Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla, osa 21

Joskus kaupan esteenä voi olla väärin tehty varaus tai puuttuva väliviiva.
Kahakka kirpputorilla, osa 21

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 69 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. väärin on 8.1.2015 1:25
      Tulos: +1112 (1202 ääntä)
      No onhan nyt kuraasu ihan päin seiniä kirjotettu :D Noita alaasteita ja toisaalta palo autoja aina välillä näkee...

      Lainaa

    2. Lettipää 8.1.2015 1:26
      Tulos: +725 (753 ääntä)
      Eikös av tarkoita yleensä noilla kirppareilla alustavaa varausta? Kaikilla missä ite oon ollut niin av on ollut pätevä varaus :D

      Lainaa

    3. Juupelispuupelis 8.1.2015 1:35
      Tulos: +191 (207 ääntä)
      Nyt ihmiset hei...

      Lainaa

    4. J. Holmes 8.1.2015 1:36
      Tulos: +869 (887 ääntä)
      Välillä tuntuu, että osa noista fb-kirppisten ylläpitäjistä on henkisesti vajaita. Vähäinen valta pitää käyttää hyvin, että sillä saa kiusattua mahdollisimman paljon ihmisiä.

      Lainaa

    5. Tulos: +196 (202 ääntä)
      Siis varaus täytyy tehdä oikealla sanamuodolla vai häh? Et voi alustavasti v

      Lainaa

    6. Tulos: +408 (436 ääntä)
      Millanen elämässään epäonnistunut kukkahattutäti ottaa fb-kirppiksen noin vakavasti kuin Marica...

      Lainaa

    7. Tulos: +391 (397 ääntä)
      Alustava varaus ei ole varaus? No mikäs sitten, kun kerran jo itse sanakin on sama. Ja jos nyt pilkku viilataan, niin eipä "jonoon" ole myöskään mikään ilmoitus varata tai ostaa tuote. Siinä kun ei ole käytetty edes sanoja "varaan" tai "ostan", mitkä olisi näitä selkeitä tapoja ilmoittaa kaupoista.

      Lainaa

    8. Tulos: +146 (148 ääntä)
      Toi ylin on aika varmasti vaasan alueen fb-kirppikseltä. Siel oli äänestys tota av:ta vastaan, mutta se ny on käytännössä ihan sama. Sama paska jatkuu ja ihmiset vaa jonottaa ku mammat vähä varailee tuotteita -.-

      Lainaa

    9. yövuorolainen 8.1.2015 4:09
      Tulos: +44 (152 ääntä)
      Tälläisen paskan takia heitän mielummin ylimääräiset tavarat roskiin kuin että lähtisin johonkin fb-kirpputorirymään niistä vääntämään.

      Lainaa

    10. Tulos: +141 (165 ääntä)
      Eevi oli hyvällä asialla, tuosta sopiikin mainita.

      Lainaa

    11. Tulos: +171 (173 ääntä)
      "Onko kellään jotain tätä työpöydänlaatikoston ja Tiian liittoa vastaan? Sanokoon nyt, tai vaietkoon iäksi" "HETKONEN...."

      Lainaa

    12. Tulos: +118 (120 ääntä)
      J. Holmes: Välillä tuntuu, että osa noista fb-kirppisten ylläpitäjistä on henkisesti vajaita. Vähäinen valta pitää käyttää hyvin, että sillä saa kiusattua mahdollisimman paljon ihmisiä.
      Olen niin samaa mieltä tästä. Olen itsekin eronut lähes kaikista suomalaisten ylläpitämistä fb:n ryhmistä. Ei sen takia että olisi tullut riitaa kenenkään kanssa. Puhtaasti mennyt hermot ylläpidon kommentteihin.

      Lainaa

    13. Tulos: +242 (244 ääntä)
      Mikä merkitys koko AV:n sanomisella edes on jos se ei käy varauksesta? Kirppiksen pitäjät ovat toki oikeassa siinä, että säännöt on kaikille samat ja niitä olisi hyvä myös noudattaa. Pieleen mentiinkin sitten siinä, että ne säännöt on käsittämättömän tyhmät.

