänyt tinderiä.
   Ei ulkonäkö riitä Tinderiin vai? Heheh

   Lainaa

  9. Tulos: +212 (288 ääntä)
   Mitä vikaa koirissa muka on?

   Lainaa

  10. Tulos: +429 (453 ääntä)
   TINDER - vain ulkonäöllä on väliä

   Lainaa

  11. Tulos: +821 (839 ääntä)
   Se, että joku edes tietää sellaisen lyhenteen kuin SMV ja käyttää sitä keskustelussa, niin laskee sitä SMV:tä aika vitusti. Koska joka nainenhan haluaa laskelmoivan ja pinnallisen kusipään...

   Lainaa

  12. Tulos: +245 (255 ääntä)
   E: Lasse taitaa olla näitä tyyppejä, jotka luulevat muiden ihmisten olevan olemassa vain heitä miellyttääkseen. Ärsyttäviä.
   Raivostuttavia.

   Lainaa

  13. Tulos: +641 (647 ääntä)
   Jännä juttu ettei Lassekaan ole vielä löytänyt elämäänsä Sitä Oikeaa.

   Lainaa

  14. Tulos: +144 (164 ääntä)
   Nelikymppisenä arvo huipussaa vielä kymmenen vuotta, ja siitä sitten loivaa laskua :D

   Lainaa

  15. Minä itte 6.1.2015 10:49
   Tulos: +210 (220 ääntä)
   Kyllä nyt pitäisi saada Lassen yhteystiedot, että pääsisi pokaamaan elämänsä miehen! Mutta moinen alfauros saattaisi vaatia kyllä, että laps(en)i on laitettava mummon luo asumaan kun yhteen muutetaan, siinä voi olla vaikka kirppuja! (Puhumattakaan kissoistamme.) Kyllä nyt petyin. :( Tinder on varsin tylsä vehjes: suurimmalla osalla ei ole mitään tietoa itsestään ja kasa kännäyskuvia, joista tulee automaattinen hylkäys. Henkilökohtaisesti kaipaisi hieman syvyyttä Tinderin ominaisuuksiin, mutta ehkä sen suosion salaisuus onkin siinä, ettei sitä syvyyttä ole.

   Lainaa

  16. Tulos: +177 (183 ääntä)
   Joo, en ihmettele jos Lasse on vielä sinkku :D SMV on niin turha, miksi on pitäny keksiä tollanen?

   Lainaa

  17. Tulos: +226 (230 ääntä)
   Tainnut Lasse lukea vähän liikaa Laasasen juttuja ;)

   Lainaa

  18. Seppo Saviniemi 6.1.2015 11:19
   Tulos: +279 (289 ääntä)
   En ole itsekään mikään koiraihminen, mutta Lassehan on ihan täysi mulkku (jos sitä joku ei jo huomannut.)

   Lainaa

  19. Tuntematon Potilas 6.1.2015 11:28
   Tulos: +335 (339 ääntä)
   Jos Lasse on sellainen alfauros niinkuin väittää, miksi hän on yhä sinkkuna?

   Lainaa

  20. yli opisto hörho 6.1.2015 11:38
   Tulos: +229 (247 ääntä)
   Siinä on kyllä niin täydellinen "alfauroksen" vastakohta. Taitaa muutenkin Lassella olla aika hiljaista "parisuhdemarkkinoilla" kun nelikymppisenä pitää tinderiä selailla.

   Lainaa

  21. Tulos: +82 (92 ääntä)
   kyl se on lapsukaiset niin usein, et joko koko paketti tai ei mitään :D!

   Lainaa

  22. Kunnon mies 6.1.2015 12:05
   Tulos: -327 (439 ääntä)
   Joskus on tullut treffailtua naisia joilla on koiratai kissa tai molemmat. On ne kyllä omituisia. Jossain vaiheessa alkaa pajatus siitä mitä koirat on tehny. Koira sitä, koira tätä. Ihan niinkuin ei jokainen koira tee just niin vaikka tekevästklin, silti se tuntuu niin ihmeelliseltä asialta. Tulee mieleen, eikö sinkuilla muuta elämää ole. Olin tuossa erään sukulaisen luona käymässä kunnes kuulin ja tunsin villasukkieni lävitse lattian narahtavan muutenkin kuin koiran painon vuoksi. Koira nousi ylös, kääntyi ympäri niiltä sijoiltaa ja haistoi lattiaa missä istui ja mihin juuri persereikänsä oli suunnattuna. Nuuhkaistuaan alustaa, ryhtyi koira nuolemaan paikkaa missä ilmeisesti oli suurin tuoksu. Sen jälkeen koira marssi keskelle olohuonetta ja ryhtyi nuolemaan louskuttaen muniaan ja peräpäätään. Oletteko koskaan kuulleet mitä koirat oikeasti tekevät? Ne ihmiset haluavat sulkea sen toisen silmänsä moiselta ajatukselta. Joskut nukkuvat vielä koiran kanssa, koira jalkopäässä tai välissä. Sitäkään en voi käsittää, koska haluaisin olla naiseni kanssa sängyssä ihan kahdestaan. Myös syödessä en kokkipuolen käyneenä en voi sietää ajatusta koirasta keittiössä saati kissasta joka pomppisi pitkin pöytiä. Ruokaa kyttääviä ja kerjääviä otuksia ja siinä kaikki. Muiden ihmisten kohtelu on myös koiran luokkaa joillakin. Koiraa kuulee rinnastettavan perheenjäseniksi jopa. Koira on koira ja pysyy koirana. Toiset tuntuu olevan vain hullumpia kuin toiset ja se ei kaikille vain käy. Koira tai kotieläin tuntuu menevän kaiken edelle, joskus jopa omien lapsihankintojen. Rinnakkaiselämän saavuttamisesta ja elämän suolasta on tullut jonkinlainen status ja pääpiirre jonka vain muiden pitäisi hyväksyä. Vähän kuin lihavan, jonka ei tartte olla kohtelias sille toiselle osapuolelle... muiden olisi vain siedettävä heidän tekemisensä ja tekemättäjättämättömyytensä. Kyllä siitä tietää mitä siitä seuraa jos ei oikein 3kymppistä koiran omistajaa onnista ja vähänajan päästä se fiksunoloiseksi ja kauniiksi tituulerattu henkilö täyttää jo 40 ja elämä meni jo. Ei silloin enään lapsia hankita. Oletko sinä sellainen ikisinkku, katsoppas vain peiliin mistä se johtuu. Laske vain rimaasi tai sinun käy juuri niinkuin sanoin sinkkumarkkinoilla. Loputtomiin fiksuja ja komeita miehiä ei riitä. Ei ainakaan ravintoloissa missä ette itse uskaltaudu vielä juttelemaan vaan odotatte miehien tekevän kaiken sen koirantyön puolestasi..

