Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hintasota

Hinnat laskivat, mutta kaikki eivät ole tyytyväisiä.
Hintasota

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 68 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -184 (214 ääntä)
   Armeijak jarru kiisseliä :)! Jo on tasoa salaliittoteorioilla. Matka area 52, vois tuoda kaivattua syvyytty.

   Lainaa

  2. Tulos: -12 (108 ääntä)
   Notta semmosta..

   Lainaa

  3. nonparelli 27.1.2015 1:51
   Tulos: +218 (266 ääntä)
   Omat kasvit vaan vaatehuoneeseen uv-lamppujen alle niin kaikil on hyvä olla :)

   Lainaa

  4. yövuorolainen 27.1.2015 1:52
   Tulos: +475 (503 ääntä)
   Mitähän kemikaaleja tuo Christian on vetänyt? Tuskin mitään Prisman tavaraa.

   Lainaa

  5. töttöröö 27.1.2015 1:55
   Tulos: +207 (259 ääntä)
   yövuorolainen: Mitähän kemikaaleja tuo Christian on vetänyt? Tuskin mitään Prisman tavaraa.
   Todennäkösesti juuri sitä Kotimaista- merkkistä maitoa :/

   Lainaa

  6. Tulos: -113 (249 ääntä)
   No joo.Mut toisaalta kuka pystyy sata varmaks todistaan etteikö toi olis totta tai toisinpäin ?!?!

   Lainaa

  7. Tulos: -57 (87 ääntä)
   Luin silmät ammollaan tätä niinku näin: o___o sitten, kun luin tonin kommentin, niin naurahdin. Tämän jälkeen huokaisin. Sen pituinen se.

   Lainaa

  8. Tulos: -118 (136 ääntä)
   Mitä on Kotimaista- merkkinen maito? Luulin että sitä on vain Lidlissä.

   Lainaa

  9. Tulos: +89 (105 ääntä)
   Salaliittoteoria. Voi pojat.

   Lainaa

  10. Tulos: +168 (170 ääntä)
   Nezi: Mitä on Kotimaista- merkkinen maito? Luulin että sitä on vain Lidlissä.
   S-ryhmän oma (halpa)ruokamerkki, jonka nimi tosiaan on Kotimaista. Vastaava kuin esim. Pirkka.

   Lainaa

  11. Tulos: +23 (31 ääntä)
   Nezi: Mitä on Kotimaista- merkkinen maito? Luulin että sitä on vain Lidlissä.
   S-ryhmän tuoreehko muonabrändi: http://patarumpu.fi/2014/03/12/s-ryhma-tuo-markkinoille-uuden-kotimaista-merkin/

   Lainaa

  12. Tulos: -36 (58 ääntä)
   muurolassa on mielisairaala tiedän ku asun siitä 25km päässä =)

   Lainaa

  13. Tulos: +130 (138 ääntä)
   Surkeita kommentteja.

   Lainaa

  14. Tulos: -17 (31 ääntä)
   kai toi pelleili?

   Lainaa

  15. Tulos: +33 (59 ääntä)
   Olis aika hirveää, jos nuo väitteet olisivat totta.

   Lainaa

  16. Puolikiero_savolainen 27.1.2015 7:36
   Tulos: +129 (141 ääntä)
   tyyppi: No joo.Mut toisaalta kuka pystyy sata varmaks todistaan etteikö toi olis totta tai toisinpäin ?!?!
   Tämä ei toimi niin. Todistustaakka on aina väitteen esittäjällä, se ei voi olla käänteinen. Voi, voi, on se foliohatun elämä vaikeaa, kun kaikessa on aina takana iso ja ilkeä salaliitto. Noh kuhan ei päästä tuota liian pitkälle, se voi viedä myös mielisairaalaan.

   Lainaa

  17. Tulos: +93 (99 ääntä)
   tyyppi: No joo.Mut toisaalta kuka pystyy sata varmaks todistaan etteikö toi olis totta tai toisinpäin ?!?!
   Ehkä ei pystykään, mutta ei pitäisikään. Oletko kuullut sellaista sananlaskua, että "Yksi hullu kysyy enemmän kuin kymmenen viisasta ehtii vastata"? Maailmassa on niin paljon kaiken maailman pipipäitä, että henki ja terveys siinä menisi jos kaikkiin esitettyihin salaliittoteorioihin ja höpinöihin pitäisi vastata aukottomasti. Kyllä se todistaminen on aina siellä asian esittäjän puolella. Monet ihmiset vielä kuvittelevat, että tiedemiesten päätehtävä on todistaa uskonnot, uskomukset ja ties mitkä teoriat aina vääriksi. Ei. Todellisuudessa tiedemiehet eivät ole kovinkaan kiinnostuneita näistä asioista ennen kuin näihin löytyy ensin jotain varteenotettavaa tietoa tukemaan näitä teorioita.