      Lainaa

    14. Tulos: +218 (220 ääntä)
      On tyypillistä, että kirpparin pitäjällä nousee hattuu. Esimerkiksi oulun alueella on kaksi suosittua ryhmää toisessa on 18 000 ja toisessa 26 000 jäsentä. Pienemmässä on tosi tiukka kontrolli, koska siinä on mukamas niin paljon porukkaa, että on pakko. Erosin siitä, kun en jaksanut katsella ylläpidon meuhkaamista. Isompi ryhmä toimii loistavasti, koska siinä ei ole yli-innokasta ylläpitoa. Erosin myös roskalava-ryhmästä siinä vaiheessa, kun ylläpito puuttui siihen, että antaja lupasi tarjota kahvit romun hakijalle. Ei kuulemma saa antaa mitään vaihdossa...

      Lainaa

    15. piupalipaupali 8.1.2015 9:07
      Tulos: +26 (32 ääntä)
      Tuo ylempi............... Onko se nyt niin tarkkaa? :D:D

      Lainaa

    16. EvilDevil 8.1.2015 9:31
      Tulos: -81 (117 ääntä)
      Maricalle ja Eeville vois antaa kunnon bitch slapin. Mikään ei ole niin ärsyttävää, kuin ,nussiminen

      Lainaa

    17. Tulos: -72 (106 ääntä)
      Toivottavasti en nyt loukkaa ketään mut kirpputori,säännöt ja naiset.Ja ennen kaikkea ne SÄÄNNÖT joita tulee noudattaa kirjaimellisesti taikka Marika tulee ja....käskee noudattamaan SÄÄNTÖJÄ!No onneksi työpöytä kauppa sai onnellisen lopun ja ilmeisesti kaikki olivat suht tyytyväisiäkin,paitsi Marica.

      Lainaa

    18. Tulos: -44 (88 ääntä)
      Oon aina miettinyt miten aiks monilla ihmisillä ei oo yhtään käytöstapoja netissä. Tuskin rupeis kukaan valittaan jostain yhdyssanavirheistä jos oltais normikirppiksellä...

      Lainaa

    19. Tulos: +123 (125 ääntä)
      Eihän se sen enempää Jannallekaan voi mennä se lipasto? Eihän hänkään VARANNUT vaan laittoi vain viestin että 'jonoon'. Tuskin sekään on sääntöjen mukainen. :)

      Lainaa

    20. Chandelure 8.1.2015 10:18
      Tulos: +116 (150 ääntä)
      Meni hetki tajuta, että myynnissä oli kura-asu. Oikeinkirjoitus on tärkeää, ilman väliviivaa sanan tavutus menisi "ku-raa-su, viivan kanssa "ku-ra-a-su".

      Lainaa

    21. Tulos: +100 (124 ääntä)
      Mun mielestä koko av-ilmaus on suoraan hanurista: "varaan alustavasti, mutta jos huomaan, että koko ei sovi, väri on väärä, on huono päivä, rahat ei riitä, varasin humalassa tai vaikka puoliso kieltää ostamasta, niin sitten en ostakaan" ja myyjä ei pääse ikinä tavarasta eroon, kun kaikki on samanlaisia jahkaajia. Tuollaisissa muutaman euron kirpparikamoissa se on joko ota tai jätä!

      Lainaa

    22. Tulos: +68 (82 ääntä)
      J. Holmes: Välillä tuntuu, että osa noista fb-kirppisten ylläpitäjistä on henkisesti vajaita. Vähäinen valta pitää käyttää hyvin, että sillä saa kiusattua mahdollisimman paljon ihmisiä.
      No hei.. Samoja ihmisiä on tuolla virkakoneistot ja politiikan kammarit täynnä. Vieläkö ihmetyttää miksi täällä kaikki kielletään ja joka asiassa mennään perse edellä puuhun?

      Lainaa

    23. superior species 8.1.2015 11:45
      Tulos: -52 (104 ääntä)
      Chandelure: Meni hetki tajuta, että myynnissä oli kura-asu.
      Otan osaa

      Lainaa

    24. Tulos: -84 (104 ääntä)
      no mitäppä suotta tuolla sia murehtimaan. ketkä muka kinnoostaa jotkut yhdys sanat. xDDD

      Lainaa

    25. LasseViren 8.1.2015 11:58
      Tulos: +20 (36 ääntä)
      wertti: Mun mielestä koko av-ilmaus on suoraan hanurista: “varaan alustavasti, mutta jos huomaan, että koko ei sovi, väri on väärä, on huono päivä, rahat ei riitä, varasin humalassa tai vaikka puoliso kieltää ostamasta, niin sitten en ostakaan” ja myyjä ei pääse ikinä tavarasta eroon, kun kaikki on samanlaisia jahkaajia. Tuollaisissa muutaman euron kirpparikamoissa se on joko ota tai jätä!
      Sama! Jos joskus liityn tollaseen kirppisryhmään niin sivuutan kaikki "aaveet".