   Lainaa

  23. Tulos: +426 (452 ääntä)
   Kunnon mies: Joskus on tullut treffailtua naisia joilla on koiratai kissa tai molemmat. On ne kyllä omituisia. Jossain vaiheessa alkaa pajatus siitä mitä koirat on tehny. Koira sitä, koira tätä. Ihan niinkuin ei jokainen koira tee just niin vaikka tekevästklin, silti se tuntuu niin ihmeelliseltä asialta. Tulee mieleen, eikö sinkuilla muuta elämää ole. Olin tuossa erään sukulaisen luona käymässä kunnes kuulin ja tunsin villasukkieni lävitse lattian narahtavan muutenkin kuin koiran painon vuoksi. Koira nousi ylös, kääntyi ympäri niiltä sijoiltaa ja haistoi lattiaa missä istui ja mihin juuri persereikänsä oli suunnattuna. Nuuhkaistuaan alustaa, ryhtyi koira nuolemaan paikkaa missä ilmeisesti oli suurin tuoksu. Sen jälkeen koira marssi keskelle olohuonetta ja ryhtyi nuolemaan louskuttaen muniaan ja peräpäätään. Oletteko koskaan kuulleet mitä koirat oikeasti tekevät? Ne ihmiset haluavat sulkea sen toisen silmänsä moiselta ajatukselta. Joskut nukkuvat vielä koiran kanssa, koira jalkopäässä tai välissä. Sitäkään en voi käsittää, koska haluaisin olla naiseni kanssa sängyssä ihan kahdestaan. Myös syödessä en kokkipuolen käyneenä en voi sietää ajatusta koirasta keittiössä saati kissasta joka pomppisi pitkin pöytiä. Ruokaa kyttääviä ja kerjääviä otuksia ja siinä kaikki. Muiden ihmisten kohtelu on myös koiran luokkaa joillakin. Koiraa kuulee rinnastettavan perheenjäseniksi jopa. Koira on koira ja pysyy koirana. Toiset tuntuu olevan vain hullumpia kuin toiset ja se ei kaikille vain käy. Koira tai kotieläin tuntuu menevän kaiken edelle, joskus jopa omien lapsihankintojen. Rinnakkaiselämän saavuttamisesta ja elämän suolasta on tullut jonkinlainen status ja pääpiirre jonka vain muiden pitäisi hyväksyä. Vähän kuin lihavan, jonka ei tartte olla kohtelias sille toiselle osapuolelle… muiden olisi vain siedettävä heidän tekemisensä ja tekemättäjättämättömyytensä. Kyllä siitä tietää mitä siitä seuraa jos ei oikein 3kymppistä koiran omistajaa onnista ja vähänajan päästä se fiksunoloiseksi ja kauniiksi tituulerattu henkilö täyttää jo 40 ja elämä meni jo. Ei silloin enään lapsia hankita. Oletko sinä sellainen ikisinkku, katsoppas vain peiliin mistä se johtuu. Laske vain rimaasi tai sinun käy juuri niinkuin sanoin sinkkumarkkinoilla. Loputtomiin fiksuja ja komeita miehiä ei riitä. Ei ainakaan ravintoloissa missä ette itse uskaltaudu vielä juttelemaan vaan odotatte miehien tekevän kaiken sen koirantyön puolestasi..
   Moi Lasse. Loppuiko Tinderistä naiset?

   Lainaa

  24. Asennevamma 6.1.2015 12:21
   Tulos: +322 (338 ääntä)
   Kunnon mies: - - Koira tai kotieläin tuntuu menevän kaiken edelle, joskus jopa omien lapsihankintojen. - -
   Onko käynyt mielessä sellanen mahdollisuus, että kaikki ei halua hankkia lapsia? :) Se ei ole kaikille sellainen "ykkösjuttu" ja elämän suurin tavoite. Minä ja mies haaveillaan koiranpennusta, ei lapsista. Ja eiköhän kaikille löydy lemmikkieläimiä omistava tai lemmikkieläimetön kumppani, jos jaksaa etsiä ja pysyä positiivisena, eikä heittäydy kyyniseksi ja ylimieliseksi mulkeroksi joka odottaa muiden muuttuvan itseään miellyttäviksi.

   Lainaa

  25. Tulos: +322 (328 ääntä)
   Henry Laasasen teoriat tuntuvat olevan katkerien, narsististen, naista saamattomien sovinistien raamattu. :D Onhan se kiva kehittää tämmöinen "naiset ovat liian tyhmiä tajuamaan, että olen niille liiankin hyvä" -asenne, ettei tarvitse miettiä, voisiko omassa käytöksessä sittenkin olla jotain korjattavaa. Minua näissä tyypeissä ihmetyttää lähinnä se, etteivät he huomaa noin kahden miljoonan ihan tavallisen suomalaisen, ei-alfaurosmaisen miehen olevan varattuja ihan markkina-arvoista riippumatta, vaikka nämä - omasta mielestään ykköslaatuiset - eivät sitä missiä löydä. Markkina-arvoteoria taitaa päteä vain niihin ihmisiin, jotka ajattelevat ihmisiä markkina-arvoina. Pikku vihjeenä Lasselle. Eli älä jahtaa nättejä tyttöjä, elleivät he selvästi ole rahan ja aseman perässä. Keskity kiipijöihin.

   Lainaa

  26. Tulos: +72 (76 ääntä)
   yli opisto hörho: Siinä on kyllä niin täydellinen “alfauroksen” vastakohta. Taitaa muutenkin Lassella olla aika hiljaista “parisuhdemarkkinoilla” kun nelikymppisenä pitää tinderiä selailla.
   Sillähän oli vielä 10 vuotta matkaa siihen huippuarvoonsa, ei se vielä nelikymppinen oo.

   Lainaa

  27. Hairysteed 6.1.2015 14:05
   Tulos: +83 (83 ääntä)
   *pyyhkäisee vasemmalle*

   Lainaa

  28. Tulos: -69 (111 ääntä)
   Ymmärrän jos joku provosoituu tämmösestä, etenkin naisia kohtaan aika ilkeää, mutta hyvänen aika ihmiset tämähän on aivan päivänselvä trolli.

   Lainaa

  29. Tulos: +173 (181 ääntä)
   Lasse taitaa käyttää Tinderin lisäksi tinneriä.

   Lainaa

  30. Tulos: +195 (199 ääntä)
   Enpä kyllä itsekään ole pahemmin koiraihminen, mutta jos koiran ja Lassen väliltä pitäisi valita, niin koira voittaisi mennen tullen.