   Lainaa

  18. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Tuli mieleen että tämä on luettu ja siitä sitten luotu salaliittoteoria. http://www.taloussanomat.fi/myynti/2011/08/23/20-syyta-miksi-ruoka-maksaa-suomessa-liikaa/201111700/135

   Lainaa

  19. spöröspörö 27.1.2015 8:17
   Tulos: +59 (61 ääntä)
   Ilmiselvä [:]Kiltamestari[:] Tietäjät tietää, voisin hyvin kuvitella hänen rustailevan tuollaisia asioita facebookkiin. Miten muuten tällaiset foliohatut ovat edes facebookissa? Sehän on cia:n valvontalaite jolla tarkkaillaan jokaista kansalaista ikinä.

   Lainaa

  20. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Christian&muut foiliohatut huomio! http://elataysilla.com/2014/08/28/situuna-ja-ruokasooda-ihmeellinen-yhdistelma-10000-kertaa-vahvempi-vaikutus-kuin-kemoterapialla/comment-page-1/

   Lainaa

  21. Tulos: -67 (69 ääntä)
   Eikö kukaan tajua että tuo heittää juttua vitsillä.

   Lainaa

  22. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Ei heitä!

   Lainaa

  23. käyttökatkos 27.1.2015 9:13
   Tulos: +29 (35 ääntä)
   Onkohan tässä kyseessä Irenen veli (tai, mikä todennäköisempää, mies)?

   Lainaa

  24. pönttöpää einari 27.1.2015 9:19
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   tyyppi: No joo.Mut toisaalta kuka pystyy sata varmaks todistaan etteikö toi olis totta tai toisinpäin ?!?!
   Todistelutaakka ei toimi noin. Mietipä uusiksi.

   Lainaa

  25. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Siis nyt kolahti niin tähän: http://www.troll.me/images/keanu-reeves/what-if-conspiracies-are-made-up-by-corporations-to-sell-more-tinfoil.jpg *rest my case*

   Lainaa

  26. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Christian - lääkkeet!!!

   Lainaa

  27. Tulos: -3 (17 ääntä)
   nonparelli: Omat kasvit vaan vaatehuoneeseen uv-lamppujen alle niin kaikil on hyvä olla
   Jassoo.

   Lainaa

  28. Tulos: +74 (76 ääntä)
   No joo. Toi tyyppi nyt menee ihan foliohattu kategoriaan, mutta tavallaan se on aivan oikeessa siinä, että toi hintasota on kyllä pääosin ihan mainoskikkailua. Itse toisessa valtavista kaupparyhmissä työskentelevänä voin todeta, että kyllä ne rahat tohonkin "sotaan" on asiakkaalta tarkoitus pois ottaa. Ei meidän ketjussa ainakaan ole tarkoitus pienempää voittoa tänä vuonna tehdä.

   Lainaa

  29. Tommi Salo 27.1.2015 9:39
   Tulos: +14 (46 ääntä)
   Ei tuo Christianin kommentointi vitsiä ole, koska siinä ei ole sarkasmiin kuuluvaa monitulkintaista ulottuvuutta. Siis rivien välissä on samaa kuin riveilläkin. Mutta kuinka foliohattuilua tuo nyt sitten oli? Ei välttämättä kovinkaan. Toki tuossa tuli kaikki ne piirteet esitettyä jotka saavat tavallisen lukijan takajaloilleen heti, mutta asiaakin tuossa epäilyssä on. Itse uskon että tuo tiettyihin tuotteisiin rajoittuva alennus kustannetaan nostamalla muiden tuotteiden hintoja lähes huomaamatta. Ja että isot pomot on noista etukäteen keskenään sopineet, koska ei tuollainen muutos puun takaa tule. Saattaa olla foliohattuilua kuvitella että joku demonisista valtiomiehistä koostuva men-in-black-tiimi hautoo salassa homokaasuiskuja ja hermomyrkkyjen piilottamista maitopurkkiin, mutta tuo pohjalla oleva terve epäilys on nykyään välttämätöntä. Aina kun luet minkä tahansa son uutisen valtamediasta, niin suhtaudu siihen varauksella. Tutki netistä ym. lähteistä asian kaikki puolet, ennen kuin uskot mitään. Jos et sitä tee vaan uskot median suoltaman paskan sellaisenaan, olet ihan väärä ihminen arvioimaan kenenkään toisen mahdollista tyhmyyttä.

   Lainaa

  30. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Irene, oletko se sinä vai miehesi?

