Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 56

Pitkä mies juuttuu kassalle.
Suurenna näkymä
Kohtaamisia kaupoilla, osa 56

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. töttöröö 15.1.2015 2:51
   Tulos: +747 (777 ääntä)
   Tall people problems

   Lainaa

  2. Tulos: +534 (568 ääntä)
   Anteeks nyt vaan, mut mitä helvettiä?!

   Lainaa

  3. Tulos: -170 (272 ääntä)
   Lapsi tulossa ja noin kännissä? No, eihän sillä mitään väliä ole ketkä sen lapsen biologiset vanhemmat on. Joi munkin äiti odotusaikana (yli 10 vuotta).

   Lainaa

  4. Tulos: +764 (778 ääntä)
   Okei jos ihmisiä alettaisiin jalostamaan ja päättämään minkälaiset ihmiset oikein niitä lapsia saisi hankkia, niin ehkei lyhyet ihmiset olisi kieltolistalla ensimmäisinä.. just saying

   Lainaa

  5. Tulos: +760 (772 ääntä)
   Miau: Lapsi tulossa ja noin kännissä? No, eihän sillä mitään väliä ole ketkä sen lapsen biologiset vanhemmat on. Joi munkin äiti odotusaikana (yli 10 vuotta).
   Kyllä minäkin varmasti joisin jos raskaus kestäisi kymmenen vuotta!

   Lainaa

  6. Tulos: -67 (113 ääntä)
   Tässä se taas nähtiin, kukaan ei tykkää manleteista.

   Lainaa

  7. Tulos: +67 (161 ääntä)
   Sama pitäs pätee lyhkäsiin naisiin. :D ilman lyhyitä naisia ei olis lyhyitä miehiä.

   Lainaa

  8. Tulos: +216 (226 ääntä)
   Onneks se oli paksuna, muuten ois voiu Benillä olla tiukat paikat. :D

   Lainaa

  9. Smart is the new sexy 15.1.2015 9:11
   Tulos: +153 (157 ääntä)
   xx: Okei jos ihmisiä alettaisiin jalostamaan ja päättämään minkälaiset ihmiset oikein niitä lapsia saisi hankkia, niin ehkei lyhyet ihmiset olisi kieltolistalla ensimmäisinä.. just saying
   Onhan niitä ihmisiäkin jalostettu. Orjia ainakin jalostettiin ihan surutta mahdollisimman vahvoiksi ja lihaksikkaiksi. Itse henkilökohtaisesti arvostan (lisääntymis)kumppanissa enemmän henkisiä kuin fyysisiä ominaisuuksia.

   Lainaa

  10. yli opisto hörho 15.1.2015 9:19
   Tulos: +82 (84 ääntä)
   No siinä on kyllä mielenkiintoisia näkemyksiä :D

   Lainaa

  11. Tulos: -88 (144 ääntä)
   Mihin on kadonnut ihmisiltä erilaisen huumorin ymmärrys. Naisella varmaan oli vaan joku vitsivaihde päällä, mutta vitsi oli liian erilainen ymmärrettäväksi. Hymyä huuleen, ihmiset!

   Lainaa

  12. Tulos: +105 (115 ääntä)
   Hei, rakkautta pätkillekin! Emme lyö päätämme oven särmiin niin helposti!

   Lainaa

  13. Tulos: +137 (149 ääntä)
   "Muista vaan lisääntyä reilusti"... no nyt täytyy kyllä sanoa, että tässä on sellainen lause, josta on pakko alkaa pohtimaan skenaarioita, mikä saa ihmisen sanomaan noin... etenkin ventovieraalle kassajonossa. On nimittäin mielenkiintoinen lause!

   Lainaa

  14. Tulos: +221 (227 ääntä)
   160 senttisenä miehenä olen kyllä saanut kuulla monenlaista ja yllättävän monessa naisella on tuollane ajattelutapa. Ihmeellisimmät kommentit ovat olleet tyyliin, että miten noin lyhyt mies voi olla noin itsevarma :D Joo-o, pituushan vaikuttaa persoonallisuuteen...