   Lainaa

  31. Tulos: +184 (188 ääntä)
   Lasse on kateellinen koiralle, eiköhän se kerro tarpeeksi kyseisestä ihmisestä.

   Lainaa

  32. Tulos: +302 (302 ääntä)
   Markkina-arvohan kuvaa sitä, kuinka moni itseä kiinnostavan sukupuolen edustaja olisi valmis seksiin tai suhteeseen, mutta näkemäni teoriat eivät koskana erottele haluttua kohderyhmää sen tarkemmin. Tämä heikkous tekee teoriasta hyödyttömän. Esimerkki: olen tatuoitu, lyhyttukkainen nainen. Kaikkien näkemieni kyselytutkimusten mukaan suuri osa miehistä pitää näitä ominaisuuksia epäviehättävinä, joten seksuaalinen markkina-arvoni on selvästi huonompi kuin pari vuotta sitten, kun minulla oli pitkät hiukset eikä tatuoinnin tatuointia. Ongelma on kuitenkin se, että oman viiteryhmäni miehet tykkäävät niin tatuoinneista kuin erikoisista hiustyyleistä, joten ne keskiluokkaiset kauppatieteiden maisterit, jotka Tinderissäkin swaippaisivat armotta vasemmalle, eivät kiinnosta minua. Kaikki siis voittavat kun he eivät halua lähestyä minua. Samoin Lasse saattaa olla oikeassa siinä, että harva mies pitää koirattomuutta varsinaisena turn-offina, mutta on miehiä, jotka haluavat koirattoman naisen. Koirattomuus siis parantaisi naisen markkina-arvoa (lisäisi teoriassa mahdollisten kumppanien määrää) mutta se tuskin Tinttiä koiraihmisenä hetkauttaa. Hän halunnee koirista pitävän miehen, joten Lassella ja Lassen aatetovereilla ei ole hänelle merkitystä missään kohtaa.

   Lainaa

  33. Vahvempi sukupuoli 6.1.2015 15:00
   Tulos: +123 (127 ääntä)
   Ninni: Lasselle voisi lähettää laskun paskanjauhannasta. As soon as possible.
   Ja todellisen arvion SMV:stä. Lassen ongelma taitaa olla virtsaputken puute -niminen genitaalianomalia. Johonkinhan pissan pitää päästä niin miksei sitten päähän.

   Lainaa

  34. Tulos: +30 (58 ääntä)
   Yleensä alfaurokset saavat enemmän ja helpommin naaraita kuin alempiarvoiset urokset. Lasse on poikkeus...

   Lainaa

  35. kirppusäkkinen 6.1.2015 16:36
   Tulos: +77 (79 ääntä)
   Kevyt pelle toi Lasse. SMV nolla.

   Lainaa

  36. Tulos: +111 (119 ääntä)
   Joko se Laasanen on tullut lässyttämään Tinderiinkin? Varsinainen katkeroituneiden reppanamiesten suuri johtaja ja kruunaamaton kuningas.

   Lainaa

  37. Tulos: +40 (48 ääntä)
   W.: Markkina-arvohan kuvaa sitä, kuinka moni itseä kiinnostavan sukupuolen edustaja olisi valmis seksiin tai suhteeseen, mutta näkemäni teoriat eivät koskana erottele haluttua kohderyhmää sen tarkemmin. Tämä heikkous tekee teoriasta hyödyttömän.
   Seuranhaussa on vaan se pieni ongelma, ettet tiedä potentiaalisesta kumppanistasi periaatteessa mitään muuta, kuin mitä hän kertoo sinulle - et voi olla varma onko hän millään tavoin haluttua kohderyhmää, paitsi ulkonäön puolesta. Yhteensopivuuden selvittämiseen käytetty aika parantaa asioita tässä suhteessa, mutta samalla rampauttaa seuranhaun tehokkuutta, koska tietojen kerääminen on hidasta ja ihmiset valehtelevat. Tätä pyrkii korjaamaan OK Cupid ja vastaavat palvelut kyselylomakkeineen ja algoritmeineen, mutta - taas kerran - valehtelu heittää kapuloita rattaisiin. Ja ihmiset etsivät muutakin seuraa kuin ikuista parisuhdetta, jonka takia Tinder on ehkä se yksinkertaisin tapa etsiä sitä "jotain muuta", mutta monet käyttävät kaikkia saatavilla olevia keinoja sen etsimiseen, niin heittävät myös kapuloita vain parisuhdetta etsivien rattaisiin. Ja sitten on tietenkin ihmiset, jotka etsivät parisuhdetta, jossa on erityisen hyvää seksiä, joten käyttävät sitä, ulkonäön lisäksi, päällimmäisenä kriteerinä ja pyörivät esim. Tinderissä, koska se on havaittu helpoksi keinoksi saada pelkkää seksiseuraa. Ja jos ei tästä käy ilmi, niin olen jo luovuttanut ihmiskunnan suhteen.

   Lainaa

  38. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Vahvempi sukupuoli: Ja todellisen arvion SMV:stä. Lassen ongelma taitaa olla virtsaputken puute -niminen genitaalianomalia. Johonkinhan pissan pitää päästä niin miksei sitten päähän.
   Kiitos näistä nauruista! :D

   Lainaa

  39. Tulos: -2 (22 ääntä)
   Lasse jätti kertakaikkiaan sanattomaksi,huh huh.Jotenki liian helppoo tuomita moista epeliä oikopäätä kusipääksi tms,toki vaikuttaisi kyllä olevan mut...Niinku sanoin,en löydä sanoja kuvailemaan ajatuksiani Lassesta. Tinder,onneks meillä on WIKIPEDIA mistä tuokin selvis.

   Lainaa

  40. Tulos: +116 (116 ääntä)
   Voin kuvitella miten Lasse odottaa täpinöissään sitä päivää 10 vuoden päässä, kun hänen SMV nousee vihdoin huippuunsa! Sitten hänellä on mistä valita, ja vain parhaan SMV:n omaavat saavat viettää aikaansa alfauroksen kanssa!