   Lainaa

  31. Tulos: +31 (43 ääntä)
   salaliitto: Irene, oletko se sinä vai miehesi?
   Korjausta edelliseen, Irenellä tuskin on miestä koska yhdynnässä voi tulla sisälle mikrosiru ja siitä vasta soppa syntyisi. :D

   Lainaa

  32. Tulos: +24 (26 ääntä)
   myyra: Armeijak jarru kiisseliä :)! Jo on tasoa salaliittoteorioilla. Matka area 52, vois tuoda kaivattua syvyytty.
   Mitä sanoit syönees? :D

   Lainaa

  33. Tulos: -3 (27 ääntä)
   Ehkä vähän liian pitkälle meni, mutta toisaalta ihan hyviä huomioita. Kun alennetaan tiettyjen tuotteiden hintaa, niin ihmiset ostavat sitä (turhaan) enemmän. Sitten kun suurin osa siitä tuotteesta on roskiksessa käyttämättömänä niin ei kyllä säästetä rahaa tai luontoakaan.

   Lainaa

  34. yli opisto hörho 27.1.2015 13:36
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   Saattaapi olla että olen aikoinaan törmännyt tähän Christianiin. Nimi kuulostaa tutulle samoin kuin yleiset salaliittoteoriat. Tästä nyt on jo joku 10v aikaa, mutta miten voisit unohtaa kaverin joka tulee tupakalla ollessa yhtäkkiä silmät loistaen selittämään miten Yhdysvaltojen CIA ujutti amfetamiinia Suomen armeijan muonitukseen testatakseen voiko näin luoda supersotilaita. Selvinpäin.

   Lainaa

  35. Satunnainen randomi 27.1.2015 14:40
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   Ei se että on vainoharhainen tarkoita sitä ettei kukaan vehkeille selän takana.

   Lainaa

  36. Tulos: +32 (40 ääntä)
   Useammat ovatkin jo selventäneet että epätodennäköisiä väitteitä esitettäessä todistustaakka lankeaa väitteen esittäjälle. Näissä salaliittoteorioissa hämmentää kuitenkin myös logistisen ajattelun puute. Täytyy otaksua että jos esim. jonkinmerkkistä maitoa myytäisiin halvemmalla jostain pahantahtoisesta syystä, siitä täytyisi tietää aika monen -kaikenlaisten kirjanpitäjien ja muiden numeroidenpyörittelijöiden, joista ilmeisesti vähäisinkin kesätyöntekijä on salaliiton puolella? Ja siitä huolimatta että menossa olisi mittakaavaltaan hurja projekti josta satojen, varmaan tuhansienkin ihmisten pitäisi tietää, mikään tieto ei vuoda minnekään? Tätä on pyörittämässä täydellisen tiivis, täydellisen kompetentti organisaatio, jonka kaikki jäsenet viimeiseen lähettipoikaan ovat täydellisen lojaaleja? Pelkkä ihmisluonnon tuntemus kertoo ettei sellaista organisaatiota missään ole.

   Lainaa

  37. Tulos: +9 (13 ääntä)
   myyra: Armeijak jarru kiisseliä :)! Jo on tasoa salaliittoteorioilla. Matka area 52, vois tuoda kaivattua syvyytty.
   Skidi lintsaa taas ala-asteelta. Kannattais pysyä koulussa oppimassa kirjoitustaitoa.

   Lainaa

  38. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Oman elämänsä Fox Mulderit taas vauhdissa. "Hallitus ei myönnä asiaa!" https://41.media.tumblr.com/419fed5e0213dc4a495ace21259c87c5/tumblr_mfidoxidTe1raeoyeo1_500.jpg

   Lainaa

  39. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Onko tuo keskustellut salaliitto-Irenen kanssa?

   Lainaa

  40. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Aattelin jopa eka että tää Crisu on ihan järki ihminen; että ryöstöhinnat meillä on edelleen ja kohta se äskooduopoli taas nostaa hinnat vaivihkaa korkeammallee kun ovat ensin saaneet ihmiset niitä tuotteita (ehkä jopa tiettyjä?) heiltä ostamaan. ..Mutta hörhöilyksihän se sitten meni :D

   Lainaa

  41. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Aivan! Kyseessä ei ole kauppojen halu lisätä myyntiä kuten voisi yksinkertaisempi kansalainen olettaa, vaan kaiken takana on USAn hallitus joka haluaa kaikkien ostavan halpaa Oltermannia! Ruoka on Stubbin myötävaikutuksella kyllästetty nanobiopartikkeleilla jotka aivopesevät Suomen kansan kannattamaan NATOon liittymistä! Varokaa toverit! Voivoi. Nämä Christianit ja Irenet ovat siitä traagisia hahmoja että ne itse kokevat vakaasti olevansa muita fiksumpia ja valaistuneempia.