      Lainaa

    26. Tulos: +132 (148 ääntä)
      väärin on: No onhan nyt kuraasu ihan päin seiniä kirjotettu Noitaalaasteita ja toisaalta palo autoja aina välillä näkee…
      "Myydään uimaasu ja tuhkaastia tai vaihdetaan naimaasuun." Se ei ole tyhmä, joka ei osaa väärin kirjoitettuja sanoja lukea (kun niiden merkityskin voi vallan toiseksi muuttua), vaan se, joka ei niitä osaa kirjoittaa vähintään yhdeksänvuotisen pakollisen oppivelvollisuuskoulun jälkeen. Yhdys sana virheet juma lauta ärsyttävät .

      Lainaa

    27. Tulos: +105 (115 ääntä)
      tyyppi: Toivottavasti en nyt loukkaa ketään mut kirpputori,säännöt ja naiset.Ja ennen kaikkea ne SÄÄNNÖT joita tulee noudattaa kirjaimellisesti taikka Marika tulee ja….käskee noudattamaan SÄÄNTÖJÄ!No onneksi työpöytä kauppa sai onnellisen lopun ja ilmeisesti kaikki olivat suht tyytyväisiäkin,paitsi Marica.
      Sulta jäi sitten huomaamatta, että miespuolinen ylläpitäjä Sami tuli myöskin päsmäröimään? Ja että Tiia, jota vitutti sääntöjen pilkun nussiminen, on nainen? P.S. Kerro toki, missä näit työpöydän, minä en sellaista nähnyt missään kohtaa tätä mokaa.

      Lainaa

    28. Tulos: +34 (46 ääntä)
      No mitä persettä nyt oikeasti toi yp... Omalla alueellani on kanssa yksi iso kirppari, johon kuuluin ennen, mutta siellä on kanssa niin yli-innokas yp, että erosin ja liittoa toiseen pienempään ja rennompaan. Vihaan niitä "ei seinäkuvia -yp"-viestejä, etenkin ostoilmoituksissa, kuka jaksaa oikeesti kaivaa jotain kansioita jos itsellä on myynnissä vaikka joku kirja. Paljon fiksumpaa, että saa laitta seinälle ilmoituksen, sieltä sen sentään joku voi huomata. Ja muutenkin, meillä taas tullaan valittamaan että esim. "ostan", "varaan" tai "tämä mulle" ei riitä varaukseksi, vaan pakko olla "av", jotta tuote on varattu ja muut ei voi ohittaa. Minusta kaikkien joissa varataan suoraan (av, ostan, tämä mulle, otan tän, varaan, varaus etc.) pitäisi käydä varauksesta, mutta ei, kivempi jyystää sitä pilkkua. Raivostuttavaa! Tollaselle niuhotuskirppareilla jaksa kukaan pyöriä, kauppailkoon niissä kansioissaan sitten keskenään roiniaan, ja niuhottakoon sanamuodoista.

      Lainaa

    29. Hermot menee 8.1.2015 12:49
      Tulos: +44 (54 ääntä)
      Bob: Eevi oli hyvällä asialla, tuosta sopiikin mainita.
      Samaa mieltä.

      Lainaa

    30. Tulos: +52 (62 ääntä)
      maija: Alustava varaus ei ole varaus? No mikäs sitten, kun kerran jo itse sanakin on sama. Ja jos nyt pilkku viilataan, niin eipä “jonoon” ole myöskään mikään ilmoitus varata tai ostaa tuote. Siinä kun ei ole käytetty edes sanoja “varaan” tai “ostan”, mitkä olisi näitä selkeitä tapoja ilmoittaa kaupoista.
      Niin, jos alustava varaus on vaikea ymmärtää varaukseksi, niin mistä sitä tosiaan tietää mitä jonoa ihminen tarkottaa? Kassajonoa? Sossun jonoa? Mihin jonoon hän haluaa mennä, kuka tietää...

      Lainaa

    31. Tulos: +7 (51 ääntä)
      Näin kielioppifasistina mietin ihan samaa kuin Eevikin, mutta en silti menisi tuolla haukkumaan asiasta. Kyllä siitä loppujen lopuksi (muutaman uudelleenlukemisen päästä xd) ymmärtää, että kura-asua siinä tarkoitetaan ja sehän koko päivityksen pointti oli. Facebook-kirppiksillä prioriteettina on, että tavara menee oikeaan osoitteeseen eikä myynti-ilmoituksen oikeinkirjoitus, kun kerran kyseessä on näinkin epämuodollinen myyntikanava. Turhaan Eevi tuosta itkupotkuraivareita sai.