   Lainaa

  15. Tulos: -24 (78 ääntä)
   Miarez_93: Anteeks nyt vaan, mut mitä helvettiä?!
   Natsiämmät eivät saisi lisääntyä.

   Lainaa

  16. Tulos: +58 (78 ääntä)
   Olen lyhyt mies, alle 170cm. Onneksi olen poistanut itseni geenipoolista, Darwin ja evoluutio kiittävät

   Lainaa

  17. Tulos: +26 (56 ääntä)
   avohoidon lisääntymisen tulos

   Lainaa

  18. Hermot menee 15.1.2015 11:18
   Tulos: +109 (121 ääntä)
   Lyhyiden miesten ei pitäisi lisääntyä? Onkohan meikässä sitten jotain vikaa kun pidän miehistä jotka ovat korkeintaan sen 175cm.

   Lainaa

  19. Hermot menee 15.1.2015 11:20
   Tulos: -36 (52 ääntä)
   xx: Okei jos ihmisiä alettaisiin jalostamaan ja päättämään minkälaiset ihmiset oikein niitä lapsia saisi hankkia, niin ehkei lyhyet ihmiset olisi kieltolistalla ensimmäisinä.. just saying
   Tai jos kuitenkin ne joilla on suvussa paljon sairauksia? Veikkaan, että ruskeasilmäisten ei annettaisi lisääntyä, onhan meitä vihreä ja sinisilmäisiä paljon vähemmän.

   Lainaa

  20. Hermot menee 15.1.2015 11:21
   Tulos: +40 (48 ääntä)
   Sori..luin viestisi ihan väärin.

   Lainaa

  21. säämiskä 15.1.2015 12:29
   Tulos: +42 (56 ääntä)
   Benille sattuu ja tapahtuu - jälleen. Hassua, miten tän kaverin päivistä yksikään ei onnistu ilman vastaavanlaisia erikoisuuksia ja hassuja sattumia tai omia mokailuja. Ei siinä, piristäähän nää päivitykset monesti synkkää päivää, mut henkilökohtasesti oon menettäny jo uskoni siihen että jokainen näistä olis totta :)

   Lainaa

  22. Tulos: +152 (156 ääntä)
   Eräällä itävaltalaisella ja sittemmin saksalaistuneella herralla taisi olla jotain samansuuntaisia ajatuksia tuossa 70 vuotta sitten. Ei päättynyt hyvin se suunnitelma.

   Lainaa

  23. Tulos: +65 (79 ääntä)
   Ei ole tainnut nainen kuulla Attilasta, ehkäpä kaikkien aikojen pelätyin valloittaja ja pituutta muistaakseni tais olla vajaat 120cm

   Lainaa

  24. hokkupokkus 15.1.2015 13:12
   Tulos: -17 (33 ääntä)
   Eräällä itävaltalaisella ja sittemmin saksalaistuneella herralla taisi olla samansuuntaisia suunnitelmia tuossa 70 vuotta sitten, eikä se päättynyt hyvin.

   Lainaa

  25. Tulos: +25 (55 ääntä)
   Miau: Lapsi tulossa ja noin kännissä? No, eihän sillä mitään väliä ole ketkä sen lapsen biologiset vanhemmat on. Joi munkin äiti odotusaikana (yli 10 vuotta).
   Melko pitkään sitten odottikin... Ps. näkyy kyllä äitisi juominen raskausaikana. Kirjoitustaidottomuudessasi.

   Lainaa

  26. Tulos: +46 (56 ääntä)
   TohtoriTee: Ei ole tainnut nainen kuulla Attilasta, ehkäpä kaikkien aikojen pelätyin valloittaja ja pituutta muistaakseni tais olla vajaat 120cm
   Attilan kanssa voi aina touhuta

   Lainaa

  27. Tulos: +130 (130 ääntä)
   Ipe: 160 senttisenä miehenä olen kyllä saanut kuulla monenlaista ja yllättävän monessa naisella on tuollane ajattelutapa. Ihmeellisimmät kommentit ovat olleet tyyliin, että miten noin lyhyt mies voi olla noin itsevarma Joo-o, pituushan vaikuttaa persoonallisuuteen…
   Täällä myöskin 160cm mies. Itsekin olen saanut kuulla monenmoista kommenttia pituudestani. Jotkut osaavat olla hyvinkin julmia mutta yleensä randomien jutut pystyy unohtamaan. Sen sijaan tuntuu jatkuvasti ikävältä kun yksi parhaista ystävistäni jaksaa aina huomauttaa asiasta, luulisi että n. 6 vuoden aikana mitä ollaan ystäviä oltu hän olisi jo tottunut siihen. Mutta ei, ihan mistä tahansa aiheesta päädytään siihen "kun olet noin pieni" ja uusille ihmisillekkin pitää erikseen todeta "katso kuinka lyhyt X on" ja kuvailee minua ihmisenä muille tyyliin "sellainen lyhyeksi jäänyt" sen sijaan että kuvailisi luonnettani tai elämäntyyliäni tai ylipäätään asioita, joihin voin itse vaikuttaa ja jotka tekevät persoonan.