   Lainaa

  42. Tulos: +49 (51 ääntä)
   Suolaankin on ujutettu natriumkloridia ja jopa luomuvegaanikasviksissa on DNA:ta.

   Lainaa

  43. Tulos: +30 (34 ääntä)
   foliota!: Suolaankin on ujutettu natriumkloridia ja jopa luomuvegaanikasviksissa on DNA:ta.
   DNA:n syöminen aiheuttaa syöpää ja sitä paitsi porkkanallakin on tunteet

   Lainaa

  44. Tulos: +8 (18 ääntä)
   Salaliittoteorioihin en usko, mutta kyllähän tuo hintasota nyt on aika pelleilyä. Suomessa on pari suurta kauppaketjua, joilla on asemansa takia varaa laskea hintoja pienentämättä omaa voittoaan paljoakaan. Tuottajathan tästä loppupeleissä kärsivät. Ruoka on kallista, mutta niin sen kuuluukin olla, kun miettii mikä määrä energiaa ja työtä sen tuottamiseen kuluu. Suomessa työ ja energia on kalliimpaa kuin muualla, siksi myös ruoka on meillä niin "sikakallista." Moni ruuan hinnasta valittaja sitä paitsi käyttää auliisti rahaa kaikkeen paljon turhempaan, kuten viihteeseen ja päihteisiin. Ja ruuasta iso osa lentää roskikseen.

   Lainaa

  45. Tulos: +1 (15 ääntä)
   kurkku: Salaliittoteorioihin en usko, mutta kyllähän tuo hintasota nyt on aika pelleilyä. Suomessa on pari suurta kauppaketjua, joilla on asemansa takia varaa laskea hintoja pienentämättä omaa voittoaan paljoakaan. Tuottajathan tästä loppupeleissä kärsivät. Ruoka on kallista, mutta niin sen kuuluukin olla, kun miettii mikä määrä energiaa ja työtä sen tuottamiseen kuluu. Suomessa työ ja energia on kalliimpaa kuin muualla, siksi myös ruoka on meillä niin “sikakallista.” Moni ruuan hinnasta valittaja sitä paitsi käyttää auliisti rahaa kaikkeen paljon turhempaan, kuten viihteeseen ja päihteisiin. Ja ruuasta iso osa lentää roskikseen.
   Ei sen ruoan pitäisi olla kallista. Monessa maassa ruoan verotuskin on paljon inhimillisempi. Lisäksi kaupan katteet on Suomessa paljon suuremmat ja hintojen lasku on yleensä todella hidasta. Vaikka sinä maksat 10 euroa maidosta, niin ei se lehmiä lypsävä isäntä/emäntä siitä litrasta itselleen saa kovinkaan suurta siivua. Jossain mainostettiin, että S ja K ryhmät on oliko se sadan suurimman kauppaketjun joukossa MAAILMASSA. Puhutaan siis 5 miljoonan asukkaan maasta lähtöisin oleva ketju ja luulisi jenkeissä olevan isompia ketjuja kun asukasmäärät on kaupungeissa tämän maan kokoisia. "Suomessa työ ja energia on kalliimpaa". Hyvää läppää kyllä. Poliitikon ainesta. Meidän ruoka olisi aika halpaa, jos verotus olisi vähän järkevöitetty ja tälläisten mafioiden syntyminen estetty. Voiko S/K ryhmiä tosin syyttää, että läskit juoksee kortin kanssa päättele ja luulee "säästävänsä" jostain. Se ei ole salaliittoa tai edes teoriaa. Se on ikävää faktaa. Mutta tuskin tätä edes kykenet lukemaan, kun puolustelet miksi meidän pitäisi maksaa paljon ruoasta joka on saman elintason maille paljon halvempaa. :p

   Lainaa

  46. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Suurin osa tuntemistani ns. salaliittoteorikoista tapaavat aina jossain vaiheessa kiihkoiluaan paljastaa, etteivät oikeasti tiedä höläyksen pöläystä politiikasta tai yhteikunta-asioista noin yleisesti. Joillain ei ole mitään käsityksiä edes perusasioista, kuten oikeiston vasemmiston erosta. Järkikin on aika pahasti vinossa näillä totuuden torvilla, lähdekriittisyydestä puhumattakaan. Enää ei voi tapahtua yhtikäs mitään ilman, että jostain ilmaantuu "todisteita", että kaiken takana oli NWO, Illuminati tai liskohallitsijat. Välillä tulee niin häiriintynyttä tekstiä, ettei meinaa uskoa, että ovat ihan oikeasti tosissaan. Nielevät kaiken, mikä puhuu auktoriteettejä vastaan ja samalla väittävät muita sokeiksi. Ihan älytöntä sakkia.

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Christianista ja Irenestä tulis hyvä pari.

   Lainaa

  48. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Vittu Steffe!!