   Lainaa

  41. Äiä Lasse ! 6.1.2015 18:56
   Tulos: -94 (116 ääntä)
   Mun mielestä Lasse on hauska ja varmasti oikeassa elämässä tosi koominen henkilö :) ! En usko että tämä Lasse on edes tosissaan mutta todellakin sai ainakin suupielet korkialle :D Ei tätä kuulu ottaa liian tosissaan kun jo Lassen tekstistä ainakin mielestäni paistaa sarkastisuus suoraan läpi ! Kirppusäkki....:D

   Lainaa

  42. tinderin kautta naimisiin 6.1.2015 19:11
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Onkohan tuo Lasse mun tietämäni Lasse kun vaikuttaa ainakin yhtä "fiksulta" :D Mutta, on siellä tinderissä fiksujakin tapauksia ;)

   Lainaa

  43. Tulos: -51 (87 ääntä)
   Bethos: Mitä vikaa koirissa muka on?
   Kalliita pitää, aikaa vieviä, edesauttaa merkittävästi metsäkatoa ja ilmastonlämpenemistä... Oliko muita kysymyksiä? Ps. Hauvat on ihan söpöjä, mutta yksikään vakavasti otettava ituhippi ei sellaista omista ;)

   Lainaa

  44. Totuus on tuolla ulkona 6.1.2015 19:36
   Tulos: -123 (165 ääntä)
   Koira on sinkkunaiselle miehen korvike aivan kuten Jellyjortikkakin. Nuori nainen ulkoiluttamassa yksin koiraa tarkoittaa sitä, että ainakin lakanan pöllytystä yhdeksi illaksi on tarjolla, mikäli pelaa korttinsa oikein.

   Lainaa

  45. Tulos: +125 (145 ääntä)
   Totuus on tuolla ulkona: Koira on sinkkunaiselle miehen korvike aivan kuten Jellyjortikkakin. Nuori nainen ulkoiluttamassa yksin koiraa tarkoittaa sitä, että ainakin lakanan pöllytystä yhdeksi illaksi on tarjolla, mikäli pelaa korttinsa oikein.
   Sori mut luokittelen sut samaan ryhmään kuuluvaksi ku tarinan Lasse.

   Lainaa

  46. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Pikkase narsisti toi Lasse...

   Lainaa

  47. Tulos: +140 (148 ääntä)
   Totuus on tuolla ulkona: Koira on sinkkunaiselle miehen korvike aivan kuten Jellyjortikkakin. Nuori nainen ulkoiluttamassa yksin koiraa tarkoittaa sitä, että ainakin lakanan pöllytystä yhdeksi illaksi on tarjolla, mikäli pelaa korttinsa oikein.
   Mitä vittua? Eiköhän se niin ole, että koiraa ulkoiluttavasta naisesta voi päätellä vain sen, että naisella (tai jollain hänen tuttavallaan) on koira. Parisuhdetilanteesta koira ei kerro mitään. Ja Lasse on ihme urvelo. Huh huh! Ilmainen vinkki kaikille markkina-arvostaan kiinnostuneille: ei kannata puhua markkina-arvosta ihmisten ilmoilla. Se nimittäin menee samantien, koska oikeasti kiinnostavia ihmisiä tuollaiset ihmisiä esineellistävät teoriat eivät viehätä.

   Lainaa

  48. Tulos: -51 (63 ääntä)
   Muuten puhu asiaa, mutta koira juttu ei kyl laske naisen arvoa. :)

   Lainaa

  49. suvatsematon 6.1.2015 21:46
   Tulos: -55 (67 ääntä)
   Esineellistääkö työnantaja työnhakijoita näitä arvioidessaan työpaikkaansa varten? Ihan sama meininki on työmarkkinoilla kuin parisuhdemarkkinoilla, ainoastaan valintakriteerit muuttuvat. Toki on tyhmää puhua asiasta avoimesti jos toivoo vielä muijan kanssa olevansa. Mutta luultavasti Lasse heitti toivon siitä jossain tokan kommentin kohdalla ja loppu on puhdasta vittuilua. Turhan toiveikkaalta kyllä vaikuttaa.

   Lainaa

  50. Tulos: -8 (16 ääntä)
   WAU! Lassehan vaikuttaa todella mielenkiintoiselta tyypiltä... =P

   Lainaa

  51. Tulos: +144 (164 ääntä)
   Joku arveli Lassen juttujen olevan trollausta. Aikasemmin paljonkin deitanneena sinkkuna voin kertoa että näitä miehiä riittää ihan livenäkin tavattuna. Itselläni huippukokemus :D oli yks jannu joka kertoi mielellänsä tutustuvansa minuun, mutta pelkäsi koiria. No, aattelin että pelostahan voi toipua jos saa positiivisia kokemuksia ja suostuin sit muutaman kerran treffailemaan tätä ei-koiraihmistä. Jannu oli ihan ok ja aattelin että nyt vois sit vaikka mennä koirieni kanssa ulos. Mun mielestä kaikki meni ihan jees ja mies jopa suostui pitelemään koiran talutinta. No....:D Koirien kanssa ulkoilun jälkeen sain huipun tekstarin:"Olen ajatellut asiaa. Jos antaisit koirasi pariksi kuukaudeksi vaikka vanhemmillesi ja muuttaisit minun luokseni. Tulisit huomaamaan kuinka hyvä mies olen ja voisit antaa sitten koirasi kokonaan pois." Ööööööö....:D Vastasin:"Mulla on myös ehdotus: hyppää sinä kuule jostain todella korkealta." ;)

   Lainaa

  52. Huumorimiehiä 6.1.2015 22:41
   Tulos: -52 (58 ääntä)
   Vaikuttaisi olevan aika sarkastinen tuo Lassen viesti, mutta mistäpä sitä tosiaan tietää. Hauskan olonen heppu...

   Lainaa

  53. Tulos: +93 (93 ääntä)
   suvatsematon: Esineellistääkö työnantaja työnhakijoita näitä arvioidessaan työpaikkaansa varten? Ihan sama meininki on työmarkkinoilla kuin parisuhdemarkkinoilla, ainoastaan valintakriteerit muuttuvat. Toki on tyhmää puhua asiasta avoimesti jos toivoo vielä muijan kanssa olevansa. Mutta luultavasti Lasse heitti toivon siitä jossain tokan kommentin kohdalla ja loppu on puhdasta vittuilua. Turhan toiveikkaalta kyllä vaikuttaa.
   Kyllä työnantaja tietyllä tavalla esineellistää hakijoita, mutta siinä tilanteessa se on hyväksyttävämpää. Työnantaja ei toimi vain ihmisenä ihmisille eikä palkkauksessa ole kyse pelkästään uuden ihmissuhteen luomisesta, vaan työnantajan täytyy miettiä yrityksen tarpeita ja resursseja, ja niistä lähtökohdista etsiä sopivia työntekijöitä. Ihminen joka suhtautuu tuolla tavalla ihmissuhteisiinsa, olipa kyse sitten pitemmistä suhteista tai lyhyistä, on vastenmielinen. Minä en ainakaan halua olla tekemisissä minkään markkina-arvoja laskelmoivan narsistisen uuvelon kanssa. Minua kiinnostavan ihmisen täytyy olla oma itsensä, ja hänen täytyy olla kiinnostunut minusta omana itsenäni. Muuten homma ei toimi.