      Lainaa

    32. Tulos: +100 (116 ääntä)
      Mikä siinä on että jos korjaat jonkun toisen kirjoitusvirheen, olet heti äikänmaikka? Minuakin vituttaa tuommoinen väärinkirjoitus. Aika alkeellista äidinkieltä kuitenkin nuo yhdyssanat.

      Lainaa

    33. Tulos: +36 (38 ääntä)
      Jos nuo kirpparit toimis oikeasti hyvin niin "jonoon" tai vastaavilla ilmaisuilla ei ois mitään merkitystä. Joko ostaa tai ei osta, sillä siisti. Jos yhtään empii niin sitten sitä ei kannata ostaa. Ei sitä materiaa tarvi hamstrata, ostaa sen minkä tarvii ja sillä sipuli.

      Lainaa

    34. Tulos: -15 (49 ääntä)
      Mikähän se on noilla vanhoilla ämmillä kun pitää niin kovasti koittaa päteä. Ovat luoneet oikein oman yhteisön netin syöväreihin ja perustaneet omat säännöt. Vähän niinkuin jokin hupaisa pieni alkukantainen heimo. Sitten välittömästi halutaan polttaa roviolla sääntöjen rikkojat ja tuodaan esille sitä omaa tietämystä sääntöjen suhteen hirveällä pätemisellä.

      Lainaa

    35. Tulos: +8 (26 ääntä)
      LasseViren: Sama! Jos joskus liityn tollaseen kirppisryhmään niin sivuutan kaikki “aaveet”.
      Jep. Samalla tavalla: "AV Ootas kysyn illalla tarvitaanko me tuota." " Saa mennä seuraavalle. Isäntä sanoi, että meille ostetaan uusi/väärän värinen/auto rikki/...." Ja jos säännöissä lukee, että "av tai varaan ei käytetä täällä vaan ensimmäinen joka kysyy lisätietoja, varaa tuotteen ja ottaa yhteyttä yksityisviestillä heti ja välittömästi." Mutta ei se vaan mene jakeluun. Varsinkin kun säännöstä on sovittu jäsenistön toiveesta ja äänestyksesä. Ei helvata. Mikä siinä voi olla niin vaikeeta. Ylläpitäjät vaan toteuttaa jäsenten toiveita ja sitten kutsutaan natsiksi.

      Lainaa

    36. Tulos: -43 (63 ääntä)
      No siinä on taas päässyt yksi elämäm_kolulainen joka on käynyt myös kantapääopiston, pätemään oikeinkirjoituksesta. Todella säälittävää ja antaa nillittäjästä itsestään todella moukkamaisen kuvan.

      Lainaa

    37. Tulos: +17 (25 ääntä)
      Noista kirppari ylläpitäjistä tulis vallan mainioita virkamiehiä valvomaan kaiken maailman säädöksiä ja pykäliä et kaikki menee ihan just eikä siitä vierestä järkeä käyttäen.

      Lainaa

    38. Tulos: +118 (122 ääntä)
      Kuraasu kuulostaa eteläpohjalaiselta ripulilta.

      Lainaa

    39. Tulos: +41 (51 ääntä)
      Olen silti Eevin kanssa samaa mieltä... kyllä jokaisen suomalaisen pitäisi osata edes välttävästi äidinkieltään. Valitettavasti kielikin kehittyy niinkuin se on kehittynyt keskiajalta asti.

      Lainaa

    40. Tulos: +11 (21 ääntä)
      Turha ihmetellä mistä sitä turhaa byrokratiaa ja kaiken-kieltämistä meillä Suomessa riittää. Byrokraatit ja kukkahattutädit nyt vaan näyttävät näyttävät olevan loppumaton luonnonvara. Valitettavasti.

      Lainaa

    41. yli opisto hörho 8.1.2015 17:52
      Tulos: +39 (39 ääntä)
      Kaikki fb-kirpparit on kyllä välillä ihan tajutonta pätemistä. Huomasin tuossa pari päivää sitten että yhdellä oli joku laittanut kysymyksenä että onko alaikäisten suorittamat ostot ja myynnit kiellettyjä, ja sinne oli tullut lähemmäs sata vastausta mistä 90% oli pelkkää vittuilua kysyjää kohtaan. Vaikka kyseinen henkilö oli pahoittelujaankin laitellut väliin. Ihmisillä on kyllä jonkin sortin pakonomainen tarve julistaa omaa paremmuuttaan nettiyhteisöissä.