   Lainaa

  49. Kertakäyttöinen nimimerkki 28.1.2015 10:18
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Sannni: Useammat ovatkin jo selventäneet että epätodennäköisiä väitteitä esitettäessä todistustaakka lankeaa väitteen esittäjälle. Näissä salaliittoteorioissa hämmentää kuitenkin myös logistisen ajattelun puute. Täytyy otaksua että jos esim. jonkinmerkkistä maitoa myytäisiin halvemmalla jostain pahantahtoisesta syystä, siitä täytyisi tietää aika monen -kaikenlaisten kirjanpitäjien ja muiden numeroidenpyörittelijöiden, joista ilmeisesti vähäisinkin kesätyöntekijä on salaliiton puolella? Ja siitä huolimatta että menossa olisi mittakaavaltaan hurja projekti josta satojen, varmaan tuhansienkin ihmisten pitäisi tietää, mikään tieto ei vuoda minnekään? Tätä on pyörittämässä täydellisen tiivis, täydellisen kompetentti organisaatio, jonka kaikki jäsenet viimeiseen lähettipoikaan ovat täydellisen lojaaleja? Pelkkä ihmisluonnon tuntemus kertoo ettei sellaista organisaatiota missään ole.
   Tarkoititkohan loogista ajattelua? Kun periaatteessa logistiikkakin sopii, koska myös siitä puhut. Menen vallan sekaisin.

   Lainaa

  50. Duopolimarkkinat 28.1.2015 11:11
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   ruffel: Ei sen ruoan pitäisi olla kallista. Monessa maassa ruoan verotuskin on paljon inhimillisempi. Lisäksi kaupan katteet on Suomessa paljon suuremmat ja hintojen lasku on yleensä todella hidasta. Vaikka sinä maksat 10 euroa maidosta, niin ei se lehmiä lypsävä isäntä/emäntä siitä litrasta itselleen saa kovinkaan suurta siivua. Jossain mainostettiin, että S ja K ryhmät on oliko se sadan suurimman kauppaketjun joukossa MAAILMASSA. Puhutaan siis 5 miljoonan asukkaan maasta lähtöisin oleva ketju ja luulisi jenkeissä olevan isompia ketjuja kun asukasmäärät on kaupungeissa tämän maan kokoisia. “Suomessa työ ja energia on kalliimpaa”. Hyvää läppää kyllä. Poliitikon ainesta. Meidän ruoka olisi aika halpaa, jos verotus olisi vähän järkevöitetty ja tälläisten mafioiden syntyminen estetty. Voiko S/K ryhmiä tosin syyttää, että läskit juoksee kortin kanssa päättele ja luulee “säästävänsä” jostain. Se ei ole salaliittoa tai edes teoriaa. Se on ikävää faktaa. Mutta tuskin tätä edes kykenet lukemaan, kun puolustelet miksi meidän pitäisi maksaa paljon ruoasta joka on saman elintason maille paljon halvempaa.
   Näinhän se on. Keskon ja S-ryhmän kaupat ovat 80 prosenttia markkinoista. Kaupan osuus ruuan hinnasta on 29 prosenttia, eli melkein 1/3. Tuottajien ja elintarviketeollisuuden osuus taa on pienentynyt.

   Lainaa

  51. Tulos: +3 (3 ääntä)
   ruffel: Ei sen ruoan pitäisi olla kallista. Monessa maassa ruoan verotuskin on paljon inhimillisempi. Lisäksi kaupan katteet on Suomessa paljon suuremmat ja hintojen lasku on yleensä todella hidasta. Vaikka sinä maksat 10 euroa maidosta, niin ei se lehmiä lypsävä isäntä/emäntä siitä litrasta itselleen saa kovinkaan suurta siivua. Jossain mainostettiin, että S ja K ryhmät on oliko se sadan suurimman kauppaketjun joukossa MAAILMASSA. Puhutaan siis 5 miljoonan asukkaan maasta lähtöisin oleva ketju ja luulisi jenkeissä olevan isompia ketjuja kun asukasmäärät on kaupungeissa tämän maan kokoisia. “Suomessa työ ja energia on kalliimpaa”. Hyvää läppää kyllä. Poliitikon ainesta. Meidän ruoka olisi aika halpaa, jos verotus olisi vähän järkevöitetty ja tälläisten mafioiden syntyminen estetty. Voiko S/K ryhmiä tosin syyttää, että läskit juoksee kortin kanssa päättele ja luulee “säästävänsä” jostain. Se ei ole salaliittoa tai edes teoriaa. Se on ikävää faktaa. Mutta tuskin tätä edes kykenet lukemaan, kun puolustelet miksi meidän pitäisi maksaa paljon ruoasta joka on saman elintason maille paljon halvempaa.
   Näihän se on. Keskolla ja S-Ryhmällä on 80% markkinoista ja molemmat saavat melkein 30% ruuan hinnasta.