   Lainaa

  28. Tulos: +140 (140 ääntä)
   ilq: Täällä myöskin 160cm mies. Itsekin olen saanut kuulla monenmoista kommenttia pituudestani. Jotkut osaavat olla hyvinkin julmia mutta yleensä randomien jutut pystyy unohtamaan. Sen sijaan tuntuu jatkuvasti ikävältä kun yksi parhaista ystävistäni jaksaa aina huomauttaa asiasta, luulisi että n. 6 vuoden aikana mitä ollaan ystäviä oltu hän olisi jo tottunut siihen. Mutta ei, ihan mistä tahansa aiheesta päädytään siihen “kun olet noin pieni” ja uusille ihmisillekkin pitää erikseen todeta “katso kuinka lyhyt X on” ja kuvailee minua ihmisenä muille tyyliin “sellainen lyhyeksi jäänyt” sen sijaan että kuvailisi luonnettani tai elämäntyyliäni tai ylipäätään asioita, joihin voin itse vaikuttaa ja jotka tekevät persoonan.
   Kuulostaa siltä, että aika laittaa kyseinen "kaveri" kilometritehtaalle. Tai jos ei muuta, niin ottaa ainakin kunnon puhutteluun. Ei tuollaista tarvi eikä pidä sietää, elämä on liian lyhyt paskan vastaanottamiseen vapaaehtoisesti.

   Lainaa

  29. turnipsitonttu 15.1.2015 15:45
   Tulos: +48 (66 ääntä)
   Mikä ihme ihmisiä oikein vaivaa. Jos ei osata small talkin alkeitakaan niin puhutaan vaikka säästä, jookos. Mä olen itse joutunut myös kummallisen "keskustelun" uhriksi. Kyse ei ollut pituudestani vaan, että kyllä sun täytyy tehdä lapsia kun olet noin kaunis. Ei, ei ei ventovieraille kuulu aionko jatkojalostaa geenejä hautomossani. Jos on niin vaikeaa puhua niitä näitä niin ei puhuta ollenkaan, kiitos.

   Lainaa

  30. Tulos: +52 (64 ääntä)
   ketkähän kastuu ekana kun alkaa sataa...? Pitkät!

   Lainaa

  31. Tulos: 0 (12 ääntä)
   Oh, kausiaalia eugeniikkaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +33 (33 ääntä)
   ilq: Täällä myöskin 160cm mies. Itsekin olen saanut kuulla monenmoista kommenttia pituudestani. Jotkut osaavat olla hyvinkin julmia mutta yleensä randomien jutut pystyy unohtamaan. Sen sijaan tuntuu jatkuvasti ikävältä kun yksi parhaista ystävistäni jaksaa aina huomauttaa asiasta, luulisi että n. 6 vuoden aikana mitä ollaan ystäviä oltu hän olisi jo tottunut siihen. Mutta ei, ihan mistä tahansa aiheesta päädytään siihen “kun olet noin pieni” ja uusille ihmisillekkin pitää erikseen todeta “katso kuinka lyhyt X on” ja kuvailee minua ihmisenä muille tyyliin “sellainen lyhyeksi jäänyt” sen sijaan että kuvailisi luonnettani tai elämäntyyliäni tai ylipäätään asioita, joihin voin itse vaikuttaa ja jotka tekevät persoonan.
   Itsekin sain kuulla nykyään entiseltä kaverilta suunsoittoa 163cm pituudestani. Ex-kaveri oli itse ~173cm.