      Lainaa

    42. Tulos: -27 (37 ääntä)
      Onks Eevi ja Marica pariskunta? Ainakin on paljon yhteistä.

      Lainaa

    43. Tulos: -8 (16 ääntä)
      ite en ylemmässä nää mitään mokaa. siis onko sillä nyt perkele väliä kirjottaako av vai varaan, jos on oikeesti sen jo melkein hakemassa. ite oisin sanonu viimesen kommentin samalla tavalla. nussikoon sitä pilkkua sit rauhassa.

      Lainaa

    44. Tulos: +7 (27 ääntä)
      Kyllä pitää olla tyhmä jos ei edes äidinkielen perusasioita ymmärrä *naamapalmu*

      Lainaa

    45. Tulos: +13 (27 ääntä)
      Aika moisia luutaakkoja kaikki

      Lainaa

    46. lettipää 8.1.2015 23:06
      Tulos: +20 (24 ääntä)
      lol: ite en ylemmässä nää mitään mokaa. siis onko sillä nyt perkele väliä kirjottaako av vai varaan, jos on oikeesti sen jo melkein hakemassa. ite oisin sanonu viimesen kommentin samalla tavalla. nussikoon sitä pilkkua sit rauhassa.
      Moka oli Marica.

      Lainaa

    47. lettipää 8.1.2015 23:12
      Tulos: +8 (32 ääntä)
      Juha: Jep. Samalla tavalla: “AV Ootas kysyn illalla tarvitaanko me tuota.” ” Saa mennä seuraavalle. Isäntä sanoi, että meille ostetaan uusi/väärän värinen/auto rikki/….” Ja jos säännöissä lukee, että “av tai varaan ei käytetä täällä vaan ensimmäinen joka kysyy lisätietoja, varaa tuotteen ja ottaa yhteyttä yksityisviestillä heti ja välittömästi.” Mutta ei se vaan mene jakeluun. Varsinkin kun säännöstä on sovittu jäsenistön toiveesta ja äänestyksesä. Ei helvata. Mikä siinä voi olla niin vaikeeta. Ylläpitäjät vaan toteuttaa jäsenten toiveita ja sitten kutsutaan natsiksi.
      Muutenkin rasittavaa kun käytetään miehestä nimitystä isäntä, etenkin elämäm koululaisten keskuudessa tämä on raivostuttavan yleistä. Isäntä nimitys kuulostaa jokseenkin järkevältä vain silloin kun kyseessä on oikeasti maatilan tai majatalon (hostellit etc.) miespuolinen omistaja, silloinkin kuulostaa järkevämmältä puhua vaikka vain omistajasta (koska nuo turhat "isännät" ja "emännät" ovat sanan maineen raiskanneet törkeästi).

      Lainaa

    48. Tulos: +13 (21 ääntä)
      Jos Suomesta ikinä on muodostumassa jonkinlainen valistunut diktatuuri, pitäis tarkistaa, ettei tulevan hallitsijan historiassa oo FB-kirppiksen ylläpitäjyyttä. Jokainen niistä on jollain tapaa vallanhimoinen sekopää.

      Lainaa

    49. Tulos: +31 (31 ääntä)
      yli opisto hörho: Kaikki fb-kirpparit on kyllä välillä ihan tajutonta pätemistä. Huomasin tuossa pari päivää sitten että yhdellä oli joku laittanut kysymyksenä että onko alaikäisten suorittamat ostot ja myynnit kiellettyjä, ja sinne oli tullut lähemmäs sata vastausta mistä 90% oli pelkkää vittuilua kysyjää kohtaan. Vaikka kyseinen henkilö oli pahoittelujaankin laitellut väliin. Ihmisillä on kyllä jonkin sortin pakonomainen tarve julistaa omaa paremmuuttaan nettiyhteisöissä.
      Saman havainnut. Minua ihmetyttää suuresti että omalla nimellä ja naamalla kehdataan räksyttää sellaista schaibaa mitä en itse kehtaisi edes nimimerkin takaa.