   Lainaa

  52. Tulos: +9 (11 ääntä)
   ruffel: Ei sen ruoan pitäisi olla kallista. Monessa maassa ruoan verotuskin on paljon inhimillisempi. Lisäksi kaupan katteet on Suomessa paljon suuremmat ja hintojen lasku on yleensä todella hidasta. Vaikka sinä maksat 10 euroa maidosta, niin ei se lehmiä lypsävä isäntä/emäntä siitä litrasta itselleen saa kovinkaan suurta siivua. Jossain mainostettiin, että S ja K ryhmät on oliko se sadan suurimman kauppaketjun joukossa MAAILMASSA. Puhutaan siis 5 miljoonan asukkaan maasta lähtöisin oleva ketju ja luulisi jenkeissä olevan isompia ketjuja kun asukasmäärät on kaupungeissa tämän maan kokoisia. “Suomessa työ ja energia on kalliimpaa”. Hyvää läppää kyllä. Poliitikon ainesta. Meidän ruoka olisi aika halpaa, jos verotus olisi vähän järkevöitetty ja tälläisten mafioiden syntyminen estetty. Voiko S/K ryhmiä tosin syyttää, että läskit juoksee kortin kanssa päättele ja luulee “säästävänsä” jostain. Se ei ole salaliittoa tai edes teoriaa. Se on ikävää faktaa. Mutta tuskin tätä edes kykenet lukemaan, kun puolustelet miksi meidän pitäisi maksaa paljon ruoasta joka on saman elintason maille paljon halvempaa.
   No sitähän mä justiin meinasin. Että kun on ne pari suurta kauppaketjua, niin ne voivat laskea hintojaan ihan rauhassa ja repiä sen tuottajien selkänahasta. Ja suomalaiset ovat tyytyväisiä, koska ruokahan on tunnetusti aina liian kallista. Tarkoitin, että tällainen "hintasota" on siksi ihan pelleilyä. Oikeasti pitäisi purkaa nämä kauppojen monopoliasemat ja laskea verotusta, ei pienentää tuottajille maksettavaa osuutta. Tuo kommenttini, että ruuan "pitää" olla kallista, oli ehkä vähän kärjistetty, mutta joskus minä mietin pienessä päässäni, miten esimerkiksi banaanit ja suklaa voivat olla jo nyt niin halpoja yhtään missään Euroopassa, ja onko meillä todella oikeus vaatia saavamme niitä vieläkin halvemmalla? Yleensä nekin hinnat on sitten jonkun selkänahasta revitty.

   Lainaa

  53. Satunnainen randomi 28.1.2015 12:54
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Lumi: Christianista ja Irenestä tulis hyvä pari.
   Ei tulisi. Ne alkaisivat suhteen kovin myötämielisinä toistensa aatteelle mutta molempia alkaisi kalvaa ajatus että toinen on soluttautunut lähelle salaliiton agenttina.

   Lainaa

  54. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Hän taisi haluta vain huomiota! Tai ehkäpä mietti foliohattu päässä, että miten pääsis mokiin isolla huomiomäärällä :P

   Lainaa

  55. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Olen aina ihmetellyt, että mikä on se salaliittojen tavoite. Tappaa kaikki, vai vain länsimaistuneet kulttuurit? Vain suomalaiset, vai vain jonkin aatteen edustajat? Edelleenkään en ole mihinkään järkevään lopputulokseen päässyt. Ainakaan kauppojen "hintasodan" vuoksi.

   Lainaa

  56. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Kertakäyttöinen nimimerkki: nnn
   En, tarkoitin nimenomaan koko touhun logistiikkaa. Se maitoon lisättävä myrkky pitäisi valmistaa jossain, se pitäisi kuljettaa, se pitäisi lisätä sinne maitoon, jonkun pitäisi huolehtia kaiken tämän kustannuksista ja kirjanpidosta ja sitten vielä sotkea kirjanpito siten että tätä monimutkaisemmin tuotettua maitoa kuitenkin halvimmalla myytäisiin ja se näyttäisi ulkopuolisen silmään järkevältä... Ja kaikkeen tähän osallistuvien ihmisten pitäisi kaikkien olla salaliiton jäseniä, niin uskollisia etteivät edes kännipäissään juoruile koiralleen. Puuhan logiikka on oma lukunsa, mutta en ihmetellyt niinkään "miksi" vaan ihan vain "miten?"

   Lainaa

  57. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Oikeastihan tämä hinta-ale on iso mainoskampanja. Jos tuotenimikkeitä on useita kymmeniä tuhansia ja niistä alennetaan nimellisesti muutaman sadan hintaa, niin ei sillä kovin kokonaisvaltaiset vaikutukset ole kenenkään talouteen. Ei kaupan, ei asiakkaan, eikä valtion. Jos olisi esimerkiksi pistetty kerralla kaikki tuotteet -30%, sillä olisi ollu jo oikeasti suuri vaikutus ostovoimaan. Tällainen pieni näpertely ei eroa mitenkään normaalista alennusmyynnistä.