   Lainaa

  33. Tulos: +56 (56 ääntä)
   Minäkin luulin ennen pitäväni vain pitkistä miehistä, mutta sitten osuikin kohdalle nykyinen, joka on sen 168cm ja tämähän on paljon kätevämpää kuin parimetrisen kanssa, itse kun olen alle 160cm.. Lisäksikään sillä pituudella ei ole mitään merkitystä, kun kohtaa ihmisen, jonka kanssa natsaa.

   Lainaa

  34. Tulos: +28 (34 ääntä)
   No johan sitä oikein Mrs Hitler päätynyt kassajonoon :D Seurustelen tällä hetkellä aivan ihanan n. 170-senttisen miehen kanssa, ja vaikka hän ei ihan tappi olekaan, on hän silti lyhyempi kuin kaverinsa ja näin päin pois. Minusta se on vaan mukavaa kun ei tarvitse varvistella eikä kipeyttää niskaansa ylöspäin katselemalla, samoin on kivaa, että minua ei katsota aina kirjaimellisesti niin paljon alaspäin, kun olen itse vain vähän päälle 160-senttinen. Entinen säätö oli vain sentin-pari pidempi kuin minä, korkkareilla olin aina pidempi, ja toisaalta on sitä tullut säädettyä melkein 190-senttisenkin kanssa. Kyllä se on joku muu kuin pituus mikä merkkaa :)

   Lainaa

  35. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Mulla on heikkous pitkiin miehiin. Siis niitä on ihana katsella. Ihan samanlailla kuin jos tykkää tummapiirteisistä miehistä tai öö vaikka pukinparrasta tai hymykuopista. Seurustelin monen pitkän miehen kanssa, monen ruskeasilmäisen, vanhemman ja tatuoidun miehen kanssa. Kiva katsella, mutta syystähän ne suhteet loppui. Naimisiin menin vain 5 senttiä itseäni pidemmän, harmaasilmäisen, ~10 vuotta nuoremman ja tatuoimattoman klopin kanssa :D Se on se persoona <3

   Lainaa

  36. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Hermot menee: Lyhyiden miesten ei pitäisi lisääntyä? Onkohan meikässä sitten jotain vikaa kun pidän miehistä jotka ovat korkeintaan sen 175cm.
   Kyllä, senkin sairas pygmifetisti.

   Lainaa

  37. Tulos: +10 (16 ääntä)
   TohtoriTee: Ei ole tainnut nainen kuulla Attilasta, ehkäpä kaikkien aikojen pelätyin valloittaja ja pituutta muistaakseni tais olla vajaat 120cm
   Attila, vanha kääpiö. Kyllähän hänen kanssa touhuta ois voinut silti ;)

   Lainaa

  38. lillullällyn 17.1.2015 13:12
   Tulos: -23 (37 ääntä)
   turnipsitonttu: Mikä ihme ihmisiä oikein vaivaa. Jos ei osata small talkin alkeitakaan niin puhutaan vaikka säästä, jookos. Mä olen itse joutunutmyös kummallisen “keskustelun” uhriksi. Kyse ei ollut pituudestani vaan, että kyllä sun täytyy tehdä lapsia kun olet noin kaunis. Ei, ei ei ventovieraille kuulu aionko jatkojalostaa geenejä hautomossani. Jos on niin vaikeaa puhua niitä näitä niin ei puhuta ollenkaan, kiitos.
   Niin varmaan, haluat vain kertoa että olet niin kaunis että joudut kaiken maailman sekopäiden uhriksi. Lopeta ennenkuin aloitat, tai selvitämme IP-osoitteesi. Benin mokaan totean, että taisi kassajonon akalla vaan raskauhormonit jyllätä, todennäköisesti muija oli joku yh-mamma joka yritti epätoivoisesti etsiä tulokkaalle isähahmoa.

   Lainaa

  39. Arthur Brown 18.1.2015 18:46
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   jopo: Eräällä itävaltalaisella ja sittemmin saksalaistuneella herralla taisi olla jotain samansuuntaisia ajatuksia tuossa 70 vuotta sitten. Ei päättynyt hyvin se suunnitelma.
   Taisi olla vielä suhteellisen lyhyt tyyppi...