      Lainaa

    50. Tulos: +1 (21 ääntä)
      Pätijöille voisi olla ihan oma helvetti, jossa ne joutuvat kuuntelemaan loputtomiin ison väkijoukon keskustelua. Ja aina kun avaavat suunsa ja yrittävät pistää väliin jotakin aivan helvetin ovelaa välikommenttia joka osoittaa miten fiksuja ja taidokkaita ovat, purkautuu suusta vain vauvamaista mongerrusta ja muutama ryöpsähdys paskaa. Tällainen kiirastuli saisi nämäkin sankarit näkemään itsensä muiden silmin.

      Lainaa

    51. Positiivinen 9.1.2015 16:57
      Tulos: +37 (37 ääntä)
      J. Holmes: Välillä tuntuu, että osa noista fb-kirppisten ylläpitäjistä on henkisesti vajaita. Vähäinen valta pitää käyttää hyvin, että sillä saa kiusattua mahdollisimman paljon ihmisiä.
      Voin kyllä sanoa, että pitää paikkaansa. Facebookissa on sellainen ryhmä kuin "Merkkivaate kirppis", jonka ylläpitäjä on varsinainen natsi. Hänen keskusteluistaan löytyisi Fb-mokaan täytettä, jos viitsisi nähdä vaivaa. Jos päivittää sivulle kuvan ja ilmoituksen, poistaa ilmoituksen ilmoittamatta syytä. Kyselyjen jälkeen ilmoittaa, että kuva pitää olla kansiossa ja samalla valittaa kuinka hänellä ei ole aikaa kyseisellä sivulla päivystää. Kuitenkin olen huomannut, että mihin kellonaikaan tahansa sivulle päivittää "virheellisen" ilmoituksen niin on saman tien poistamassa, eli aikaa näyttäisi kuitenkin olevan, kun saman tien käy kiinni virheellisiin ilmoituksiin. Harmi, että joillakin ei ole elämää. Ryhmän ohjeita: "Rehellistä ja sujuvaa kaupankäyntiä puolin ja toisin. Myydään VAIN merkki tuotteita lapsille ja aikuisille (Täällä EI myydä: Bakito, B young, Bogi, Beavers, Baby boom, Catmandoo, Ciraf, Columbia, Color kids, Everest, Exit, Finnwear, Fixon, Girandola, Gina trikcot, Global, H&M, Icepeak, Jonathan, Jack & Jones, Kaffe, KappAhl, Kinderit, Lindex, Lassie, Lenne, Mango, Mee too, Monsoon, Moomin, Napero, Nanso, Name It, Motions, Next, Noppies, Only, O.I.S, Pippi, Protest, Rasavil, Reflex, Remu, Sisley, Sisters point, Tutta, Tom Tailor, Umbro, Vertbaudet,Vero moda, Vila, Zara, ym.ym., nämä ilmoitukset poistetaan sivuilta heti!) -ilmoitukset VAIN koonmukaisiin kansioihin, seinälle julkaistut poistetaan heti! -EI omia kansioita. Muistakaa poistaa jo myydyt tuotteet. Kirppisprofiileja ei hyväksytä mukaan! Alle 2v olleita profiileja ei oteta mukaan. Sekä kuvattomia profiileja ei hyväksytä." Mukavaa kaupankäyntiä kaikille !!"

      Lainaa

    52. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Vähän nousee vissiin kusi päähän näillä fb-kirpparien ylläpitäjillä. Kamoon, se ihan oikeasti ei ole mikään maailman tärkein duuni ja osto ja myynti näyttää onnistuvan ihan hyvin ilman naurettavia sääntöjäkin. Mikä se on, että kaikki fb kirpparit pitää pilata karsealla kasalla sääntöjä, mitä kukaan ei muista, ja sitten niistä nillittämällä?