   Lainaa

  58. Tulos: +2 (2 ääntä)
   esko: muurolassa on mielisairaala tiedän ku asun siitä 25km päässä =)
   Ja mä asuin alle puolen kilsan päässä. Kohta sitäkään laitosta ei enää ole. Muurolan sairaala lakkautetaan ja hullut joutuu menemään keskussairaalaan perustettavalle osastolle jatkossa.

   Lainaa

  59. Tulos: -7 (7 ääntä)
   spöröspörö: Ilmiselvä [:]Kiltamestari[:] Tietäjät tietää, voisin hyvin kuvitella hänen rustailevan tuollaisia asioita facebookkiin. Miten muuten tällaiset foliohatut ovat edes facebookissa? Sehän on cia:n valvontalaite jolla tarkkaillaan jokaista kansalaista ikinä.
   Tuskinpa "kiltamestari". Hänellä sattuu olemaan ihan henkilökohtainen profiili, jossa kyllä kirjoittelee asioistaan ja ajatuksistaan avoimesti. Onhan täällä muitakin. Ja toisaalta, mitenkäs todistat ettei tuossa jutussa voisi olla mitään perää? Maailma on sekaisin, ja johtavat tahot kahta kauheammin, aina olleet. Tsekkailes vaikka aikasi kuluksi netistä New World Order. Sanokaa foliohatuksi, mutta valtamedia aivopesee ihmisiä kaiken aikaa.

   Lainaa

  60. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Lukekaapa nuo Christianin tekstit "Steffe" Stenforsin äänellä. :D

   Lainaa

  61. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Christian. Olet idiootti.

   Lainaa

  62. Killuminati 5.2.2015 22:00
   Tulos: -15 (19 ääntä)
   Täällä on hauska katella, kun huudellaan foliohatuista ynnä muista. Yleensä ne, jotka uskoo näihin "salaliittoteorioihin", on muita älykkäämpiä. -ai miksi? No siksi, että ne kyseenalaistaa kaiken. Eivät usko pelkästään siihen, mitä nenän eteen nyt sattuu tulemaan. Myös nämä ihmiset eivät pelkää totuutta. Christiania haukutaan idiootiksi ja foliohattu sattuu prismassa olemaan liian kallis. Hyvät ihmiset, millä perusteella TE voitte väittää, että asia ei ole näin? Perustelkaa mulle, miksi ei muka illuminatia ole olemassa tai että miksi muka meidän päättäjät eivät voisi tehdä tälläisiä asioita? Ihmisille, joiden on vaikea hyväksyä asioita ja jotka tyrmäävät asiat ennenkuin tietävät asiasta yhtään mitään, on vaikea perustella näitä asioita. Itse olen seurannut illuminatin kehittymistä jo vuodesta 2008 ja joka päivä opiskelen lisää. Tää maailma ei ole sellainen, kuin te luulette sen olevan. Ja toisin kuin epäilijöiltä, multa löytyy faktaa: Googlettakaa: Youtubettakaa: Katsokaa myös Facebookista: -Rothchild (tämä perhe omistaa yli 400 triljoonaa ja on täten koko maailman rikkain(pankkiiri)) -Illuminati -Anonymoys (Ei pelkkä hakkeriryhmä, vaan taistelee joka päivä Elitistejä vastaan) -Chemtrails -ttip(vapaakauppasopimus) Siinä muutama Toi rothchild omistaa myös suurimman osan mediasta ja täten myös päättää mitä SINÄ katsot, luet tai kuulet. Mut vastatakseni tohon, miksi niitä hintoja lasketaan. Olen oikeastaan samaa mieltä, mutta sen verran syvemmältä kaivetaan, että miksi näin tehdään: Meitä on maapallolla yli 7 miljardia ihmistä, se mitä halutaan on, että maailmassa olisi yksi päähallitus. Sitä on mahdotonta toteuttaa ilman, että 90 prosenttia koko maailman väestöstä "poistetaan". No millä tavalla sitä lukua vähennetään? Ebola Sars Aids Kaikki "terroristien pommitukset" tietenkin myös nämä ruoat, mitä syötte. Suuresta osasta tuotteita löytyy jo aineita jotka esim. vähentävät miesten siittiöiden määrää ja sillä tavalla myös syntyvyys laskee. Muitakin aineita löytyy. Obama on jo pitkään puhunut uudesta maailman järjestyksestä. Mikään ei ole koskaan sitä, miltä näyttää. Ihan ennenkun yritätte teilata meikäläisen foliohatuksi, niin ottakaa ensin selvää. Mikään ei oo tyhmempää, kun väitellä ihmisen kanssa, joka ei tiedä asiasta paskan vertaa ja usein vastapuolen kommentit rajoittuu: "paskaa" "Foliohattu" "Kiva salaliittoteoria" "olet idiootti" Kiitos ja kumarrus. Ainiin ja laskettu aika, kun paska alkaa osumaan tuulettimeen, on 4.4.2015

   Lainaa

  63. kylänäion 9.2.2015 18:08
   Tulos: -1 (1 ääni)
   foliohattu mainittu! torilla tavataan!