   Lainaa

  54. Tulos: +77 (77 ääntä)
   Ridge: Joku arveli Lassen juttujen olevan trollausta. Aikasemmin paljonkin deitanneena sinkkuna voin kertoa että näitä miehiä riittää ihan livenäkin tavattuna.
   Komppaan. Näitä on, netissä, livenä, mediassa (Laasanen mainittu, myös muuan nuorimies joka taannoin rapakon takana purki turhautumistaan kohdallaan sattuneeseen markkina-arvoterian vääristymään tuliasein). W.: myös, kaikkia miehiä ei kiinnosta kaikki naiset ja toisinpäin. Markkina-arvoteorialla pokaavat eivät vaan ole kiinnostuneet ihmisestä vaan seksistä, ja mahdollisesti partnerin käyttämistä käsilaukun korvikkeena: statussymbolina ja pikku apulaisena. Toisaalta, sellaisia suhteita varten Tinder ja vastaavat kuulemma ovat. (T. Laasaseen linkittävä mies deittisivustolla)

   Lainaa

  55. Tulos: +69 (69 ääntä)
   Näin kerran kaupungilla tyypin, joka kuulemma oli Henry Laasanen. Sillä oli isommat tissit kuin mulla.

   Lainaa

  56. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Sea: Näin kerran kaupungilla tyypin, joka kuulemma oli Henry Laasanen. Sillä oli isommat tissit kuin mulla.
   Kyllä!

   Lainaa

  57. Tulos: -74 (80 ääntä)
   Tintti. Olisit nyt laittanut sen keskustelun kokonaisuudessaan tähän ;) PS. Sarkasmin ja ironian ymmärtäminen korreloi kuulemma älykkyyden kanssa. PS 2. Nimimerkki "Kunnon mies" on huijari. Kirjoittaja ei ole the one and only aflauros Lasse.

   Lainaa

  58. Tulos: +70 (70 ääntä)
   Lasse antaa kyllä tässä itsestään täydellisen kokovartalom*lkun kuvan. Ei mikään ihme, että lassen on notkuttava jossain tinderissä, kun livenä on täysin sietämätön, itseriittoinen ja täysin irti realiteeteistä oman markkina-arvonsa suhteen.

   Lainaa

  59. koko verkko 7.1.2015 7:29
   Tulos: -32 (76 ääntä)
   Mut on toi Lasse kyllä siinä oikeassa, että koiralle lässyttävät ihmiset antaa itsestään jotenkin vajaan kuvan. Sama juttu lasten kanssa

   Lainaa

  60. Puolison Tinderistä löytänyt 7.1.2015 7:57
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   On siellä Tinderissä onneks poikkeuksiakin :) Kaikenlaisia viestejä kerkes kyllä tulemaan ja pari ihmetyyppiä tavattuakin. Samanlaista siellä on kuin muuallakin sinkkumarkkinoilla, oli kanava mikä vain.

   Lainaa

  61. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Lasse on vaan karannut ylilaudalta älkööt huoliko..

   Lainaa

  62. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Mä oon aika vakuuttunu siitä että "Lassen" oikea nimi on Joonas

   Lainaa

  63. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Lasse-Lassukka!

   Lainaa

  64. Tulos: +17 (21 ääntä)
   lasse taitaa olla 100% mulkero

   Lainaa

  65. Totuuden-Torvi 7.1.2015 19:11
   Tulos: +67 (83 ääntä)
   Minä pidän ihmisistä ja eläimistä. Minulla ei ole mitään niitä vastaan. Olen hyvin suvaitsevainen kumpiakin kohtaan. Täällä kommentoivat ihmiset, sitä eivät ole. Suurin osa kommenteista tullee ns "koiraihmisiltä". Kerron teille nyt totuuden. Teidänkin, ns. "koiraihmisten", pitää olla suvaitsevaisia "ei-koiraihmisiä" kohtaan. Useasti ette sitä ole, vaan se on yleensä "your way or highway". :( Kerron esimerkin mikä tapahtui muutama viikko sitten kaveripiirissäni: Järjestin kotonani kerrostalokaksiossa syntymäpäiväjuhlani. Olin kutsunut paikalle kahdeksan ihmistä. Pidin hienot juhlat, tein kolmen ruokalajin aterian ja tarjosin kaikki alku- ja loppudrinkkeineen. Mitä teki yksi ystäväni ns. "koiraihminen". Hän saapuu paikalle kahden suurikokoisen Saksanpaimenkoiran kanssa. Päästin heidät kaikki kolme sisään, eivät ne koirat minua häiritse. Samalla tajuan, että yksi kutsutuista, joka istuu jo sohvalla drinkki kädessä, on pahasti koirille allerginen. Minun on pakko pyytää juuri saapunutta vierastani viemään koirat takaisin kotiinsa ja palaamaan sitten juhliini ilman koiriansa. Hän suuttuu tästä pyynnöstäni silmittömästi, eikä usko toisen vieraani allergiaan. Hän rupee latelemaan vaihtoehtoja, että he jäävät kaikki kolme tai sitten he poistuvat kaikki kolme. No yritän lempeästi selittää hänelle, että sitten teidän on mentävä, mutta voithan sä tulla yksin takaisin. Ei kuulemma voi. Hän poistuu ärräpäitä sadatellen ja minut haukkuen pimeään iltaan. Tämä koiranomistaja on akateemisesti koulutettu ja hyvin kasvatettu, mutta tässä "koira-asiassa" hänen kanssaan ei voi neuvotella.

   Lainaa

  66. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Lasse: PS 2. Nimimerkki “Kunnon mies” on huijari. Kirjoittaja ei ole the one and only aflauros Lasse.
   Mutta sen sijaan nimimerkit "Lasse äiä!" ja "Huumorimiehiä" ovat

   Lainaa

  67. Tulos: -54 (72 ääntä)
   Koiraihmiset ei oo niitä kaikista kirkkaimmin loistavia lamppuja eikä penaalin terävimpiä kyniä. Sellaisia tatskattuja "elämäm koululaisia" melkeen kaikki! Hyi! Just sitä lässytystä koira teki sitä ja tätä ei kestä kuunnella!

   Lainaa

  68. Tulos: +53 (57 ääntä)
   Ihan ilmainen neuvo kaikille lasse laasasille: huonolla ironialla/sarkasmilla ei saa pillua. Jos nainen ei osta paskapuhettasi, unohda koko homma ja etsi muualta. Tilannetta ei tuossa vaiheessa pelasta mikään kikkailu, sillä mulkkuusvaikutelmaa ei vain saa vedettyä takaisin.