      Lainaa

    53. Tulos: -3 (13 ääntä)
      Positiivinen: Voin kyllä sanoa, että pitää paikkaansa. Facebookissa on sellainen ryhmä kuin “Merkkivaate kirppis”, jonka ylläpitäjä on varsinainen natsi. Hänen keskusteluistaan löytyisi Fb-mokaan täytettä, jos viitsisi nähdä vaivaa. Jos päivittää sivulle kuvan ja ilmoituksen, poistaa ilmoituksen ilmoittamatta syytä. Kyselyjen jälkeen ilmoittaa, että kuva pitää olla kansiossa ja samalla valittaa kuinka hänellä ei ole aikaa kyseisellä sivulla päivystää.Kuitenkin olen huomannut, että mihin kellonaikaan tahansa sivulle päivittää “virheellisen” ilmoituksen niin on saman tien poistamassa, eli aikaa näyttäisi kuitenkin olevan, kun saman tien käy kiinni virheellisiin ilmoituksiin. Harmi, että joillakin ei ole elämää. Ryhmän ohjeita: “Rehellistä ja sujuvaa kaupankäyntiä puolin ja toisin. Myydään VAIN merkki tuotteita lapsille ja aikuisille (Täällä EI myydä: Bakito, B young, Bogi, Beavers, Baby boom, Catmandoo, Ciraf, Columbia, Color kids, Everest, Exit, Finnwear, Fixon, Girandola, Gina trikcot, Global, H&M, Icepeak, Jonathan, Jack & Jones, Kaffe, KappAhl, Kinderit, Lindex, Lassie, Lenne, Mango, Mee too, Monsoon, Moomin, Napero, Nanso, Name It, Motions, Next, Noppies, Only, O.I.S, Pippi, Protest, Rasavil, Reflex, Remu, Sisley, Sisters point, Tutta, Tom Tailor, Umbro, Vertbaudet,Vero moda, Vila, Zara, ym.ym., nämä ilmoitukset poistetaan sivuilta heti!) -ilmoitukset VAIN koonmukaisiin kansioihin, seinälle julkaistut poistetaan heti! -EI omia kansioita. Muistakaa poistaa jo myydyt tuotteet. Kirppisprofiileja ei hyväksytä mukaan! Alle 2v olleita profiileja ei oteta mukaan. Sekä kuvattomia profiileja ei hyväksytä.” Mukavaa kaupankäyntiä kaikille !!”
      Lel, kyllä musta ainakin Sisley, icepeak, Tom Taylor ja Zara on ainakin merkkivaatteita :"D pitäiskö sitten olla vaan Vuitton ja Cucci

      Lainaa

    54. Tulos: +10 (18 ääntä)
      EvilDevil: Maricalle ja Eeville vois antaa kunnon bitch slapin. Mikään ei ole niin ärsyttävää, kuin ,nussiminen
      Mutta niin sinäkin sait alkusi.

      Lainaa

    55. Tulos: +9 (9 ääntä)
      [x] teiniperkeleet

      Lainaa

    56. Tulos: +16 (26 ääntä)
      lettipää: Muutenkin rasittavaa kun käytetään miehestä nimitystä isäntä, etenkin elämäm koululaisten keskuudessa tämä on raivostuttavan yleistä. Isäntä nimitys kuulostaa jokseenkin järkevältä vain silloin kun kyseessä on oikeasti maatilan tai majatalon (hostellit etc.) miespuolinen omistaja, silloinkin kuulostaa järkevämmältä puhua vaikka vain omistajasta (koska nuo turhat “isännät” ja “emännät” ovat sanan maineen raiskanneet törkeästi).
      Äläs ny viitti. "Raiskanneet sanan maineen"....:D Tiedoksesi, että 'emäntä' ja 'isäntä' ovat kuuluneet ainakin Etelä-Pohjanmaan murteeseen ihan luonnollisena osana aina, ei niitä oo nyt yhtäkkiä vaan keksitty käyttää "väärin". Niitä voidaan käyttää melkein minkä ikäisistä ihmisistä vaan (esim. puolisot toisistaan tai pikkupoika voi olla pikkuisäntä tms.) Eat your heart out!

      Lainaa

    57. Tulos: +3 (13 ääntä)
      Onhan tuo kyllä rasittava kielioppivirhe, mutta Eevi tärähti kyllä nollasta sataan sekunnin murto-osassa:D

      Lainaa

    58. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Aloin tässä käymään läpi turhia tavaroitani ja mietin, että pitäiskö liittyä johonkin FB-kirppisryhmään jossa ne voi myydä. Menin erään ryhmän sivuille, ja luin säännöt, joissa viljeltiin melkoisen paljon caps lockia ja sanoja kuten EHDOTTOMASTI ja varoiteltiin ryhmästä poistamisesta - muistutti aika paljon näitä Feissarimokissa esiintyviä ylläpitäjiä. En liittynyt, vaan totesin, että ehkä ihan perinteinen kirppis on parempi vaihtoehto.

      Lainaa

    59. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Monesti olen miettinyt liittymistä johonkin kirppisryhmään mutta aina tulee mieleen kaikki täältä lukemani sekopäiden kommellukset.. En ole sitten viitsinyt. Muksujen vaatteet yms tavarat vien uffille tai roskiin. Ei viitsi ottaa riskiä että saa jonkun häirikön peräänsä siitä kun kirjoittaa yhdyssanan väärin, saati että alkaisi vääntää jonkun kanssa jostakin ostoksesta.. Kiitti mutta ei kiitti, ja pitäkää tunkkinne.