   Lainaa

  64. Ken Tessera 16.2.2016 1:25
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   nonparelli: Omat kasvit vaan vaatehuoneeseen uv-lamppujen alle niin kaikil on hyvä olla
   Mitähän sä niillä UV-lampuilla kasvattelet? Kannabiksen kasvattamisessa uv-lampuista on yhtä paljon hyötyä kuin jääkairasta sädehoidossa. Suurpainenatriumlampuilla, ja tietyilla LED-lampuilla, saadaan maksimoitua sadon määrä kannabisviljelmästä. Tämä on fakta.

   Lainaa

  65. Hintava haisunäätä 18.7.2020 10:29
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Killuminati: Täällä on hauska katella, kun huudellaan foliohatuista ynnä muista. Yleensä ne, jotka uskoo näihin "salaliittoteorioihin", on muita älykkäämpiä. -ai miksi? No siksi, että ne kyseenalaistaa kaiken. Eivät usko pelkästään siihen, mitä nenän eteen nyt sattuu tulemaan. Myös nämä ihmiset eivät pelkää [...]
   Höpö höpö. Salaliittosekoilijat toimivat juuri tuolla tavalla. Ensin esitetään väittämä joka on täyttä potaskaa (Tässä tapauksessa tuo "Yleensä ne, jotka uskoo..." ) ja sitten lähdetään rakentamaan siltä pohjalta korttitaloa, jossa vahvistetaan ensin omaa valheellista väittämää ja annetaan se kuva että asia onkin jo faktaa, koska sille löytyy muka perusteluja. Ja ei, sitä ei tarvitse perustella miksi joku asia EI ole. Se pitää perustella jos väittää että asia ON. Faktojen perustelu ei ole koskaan vaikeaa. Sen kun näyttää todisteen, joka todistaa asian faktaksi. Se on niin helppoa, ja se erottaa salaliittohuuhaan todellisuudesta. Täysin varma merkki salaliittohuuhaailijasta on tuo "minäpä tiedän tästä maailmasta jotain, mitä muut eivät tiedä." - höpinä. Ja siihen perään muutama youtube -linkki tms.

   Lainaa

  66. Tulos: 0 (0 ääntä)
   nonparelli: Omat kasvit vaan vaatehuoneeseen uv-lamppujen alle niin kaikil on hyvä olla :)
   Toimiiko uv-lamput? Tai tietty kaikki toimii jotenkuten mutta jos tahtoo phättii colaa? Itse ihan auringossa kasvattanut. Eiku siis kaverin puolesta kyselen. 

   Lainaa

  67. Tulos: +1 (1 ääni)
   Lollero: Christian - lääkkeet!!!
   L: Aivan! Kyseessä ei ole kauppojen halu lisätä myyntiä kuten voisi yksinkertaisempi kansalainen olettaa, vaan kaiken takana on USAn hallitus joka haluaa kaikkien ostavan halpaa Oltermannia! Ruoka on Stubbin myötävaikutuksella kyllästetty nanobiopartikkeleilla jotka aivopesevät Suomen kansan [...]
   Myrkyttääköhän Putin meidän piimää älä liity natoon partikkeleilla sitten vastatoimena? Tämä taas puolestaan aukotomasti todistaa ettei kaupat oikeasti mainosta mitään. Vaan Nato ja Kiina ym toimijat. Jos tahdon pitää nykyisen poliittisen kantani saako jostain listaa mitä pitäisi vältellä. Vai olenko syönyt liikaa persikoita ja olen tuomittu iäksi äänestämään piraatteja tms bandiitteja mitä näitä nyt on?

   Lainaa

  68. Säkkipimeä siili 16.9.2022 20:29
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   L: Aivan! Kyseessä ei ole kauppojen halu lisätä myyntiä kuten voisi yksinkertaisempi kansalainen olettaa, vaan kaiken takana on USAn hallitus joka haluaa kaikkien ostavan halpaa Oltermannia! Ruoka on Stubbin myötävaikutuksella kyllästetty nanobiopartikkeleilla jotka aivopesevät Suomen kansan [...]
   Nythän tuo on käymässä toteen. Natoon liittyminen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: salaliittoteoria, salaliitto, illuminati, ruoka, hinta, prisma, kaupat, ruokakauppa, kauppa, hinnat, alennus