   Lainaa

  69. Tulos: +54 (62 ääntä)
   Koirissa on semmoinen jännä asia minkä takia ne ovat monen suosiossa, että koirat ovat vilpittömiä, niinkuin eläimet yleensä. Se onkin semmoinen asia mitä voi harvoin kestään ihmisestä sanoa. Koirat ovat onnensa kukkuloilla kun tulet töistä kotiin tai vaikka lähdet niiden kanssa lenkille. Hirveän harva entinen poikaystävä on tullut onnellisena ovelle vastaan kun konttaa baarista kolmen promillen humalassa kotiin keskellä yötä. Koiriin voi luottaa, suurinpaan osaan ihmisistä ei, mutta ei se kyllä tarkoita että ne tarvisi kavereiden bileisiin/tupareihin raahata, jos koiriensa kanssa haluaa jotain tehdä niin menkööt metsään, koirat ja vieraat nauttivat kaikki enemmän näin.

   Lainaa

  70. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Totuuden-Torvi: Minä pidän ihmisistä ja eläimistä. Minulla ei ole mitään niitä vastaan. Olen hyvin suvaitsevainen kumpiakin kohtaan. Täällä kommentoivat ihmiset, sitä eivät ole. Suurin osa kommenteista tullee ns “koiraihmisiltä”. Kerron teille nyt totuuden. Teidänkin, ns. “koiraihmisten”, pitää olla suvaitsevaisia “ei-koiraihmisiä” kohtaan. Useasti ette sitä ole, vaan se on yleensä “your way or highway”. Kerron esimerkin mikä tapahtui muutama viikko sitten kaveripiirissäni: Järjestin kotonani kerrostalokaksiossa syntymäpäiväjuhlani. Olin kutsunut paikalle kahdeksan ihmistä. Pidin hienot juhlat, tein kolmen ruokalajin aterian ja tarjosin kaikki alku- ja loppudrinkkeineen. Mitä teki yksi ystäväni ns. “koiraihminen”. Hän saapuu paikalle kahden suurikokoisen Saksanpaimenkoiran kanssa. Päästin heidät kaikki kolme sisään, eivät ne koirat minua häiritse. Samalla tajuan, että yksi kutsutuista, joka istuu jo sohvalla drinkki kädessä, on pahasti koirille allerginen. Minun on pakko pyytää juuri saapunutta vierastani viemään koirat takaisin kotiinsa ja palaamaan sitten juhliini ilman koiriansa. Hän suuttuu tästä pyynnöstäni silmittömästi, eikä usko toisen vieraani allergiaan. Hän rupee latelemaan vaihtoehtoja, että he jäävät kaikki kolme tai sitten he poistuvat kaikki kolme. No yritän lempeästi selittää hänelle, että sitten teidän on mentävä, mutta voithan sä tulla yksin takaisin. Ei kuulemma voi. Hän poistuu ärräpäitä sadatellen ja minut haukkuen pimeään iltaan. Tämä koiranomistaja on akateemisesti koulutettu ja hyvin kasvatettu, mutta tässä “koira-asiassa” hänen kanssaan ei voi neuvotella.
   Todistaa vaan sen, että idiootteja löytyy sekä koiraihmisistä että ei-koiraihmisistä.

   Lainaa

  71. Tulos: +34 (38 ääntä)
   E: Lasse taitaa olla näitä tyyppejä, jotka luulevat muiden ihmisten olevan olemassa vain heitä miellyttääkseen. Ärsyttäviä.
   Lassepa onki perisuomalainen kuspää mulkku. Omalla tyttöystävällä oli koiranpentu kotonaan ku alettii seurustelamaa, ja nyt son kauheen kokone lötkö, ja edelleen kovin ihana ja rakas :)

   Lainaa

  72. Tulos: -25 (49 ääntä)
   Kyllä sillä eläinrakkaudellakin on rajansa. Kyllä se on aika mahdotonta seurustella sellaisen kanssa, jolla koira menee ihmisten edelle. Usein suhde kaatuu jo siihen, että sinä et huomioi koiraansa yhtä paljon kuin häntä ja koiraihminenhän loukkaantuu tästä silmittömästi. Edellinen ehkä ääriesimerkki. Mutta lähtökohtaisesti kyllä se koira useimmille miehille on miinus. Tottakai on ihan fiksujakin koiraihmisiä varmaan suurin osa, joilla siitä ei ole haittaa suhteelle..

   Lainaa

  73. Tulos: +3 (17 ääntä)
   Lassella ois nenä kipiä ku muhun törmäis. Nim. 4 koiran omistaja

   Lainaa

  74. Tulos: +48 (48 ääntä)
   SMV = Sosiaalisen median vajaapäät...

   Lainaa

  75. Tulos: -37 (59 ääntä)
   Ei henkilön markkina-arvo heteromarkkinoilla ole mielipide, vaan periaatteessa mitattavissa oleva asia. Markkina-arvo kertoo kuinka moni markkinoilla oleva vastakkaisen sukupuolen edustaja on potentiaalisesti kiinnostunut .. öh.. niin, kiinnostunut henkilöstä. Koira, tatuoinnit, tupakointi ja lyhyt tukka laskevat naisen markkina-arvoa. Niin kuin kommentoija W. mainitsikin, tätä kompensoi tai voi kompensoida kohderyhmän vaihtaminen. Sopivasti valitussa kohderyhmissä koira tmt. yleistä markkina-arvoa laskevat tekijät voivatkin kohderyhmämarkkina-arvoa nostaa. Markkina-arvoteorian vahvuus on siinä, että se on varsin selitysvoimainen teoria ja sillä on hyvä ennustavuus. Se ei ota lainkaan kantaa (niin kuin eivät teoriat muutenkaan) millainen maailman pitäisi olla saati mitä, teorian selitysvoimasta ihastuneet, henkilöt ovat maailmasta mieltä. Tietysti se on rankkaa ja kiusallista, jos oma ainutlaatuinen ja mitään teorioita noudattamaton elämä solahtaa jonkun niinkin yksinkertaisen sepustuksen, kuin markkina-arvoteoria, ennustamaan muotoon. Vaan naiselle ei pidä mennä markkina-arvoteoriaa (tai mitään muutakaan teoriaa) esittelemään, varsinkaan jos on parhaillaan itseään myymässä (pun intented). Samaan tapaan kuin tablettitietokonetta myyvän ei pidä kertoa arviotaan kauniisti kirjaillun myyntipaketin vaikutuksesta myyntihintaan. Kukaan ei halua kuulla maksavansa (joku luku, esim. 100) euroa pahvilaatikosta. Laasasta siteerataan ja ymmäretään varsin usein (tarkoitushakuisesti) väärin. Hänhän ei ole tehnyt muuta kuin esitellyt teoriaa Suomeksi ja pitänyt yllä aiheesta käytävää keskustelua. Maailmalla ajatus on ikivanha, vai mitä muuta luulette kamelien vaihtamisen vaimoon olevan, kuin käyvän markkinahinnan maksamista. Ero pronssikautiseen vaimokauppaan on nykyisin lähinnä siinä, että nyt nainen joutuu (pl. jotkut kulttuurit) myymän itse itsensä. Miehellä tilanne on muuttunut siten, että kamelit ja jopa vakituinen toimeentulo ovat menettäneet arvonsa tai suuren osan siitä. Niinpä vaihtoehtoista vaihdettavaa pitää raapia kasaan muuten (=sosiaalinen status ja varakkuus). Lasse on tietysti Rölli. Älä syötä Rölliä.