      Lainaa

    60. Tulos: -11 (15 ääntä)
      Hei. V*tun idiootit. Älkää ottako sääntöjä noin kirjaimellisesti. Olette tyhmiä.

      Lainaa

    61. James Pond 13.1.2015 9:01
      Tulos: +9 (17 ääntä)
      Facebookin kirpputorit ovat virtuaalisia mielisairaaloita.

      Lainaa

    62. Tulos: +12 (12 ääntä)
      QB: Kyllä pitää olla tyhmä jos ei edes äidinkielen perusasioita ymmärrä *naamapalmu*
      Soo soo... mihis jäi pilkut ja pisteet?

      Lainaa

    63. Tulos: -8 (10 ääntä)
      reeve: Jos nuo kirpparit toimis oikeasti hyvin niin “jonoon” tai vastaavilla ilmaisuilla ei ois mitään merkitystä. Joko ostaa tai ei osta, sillä siisti. Jos yhtään empii niin sitten sitä ei kannata ostaa. Ei sitä materiaa tarvi hamstrata, ostaa sen minkä tarvii ja sillä sipuli.
      Ehkä pitäisi yhtys-sanatki kirjoitaa väliviivalla, jos joku ehkä ei ymmäräkim´n, mitä se tarkoitaa? :D

      Lainaa

    64. Tulos: +8 (8 ääntä)
      skörä: Kuraasu kuulostaa eteläpohjalaiselta ripulilta.
      Täsmälleen sama tuli mieleen.

      Lainaa

    65. Ärsyttävä lehmä 19.1.2015 2:01
      Tulos: -2 (10 ääntä)
      ???: Oon aina miettinyt miten aiks monilla ihmisillä ei oo yhtään käytöstapoja netissä.Tuskin rupeis kukaan valittaan jostain yhdyssanavirheistä jos oltais normikirppiksellä…
      Kyllä alkaisi. Itse en ainakaan osta mitään, jos myyjä ei osaa tuotettaan hyvällä suomella/ruotsilla/englannilla jne. kuvata. Edelleen odotan maailmankaikkeuden yhdeksättä ihmettä: kiinteistönvälittäjää, joka osaisi yhdyssanat.

      Lainaa

    66. Kyllästynyt pilkunviilaajiin! 20.1.2015 21:23
      Tulos: -17 (25 ääntä)
      Voi tsiisus että täällä ollaan TARKKOJA jostain f*****g yhdyssanojen oikeinkirjoittamisesta ja ettei sellaiselta ihmiseltä osteta joka ei kirjoita yhtä vitun sanaa oikein!! Ei huhhuh mitä SÄÄLITTÄVYYTTÄ ja pilkunviilaamista. Minä ostan kyllä jos on kirjotusvirheitä, kunhan itse ymmärrän lukemaani, ja jos en ymmärrä, mä kysyn. :D Esim: mitäs sit jos on DYSLEKSIA? LUKIHÄIRIÖ????? Syrjittekö heitäkin? siinä kohtaa ootte kyl sydämettömiä kusipäitä jos ette muutamaa yhdyssanavirhettä hyväksy ja sen perusteella ette osta tavaraa,. Huoh..... kusipääidioottipilkunviilaajafriikit!! Siin teille helvetin väärinkitjoitettu yhdys sana!!!!! ;)

      Lainaa

    67. Huutokauppias 21.1.2015 18:35
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      Itseasiassa tässä tapauksessahan suullinen sopimus kaupasta kahden henkilön välillä on jo syntynyt puhelimessa, eikä myyjä edes laillisesti voi perua sitä perustuen nettikirppiksen sääntöihin. Luulisi näinkin tiukan nettikirppiksen ylläpidon tuntevan asiaa koskevan lainsäädännön :)

      Lainaa

    68. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Ostetaan äidin kieli.

      Lainaa

    69. Aulis muurahainen 9.8.2020 10:39
      Tulos: -4 (4 ääntä)
      Ja käsipallomailan kohteena tänään seuraavien ääliöiden nenänvarsi: Marica, Sami (vähintään kahdesti), Eevi (niin monta kertaa että hävittää itseltään kaikki välineet, jolla pääsisi nettiin)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, riita, varaus, kura-asu, oikeinkirjoitus, kuva