   Lainaa

  40. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Rodunjalostus olisi kovin mielenkiintoinen aihe ja voisi antaa kehitykselle vauhtia. Pituutta en heti olisi keksinyt ottaa jalostettavien ominaisuuksien joukkoon. En oikeastaan keksi sitä, että mihin suuntaan pituutta kannattaisi jalostaa. Pienikokoiset ovat usein energiatehokkaita ja tämä voi olla mm. avaruusmatkailussa aivan oleellinen asia. Sotaöyhötyksessä rynnäkkökiväärit (saati sitä modernimmat tuhon välineet) ovat poistaneet kokoeron vaikutuksen sotamenestyksessä. Kaikenlaisessa manuaalisessa kanniskelussa koosta on hyötyä. Siitäkin olisi etua, jos kaikki olisivat samankokoisia. Olisin ajatellut kognitiivisten kykyjen jalostusta, syövänkestoa ja perinnöllisten tautien poisjalostamista. Vaan toistaiseksi ovat historian rodunjalostustoimenpiteet menneet pahemman kerran kivikkoon. Perisuomalainen tyyli olla menemättä naimisiin lähisuvun (ml. serkut, sedät, enot, tädit) kanssa on varsin pätevä tapa välttää sisäsiittoisuus, sen kummemmin politiikkaa mukaan sotkematta.

   Lainaa

  41. Tulos: +17 (17 ääntä)
   : No johan sitä oikein Mrs Hitler päätynyt kassajonoon Seurustelen tällä hetkellä aivan ihanan n. 170-senttisen miehen kanssa, ja vaikka hän ei ihan tappi olekaan, on hän silti lyhyempi kuin kaverinsa ja näin päin pois. Minusta se on vaan mukavaa kun ei tarvitse varvistella eikä kipeyttää niskaansa ylöspäin katselemalla, samoin on kivaa, että minua ei katsota aina kirjaimellisesti niin paljon alaspäin, kun olen itse vain vähän päälle 160-senttinen. Entinen säätö oli vain sentin-pari pidempi kuin minä, korkkareilla olin aina pidempi, ja toisaalta on sitä tullut säädettyä melkein 190-senttisenkin kanssa. Kyllä se on joku muu kuin pituus mikä merkkaa
   Tämäpä! Exä oli yli 30 senttiä pidempi kuin minä, eikä se ollut yhtään kivaa. Ei voinut pussailla ilman että kummankin niskat menivät kipeäksi, ja näyttihän se hupaisalta kun pitkä, laiha mies kulkee käsi kädessä lyhyen ja leveän naisen kanssa. Nykyinen on vain muutaman hassun sentin pidempi ja samalla tavalla vähän paksu, ja se on ihanaa. :) (toisaalta pinnallisessa maailmassa ja näillä sukurasitteilla ei tee mieli lisääntyä, eikä kyllä haluta lapsia muutenkaan, joten tämä natsimamma on varmaan ihan tyytyväinen)

   Lainaa

  42. Tulos: -2 (2 ääntä)
   emma: nnn
   +1 for Kaidan

   Lainaa

  43. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Joskus olis kyl kieltämättä kiva kuulla, mitä vikaa on lyhyis ihmisis. Itekki oon vaa noin 155 cm, joten ei oo kauheen mukavaa lueskeltavaa/kuunneltavaa ne joittenki jutut ihmisten pituudest... En tiiä, johtuuks tää mun omast lyhyydest, mut mä tykkään kovasti lyhyist ihmisist. Ei sil, et pitkät ois sit mitenkää huonompii. Onhan kaiken pituset ihmiset ihan saman arvosii ja kaikkee. En mä vaa osaa koskaa selittää mitää oikein... joten ehkä on parempi, et mä oon nyt hetken hiljaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Miau: Lapsi tulossa ja noin kännissä? No, eihän sillä mitään väliä ole ketkä sen lapsen biologiset vanhemmat on. Joi munkin äiti odotusaikana (yli 10 vuotta).
   pitkä on ollut raskaus..

   Lainaa

  45. Tulos: +4 (4 ääntä)
   TohtoriTee: Ei ole tainnut nainen kuulla Attilasta, ehkäpä kaikkien aikojen pelätyin valloittaja ja pituutta muistaakseni tais olla vajaat 120cm
   Attilako on lyhyiden ihmisten paras mahdollinen edustaja? Ehkä tosiaan pitää laittaa joku lyhyysraja lisääntymiseen, niin loppuu nämä kansanmurhat.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kauppa, kaupassa, kassalla, pituus, pitkä