   Lainaa

  76. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Toivottavasti trolli! Muuten olisi liian surullista, että oletettavasti kolmissakymmenissä oleva mies uskoo noin sokeasti kaiken mitä mestari Laasanen sanoo. Huonoa tilannetajua osoittaa se, että jos noinkin keskeisessä asiassa maut eivät käy yhteen, niin ei ymmärrä ettei se mikään match silloin voi olla, ei nyt eikä ikinä. Turha siinä on enää mistään arvojärjestyksestä luennoida.

   Lainaa

  77. Tulos: +49 (53 ääntä)
   Kunnon mies: Oletko sinä sellainen ikisinkku, katsoppas vain peiliin mistä se johtuu. Laske vain rimaasi tai sinun käy juuri niinkuin sanoin sinkkumarkkinoilla. Loputtomiin fiksuja ja komeita miehiä ei riitä. Ei ainakaan ravintoloissa missä ette itse uskaltaudu vielä juttelemaan vaan odotatte miehien tekevän kaiken sen koirantyön puolestasi..
   En, menin naimisiin. Mies on fiksu, akateeminen, kiltti ja komea, mutta lopulliseen päätökseen vaikutti suuresti se hetki kun mies tokaisi (eläinlääkärinlaskua kauhistellessani) "miten niin sinun kissasi? Meidän kissamme". Lapset hankitaan miehen kanssa jolla on aitoa kykyä sitoutua ja ottaa vastuu, ei minkään parhaan mahdollisen diilin laskelmoijan, ja lemmikkieläimen kanssahan se testataan.

   Lainaa

  78. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Mahtaakohan Lasse olla kateellinen kyseiselle koiralle, kun koira pääsi "pussailemaan" omistajaansa? :D

   Lainaa

  79. Tulos: +9 (25 ääntä)
   Kyllähän toi Tinder vähän semmoselta whitetrash sovellukselta vaikuttaa, jota ei kukaan täysjärkinen yli 20-vuotias käytä.

   Lainaa

  80. Tulos: +19 (27 ääntä)
   Voi luoja!!! xD Taas on äänessä joku mustasukkainen alemmuuskompleksi. Jos mun pitäisi valita miehen ja koiran tai muiden lemmikkien väliltä, niin se olis kyllä mies kenelle näytetään ekana ovea. Eikä tekisi edes hankalaa. Nii se vaan menee.

   Lainaa

  81. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Koira oli ilmeisestri uhka Lassen alfastatukselle, olissi voinut tulla pian riita makkaroista; koira toisessa päässä ja Lasse toisessa päässä :D

   Lainaa

  82. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Kunnon mies: ppudrinkkeine
   ......musta tuntuu, ettet sä ansaitsekaan koiran ehdotonta rakkautta. Kukaan ei oo ikinä niin iloinen mut nähdessään, kun koirani. Ihan sama tuunko töistä, kaverilta, kellarista, suihkusta tai herään aamulla niin koira on joka kerta yhtä iloinen minut nähdessään ja se jos joku saa hyvälle tuulelle. Koirien omistajat on tutkimusten mukaan onnellisempia, terveempiä ja pitkäikäisempiä, kun koirattomat ihmiset. Ja vaikka oon koiraihminen, niin ymmärrän sen, ettei kaikki sitä ole ja voin hyvin jättää koiran kotiin ja mennä käymään ystävien luona. Samoin kysyn myös aina ensiksi, että saako koiran ottaa mukaan, jos sitä suunnittelen.

   Lainaa

  83. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Sen kyllä sanon, että jos tultaisi siihen pisteeseen, että joko uusi mies lähtee tai koira lähtee, niin olisin koiran kanssa parvekkeella vilkuttelemassa sille ukolle hyvästit. Eikä tulis ikävä.

   Lainaa

  84. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Lassejakin on moneksi. Hienoa, että nyt tämmöiselle persoonallekin on nimi jaossa :D

   Lainaa

  85. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Onko täällä vielä kukaan miespuolinen saanut positiivisia ääniä naisilta?

   Lainaa

  86. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Taas Henry Laasanen fan club vauhdissa oikeesti SMV....

   Lainaa

  87. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Kerubi: Ei henkilön markkina-arvo heteromarkkinoilla ole mielipide, vaan periaatteessa mitattavissa oleva asia. Markkina-arvo kertoo kuinka moni markkinoilla oleva vastakkaisen sukupuolen edustaja on potentiaalisesti kiinnostunut .. öh.. niin, kiinnostunut henkilöstä. Koira, tatuoinnit, tupakointi ja lyhyt tukka laskevat naisen markkina-arvoa. Niin kuin kommentoija W. mainitsikin, tätä kompensoi tai voi kompensoida kohderyhmän vaihtaminen. Sopivasti valitussa kohderyhmissä koira tmt. yleistä markkina-arvoa laskevat tekijät voivatkin kohderyhmämarkkina-arvoa nostaa. Markkina-arvoteorian vahvuus on siinä, että se on varsin selitysvoimainen teoria ja sillä on hyvä ennustavuus. Se ei ota lainkaan kantaa (niin kuin eivät teoriat muutenkaan) millainen maailman pitäisi olla saati mitä, teorian selitysvoimasta ihastuneet, henkilöt ovat maailmasta mieltä. Tietysti se on rankkaa ja kiusallista, jos oma ainutlaatuinen ja mitään teorioita noudattamaton elämä solahtaa jonkun niinkin yksinkertaisen sepustuksen, kuin markkina-arvoteoria, ennustamaan muotoon. Vaan naiselle ei pidä mennä markkina-arvoteoriaa (tai mitään muutakaan teoriaa) esittelemään, varsinkaan jos on parhaillaan itseään myymässä (pun intented). Samaan tapaan kuin tablettitietokonetta myyvän ei pidä kertoa arviotaan kauniisti kirjaillun myyntipaketin vaikutuksesta myyntihintaan. Kukaan ei halua kuulla maksavansa (joku luku, esim. 100) euroa pahvilaatikosta. Laasasta siteerataan ja ymmäretään varsin usein (tarkoitushakuisesti) väärin. Hänhän ei ole tehnyt muuta kuin esitellyt teoriaa Suomeksi ja pitänyt yllä aiheesta käytävää keskustelua. Maailmalla ajatus on ikivanha, vai mitä muuta luulette kamelien vaihtamisen vaimoon olevan, kuin käyvän markkinahinnan maksamista. Ero pronssikautiseen vaimokauppaan on nykyisin lähinnä siinä, että nyt nainen joutuu (pl. jotkut kulttuurit) myymän itse itsensä. Miehellä tilanne on muuttunut siten, että kamelit ja jopa vakituinen toimeentulo ovat menettäneet arvonsa tai suuren osan siitä. Niinpä vaihtoehtoista vaihdettavaa pitää raapia kasaan muuten (=sosiaalinen status ja varakkuus). Lasse on tietysti Rölli. Älä syötä Rölliä.
   Laasasta siteeraataan väärin... huhhuh joku vatipää tulee vielä puolustelemaan näinkin valovoimaista henkilöä... =D =D =D=D LOL

   Lainaa

  88. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Unknown: Kyllä sillä eläinrakkaudellakin on rajansa. Kyllä se on aika mahdotonta seurustella sellaisen kanssa, jolla koira menee ihmisten edelle. Usein suhde kaatuu jo siihen, että sinä et huomioi koiraansa yhtä paljon kuin häntä ja koiraihminenhän loukkaantuu tästä silmittömästi. Edellinen ehkä ääriesimerkki. Mutta lähtökohtaisesti kyllä se koira useimmille miehille on miinus. Tottakai on ihan fiksujakin koiraihmisiä varmaan suurin osa, joilla siitä ei ole haittaa suhteelle..
   Noh 4 vuotta koiraihmisen kanssa asunee
   koko verkko: Mut on toi Lasse kyllä siinä oikeassa, että koiralle lässyttävät ihmiset antaa itsestään jotenkin vajaan kuvan. Sama juttu lasten kanssa
   Kyllä se niin on että sä annat tässä ittestäs vajaan kuvan.

   Lainaa

  89. Tulos: -7 (11 ääntä)
   404: Ymmärrän jos joku provosoituu tämmösestä, etenkin naisia kohtaan aika ilkeää, mutta hyvänen aika ihmiset tämähän on aivan päivänselvä trolli.
   Word. Se on kumma ku osuu niinkin herkkään paikkaan ku eläimiin, nii muututaan niin sinisilmäisiksi.

   Lainaa

  90. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Täytyy myöntää että koira on naisessa pitkä miinus. Toivottavasti ei sellaista kuvaa tule vastaan. Koira naisella taasen on ihan jees.

   Lainaa

  91. Insinörtti 26.8.2015 16:13
   Tulos: -35 (37 ääntä)
   Täällä on taas yllinkyllin kommentteja joissa puolustellaan lapsien ja koirien omistajia. Elätte ilmeisesti siinä uskossa että ne nostaa teidän markkina-arvoa? Uskokaa unelmiinne. Koira on yleensä merkki sekopäästä tai siitä että naisessa on jotain pahasti vialla, lapsi on merkki sekopäästä jolla on ehkäsy pettäny.. tai joka on muuten vaan niin ruma / lihava että sen kerran jos on saanu miestä niin ihan sama onko kumi välissä vai ei. Ja mitä Tinderiin tulee, se nyt vaan sattuu olemaan nykypäivää. Ei vanhojen selluliittitehtaiden ja yh-äippien siellä tarvikkaan roikkua, ei ketään kiinnosta kuitenkaan. Faktat pöytään ja ulinat taskuun.

   Lainaa

  92. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Insinörtti: Täällä on taas yllinkyllin kommentteja joissa puolustellaan lapsien ja koirien omistajia. Elätte ilmeisesti siinä uskossa että ne nostaa teidän markkina-arvoa? Uskokaa unelmiinne...
   Eihän täällä kukaan väittänyt sen nostavan markkina-arvoa. Sellaista kuin markkina-arvo ei ole. Toiset sopii paremmin toisille. Ei tarvitse tulla huutelemaan, että sun pitäs muuttaa ittees niin sitten vasta sut hyväksyn. Silloin mennään ja etsitään sellainen, joka itselle sopii. Sellaisenaan. Mikä järki siinä edes muuten olisikaan kummankaan kannalta? Mutta ymmärrän kyllä, että sua suututtaa, kun ei kukaan sua huoli. Ei hätää, opettelet ajattelemaan, että olet ihan yhtä arvokas ihminen kuin kuka tahansa muukin niin ehkä viimein pääset tuosta katkeruudesta niin joku voi ehkä huomatakin oikeasti sussa sen sun oman hyvän sisimpäs ja viimein sinäkin jonkun löydät.

   Lainaa

  93. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Insinörtti: Koira on yleensä merkki sekopäästä tai siitä että naisessa on jotain pahasti vialla, lapsi on merkki sekopäästä jolla on ehkäsy pettäny.. tai joka on muuten vaan niin ruma / lihava että sen kerran jos on saanu miestä niin ihan sama onko kumi välissä vai ei.
   Mitä ihmettä sekoilet? Miksei saisi olla lapsia? Sitenhän se suku pääsee jatkumaan ja säilyy. Jos lapsia ei olisi, koko ihmiskunta ennen pitkää kuolisi sukupuuttoon. Sitä paitsi olet itsekin joskus ollut lapsi.

   Lainaa

  94. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Kunnon mies: Joskus on tullut treffailtua naisia joilla on koiratai kissa tai molemmat. On ne kyllä omituisia. Jossain vaiheessa alkaa pajatus siitä mitä koirat on tehny. Koira sitä, koira tätä. Ihan niinkuin ei jokainen koira tee just niin vaikka tekevästklin, silti se tuntuu niin ihmeelliseltä asialta. Tulee mieleen, eikö [...]
   Taidat olla jonkun koiranomistajan ex-mies, katkeralta kuulostaa ainakin. En ikinä pystyisi luottamaan lastenhoitoon ihmistä, joka pitää esim. koiria tuollaisina otuksina, jolla ei näe mitään arvoa. Häpeäisit! Ellei sussa oo tunteita.

   Lainaa

  95. Ruuviton maahinen 15.9.2020 23:42
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Lasse on ihan oikeassa. Koirat on sitäpaitsi tärkeämpiä naisille kuin miehet. Ei oo puoliso niin tärkeä kuin kirppusäkki.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Tinder